Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
axe10
CITAT(dulcikatty @ 05-12-2007, 12:17 PM) *
Buna
A veniiiit! yahoo.gif biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif E frumos, dulce, atent, cald, iubaret ca intotdeauna; mai slab decat era cand a plecat; mi-a adus multe cadouri frumoase... biggrin.gif
Surpriza mea s-a cam stricat deoarece si-a dat seama ca ma duc la aeroport si ma astepta. Isi rotea ochii dupa mine cand a iesit pe acea poarta.
Eu acum la 12 am ajuns la serviciu, dar asa as mai fi stat cu el.... sorry.gif
Ma bucur ca revederea a fost una super.

Cand ai timp sa ne zici amanunte si sa pui si tu o poza -doua.

Moshu a venit incarcat la noi ca am fost cumintei, am dat raport la Dany "acasa".

O zi minunata si scurta la servici...ca sa ramana mai mult pt acasa.
julyalina
pupic.gif
dulcikule, acum trebuie sa recuperati : naughty.gif
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 05-12-2007, 11:32 AM) *

Happy, happy, happyyy! yahoo.gif

In sfarsit te vad si eu fericita !!! Sa dea Domnul sa ramai mereu in starea asta !!!

hug.gif hug.gif hug.gif
buretel
In sfarsit, soare si la Constanta wink1.gif
Brava Dulcicule, ce cadou mai frumos puteai primi? wub.gif
Va doresc zile pline de caldura si iubire, si atmosfera de sarbatoare mereu hug.gif
luchi
Azi nu e ziua ta?

La multi ani, Nicoleta! pupic.gif
ganesha
Na ca pin' la urma a dat si butoiul ala de happy de ti-l uram eu mai demult peste tine yahoo.gif N-ai idee cit ma bucur naughty.gif
Amazoana
Neata
Da dragele mele, sunt happy. Multumesc pt cuvintele frumoase.E tare bine cand e acasa B. yahoo.gif

CITAT(luchi @ 06-12-2007, 06:10 PM) *

Azi nu e ziua ta?

La multi ani, Nicoleta! pupic.gif

pupic.gif Multumesc
Iar am ochii lipiti de oboseala (de fapt toata saptamana am fost asa.)

CITAT(ganesha @ 07-12-2007, 04:29 AM) *

Na ca pin' la urma a dat si butoiul ala de happy de ti-l uram eu mai demult peste tine yahoo.gif N-ai idee cit ma bucur naughty.gif

pupic.gif De n-as mai iesi de acolo.....

Axe, am facut ceva poze aseara printre care una in timp ce dansam si-mi zbura parul. Ziceai ca-s buha )).gif vreti sa va speriu?
axe10
Buey eu nu stiam ca esti Nicoleta....

La multi ani fericiti cu B si cu tine insati!

floare.gif
Amazoana
CITAT(axe10 @ 07-12-2007, 11:10 AM) *

Buey eu nu stiam ca esti Nicoleta....

La multi ani fericiti cu B si cu tine insati!

floare.gif

Multumesc frumos pupic.gif Asemenea la toata lumea.
julyalina
la multi ani ! intarziat Nicoleto hug.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 07-12-2007, 11:26 AM) *

Multumesc pupic.gif

Sa va spun, sa nu va spun....... dry.gif .....hai sa va spun: la sfarsitul saptamanii viitoare avem masina! cheer.gif
julyalina
felicitari dulcikule ! pupic.gif
anca veselie
la multi ani!!!!!! cu intarziere... si felicitari pt masina, cred ca abia astepti! pupic.gif
bubbles
La multi ani!!! si sa folositi fericiti masinuta hug.gif pupic.gif
Nessie
Esti o Nico si nu spui nimic? blum.gif Vin' sa te pup si sa te imbratzoshez. hug.gif pupic.gif La multi ani fericiti si sa stapaniti masina sanatosi! give_rose.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 07-12-2007, 12:50 PM) *

felicitari dulcikule ! pupic.gif

pupic.gif
CITAT(anca veselie @ 07-12-2007, 01:05 PM) *

la multi ani!!!!!! cu intarziere... si felicitari pt masina, cred ca abia astepti! pupic.gif

Abia asteeept. Am avut mare noroc: e pe stoc, full options si culoarea pe care ne-o dorim! cheer.gif
CITAT(bubbles @ 07-12-2007, 01:13 PM) *

La multi ani!!! si sa folositi fericiti masinuta hug.gif pupic.gif

multumesc frumos! pupic.gif
CITAT(Nessie @ 07-12-2007, 01:29 PM) *

Esti o Nico si nu spui nimic? blum.gif Vin' sa te pup si sa te imbratzoshez. hug.gif pupic.gif La multi ani fericiti si sa stapaniti masina sanatosi! give_rose.gif

Eee, nu sunt prea obisnuita sa fiu strigata asa si....acuma nah, ce era sa strig? )).gif E primul meu nume.
Multi ani fericiti la toate!
Andreea-Rodica
Cu intarziere iti urez LA MULTI ANI si multa fericire alaturi de omul iubit.
Felicitari pentru masina, sa o conduci cu bine pe multe meleaguri frumoase! hug.gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 07-12-2007, 09:39 AM) *

CITAT(julyalina @ 07-12-2007, 11:26 AM) *

Multumesc pupic.gif

Sa va spun, sa nu va spun....... dry.gif .....hai sa va spun: la sfarsitul saptamanii viitoare avem masina! cheer.gif

Ce masina?

Oricum felicitari...motor sa aiba si sa consume putin. pupic.gif
emu
La muti ani, cu intarziere si de la mine smile.gif Felicitari pt masina, s-o stapaniti sanatosi si s-o conduceti cu placere.

Hai, cand ne sperii cu poza? )).gif Eu astept blum.gif
Amazoana
Neata
Ce faceti? Cum ati petrecut week-endul?
Noi am tinut-o tot intr-o petrecere biggrin.gif am fost in club, am iesit cu ai mei la restaurant, am fost la Carrefour si am cumparat globulete, beteala si decoratiuni yahoo.gif iar azi dupa amiaza mergem sa cumparam si bradut yahoo.gif
Sunt toata un zambet.
Poze? Nici nu le-am scos din aparat.... wacko.gif
bubbles
Neata.Si noi trebuie sa achizitionam decor pt bradut wacko.gif si nu stiu cand o sa mai avem timp sad.gif
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 10-12-2007, 10:14 AM) *

Neata
Ce faceti? Cum ati petrecut week-endul?
Noi am tinut-o tot intr-o petrecere biggrin.gif am fost in club, am iesit cu ai mei la restaurant, am fost la Carrefour si am cumparat globulete, beteala si decoratiuni yahoo.gif iar azi dupa amiaza mergem sa cumparam si bradut yahoo.gif
Sunt toata un zambet.
Poze? Nici nu le-am scos din aparat.... wacko.gif

Iupi iupiiii ieeeeiiiii, sa nu te deochi yahoo.gif cheer.gif cheer.gif Asteptam scosul din aparat cu sufletul la gura wink1.gif

pupic.gif
danyhoney
Hey , zambilici !!!!!! Felicitari pentru masina !!! Hai o data cu pozele alea !!!!!!!!

hug.gif
Amazoana
Goooooooog morning!
Ce poze bre, vi s-a casunat pe mine? Stati asa.
Danny hooney, ce faci scumpa? pupic.gif
Ganesha, ai un munte de imbratisari de la mine. pupic.gif
Nu am luat bradut aseara deoarece am fost la restaurant cu un fost coleg de serviciu de'al lui B si cu sotia lui. Poate luam in seara asta.
Voi ati impodobit ceva?
bubbles
Neata yahoo.gif .Ei...si cum e acum? hug.gif Tare bine imi pare ca esti fericita pupic.gif .
Si noi tb sa luam bradul dar cand vad ca nu e nins afara parca nici nu ar veni CRaciunul sorry.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 11-12-2007, 01:09 PM) *

Neata yahoo.gif .Ei...si cum e acum? hug.gif Tare bine imi pare ca esti fericita pupic.gif .
Si noi tb sa luam bradul dar cand vad ca nu e nins afara parca nici nu ar veni CRaciunul sorry.gif

E bineeeeeeeeeeeeee )).gif
Daca la tine nu ninge, eu nu am nici o speranta de zapada, dar nici n-as vrea ..... Va fi la munte si imi ajunge grin.gif
Tu ce faci? Am vazut cat esti de slaba. Felicitari!
bubbles
Incerc de o jumatate de ora sa mananc o cutiuta de branza de vaci dietetica si sa ma btin sa nu dau la rate bang.gif .Doamne fereste tare sunt cu capul .. ca doar nu are gust atat de rau.Nu stiu de ce nu mi-o placea si imi este atat de sila de branza dulce sorry.gif .
Eu inca astept zapada .. dar macar asa putin nu sa ne inzapezim ca atunci ar fi prea mare problema )).gif .Unde m-ai vazut eusa_think.gif
julyalina
pupic.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 11-12-2007, 01:19 PM) *

Incerc de o jumatate de ora sa mananc o cutiuta de branza de vaci dietetica si sa ma btin sa nu dau la rate bang.gif .Doamne fereste tare sunt cu capul .. ca doar nu are gust atat de rau.Nu stiu de ce nu mi-o placea si imi este atat de sila de branza dulce sorry.gif .
Eu inca astept zapada .. dar macar asa putin nu sa ne inzapezim ca atunci ar fi prea mare problema )).gif .Unde m-ai vazut eusa_think.gif

Te-am vazut la tine in jurnal, intr-o poza micuta. Ma insel??????? dry.gif

CITAT(julyalina @ 11-12-2007, 01:56 PM) *

pupic.gif

Pupici back! pupic.gif
bubbles
Aaaaaa gata )).gif .Da eu eram..sau cel putin corpul meu cu jumatate de fata lol.gif .Ce faci? pupic.gif
Amazoana
Asaaaa. Ma faci sa cred ca am vedenii. )).gif
Am mancat niste Fagaras cu putina paine cu seminte si acum ma simt asa rau..am arsuri...In afara de asta, muncesc fara chef si spor. Uf!Tu? La cursuri ai mai fost?
bubbles
Am fost la calculatoare aseara iar luni sa ma duc la scoala cealalta ca apoi ne apucam de Excel si nu mai pot pleca de la calculatoare sorry.gif
Amazoana
E usor Exceul, iti va placea. Bafta la invatat!
Buna Anca, ce faci scumpo?
anca veselie
te pup dulcico pupic.gif
traiesc si merg inainte! poate parea un cliseu ca spun asta, dar alt raspuns mai bun nu am hug.gif
Amazoana
Hei, hei, detectez o urma de depresie? Iar? sad.gif hug.gif
Amazoana
Neata Alysea
Ce faci? Ce face fina mea? pupic.gif floare.gif
anca veselie
daca lucrurile nu merg bine nu prea poti fi vesel si sclipitor, nu? give_rose.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 12-12-2007, 02:21 PM) *

daca lucrurile nu merg bine nu prea poti fi vesel si sclipitor, nu? give_rose.gif

hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif Te rog, nu dispera. Pe strada tuturor apare soarele! pupic.gif
Sexymom
Dulcic, lasa si tu o adresa pe messenger sa aiba omu unde sa iti trimita o felicitare de Craciun )).gif
Amazoana
Neata
Doina, eu am adresa ta+ca am mai vb pe mess .... dry.gif
Amazoana
Mi-am luat concediu gagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 13-12-2007, 09:52 AM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Felicitari!
Sa va bucuratzi de clipele astea impreuna pupic.gif
danyhoney
Neata !!!

Siiii....unde plecati ?

hug.gif
anca veselie
bravo ca ti-ai luat!!!!!!!!!!!!! cheer.gif
nu disper pupic.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 13-12-2007, 11:54 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 13-12-2007, 09:52 AM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Felicitari!
Sa va bucuratzi de clipele astea impreuna pupic.gif

Multumesc pupic.gif ce fericita suuuuunt!
Nu conteaza ce vom face, dar cu siguranta ne vom bucura de aceste momente.
Sexymom
fata esti teroare, eu te intreb de adresa ta de acasa )).gif si tu imi spui de messenger lol.gif ce are sula cu prefectura??? lol.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 13-12-2007, 11:54 AM) *

Neata !!!

Siiii....unde plecati ?

hug.gif

Buna draguta mea bolnavioara! hug.gif Iti trimit multa putere si voie buna pupic.gif
De plecat plecam dupa Craciun, la B acasa si apoi pe undeva.....nu stiu exact, pe unde vedem cu ochii )).gif
Sunt asa emotionata si nerabdatoare.

CITAT(anca veselie @ 13-12-2007, 12:28 PM) *

bravo ca ti-ai luat!!!!!!!!!!!!! cheer.gif
nu disper pupic.gif

Ia spune tu ce planuri ai de sarbatori?
As vrea sa te gandesti la lucruri frumoase, sa nu mai fii trista. hug.gif
Ai vazut doar cata lume te iubeste, ce bogat a venit Mosul. pupic.gif

Fetelor, teoretic maine ne vine masina! Doamne sa fie asa, ca nu mai am rabdare sa intarzie.
Pt Axe: masina este Suzuki SX4, culoare turcoaz. wink1.gif
Brad inca nu am luat, ca aseara ni s-au schimbat brusc planurile, am iesit cu multi prieteni in oras. Poate diseara.

CITAT(Sexymom @ 13-12-2007, 12:53 PM) *

fata esti teroare, eu te intreb de adresa ta de acasa )).gif si tu imi spui de messenger lol.gif ce are sula cu prefectura??? lol.gif

Scumpa mea, sunt aiurita. Am inteles exact pe dos. Ti-am scris pe mes ca ti-o dau, dar la schimb blum.gif
anca veselie
dulcico, ma crezi ca mi-e indiferent ce fac? de craciun merg la ai mei sigur, iar de revelion, din partea mea as putea dormi si mi-ar fi f bine )).gif probabil ca o sa-mi fac si eu bradul, pt ca-l am de anul trecut. in rest, sigur o sa apara ceva de facut! sa stii ca sunt trista doar pe jumatate grin.gif
ia zii repede, cat ti-ai luat concediu?
Sexymom
Nu am gasit nimic pe mess Dulcy. sad.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 13-12-2007, 01:05 PM) *

dulcico, ma crezi ca mi-e indiferent ce fac? de craciun merg la ai mei sigur, iar de revelion, din partea mea as putea dormi si mi-ar fi f bine )).gif probabil ca o sa-mi fac si eu bradul, pt ca-l am de anul trecut. in rest, sigur o sa apara ceva de facut! sa stii ca sunt trista doar pe jumatate grin.gif
ia zii repede, cat ti-ai luat concediu?

Mi-am luat doar 8 zile, dar le-am luat "cu cap" wink1.gif adica sunt mai bine de 2 saptamani in concediu cheer.gif
Cum vine asta "doar pe jumatate trista"?

CITAT(Sexymom @ 13-12-2007, 01:09 PM) *

Nu am gasit nimic pe mess Dulcy. sad.gif

Stai asa.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.