Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Dieta de 90 de zile
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Ramo
Eu am mancat mere, portocala, ananas, 2 banane, cocktail de frcute (compot). Nu e rau ca ai mancat si alune, da atat, nu mai bagi azi alune. pupic.gif
BuFy
CITAT(ramonavlas @ 08-05-2008, 06:20 PM) *

Eu am mancat mere, portocala, ananas, 2 banane, cocktail de frcute (compot). Nu e rau ca ai mancat si alune, da atat, nu mai bagi azi alune. pupic.gif

salut.gif am inteles sa traiti pupic.gif nici nu mai vroiam sa bag alune ... wink1.gif compotu nu are zahar cumva? ca si eu compot de fructe in casa da nu am papat ca am zis ca nu e voie ca are zahar ....
lilliana2002ro
Ziua de carbohidrati

Cina: o felie de tort sau 3 produse de patiserie la legere ori aceeasi cantitate de biscuiti sau 3 cupe (linguri) de inghetata si abligatoriu 4 bucatele de ciocolata neagra.Daca nu va dati in vant dupa dulciuri rasfatati-va cu biscuiti sarati
kitty
dimineata:1 mandarina
pranz:paste cu sos de rosii,saratele(jumate de corn cu cascaval) sorry.gif
cina:3 barni si 4 bucati de ciocolata neagra(yecks)

ramonavlas..scuze k te deranjez...in cat timp ai slabit 24 de kg?ai facut si sport cumva?
Ramo
CITAT(BuFiTaSaD @ 08-05-2008, 07:21 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 08-05-2008, 06:20 PM) *

salut.gif am inteles sa traiti pupic.gif nici nu mai vroiam sa bag alune ... wink1.gif compotu nu are zahar cumva? ca si eu compot de fructe in casa da nu am papat ca am zis ca nu e voie ca are zahar ....

Are da acuma...mai mere si ala de pofta decat sa bag altceva )).gif

CITAT(kitty @ 08-05-2008, 07:38 PM) *

dimineata:1 mandarina
pranz:paste cu sos de rosii,saratele(jumate de corn cu cascaval) sorry.gif
cina:3 barni si 4 bucati de ciocolata neagra(yecks)

ramonavlas..scuze k te deranjez...in cat timp ai slabit 24 de kg?ai facut si sport cumva?

Ce e barni?
Nu ma deranjezi deloc, am slabit cu numaratul caloriilor. M-am apucat in 03.03.2003, am tinut o jumatate de an si apoi asa si asa, adica nu prea. M-am reapucat din ianuarie. Sport nu am facut, merg acum la electrostimulare, vacuum si capsula (sauna cu infrarosu).
BuFy
Ramo maine la ziua de carne pot sa pap peste cu putin sos de rosi nu??
kitty
ramonelu ma bucur k ai slabit atat..te admir k ai vointa...am sa fac si eu electostimulare:D

barni sunt niste mini prajiturele de la LU ..le-am papat in loc de briose..sunt f f f bune...smile.gif

maine am ziua de fructe...yay:)deliciu!!!!!fara banane pere si struguri
Ramo
CITAT(BuFiTaSaD @ 08-05-2008, 08:21 PM) *

Ramo maine la ziua de carne pot sa pap peste cu putin sos de rosi nu??

Da, poti si peste, nu vad ce rau poate sa ii faca sosul de rosii. Eu mananc pulpa de pui la gratar, fricgarui de pui si cotlet de porc la cuptor.

CITAT(kitty @ 08-05-2008, 08:35 PM) *

ramonelu ma bucur k ai slabit atat..te admir k ai vointa...am sa fac si eu electostimulare:D

barni sunt niste mini prajiturele de la LU ..le-am papat in loc de briose..sunt f f f bune...smile.gif

maine am ziua de fructe...yay:)deliciu!!!!!fara banane pere si struguri

Ma gandeam ca alea sunt barni, da.....chiar 4??? Acum mi-e ciuda ca am mancat numai 3 globuri de inghetata. Acum vezi si tu la ziua de cantar ce arata si daca nu esti multumita, mai reduci din dulciuri pupic.gif
Daca toata ziua mananci fructe, ai voie si banane, struguri, pere.
BuFy
Ramo Ramo ce m-as face eu fara tine .... pupic.gif sunt datore wink1.gif

datoare * pfuu tst asta !!
lilianab
Buna seara fetele! pupic.gif
Raportul la ziua de fructe:

Mic dejun:-grepfruit
Gustare1:-capsuni 300g,banana 1
Gustare2:-capsuni 200g,banana 1
Pranz:-mere 2+ nuci 50g,coapte la cuptor
Gustare3:-kiwi 1,banana 1
Cina:-grepfruit 1,banana 1

Si ceaiuri fierbinti la greu ca ma omoara tusea doh.gif .Noapte buna fetele! I pup u all! pupic.gif
kitty
ramonelu dar am mancat 3 barni si 4 bucati de ciocolata...3 barni sunt aprox 90gr...si in plus la parnz am mancat putine paste...

si banane si pere si struguri stiu k am voie..dar incerc sa le evit
Ramo
Bufi pupic.gif
Liliana, moama da cum le-ai mancat, eu cand mi-a trebuit am bagat, nu pe mic dejun, nu pe gustrare, nu pe cina. Bravo. A trecut si ziua de fructe.
Kitty atata timp cat ai mancat ceea ce era voie, eu zic ca e bine.
bubbles
Eu cred ca am sama ascund bag.gif
BuFy
Eu la fel am papat azi ...din 2 in 2 ore ...a trecut si mai mult dar nu am mai tinut cont de mic dejun si pranz si alea alea...principalu fetelor e ca am trecut cu bine si ziua cea mare wink1.gif
lilianab
Nici eu nu le-am grupat.In ordinea asta le-am mancat,din 2 in 2 ore,ca sa nu apuc sa mi se faca foame,sau sa fie doua care racaie stomacul,odata...Dar cum era sa le spun?!1,2,3..?! blum.gif
BuFy
Da asa e Lili biggrin.gif
nella
felicitari sunteti niste harnicute ,bravo voua pupic.gif pupic.gif pupic.gif
BuFy
Nella hai si tu chiar e bine ...si ziua de fructe mi-a placut wink1.gif
nella
am sa vin si eu dar dupa concediu.... doh.gif pana atunci azi mi-am batut joc...am papat 2 tiramisu,2 eclere,mici,piersici din conpot,5 cipercute umplute cu branzica dietetica....sunt f suparata pe mine oops.gif bag.gif bag.gif bag.gif
deea7
Ma bucur mult ca am descoperit acest forum pupic.gif ieri am fost foarte bine dispusa give_rose.gif Insa mi-am tras si un semnal de alarma ca trebuie sa fiu mai serioasa unsure.gif Toate sunteti niste invingatoare si eu desi ma lupt cu cateva nasty kilos nu reusesc sa ajung la forma perfecta si in plus saptamana asta am trisat astfel incat de sambata la ziua de proteine o sa consider ca am inceput din nou.La ziua de carbo am mancat mar portocala banana 2 buc croissant cu ciocolata grisine cioco amaruie si cafea cu lapte si zahar la ziua de amidon am mancat fructe si orez cina am luat-o pe la 22 mi se facuse f foame si am papat orez in plus am baut un bayleis e f dulce si cremos dar nu cred ca am voie...sorry.gif .Azi e zi de fructe ...

A da si ma mancat si eu fructe din compot si la ziua de proteine seara am mancat supa de salata seara si niste sunca desi ziua mancasem cremwursti fierti si cascaval..
deea7
CITAT(nella @ 08-05-2008, 05:04 PM) *

Bun venit deea...mult succes aici ai sa gasesti tot sprijinul nostru...poate ne spui si ceva despre tine sa te cunoastem mai bine pupic.gif give_rose.gif

Multumesc pentru ospitalitate si atentie hug.gif give_rose.gif Cate ceva despre mine...sunt si la faculta ultimul an licenta examene multe si lucrez cum am facut dealtfel mai toata facultatea astfel incat trebuie sa am grija sa-mi iau papa la mine ca altfel mananc merdenele si cornuri care se gasesc la scoala..sunt un pic mai copilaroasa decat ar trebui yahoo.gif dar e stilul meu de trece peste nefacutele de zi cu zi si de a binedispune pe cei din jurul meu wink1.gif ...si nu in ultimul rand trebuie sa fac ceva cu cele 10 kg de pe picioare posterior(de negresa desi sunt foaarte alba )).gif si mai nou si pe solduri si burtica huh.gif .Impreuna o sa reusim pupic.gif .Deseara va scriu ce am mancat la ziua de fructe
deea7
vai ce-mi ghiortaie burtica de la 2 mere si banana...si asta mananc pana deseara oh my God..rezist rezist baby.gif abea astept sa plec la lucru sa -mi iau niste alune.Va pup ghiort
BuFy
Deea multa multa bafta ... eu am trecut cu bine ziua de fructe wink1.gif
kitty
hmmmm ziua de fructe e un chin pt mine...as vrea sa fie pepene rosu...dar de unde..pana acum am papat 2 banane jumate de mar si o mandarina....acum ma pregatesc sa pap o mana de alune si niste seminte..e ok?si beau suc de fructe!

urasc ziua asta sorry.gif
lilianab
Deea ca sa te ajute sa rezisti mai bine iti spun ca eu miercuri am zi de cantar,dar azi dimineata am trisat si m-am cantarit iar,ca sa vad efectul zilei de fructe.Si rezultatul era 1 kg zburat de miercuri pana vineri. cheer.gif cheer.gif .Asa ca numa' la asta stai cu gandul,ca sa suporti mai usor. wink1.gif
bubbles
Ziua gagici .Eu am calcat stramb ieri dar azi am luat-o de l acapat cu ziua de carbo wink1.gif .Maine am zi de fructe si sper sa reusesc Sambata sa tin doar cu apa ca daca nu .. exact miercuri cand e ziua mea cade ziua de fructe bang.gif
Ramo
Ce fete cuminti si puse pe treaba pe aici pupic.gif pupic.gif
Bubule, cu ce ai calcat stramb? )).gif
Nella, profita cat mai poti ...termini tu concediul si sunt cu batzul pe tine pupic.gif
kitty
buna seara..

3 banane
2 mandarine
jumatate de mar
60 gr alune
o mana de seminte
si am baut suc de fructe(nectar)
BuFy
Bv kitty tine-o tot asa wink1.gif ma bucur ca ai trecut cu bine de ziua de fructe wink1.gif
kitty
ms ms ..urasc ziua de fructe....grrrrrrrrrrrrrrr ..dar sa nu vb de ziua de apa... tease.gif
BuFy
Da dar ziua de apa e o singura data pe luna blum.gif asa ca ...nu e chiar asa grav wink1.gif sti cum e daca ai vointa si ambitie poti iti spun din proprie experienta wink1.gif
lilianab
Buna fetele! pupic.gif hug.gif
Aproape gata si ziua de azi,asa ca prestez la meniu:

Mic dejun:-grepfruit,mar
Gustare la 12.00:cas de oaie 50g
Pranz:
-supa pasare cu o aripa
-copan pasare cu salata din 1 rosie si 1 castravete
Cina:copan pasare cu salata din 1 rosie si 1 castravete

Azi mi-am atins si cota de lichid ca am intrat in alta faza a racelii:cum deschid gura mi se usuca esofagul instantaneu si tusesc in devil.gif devil.gif ...Asa ca numai cu apa la picior am stat si ceai.Pup fetili de noapte buna ca sunt rupta in gura:azi am fost prima data la cursuri pe semestrul asta si am urcat 2 etaje,in carja.Asa aveam viziunea testoasei din fabula cu iepurele si testoasa:toti treceau pe langa mine cu viteza supersonica,prin comparatie.
BuFy
Lili insanatosire grabnica wink1.gif
BuFy
Meniu de azi
Mic dejun:
-1 banana
-1 para
Pranz
- 2 filete de peste cu putin sos de rosi si condimente la cuptor
-200 ml supa (dintr-un cub de knor cu gust de pui)
-salata in care am scapat putin ulei de masline wink1.gif nu e chiar asa de rau

Azi fara gustari wink1.gif si cina nu mai am chef sa o iau ca nu imi e foame ... pap maine la ziua de lugume wink1.gif

90 de genoflexiuni
40 de abdomene
putin alergat wink1.gif si mult mers pe jos 30-40 min wink1.gif
Ramo
Lili pupic.gif
Pun si eu meniul pe ziua de azi:
MIC DEJUN
- 2 mere;
PRANZ
- pulpa de pui la gratar;
- cotlet de porc la cuptor;
- salata din o rosie si castraveti;
- 1 toast Buitoni.
- supa de pui;
CINA
- cotlet de porc la cuptor;
- frigarui de pui la cuptor;
- salata din o rosie si castraveti.

Abia astept ziua de legume cheer.gif
kitty
woha ce meniu variat!!!!

intrebare 200 ml de supa inseamna un cub knor fiert in apa sau pot sa fierb un piept de pui?
deea7
CITAT(lilianab @ 09-05-2008, 03:09 PM) *

Deea ca sa te ajute sa rezisti mai bine iti spun ca eu miercuri am zi de cantar,dar azi dimineata am trisat si m-am cantarit iar,ca sa vad efectul zilei de fructe.Si rezultatul era 1 kg zburat de miercuri pana vineri. cheer.gif cheer.gif .Asa ca numa' la asta stai cu gandul,ca sa suporti mai usor. wink1.gif

Buna seara fetele si multumesc mult pentru incurajari!Chiar ajuta astfel incat astazi am papat 3 mere 3 banane 80 de grame de fistic si 2 pahare suc de morcovi cu piersici.Dimineata am mancat mere si am crezut ca nu o sa rezist dar dupa ce am papat putin fistic am fost alta..Am reusit si maine mananc branziiiiiicaaa yahoo.gif Felicitari pentru toate ambitioasele de astazi! salut.gif
Ramo
CITAT(kitty @ 09-05-2008, 11:09 PM) *

woha ce meniu variat!!!!

intrebare 200 ml de supa inseamna un cub knor fiert in apa sau pot sa fierb un piept de pui?

Multumesc give_rose.gif
La mine inseamna supa de pui la plic cu taitei strecurata, adica am baut zeama.
Poti fierbe si carne in supa pupic.gif , poti pune si cub knor.
lilianab
Pup fetele cu dietele wink1.gif pupic.gif !
Maiculita am scapat de necazul cu piciorul si ma va omora o panarama de racealo-gripa,ce [*****] o fi.Mi-a distrus gatul,ma dor radacinile urechilor,pe dinauntru,daca intelegeti ce vreau sa spun si in piept simt ca ma apasa si ma sufoca.Nici nu mai stiu ce sa mai iau ca am o adevarata farmacie langa mine,pe birou.
Am fost la cursuri dar la primul jumate am stat pe afara,din cauza acceselor de tuse,la al doilea nu am mai tusit...fiindca a durat 10 min blushing.gif .La al treilea am inceput iar si am plecat,ce sa mai incurc lumea! sorry.gif

Deci meniul de azi:
Dimineata: grepfruit si banana
Pranz:Nu stiu cum se cheama ,dar va povestesc:1 cartof cubulete,1 vanata spalata,cubulete,le-am pus in vase diferite la fiert cu sare.Peste cartof am adaugat cam 250g amestec mexican.Vanata am scos-o din opareala,am amestecat-o cu celelalte legume,le-am dat sare,piper,usturoi tocat,cativa catei,rosii din conserva,amestecat totul,pus intr-o tavita la cuptor,cu suc de rosii si o foaie dafin.Din asta "prestez o parte la pranz si o alta parte,mai mica,deseara.Si ceaiuri pe pocnitelea. tease.gif tease.gif

Pup u all girls pupic.gif
anutza
CITAT(Nessie @ 02-05-2008, 11:08 AM) *

CITAT(anutza @ 01-05-2008, 11:04 PM) *
Bună fetelor!Ce măbucur că v-am găsit!Despre dieta aceasta vreau să vă spun că am ținut-o și eu vara trecută și am slăbit cu ea 12 kg.Acum ce să vă spun ...în ultima lună am cam încălcat regulile.Ziua de apă am ținut-o doar în prima lună.Acum am pus 5 kg înpoi că am luat ceva vitamine și am mâncat ca sparta de la ele.... sorry.gif Mă gândesc că tre să fac din nou ceva dar nu știu dacă ar fi recomandat să țin acum cura asta căci aș vrea să rămân însărcinată....Dați-mi vă rog un sfat ce fel de [*****]ă ar trebui să țin,sau dacă afectează sau nu sarcina...Trebuie să fac ceva ca să nu mă fac iarăși cât muntele....Vă mulșumesc anticipat!!! smile.gif
Bine ai venit, anutza! flowers1.gif
Iti recomand sa citesti dietele Weight Watchers si Michel Montignac. Sunt 2 diete care pot fi personalizate foarte mult in functie de ce iti place sa mananci si cu care se slabeste sanatos.

Mulțumesc din tot sufletul pentru încurajare, cred că am să aleg WW.Mi se pare că este mai accesibil, dar sper să și slăbesc.Am să revin cu stiri. wink1.gif
Ramo
Lili, suna tare bine mancarica te de azi. La remedii impotriva racelii nu ma pricep, eu nici macar medicamente nu iau....da sper sa iti revii cat de repede.
Nu azi era ziua ta de cantar??? naughty.gif
BuFy
Buna fetelor ... am ajuns si eu pe aici ... vreau sa va spun ca ieri la pranz am papat peste si mi-a fost putin cam rau ... seara cum nu puteam sa schimb carnea...nu am mai papat nimic ptr ca peste bleax nu mai imi placea....si pe la 1o jumate m-a apucat o foame de imi venea sa pap orice...dar eu avand vointa ....am ttecut peste si nu am mai papat nimic`pana azidimineatza cand am papat o bana si un mar wink1.gif
lilianab
CITAT(ramonavlas @ 10-05-2008, 12:49 PM) *

Lili, suna tare bine mancarica te de azi. La remedii impotriva racelii nu ma pricep, eu nici macar medicamente nu iau....da sper sa iti revii cat de repede.
Nu azi era ziua ta de cantar??? naughty.gif

Mancarica mea suna bine pe hartie.In realitate nu am putut manca nimic pana acum.Am fortat un pic acum cu cativa cartofei din ea si mazare sivreo cateva masline(sunt tot legume,nu?!)
Ramo ziua mea de cantar e miercuri,am scris.Miercuri acum am ajuns inapoi la cat am avut inainte de Paste:adica un kg mai putin.Vineri am "muscat din cascaval" si m-am cantarit iar,ca sa vad ce efect are o zi de fructe si era - 1kg fata de miercuri.De acum astept ziua ,nu mai trisez.
La remedii impotriva racelii am trecut pe leacuri babesti:mamaliga fierbinte pe piept ca simt ca mi-s copti plamanii in partea de sus blushing.gif .Parca mi-e mai bine putin.
Bufita ai facut tu cu pestele ca mine cu legumele. doh.gif hug.gif
kitty
buna seara fetelor!!!!

a mai trecut o zi.. )).gif daca stau bine sa ma gandesc nu e [*****]' asa de negru cum mi-am inchipuit...merge bine cura si nu mi se pare grea... cheer.gif stiu k sunt la inceput baby.gif dar sunt sigura k voi reusi sa o duc pana la capat!!!!!!!!
mic dejun: jumatate de mar...jumate a papat porcusorul lui deea
pranz:1 felie paine
salata(piept pui fiert,rosii,castraveti,vinete,ceapa,usturoi,lamaie si putin 2 linguri ulei masline)
cina:putina salata de la pranz

azi mi-am luat un cantar frumos....si nu am sa ma las pana nu o sa imi arate 70 kg devil.gif
(ori eu ..ori cantarul blum.gif )

p.s:de cate ori trebuie sa ne cantarim si dupa ce zi ar fi indicat?
deea7
Hello everybody.
Nu pot sa cred ce putere am prins cu ajutorul vostru,nu mai am nici un gand murdar parca imi e pofta doar de ce am voie(spusei eu dupa ce am trecut de ziua de fructe) laugh.gif
Azi la proteins am papat o banana, un mar,40 g cas vaca,300 g cascaval,330 ml iaurt,putina salata de la Kitty )).gif (carne castraveti vanata rosii) - 5 linguri
Asta seara mai am in plan un pahar suc de fructe.
Va pupicesc mucho mucho,ma duc sa invat caci din pacate acolo nu spun la nimeni cat am invatat blushing.gif
Lili imi pare foarte rau pt gatuletul tau..si eu am avut o tuse care ma dispera la maaaxim.Incearca cu de toate si trebuie sa cedeze ea. pupic.gif
Vb maine( zi de amidon si tre sa merg in vizita la cineva vad eu cum scot camasa-pap numai piure de cartofi he he)
lilianab
CITAT(deea7 @ 10-05-2008, 06:03 PM) *

Lili imi pare foarte rau pt gatuletul tau..si eu am avut o tuse care ma dispera la maaaxim.Incearca cu de toate si trebuie sa cedeze ea. pupic.gif

Nu il las eu pe el sa ma "calareasca"...am aflat inca o metoda stiintifico-fantastica pt gat:pun 2 oua si le bat intr-un castron,adaug un pic de spirt in ele,dau foc si in acest timp devin ca un scrob,iar aceastga bomba ecologica o pun intr-o carpa si cu ea pe beregata/piept.Dar cum eu sunt supradotata in zona respectiva9piept0,cred ca am sa pun si mamaliga calda alaturi...lLas' sa fie ca de un pranz,numai sa imi treaca odata! tease.gif
deea7
Doamne oare chiar o sa reusesc? blink.gif Ce fain ca abea astept sa vina seara sa va pove si sa vad ce au facut fetele...si ziua cand mananc ce trebuie ma gandesc la voi fiecare pe unde sunteti si cum mancati legume fierte sau carme sau amidon smile.gif Ar fii ceva sa reusesc...m-am cantarit si am cu 400 de grame mai putin he he si m-am cantarit si imbracata rolleyes.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
MIC DEJUN
- 1 mar;
PRANZ
- mancare de mazare cu un cartof;
- salata din o rosie si castraveti;
GUSTARE
- 4 cartofi mici la cuptor;
- 2 castraveciori;
CINA
- mancare de mazare cu un cartof.
Ramo
Neatza.....sper ca nu am ramas singura cu dieta asta..... pupic.gif
lilianab
Nu,nu Ramona,mai sunt cel putin si eu pe aici.Dar cred ca nu numai eu!.Abia am venit de la cursuri.

Mic dejun:grepfruit,banana

Pentru Pranz am fiert de aseara cateva spaghetti si separat un sos din rosie,3 fire de ceapa verde,usturoi si busuioc.

Pentru Cina:am facut de aseara un pandispan alor mei,din care am oprit 3 feliute subtiri si am sa imi iau si ciocolata amaruie,din care pap 1-2 patrate. blushing.gif (nu imi mai trebuie inghetata nici in poze,dupa ce am tras si trag cu gatul doh.gif )
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.