Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
ganesha
Ce frumosi sinteeeeeeeti!!!! flowers1.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 15-01-2008, 06:44 PM) *

Ce frumosi sinteeeeeeeti!!!! flowers1.gif

blush.gif thank you. Si voi sunteti la fel. Si cutulanu' )).gif
Andreea-Rodica
Despre mine, nimic nou. Scoala, casa si Monti. Ma mandresc ca sunt in a doua saptamana de cand ma tin de treaba destul de serios. Sper sa ma tina ca prima data cand l-am descoperit pe Monti si acest forum. hug.gif
Si ma pregatesc sufleteste de pus note si incheiat medii ca acus se incheie semestrul.
Iti urez o seara placuta! hug.gif
Nessie
CITAT(Andreea-Rodica @ 15-01-2008, 05:51 PM) *

Despre mine, nimic nou. Scoala, casa si Monti. Ma mandresc ca sunt in a doua saptamana de cand ma tin de treaba destul de serios. Sper sa ma tina ca prima data cand l-am descoperit pe Monti si acest forum. hug.gif
Si ma pregatesc sufleteste de pus note si incheiat medii ca acus se incheie semestrul.

Hai, Andrees! cheer.gif Forta multa sa rezisti tentatiilor! pupic.gif
Cum merge cu scoala? Iese cu scandal la sfarsit de semestru? )).gif Imi amintesc ca spuneai la inceput de an ca ar fi slabuti copiii. Lasi? devil.gif
Titou
Felicitari tr masina ,sa o stapaniti sanatosi si fara reparatii grin.gif
Tzutzi80
Sa stapaniti sanatosi masinutza-dragutza!!! SI da fata, nu am somn noaptea dry.gif si umblu prin casa huh.gif si dimineata sunt tease.gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 15-01-2008, 09:49 AM) *

Neata
Ce-ati sarit toate asa la bataie? )).gif
Uite o foto cu mine si masinuta frumuseata
Imagine
Eram intr-o localitate, undeva intre Oradea si Cluj. Stiu ca e mare distanta dintre ele, insa....intelegeti voi, eram mega incantati de noua achizitie yahoo.gif si eram super obositi dupa o noapte de mers cu trenul (la mine se adauga si o zi de munca)

In Sibiu, la o cafea
Imagine

In seara de Revelion, inainte sa plecam la restaurant
Imagine

In primele minute din noul an
Imagine

Ne-am plimbat foaaaaarte mult.
Cu masina unor prieteni pana la Bucuresti, in seara cand am plecat la Oradea si de acolo cu propria masina pe valea Oltului pana acasa, cu o mica oprire de 3 zile la babuin acasa. Am venit la serviciu 2 zile (ce nasol a fost! blink.gif ) si apoi tot drumul inapoi, cu parintii mei. A fost superb, cu zapada, vin fiert, ciorba in paine (am uitat aparatul acasa si nu am foto sad.gif ) si petreceri - asta a fost cuvantul de ordine cheer.gif

La manastirea CoziaImagine

In Sibiu, cu o statuie (nu stiu daca ma vedeti, statuia aia imi "cerea mana" blum.gif )).gif )Imagine

Dupa ce astept de mi se lungesc urechile....nu vad nimik...da' nimik....
Amazoana
CITAT(Andreea-Rodica @ 15-01-2008, 07:51 PM) *

Go girl! cheer.gif Ma bucur ca ai vointa. Eu nu am sad.gif aseara iar am calcat in strachini. Ooffff
Poate usor, usor imi revin...

CITAT(Titou @ 15-01-2008, 08:34 PM) *

Felicitari tr masina ,sa o stapaniti sanatosi si fara reparatii grin.gif

Multumesc, la fel si voua!
CITAT(Tzutzi80 @ 15-01-2008, 11:43 PM) *

Sa stapaniti sanatosi masinutza-dragutza!!! SI da fata, nu am somn noaptea dry.gif si umblu prin casa huh.gif si dimineata sunt tease.gif

Multu'
De ce nu dormi? Ai probleme sau din cauza lipsei de activitate?

CITAT(axe10 @ 16-01-2008, 11:50 AM) *

Dupa ce astept de mi se lungesc urechile....nu vad nimik...da' nimik....

Cum adica nu vezi nimic? blink.gif Ai citat toate foto si apar.....
lliliana
Sal Dulciko. Ce mai faci? Te pupacesc. Urez de-alea de bine, de fericire...de veselie. Mua si mua. pupic.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(lliliana @ 16-01-2008, 12:48 PM) *

Sal Dulciko. Ce mai faci? Te pupacesc. Urez de-alea de bine, de fericire...de veselie. Mua si mua. pupic.gif pupic.gif

Buna Lilisor, bine ai revenit. Pe unde ai fost? Nu te-am "vazut" atata timp.Iti intorc urarile inzecit. Pupicioi dulci pupic.gif hug.gif
axe10
De abia acum....aparea un X...dar acum ca te-am vazut pot sa stau impacata.

Masinutza e simpatica rau...voi sunteti bine-bine!
Tzutzi80
Fata, singura problema e ca ma gandesc eu la prea multe momentan...si mai ales, m-am obisnuit sa dorm in bratele cuiva naughty.gif si acum mi-e greu fara el w00t.gif
dany
Buey , gazda indragostita , de cand ai venit din concediu nici macar o cafea nu mai dai si tu ? tease.gif hug.gif

Ce faci ? Cum esti azi ?
Amazoana
CITAT(axe10 @ 16-01-2008, 01:29 PM) *

De abia acum....aparea un X...dar acum ca te-am vazut pot sa stau impacata.

Masinutza e simpatica rau...voi sunteti bine-bine!

Masina noastra rulz dance3.gif headspin.gif man_in_love.gif . Multumim pt "bine bine" wink1.gif hug.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 16-01-2008, 01:43 PM) *

Fata, singura problema e ca ma gandesc eu la prea multe momentan...si mai ales, m-am obisnuit sa dorm in bratele cuiva naughty.gif si acum mi-e greu fara el w00t.gif

Aaaahhhhh, stiu cum e. Dupa ce a venit, a durat ceva sa ma obisnuiesc sa ma inghesuie cineva in pat, )).gif dar ce greu imi va fi fara......
Ce faci fata? Esti bine?

CITAT(danyhoney @ 16-01-2008, 02:08 PM) *

Buey , gazda indragostita , de cand ai venit din concediu nici macar o cafea nu mai dai si tu ? tease.gif hug.gif

Ce faci ? Cum esti azi ?

Am dat ieri fata. Tu ce crezi ca dau in fiecare zi? Neeeeeeeeee, sunt calica lol.gif
De simtit, ma simt.....nu stiu, aiurita asa. Ieri am fost toti din birou bramburiti, azi e mai bine. Tu cum esti? Stiu ca esti la dieta. Mere, mere?
Eu iar am fost la ristorant aseara mad.gif Dar trece ea si vremea asta buna, pleaca B si nu mai ies din casa.
dany
CITAT(dulcikatty @ 16-01-2008, 02:04 PM) *

Am dat ieri fata. Tu ce crezi ca dau in fiecare zi? Neeeeeeeeee, sunt calica lol.gif
De simtit, ma simt.....nu stiu, aiurita asa. Ieri am fost toti din birou bramburiti, azi e mai bine. Tu cum esti? Stiu ca esti la dieta. Mere, mere?
Eu iar am fost la ristorant aseara mad.gif Dar trece ea si vremea asta buna, pleaca B si nu mai ies din casa.

Asa deci .... nu in fiecare zi cafea sa nu ne invatam cu narav , nu ? )).gif

Vreau si eu la ristorant dar zic pas macar inca cateva kile )).gif . Dieta mere ...daca nu pere ( ce am scos-o doh.gif )

Fa-ti de cap cat e B. acasa ca apoi parca vad ca iar cazi in butoiul cu tristetze si nu mai ai chef de nimic hug.gif
Amazoana
Asa am spus si eu Dany.Si mai este asa putin pana pleaca....of! Poate voi avea un psihic mai bun de data asta. Am de gand sa merg la cosmetica, poate da Domnul sa ajung si eu la sala. Apropos, voi nu mi-ati vazut noua tunsoare, nu? (si acum mi-am pus lumea in cap cu FOTO, vrem foto )).gif )Incerc sa fac cateva in seara asta, la vin.
Asaaaa, acum am venit de la "magazinul de pietre"; mi-am cumparat un sirag de gigele si cercei mov: "
ametist cuart laptos "- pietrele.
dany
Tu ai vrut-o : Pozeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!! )).gif
Cu tunsoarea si cu gigelele si cerceii ....

hug.gif

Amazoana
CITAT(danyhoney @ 16-01-2008, 06:33 PM) *

Tu ai vrut-o : Pozeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!! )).gif
Cu tunsoarea si cu gigelele si cerceii ....

hug.gif

Incerc, dar sunt nespalata pe par. Este frumos indreptat cu placa (iar eu nu am sad.gif )
bubbles
Dulci pupic.gif hug.gif
ganesha
Parca vad ca iar te faci ca ploua cu pozele, si intre timp creste parul )).gif Si ni se lungeste si noua asteptind )).gif Apropo, vreau sa ma duc sa ma tund iar grin.gif
O zi super sa ai pupic.gif
lliliana
Poze cu tunsoare shi gigele. pupic.gif si pupic.gif
Tzutzi80
Sa mai zic si eu? Hai ca zic naughty.gif Pooooooozzzzzzzeeeeee si repede, ca daca nu, ma deplasez eu si ti le fac blum.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 17-01-2008, 06:45 AM) *

Parca vad ca iar te faci ca ploua cu pozele, si intre timp creste parul )).gif Si ni se lungeste si noua asteptind )).gif Apropo, vreau sa ma duc sa ma tund iar grin.gif
O zi super sa ai pupic.gif

Eeeeeeeee, ce rea esti unsure.gif Nu am facut poze aseara, ca eram obosita si m-am culcat. Na! mad.gif
Dar te pup cu drag si sper sa nu treaca mult timp pana la urmatoarea foto. hug.gif pupic.gif
Da di she te tunzi iar? Ca vaz ca ai parul scurt.

CITAT(bubbles @ 17-01-2008, 12:06 AM) *

Dulci pupic.gif hug.gif

Pup si eu dulce pupic.gif
Ce faci?Cum merg cursurile?

CITAT(lliliana @ 17-01-2008, 11:09 AM) *

Poze cu tunsoare shi gigele. pupic.gif si pupic.gif

Muah, muah pupic.gif vine ele si foto. Sunt asa mandra de gigelele mele mov. blum.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 17-01-2008, 11:18 AM) *

Sa mai zic si eu? Hai ca zic naughty.gif Pooooooozzzzzzzeeeeee si repede, ca daca nu, ma deplasez eu si ti le fac blum.gif

Neata
Repede nu pot, ca am 2 viteze: incet si f incet )).gif

Sunt suparata, a murit un unchi. Cancer.
Fetelor, voi ati mai auzit sa moara cineva de moarte "buna"? daca nu e cancer e accident de masina, daca nu e accident e cancer. sorry.gif
Si iar imi aduc aminte de toate "bubele" mele netratate sad.gif
bubbles
Dulci condoleante sorry.gif .Cursurile merg )).gif numai eu nu maprea duc.Sapt viitoare incep examenele sad.gif
anca veselie
condoleante dulci pupic.gif sad.gif din pacate boala asta e f raspandita sad.gif
ma alatur si eu corului! poze pozeeeee
Amazoana
Multumesc. Diseara ma duc acolo. Si cand ma gandesc ca varul meu e mai mic decat mine...mi se zburleste pielea.
Am intrat in starea aia de "vreau sa fac curatenie". Mai devreme am fost si am frecat in baie si in chicineta cu Cif. Am "albit" filtrul de cafea. Mama, mama daca eram acasa, o intorceam cu fundul in sus! )).gif
bubbles
La mine baia:chiuveta si cada si faianta cu gresia raman ultimele ca e cea mai mare placere sa frec chiuveta si cada dance3.gif dance2.gif crazy.gif .Acum ma arunc in debara rock.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 17-01-2008, 05:01 PM) *

La mine baia:chiuveta si cada si faianta cu gresia raman ultimele ca e cea mai mare placere sa frec chiuveta si cada dance3.gif dance2.gif crazy.gif .Acum ma arunc in debara rock.gif

Debaraua sucks bad.gif nu-mi place sa fac curatenie in dulapuri de bucatarie, respectiv camara. Sa ai spor!

CITAT(anca veselie @ 17-01-2008, 05:03 PM) *

pupic.gif pupic.gif

Te tuc si eu inapoi! (auzi, ma perii ca sa vin si la tine? Daca platesti bine, luna fac lol.gif )).gif )
ganesha
Dulci, imi pare rau pentru unchiul tau hug.gif

CITAT
Debaraua sucks bad.gif nu-mi place sa fac curatenie in dulapuri de bucatarie, respectiv camara.

Cu asta m-ai nimerit si pe mine bine de tot!!! Mie-mi place sa spal geamuri )).gif

De tuns ma tund pentru ca a ajuns deja de umeri parul, mie-mi creste cumplit de repede, 5 cm avea suvita cea mai lunga cind l-am tuns, iar acum il prind in coada lejer. Nu stiu de ce, da' parca as mai avea chef sa-l mai tai o data de 2 ori, si apoi lung il las iar, ca totusi imi lipseste in anumite momente grin.gif
Amazoana
Daca stau bine sa ma gandesc si eu m-am tuns de 2 ori in decursul a 2-3 saptamani. Dar acum toata lumea ma lauda.
De ce iti lipseste parul lung?
Am descoperit o chestie: de cand m-am vopsit mai inchis, mi se ingrasa mult mai repede parul. Au vreo legatura cele doua? Ce parere ai?
Si inca ceva. Am scris si la Danny in jurnal, am citit ieri despre faptul ca multe lactate elimina magneziul din corp. Ce stii despre asta? Cum sa fac avand in vedere ca am lipsa mare de calciu si spasmofilie (cica la asta duce lipsa de magneziu). Care este limita/granita?
PS: mi-e pofta tot timpul de lactate.
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 17-01-2008, 04:25 PM) *

Daca stau bine sa ma gandesc si eu m-am tuns de 2 ori in decursul a 2-3 saptamani. Dar acum toata lumea ma lauda.
De ce iti lipseste parul lung?
Am descoperit o chestie: de cand m-am vopsit mai inchis, mi se ingrasa mult mai repede parul. Au vreo legatura cele doua? Ce parere ai?
Si inca ceva. Am scris si la Danny in jurnal, am citit ieri despre faptul ca multe lactate elimina magneziul din corp. Ce stii despre asta? Cum sa fac avand in vedere ca am lipsa mare de calciu si spasmofilie (cica la asta duce lipsa de magneziu). Care este limita/granita?
PS: mi-e pofta tot timpul de lactate.

Carentele de magneziu si calciu merg mina in mina. Lipsa de magneziu duce la asimilarea proasta a calciului. Pe de alta parte, sint si niste factori care impiedica asimilarea calciului: proteina animala (consumul ridicat de carne, si proteinele din lactate de exemplu, care impiedica asimilarea calciului din ele insele grin.gif ), consumul de cafea, alcool... ma rog, sint mai multe. Magneziu se gaseste in legume, nuci, seminte, cereale integrale, frunze verzi. La fel si calciul. Din lactate nu ramine mare lucru, dar daca ti-e pofta asa... organica, ia si maninca. Si poti lua suplimente (doar ele singure sau gen multivitamine-multiminerale).

Parul lung imi lipseste pentru ca... are el un farmec aparte wink1.gif Si in plus, dansez... si cind dansez, e cam ciudat fara, mai ales ca era foarte implicat in proces )).gif
amalia0701
pupic.gif
Coondoleantze hug.gif
Vrem pozeeeeeeeeeeeee )).gif
Io nu mai am curaj sa ma pozez, ca ma vad blushing.gif blushing.gif
Tzutzi80
Condoleante Dulci! Mi-e imi e groaza de cancer. Si da, ai dreptate, parca toata lumea in ultimul timp de asta sufera. Daca va mai zic si eu de viitoarea sotie a unui coleg de pe nava, proaspata mamica de cateva luni si care e grav bolnava de cancer la stomac.....si e de varsta mea mad.gif Or sa ii scoata tot stomacul si inlocui cu intestinul subtire. Sper din tot sufletul sa scape. La 27 de ani, cu un copil de nici 6 luni....ce ti-e si cu soarta asta sorry.gif
Andreea-Rodica
sad.gif Condoleante!
dany
Condoleante , Mada ! sad.gif give_rose.gif hug.gif
Amazoana
Neata
Multumesc fetelor hug.gif am fost aseara. Tare trist....Nu am intrat sa-l vad; am vb cu matusa mea si i-am spus ca nu pot. Nu s-a suparat.
M-am bucurat ca ea, varul si verisoara mea erau...bine in conditiile date. Cel mai daramat - varul meu.

Am condus eu pana la 2 Mai si a fost asa bineeeeeee!Mi-e mai teama la drum asa continuu decat prin oras, dar o fo fain!!!

CITAT(ganesha @ 17-01-2008, 07:28 PM) *

Carentele de magneziu si calciu merg mina in mina. Lipsa de magneziu duce la asimilarea proasta a calciului. Pe de alta parte, sint si niste factori care impiedica asimilarea calciului: proteina animala (consumul ridicat de carne, si proteinele din lactate de exemplu, care impiedica asimilarea calciului din ele insele grin.gif ), consumul de cafea, alcool... ma rog, sint mai multe. Magneziu se gaseste in legume, nuci, seminte, cereale integrale, frunze verzi. La fel si calciul. Din lactate nu ramine mare lucru, dar daca ti-e pofta asa... organica, ia si maninca. Si poti lua suplimente (doar ele singure sau gen multivitamine-multiminerale).

Parul lung imi lipseste pentru ca... are el un farmec aparte wink1.gif Si in plus, dansez... si cind dansez, e cam ciudat fara, mai ales ca era foarte implicat in proces )).gif

Multumesc A. pupic.gif
Mananc tot mai des nuci, seminte (despre care seminte e vorba? wacko.gif ). Multivitamine n-as prea vrea sa iau, ca alea imi sporesc apetitul. Unde mai pui ca eu sunt cea mai mare pofticioasa existenta pe pamant....
Cum te ajuta parul la desen? tease.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 17-01-2008, 10:15 PM) *

Condoleante Dulci! Mi-e imi e groaza de cancer. Si da, ai dreptate, parca toata lumea in ultimul timp de asta sufera. Daca va mai zic si eu de viitoarea sotie a unui coleg de pe nava, proaspata mamica de cateva luni si care e grav bolnava de cancer la stomac.....si e de varsta mea mad.gif Or sa ii scoata tot stomacul si inlocui cu intestinul subtire. Sper din tot sufletul sa scape. La 27 de ani, cu un copil de nici 6 luni....ce ti-e si cu soarta asta sorry.gif

Saraca femeie. Sa o ajute Dumnezeu!!!!
Ce faci tu madam? Ai putut sa dormi azi noapte?

CITAT(amalia0701 @ 17-01-2008, 09:09 PM) *

pupic.gif
Coondoleantze hug.gif
Vrem pozeeeeeeeeeeeee )).gif
Io nu mai am curaj sa ma pozez, ca ma vad blushing.gif blushing.gif

Eu fac foto de la piept in sus, ca sa nu ma apuce nervii wink1.gif pupic.gif
anca veselie
pupic.gif bravo pt condus cheer.gif cheer.gif
o zi frumoasa!
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 18-01-2008, 09:43 AM) *

Eu fac foto de la piept in sus, ca sa nu ma apuce nervii wink1.gif pupic.gif

Io ar trebui sa fac numnai de la sprancene in sus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 18-01-2008, 01:27 PM) *

Io ar trebui sa fac numnai de la sprancene in sus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Du-te maaaaaaaa )).gif

Aviz amatoarelor care vor sa arunce cu pietre dupa mine: avem CT 14 MMB! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Me happy, happy, happy!!!!!!
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 18-01-2008, 11:30 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 18-01-2008, 01:27 PM) *

Du-te maaaaaaaa )).gif

Aviz amatoarelor care vor sa arunce cu pietre dupa mine: avem CT 14 MMB! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Me happy, happy, happy!!!!!!

)).gif )).gif
ganesha

Multivitamine n-as prea vrea sa iau, ca alea imi sporesc apetitul. Unde mai pui ca eu sunt cea mai mare pofticioasa existenta pe pamant....

Draga mea, cind aud textul asta scot fum. De obicei nici nu mai comentez pe marginea lui, da' tu-mi esti draga. Uite, e plin pamintul si spitalele de boli care s-ar fi putut PREVENI cu putina grija asupra alimentatiei si carentelor de vitamine si minerale. Micronutrientii astia au un maaaare rol in roganismul nostru, si oricit de nesemnificativi par, lipsa lor poate avea urmari din cele mai grave. E atit de simplu sa previi, si e atit de gre (citeodata imposibil) sa tratezi! (si partea si mai grava e ca urmarile nu se vad imediat, ci in timp, chiar in ani).

Nu te supara pe mine, e decizia ta in fond, daca e mai importanta o vaga (mai mult legendara) crestere in apetit careia sa-i faci fata decit eventualele urmari...

Cum te ajuta parul la desen? tease.gif

Nu la desen, ci la dansat. La desen nu ma ajuta decit miinile (ca fac si asa ceva). La dansat nu ma ajuta direct, dar participa.
Amazoana
Scuze, am citit gresit. sad.gif
Multumesc ca mi-ai explicat. Stiu ca ai dreptate, dar sunt obsedata...cateodata nu pot dormi sau daca adorm, ma visez grasa....chiar zilele trecute am visat ca am 90kg mad.gif
Ce bine mi-ar prinde sa stai in Ct, sa ma sfatuiesti si tragi de urechi.... hug.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 18-01-2008, 10:30 AM) *

Are vreo semnificatie ? Initialele numelui tau / al vostru ? hug.gif
Amazoana
Numele lui de familie, prenumele meu si al lui. wink1.gif

14 e data lui de nastere.
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 18-01-2008, 03:17 PM) *

Scuze, am citit gresit. sad.gif
Multumesc ca mi-ai explicat. Stiu ca ai dreptate, dar sunt obsedata...cateodata nu pot dormi sau daca adorm, ma visez grasa....chiar zilele trecute am visat ca am 90kg mad.gif
Ce bine mi-ar prinde sa stai in Ct, sa ma sfatuiesti si tragi de urechi.... hug.gif

Uite o chestie mai zis si tac )).gif : zici ca esti obsedata )).gif , dar sa stii ca daca exista o carenta sau o problema de orice fel in organism, organismul nostru o sa o puna pe locul principal, si slabitul va trece pe un loc secundar, indiferent cite eforturi ai face tu. Legile firii sint cam batute in cuie.

Si in plus, micronutrientii din alimentatie nu sint asimilati suta la suta, si de multe ori, din varii cauze, nu sint asimilati mai deloc.
Amazoana
CITAT(ganesha @ 18-01-2008, 06:16 PM) *

Uite o chestie mai zis si tac )).gif : zici ca esti obsedata )).gif , dar sa stii ca daca exista o carenta sau o problema de orice fel in organism, organismul nostru o sa o puna pe locul principal, si slabitul va trece pe un loc secundar, indiferent cite eforturi ai face tu. Legile firii sint cam batute in cuie.

Si in plus, micronutrientii din alimentatie nu sint asimilati suta la suta, si de multe ori, din varii cauze, nu sint asimilati mai deloc.

Nu trebuie sa taci, ba chiar te rog sa imi mai spui. ma mai ghidez pupic.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 18-01-2008, 03:06 PM) *

Numele lui de familie, prenumele meu si al lui. wink1.gif

14 e data lui de nastere.

Frumos ! Si al meu e nascut tot pe un 14

hug.gif
Amazoana
Neata
Hai sus leneseloooor )).gif V-am adus cafea si croisant, vreti?

Imagine
dany
Moamaaa , ce bine arata !!! Asa un mic dejun as dori si eu .... servit in pat naughty.gif

Ce faci tu azi ?

hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.