Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal tacanit
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112
dulcikatty
Bine ati venit in noua mea casa floare.gif
Am decis sa-mi fac si eu un jurnal, un loc unde ma pot bucura alaturi de voi de "ale vietii valuri", sa rad, sa plang, sa ma laud cu cat am slabit...sau nu blum.gif
Va astept cu drag hug.gif pupic.gif
amalia0701
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Servus tzacaneala pupic.gif
Bine ai venit la jurnaliste pupic.gif
dulcikatty
Multumesc Amalioaso! pupic.gif pt tine: Imagine
luchi
Uelcom!

Tzaca tzaca, salutari de la o zuza...asa de zuza ca azi n-a intrat pe oneden..noroc ca m-ai atras de atentie. La mai mic (la slabit, adica) ! pupic.gif
danyhoney
Sa-ti traiasca jurnalul , frumoaso !!

Spor la slabit si la ...fursecuit )).gif hug.gif
ina_ceva
Bine ai venit!
Aici putem sa te urechim in caz de mananci prea putin sau te tii de prea putine fursecuri blum.gif
dulcikatty
CITAT(luchi @ 23-03-2007, 05:34 PM) *

Uelcom!

Tzaca tzaca, salutari de la o zuza...asa de zuza ca azi n-a intrat pe oneden..noroc ca m-ai atras de atentie. La mai mic (la slabit, adica) ! pupic.gif

Imagine

CITAT(danyhoney @ 23-03-2007, 05:35 PM) *

Sa-ti traiasca jurnalul , frumoaso !!

Spor la slabit si la ...fursecuit )).gif hug.gif

Imagine

CITAT(ina_ceva @ 23-03-2007, 05:41 PM) *

Bine ai venit!
Aici putem sa te urechim in caz de mananci prea putin sau te tii de prea putine fursecuri blum.gif

Imagine
anca veselie
pupic.gif bravo pt jurnal! acum putem sa te certam la tine acasa, nu mai ai unde sa fugi blum.gif
dulcikatty
CITAT(anca veselie @ 23-03-2007, 05:51 PM) *

pupic.gif bravo pt jurnal! acum putem sa te certam la tine acasa, nu mai ai unde sa fugi blum.gif

Imagine

Imagine

Serviti cate un cocktail virtual. Nu ingrasa!
amalia0701
Sunteti bestiale cu fursecurile voastre.
anca veselie
eu am servit un cockteil verde, nust ce e dar e buuun cheers.gif haninoroc.gif
dulcikatty
CITAT(amalia0701 @ 23-03-2007, 06:01 PM) *

Sunteti bestiale cu fursecurile voastre.

Imagine
Numai fursecuri am in cap zilele astea.
Scuze ca ti-am raspuns asa tarziu, imi picase netul.....

CITAT(anca veselie @ 23-03-2007, 06:14 PM) *

eu am servit un cockteil verde, nust ce e dar e buuun cheers.gif haninoroc.gif

Iti zice fata: green apple blum.gif asta am baut eu aseara. Este racoritor si buuuun in draci! Non alchool
dulcikatty
Asta mi-s eu si iubi:
Imagine
Imagine

Nu stiu sa le pun mai mici sad.gif le-am dat resize in photobucket, dar tot mari sunt, sper sa nu va suparati....
Sexymom
Fata esti chiar frumoasa. hug.gif Si slaba.
Tzutzi80
Bine ai venit zuzo cu casuta tzacanita! Acum trebuie sa dai raportul zilnic....ca sa te mai inghesuie si pe tine fetele la colt cand nu esti cuminte hug.gif

Rara e pe 3 acum am vazut cheer.gif
bubbles
Hello pupic.gif hug.gif mai intru maine ca acum nu am timp .. blum.gif felicitari pt jurnal flowers1.gif
dulcikatty
CITAT(bubbles @ 23-03-2007, 09:07 PM) *

Hello pupic.gif hug.gif mai intru maine ca acum nu am timp .. blum.gif felicitari pt jurnal flowers1.gif

BINE AI VENIT SCUMPA
EU NU STIU DACA INTRU MAINE, DEOARECE CRED CA PLEC IN bULGARIA, DAR VB CAND REVIN. PUP
ina_ceva
Sa te distrezi! cheer.gif cheer.gif
Tzutzi80
Si sa faci poze
himere2005
salutare, da, sa faci poze multe, noi suntem pe baricade cu voturile, da?
ina_ceva
Neaparat pe baricade, ca cel de pe locul 4 se apropie rapid
Nessie
Salut! cheer.gif Sunt pe fuga, dar nu pot sa nu te felicit pentru jurnal si sa se te pup! pupic.gif
sunshine
Felicitari pentru jurnal....spor la slabit! pupici! pupic.gif
dulcikatty
CITAT(ina_ceva @ 24-03-2007, 12:57 AM) *

Sa te distrezi! cheer.gif cheer.gif

Buna seara
Nu am mai fost in Bulgaria, nu am mai avut chef ...am umblat in schimb prin oras toata ziua. Mi-am transferat nr de pe cartela pe abonament yahoo.gif si le-am luat mamelor (a mea si a lui iubi ) cate un telefon - cadou de Paste wink1.gif
Chiar voiam sa ma laud ca am fost cuminte azi, am mancat foarte putin si frumos, dar nu o mai fac, deoarece m-a trezit iubi mai devreme: comandase pizza. Am mancat 3! felii blushing.gif si acum simt ca explodez devil.gif

Multumesc mult pt voturi pupic.gif Ina, locul 4 saracutul, nu a primit decat doua voturi azi, iar ieri nici unul, am urmarit.
Tzutzi, Nessie, Sunshine bine ati venit in jurnalul meu! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
dulcikatty
Asa....am venit cu o completare: am avut parte de 5 "tavi" de fursecuri azi grin.gif
anca veselie
mada, de invidiez pt fursecuri... eu nu coc nimic, pt ca am rusii pe cap sad.gif sad.gif
dulcikatty
CITAT(anca veselie @ 25-03-2007, 01:18 AM) *

mada, de invidiez pt fursecuri... eu nu coc nimic, pt ca am rusii pe cap sad.gif sad.gif

Si la mine tre sa vina rusii si apoi vom pleca la iubi acasa unde dormim cu usa deschisa spre ai lui...asa ca profit!
Ma duc la nani, te pup, somn usor!
anca veselie
profita! somn usor pupic.gif
dulcikatty
Neata dragelor, va poftesc la cafea
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
bubbles
Hey dulci .. azi la votata pe Rara de 3 sau 4 ori wacko.gif .. cum intru cum il votez wink1.gif
dulcikatty
CITAT(bubbles @ 25-03-2007, 02:33 PM) *

Hey dulci .. azi la votata pe Rara de 3 sau 4 ori wacko.gif .. cum intru cum il votez wink1.gif

Imagine
dulcikatty
Good morning fetelor
Imagine
bubbles
`Neata.Pe ce loc mai e raresh.Eu l`am si votat deja blum.gif
Tzutzi80
e pe 3 dar castiga teren wink1.gif
dulcikatty
Ce faceti? Cum a fost week-endul vostru? Nu prea am avut timp sa intru decat cand "scapam" de iubi.... blum.gif
anca veselie
neatza! buna cafeaua, mie-mi pica ochii-n gura, m-am culcat la 2
dulcikatty
CITAT(anca veselie @ 26-03-2007, 10:07 AM) *

neatza! buna cafeaua, mie-mi pica ochii-n gura, m-am culcat la 2

Te-am luat fata, eu m-am culcat la 3 sad.gif
Am fost la un restaurant cu colegii lui iubi de facultate si ne-am cam intins ...
Am o fata de ai zice ca-s mahmura wacko.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 23-03-2007, 07:40 PM) *

Bine ai venit zuzo cu casuta tzacanita! Acum trebuie sa dai raportul zilnic....ca sa te mai inghesuie si pe tine fetele la colt cand nu esti cuminte hug.gif

Rara e pe 3 acum am vazut cheer.gif

Acum am vazut mesajul acest mesaj. Nu te-am primit asa cum se cuvine, scuze
Imagine
Tzutzi80
biggrin.gif Esti scuza-ta ca esti simpatica si m-ai lovit la punctul sensibil cu gerbera. Le iubesc mai mult decat pe trandafiri hug.gif
dulcikatty
blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif
CITAT(Tzutzi80 @ 26-03-2007, 10:38 AM) *

biggrin.gif Esti scuza-ta ca esti simpatica si m-ai lovit la punctul sensibil cu gerbera. Le iubesc mai mult decat pe trandafiri hug.gif

dulcikatty
Raportez: salut.gif
- 2 snitele
- 3 felii de paine
- 2 bucatele de cascaval
- 1 pahar iaurt
- 1 cafea (am luat doar doua guri din ea, dar o beau pana diseara blum.gif )
Acum ma apuc sa calculez si pun punctajul. Unde ma impiedic, tip!
Karin
Am intrat sa iti urez sa iti traiasca jurnalul si "welcome"! pupic.gif
Si sa iti spun ca il votez pe Rares zilnic, de la birou. wink1.gif
red_rose
hello, dulcica..... pupic.gif
hop si eu in casutza ta sa te felicit ptr jurnal si sa iti doresc mult succes la dieta.....
ti-am adus si floricele.....asa, ca sa nu vin cu mana goala......

Imagine
dulcikatty
CITAT(Karin @ 26-03-2007, 02:54 PM) *

Am intrat sa iti urez sa iti traiasca jurnalul si "welcome"! pupic.gif
Si sa iti spun ca il votez pe Rares zilnic, de la birou. wink1.gif

Imagine
Multumesc frumos Karin!
Bine ai venit floare.gif Rares iti trimite un mare pupic.gif
dulcikatty
CITAT(red_rose @ 26-03-2007, 03:14 PM) *

hello, dulcica..... pupic.gif
hop si eu in casutza ta sa te felicit ptr jurnal si sa iti doresc mult succes la dieta.....
ti-am adus si floricele.....asa, ca sa nu vin cu mana goala......

Imagine

Bine ai venit!!!!!!!! floare.gif
Imagine

Multumesc pt flori, ditamai galeata wink1.gif
Ce faci??
anca veselie
pupici dulci floare.gif
dulcikatty
CITAT(anca veselie @ 27-03-2007, 10:46 AM) *

pupici dulci floare.gif

Multumesc Ancule
Ce faci? esti la scarbici?Eu da si nu am nici un chef....de nimic.....
vreau sa-mi cumpar niste pantofiori si nu gasesc pe nicaieri ceva sa-mi placa....... sad.gif
130 Keno
ina_ceva
Nici eu nu prea gasesc pantofiori sa-mi placa. Ma gandesc ca ajung acasa de Paste si sa-mi iau ceva (de acolo mi-am cumparat ultimele 4 perechi de pantofi, ca in alta parte nu am gasit)
dulcikatty
CITAT(ina_ceva @ 27-03-2007, 11:30 AM) *

Nici eu nu prea gasesc pantofiori sa-mi placa. Ma gandesc ca ajung acasa de Paste si sa-mi iau ceva (de acolo mi-am cumparat ultimele 4 perechi de pantofi, ca in alta parte nu am gasit)

Unde este "acasa"?
ina_ceva
grin.gif Piatra Neamt
julyalina
'neatza dulci give_rose.gif
am trecut si eu pe aici si vad ca vorbiti despre pantofi ... daca gasiti ceva frumos, spuneti-mi si mie ca inebunesc cand trebuie sa-mi cumpar o pereche tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.