Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
bubbles
Seara yahoo.gif .No si eu sunt tot intr-o zi de 14 nascuta si numarul de la masina e data mea de nastere 14 si apoi initialele Numele de fam,prenumele meu si prenumele lui )).gif .Abia astept si eu sa ma apuc de scoala si sa am permis grin.gif
Sexymom
Seara buna Dulcic pupic.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 20-01-2008, 04:08 PM) *

Moamaaa , ce bine arata !!! Asa un mic dejun as dori si eu .... servit in pat naughty.gif

Ce faci tu azi ?

hug.gif

Buna dimineataaaaaaaaaa
Danny ieri nu am mai intrat deoarece am lenevit in pat cu scumpi, apoi seara ne-am intalnit cu fratele si nepotelul meu. A fost ziua "fratioarei" (asa ii spuneam cand eram mica)-23 ani. Sa-mi traiasca!
PS: eu asa mic dejun am primit sambata dimineata; tot in pat naughty.gif

CITAT(bubbles @ 20-01-2008, 10:24 PM) *

Seara yahoo.gif .No si eu sunt tot intr-o zi de 14 nascuta si numarul de la masina e data mea de nastere 14 si apoi initialele Numele de fam,prenumele meu si prenumele lui )).gif .Abia astept si eu sa ma apuc de scoala si sa am permis grin.gif

Buna Bubbles
Cam asa sta treaba si cu numerele noastre, numai ca nu este inca numele nostru de familie.

Asaaaaa, sa va povestesc: am fost sambata seara la Chinezesc unde niste amici de-ai nostri (am fost vreo 12) ne-au facut un fel de contract, unde iubi se obliga sa fie prezent pe 18 sau 25 Iulie 2009 la nunta proprie.B a semnat cu des'tu )).gif blink.gif Il voi scanna si vi-l voi arata. Ce ziceti de asta? )).gif
Si inca ceva: azi am venit singura cu masina la serviciu si sunt taaaare mandra de mine!!!
julyalina
sa o stapaniti sanatosi dulcikule ! pupic.gif
hai ca m-am mai eliberat si su nitel si am venit sa vad ce mai faci blum.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 20-01-2008, 10:55 PM) *

Seara buna Dulcic pupic.gif

pupic.gif hug.gif Ma bucur ca ti-ai facut timp sa treci pe la mine!

CITAT(julyalina @ 21-01-2008, 11:30 AM) *

sa o stapaniti sanatosi dulcikule ! pupic.gif
hai ca m-am mai eliberat si su nitel si am venit sa vad ce mai faci blum.gif

Sar'naaaaaaaaaa
Ce face fata draguta? Cand vii la Ct? hug.gif
julyalina
sa ma plimbi cu auto ? naughty.gif cred ca la vara sorry.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 21-01-2008, 11:47 AM) *

sa ma plimbi cu auto ? naughty.gif cred ca la vara sorry.gif

)).gif Daca vrei tu....
Numai la vara? Oki doki, te astept la un frappe wink1.gif
bubbles
Dulci adica sa inteleg ca la vara viitoare aveti nunta? cheer.gif cheer.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 21-01-2008, 01:00 PM) *

Habar n-am. Nu m-a cerut, dar cand il intreaba cineva cand se insoara, spune ca la anu' blink.gif
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 21-01-2008, 11:52 AM) *

CITAT(bubbles @ 21-01-2008, 01:00 PM) *

Habar n-am. Nu m-a cerut, dar cand il intreaba cineva cand se insoara, spune ca la anu' blink.gif

Spune de recent, sau si anul trecut tot asta zicea? lol.gif Glumeam, sa nu te supi!
pupic.gif
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 21-01-2008, 11:52 AM) *

Io dau cu felicitarile atunci! cheer.gif give_rose.gif Sa fiti fericiti mereu cum sunteti acusha! pupic.gif

Cand mai zice ca se insoara la anu', fa si tu o gluma de genul "Cu cine, barbate?" tease.gif Vezi ce zice. )).gif
Andreea-Rodica
Mi-ai adus aminte cum i-am zis eu sotului meu anul trecut: "Eu la anu' ma marit. Tu ce faci?" lol.gif Asa ca vin si eu cu felicitarile, ca masa si dansul vedem noi cand or fi! hug.gif
Tzutzi80
CITAT(Andreea-Rodica @ 21-01-2008, 08:24 PM) *

Mi-ai adus aminte cum i-am zis eu sotului meu anul trecut: "Eu la anu' ma marit. Tu ce faci?" lol.gif Asa ca vin si eu cu felicitarile, ca masa si dansul vedem noi cand or fi! hug.gif

Asa deci?!?!?!?! Pai o sa tin minte sa pun si eu intrebarea asta naughty.gif cuiva!

Da Mada, de cateva nopti dorm si nu mai am cosmaruri...si nici nu mai umblu de bezmetica prin casa. cheer.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 21-01-2008, 05:29 PM) *

Spune de recent, sau si anul trecut tot asta zicea? lol.gif Glumeam, sa nu te supi!
pupic.gif

Nu ma supar eu asa usor! hug.gif pupic.gif Doar de anul asta zice asa blum.gif

CITAT(Nessie @ 21-01-2008, 07:53 PM) *

Io dau cu felicitarile atunci! cheer.gif give_rose.gif Sa fiti fericiti mereu cum sunteti acusha! pupic.gif

Cand mai zice ca se insoara la anu', fa si tu o gluma de genul "Cu cine, barbate?" tease.gif Vezi ce zice. )).gif

Am intrebat si a spus "cu cine vreau eu"! tease.gif
Nici nu stiu ce sa zic, oare e cazul de felicitari???? Oricum, multumesc, sunteti tare dragute hug.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 21-01-2008, 10:24 PM) *

Serios? Asa ai facut si tu? Veeeeery nice! )).gif

CITAT(Tzutzi80 @ 22-01-2008, 02:28 AM) *

Asa deci?!?!?!?! Pai o sa tin minte sa pun si eu intrebarea asta naughty.gif cuiva!

Da Mada, de cateva nopti dorm si nu mai am cosmaruri...si nici nu mai umblu de bezmetica prin casa. cheer.gif

Si tu vrei sa ceri pe cineva?????
Fata, ma bucur ca poti dormi. S-a intamplat ceva, adic ai vreun babuin pe acolo care sa se culcuseasca in brate la tine? naughty.gif
Azi e luna plina. Eu nu pot pune geana peste geana in fiecare luna cand se intampla asta. Of! Voua vi se intampla?
julyalina
'neatza duclikule pupic.gif

)).gif e buan intrebarea. o sa o folosesc si eu biggrin.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 22-01-2008, 11:29 AM) *

'neatza duclikule pupic.gif

)).gif e buan intrebarea. o sa o folosesc si eu biggrin.gif

Fata draga, tu vrei bebei, vrei sa pui intrebarea grin.gif .....cred ca te paste un gand... rolleyes.gif
Neata
Vad ca esti grabita azi pupic.gif
bubbles
Neata.Cam asa cum spui tu, ii spuneam si eu babuinului.Soacra-mea se agita toata si eu ii spuneam foarte pasiva .. Face nunta Nelutu?Cu cine ca pe mine nu m-a cerut nimeni lol.gif lol.gif Asta asa ca sa nu se mai agite ca un Pepsi lol.gif
Amazoana
Buna Bubbles
Ce tare ai fost! lol.gif pupic.gif
Fetelor, am scannat "contractul"semnat de B, insa nu stiu cum sa fac sa vi-l arat sad.gif sunt batuta in cap. Any help?
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 22-01-2008, 12:18 PM) *

Buna Bubbles
Ce tare ai fost! lol.gif pupic.gif
Fetelor, am scannat "contractul"semnat de B, insa nu stiu cum sa fac sa vi-l arat sad.gif sunt batuta in cap. Any help?

pupic.gif Pune-l ca orice poza.
Amazoana
E PDF, nu e JPEG sad.gif
ganesha
Ataseaza-l cu "adauga atasament". Am atasat asa si a mers ok. pupic.gif
Amazoana
Neata
Ce faceti fetelor?
G, l-am sters ieri si nu mai vreau sa-l scannez iar. Scuze.
dany
CITAT(dulcikatty @ 21-01-2008, 08:25 AM) *

Asaaaaa, sa va povestesc: am fost sambata seara la Chinezesc unde niste amici de-ai nostri (am fost vreo 12) ne-au facut un fel de contract, unde iubi se obliga sa fie prezent pe 18 sau 25 Iulie 2009 la nunta proprie.B a semnat cu des'tu )).gif blink.gif Il voi scanna si vi-l voi arata. Ce ziceti de asta? )).gif
Si inca ceva: azi am venit singura cu masina la serviciu si sunt taaaare mandra de mine!!!

Dau si eu cu felicitari pentru vara 2009 si pentru premiera cu masina !!! hug.gif
Amazoana
Multumesc, multumesc.
Ce program ai azi? Pe unde te plimbaresti? pupic.gif
Amazoana
Neata fete cucuiete!
Azi sunt zombi wacko.gif
julyalina
pupic.gif
de ce esti zombie dulcikule ?
Amazoana
CITAT(julyalina @ 24-01-2008, 11:37 AM) *

pupic.gif
de ce esti zombie dulcikule ?

Nu am dormit decat o ora azi noapte. Am fost la Buc si m-am intors la 8 dimineata.
Am tras o tura pe la tine, dar nu mai stiu daca am furat cafeaua si daca ti-am multumit. Nu stiu ce sa fac sa nu adorm... tease.gif si sa fac fata zilei de azi.
Tu cum esti? Mai libera?
julyalina
aha... si daca pot sa fiu indiscreta ... ce ai cautat matale in Bucuresti si mai ales de ce umblii noaptea ? )).gif
Amazoana
Am avut treaba la airport si...noaptea se face treaba, nu? )).gif Ah ce ma enerveaza astia aici, vb atat de mult si de tare...Ma simt ca dupa o betie wacko.gif
Tu nu spui nimic despre tine?
julyalina
pune castile si da muzica tare smile.gif noi asa facem cand colegii din biroul celalalt polueaza fonic grin.gif

eu? )).gif pe scurt ? ieri. sala nu. cosmetica da. pana curent. tv nu. net nu. papa si somnic . blum.gif
dany
Neata !

Ti-am mai adus eu niste cafea ... poate te tine treaza ( chiar daca nu e sanatos sa bei asa multa blum.gif ) hug.gif
Imagine
anca veselie
pupici dulcic nedormit pupic.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 24-01-2008, 12:12 PM) *

pune castile si da muzica tare smile.gif noi asa facem cand colegii din biroul celalalt polueaza fonic grin.gif

eu? )).gif pe scurt ? ieri. sala nu. cosmetica da. pana curent. tv nu. net nu. papa si somnic . blum.gif

Avem birou comun! sad.gif Si nici casti nu am.Prezentarea zilei de ieri e dementiala!!!! De pana de curent stiam, am citit la tine blum.gif

CITAT(danyhoney @ 24-01-2008, 12:19 PM) *

Ti-am mai adus eu niste cafea ... poate te tine treaza ( chiar daca nu e sanatos sa bei asa multa blum.gif ) hug.gif
Imagine

Asa se cunoaste prietenul, la nevoie! Multumesc frumos hug.gif kiss, kiss. Si sa stii ca azi nu am baut cafea(azi noapte 2!)
Am baut un ceai de fructe si mi-am luat un energizant. Mi-e cam frica totusi sa-l beau, deoarece ar fi prima oara si mi-e sa nu fac urat! baby.gif

CITAT(anca veselie @ 24-01-2008, 12:23 PM) *

pupici dulcic nedormit pupic.gif

Pup si eu fata inapoi. pupic.gif Fataaaaa, inghetat Bucuresti aveti! De fapt asta am crezut pana azi dim cand ne-am reintors acasa si am vazut ca la noi erau -4 grade.
dany
Nu stiu ce energizant ai dar eu as zice sa il iei dupa ce mananci ceva .... Zic si eu ca o neexperta hug.gif

Azi vei avea program de somn mai mult ca sigur si maine vii aici fresh , da ?
anca veselie
)).gif e frigutz si aici!
sa pupi si tu marea din partea mea te rog, imi este taaaare dor de ea. si... poate ne cunoastem si noi vara care vine huh.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 24-01-2008, 12:46 PM) *

Nu stiu ce energizant ai dar eu as zice sa il iei dupa ce mananci ceva .... Zic si eu ca o neexperta hug.gif

Azi vei avea program de somn mai mult ca sigur si maine vii aici fresh , da ?

Am mancat pufuleti, jumatate de punga si am baut jumatate de energizant+2 plimbari lungi pe aici (am avut control de la fisc si precum stiti, la noi se da cate "o atentie mad.gif "). Multu' de sfat.Abia astept sa ajung acasa!

CITAT(anca veselie @ 24-01-2008, 12:53 PM) *

)).gif e frigutz si aici!
sa pupi si tu marea din partea mea te rog, imi este taaaare dor de ea. si... poate ne cunoastem si noi vara care vine huh.gif

O pup...de departe pt tine.Nici eu nu am mai vazut-o demult.
Ne vom cunoaste in mod cert, toata chestia este sa ne potrivim mersul la 2 Mai, respectiv Vama.

Gagici, mi-am cumparat cel mai verde sutie pe care l-am gasit! E asa scumpel! blushing.gif )).gif
anca veselie
nu-mi vine sa cred ca nu vizitezi marea unsure.gif vaaai, ce mi-ar placea sa traiesc intr-un loc unde sa fie cald mereu si sa am si mare/ ocean cool.gif
dany
Anca , si eu am marea la 15 km de mine si .... daca ma crezi , ultimii 2 ani nici n-am simtit-o pe piele sad.gif
Ori a fost vremea urata , ori am avut altele de facut ....Am vazut-o doar in plimbari pe furtuna si frig )).gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 24-01-2008, 03:43 PM) *

nu-mi vine sa cred ca nu vizitezi marea unsure.gif vaaai, ce mi-ar placea sa traiesc intr-un loc unde sa fie cald mereu si sa am si mare/ ocean cool.gif

Asta mi-ar placea si mie. Fara vant, caldut, briza....dar tot n-as vizita-o mai des! )).gif
anca veselie
daaaa, stiu ca tu nu esti foarte fan al marii pupic.gif
Amazoana
Neata
Iar am venit sg cu masina la serviciu.Si sa vedeti ce m-am panicat cand nu am gasit loc de parcare acolo unde eram obisnuita..... wacko.gif
dany
)).gif Uite asa te inveti te obisnuiesti sa parchezi si in alte locuri / moduri hug.gif

Ce-ti face sutienul verde ? )).gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 25-01-2008, 12:06 PM) *

)).gif Uite asa te inveti te obisnuiesti sa parchezi si in alte locuri / moduri hug.gif

Ce-ti face sutienul verde ? )).gif

Da; la ce mama [*****] ma panichez cand se intampla un lucru asa minor, nu stiu..... mad.gif
Sutienul? )).gif sunt mandra de el, e verde praz! grin.gif

Sa-ti trimit un butoi de plastic prin posta, pt varza murata?
Daca vrei, iti trimit si gogonele de la mama, numai sa-mi dai o idee cum sa le ambalez!
dany
Esti o super dulce , Mada ! pupic.gif
Se pare ca v-am innebunit cu gogonelele mele )).gif . Dar ... cum am mai spus e al [*****] de scump de trimis ceva din tara . Iti dai seama ce fata ar face aia de la posta cand ar vedea ditamai pachetul cu butoiul ? lol.gif lol.gif

hug.gif
Amazoana
De ce e scump? Nu platesti la kg? La cat de acre sunt astea de la Vama Postala imi si inchipui ce fata ar face cand ar vedea un butoi de trimis..... doh.gif
Dar gogonele vrei? Serios iti pun pachet. Dar in ce sa le pun? In sticla de plastic? dry.gif
anca veselie
neatzaaaa pupic.gif
bravo pt condus cheer.gif
bubbles
Ziua salut.gif .Eu am vrut sa imi iau un costumas prazuliu pt nunta - la civila..si cand m-am dus sa il iau il vandusera.asta la o jumate de ora dupa ce l-am vazut )).gif
julyalina
'neatza dulcikule ! pupic.gif
cred ca gogonele ar merge intr-un borcan de plastic din ala mai mare ( am vazut ca se gasesc ) singura chestie nasola este ca s-ar putea srtica pana ajung ... adica sa mucegaiasca pentru ca nu stii in ce conditii tin pachetele sad.gif
Amazoana
Salut, ce faceti dragelor?
Cum a fost week-endul? Eu am avut 2 petreceri, una sambata si cealalta duminica. Am sarit iar calul cu mancatul mad.gif
Va urez o saptamana MI-NU-NA-TA!!!!! floare.gif
julyalina
'neatza dragutzo !
o saptamana MI-NU-NA-TA si pentru tine hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.