Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
axe10
Si eu zic sa mergi la aeroport, una ca-l vezi mai repede si a doua ca oricum nu o sa ai stare.
Nessie
Clar, sa te duci sa-l iei! Asa alea 4 ore le petreceti discutand, iar cand ajungeti acasa numai bine naughty.gif blushing.gif
Amazoana
Sunt suparata: nu ma lasa sefii mei sa ma duc. mad.gif Cred ca voi face zimbrii pana la 4 dimineata. Fi-r-ar al........ mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif

CITAT(buretel @ 28-11-2007, 02:34 PM) *

cheer.gif cheer.gif Vine maaaarti!!!! Uraaaa!!!
Eu m-as duce alergand, ce mai conteaza serviciul )).gif )).gif
Totusi, nu-ti poti lua liber a doua zi? Si n-ar fi mai sigur sa mergeti cu trenul, decat cu microbuzul? Te rog eu mergi cu trenul hug.gif

Microbuzul este pus de cei de unde lucrez eu.
Sigur nu-mi dau liber deoarece sunt 2 colege in concediu. Sper macar la 3 ore invoire.
emu
Nu ai/stii pe nimeni dispus(a) sa mearga cu tine, cu masina? Asa nu te mai rogi nici de cei de la serviciu sa-ti dea liber si nici nu te folosesti de microbuzul lor.

Buna floare.gif
Andreea-Rodica
Ce ma bucur pentru voi ca a venit momentul intoarcerii lui B acasa. Iti doresc zile si nopti minunate si Sarbatori de vis impreuna! Pacat ca nu poti ajunge la aeroport, dar poate intre timp ii pregatesti ceva bun si te pregatesti de revedere. Important e ca vine. hug.gif
Cu sofatul cum merge, conduci des? Eu nu reusesc sa-mi gasesc putere, timp si bani sa ma apuc. Cred ca ramane restanta pe anul viitor. Si acum am vazut ca a inceput scoala si Nessie, numai eu raman pieton.
O seara buna! hug.gif
ganesha
Mult a fo', putin mai e... numa' miine nu-i poimiine... si alte vorbe de duh )).gif Am venit sa dau binete (nocturna) si la tine pupic.gif
Amazoana
CITAT(emu @ 28-11-2007, 08:44 PM) *

Nu ai/stii pe nimeni dispus(a) sa mearga cu tine, cu masina? Asa nu te mai rogi nici de cei de la serviciu sa-ti dea liber si nici nu te folosesti de microbuzul lor.

Buna floare.gif

Emu, bine ai venit!!!!! flowers1.gif Cred ca este prima ta vizita la mine.
M-am gandit si la asta. Nu mai am rabdare sa intru seara pe net, nu mai am rabdare sa citesc sau sa ma uit la filme, ma gandesc ce si cum sa fac. Inca nu mi-am pierdut speranta de a ma duce la aeroport. Vreau sa vb cu domnul care are firma de transport, sa ma duc fara sa stie sefii mei; daca afla dupa...problema lor. I don't care, iubirea mea este cel mai important lucru pt mine.
Si incerc sa vb si cu alte persoane, vad eu ce si cum. wink1.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 28-11-2007, 09:08 PM) *

Ce ma bucur pentru voi ca a venit momentul intoarcerii lui B acasa. Iti doresc zile si nopti minunate si Sarbatori de vis impreuna! Pacat ca nu poti ajunge la aeroport, dar poate intre timp ii pregatesti ceva bun si te pregatesti de revedere. Important e ca vine. hug.gif
Cu sofatul cum merge, conduci des? Eu nu reusesc sa-mi gasesc putere, timp si bani sa ma apuc. Cred ca ramane restanta pe anul viitor. Si acum am vazut ca a inceput scoala si Nessie, numai eu raman pieton.
O seara buna! hug.gif

Buna Andreuta. Sa traiesti cu numele pt maine! pupic.gif floare.gif
Multumesc pt urari, sa dea DD la toata lumea.
Cu sofatul...ce sa zic, nu am mai condus prea mult, dar ne luam masinuta in curand si va deveni un lucru obisnuit. SPER! )).gif
Hai, nu dispera, lasa ca este timp. Eu de la 18 ani ma straduiesc sa fac scoala. Cum iti merge? Cu ce te ocupi lately? Te pup, ai grija de tine. pupic.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 29-11-2007, 06:51 AM) *

Mult a fo', putin mai e... numa' miine nu-i poimiine... si alte vorbe de duh )).gif Am venit sa dau binete (nocturna) si la tine pupic.gif

Of Ganesha, cand sa dau send, mi s-a inchis calculatorul, trebuie sa scriu iar tot. doh.gif
Multumesc pt ca nu uiti sa treci pe la mine pupic.gif apreciez intotdeauna hug.gif
These days ma caracterizeaza AGITATIA! Nu mai pun cata treaba am la serviciu si ca ajung rup-ta de oboseala seara, insa acum tre sa-mi fac programare la epilat, asta pt sambata, diseara zbor la cumparaturi (intentionez sa prestez 4 feluri de salata si sarmale in foi de vita), apoi tre sa mai dau o tura de curatenie.
Dupa ce termin cu toate astea, urmeaza THE BIG PARTY care va avea loc vinerea viitoare. Am vb deja cu prietenul lui B, sa-l scoata din casa, bautura, macarea, tortul, nebuniile gen coifuri, suflatoare d'alea le voi lua si lasa acasa la niste prieteni.
Toata faza este ca Sf Nicolae este miercuri si tare mi-e ca va mai fi o petrecere inainte.
Deci, ce spuneti despre programul meu de saptamana viitoare?
axe10
CITAT(dulcikatty @ 29-11-2007, 10:19 AM) *

CITAT(ganesha @ 29-11-2007, 06:51 AM) *

Of Ganesha, cand sa dau send, mi s-a inchis calculatorul, trebuie sa scriu iar tot. doh.gif
Multumesc pt ca nu uiti sa treci pe la mine pupic.gif apreciez intotdeauna hug.gif
These days ma caracterizeaza AGITATIA! Nu mai pun cata treaba am la serviciu si ca ajung rup-ta de oboseala seara, insa acum tre sa-mi fac programare la epilat, asta pt sambata, diseara zbor la cumparaturi (intentionez sa prestez 4 feluri de salata si sarmale in foi de vita), apoi tre sa mai dau o tura de curatenie.
Dupa ce termin cu toate astea, urmeaza THE BIG PARTY care va avea loc vinerea viitoare. Am vb deja cu prietenul lui B, sa-l scoata din casa, bautura, macarea, tortul, nebuniile gen coifuri, suflatoare d'alea le voi lua si lasa acasa la niste prieteni.
Toata faza este ca Sf Nicolae este miercuri si tare mi-e ca va mai fi o petrecere inainte.
Deci, ce spuneti despre programul meu de saptamana viitoare?

Infernal si anti-dieta!
Te pup
Amazoana
Fata, caloriile in plus se vor pierde prin alt fel de gimnastica! tease.gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 29-11-2007, 11:21 AM) *

Fata, caloriile in plus se vor pierde prin alt fel de gimnastica! tease.gif

Prin dans... grin.gif ...la bara!
bubbles
Ziua yahoo.gif .VIne B. vine B cheer.gif .Distractie placuta cu B la facut de copii sex.gif de la 4 dimi cand ajungeti acasa pana cand pleci la scarbici grin.gif
Amazoana
Neataaaaa
Ce fac fetele?
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 30-11-2007, 09:27 AM) *

Neataaaaa
Ce fac fetele?

pupic.gif
Servus iubita!
Auzi mi se par marlani sefii tai.
Tu de concediu medical nu ai auzit?
Io m-a gripa subit sa vina omul meu acasa dupa cateva luni si sefii mei sa zica pas.
Nu ai un prieten cu masina? sau macar un sofer experimentata pentru masina ta?
alysea
buna dimineata!
Imagine
bubbles
Neata salut.gif
julyalina
dulcikule, ma bucur tare mult pentru tine ca vine B ! hug.gif io zic ca si amalia... du-te la medic si ia-ti medical 2, 3 zile biggrin.gif daca nu au inteles de buna voie si cu frumosul o sa inteleaga altfel !
te pupic.gif
Dumbo
Si nici nu minti. Le zici ca ai cazut la pat!
hug.gif
axe10
Sa stii ca Amalia are dreptate!

Nu e ea degeaba asa desteapta si descurcareata...uite, ajuta si prietenii!
Te pup si pregatiri cu spor.
Sexymom
Cum mai esti frumoasa fata?
Amazoana
Buna seara
Va multumesc ca ati trecut pe aici. pupic.gif
Mai am 3 zile. Nu cred ca va inchipuiti ce este in sufletul meu. Noaptea nu ma pot odihni, ziua trece fantastic de greu.....
Amalia draga mea, multumesc din suflet pt sfat. Nu stiu inca ce voi face, dar in mod cert ma duc la aeroport. Si daca nu reusesc, zbor si tot ajung. Mi s-a pus pata rau.Daca nu ma duce soferul, ma duc cu trenul si vad eu cum ma descurc sa ajung in aeroport. Mi-e o tar' de teama dar....ce nu facem noi pt dragoste. Nu?
Alysea, Julyana, Bubbles, Dumbo floare.gif - ai fost mortala! , Axe, Sexymom, Ganesha multumesc ca-mi suneti aproape hug.gif
Azi am fost la epilat naughty.gif apoi mi-am petrecut ziua cu mama si cu o prietena tare, tare draga. Maine am program de bucatarit, sper sa-mi iasa tot ce mi-am propus.....
Cam atat.
O seara frumoasa la toate, va pup.
danyhoney
Super -mega -extra veste citesc aici !!!!!!!! ma bucur enorm si sunt sigura ca , chiar daca totul nu va iesi asa cum ai programat tu , revederea nu isi va pierde din farmec !!!!!

Sa nu dispari prea mult de aici din cauza de copt fursecuri , da ? cheer.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 02-12-2007, 02:21 AM) *

Super -mega -extra veste citesc aici !!!!!!!! ma bucur enorm si sunt sigura ca , chiar daca totul nu va iesi asa cum ai programat tu , revederea nu isi va pierde din farmec !!!!!

Sa nu dispari prea mult de aici din cauza de copt fursecuri , da ? cheer.gif lol.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif ai din partea mea un super-mega-extra pupicioi! pupic.gif Tu cat mai lipsesti din peisaj? Si nici foto la avatar nu mai ai sad.gif
Sa va spun una? dry.gif Ce credeti fetelor? I-a fost amanata cu inca o zi sosirea )).gif Deja imi vine si mie sa rad. Parca ar fi unul mic si rau pe undeva, unul care vrea sa ne faca cat mai grea revederea.
Lasand astea la o parte, cine bea o cafea cu mine?
Imagine

Buna Paula. Bem o cafea?
Stii vorba aceea veche "prietena prietenei mele, este prietena mea" hug.gif pupic.gif
Amazoana
La multi ani Alysea!
Imagine
Imagine
axe10
CITAT(dulcikatty @ 01-12-2007, 07:38 PM) *

Buna seara
Va multumesc ca ati trecut pe aici. pupic.gif
Mai am 3 zile. Nu cred ca va inchipuiti ce este in sufletul meu. Noaptea nu ma pot odihni, ziua trece fantastic de greu.....
Amalia draga mea, multumesc din suflet pt sfat. Nu stiu inca ce voi face, dar in mod cert ma duc la aeroport. Si daca nu reusesc, zbor si tot ajung. Mi s-a pus pata rau.Daca nu ma duce soferul, ma duc cu trenul si vad eu cum ma descurc sa ajung in aeroport. Mi-e o tar' de teama dar....ce nu facem noi pt dragoste. Nu?
Alysea, Julyana, Bubbles, Dumbo floare.gif - ai fost mortala! , Axe, Sexymom, Ganesha multumesc ca-mi suneti aproape hug.gif
Azi am fost la epilat naughty.gif apoi mi-am petrecut ziua cu mama si cu o prietena tare, tare draga. Maine am program de bucatarit, sper sa-mi iasa tot ce mi-am propus.....
Cam atat.
O seara frumoasa la toate, va pup.

Auzi? Am uitat sa intreb unde soseste?...la Kogalniceanu sau la Henri Coanda?
Mai pun si eu paie pe foc!!!

La multi ani Alysea...bun cadou de la Dulci naughty.gif , mie nu mi-a ramas decat sa-ti urez sanatate, sarcina usoara si un bb sanatos.
bpaula
saru mana pentru coffee pupic.gif ...ca eu de obicei nu beau ca nu am cu cine, dar abia astept sa vina prietena ta si a mea sa beau si cu ea o cafea cu menta, asa cum beti voi

sper sa nu i se mai amane venirea prietenului tau, ca greu e la distanta, am experimentat si eu asta 1 an de zile, bine ca nu mai e cazul acum
axe10
Eu nu ma omor dupa cioco "after eight"...dar o cafea cu menta as incerca daca m-ar servi cineva....
Lacry
Va dorim revedere cat mai placuta si mai interesanta naughty.gif

Insfarsit, ai sters si tickerul ala blum.gif
julyalina
'neatza dulcikule ! pupic.gif

ia spune vine ? intarzie? ce face ?
ina_ceva
Neatza Dulcico!
Nu conteaza ca intarzie, important este ca vine wink1.gif pupic.gif
Amazoana
Neata, neata
Vineeeeeeeee cheer.gif
A plecat de la nava, maine noapte al meu eeeeee )).gif
Ieri deoarece stiam ca s-a amanat, nu am mai facut nimic (noroc ca m-am epilat, facut unghii, tuns grin.gif ). In seara asta sexy balamuc cu papa, musafiri, bla, bla.
Paula, sa aveti si voi o intalneala super. La cafea stiu sigur ca te va duce prietena noastra wink1.gif
Axe, la H.Coanda vine. Cu o cafea va servesc eu, dar acum nu prea am timp. Ramane pe alta data, bine?
Lacry te pup, multumesc de urari pupic.gif
July, vine, vineeeee. Abia astept. Sunt curioasa daca am aripi destul de puternice sa ajung maine seara la aeroport.
Concluzie: me happy. Si am atata de facut azi incat nu am timp sa ma bucur. blum.gif

Ina pupic.gif sunt fericita! Te pup!
amalia0701
cheer.gif pupic.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Vine Vine .. yupyyyy cheer.gif cheer.gif hug.gif
danyhoney
reintalnire super -mega - cum vrei tu !!!!!! hug.gif
ina_ceva
Distractie placuta in seara asta wink1.gif !
Amazoana
Buna fetelor cucuietelor cafea.gif .
Am reusit sa fac tot ce mi-am propus aseara (adica mancarea). Urmarea este o durere fantastica de cap, de la oboseala, dar merita, maine dimineata ma trezesc alaturi de puiul meu.
Voi ce faceti? Scuze, nu am avut timp sa intru sa va salut si citesc ieri.
Va pup dulce. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
axe10
O noapte placuta si duuuulllceeee!
Amazoana
Peste 4-5 ore plec spre Bucuresti cheer.gif

CITAT(axe10 @ 04-12-2007, 03:11 PM) *

O noapte placuta si duuuulllceeee!

Multumesc Axe.
buretel
Neata Dulcico pupic.gif A venit B! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Te asteptam aici cu povesti, uite, ti-am adus si cafea, ca sigur n-ai avut timp sa o pregatesti wink1.gif
Imagine
axe10
Am fi in stare sa stam pe la geamuri ca sa aflam vestile mai repede!
floare.gif
buretel
CITAT(axe10 @ 05-12-2007, 11:37 AM) *

Am fi in stare sa stam pe la geamuri ca sa aflam vestile mai repede!
floare.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Ca bine zici!
Amazoana
Buna
A veniiiit! yahoo.gif biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif E frumos, dulce, atent, cald, iubaret ca intotdeauna; mai slab decat era cand a plecat; mi-a adus multe cadouri frumoase... biggrin.gif
Surpriza mea s-a cam stricat deoarece si-a dat seama ca ma duc la aeroport si ma astepta. Isi rotea ochii dupa mine cand a iesit pe acea poarta.
Eu acum la 12 am ajuns la serviciu, dar asa as mai fi stat cu el.... sorry.gif
amalia0701
Concediu medical !
Boala dragoste de sotz.
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 05-12-2007, 02:20 PM) *

Concediu medical !
Boala dragoste de sotz.

Au altii concediu, mie sigur nu-mi da. sad.gif
Lasa ca-mi iau eu dupa Revelion blum.gif
PS: grea boala asta. Sunt mega inamorata. Ca o pustoaica. baby.gif
anca veselie
bravo dulciii! ma bucur tare pt tine pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Happy, happy, happyyy! yahoo.gif
Nessie
Ce frumos! wub.gif Ma bucur muuuult pentru tine! hug.gif Cat ai asteptat, saracuta de tine! Bucurati-va unul de altul si nu iesi din casa, ca oricum e vreme urata! naughty.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 05-12-2007, 12:26 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 05-12-2007, 02:20 PM) *

Concediu medical !
Boala dragoste de sotz.

Au altii concediu, mie sigur nu-mi da. sad.gif
Lasa ca-mi iau eu dupa Revelion blum.gif
PS: grea boala asta. Sunt mega inamorata. Ca o pustoaica. baby.gif

Femei, asculata o baba:
adica pe mine, joburi sunt destule, daca ai sefi idiotzi si nu inteleg ca ai un batvbat cu un job diferit te poti imbolnavi subit.
Concediul medical il da medicul grin.gif
Si nu exista legi in tzara asta care sa-l conteste( crede-ma ca's sef si stiu wacko.gif )
Amazoana
Offff, asa m-as "imbolnavi".....
Dar dupa concediu, chiar vreau sa ma internez...mi se pare ca exagerez daca imi mai iau un concediu medical.
Eu (si sefii mei) lucram in domeniul navigatiei, asa ca nu este nimic special pt ei, ba chiar e fffffff comun. Nasol asa!
Amazoana
Neata
Sa traiesti cu numele Alysea!
Ce faceti feteleee? hug.gif A venit mosul? naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.