Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Dieta de 90 de zile
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Ramo
Kitty, bravo, eu am mancat masline la ziua de legume.
Deea, nu cred ca e asa mare problema, si eu inversesz sambata si duminica.
Dimineata ma cantaresc si eu.
Speeeeeeeeer sa am cat arata pe ticker.
BuFy
Ramo sunt sigura 100% ca se va duce acul mai jos de 85 wink1.gif
Ramo
Eu sper doar sa arate cat e pe ticker....nu m-am mai cantarit de dinainte de Pasti, si in acea saptamana am mancat ca si cat am putut )).gif , exagerez putin, da oricum nu am tinut dieta de niciun fel.
Asa ca ma multumesc cu 85 dimineata.
Ce ai mancat la pranz? Paste sau orez?
BuFy
Am papat paste da ma simt asa de balonata ...daca m-as sui acu pe cantar ar arata .... foarte mult cred ca din cauza rusilor ma simt asa ... am papat asa putin ... si ma simt asa satula ...
BuFy
Meniul de azi:

Mic dejun:
-1 felie pepene verde

Pranz:
-macaroane cu sos de rosii

Gustare:
- o manutza de alune ( blushing.gif trisat)

Cina:

-100 gr inghetata si 3 patratele de cioco amara 85% cacao
lilianab
M-am scapat cu ochii prin cursuri si nu am vazut ca e tarziu.Azi parca prima data am simtit nu stiu ce:pofta?foame?nebuneala?!Nu stiu sigur.Simt ca am mancat cam mult. doh.gif
Mic dejun:
-grepfruit
-mar
Pranz:
-paste cu sos de rosii
-cicolata 4 patratele
Gustare:
-2 feliute de pandispan
-o prajiturica gen Barni
Cina:
-un bol mic cu paste cu sos blushing.gif .....ok,ok,am inteles: bataita.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi:
MIC DEJUN
- 2 mere;
PRANZ
- paste cu ketchup;
CINA
- 3 globuti inghetata;
- 4 buc cioc amaruie

Ce imi place cum venit toate la raport seara )).gif
Lili, las ca nu-i bai....iti revii maine la fructe.
Ramo
Neatza, a sosit so ziua de fructe, ce bine ca a trecut cea de ieri cu paste, desi nu am simtit foame ca pana acum la ziua de carbo.
M-am trezit tarziu si am uitat sa ma cantaresc doh.gif
Urmeaza dimineata, la fix dupa ziua de fructe.
Ramo
Fetele, care la ce zile sunteti?
Eu mi-am luat ieri capsuni, pepene rosu, mere, ananas, banane. Cand ma doare rau stomacul, mai bag cate un pumn de seminte, doar la ziua de fructe.
lilianab
Neatza si eu la fete! pupic.gif hug.gif
Trezit,bagat sub nas cateva fructe.Ramo eu sunt in aceeasi zi cu tine.Umar la umar wink1.gif .Maine si eu "cantareala".Ce imi place,ca la ziua de fructe imi creez program de plecat ca sa uit ca s-ar putea sa imi fie foame blum.gif
Azi planificam zilele,ca pe 20 e ziua tatalui meu si nu pica bine deloc.Dar o tine duminica acum.Asa ca m-am gandit.... sorry.gif :merge sa incep cu ziua de legume maine si sa bag carnita poimaine,ca face gratar?Iar la tort promit sa ma abtin pt luni cand e ziua de carbo.Imi pastrez portia mea.Merge?! naughty.gif
allesandra
@Buftisad - in cat timp ai slabit cele 7 kg?
Am vazut la ticker-ul tau ca ai inceput dieta de 90 de zile din 5 mai, ce rezultate ai obtinut pna acum?
Ms anticipat!
BuFy
CITAT(allesandra @ 16-05-2008, 11:46 AM) *

@Buftisad - in cat timp ai slabit cele 7 kg?
Am vazut la ticker-ul tau ca ai inceput dieta de 90 de zile din 5 mai, ce rezultate ai obtinut pna acum?
Ms anticipat!

De la 1 aprilie pana acu ....de la 1 aprilie pana in 5 mai nu am tinut o dieta anume ... am renuntat la duciuri ,piane ...fainoase ...dar din 5 mai am inceput cea de 90 de zile si sunt multumita ..in prima sapt de dieta am dat jos 2 kg ...lunea e ziua de cantar am sa te tin la curent cu kg pierdute si in plus cu aceasta dieta nu prea simt foamea wink1.gif

PAINE *

Ramo eu tot la fructe sunt ... alaturi de tine ...numai ca rusi astia imi dau batai de cap ma tot pun sa calc stramb sper sa rezist wink1.gif
Ramo
Lili, eu zic ca nu e bai daca schimbvi putin ordinea. Si eu schimb maine. Sambata legume si duminica.....carne.
Bufi, asa am fost si eu saptamana trecuta, tot cu gandul sa ma las, sa bag in mine ca o sparta, macar o zi, si uite m-am abtinut si acum merge dieta de minune, nici nu simt ca fac asa ceva pupic.gif
BuFy
Ziua de azi nu o pot numi zi de dieta sad.gif ptr ca am papat putine paste ma durea stomacusi imi era foame rau deci am trisat bataita.gif bataita.gif bataita.gif dar maine continui normal si uit de ziua asta sper sa nu afecteze prea mult sad.gif
Ramo
Toata lumea mai calca stramb, mai importanta e sanatatea decat orice, asa ca daca te-ai simtit rau si ai mancat si niste paste, asta este, mergi mai departe pupic.gif
BuFy
Ramo ma simt groaznic azi nu stiu ce e cu mine .... nu am patit asa ceva in viata mea....imi vine sa ma cert cu toata lumea vreau sa fiu singura sa ... nu stiu noroc ca iubi e la lucru ....ca daca nu as fi tras o cearta cu el de numa numa sad.gif sa treaca rusii astia odata ca nu ii mai suport sad.gif(
bubbles
Seara yahoo.gif .Dupa recomandarea Ramonei am considerat azi ziua de frucet si pe cea de ieri de proteine cheer.gif ca am fost la gratar ieri grin.gif .Azi am mancat 2 banane, 2 mere si urmeaza sa imi fac o salata mare de fructe.Nu ma bateti ca am mancat asa putin dar ... am de facut o gramada de referate, proiecte si am uitat sa mananc blink.gif .Maine zi de legume .. imi fac un piure din cartofi, sare si atat lol.gif
Ramo
Maine si eu la legume cheer.gif Am schimbat cu duminica, atunci voi papa carne.
kitty
buna seara fetelor!!!

nu am abandonat si nici nu am trisat doar k nu ma simt prea bine(rusii) si sunt f obosita de la lucru....la amidon am macat 3 kiwi dimineata si 2 cutii de porum iar azi am mancat 2 banane un covrig si putin din niste covrigi..2 madlene si 2 bucati de cioco,..maine fructe grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pupici
lilianab
'Na seara fetele-cu-dietele!! pupic.gif
Am venit de la scoala si fuguta-fuguta la raport,ca sa nu treaca ziua.Deci:
-200g cirese noi
-200g capsuni
-1 grepfruit
-1 banana
-1 kiwi
-cam 500g pepene galben
Eeeee,na!!!nu l-am cantarit,dar daca a avut 900g si pe cuvant de pionier,utecist si soim al patriei ca nu am mancat cojile si semintele,nu a ramas cam 500g?! blushing.gif
Acum ma regalez cu apa la greu,ca sa imping incarcatura de pe matze,sa fiu "curatzata " maine dimineata la proba cantarului wink1.gif tease.gif
Ramo
lol.gif
Eu nu am prea baut lichide azi.
Am papat asa (nu le-am cantarit sau numarat): banana, o portocala, struguri, pepene rosu, capsuni, ananas.
lilianab
CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 08:23 PM) *

lol.gif
Eu nu am prea baut lichide azi.
Am papat asa (nu le-am cantarit sau numarat): banana, o portocala, struguri, pepene rosu, capsuni, ananas.

Eeeee,ca parca eu le-am pus pe cantar!!! tease.gif .La pepene stiu ca l-a cantarit nenea de la piata,asa ca daca mai tinem cont ca poate m-a mai ciupit si el la cantar,am mancat chiar si mai putin.Iar unde mai am gramaje,ce?!cat poate avea un castromel de ciorba?!Mai mult de 200g?!Ca ciresele erau paduchioase,iar capsunele mari ,cu multe spatii intre ele in castron sorry.gif sorry.gif
...si PeSei: apa sau lichide nu am baut nici eu deloc,ca...dupa ce?!dupa usa,ca sa nu ma vada ai mei si sa le fie pofta?! sorry.gif

CITAT(kitty @ 16-05-2008, 08:18 PM) *

buna seara fetelor!!!

nu am abandonat si nici nu am trisat doar k nu ma simt prea bine(rusii) si sunt f obosita de la lucru....la amidon am macat 3 kiwi dimineata si 2 cutii de porum iar azi am mancat 2 banane un covrig si putin din niste covrigi..2 madlene si 2 bucati de cioco,..maine fructe grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pupici

eu am ajuns sa astept si sa ador ziua de fructe.E ca un fel de ziua in care imi spal eventualele "pacate" si ziua dinainte de cantar,dupa care ma trezesc cu burta plata(daca stau la orizontala blushing.gif )...Dar lasa-lasa,ca ma face eu bine,mare si slaba si am sa dau moartea-n pasari! naughty.gif tata.gif yeah.gif yeah.gif
Ramo
Neatza!
M-am cantarit si acul cantarului e putin peste 85 (intre 85-86), asa ca ma declar multumita cu dieta asta si merg mai departe cheer.gif
bubbles
Buna ziua.Eu ma retrag din cauza ca .. mi-a ost rau cu senzatie de lesin aseara etc.m.In plus lunile astea (iunie si iulie) tb sa mananc cat de cat mai bine decat permite dieta pt ca am mult de invatat dar cine stie poate mancand rational voi ajunge inapoi la 59 wink1.gif Va tin pumnii si va urez bafta in continuare si mai intru pe la voi pupic.gif
lilianab
Eu azi m-am trezit cam tarziu si nu am avut timp sa ma "gandacesc" inaintea cantarului,ca intarziam la facultate,asa ca am sarit...ramane pentru miercuri,dupa ziua de fructe.
Am avut niste emotii!!!! doh.gif :Am crezut ca am calcat stramb,dar imi fusese pofta,efectiv pofta de o felie de paine.Apoi am recitit si am vazut ca aveam voie yes.gif

Eu reaman aici pe pozitii,dar m-ar tenta "daneza"...ce sa fac:vreau rezultate mai spectaculoase,desi stiu ca nu e bine.Dar raman aici deocamdata.Sa vad dupa o luna macar ce rezultate am. blush.gif
Ramo
Si eu raman cu dieta asta....tot macar o luna. pupic.gif
Ramo
Meniul pe ziua de azi
MIC DEJUN
- 1 mar;
PRANZ
- salata orientala:cartofi, masline, ridichi, castraveti murati.
GUSTARE
- mancare de mazare cu conopida (putin)
CINA
- mancare de cartofi cu ciuperci din conserva

lilianab
Mai fetili,mai!Sa stiti ca mare engenerie si dieta asta.Adica sunt puse cu rost,cu tact zilele astea.Pai azi am fost o lesinatura cu legumele dupa ziua de fructe,dar am rezistat pe baricade.Si am mai si citit de la dieta daneza cum s-au descurcat fetele.Concluzia:nu imi trebuie nici moarta.Pentru niste kg incerte(intre4-8 am vazut acolo la fete) sa ma intind ca rama parca nu se merita.Eu ma simt destul de bine cu dieta asta,nu fac foamea si mai si merge,asa ca aici raman,gata.Poate m-a apucat jalea de la foame azi,dar mi-a trecut.
Acestea fiind spuse sa trecem la meniu ca s-a facut seara.Deci ZIUA DE LEGUME :
Mic dejun:
-grepfruit
-banana(mai tarziu,in pauza,la cursuri)
Pranz:
-cartofi (cam fierti) la cuptor,cu sos de rosii
-o mana de masline
-felie paine
Gustare:
-salata de rosii cu castraveti(ca ma lesina la matze de foame si cand mai citeam la fetele de la "daneza" pe la ziua a 7-8-a cu cata disperare plangeau de foame si se sustineau,mai rau ma lesina la stomac doh.gif )
Cina:
-cartofi ca la pranz ,dar mai putini.
Abia astept sa ma duc maine la scoala cu burtica goala. sorry.gif

deea7
Pup fetele cucuietele,
Am cam ramas in urma cu meniul dar am papat tot ce trebuia la carbo cioco paste o prajitura cu fructe de padure si niste covrigei la amidon ciombita de fasole si mancare de bame(2 felii de paine sad.gif ) iar azi 2 banane mici 1 mar 1/2 pomelo, o caseroluta de capsuni 50 g alune si 50 g fistic .As vrea si eu rezultate mai foarte foarte dar stau cuminte pt ca am f mult de alergat si abea reusesc sa tin cura asta nu stiu daca as rezista cu daneza.Stiu in schimb ca da rezultate daca te tii.Eventual dupa sesiune dar e cam aiurea cand apare pepenele rosu eu sa mananc carne si spanac fiert blink.gif .Poate ne facem curaj candva si spunem : pe locuri fiti gata ...start sa vezi atunci cum lesinam pe capete....si cum o sa spunem toate bleah spanac ciiih naughty.gif
Ancaioana
buna fetelor, am inceput si eu dieta asta din 1 mai, si azi am ales ziua de apa biggrin.gif , sper sa o pot tine pana la capat...am si eu o intrebare asa vrea sa intrerup dieta vreo 2 zile si dupa sa o reiau, ar fi ceva probleme ]n oraganism din cauza intreruperii?
deea7
Eeeee,ca parca eu le-am pus pe cantar!!! tease.gif .La pepene stiu ca l-a cantarit nenea de la piata,asa ca daca mai tinem cont ca poate m-a mai ciupit si el la cantar,am mancat chiar si mai putin.Iar unde mai am gramaje,ce?!cat poate avea un castromel de ciorba?!Mai mult de 200g?!Ca ciresele erau paduchioase,iar capsunele mari ,cu multe spatii intre ele in castron sorry.gif sorry.gif
...si PeSei: apa sau lichide nu am baut nici eu deloc,ca...dupa ce?!dupa usa,ca sa nu ma vada ai mei si sa le fie pofta?! sorry.gif
Lili ce scumpa esti cu ciresele paduchioase si capsunele cu multe spatii intre ele lol.gif pupic.gif pupic.gif Numai noi putem patii dintr-astea )).gif
deea7
M-am cantarit azi dimineata...59.300 in conditiile in care saptamana trecuta dupa ziua de fructe aveam 58.900 doh.gif am mancat prea multe paste?prajitura cu fructe ..inversatul zilelor unsure.gif pff sapt asta mananc mai putin ceva sport n-ar strica...uf oare cand nu o sa-mi mai iasa posteriorul si burtica din blugi dry.gif va pup ..... mai multa apa ....
Ramo
Nu am fost foarte in schema cu dieta azi da am tinut cat de cat, in sensul ca la micul dejun am mancat carne cu salata nu fructe, la prnaz tot carne cu salata.
Timp de 7 saptamani, miercuri si vineri voi tine post, astfel ca voi modifica putin dieta. Se vor potrivi zilele de fructe si legume, iar la ziua de carbohidrati, seara, in loc de inghetata si ciocolata, voi manca salata de fructe.
Sper sa nu stric si sa slabesc in continuare.
kitty
searaaaaaaa fetele!!!

eu sunt f constincioasa si f mandra k nu am trisat pana acum..pot sa zic k mi-a disparut senzatia de pofta la chestii care nu se afla in 'meniu' si am descoperit k daca iti este foame si bei un pahar de apa ...uiti )).gif
am sa duc dieta pana la capat ..sper k si voi!astea fiind spuse urmeaza meniul:

2 banane
4 rosii o bucatica de branza
1 felie panie

jumatate de activia de baut si inca o bucatica de branica

yummy o sa imi fie dor de ziua de azi..dar maine pap cartofi fierti cu ceapa si masline wooooow

pupici pt gagici floare.gif
lilianab
Fetili asa ce m-am luat cu lectiile si...chatul(ca sa o dam pe bune! tease.gif ) ca am uitat ca a trecut vremea.Eu azi am tinut ziua de carne fiind ziua tatalui.Din "greseala",mi-a iesit figura fara greseli la mancare dar am trisat cu un lichir mic,50g,de capsune si un pahar de sampanie. bang.gif bang.gif bataita.gif .Adica :

Mic dejun:
-grepfruit
Gustare:
-banana
Pranz(am crezut ca mor de foame!!!Ne-a tinut pana la 14 la cursuri si ne-ar mai fi tinut inca!!!):
-felie paine
-pulpe superioare 3 buc(cam 250g)(in saramura,deci a tinut loc si de supa)
-ceafa porc cam 250g(eram rupta in gura!!!ma mir ca nu mi s-a aplecat!!)
Cina:
-apaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa+apa in gura de la tortul de caramel,din care mi-am oprit portia pt maine!Moaaaama ce stapanire de sine!!!Ce am rezistat eroic!!!Numai cu "lichiditatile" alea doua am dat-o in bara. sorry.gif
BuFy
Buna fetele ... eu nu prea am vesti bune... sf asta de sapt am muncit foarte mult .. de nici timp sa mai dau pe la voi nu am avut ...adica am avut da oboseala si-a spus cuvantul si dupa baitza de seara patul a fost al meu...asa ca ...acest sf de sapt am cam trisat deorece la munka nu pot manca ceea ce imi e scris in dieta si mai ales ca a fost mult de munka .. nu am trisat exagerat de mult dar .... am mancat si ceea ce nu aveam voie ...de ex sambata la ziua de carne am papat si niste cartofiori ...si ieri la ziua de legume am mancat mai mult fructe ...dar azi incep dinou cu ziua de carne si ..sper sa fie totul ok...in plus sunt fericita ptr ca domnul cantar s-a mentinut acolo unde a fost ... nu a suit mai sus...norocul meu pupic.gif hug.gif bataita.gif
lilianab
Azi chiar am vrut sa trisez cu tortul,adica sa manac 2 felii,sau macar una mai mare....dar NU AM PUTUT!!!!
NU A INCAPUT!!!! w00t.gif
Asa ca meniul azi:

Mic dejun:
-grepfruit
-banana
Pranz:
-paste cu sos(am citit ca ceea ce fac eu se numesc paste siciliene!Etete al [*****],ce international mancam si nu stiam!!!)
-4 patratele de Kandia amaruie
Gustare inca putine paste cu sos

Cina:
-o feliuta de tort.
Pup fetele cucuietele!
deea7
Eu dupa ce am aflat ca nu am slabit m-am cam suparat si Duminica si luni am mancat majoritar proteine dar si 3 patratele de cioco si putin piure iar azi am trisat cu niste porumb si o madelaine.Asa ca de maine un nou inceput cu proteine.pup
lilianab
Fetili dar am ramas ultima pe baricade?! sorry.gif sorry.gif
Ce e drept si pe mine m-a taiat foamea cumplita azi la ziua de fructe si am calcat stramb cu o felie de branza doh.gif dar am facut fursecuri si s-a ars branza,nu?! blushing.gif
Ramona stieeee! wink1.gif

Meniu de azi:
-2 banane
-2 grepfruit
-3 caise
-1 mana de nuci
-un castronel de capsuni si cirese(in spatiile dintre capsuni,na! blum.gif )
-circa 50-70g cas
Ramo
Daaa, stieeee Ramona pupic.gif )).gif
lilianab
Fetelor eu azi m-am cantarit dar nu am mai dat nimic jos.De ce oare?O fi de la inversarea zilelor? blushing.gif ...sau trebuie sa recunosc totusi ca atunci cand am spus ca nu am avut timp de cantar,totusi am avut putin timp dar mai luasem cam un kg si nu am spus?!(atunci cand am cam mancat ca sparta la carbohidrati.. blushing.gif doh.gif ) vedem la urmatorul cantar.Oricum azi imi e foame groaznic,dar am hotarat ca in loc de carne sa o dau pe oua si branza.Merge?!
kitty
buna ziua fetelor!!!

ce se intampla cu voi?unde ati disparut?am ramas singurica?lili nu dispera cu rabdare kg ala rau o sa "moara"..ce sa va zic?la mine merge bine ...sunt in grafic ..nu am trisat si sper sa am putere sa trec peste ziua de azi(fructe) si maine apa...

lili nu vreau sa fiu indiscreta..dar esti studenta sau gresesc? pupic.gif floare.gif

lilianab
CITAT(kitty @ 21-05-2008, 11:33 AM) *

buna ziua fetelor!!!

ce se intampla cu voi?unde ati disparut?am ramas singurica?lili nu dispera cu rabdare kg ala rau o sa "moara"..ce sa va zic?la mine merge bine ...sunt in grafic ..nu am trisat si sper sa am putere sa trec peste ziua de azi(fructe) si maine apa...

lili nu vreau sa fiu indiscreta..dar esti studenta sau gresesc? pupic.gif floare.gif

Si studenta,de week end(la frecventa redusa) give_rose.gif
Eu nu spun ca nu s-a dus.Dar nu s-a dus in plus,s-a dus cel care il luasem saptamana trecuta.Si eu nu am tinut nici o zi de apa pana acum inca. blushing.gif .Vad eu cum fac si trebuie sa se duca.Mai ales daca ma fac bine si apta ma apuc si de copt fursecuri sustinut naughty.gif si ajuta in mod sigur si asta blum.gif
lilianab
Bai fetili!Am ramas singura pe lume? doh.gif A nimanui?!Lasati bre:cu greseli sau fara,cu trisat sau nu,hai sa continuam sa schimbam experiente aici.
Azi zi de proteine.Mi-a fost foame,asa ca nu prea am mancat la ore fixe.
Mic dejun:
-grepfruit
Pranz :
-branza de vaci
-2 oua omleta
-cas de oi,
-rosie
Gustare:
-branza de vaci
Cina:
-cas oi
-rosii
deea7
Examenele bat sa rupa usa si nu stiu cum o sa rezist fara cafea cu lapte sau cola sau cioco noaptea...pana atunci am fost cat de cat in grafic.Am papat branza cu iaurt la proteine dar am mancat fructe seara cand m-a apucat foamea in loc sa mananc dimineata iar azi la amidon am mancat la pranz piure si salata de rosii cu castraveti,la cina 2 linguri de piure.A...nu am spus de dimineata?Pai...de dimineata .....am mancat 1.2 gulie....cu sare ..da am mancat 1/2 gulie si si si ei bine pai stiti ca .......eu....eu....eu....am mancat 80 g chipsuri cry.gif i'm soooooryyyy.M-am gandit ca sunt tot cartofi dar cand terminasem deja punguta mi-am dat seama ca aberez la greu si am pretentia sa slabesc mancand chipsuri : plecaciune.gif sorry.gif .Ce-i de facut?Tot e bine ca mananc mult mai putin si cam aceleasi lucruri dar nu e ok ca nu sunt in stare sa respect regulile si sa nu ma mai mint ca mananc chipsuri sa slabesc pffffff sau ca daca mananc intre pranz si cina niste capsuni nu e mare scofala.Ei bine!Este!Andreea daca nu te cumintesti te trec pe daneza de nu te vezi sa0ti iasa carnea uscata de vita si spanacul pe ochi si sa visezi tu mult si bine la dieta ta iubita cu carbo si fructe si amidon cuplu.gif box.gif box.gif
Va pup o sa va scriu maine ce am papat la carbo...M aduc sa invat 21 de examene cow.gif
nella
Salutare fetelor....vad ca munciti din greu si va felicit as vrea ca de luni sa ma apuc si eu de dieta asta daca nu mai devreme...sa vad ce stare am...ce rezultate aveti?ati reusit sa slabiti?poate imi dati mai multe detalii ca sa stiu exact ce sa fac...va pup si multumesc anticipat pupic.gif
kitty
CITAT(nella @ 22-05-2008, 11:52 AM) *

Salutare fetelor....vad ca munciti din greu si va felicit as vrea ca de luni sa ma apuc si eu de dieta asta daca nu mai devreme...sa vad ce stare am...ce rezultate aveti?ati reusit sa slabiti?poate imi dati mai multe detalii ca sa stiu exact ce sa fac...va pup si multumesc anticipat pupic.gif

draga mea eu sunt cred cea mai incantata de aceasta dieta!!!kg zboara de nici nu le vad yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif ...adevarul e k am de unde....pot sa zic k sunt in a 17-a zi(zi de apa) si pana acum am dat jos 7 kg cheer.gif cheer.gif !!!!nu am trisat deloc si nici nu ma murit de foame!
va pup rau si sper sa mearga si de acum inainte la fel.
bafta tuturor give_rose.gif
nella
kitty mersi mult
e musai sa fac si ziua de apa?eu nu cred ca pot
felicitari pt kg pierdute pupic.gif cheer.gif
MIKY26
BUNA FETELOR
SUNT NOUA PE AICI, DAR TIN ACEASTA DIETA DE 11 ZILE SI PANA ACUM SUNT OK.
NU M-AM CANTARIT PANA ACUM DAR PARCA SE SIMTE CEVA.

MENIU AZI:
10:00 - 3 KIWI
14:00 - TORTELINI+SOS
SI LA CINA CRED CA NU O SA MANANC NIMIC, O SA BEAU MULT CEAI
georgi
cred ca o sa incep si eu dieta aceasta
)).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.