Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
anca veselie
)).gif nust cum sa-ti explic. sunt la limita, sa zicem ca dansez pe sarma, dar orice s-ar intampla am plasa de siguranta sub mine.
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 13-12-2007, 02:47 PM) *

)).gif nust cum sa-ti explic. sunt la limita, sa zicem ca dansez pe sarma, dar orice s-ar intampla am plasa de siguranta sub mine.

Parintii tai?
Imi pare rau ca esti in starea asta. Sincer.
anca veselie
parintii mei ce? ei nu au nici o legatura. EU sunt plasa mea de siguranta smile.gif EU sunt puternica. stii, pana la urma cand se trage linia esti singur smile.gif
stii si tu ca ce nu te omoara te intareste )).gif nu se termina viatza mea de la un barbat )).gif
te pup, nu vreau sa te intristez cand esti asa de fericita pupic.gif hug.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 13-12-2007, 04:10 PM) *

parintii mei ce? ei nu au nici o legatura. EU sunt plasa mea de siguranta smile.gif EU sunt puternica. stii, pana la urma cand se trage linia esti singur smile.gif
stii si tu ca ce nu te omoara te intareste )).gif nu se termina viatza mea de la un barbat )).gif

No ca bine le zice, ca un om mare. Macar cu teoria sta bine hug.gif

Distractie placuta, Dulci, sa te bucuri de concediu, de al tau, de tot, sa te vad mereu asa zimbitoare si fericita!!!! pupic.gif floare.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 13-12-2007, 06:10 PM) *

te pup, nu vreau sa te intristez cand esti asa de fericita pupic.gif hug.gif

Nu, nu ma intristezi hug.gif ...as vrea sa-ti pot da din starea mea feerica, din efervescenta si bucuria mea....
Ce-ai zice sa bem noi o cafea cu menta???? pupic.gif pupic.gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 13-12-2007, 10:57 AM) *

Pt Axe: masina este Suzuki SX4, culoare turcoaz. wink1.gif

Turcoaz?!

trebuie sa o vad ...sa o folositi cu multa indemanare, mult timp si fara reparatii... hug.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 13-12-2007, 06:57 PM) *

Distractie placuta, Dulci, sa te bucuri de concediu, de al tau, de tot, sa te vad mereu asa zimbitoare si fericita!!!! pupic.gif floare.gif

Mrs G. sunt fericita tareeeeeeeeeee!!!! Va urez asemenea la toate, din inima! give_heart.gif
Aseara am cumparat cel mai frumos brad posibil. Este inalt pana la tavan (de bloc, acum nah blum.gif )bogat, miroase demential, iar impodobit este visul meu devenit realitate. Cred ca este cel mai frumos brad pe care l-am avut pana acum. Revin cu poze (nu ma certati, ca nu le-am scos nici acum pe cele mai vechi!)
Imagine

CITAT(axe10 @ 14-12-2007, 11:45 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 13-12-2007, 10:57 AM) *

Pt Axe: masina este Suzuki SX4, culoare turcoaz. wink1.gif

Turcoaz?!

trebuie sa o vad ...sa o folositi cu multa indemanare, mult timp si fara reparatii... hug.gif

Multumim. Sa dea Dumnezeu la toata lumea!

Pt voi:
Imagine
Imagine

Imagine

)).gif Injurati-ma ca am largit maxim pagina blum.gif
anca veselie
fata, ce prajitura ai pus aici, imi ploua in gura )).gif te pup, sa stapaniti sanatosi masinutza! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

ganesha, stau f bine cu teoria lol.gif sa vedem ce-oi face la examenul practic blum.gif

ps: dulci, eu te invit la o cioco cu menta tease.gif
axe10
Gata?

E in fata blocului?

julyalina
cred ca nu se mai da jos din masina smile.gif de aia nu a mai dat pe aici blum.gif
pupic.gif dulciculeeeee hellooooo
amalia0701
pupic.gif
Cafea cu menta doh.gif , am uitat sa mai imi fac.
Amazoana
CITAT(axe10 @ 15-12-2007, 08:16 PM) *

Gata?

E in fata blocului?

mad.gif E pe n.aiba! Nu a ajuns inca! mad.gif

CITAT(julyalina @ 16-12-2007, 12:51 AM) *

cred ca nu se mai da jos din masina smile.gif de aia nu a mai dat pe aici blum.gif
pupic.gif dulciculeeeee hellooooo

Asa va fi din momentul in care va aparea frumushata asteptata....
Hello baaaaaaaaack! pupic.gif
Ce faceti voi dragelor?Cum a fost week-endul?
La mine a fost o nebunie placuta, cu musafiri, prea mult papa bun mad.gif , petreceri, plimbari, cumparaturi...

CITAT(amalia0701 @ 16-12-2007, 10:24 AM) *

pupic.gif
Cafea cu menta doh.gif , am uitat sa mai imi fac.

Ce faci scumpa Amalia? Toate bune?Unde petreceti Sarbatorile? Cum se circula la Craiova?
bubbles
Neata salut.gif .Ce face dulcicul mic?
julyalina
'neatza dulcikule ! pupic.gif
baga mai mult shomping si plimbare pe jos ca sa echilibrezi papa blum.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 17-12-2007, 12:43 PM) *

Neata salut.gif .Ce face dulcicul mic?

Face bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cheer.gif Nu-i una mai fericita decat mine blum.gif
Trebuie sa ma duc sa ma intalnesc cu o prietena draga, ceea ce ma face si mai fericita!
Tu ce faci? Unde petreceti sarbatorile?

CITAT(julyalina @ 17-12-2007, 12:48 PM) *

'neatza dulcikule ! pupic.gif
baga mai mult shomping si plimbare pe jos ca sa echilibrezi papa blum.gif

Fata draga pupic.gif "shompingul" asta il pot interpreta tease.gif in fursecuri (la cum l-ai scris tu aici) )).gif . Cat despre plimbat pe jos, numai asta fac deocamdata. Mai rau este ca vom pleca la munte si acolo mi-e foame tot timpul si nu prea fac miscare sad.gif
Tu unde petreci Sarbatorile? hug.gif
julyalina
)).gif poti sa faci si multe fursecuri tease.gif
la noi ningeeeeeeee yahoo.gif la voi a nins ?
sarbatorile... hmmm, cred ca acasa ca nu prea mai avem resurse financiare :9 da' gasim noi pe unde sa mergem blum.gif
Amazoana
A nins aseara, s-a depus, e frumos (pt cei care nu trebuie sa iasa in trafic cu masina wacko.gif ) insa acum a iesit soarele si apare inevitabilul noroi dry.gif
Asa-mi place ca baga astia melodii in spiritul Sarbatorilor la radio si ....nu stiu, ma gadilesc asa la urechiuse.. cool.gif
dany
Neata , Mada
Si tu ai zapada ? sad.gif

Eu de-abia asteptam poze cu masina smile.gif . Las` ca vine ea , o aduce Mos Craciun personal , poate naughty.gif

Sa ai o saptamana de vis !

hug.gif
bubbles
Noi facem sarbatorile de CRaciun si Rev acasa ca babuinul uart lucreaza pe 26 si pe 1 lol.gif lol.gif .Tu?Unde mergeti?
Amazoana
CITAT(bubbles @ 17-12-2007, 04:40 PM) *

Noi facem sarbatorile de CRaciun si Rev acasa ca babuinul uart lucreaza pe 26 si pe 1 lol.gif lol.gif .Tu?Unde mergeti?

Si eu lucrez pe 26,27,28. De pe 31 mi-am luat concediu si plecam la munte. Las ca-s faine si petrecerile acasa, mai ales ca aveti casa noua si trebuie inaugurata cu o petrecere mare. Nu?

CITAT(danyhoney @ 17-12-2007, 02:13 PM) *

Neata , Mada
Si tu ai zapada ? sad.gif

Eu de-abia asteptam poze cu masina smile.gif . Las` ca vine ea , o aduce Mos Craciun personal , poate naughty.gif

Sa ai o saptamana de vis !

hug.gif

Nu fi trista, ca deja e noroi zapada mea. hug.gif
Asa am zis si eu, poate o aduce Mosul.. unsure.gif
Stii, azi dimineata cand am intrat aici, chiar ma gandeam la tine, pe unde esti, ce faci....si ai aparut. Si nu este prima oara wink1.gif
Te pup honney si iti urez si eu o saptamana minunata!
dany
CITAT(dulcikatty @ 17-12-2007, 02:00 PM) *

Nu fi trista, ca deja e noroi zapada mea. hug.gif
Asa am zis si eu, poate o aduce Mosul.. unsure.gif
Stii, azi dimineata cand am intrat aici, chiar ma gandeam la tine, pe unde esti, ce faci....si ai aparut. Si nu este prima oara wink1.gif
Te pup honney si iti urez si eu o saptamana minunata!

)).gif )).gif Telepatie , scumpa ! hug.gif
ganesha
Am trecut sa las o floare.gif si un pupic.gif
Andreea-Rodica
Imi pare rau ca nu mai apuc sa mai intru pe aici, dar am reusit sa citesc ultimele pagini pe diagonala si abia astept si eu poze cu frumusetea de masina. Sa o conduci mult si bine si sa nu aiba nevoie de "medic de masini".
E asa faina perioada asta cu colinde, braduti impodobiti, luminite si multa speranta! hug.gif
Amazoana
CITAT(Andreea-Rodica @ 17-12-2007, 10:15 PM) *

Imi pare rau ca nu mai apuc sa mai intru pe aici, dar am reusit sa citesc ultimele pagini pe diagonala si abia astept si eu poze cu frumusetea de masina. Sa o conduci mult si bine si sa nu aiba nevoie de "medic de masini".
E asa faina perioada asta cu colinde, braduti impodobiti, luminite si multa speranta! hug.gif

Multumesc si noi speram sa nu aibe nevoie de reparatii, dar sa vina odataaaaa! mad.gif
Ma bucur ca-ti faci timp sa treci pe aici hug.gif si te astept mai des cand ai timp. Apropos, cu ce iti ocupi timpul?

CITAT(ganesha @ 17-12-2007, 06:49 PM) *

Am trecut sa las o floare.gif si un pupic.gif

hug.gif hug.gif hug.gif back.

Ce fac fetele? Vreuna la cafea? cafea.gif
M-am vopsit aseara. Intentia a fost saten inchis si a iesit...cam inchis dry.gif
Eee, nu sunt obisnuita cu aceasta culoare, dar se mai duce la spalat si apoi.....nu-mi sta prea rau (vai mama mea, ce modesta sunt doh.gif )
dany
Neata !

Te-ai vopsit ? Noua nu ne arati cum iti sta ? naughty.gif
Mai stii ceva de masinutza ?

Sa ai o zi superba ! hug.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 19-12-2007, 11:45 AM) *

Neata !

Te-ai vopsit ? Noua nu ne arati cum iti sta ? naughty.gif
Mai stii ceva de masinutza ?

Sa ai o zi superba ! hug.gif

Neata!
blink.gif 13 vizitatori???? swoon.gif Am crezut ca nu vad bine! Ma rog....bine ati venit! wave.gif
Da scumpa Danny, m-am vopsit, insa nu am facut nici o fotografie. Am insa una de saptamana trecuta.
Imagine

Masinuta vine sambata, Doamne ajuta!
julyalina
'neatza dulcikule! pupic.gif

cu ce vopsea te-ai facut? un pont, am citit pe undeva ca cica vopseaua se fixeaza abia cam in 3,4 zile de la operatiunea vopsire si daca te speli mai des pe cap in timpul asta, se mai duce blum.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 19-12-2007, 12:19 PM) *

'neatza dulcikule! pupic.gif

cu ce vopsea te-ai facut? un pont, am citit pe undeva ca cica vopseaua se fixeaza abia cam in 3,4 zile de la operatiunea vopsire si daca te speli mai des pe cap in timpul asta, se mai duce blum.gif

Stiiiu ca se mai duce, de asta nici nu ma agit acum; ma vopsesc cu o vopsea profesionala. Mi-am luat saten, insa se vede aproape negru....
Tu ce faci? Stai la o cafea cu mine? pupic.gif
Am venit cu o cafeluta de sezon, evident - cu menta!Imagine
amalia0701
w00t.gif cafea.gif
Super dragutzi sunteti pupic.gif
Tu sclipesti cool.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 19-12-2007, 12:33 PM) *

w00t.gif cafea.gif
Super dragutzi sunteti pupic.gif
Tu sclipesti cool.gif

)).gif pupic.gif multumim
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 19-12-2007, 10:15 AM) *
Neata!
blink.gif 13 vizitatori???? swoon.gif Am crezut ca nu vad bine! Ma rog....bine ati venit! wave.gif
Buna, Dulcicule! Vizitatorii aia nu sunt oameni neaparat. rolleyes.gif Cand trimit motoarele de cautare (Google, Yahoo) roboteii sa ia paginile noi, trimit, nu se joaca. Cei mai multi pe care i-am vazut la noi au fost vreo 100 si ceva. wink1.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 19-12-2007, 09:15 AM) *

Neata!

Da scumpa Danny, m-am vopsit, insa nu am facut nici o fotografie. Am insa una de saptamana trecuta.
Imagine

Masinuta vine sambata, Doamne ajuta!

Bueyyyyy, iti iese fericirea prin toti porii !!! hug.gif Sa te tina cat mai mult !!
Andreea-Rodica
Ce frumosi sunteti! hug.gif pupic.gif
ganesha
Cit de faini sinteeeeeeeeti!!!!! w00t.gif
pupic.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 19-12-2007, 03:24 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 19-12-2007, 10:15 AM) *
Neata!
Buna, Dulcicule! Vizitatorii aia nu sunt oameni neaparat. rolleyes.gif Cand trimit motoarele de cautare (Google, Yahoo) roboteii sa ia paginile noi, trimit, nu se joaca. Cei mai multi pe care i-am vazut la noi au fost vreo 100 si ceva. wink1.gif

Multumesc pupic.gif . Nu am inteles mare lucru, dar....

CITAT(danyhoney @ 19-12-2007, 03:39 PM) *

Bueyyyyy, iti iese fericirea prin toti porii !!! hug.gif Sa te tina cat mai mult !!

CITAT(Andreea-Rodica @ 19-12-2007, 04:15 PM) *

Ce frumosi sunteti! hug.gif pupic.gif

CITAT(ganesha @ 19-12-2007, 06:43 PM) *

Cit de faini sinteeeeeeeeti!!!!! w00t.gif
pupic.gif

Multumesc frumos tuturor! Sunteti dragute pupic.gif
bpaula
Tare frumusei mai sunteti si se vede cat de fericita esti acum ca e acasa.

A ajuns mokk aseara cheer.gif.
Sarbatori fericite si un Craciun plin de cadouri floare.gif
julyalina
'neatza dulcikule ! floare.gif ce mai faci matalutza ?

paula , petrecere frumoasa ! pupic.gif sa-i dai un pupic.gif si o hug.gif si mokului hug.gif
Amazoana
CITAT(bpaula @ 21-12-2007, 10:45 AM) *

Tare frumusei mai sunteti si se vede cat de fericita esti acum ca e acasa.

A ajuns mokk aseara cheer.gif.
Sarbatori fericite si un Craciun plin de cadouri floare.gif

Neata
Multumesc pupic.gif
Nu am vrut sa deranjez, ma gandeam ca au ajuns si sunt tare obositi.
Va pup pe amandoua cu mult drag si va urez petrecere frumoasa! hug.gif pupic.gif

CITAT(julyalina @ 21-12-2007, 10:57 AM) *

'neatza dulcikule ! floare.gif ce mai faci matalutza ?

paula , petrecere frumoasa ! pupic.gif sa-i dai un pupic.gif si o hug.gif si mokului hug.gif

pupic.gif Neata fal-fal. Eu fac bine, ma pregatesc de concediu, tu?
julyalina
si eu biggrin.gif
vrei o cafelutza ? Imagine eu am baut-o deja pe a mea smile.gif
Amazoana
Vreau, vreau, cum sa nu?Multumesc mult.
Sa va pove cate ceva despre noul meu program din aceste zile? Ne-am hotarat sa plecam sa luam masina, asa ca maine dimineata suntem la Oradea, DOAMNE AJUTA!!!Iar Craciunul....pe drum.
Deci Craciun fericit la toate si multe bucurii! pupic.gif hug.gif
julyalina
pai atunci
Imagine Sa ai un Craciun fericit dulcikule ! hug.gif
Amazoana
Multumesc la fel
amalia0701
Drum bun si un Craciun fericit pupic.gif
dany
Ce mult concediu ai , maaaammaaaa !!! Sa va distrati si sa intrati in 2008 cu ganduri bune !!! hug.gif

Am pus si o felicitare dar vad ca nu a luat-o sad.gif sad.gif

CRACIUN FERICIT !!!!!
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 21-12-2007, 11:57 AM) *

Drum bun si un Craciun fericit pupic.gif

Multumesc la fel si voua! pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 21-12-2007, 12:21 PM) *

Ce mult concediu ai , maaaammaaaa !!! Sa va distrati si sa intrati in 2008 cu ganduri bune !!! hug.gif

Am pus si o felicitare dar vad ca nu a luat-o sad.gif sad.gif

CRACIUN FERICIT !!!!!

Mi-am luat doar 8 zile de concediu, dar le-am luat smechereste. Ca printre ele sunt zilele libere de Sarbatori, sambete si duminici... Azi m-am invoit jumatate de zi si luni il sun pe director sa-i spun ca suntem inzapeziti prin tara. Pe 27 si 28 sunt la serviciu si seara plecam impreuna cu ai mei spre casa parintilor lui B.
Phiiiiiiiii, rabdare ai sa citesti toate explicatiile mele? )).gif
Te pup Dany draga si-ti doresc Sarbatori fericite! pupic.gif
dany
Imagine

Ar fii un loc numai bun pentru voi 2 , nu ?
Amazoana
Hihihiiiii naughty.gif si pt voi de asemenea blum.gif
dany
blum.gif hug.gif
Tzutzi80
Sarbatori fericite dulcico! pupic.gif Sa te distrezi si pt mine pupic.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 21-12-2007, 11:17 AM) *

Sarbatori fericite dulcico! pupic.gif Sa te distrezi si pt mine pupic.gif

Adica tu nu o sa te distrezi? unsure.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.