Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
Amazoana
CITAT(julyalina @ 28-01-2008, 11:55 AM) *

'neatza dragutzo !
o saptamana MI-NU-NA-TA si pentru tine hug.gif

pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce faci dulceo? hug.gif
Amazoana
Buna Bubbles. Sunt la munca, am ceva treaba. Mi-am luat si o carte la mine, ca m-a reapucat cheful de citit, insa nu stiu daca voi avea timp azi....Tu ce faci?
bubbles
Stau cu varu-miu.Uff cand stiu cata treaba am acasa ... aspirat,sters praf etc blink.gif .Noroc ca mi-am facut bucataria cat de cat aseara )).gif .Aaaa...si tb sa ma joc cu Fritz lol.gif
julyalina
CITAT(bubbles @ 28-01-2008, 10:34 AM) *

tb sa ma joc cu Fritz lol.gif

)).gif cel mai important )).gif
bubbles
Cel mai important .. Asta e melodia pe care canta si danseaza la el in cusca Fritz`s melody )).gif .Maine cand nu e babu acasa ii mai dau drumul sa isi dezamorteasca aripile grin.gif
dany
Si tu sa ai o saptamana superba , Mada hug.gif
anca veselie
ce de petreceri!
f frumos, asa trebuie!
eu in wee am fost cam busy, tot incerc sa dorm si nu-mi iese deloc, tot apare cate ceva. ieri am fost la ikea cu frati-miu pt ca si-a luat at si am facut ceva mici reamenajari prin casa. iar la 9 seara eram prin real la cumparaturi.
o super saptamana!
Amazoana
CITAT(bubbles @ 28-01-2008, 12:40 PM) *

Cel mai important .. Asta e melodia pe care canta si danseaza la el in cusca Fritz`s melody )).gif .Maine cand nu e babu acasa ii mai dau drumul sa isi dezamorteasca aripile grin.gif

Sa inteleg ca ai papagal???????Cine-i Fritz asta?

CITAT(danyhoney @ 28-01-2008, 02:04 PM) *

Si tu sa ai o saptamana superba , Mada hug.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
CITAT(anca veselie @ 28-01-2008, 03:13 PM) *

ce de petreceri!
f frumos, asa trebuie!
eu in wee am fost cam busy, tot incerc sa dorm si nu-mi iese deloc, tot apare cate ceva. ieri am fost la ikea cu frati-miu pt ca si-a luat at si am facut ceva mici reamenajari prin casa. iar la 9 seara eram prin real la cumparaturi.
o super saptamana!

Sa-l stapaneasca sanatos!!!!!Asa prost stau si eu la acest capitol! dry.gif
ganesha
O saptamina faina sa ai, Dulci! floare.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 28-01-2008, 06:26 PM) *

O saptamina faina sa ai, Dulci! floare.gif

Multu, multu' si tu!!!!!
Ma tot gandesc cum sa fac sa slabesc mai repede. Diseara ma duc sa imi pun CD-ul cu aerobic si eventual sa si fac ceva miscare lol.gif
dany
Neata !
Cum de n-ai aparut pana acum pe aici ? Ai facut miscare aseara ?

hug.gif
bubbles
Dulci Fritz e noul meu mascul naughty.gif .Un papgal bleu cu alb lol.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 03:00 PM) *

Neata !
Cum de n-ai aparut pana acum pe aici ? Ai facut miscare aseara ?

hug.gif

Nu blushing.gif Am stat in pat pt ca mi-a fost, si-mi este inca, foarte frig!
dany
Fa-ti ceai si bea-l fierbinte ! Acasa fa o supica ..... Uite o hug.gif ca sa te mai incalzesti
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 04:36 PM) *

Fa-ti ceai si bea-l fierbinte ! Acasa fa o supica ..... Uite o hug.gif ca sa te mai incalzesti

Facut ceiut de fructe. Multu' pt imbratisare pupic.gif
anca veselie
dulcico, dar de ce ti-a fost asa frig? nu aveti caldura?
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 29-01-2008, 05:02 PM) *

dulcico, dar de ce ti-a fost asa frig? nu aveti caldura?

Ba daaaa; am bagat si caloriferul electric in priza....si aici la serviciu imi este. Nu stiu ce e cu mine...
dany
Sa nu dai in vreo raceala sad.gif hug.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 29-01-2008, 05:28 PM) *

Sa nu dai in vreo raceala sad.gif hug.gif

Sper ca nu. dry.gif
amalia0701
Vitamina C si lichide calde pupic.gif
julyalina
dry.gif dulcikul e lipsa la apel sad.gif
dulcikule, esti bolnavior ? blink.gif sanatate multa, multa hug.gif
dany
MADAAAAAA !!!! Da un semn de viata sa stim ce e cu tine !! hug.gif Sper ca ai fost doar ocupata si nu bolnavioara !
amalia0701
Alooooooooooo unde esti iubita?
ganesha
Ce mai faci tu, Dulci? Sper ca ti-e bine give_rose.gif
ina_ceva
Dulcico, unde ai disparut? give_rose.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 01-02-2008, 09:21 PM) *

MADAAAAAA !!!! Da un semn de viata sa stim ce e cu tine !! hug.gif Sper ca ai fost doar ocupata si nu bolnavioara !

Neata!!!!! pupic.gif
Am fost si una si cealalta!Am fost si mai sunt putin bolnavioara, am avut concediu medical....
Voi ce faceti? Toate bune sper!

CITAT(amalia0701 @ 02-02-2008, 12:13 AM) *

Alooooooooooo unde esti iubita?

pupic.gif

CITAT(ganesha @ 03-02-2008, 08:15 PM) *

Ce mai faci tu, Dulci? Sper ca ti-e bine give_rose.gif

pupic.gif
CITAT(ina_ceva @ 06-02-2008, 12:17 PM) *

Dulcico, unde ai disparut? give_rose.gif

pupic.gif
amalia0701
Acum esti bine?
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 07-02-2008, 12:20 PM) *

Acum esti bine?

In mare da. Tusesc tare si mai am de luat antibiotice - ultima zi....tu ce faci? pupic.gif Sa stapaniti sanatosi masinuta. I-ati facut rodajul?
dany
Am venit repede sa vad de ce ai lipsit atat ..... O hug.gif si un pupic.gif pentru fata bolnavioara !
Andreea-Rodica
Pupici si insanatosire grabnica! hug.gif
anca veselie
bine ca esti ok acum pupic.gif pupic.gif B ce face?
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 07-02-2008, 02:28 PM) *

Am venit repede sa vad de ce ai lipsit atat ..... O hug.gif si un pupic.gif pentru fata bolnavioara !

Multumesc pt imbratisare si pupic. pupic.gif
CITAT(Andreea-Rodica @ 07-02-2008, 03:41 PM) *

Pupici si insanatosire grabnica! hug.gif

Multumesc mult. Ce faci draguta? pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 07-02-2008, 03:45 PM) *

bine ca esti ok acum pupic.gif pupic.gif B ce face?

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Tu ce faci?
B....of, a fost si el tare bolnavior, acum e bine, a ramas cu o tuse nasoala.Si pleaca saptamana viitoare cred. sad.gif
anca veselie
imi pare rau ca pleaca hug.gif eu sunt ok, cat de cat smile.gif
Amazoana
Asta am citit eu azi. Si m-a intristat enorm....
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
bubbles
Dulci pupic.gif pupic.gif insanatosire grabnica hug.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 08-02-2008, 12:06 PM) *

Dulci pupic.gif pupic.gif insanatosire grabnica hug.gif

Multu pupic.gif
Ce faci? Lucrezi la bebe? tease.gif
NEATA!!!!!
bubbles
Bebe ,bebe unde secret.gif .Inca nu tease.gif poate peste vreun an ,doi ...sau mai bine cand o da Dzeu wink1.gif
Amazoana
La birou fiind, mi-am incrucisat cizmele (nu in stilul bine-cunoscut a la moovie tease.gif ) , mi-am rupt dresul cu catarama de la cizma si am exclamat in gura mare o....prostie blushing.gif Evident ca a atras atentia tuturor colegilor mei care au sarit in acelasi timp sa ma intrebe ce s-a intamplat. Sa vedeti dezamagire pe fetele lor cand le-am spus ca "doar" mi-am rupt dresul. doh.gif

Bine, bine si eu acum, cum defilez cu ditamai gauroiul??????? wacko.gif
bubbles
Dulci am eu o idee..mai fa o gaura si pe celalalt picior si asa mai trage niste fire si vei fi ca Shakira tease.gif hug.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 08-02-2008, 03:48 PM) *

Dulci am eu o idee..mai fa o gaura si pe celalalt picior si asa mai trage niste fire si vei fi ca Shakira tease.gif hug.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif super tare! Nu m-am gandit la asta, cred ca ramaneau astia ai mei cu gura cascata! )).gif
Neata gagici.Ce se anunta pt acest week-end? Eu am o petrecere mai tarziu...
Anna
Buna Dulci. pupic.gif
Ce mai faci? Ce mai zici?
Am aparut si eu in vizita... )).gif
M-am intors la fete la neuroni, ca am inceput WW naughty.gif
Noroc cu asta ca am timp sa trag cu ochiu pe aici pe la voi ... give_rose.gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 10-02-2008, 02:14 AM) *

Buna Dulci. pupic.gif
Ce mai faci? Ce mai zici?
Am aparut si eu in vizita... )).gif
M-am intors la fete la neuroni, ca am inceput WW naughty.gif
Noroc cu asta ca am timp sa trag cu ochiu pe aici pe la voi ... give_rose.gif

Neata
Bine ai revenit Annaiss, ce faci draguta? Pe unde ti-ai plimbat ugerul atata amar de vreme?WW? Offff si mie mi-ar trebui sad.gif
Esti tot asa ocupata cu muncile?

Eu tot racita, adica behai...

PS: ce avatar ti-ai tras! Ma sperie de cate ori dau cu ochii de el...ai atitudine "bad"?
dany
Neata , racitura hug.gif

Esti mai bine ? Mai behai ?

Sa ai o saptamana superba !
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 11-02-2008, 01:05 PM) *

Neata , racitura hug.gif

Esti mai bine ? Mai behai ?

Sa ai o saptamana superba !

Neata pupic.gif
Behai big time! )).gif dar ma simt mai bine. Multu, secretoaso cu musafiri! hug.gif
Si tu sa ai o saptamana faina (pleaca B la sf saptamanii, nu stiu cat de superba va fi a mea... dry.gif )
bubbles
Neata yahoo.gif .Iar pleaca B dry.gif pupic.gif Lasa ca ramai cu noi hug.gif Acum cat va sta plecat?
Sexymom
Cred ca stiu cum te simti Dulcy, numeri zilele pana sambata, dar mai ai timp sa profiti de el cateva zile, sa va bucurati impreuna , asa ca pregateste in fiecare zi cate ceva special.
dany
CITAT(dulcikatty @ 11-02-2008, 10:17 AM) *

Neata pupic.gif
Behai big time! )).gif dar ma simt mai bine. Multu, secretoaso cu musafiri! hug.gif
Si tu sa ai o saptamana faina (pleaca B la sf saptamanii, nu stiu cat de superba va fi a mea... dry.gif )

Incearca sa o faci superba ! Fa in fiecare zi cate ceva deosebit si incearca ( pe cat posibil ) sa nu te gandesti ca pleca . Stiu ca e greu pupic.gif pupic.gif
bubbles
Eu sunt singura de Sf valentin ca lucreaza dar nu bag in seama pt ca duminica e ziua lui si macar atunci sa fim amandoi sorry.gif
anca veselie
vai ce repede a trecut timpul, pleaca iar... profita de cat mai e pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.