Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
mirela62
Luiosssa, chiar, poate veniti in Bucuresti, facem paranghelie la noi acasa, mai, m-am si gandit, ce mai!!!
Tzutzi80
Mai Mados!!! mad.gif Ai indraznit sa faci intalnire fara MINEEEEE????? wacko.gif
ina_ceva
Unde e cafelutzaaaaaa? dry.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 14-05-2007, 10:04 PM) *

Mai Mados!!! mad.gif Ai indraznit sa faci intalnire fara MINEEEEE????? wacko.gif

Neata
aaaaaaaaaa...........Luisssa e de vina. Ba Mirela, ca a venit si a trebuit sa o vedem )).gif )).gif )).gif .........scuze Mada. Ce faci? Cum a fost week-endul tau?
Tre sa mai facem o intalnire si noi, cu Luchisor, nu?
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 15-05-2007, 09:45 AM) *

Unde e cafelutzaaaaaa? dry.gif

Vineeeeeeeeeeeeeee cafea.gif nu va suparati, nu este decat una d'asta mica, deoarece am muuuuulta treaba. Va pup, sa aveti o zi usoara!

CITAT(luisssa @ 14-05-2007, 07:23 PM) *

CITAT(mirela62 @ 14-05-2007, 07:13 PM) *

Buna, fetelor! Arsita mare, bre!!!
Sa-ti vina rau, nu alta, pe strada!!!
Lasa, mai, gasim noi o cale sa ne-ntalnim, nu e greu, ati vazut?
Titou, da' ce ti s-a intamplat, dragutza?

hello mire hug.gif
azi a fost tocmai bine aici
nici prea prea nici foarte foarte
ma ia groaza cand ma gandesc ca vine canicula

Eu cred ca voi dormii in cada sub dus la vara....... unsure.gif

CITAT(mirela62 @ 14-05-2007, 08:55 PM) *

Luiosssa, chiar, poate veniti in Bucuresti, facem paranghelie la noi acasa, mai, m-am si gandit, ce mai!!!

Pana ajungem noi in Bucuresti cred ca mai vii tu de 2 ori.......... pupic.gif
anaoi
si fara mine??????????? cat tupeu !!!!

buf.
Tzutzi80
Mada....bataie bataita.gif hug.gif
anaoi
tortura deja, nu bataie pupic.gif
Amazoana
Uaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu, lipsesc putin si vad numai bataie si tortura! Relelooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrr!
Si tu, Dylly, nu esti in Buc? Daca vrei sa ne vezi, de ce nu vii in Ct? Ia sa te vedem, vii?

CITAT(anaoi @ 15-05-2007, 10:22 AM) *

tortura deja, nu bataie pupic.gif

blink.gif no, vezi? Sa-ti mai dau eu cafea si "pijituri"? hmmmm? tease.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 15-05-2007, 10:16 AM) *

Mada....bataie bataita.gif hug.gif

Tu Brutus, tartora mica..........vad eu cum sa te pedepsesc si pe tine blum.gif
ina_ceva
Poate ne vedem prin 2mai; sunt mult mai multe sanse sa ajung acolo grin.gif
bubbles
Neata flowers1.gif Noi cred ca la vara ajungem in Cta ... mai repede .. dupa 24 poate ajung in Bucuresti grin.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 15-05-2007, 10:55 AM) *

Poate ne vedem prin 2mai; sunt mult mai multe sanse sa ajung acolo grin.gif

La cat liber am io unsure.gif ................dar sper..... pupic.gif

CITAT(bubbles @ 15-05-2007, 11:01 AM) *

Neata flowers1.gif Noi cred ca la vara ajungem in Cta ... mai repede .. dupa 24 poate ajung in Bucuresti grin.gif

Dupa nunta? In luna de miere? Mmmmmm, nice pupic.gif floare.gif
anca veselie
dulcico am venit sa te pup pe ziua de azi pupic.gif hug.gif
anaoi
ca noi o batem...si merita si pupici...
pai nu zi d e2 ori ca poate la vara dylly scapa un we la tine in ograda...si sa te tii ras atunci
anca veselie
ce sa fac, eu nu vreau s-o bat tease.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 15-05-2007, 12:35 PM) *

dulcico am venit sa te pup pe ziua de azi pupic.gif hug.gif

Exact ce-mi trebuia! pupic.gif

CITAT(anaoi @ 15-05-2007, 12:46 PM) *

ca noi o batem...si merita si pupici...
pai nu zi d e2 ori ca poate la vara dylly scapa un we la tine in ograda...si sa te tii ras atunci

Si ce, facem reuniune! cheer.gif

CITAT(anca veselie @ 15-05-2007, 12:47 PM) *

ce sa fac, eu nu vreau s-o bat tease.gif

Nu ma bate, ca mi-e asa rau.....au venit rusii. Mi-e greata si nu pot manca si in acelasi timp tremur de foame. Am putut manca doar doua bobo de capsuni cu menta, ceva interesant, spaniolesti.......
anaoi
facem ce vrei tu, atata timp cat nu il ineci pe dylly
Amazoana
Imi ia colega mea o para, dar asa mi-e o pofta de niste placinte cu branza.........mmmmmmmmmm......... drool.gif
anaoi
taci ...din aia dobrogeana cu branza sarata
Amazoana
CITAT(anaoi @ 15-05-2007, 02:46 PM) *

Dylly nu stie sa inoate? blink.gif Nu-i nimic, mie nu-mi place pe plaja. Deci mergem.......la bazin. Sau mai bine IN BARURI cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cu alcool nu ne putem inneca. crazy.gif Glumesc, nu arunca cu bolovani!

CITAT(anaoi @ 15-05-2007, 02:48 PM) *

Ma omoooooooooooooooooori! doh.gif
anca veselie
nu iti place la plaja????
mie imi place si la plaja si in baruri.
propun ziua pe plaja, iar noaptea dans! tease.gif
anaoi
CITAT(dulcikatty @ 15-05-2007, 02:50 PM) *

Dylly nu stie sa inoate? blink.gif Nu-i nimic, mie nu-mi place pe plaja. Deci mergem.......la bazin. Sau mai bine IN BARURI cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cu alcool nu ne putem inneca. crazy.gif Glumesc, nu arunca cu bolovani!

stiu ca te omor, ma omor pe mine in primul rand. ne inecam in ce vrei tu
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 15-05-2007, 02:52 PM) *

nu iti place la plaja????
mie imi place si la plaja si in baruri.
propun ziua pe plaja, iar noaptea dans! tease.gif

Sincer urasc plaja! Eu ma duc numai sa ma balacesc si gata, vreau acasa! Stii ce facem, tu stai pe plaja si eu vin seara direct in bar, no bine? wacko.gif

CITAT(anaoi @ 15-05-2007, 02:53 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 15-05-2007, 02:50 PM) *

Dylly nu stie sa inoate? blink.gif Nu-i nimic, mie nu-mi place pe plaja. Deci mergem.......la bazin. Sau mai bine IN BARURI cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cu alcool nu ne putem ineca. crazy.gif Glumesc, nu arunca cu bolovani!

stiu ca te omor, ma omor pe mine in primul rand. ne inecam in ce vrei tu

no vezi, querida, ase imi place cum graiesti. Zic: SA NE INECAM IN PLACINTE DOBROGENE! cheer.gif
anca veselie
deal!
anaoi
te cred .....
mirela62
Bre Mada, ala nu mai sunt placinte dobrogene, sunt imitatii ieftine, asta am uitat sa-ti spun!!!
Buna seara, pe fuga, sunt in pline dezbateri politice pe saispe mii de canale in paralel, am ochii ca morisca si-mi zbarnaie urechile. Cate zile mai sunt,, ca ma extenueaza total campania asta?????
dany
CITAT(dulcikatty @ 15-05-2007, 01:50 PM) *

Ma primiti si pe mine ???? plsssssssssssssssssssssss !

pupic.gif Dulci si scuze ca nu am mai intrat pe aici dar ..... timpul ma omoara doh.gif
luisssa
seara buna fetele!

mire,mada vreau si io pozeeeeeele bre!!!!!!
Titou
CITAT(mirela62 @ 15-05-2007, 08:59 PM) *

Bre Mada, ala nu mai sunt placinte dobrogene, sunt imitatii ieftine, asta am uitat sa-ti spun!!!
Buna seara, pe fuga, sunt in pline dezbateri politice pe saispe mii de canale in paralel, am ochii ca morisca si-mi zbarnaie urechile. Cate zile mai sunt,, ca ma extenueaza total campania asta?????

lol.gif lol.gif lol.gif ,te si vad Mire deja
mirela62
Am trimis pozele, sunt pe drum, v-am trimis si o parte din florile mele, tare mandra-s de ele!!!
luisssa
neataaaaa smile.gif
julyalina
'neatza dulcicule pupic.gif
am aterizat si eu pe aici la o cafelutza blum.gif dai?
Amazoana
CITAT(mirela62 @ 15-05-2007, 10:59 PM) *

Am trimis pozele, sunt pe drum, v-am trimis si o parte din florile mele, tare mandra-s de ele!!!

Mire, nu s-au deschis decat 2 poze, una cu tine, una cu un pescarus si 2 cu flori, in rest nimic. sad.gif

CITAT(julyalina @ 16-05-2007, 09:17 AM) *

Bine ai venit! Dau cafea, cum sa nu dau cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif
Ce faci? Unde esti?
julyalina
acum sunt la serviciu smile.gif si mi-e cam somn rolleyes.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 15-05-2007, 10:07 PM) *

pupic.gif Dulci si scuze ca nu am mai intrat pe aici dar ..... timpul ma omoara doh.gif

Bine ai revenit! Mi-era tare dor de tine pupic.gif Cum merg treburile cu casuta? Tu cum te mai simti?Parca erai putin bolnavioara cand ne-am "vazut "ultima oara.........
Lumeee, Dani dulce isi construieste/amenajeaza casuta. Este cea de la avatarul ei.

CITAT(julyalina @ 16-05-2007, 09:22 AM) *

acum sunt la serviciu smile.gif si mi-e cam somn rolleyes.gif

Si eu sunt la scarbici si mi-e cam rau....de la rusi....nici cafea nu pot sa beau, ca am un acid in stomac..... sad.gif
Nu am nici o pastila la mine din pacate...
luisssa
CITAT(dulcikatty @ 16-05-2007, 09:20 AM) *

CITAT(mirela62 @ 15-05-2007, 10:59 PM) *

Mire, nu s-au deschis decat 2 poze, una cu tine, una cu un pescarus si 2 cu flori, in rest nimic. sad.gif

CITAT(julyalina @ 16-05-2007, 09:17 AM) *

Bine ai venit! Dau cafea, cum sa nu dau cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif
Ce faci? Unde esti?

si mie la fel sad.gif
las ca le mai trim mire
a,si btw sa-mi trim si tu pozele de la tine smile.gif
anaoi
CAFEEEAAAAAAA, pls, pls,pls
Amazoana
CITAT(anaoi @ 16-05-2007, 09:36 AM) *

CAFEEEAAAAAAA, pls, pls,pls

Tu bei cafea?Nu ceai? pupic.gif Imagine
ina_ceva
...yummy... drool.gif
julyalina
w00t.gif ce bine arata blum.gif
Amazoana
Imagine

Fetelor, Nico se marita! Azi mi-a zis, pe 8 septembrie face nunta la Dambovita, la Florin acasa!
julyalina
cheer.gif motiv de sarbatoare !! pupic.gif felicitari!
anaoi
wow....mersi mult, dulci...gata sunt treaza
anca veselie
am venit sa te pup pe ziua de azi hug.gif
du-te la farmacie si ia-ti o pastilutza, nu te mai chinui.
la mine dau super rezultate supozitoarele indometacin
Amazoana
Nico este o prietena pe care am cunoscut-o pe alt forum, este o dulce.......

Anca, iau Ketoroll. Indometacinul...hmmm...am acasa, dar mi s-au zis mai multe lucruri rele decat bune despre el...il mai folosesc, dar fff rar....
Tu ce faci? Esti bine?
anca veselie
da, sunt bine. starea este cam proasta, dar nu foarte )).gif sunt de neinteles doh.gif
ce lucruri rele ai auzit?
anca veselie
te-am adaugat la prieteni la joc blum.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 16-05-2007, 12:33 PM) *

te-am adaugat la prieteni la joc blum.gif

Si eu pe tine, de muuuult
Ce inseamna asta? nu prea ma pricep....putem juca amandoua cand vrem sau ce?

Nu mai stiu.....ca da dependenta, ca nu'sh ce face pe acolo rau.....nu mai tin minte exact........
dany
CITAT(dulcikatty @ 16-05-2007, 08:23 AM) *

Bine ai revenit! Mi-era tare dor de tine pupic.gif Cum merg treburile cu casuta? Tu cum te mai simti?Parca erai putin bolnavioara cand ne-am "vazut "ultima oara.........
Lumeee, Dani dulce isi construieste/amenajeaza casuta. Este cea de la avatarul ei.

pupic.gif Treburile .....merg ....dar nu mai am rabdare deja sad.gif . Eu sunt bine ... un pic obosita dar trece si asta .
Bueyyy, nu crezi ca lumea stie deja de casuta mea )).gif ??? Sau mesajul era pentru fetele noi care vin in fiecare zi in casuta ta ?

hug.gif

Amazoana
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 04:48 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 16-05-2007, 08:23 AM) *

pupic.gif Treburile .....merg ....dar nu mai am rabdare deja sad.gif . Eu sunt bine ... un pic obosita dar trece si asta .
Bueyyy, nu crezi ca lumea stie deja de casuta mea )).gif ??? Sau mesajul era pentru fetele noi care vin in fiecare zi in casuta ta ?

hug.gif

Pt ele era explicatia draguta. Nu te supi pupic.gif
Ele sunt de pe alt site si sunt foaaaaarte bune prietene ale mele. Toate de nota 10 + wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.