CITAT(Titou @ 14-05-2007, 02:06 PM)

moammmaa iar intalnire ,ma oftic de numa .
eu sunt acasa ,accidentata

heeeeeeeeeeeeeei, ce ai patit? Povesteste repede!CITAT(mirela62 @ 14-05-2007, 01:59 PM)

Buna ziua!!!!
Mada, acuma intru si eu sa vad despre ce este vorba. Deci o sa am si eu regat? Oooooo!!!
Sa fiu sincera, am vazut Eurovision-ul mai mult cu ochii inchisi, iar Nae l-a vazut sforaind!!!
Am auzit primele 6-8 melodii, am dormit, m-am trezit cand se pregateau de vot, iar am adormit, si m-am trezit pe la 3, petrecerile erau in toi pe langa noi, da' nu asta m-a deranjat, era nu stiu ce la tv, care bineinteles ca mergea singur!!! si-un friiiiig!!!!
M-am inbracat cu pulover, cu pantaloni si sosete de la Nae, am pus pe mine si patura si cuvertura si tot mi-a fost frig. In timpul asta Andrei ma suna disperat la miezu' noptii, ca ajunsese acasa cu limba scoasa de-un cot de caldura si nu gasea telecomanda de la aer. dupa ce-a gasit-o, iar m-a sunat ca s-ar fi stricat aerul, chipurile, ca nu mergea. Bineinteles ca nu mergea, doar nu era sa-l tin in priza toata noaptea!!!!
Mai, a fost superrr una peste alta, fetele sunt de nota 50, i-au placut si lu' Nae, pacat c-au trebuit sa plece, si asta din cauza nesuferitei de Mada, na, uite c-am parat-o!!!
hi,hi,hi!
Moooooaaa, ce naspa...chiar vb cu Lu ca va va fi frig. Nu ati putut da drumul la caldura? La aer? Ceva?
Hai nu te supara ca am pleca, ma asteptau si ai mei........