CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 08:23 PM)

Eu nu am prea baut lichide azi.
Am papat asa (nu le-am cantarit sau numarat): banana, o portocala, struguri, pepene rosu, capsuni, ananas.
Eeeee,ca parca eu le-am pus pe cantar!!!

.La pepene stiu ca l-a cantarit nenea de la piata,asa ca daca mai tinem cont ca poate m-a mai ciupit si el la cantar,am mancat chiar si mai putin.Iar unde mai am gramaje,ce?!cat poate avea un castromel de ciorba?!Mai mult de 200g?!Ca ciresele erau paduchioase,iar capsunele mari ,cu multe spatii intre ele in castron

...si PeSei: apa sau lichide nu am baut nici eu deloc,ca...dupa ce?!dupa usa,ca sa nu ma vada ai mei si sa le fie pofta?!

CITAT(kitty @ 16-05-2008, 08:18 PM)

buna seara fetelor!!!
nu am abandonat si nici nu am trisat doar k nu ma simt prea bine(rusii) si sunt f obosita de la lucru....la amidon am macat 3 kiwi dimineata si 2 cutii de porum iar azi am mancat 2 banane un covrig si putin din niste covrigi..2 madlene si 2 bucati de cioco,..maine fructe grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pupici
eu am ajuns sa astept si sa ador ziua de fructe.E ca un fel de ziua in care imi spal eventualele "pacate" si ziua dinainte de cantar,dupa care ma trezesc cu burta plata(daca stau la orizontala

)...Dar lasa-lasa,ca ma face eu bine,mare si slaba si am sa dau moartea-n pasari!