Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Universul meu
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Sexymom
Cate din noi traiesc o viata virtuala? au prietene virtuale?
Ce inseamna asta? ca ne izolam de cei din jur? ca e mai comod sa comunicam asa? Hai sa vb. sincer si sa spunem ce simtim.
Eu una recunosc ca va prefer pe voi, ca ma descarc cu voi, va cunosc pe cateva personal.
Amazoana
Neata
Eu recunosc, am multe prietene virtuale cu care ma inteleg super. Mi-este muuult mai usor sa va spun voua toate necazurile....nu stiu de ce.... unsure.gif
O fii rau?
dany
Si mie imi e mult mai usor sa ma descarc sau sa imi arat bucuria aici , cu voi . Probabil la mine e din cauza de limba . E mult mai usor sa te desfasori in limba ta materna . Cand am ceva pe suflet vorbesc mai intai cu Dirk si apoi , tzop pe Oneden , langa voi .

Repet si eu intrebarea pusa de Dulci : o fii bine , o fii rau ?
bubbles
Si mie mi-e mai usor cu voi ,pentru ca m-am mutat aici , unde mai nimeni nu stie romaneste , desi suntem in Romania .Prefer sa stau sa vorbesc pleasantry.gif cu voi decat cu altcineva, mai ales ca ne si sustinem reciproc in lupta cu kg hug.gif .
Pisik
Eu cred ca viata asta nebuna este de vina. In timpul zilei nu stim decat servivi, servici si iar servici, seara venim terminati acasa si nu mai avem chef sa socializam cu nimeni. Prietenii nostri trec prin aceleasi stari, cred ca e mai simplu sa vorbesti cu cineva care nu te vede, cu care nu trebuie sa fii fresh cand tu esti terminat, cu care poti vorbi si daca esti in chiloti sau in pijama si nemachiat, si stai comod in halatelul tau acasa. Eu una nu mai am chef nici de iesit, nici de vorbit la telefon (vorbesc destul la serviciu, cateodata suna prietenele mele - din ce in ce mai rar, de ce oare? si vorbesc cu sotul meu, eu gasesc scuze pt ca pur si simplu nu ma simt in stare sa sustin o conversatie), doar net-ul nu ma oboseste (cateodata seara nici pe net nu mai intru-nu mai am chef efectiv)

Eu zic ca nu e bine....dar nici nu stiu ce am putea face in sensul asta
_noni_
pentru mine internetul reprezinta singura solutie de comunicare la ora asta, dar sa fiu sincera, nu-mi pare rau.

aici unde sunt nu am prea multi prieteni si nici ocazii sa-mi fac. faptul ca pot vorbi in limba mea si cu persoane daragi mie, pe unele cunoscandu-le numai prin intermediul forumurilor, mie imi e de mare ajutor.

plus ca mi se pare ca aici am si o mai mare varietate de subiecte de abordat si pot interactiona cu mult mai multe peroane in timp mult mai scurt.

cred ca am invatat multe de cand va cunosc si m-a ajutat sa observ evolutia fiecareia in timp.

asta nu inseamna ca in tara nu am prieteni cu care ma vad real si cu care imi face placere sa discut. insa nici atunci cand o sa revin nu cred ca am sa renunt la voi pentru ca mi-e bine aici! hug.gif give_rose.gif

singurul lucru care nu-mi place e ca uneori devin un pic dependenta de voi si cam dezordonata in lumea reala, dar imi revin repede.

}{
axe10
Eu nu am prea multi prieteni si de aceea va prefer pe voi...nu sunt nici genul care se destainuie, sau cel putin nu deocamdata...problemele mi le rezolv de cele mai multe ori singura, chiar fara ajutorul sotului...asa sunt eu- invatata de mica cu greutatile vietii. Poate de aceea si sunt asa directa in dialogul cu voi, poate de asta nu am nici prea multi prieteni...nu toata lume asuporta franchetea mea...deh ce sa-i faci...
irinaforeign
Daca incerci sa pastrezi proportia intre real si virtual...merge... dar cate pot face asta? Eu una nu pot, adica fetele cochetele abia astept sa vin acasa sa ne vedem, care se intalneste cu mine irinaforeign din Canada i-a sa va vad acum? Incerc sa si slabesc asa ca sa aveti ce vedea doara!
Va pup cu mare drag pe toate pupic.gif
_noni_
cand vii acasa, Irina?

sa ne anunti din timp sa punem la cale o intalnire pe cinste! cheer.gif

in ce oras o sa stai?

}{
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.