Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115
Pisik
Dulcica, vreau si eu buntate din aia, am balit pana acuma la ea sad.gif
Ce fericite sunteti voi care stati la mare, eu sunt etern si iremediabil indragostita de ea, in orice anotimp.... )).gif
Amazoana
CITAT(Pisik @ 10-05-2007, 11:29 AM) *

Dulcica, vreau si eu buntate din aia, am balit pana acuma la ea sad.gif
Ce fericite sunteti voi care stati la mare, eu sunt etern si iremediabil indragostita de ea, in orice anotimp.... )).gif

Sincer si eu as vrea una, dar nu am....bem virtual, nu?
cand ajungi acasa, respectiv la mare?
Amazoana
Azi am mancat asa:
MD - 2 felii paine
2 felii parizer afumat
1/2 felie cascaval
1 cafea mareeeeeeeeeeeeeeeee si o lingurita de miere

Pranz: 2 cutii de ton(una in ulei, una in apa) amestecate cu sucul de la o lamaie (de fapt am mancat toata lamaia. )
Nu stiu ce mananc diseara, a spus iubi ca gateste ceva, surpriza.
bubbles
Ziua.Ce faci?La noi efrig si innorat mad.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 10-05-2007, 03:16 PM) *

Ziua.Ce faci?La noi efrig si innorat mad.gif

Uaaaaaaaaauuuuuuuuu, cine mi te-a suparat? Hai la mine, te incalzesti putin la soare si pana ajungi inapoi la tine, e caaaaaaaaald )).gif
E bine asa? blum.gif
anca veselie
eu sunt irecuperabil indragostita de mare! ma relaxeaza teribil.
cum mai stai cu casa?
Amazoana
Stau bine!
Nu stii vreun politist sa-mi vopseasca si mie 2 usi si 2 tevi scurte? Sa mor daca mai am chef.......
Sa va spun, sa nu va spun........am pozele la mine, dar tre sa le incarc undeva, sa vi le pot arata si nu am timp. Trebuie sa trimit fisele fiscale la cateva sute de angajati maine si nu mai stiu de mine. Abia imi mai simt degetele de atata scris cat am bagat........

CITAT(anca veselie @ 10-05-2007, 03:36 PM) *

daca doresti, te astept la mine intr-un we dupa ce pleaca B in voiaj. No money involved blum.gif
anca veselie
spor la treaba pupic.gif
Amazoana
CITAT(dulcikatty @ 10-05-2007, 03:48 PM) *

Stau bine!
Nu stii vreun politist sa-mi vopseasca si mie 2 usi si 2 tevi scurte? Sa mor daca mai am chef.......
Sa va spun, sa nu va spun........am pozele la mine, dar tre sa le incarc undeva, sa vi le pot arata si nu am timp. Trebuie sa trimit fisele fiscale la cateva sute de angajati maine si nu mai stiu de mine. Abia imi mai simt degetele de atata scris cat am bagat........

daca doresti, te astept la mine intr-un we dupa ce pleaca B in voiaj. No money involved blum.gif

Inca ceva: cand vii tu, ne intalnim si cu Luchisor, Tzutzi va fii plecata.......

CITAT(anca veselie @ 10-05-2007, 03:48 PM) *

spor la treaba pupic.gif

Multumesc
anca veselie

Stau bine!

tu vorbesti serios? unsure.gif blink.gif yahoo.gif m-as baga la un wee asa ca fetele naughty.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 10-05-2007, 03:55 PM) *

Stau bine!

tu vorbesti serios? unsure.gif blink.gif yahoo.gif m-as baga la un wee asa ca fetele naughty.gif

Vb serios, ca nu vb aiurea never, insa dupa ce pleaca Bog, bine? pupic.gif
anca veselie
of course pupic.gif hug.gif
mirela62
Mada! Mada!!!!!
cheer.gif cheer.gif
A venit masina! yahoo.gif yahoo.gif
E-n parcare!!!!! w00t.gif w00t.gif
Pana acum m-am invartit in jurul ei!!! tease.gif Maaama, ce frumoasa este!! tease.gif Ne-am hotarat, ii spunem CAPSUNICA!!!! lol.gif lol.gif
Vinerea viitoare, dimineata, ne lansam spre mare!!!! cheer.gif cheer.gif
Atentie, sosim, hi,hi,hi!!! hug.gif hug.gif
Titou
Mey Mirelus da nu ai facut o tura cu ea sa o auzi cum "toarce " .
da ce-i benzina sau diesel ???

eu nu mai primesc notificari desi am toate alea bifate cum trebuie si trec numa cand imi amintesc blushing.gif
red_rose
CITAT(mirela62 @ 10-05-2007, 07:22 PM) *

Mada! Mada!!!!!
cheer.gif cheer.gif
Pana acum m-am invartit in jurul ei!!! tease.gif Maaama, ce frumoasa este!! tease.gif Ne-am hotarat, ii spunem CAPSUNICA!!!! lol.gif lol.gif

wow..........felicitari mirelush!!!!! cheer.gif cheer.gif
ma bucur tare mult ptr voi.....sa o stapaniti sanatosi si voiosi....si la cat mai multi km fara incidente neplacute!
axe10
Sa mearca 100000km fara reparatii mari...sa o stapaniti sanatosi si sa vedem niste poze!
mirela62
Saru' mana, fetele, multumesc mult!!!! hug.gif hug.gif
Titou, e pe benzina. dry.gif
Anto, Axe, Mada, da, am facut o tura, ce-i drept cam scurta, ca Nae era terminat de oboseala, am fost la Plus, la cumparaturi, cand ne-am intors, n-a durat o jumatate de ora si-a adormit, saracu'. sorry.gif
Toata noaptea m-am gandit la ea, daca sta bine in parcare, unsure.gif si dupa aia m-am gandit la vecinul de masina, care are o usa maaaare, si la masina veche aveam partea dinspre el franjurata toata de la masina lui, chiar daca-i atrasesem atentia mad.gif . Astazi cand plec acasa, primul drum este in parcare, sa vad daca are vreun semn CAPSUNICA! mad.gif mad.gif devil.gif
axe10
Nu ai facut inca asigurarea sa inteleg.....
mirela62
Axe, am facut CASCO, saptamana trecuta l-am platit, da' tot ma doare sufletul!!!
Amazoana
CITAT(mirela62 @ 10-05-2007, 07:22 PM) *

Mada! Mada!!!!!
cheer.gif cheer.gif

FELICITARI!!!!!!!!!
S-o stapaniti sanatosi! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif floare.gif floare.gif floare.gif
Imi place "capsunica", dar precum au spus fetele, vrem pozeeeeeeeeeeeeeeee )).gif

CITAT(Titou @ 10-05-2007, 09:43 PM) *

Mey Mirelus da nu ai facut o tura cu ea sa o auzi cum "toarce " .
da ce-i benzina sau diesel ???

eu nu mai primesc notificari desi am toate alea bifate cum trebuie si trec numa cand imi amintesc blushing.gif

Neata Titou, cred ca ar fii cazul sa-ti amintesti mai des blum.gif
Te pup

Ia spuneti fetelor, nu aveti chef de o cafea? Mmmmmmmmmmm cafea.gif va asteeept
Amazoana
Unde sunteti? Azi nu ma vizitati? hmmmmm sorry.gif
Am o durere ingrozitoare de stomac....am facut alaltaieri un control (a venit o dr aici la serviciu) si mi-a zis ca am "nu-stiu-ce ulceros" Ufff. Pana acum aveam gastrita, dar la cat ma seaca astia aici...
anca veselie
dulcico ce tratament ti-a dat dr? ai grija de tine pupic.gif
ce planuri de wee ai? ce ti-a gatit B aseara?
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 11-05-2007, 01:51 PM) *

dulcico ce tratament ti-a dat dr? ai grija de tine pupic.gif
ce planuri de wee ai? ce ti-a gatit B aseara?

Dr mi-a dat Omez si inca ceva, nu m-am uitat si nici nu le-am luat inca.
B m-a asteptat aseara cu piure si friptura de pui la cuptor. Nu stiu la ce se straduia asa de tare, de-i era teama ca nu-i iese.....gateste bine, dar nu pune sare de ajuns dry.gif
anca veselie
papa bun!
ar trebui sa incepi tratamentul pupic.gif !
Titou
auzi la ea ,gateste bine ,dar nu pune destula sare doh.gif si mofturoasa in plus ,sarea o pui tu pe urma .

nu ca mine cand m-am casatorit toata mancarea (pe care stiam a o fac blushing.gif ) era sarata de numa ,na ,nici asa nu e bine .

pai ai grija si tu cu stomacul ,mananca mai sanatos si mai organizat ...
red_rose
hello, hello....
am trecut si eu sa va salut si sa va doresc un week-end super....

Imagine
mirela62
Madaaaaa! Surpriza!!!!
Afacerea de maine s-a amanat pe sambata viitoare, asa ca maine de cu zori plecam spre mare!!! Veniiiiiimmm!!!! cheer.gif cheer.gif
red_rose
uff....deci voi doua va intalniti? vreau si eu.... sad.gif sad.gif
sa faceti neaparat poze!!!.....ok?
Amazoana
Buna fetele, acum am ajuns acasa, am fost la 2 Mai, la ai mei, l-am vazut pe Rares si sunt extrem de incantata. A crescut si este asa frumos.......voi pune poze.
Da, Anto, eu, Luissa si Mirela ne-am intalnit, am facut si cateva poze............
Din pacate am stat doar cateva ore, deoarece eu ma cam grabeam. Abia astept insa sa repetam experienta, Mirela si Lu sunt niste dragute.De asemenea"Nae" cum zice Mirela, este tare simpaticos, mi-a placut!
Va salut, mai vb maine pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 13-05-2007, 08:09 PM) *

Buna fetele, acum am ajuns acasa, am fost la 2 Mai, la ai mei, l-am vazut pe Rares si sunt extrem de incantata. A crescut si este asa frumos.......voi pune poze.
Da, Anto, eu, Luissa si Mirela ne-am intalnit, am facut si cateva poze............
Din pacate am stat doar cateva ore, deoarece eu ma cam grabeam. Abia astept insa sa repetam experienta, Mirela si Lu sunt niste dragute.De asemenea"Nae" cum zice Mirela, este tare simpaticos, mi-a placut!
Va salut, mai vb maine pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

hello mada! smile.gif
ati ajuns home?
cum v-ati distrat?
eu m=am simtit SUUUUUPER!!!!!!!!!!!!! sambata smile.gif
mire e o draguta si jumatate!!!!!!
si nae e tare simpatic !!!:)
as fi vrut sa fi stat mai mult la povesti sad.gif
Amazoana
CITAT(luisssa @ 13-05-2007, 08:27 PM) *

hello mada! smile.gif
ati ajuns home?
cum v-ati distrat?

Acum jumatate de ora am intrat. Vreau sa fac un dus, sa-mi fac unghiile si sa joc jocul acela despre care ti-am povestit. Si euy m-am simtit suuuuuuper, sa vedem ce parere are si Mirela.......
Te pup
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 13-05-2007, 08:29 PM) *

CITAT(luisssa @ 13-05-2007, 08:27 PM) *

hello mada! smile.gif
ati ajuns home?
cum v-ati distrat?

Acum jumatate de ora am intrat. Vreau sa fac un dus, sa-mi fac unghiile si sa joc jocul acela despre care ti-am povestit. Si euy m-am simtit suuuuuuper, sa vedem ce parere are si Mirela.......
Te pup

daaaaa!!!!
sa vedem ce=o sa zica mire!
daca zice ceva de rau e vai de capul ei,asa ca sa tin cont devil.gif )).gif )).gif

trim si mie link-ul plsssss biggrin.gif

moaaaaa
ce m=am ofticat aseara la eurovision sad.gif
Amazoana
CITAT(luisssa @ 13-05-2007, 08:32 PM) *

daaaaa!!!!
sa vedem ce=o sa zica mire!
daca zice ceva de rau e vai de capul ei,asa ca sa tin cont devil.gif )).gif )).gif

trim si mie link-ul plsssss biggrin.gif

moaaaaa
ce m=am ofticat aseara la eurovision sad.gif

Neata
Mirela, ai grija ce zici de noi, da? devil.gif

Ce te asteptai, cu "Todo Mondo"? Mi-a fost si rusine....uuuuuffffffffff
Nu mi-a placut foarte tare melodia castigatoare, a Serbiei. Dupa mine, erau unele mult mai frumoase......

Link-ul spre joc. http://www.conquiztador.ro/centrum.php?las...entrum.php& Cred ca-l poate juca si sotul tau, intr-o alta limba wink1.gif trebuie sa-ti faci cont. Te descurci tu.
anca veselie
neatza dulcico pupic.gif
foarte tare jocul asta, m-a prins si pe mine
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 14-05-2007, 09:51 AM) *

neatza dulcico pupic.gif
foarte tare jocul asta, m-a prins si pe mine

ahahaaaaaaaaa, hai poate tragem o runda mai tarziu, ce zici?
anca veselie
putem sa ne gasim?
Amazoana
Regatul meu este DKatty wacko.gif fooooooarte inventiv blum.gif

87 Keno
anaoi
am intrat in jurnalul tau si ce imi vad ochii? cafea ???? vrei sa ma omori cu zile???
pls, nu ca si asa dylly e rahitic
anca veselie
CITAT(dulcikatty @ 14-05-2007, 10:09 AM) *

87 Keno

eu sunt ancas. inventiva si eu )).gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 14-05-2007, 10:12 AM) *

am intrat in jurnalul tau si ce imi vad ochii? cafea ???? vrei sa ma omori cu zile???
pls, nu ca si asa dylly e rahitic

Pt tine draga mea am ceai pupic.gif Imagine
ImagineImagineImagine
Tii dieta de ingrasare? Dau si miere si lamaie si biscuitei....Ti-e mai bine asa? pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 14-05-2007, 10:15 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 14-05-2007, 10:09 AM) *

87 Keno

eu sunt ancas. inventiva si eu )).gif

Pfuuiiii )).gif )).gif )).gif

Pt Dylly:
Imagine

CITAT(red_rose @ 11-05-2007, 07:18 PM) *

hello, hello....
am trecut si eu sa va salut si sa va doresc un week-end super....

Imagine

Azi pe unde umblii? pupic.gif
anaoi
dylly se declara satisfacut
Amazoana
CITAT(anaoi @ 14-05-2007, 11:58 AM) *

dylly se declara satisfacut

yahoo.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
mirela62
Buna ziua!!!!
Mada, acuma intru si eu sa vad despre ce este vorba. Deci o sa am si eu regat? Oooooo!!!
Sa fiu sincera, am vazut Eurovision-ul mai mult cu ochii inchisi, iar Nae l-a vazut sforaind!!!
Am auzit primele 6-8 melodii, am dormit, m-am trezit cand se pregateau de vot, iar am adormit, si m-am trezit pe la 3, petrecerile erau in toi pe langa noi, da' nu asta m-a deranjat, era nu stiu ce la tv, care bineinteles ca mergea singur!!! si-un friiiiig!!!!
M-am inbracat cu pulover, cu pantaloni si sosete de la Nae, am pus pe mine si patura si cuvertura si tot mi-a fost frig. In timpul asta Andrei ma suna disperat la miezu' noptii, ca ajunsese acasa cu limba scoasa de-un cot de caldura si nu gasea telecomanda de la aer. dupa ce-a gasit-o, iar m-a sunat ca s-ar fi stricat aerul, chipurile, ca nu mergea. Bineinteles ca nu mergea, doar nu era sa-l tin in priza toata noaptea!!!!
Mai, a fost superrr una peste alta, fetele sunt de nota 50, i-au placut si lu' Nae, pacat c-au trebuit sa plece, si asta din cauza nesuferitei de Mada, na, uite c-am parat-o!!!
hi,hi,hi!
Titou
mad.gif moammmaa iar intalnire ,ma oftic de numa .

eu sunt acasa ,accidentata blushing.gif
Amazoana
CITAT(Titou @ 14-05-2007, 02:06 PM) *

mad.gif moammmaa iar intalnire ,ma oftic de numa .

eu sunt acasa ,accidentata blushing.gif

heeeeeeeeeeeeeei, ce ai patit? Povesteste repede!

CITAT(mirela62 @ 14-05-2007, 01:59 PM) *

Buna ziua!!!!
Mada, acuma intru si eu sa vad despre ce este vorba. Deci o sa am si eu regat? Oooooo!!!
Sa fiu sincera, am vazut Eurovision-ul mai mult cu ochii inchisi, iar Nae l-a vazut sforaind!!!
Am auzit primele 6-8 melodii, am dormit, m-am trezit cand se pregateau de vot, iar am adormit, si m-am trezit pe la 3, petrecerile erau in toi pe langa noi, da' nu asta m-a deranjat, era nu stiu ce la tv, care bineinteles ca mergea singur!!! si-un friiiiig!!!!
M-am inbracat cu pulover, cu pantaloni si sosete de la Nae, am pus pe mine si patura si cuvertura si tot mi-a fost frig. In timpul asta Andrei ma suna disperat la miezu' noptii, ca ajunsese acasa cu limba scoasa de-un cot de caldura si nu gasea telecomanda de la aer. dupa ce-a gasit-o, iar m-a sunat ca s-ar fi stricat aerul, chipurile, ca nu mergea. Bineinteles ca nu mergea, doar nu era sa-l tin in priza toata noaptea!!!!
Mai, a fost superrr una peste alta, fetele sunt de nota 50, i-au placut si lu' Nae, pacat c-au trebuit sa plece, si asta din cauza nesuferitei de Mada, na, uite c-am parat-o!!!
hi,hi,hi!

Moooooaaa, ce naspa...chiar vb cu Lu ca va va fi frig. Nu ati putut da drumul la caldura? La aer? Ceva?
Hai nu te supara ca am pleca, ma asteptau si ai mei........
luisssa
hello feteleeeeee biggrin.gif
sunt homeeeee yahoo.gif

mire,si mie mi-a parut tare rau ca nu am putut sta mai mult sad.gif
asta e,oricum sper sa repetam figura!!!
mai stii,poate tragem noi o fuga pana in b.

mada,ai avut dreptate cu b.
mut d=le,sa-i tai limba si alta nu )).gif )).gif
Amazoana
CITAT(luisssa @ 14-05-2007, 03:23 PM) *

hello feteleeeeee biggrin.gif
sunt homeeeee yahoo.gif

mire,si mie mi-a parut tare rau ca nu am putut sta mai mult sad.gif
asta e,oricum sper sa repetam figura!!!
mai stii,poate tragem noi o fuga pana in b.

mada,ai avut dreptate cu b.
mut d=le,sa-i tai limba si alta nu )).gif )).gif

Ce spui Frantz, a scos doua sunete blink.gif . Noroc ca ramasese fara tigari )).gif
ina_ceva
Dulcico, mi-a fost dor de cafeaua pregatita de tine hug.gif pupic.gif
mirela62
Buna, fetelor! Arsita mare, bre!!!
Sa-ti vina rau, nu alta, pe strada!!!
Lasa, mai, gasim noi o cale sa ne-ntalnim, nu e greu, ati vazut?
Titou, da' ce ti s-a intamplat, dragutza?
luisssa
CITAT(mirela62 @ 14-05-2007, 07:13 PM) *

Buna, fetelor! Arsita mare, bre!!!
Sa-ti vina rau, nu alta, pe strada!!!
Lasa, mai, gasim noi o cale sa ne-ntalnim, nu e greu, ati vazut?
Titou, da' ce ti s-a intamplat, dragutza?

hello mire hug.gif
azi a fost tocmai bine aici
nici prea prea nici foarte foarte
ma ia groaza cand ma gandesc ca vine canicula
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.