CITAT(dulcikatty @ 17-01-2008, 04:25 PM)

Daca stau bine sa ma gandesc si eu m-am tuns de 2 ori in decursul a 2-3 saptamani. Dar acum toata lumea ma lauda.
De ce iti lipseste parul lung?
Am descoperit o chestie: de cand m-am vopsit mai inchis, mi se ingrasa mult mai repede parul. Au vreo legatura cele doua? Ce parere ai?
Si inca ceva. Am scris si la Danny in jurnal, am citit ieri despre faptul ca multe lactate elimina magneziul din corp. Ce stii despre asta? Cum sa fac avand in vedere ca am lipsa mare de calciu si spasmofilie (cica la asta duce lipsa de magneziu). Care este limita/granita?
PS: mi-e pofta tot timpul de lactate.
Carentele de magneziu si calciu merg mina in mina. Lipsa de magneziu duce la asimilarea proasta a calciului. Pe de alta parte, sint si niste factori care impiedica asimilarea calciului: proteina animala (consumul ridicat de carne, si proteinele din lactate de exemplu, care impiedica asimilarea calciului din ele insele

), consumul de cafea, alcool... ma rog, sint mai multe. Magneziu se gaseste in legume, nuci, seminte, cereale integrale, frunze verzi. La fel si calciul. Din lactate nu ramine mare lucru, dar daca ti-e pofta asa... organica, ia si maninca. Si poti lua suplimente (doar ele singure sau gen multivitamine-multiminerale).
Parul lung imi lipseste pentru ca... are el un farmec aparte

Si in plus, dansez... si cind dansez, e cam ciudat fara, mai ales ca era foarte implicat in proces