Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Dieta de 90 de zile
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
kitty
neatza fetelor!!!!!

ummm cum stam cu mancatul?eu am mancat o banana si o portocala pana acum..ar trebui sa imi gatesc pranzul si cina...aveti ceva delicios pentru ziua de amidon?pls pls blushing.gif
Ramo
Mmm, Lili, acu o sa ma gadesc doar la pandispanul tau doh.gif
Kitty, poti face mancare de cartofi cu legume, salata orientala, cartofi copti, mancare de mazare....sunt o gramada, mie ziua de legume imi place cel mai mult ca am de unde alege. pupic.gif
Eu mi-am pus orezul la fiert....ziua de azi nu imi place da trece si ea.
kitty
uffff mie niciodata nu mi-au placut legumele prea mult...sunt nebuna!!!! tease.gif mi-am facut piure din fulgi de cartofi...doar cu apa si condimente...nu cred k vreti sa stiti ce gust au avut..nu recomand la nimeni...deseara voi manca o salalta de rosii si gata..sa spal gustul asta artificial....

imi spui te rog give_rose.gif cand e bine sa ne cantarim(dupa ziua de fructe?)
Ramo
Pai e bine cand vrei tu.....da mai bine dupa ziua de fructe, citisem undeva.
Da diseara de ce mananci salata si nu inghetata, ciocolata??
kitty
poi ramo la mine e ziua de amidon....maine am zi de carbo...ms mult pt raspuns...asa ma gandeam si eu k dupa ziua de fructe e bine sa ma cantaresc...la tine cum a mers?cat ai slabit la 4 zile?eu sper intr-o minune give_rose.gif
deea7
Hello everybody,
Am supravietuit vizitei am mancat doar piure zi salata de varza am spus ca e piureul delicios si nu mananc pulpe ca sa nu ma satur si sa pot manca piure he he..de dimineata am mancat 3 banane mici si suc de ananas si acum as avea pofta de o portocala dar din cate stiu eu numai dimineata am vie...mai pap deseara niste legume condimentate si voila..am scapat.A da si am mai mancat niste flori de salcam din parc )).gif Maine vine mami pe la mine si vine cu cioco de casa pot sa trisez?Maine e ziua de carbohidrati...
lilianab
CITAT(kitty @ 11-05-2008, 03:56 PM) *

poi ramo la mine e ziua de amidon....maine am zi de carbo...ms mult pt raspuns...asa ma gandeam si eu k dupa ziua de fructe e bine sa ma cantaresc...la tine cum a mers?cat ai slabit la 4 zile?eu sper intr-o minune give_rose.gif

Daca nu ti-ai ales o anume zi de cantar,e cel mai bine dupa ziua de fructe.Spun din experienta.Dupa ziua aceea cantarul e mai prietenos! wink1.gif
Ramo
Sper ca va descurcati mai bine ca mine azi. Mi-e fomae si parca imi poere cheful de dieta. Asa ca am modificat-o putin.
O sa renunt la ziua de carbohidrati.
Merg in contiuare de maine cu fructe, proteine si legume. Nu am calcat pe bec azi da nu imi place deloc ziua ....sper ca va mai avea efect dieta cu modificarea asta.
deea7
La cina am mancat doar o mana de legume dar am adaugat orez fiert si 100 g porumb.La mine in bucatarie se fac macaroane cu branza - mancarea mea preferata- trebuie sa rezist nu ma fac pe mine niste macaroane ca la vara la plaja o sa afisez tot macaroane cu branza daca nu fac ceva ...cred ca puteam sa ma lipsesc de orez..atat as manca ceva dulce sorry.gif .Nici macar bauturi acidulate light nu am voie nu? Uf...numai voi stiti prin ce trec.Va pup
kitty
ufff am trecut cu bine si peste ziua de azi!!!!sunt mandra!!maine merg la lucru si nu va puteti inchipui ce pachetel am lol.gif
sunt nebuna dar imi place!!!

va pupacesc si bafta tuturor pe maine! yahoo.gif
BuFy
Ramo si eu sunt aici ... nu renunt nici ptr nimic in lume wink1.gif sunt alaturi de tine wink1.gif asa cum esti si tu de mine ... sa nu fiu rea ...toate ne sustinem si toate ne ajutam reciproc wink1.gif blum.gif hug.gif
Meniul de azi:
-1 banana
-1mar
-2 feli de paine cu sos de rosi
-20 de grame de alune (imi era foame si la lucru sad.gif e greu sa ti pasu)
-1 felitutza(minuscula)de tort
-2 patratele de ciocolata amruie 85% cacao..

S-a dus si ziua asta .... maine cea de fructe o iubesc ... cu un pepene verde...am mancare toata ziua wink1.gif puuup pe toate si multa multa bafta si spor in continuare wink1.gif pupic.gif hug.gif
denisa_iova
salutare! tin si eu cura asta de luni, dar am o intrebare: avem voie ulei, chiar daca e de masline? :-*
kitty
CITAT(denisa_iova @ 12-05-2008, 12:15 AM) *

salutare! tin si eu cura asta de luni, dar am o intrebare: avem voie ulei, chiar daca e de masline? :-*

buna denisa!!!!!poi 1 lingurita 2 ai voie cand prajesti ceva..sau in salata dar nu mai mult..cel putin asa zic eu...
bubbles
Neata fetelor yahoo.gif .In week am abandonat deoarece ... imi calculasem si tb ca duminica s atin ziua de apa ceea ce nu as fi putut sa fac deoarece nu as fi facut fata examenelor .Apoi tb sa incep de luni ca miercuri cand e ziua mea sorry.gif sa imi cada ziua de carbo ca sa ma pot bucura si eu de o feliuta de tort .. nu? Asa ca incep de azi si per sa reusesc sa tin de data asta bang.gif .Azi am in plan iaurt si branzica 0.2% fett cheer.gif
lilianab
Neatza fetele-cu-dietele pupic.gif !

Eu sunt tot pe baricade.Azi e ziua de fructe,dar si ziua cand trebuia sa merg la comisia de "medicina muncii" .Asa ca mi-am luat banana in pioseta,sticla cu apa plata si 50g de alune crude.Din banana am dat jumate unei doamne cu care stateam de vorba acolo tease.gif .Alunele inca le am...ma rog,bilantul deseara,dar azi am de gand sa mai umblu,ca sa nu ma ia nici foamea nici gandurile pacatoase legate de mancare
si ma cantaresc maine ca tare abia astept,stiu,simt ca va fi o surpriza placuta
blushing.gif
Ramo
Si eu am inceput saptamana in forta cu fructe!!! cheer.gif
BuFy
Azi ma simt flamanda sad.gif imi vine sa calc stramb dar...rezist si merg mai departe vointa e mare wink1.gif
lilianab
pupic.gif fetele cochetele!Sa ies si eu la raport:o zi pe drumuri ca sa nu am timp sa mi se faca foame sau sa ma gandesc ca ar putea sa imi fie foame si eu nu imi dau seama tease.gif
Deci:ziua de fructe!

-2 banane
-2 grepfruit
-cca 500g capsuni
-50g alune crude
Ceaiuri calde,apa plata,drumuri multe si tuse la greu doh.gif

Pesei:apropo,eu maine ma cantaresc chiar daca nu e miercuri!Sa ma bucur si eu de dimineata!
bubbles
Sa pun si eu meniul .. care mi-a iesit pana la urma cheer.gif .Sper sa fie bun pt prima zi :
2 mere
1 cutie branza 0.2% fett
iaurt 0.1% grasime
supa de pui maggi
salata varza (am pus putin ulei de masline ca a mancat si babu doh.gif ) dar eu am mancat ff putin cam 4 linguri wink1.gif
1 fel paine fitness
Si cu asta gata prima zi de dieta cheer.gif .Maine zi de legume yahoo.gif .Am niste pofte ciudate .. eu care nu mancam legume acu` abia astept ziua asta lol.gif
kitty
buna seara fetelor!!!!

meniul delicios de azi :
2 banane
saratele(putine )).gif )
1 feliuta paine(nu am avut timp sa pap paste.... sorry.gif )
2 barni si 2 patratele ciocolata 85% cacao(yecs)

maine e ziua de fructe naughty.gif si apoi poimaine ma cantaresc tease.gif

give_rose.gif noapte buna fetelor
deea7
Hello everybody.
Meniul de azi: o banana o portocala saratele(o mana) saleuri(o manuta )).gif )un corn si ciocolatica de casa facuta de mami...cam atat ..maine mananc fructe rolleyes.gif
BuFy
Fetele....vin si eu cu raportul la ziua de fructe wink1.gif

-3 banane
-300gr capsuni
-50gr alune
-pepene verde (sincer nu stiu cat dar m-am saturat ptr ca am fost flamanda wink1.gif )

Azi a fost ziua de cantar si s-a dus 1.5 kg wink1.gif dupa 7 zile de dieta ... sa tina tot asa wink1.gif
lilianab
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif .S-a miscat cantarul!!!!!1,5 kg in 4 zile!:yahoo: yahoo.gif yahoo.gif
bubbles
Bravo lilicule clap.gif clap.gif .Eu azi sunt la legume cheer.gif Tineti-mi pumnii grin.gif
lilianab
CITAT(bubbles @ 13-05-2008, 09:42 AM) *

Bravo lilicule clap.gif clap.gif .Eu azi sunt la legume cheer.gif Tineti-mi pumnii grin.gif

Sunt cu pumnii in functiune!!!! good.gif good.gif
LA mine azi e ziua de "carne si alte alea"...insa am senzatia ca as fi mancat deja friptura,deci nu am luat decat medicamentele...dar sunt unele pt cresterea imunitatiii pe baza de chimion negru lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Na ca mi-am pus ticker ca sa stiu cand se termina aceste 90 de zile lol.gif
lilianab
"Daca nenica merge,merg si eu!"...cu alte cuvinte:daca Bubu si-a pus ticker,pun si eu!! tease.gif
bubbles
Foarte bine lilic pupic.gif hug.gif
Ramo
Bufi, Lili, felicitari!!!!
Si eu am fost ieri la ziua de fructe, a trecut, a venit asta de proteine. Acum pap pranzul doar.
Vineri vreau si eu sa ma cantaresc, dupa ziua de fructe )).gif
BuFy
Merci Ramo pupic.gif sper sa o tina tot asa wink1.gif
deea7
Felicitari Lili si la toate fetele.Azi la ziua de fructe am papat 2 mere 2 banane 2 portocale si 100 g fistic.Azi dimineata cantaream 59.700 imbracata deci am cam pierdut si eu 1.5 yahoo.gif Sunt in schimb cam ofilita abea astept ziua de maine sa pot papa ciorbita si ma bucur maine cand prind puteri )).gif pup la toata lumea pupic.gif
BuFy
Azi merit bataita.gif am uitat sa beau cei 200ml de supa la pranz e grav ?? sad.gif
Ramo
)).gif Stai linistita, nu cred ca are de ce sa fie grav. pupic.gif
BuFy
pupic.gif deci nu merit bataita.gif wink1.gif ?? hug.gif
Ramo
Astazi nu )).gif pupic.gif

Meniul pe ziua de azi:
MIC DEJUN
- 2 mere;
PRANZ
- 2 frigarui pui la cuptor;
- 1 cotlet porc la cuptor;
- 1 pulpa de pui gratar;
- salata din o rosie, castraveti, ridichi;
- 1 toast Buitoni;
- 1 supa de pui;
CINA
- la fel ca la pranz, fara toast si supa.
lilianab
'na seara fetele! pupic.gif
Multumesc Deea,Ramo,Bubu
Bufita nu stiu daca e rau sau bine,dar si eu am uitat de supa azi.Dar am uitat fiindca nu avea maica-mea facuta in frigider si mi-a sarit din minte.Eh sa speram ca nu va fi un capat de lume.
Meniul de azi
Mic dejun:
-grepfruit
-banana
Pranz:
-muschi de porc la cuptor,cca 300g
-castraveti murati 2, rosii cherry2
Cina:
-ca la pranz dar pe jumate
kitty
CITAT(lilianab @ 13-05-2008, 10:03 AM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif .S-a miscat cantarul!!!!!1,5 kg in 4 zile!:yahoo: yahoo.gif yahoo.gif

felicitari lili!!!

maine am si eu zi de cantar tease.gif ..am emotii.... blushing.gif sper sa pot pune si eu un emoticon k asta cheer.gif maine dupa ce ma cantaresc....

azi am mancat: 3 banane si 300 gr capsuni...

va pup si va urez multa vointa ... give_rose.gif
lilianab
CITAT(kitty @ 13-05-2008, 09:57 PM) *

felicitari lili!!!

maine am si eu zi de cantar tease.gif ..am emotii.... blushing.gif sper sa pot pune si eu un emoticon k asta cheer.gif maine dupa ce ma cantaresc....

azi am mancat: 3 banane si 300 gr capsuni...

va pup si va urez multa vointa ... give_rose.gif

Multumesc Kitty! pai deja e "maine"...unde esti?ne tii in suspans?sunt sigura ca s-a miscat cantarul asa ca bag din oficiu cateva majorete cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Neataaaaaaa yahoo.gif .A mai trecut o zi cu bine grin.gif
Ramo
Salutare!!! Se pare ca de azi mi-am mai revenit, nu mai am pofta, nervi si altele. Sunt cu ultima zi de rusi (SPER) si poate de-aia! )).gif

Eu sunt azi la legume, ziua mea preferata cheer.gif Si m-am gandit totusi sa nu scot (inca) ziua de carbohidrati, asa ca maine am paste.
BuFy
buna fetele.... eu ma simt foarte rau .. am mai fost si la dentist m-a mai chinuit si acolo sad.gif( si ma simt ingrozitor azi (prima zi de rusi sad.gif ) abea am putut sa manc pranzul sper sa pot papa cina pt ca imi e fomika pupic.gif
Ramo
Bufi, asa am fost si eu toate cele 5 zile cat s-au tinut rusii de mine (azi e a 6-a). Stiu cum e da sa nu te dai batuta, asa cum am vrut eu, da??? pupic.gif
lilianab
Buna seara la fetele frumoasele.
Gata si ziua de legume.Asa ca ,sa ies la raport:

Mic dejun:
-grepfruit
-banana
Pranz:
-din 3 cartofi am facut chipsuri,le-am condimentat si le-am copt in tava,pe hartie de copt,la cuptor.La faza cu condimentatul am dat-o in rasol,ca le-am scapat prea picante doh.gif doh.gif .Am papat mai bine de jumate din chipsuri
-2 rosii(sa mai taie iuteala)
Cina:
-chipsurile ramase de la pranz
-rosii 2
Maine e ziua aia cu doua patrate de cioco?! naughty.gif naughty.gif
Bufita si Ramo nu va dati,nu va lasati...poi am rezistat noi sub rusi mai bine de 40 de ani,asa ca 4-6 zile sunt floare la urecbe blum.gif
Ramo
Lili, tare faza cu rusii, ai dreptate pupic.gif

Meniul pe ziua de azi:
MIC DEJUN
- 2 mere;
PRANZ
- mancare de cartofi cu legume chinezesti;
- salata din rosii, castraveti si ridichi.
CINA
- salata orientala din cartofi, castraveti murati, masline, ridichi, ceapa (delicioasaaaaaa).

Maine ziua de carbohidrati la care am zis ca renunt.....da parca nu ma lasa constiintza, daca asa e dieta, trece ea si ziua de maine cumva.
kitty
buna seara fetelor!!!

s-a miscat cantarul! cheer.gif cheer.gif cheer.gif 2 kg )).gif yahoo.gif yahoo.gif
ce sa spun..lucrez de la 7 dimineata la 7 seara...nu am avut cand sa scriu azi..nu am vrut sa va tin in suspans..

meniul de azi: naughty.gif

6 rosii
300 gr branza
1 felie paine
jumatate de iaurt de baut

va pupacesc pe toate!

INTREBARE INTREBATOARE )).gif MASLINELE IN CARE ZI POTI SA LE PAPI?
give_rose.gif
BuFy
Buna fetele ... mai ajung si eu pe aici ....azi am cam trisat deci merit bataita.gif am papat o banana intre pranz si cina si la cinca am papat aprx: 50 de grame de branzica(poate chiar mai putin)
Meniul de azi:

Mic dejun
- 2 feli pepe verde

Pranz:
-cartofi condimentati la cuptor cu jumate de rosie,jumate de castravete si 2 feli de ardei
-1 felie toast

Gustare : 1banana ( blushing.gif )

Cina:
-2 cartofi fierti , jumate de ceapa ,1 rosie si putina branzica blushing.gif
allesandra
salut.gif Fetelor voi chiar slabiti cu dieta asta? blink.gif
BuFy
CITAT(allesandra @ 14-05-2008, 09:01 PM) *

salut.gif Fetelor voi chiar slabiti cu dieta asta? blink.gif

La mine chiar da rezultate si sunt multumita wink1.gif
deea7
Hello fetele,
Ieri nu am mai apucat sa scriu la ziua de proteine.Am papat ciorbita 125 g branza topita,2 cremwursti o rosie un castravete si o felie de paine.Dupa ziua de fructe dimineata am cantarit 58.9 deci e spre bine...
Azi am facut o prostie.Cum am cursul festiv de terminare a facultatii si maine am examen am inversat ziua de amidon cu cea de carbo..stiu ca nu am voie sorry.gif dar trebuia sa pot papa si eu o praji si deseara niste cioco sa pot invata plus toata ziua pe drumuri nu aveam unde sa pap legume.
Am marturisit sper sa nu fie grav ..va pup
bubbles
Ziua yahoo.gif Eu ieri am calcat putin stramb in sensul ca am mancat putina salata boeuf ca imi era prea pofta sorry.gif .Azi sunt la fructe grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.