Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
Amazoana
Diseara ma duc sa ma uit la magazinul Tomis, sa vad ce au si pe acolo. Am mai fost la Leonardo si Jacobs dar nu mi-a placut nimic. Erau unii draguti, dar ma cam strangeau in latime....
S-a dus moda aia cu "cioc", dar peste tot este plin de astfel de modele.........
dany
Buna , Mada hug.gif

Bey, ti s-a pierdut elicopterul )).gif ? Eu il tot astept si nu mai apare ...nici macar un bazait nu aud mad.gif
anca veselie
da, dulci, la scarbici cu problemutze sad.gif am fost in pauza pana afara, e asaaaa de frumos. vreau sa bina vara!
eu a pantofi, dar niciodata nu mi se pare ca am destui, tot timpul imi lipseste ceva. de ex acum mi-ar trebui niste balerini pt fusta.
tu ce fel de pantofi vrei?
himere2005
DULCI, POATE bagi si poze cu pantofii wink1.gif
eu inca am retinerile mele cu concursul bb star, mi se pare ca o parte din voturi nu ajung la destinatie devil.gif ...eu nici n-o inscriu pe fata in astfel de concursuri, oricum pentru mine este cel mai frumos copil
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 27-03-2007, 02:29 PM) *

Buna , Mada hug.gif

Bey, ti s-a pierdut elicopterul )).gif ? Eu il tot astept si nu mai apare ...nici macar un bazait nu aud mad.gif

Vine fataaaaaaaaa )).gif unde-i papa bun si casa noua=petrecere, sunt intotdeauna prezenta. Te felicit inca o data pt casuta!!! party.gif

CITAT(anca veselie @ 27-03-2007, 03:12 PM) *

da, dulci, la scarbici cu problemutze sad.gif am fost in pauza pana afara, e asaaaa de frumos. vreau sa bina vara!
eu a pantofi, dar niciodata nu mi se pare ca am destui, tot timpul imi lipseste ceva. de ex acum mi-ar trebui niste balerini pt fusta.
tu ce fel de pantofi vrei?

Vreau unii negrii si unii rosii blum.gif cu bot rotund si .....seriosi.
Pun foto, normal ca pun, toata faza e sa si gasesc....ca de obicei cand am eu nevoie nu gasesc si-mi iau ceva naspa, numai sa-mi iau, iar apoi apar modele dragute..... devil.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 27-03-2007, 02:28 PM) *

CITAT(danyhoney @ 27-03-2007, 02:29 PM) *

Buna , Mada hug.gif

Vine fataaaaaaaaa )).gif unde-i papa bun si casa noua=petrecere, sunt intotdeauna prezenta. Te felicit inca o data pt casuta!!! party.gif

Hmmm , cine a zis ceva de papa ?? In primul rand ingrasa blum.gif si in al 2-lea rand ....nu se poate bea ( doar daca e o supa chioara ) !! Cu papa veniti de acasa lol.gif Eu dau de baut .
Tzutzi80
Mada eu de obicei imi cumpar de pe stefan cel mare , pe partea cu policlinica cu plata, ultimul magazin de pantofi. Nu mai stiu cum se numeste insa. Calitatea si preturile sunt fantastice. Si modele grozave
anca veselie
neatza dulci! pupic.gif ti-ai luat pantofiori?
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 27-03-2007, 06:05 PM) *

Mada eu de obicei imi cumpar de pe stefan cel mare , pe partea cu policlinica cu plata, ultimul magazin de pantofi. Nu mai stiu cum se numeste insa. Calitatea si preturile sunt fantastice. Si modele grozave

Pe Stefan am vazut si eu ceva dragut, dar ultimul magazin pe dreapta....ma mai duc azi sa ma uit....

CITAT(anca veselie @ 28-03-2007, 10:17 AM) *

neatza dulci! pupic.gif ti-ai luat pantofiori?

Nu, inca nu.....cred ca diseara.....
Rosii nu am vazut nici o pereche frumosi....... sad.gif dar mai astept, sau poate imi gasesc cand plec in concediu....
Voi ce faceti fetelor?
Nessie
Buna! Cum mai stai cu meniurile? Ti-ai facut jurnal, dar nu prea am vazut ce mananci. unsure.gif

O zi frumoasa iti doresc si bafta la bantofi. pupic.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 28-03-2007, 11:00 AM) *

Buna! Cum mai stai cu meniurile? Ti-ai facut jurnal, dar nu prea am vazut ce mananci. unsure.gif

O zi frumoasa iti doresc si bafta la bantofi. pupic.gif

PAI NU AM SCRIS, CA AM MANCAT PROSTII SI MI-E RUSINE......
Nessie
)).gif Nu conteza, pune aici meniul! Asa nu uiti nici tu ca ai mancat prostii si poate te corectezi! pupic.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 28-03-2007, 12:00 PM) *

)).gif Nu conteza, pune aici meniul! Asa nu uiti nici tu ca ai mancat prostii si poate te corectezi! pupic.gif

Bineeeeeeeeeee pupic.gif
Azi am mancat (pana acum)
- un strudel cu mere
- o cafea cu 1/2 lingurita miere
Completez later restul, bine?
te pup

Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ajuta-ma!!!!!........am probleme si nu stiu ce sa fac .......
Nu ma intrebati ce, ca nu pot sa vb despre ele acum.....doar ca imi vine sa tip....
Apropos, azi m-am enervat pe unul din sefii mei si am tipat la el dis-the-morning.
Si aveam dreptate, a recunoscut si el. Ma acuza de tampenii pe care nu le-am facut sau zis...si faza tare: vrea sa inchida hartia igienica si prosoapele de hartie sub cheie, cica noi intram acolo si facem mizerie...
Pisik
CITAT(dulcikatty @ 29-03-2007, 11:16 AM) *

CITAT(Nessie @ 28-03-2007, 12:00 PM) *

Bineeeeeeeeeee pupic.gif
Azi am mancat (pana acum)
- un strudel cu mere
- o cafea cu 1/2 lingurita miere
Completez later restul, bine?
te pup

Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ajuta-ma!!!!!........am probleme si nu stiu ce sa fac .......
Nu ma intrebati ce, ca nu pot sa vb despre ele acum.....doar ca imi vine sa tip....
Apropos, azi m-am enervat pe unul din sefii mei si am tipat la el dis-the-morning.
Si aveam dreptate, a recunoscut si el. Ma acuza de tampenii pe care nu le-am facut sau zis...si faza tare: vrea sa inchida hartia igienica si prosoapele de hartie sub cheie, cica noi intram acolo si facem mizerie...

Ce sef ai! blink.gif Stail linistita, cred ca e ceva in aer, am auzit pe multa lume cu probleme la serviciu. Probabil ca sapt viitoare se mai linisteste lumea, ca vin Sarbatorile (sa speram)
Pupici pupic.gif
Amazoana
Pisik, multumesc pt cuvintele frumoase...sper sa se linisteasca. Pe 6 plec in concediu 2 saptamani cheer.gif abia astept!Poate voi avea mai multa rabdare cu ei la intoarcere
Pupici si tie pupic.gif
Nessie
Dulci, imi pare rau ca ai probleme. hug.gif Nu stiu cu ce te putem ajuta ca nu cunoastem problema, dar daca este ceva, spune-ne si sarim toate. pupic.gif

Sa completezi meniul, ca sunt curioasa. )).gif
Amazoana
Multumesc frumos Nessie, nu ma puteti ajuta din pacate.......
- adaug meniului de mai sus 3 gogosele mici (a facut mama unui alt sef si doar nu puteam refuza, nu?)
La sfarsitul zilei, sau maine adun si calculez, bine? blum.gif
ina_ceva
Odihna placuta in concediu si profita la maxim de timpul liber wink1.gif
anca veselie
dulci unde pleci in concediu?
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 29-03-2007, 02:41 PM) *

Odihna placuta in concediu si profita la maxim de timpul liber wink1.gif

Multumesc
Plec la Vatra Dornei si apoi la Alba. cheer.gif Sau invers... wacko.gif in Alba sta iubi...dar pt mine este tot concediu, ca doar ma duc la munte si nu fac nimic, nu? abia astept aer curat, stat afara (ca aici am parte de maxim o ora pe zi in aer liber....)

Voi ce aveti de gand? Unde petreceti Sarbatorile Pascale?
anca veselie
suna foarte fain concediul tau. smile.gif
eu o sa plec la ai mei, la campina, probabil in vinerea mare si mai departe nu stiu. poate ma intorc duminica, sa stau luni cu babu, dar nu am stabilit nimic.
ina_ceva
Vineri seara plec si eu acasa si voi sta pana luni. Cred ca bag somn la greu tease.gif de cum ajung
Amazoana
Si eu dorm mult cand schimb aerul!
Ce bine ca nu mai stati in Buc....
Amazoana
Neata
Completez meniul de ieri cu 5 sarmalute mici de la Carefour si un mar
Azi am mancat:
- 2 felii de paine
- putina branza Philadelphia
-2 feliute de salam Victoria
- o cafea cu 1/2 ling miere
- un 3 in 1
- un ceai neindulcit
anca veselie
atat ai mancat azi? putin rau
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 30-03-2007, 03:16 PM) *

atat ai mancat azi? putin rau

Stai ma ca de atunci am mai mancat un sandwich
adica:
-2 felii paine
- 2 felii salam victoria
- o banana
Ba frate, dar mi-e o sila sa numar...hai ca scot acum foile sa vaz cate puncte am facut
Tu ai scris ce ai mancat?

Anca, ma poti ajuta cu ceva?
Am listele cu "puncte" dar scrie numai despre proteine, lipide, glucide, calorii. Cum transform eu toate astea in puncte??????????
De ex, o felie de paine(100g) are:7.5 proteine, 0.4 lipide, 52.0 glucide, 247 calorii. cate puncte are????????
anca veselie
eu da grin.gif
numai ca la mine e f usor si destul de static blum.gif

exista formula de calcul
calorii/60+lipide/9= nr.puncte pt 100gr/ml
si un calculator de puncte. nu-l ai?

am calculat si eu, are 4 p felia aia de paine
Amazoana
pai fii atenta: in cazul acesta, la o felie de paine imi iese asa: 247/60+0.4/9=4.116+0.04=8.1604
La fete auzisem ca o felie de paine are2.5 sau 2 pcte.
Ooooffffffff, cred ca sunt prea blonda sa tin dieta asta....

da ma, la mine 4 si ceva+ 0si ceva dau 8. Ti-am zis eyu ca sunt blonda????? tease.gif
anca veselie
ai pm
Amazoana
vazut cool.gif
Karin
Dulci pupic.gif
Stau acasa la birou, ascult 'Holly Dolly" grin.gif si il votez pe Rares. wink1.gif
Azi l-am votat de la birou doar de cateva ori, ca am fost foarte prinsa, dar recuperez acum. Vad ca deja e pe locul 2. wink1.gif pupic.gif
Amazoana
Neata dgragelor
Karin, multumesc frumos pt voturi pupic.gif azi este ultima zi, trebuie sa lupt sa nu pice de pe 2!
Ce faceti, dormiti fetelor?
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 31-03-2007, 09:39 AM) *

Neata dgragelor
Karin, multumesc frumos pt voturi pupic.gif azi este ultima zi, trebuie sa lupt sa nu pice de pe 2!
Ce faceti, dormiti fetelor?

Io dorm pe mine sin ividiez fetele care sunt la caldura in pat.
Beau ceai fierbinte, am bagat caloriferul sub birou, dar inca mor de frig.
Sa vina VARAAAAAAAAAAA!
Tzutzi80
Hai mai bine in Caraibe wink1.gif naughty.gif
Amazoana
Amalia, la mine (noi Tzutzi draga pupic.gif ) nu e asa frig...ba chiar iubi mi-a deschis geamurile, pt a aerisi si nu tremur.
Lasa ca vine ea vara si....ooofff, eu stau la 4, nu ma pot odihni noaptea de cald........
bubbles
Ziua pupic.gif ce faci dulci? Eu votez pe raresh de cate ori am ocazia..pe ce loc mai e? hug.gif
Tzutzi80
E pe locul doi!!! cheer.gif
Amazoana
E pe dooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiii cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cum spune si Tzutzi!
Astazi se mai poate vota pana la ora 00.00.
Multumesc mult pt voturi!
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 31-03-2007, 05:47 PM) *

E pe dooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiii cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cum spune si Tzutzi!
Astazi se mai poate vota pana la ora 00.00.
Multumesc mult pt voturi!

Castiga ceva daca e al doilea? Sau numai daca e primul descalificat?
Amazoana
din cate stiu eu doar cel de pe primul loc poate castiga
Amazoana
Mi-am cumparat pantofiori. Le-am facut foto, le voi pune aici, asta daca voi stii cum.
Si am mai facut ceva...tot cu foto: cozonac blum.gif
Amazoana
Pantofiorii mei, postati de Anca, deoarece eu nu ma pricep blushing.gif
anca veselie
pantofii lui dulci: yahoo.gif
Imagine Imagine

si cozonacul yahoo.gif Imagine
bubbles
Foarte misto pantofii dulci..sa`i porti cu placere hug.gif si cozonacul drool.gif
ina_ceva
Sa-i porti cu placere pupic.gif
Detalii: de unde i-ai luat, pretul si marimea tease.gif ?
dany
Sa-i porti cu placere , Mada !

Si , pofta mare la cozonac smile.gif
Amazoana
Buna seara fetelor, ce faceti?
Eu am avut o zi tare frumusica, ne-am plimbat pe faleza, a fost super cald......am facut ceva cumparaturi, am fost la o terasa, am dormit dupa amiaza, am servit o "tava de ursecuri" naughty.gif blum.gif . Ce mai, o duminica perfecta!
De pantofiori ce sa va zic: i-am luat de la targul cadourilor de Paste din Mamaia, au costat 160 ron, sunt nr 35. Ma bucur ca va plac pupic.gif
anca veselie
puci dulci pt dulci pupic.gif ma bucur ca ai avut un weekend frumos!
Amazoana
Multumesc Anca
Tu ce faci, cum te simti? pupic.gif

Meniul de azi: dim: -o banana mica
pranz: 3 felii de paine toast cu pateu de post si ridichii
- cafea si apa......
anca veselie
sunt tot chiauna...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.