Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
Andreea-Rodica
Sarbatori fericite si drum bun! hug.gif
Sexymom
Dulcico sa ne revedem pline de sanatate, fericite ( ca si pana acum) sa petrecem bine si sa mancam cu masura, ca de baut eu cred ca o sa intrec masura lol.gif
aki
LA MULTI ANI,DRAGA DULCI
Imagine
Titou
sarbatori fericite si un an nou fericit give_rose.gif
crissy
Craciun fericit!
Amazoana
Craciun fericit si La multi ani!
Va pup si imbratisez pe fiecare in parte, multumesc pt urari.
Am ajuns ieri ffff de dimineata acasa, apoi am fost in vizita la ai mei sa ne vada frumusetea de masinuta si azi la serviciu. Abia astept sa plecam din nou (adica maine seara cheer.gif ).
Am facut multe poze, evident si cu masina yahoo.gif . Dupa ce vin din concediu voi pune cateva.
Voi cum sunteti? Cum ati petrecut de Craciun?
Pupici cu drag pupic.gif
julyalina
bine aia revenit dulcikule hug.gif
sa stapaniti sanatosi masina ! cheer.gif
noi am fost cumintei pe aici...
Amazoana
Multumim. Sigur ati fost cumintei? naughty.gif )).gif
dany
Ma bucur ca ai avut un Craciun fericit !!!!!!!

Astept pozele cu tine / voi si cu masinutza !!!

Sarbatori fericite in continuare !!!!!! hug.gif hug.gif
julyalina
'neatza dulcikule!
te plimbi cu masinutza ? naughty.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 28-12-2007, 11:47 AM) *

'neatza dulcikule!
te plimbi cu masinutza ? naughty.gif

Neata scumpa pupic.gif
Da blum.gif yahoo.gif si sa te tii plimbare la noapte. Maine dimineata sper sa-mi beau cafeaua in Sibiu, daca ne ajuta DD sa ajungem cu bine.
Va imbratisez pe toate, toate toate care treceti pe aici tot timpul si va urez toate cele bune in noul an. hug.gif pupic.gif
Tzutzi80
nu incap si eu in porbagaj...ca asa mi-e dor de frumosul ala de sibiu )).gif
ganesha
Eu astept poze grin.gif Sa te gindesti si la mine cind iti bei cafeaua la Sibiu, daaaa? pupic.gif
bubbles
Ziua pupic.gif pupic.gif .Distractie placuta la Sibiu hug.gif pupic.gif
Tzutzi80
La multi ani!!!! Sa ne vedem sanatoase in nou an pupic.gif

Imagine
Andreea-Rodica
La Multi Ani, multa sanatate si fericire! hug.gif
Lacry
LA multi ani!Sa ai un An Nou de nota 2+0+0+8=10! cheer.gif
bubbles
LA Multi Ani si un an nou fericit pupic.gifpupic.gif
julyalina
Imagine
dulcikule, ai venit ? hai sa bem si noi o cafelutza
Tzutzi80
Fata, cand vii? Ca stau si ma uit la vajul de afara, si ma gandesc ca tu esti cu masina prin nameti, si nu am nici credit pe telefon sa te sun sa vad daca esti undeva la caldurica sau undeva prin nameti dry.gif
Andreea-Rodica
Speram sa fie bine fata noastra, si daca s-a inzapezit cumva, sa fie pe langa o cabana cu semineu ca sa prelungeasca momentele placute din vacanta.
Te asteptam cu vesti! hug.gif
axe10
Da, chiar, cand vii?!
Un an superb cu multe impliniri....
Si poza cu masinutza tot nu ai pus!
give_rose.gif
anca veselie
LA MULTI ANI!!!!!!! pupic.gif pupic.gif
sper ca apari pe aici in curand!
dany
La multi ani !!!! give_rose.gif

Sper sa revii curand .
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 03-01-2008, 02:29 PM) *

Fata, cand vii? Ca stau si ma uit la vajul de afara, si ma gandesc ca tu esti cu masina prin nameti, si nu am nici credit pe telefon sa te sun sa vad daca esti undeva la caldurica sau undeva prin nameti dry.gif

La multi ani tuturor!
Sunt bine, prin nameti, dar imi place grin.gif naughty.gif si voi reveni in cateva zile. Titou bine ai revenit pupic.gif
Am fugit, va imbratisez cu drag pe toate si abia astept sa povestim. hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif pupic.gif
ina_ceva
La multi ani, dulcico! Sa fii fericita si iubita in noul an si sa ai parte numai de impliniri!
dany
Pe aici nu dai cu o cafelutza , ceva ??? Doar prin alte jurnale bantui ? )).gif hug.gif
axe10
Io beau un ceai, dar o cafea cu fetele nu prisoseste niciodata!
Nessie
La multi ani! Te asteptam la povesti cand ai timp! pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
bubbles
POzeeeeeeeee cu masina dry.gif Ai promis ca pui blum.gif
ina_ceva
...si cu babuinul blum.gif pupic.gif
Amazoana
Ola
I'm back in biznis mad.gif si nu-mi convineeeeeeeeeeeeee devil.gif
Deci? Care, ce faceti?
Poze am acasa.Tre sa le iau pe stick si sa le aduc aici sa le pun...e mai grele. blum.gif

CITAT(ina_ceva @ 13-01-2008, 03:01 PM) *

...si cu babuinul blum.gif pupic.gif

Inaaaaaaaaaaa pupic.gif ce faci?
Miss you. Ce ai facut de Rev. Unde ai fost? Cu iubi, da?
ganesha
Dulci, hai sa te pupic.gif Astept poze, daaaaaaa? rolleyes.gif Si ceva povesti, nu fi zgircita grin.gif
axe10
Secretoasa asta mica.... eusa_think.gif
Tzutzi80
Ce pun eu batul pe fundul ei ca nu povesteste nimica!!! Asta daca apuc sa o vad la ochi dry.gif
Amazoana
Neata
Ce-ati sarit toate asa la bataie? )).gif
Uite o foto cu mine si masinuta frumuseata
Imagine
Eram intr-o localitate, undeva intre Oradea si Cluj. Stiu ca e mare distanta dintre ele, insa....intelegeti voi, eram mega incantati de noua achizitie yahoo.gif si eram super obositi dupa o noapte de mers cu trenul (la mine se adauga si o zi de munca)

In Sibiu, la o cafea
Imagine

In seara de Revelion, inainte sa plecam la restaurant
Imagine

In primele minute din noul an
Imagine

Ne-am plimbat foaaaaarte mult.
Cu masina unor prieteni pana la Bucuresti, in seara cand am plecat la Oradea si de acolo cu propria masina pe valea Oltului pana acasa, cu o mica oprire de 3 zile la babuin acasa. Am venit la serviciu 2 zile (ce nasol a fost! blink.gif ) si apoi tot drumul inapoi, cu parintii mei. A fost superb, cu zapada, vin fiert, ciorba in paine (am uitat aparatul acasa si nu am foto sad.gif ) si petreceri - asta a fost cuvantul de ordine cheer.gif

La manastirea CoziaImagine

In Sibiu, cu o statuie (nu stiu daca ma vedeti, statuia aia imi "cerea mana" blum.gif )).gif )Imagine
bubbles
Neata fata frumoasa hug.gif pupic.gif .Sa folositi cu spor si fericiti masina .Foarte frumoase pozele .Mi-a placut faza ca "o mica oprire de 3 zile " lol.gif lol.gif .Pup si o zi frumoasa sa ai pupic.gif
Amazoana
Neata Bubbles pupic.gif Sa ai si tu o zi faina! hug.gif
amalia0701
Sunteti niste frumosi pupic.gif
Dai si tu o cafea?
Tzutzi80
Neata! Una si la mine...ca sunt cheauna, iar am umblat noaptea prin casa dry.gif
dany
Frumusica rau masinutza ( sa o stapaniti sanatosi si sa va duca in multe locuri frumoase ) .... si tu la fel !!!!

hug.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 15-01-2008, 12:54 PM) *

Sunteti niste frumosi pupic.gif
Dai si tu o cafea?

Multumesc pupic.gif
Dau, dau

Imagine

CITAT(Tzutzi80 @ 15-01-2008, 02:59 PM) *

Neata! Una si la mine...ca sunt cheauna, iar am umblat noaptea prin casa dry.gif

Ola. De ce ai umblat noaptea prin casa? Nu poti dormi? Serveste cafea Imagine

CITAT(danyhoney @ 15-01-2008, 03:14 PM) *

Frumusica rau masinutza ( sa o stapaniti sanatosi si sa va duca in multe locuri frumoase ) .... si tu la fel !!!!

hug.gif

Multumim, suntem tare mandri de ea. pupic.gif Cat despre plimbat, am hotarat ca in concediul din vara sa facem turul tarii. Abia asteeeeeept! cheer.gif
Auzi, tu cand vii in tara? dry.gif
anca veselie
salutare!
sa stapaniti sanatosi masinutza!
imi place ca sunteti la fel de frumosi si indragostiti ca intotdeauna naughty.gif
pupici dulci!
dany
Mada , ai PM ! hug.gif
Amazoana
Sa stii ca suntem indragostiti, acum parca mai mult ca niciodata naughty.gif
Pupici veseli si agitati!
Abia astept sa te vad indragostita si vesela si pe tine. pupic.gif
anca veselie
eu mai astept cu indragosteala, momentan am nevoie de putina relaxare din acest pct de vedere give_rose.gif
Andreea-Rodica
Frumusica foc masinuta, sa o stapaniti sanatosi! Si indragosteala multa pe mai departe, ca asta nu e niciodata prea multa! hug.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 15-01-2008, 04:54 PM) *

eu mai astept cu indragosteala, momentan am nevoie de putina relaxare din acest pct de vedere give_rose.gif

Pacat! sad.gif Uite ce scrie Andreea mai jos; parerea mea este ca are mare dreptate. Iti urez sa te impiedici de marea iubire a vietii si sa nu o lasi sa scape niciodata!

CITAT(Andreea-Rodica @ 15-01-2008, 05:11 PM) *

Frumusica foc masinuta, sa o stapaniti sanatosi! Si indragosteala multa pe mai departe, ca asta nu e niciodata prea multa! hug.gif

Multumim, multumim. E o bomboana turcoaz grin.gif Pupici inapoi. mai spune-mi te rog cate ceva despre tine, sa mai stiu si eu ce faci! pupic.gif
anca veselie
da, scumpa mea, sunt de acord, dar ideea e ca momentan ma relaxez )).gif nu am zis ca ma inchid in fatza dragostei tease.gif
iti multumesc pt urare! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.