Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Dieta de 90 de zile
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
kitty
CITAT(nella @ 22-05-2008, 12:36 PM) *

kitty mersi mult
e musai sa fac si ziua de apa?eu nu cred ca pot
felicitari pt kg pierdute pupic.gif cheer.gif

tot ce pot sa zic e k daca vrei cu adevarat poti!!!!
uite k a trecut si ziua de apa...sunt putin lesinata dar am avut si zile mai rele....ma consolez cu cantarul de dimineata cheer.gif
va pup
noapte buna give_rose.gif
deea7
CITAT(kitty @ 22-05-2008, 09:40 PM) *

CITAT(nella @ 22-05-2008, 12:36 PM) *

kitty mersi mult
e musai sa fac si ziua de apa?eu nu cred ca pot
felicitari pt kg pierdute pupic.gif cheer.gif

tot ce pot sa zic e k daca vrei cu adevarat poti!!!!
uite k a trecut si ziua de apa...sunt putin lesinata dar am avut si zile mai rele....ma consolez cu cantarul de dimineata cheer.gif
va pup
noapte buna give_rose.gif

Felicitari Kitty!
Se pare ca nu toate suntem asa de ambitioase precum Kitty motiv pt care nu prea mai scrie lumea pe aici.Suntem intr-adevar pe aceeasi lungime de unda pentru ca am inceput toate sa dam semne de slabiciune,sa mai trisam,asa cum la inceput ne laudam cu legume fierte.Eu am tinut cum trebuie carbo am papat grisine covrigei paste supa de ciuperci 2 briose mici si 4 patratele de cioco,la fructe aproape am lesinat toata ziua un castron de capsuni o banana si cateva alune iar seara cand sa ma laud ca am reusit prietenul meu mi-a facut o surpriza si a gatit peste cu legume.Mi-a fost greu spre imposibil sa refuz asa ca am papat putin cei drept cativa morcovi si putin peste.Azi am inceput ziua cu capsuni si niste iaurt cu lapte praf.O sa mai pap putina branzica pe la 4 si deseara mergem la nunta!!!!O sa mananc numai proeine dar tare imi e ca la tortul miresei o sa dau iar chics....sapt viitoare am 4 examene,picioarele mele tot groase.... unsure.gif unsure.gif Va pup si iubi ....trebuie sa facem ceva....

Cantarul nu mai vrea sa scada!!! blink.gif huh.gif sorry.gif
kitty
fetelor unde sunteti?de ce nu mai scrieti???
ufff sad.gif
kitty
am ramas singura?
nella
de maine sunt si eu pe baricade....ma inspaimanta ideea de zi de apa...dar nu cred ca am sa pot sa o tin...macar pana la ziua aia sa le respect pe toate grin.gif
deea7
Hello,
la ziua de proteins am papat branzica dupa cum am scris iar seara la nunta am ales tot numai proteins din meniu si da..am trisat cu 3 lingurite din felia de tort..oh well..Duminica am papat porumb fiert o punga de pufuleti piure si supa toata ziua iar azi am inceput ziua cu dulciuri (corn cu cioco si un bar tot cu cioco) Deseara nu o sa mai pap dulce pe cuvant de cercetas...paste la pranz foooooarte putine si cam atat.
Stiu ca nu am mancat fructe.I-m sorry.Cura mea e cam disociato-ciudata decat rina's.Si cum nu mai e multa lume sa ma certe )).gif
Nella bine ai venit si multa multa bafta cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
Va pup
lilianab
Pup fetele...Am inceput sa am tot felul de pofte diferite de ziua in care eram,asa ca in cele din urma m-am hotarat si decat sa trisez,ca doar ma mint pe mine,nu pe altcineva,ma intorc la dieta weight watchers,pe care am mai tinut-o si anul trecut si a mers tare bine.Sper sa mearga si acum. give_rose.gif
nella
hello
azi a fost prima zi de dieta...si a mers destul de bine...nu prea am avut fructe multe de dimineata ,doar 10 capsunele ,mi-a fost putin foame dar nu am murit..e de bine de acum am sa pap si cina si vin si cu meniul:

md:capsuni
pranz:200 g gratar vita
1 castravete murat
1 felie paine
supa de pui fara taitei
cina:gratar vita
nella
am mai mancat o feliuta de carnita si un castravete si jum murat...acum ma simt mai satula cheer.gif
kitty
CITAT(nella @ 26-05-2008, 09:18 PM) *

am mai mancat o feliuta de carnita si un castravete si jum murat...acum ma simt mai satula cheer.gif

seara fetele!!!
bv nella!eu am trecut de ziua cu fructe biggrin.gif maine pap branzica!!!!!!! grin.gif abia astept!
am mancat azi 3 banane si o mana de curmale

va pup give_rose.gif
deea7
Hello,
La ziua de fructe am trisat cu o felie de paine cu zacusca si putina branza caci nu mai rezistam.Astazi aveam proteine dar la lucru am mancat un baton mic de cioco caci urma sa merg la scoala unde am dat 2 examene in 2 ore.O sa o dau pe sport(alergat seara) mancat mai putin si invatat mult sa termin facultatea si apoi ne auzim cu o dieta nou nouta.Va pup give_rose.gif
kitty
unde sunt fetele????

sorry.gif am ramas sola???
uffff eu chiar vreau sa o tin pana la capat unsure.gif
ati gasit alta dieta si ati plecat fara mine? sorry.gif sorry.gif sorry.gif

maine am carbo si azi am mancat
curmale
cartofi fierti cu ceapa si masline si putin porumb

pup pe cine mai e pe aici give_rose.gif
nella
fetelor eu am renuntat..mi s-a facut rau de foame,ma durea capul si stomacul...revin la calorii ca acolo puteam sa mananc cand vroiam numai sa respect nr de calorii...regret ca nu am rezistat dar va urez tuturor succes pe mai departe pupic.gif pupic.gif pupic.gif
MIKY26
buna fetelor
eu sunt inca aici
ma tin in continuare de dieta
am slabit pana acum 5 kg in 2 saptamani jumate
bafta multa in continuare
ROXANOVICH
salut! ma bucur ca am dat de voi...incept si eu. chiar daca nici nu stiu cate kg am...azi am inceput cu o inghetata de fructe- nu stiam ca ma apuc de dieta...si apoi am tot mancat capsuni...TREBUIE sa fac ceva ca a venit vara si mi-e rusine sa merg la mare, nu am chef sa-mi cumpar haine ca intru in depresie instantaneu, mananc noaptea ca si cum nu m-ar vedea nimeni...Ce mai, am probleme!
Nessie
CITAT(ROXANOVICH @ 03-06-2008, 06:02 PM) *

salut! ma bucur ca am dat de voi...incept si eu. chiar daca nici nu stiu cate kg am...azi am inceput cu o inghetata de fructe- nu stiam ca ma apuc de dieta...si apoi am tot mancat capsuni...TREBUIE sa fac ceva ca a venit vara si mi-e rusine sa merg la mare, nu am chef sa-mi cumpar haine ca intru in depresie instantaneu, mananc noaptea ca si cum nu m-ar vedea nimeni...Ce mai, am probleme!

Bine ai venit, Roxana! flowers1.gif Toate te intelegem cand spui ca e un cosmar sa-ti cumperi haine si ca ti-e rusine sa mergi la mare. Cred ca orice femei a trecut prin asta. smile.gif

La ce dieta te-ai oprit?
naina khan
buna fetelor!
am mai citit ce ati scris despre dieta de 90 de zile. abia azi m-am inscris si nu pot spune ca sunt asa de grasa dar vreo 20 kg trebuie sa slabesc sau macar 15.
mi-am cumparat cartea de curand si am mai rasfoit-o inainte de a incepe in mod serios.
dar, as vrea sa stiu daca in vreun fel se poate consuma si lapte fiindca nu am vazut niciunde scris. e un aliment de baza , mai ales pentru cei mai varstnici. si mai ales ca eu trecand putin peste 40 de ani, beau lapte cam de vreo 4 ani si datorita tiroidei care imi creaza probleme. nu scrie niciunde ca un aliment sau o masa ar putea fi inlocuita cu lapte?
ROXANOVICH
buna, am inceput sa mananc destul de interesant, dupa rina dar cam asa:
prima zi: capsuni, supa de pui fara taitei, puiul din supa si salata. sera am baut un iaurt si lapte- pentru ca sunt innebunita dupa lactate. si e o problema daca trebuie sa repet masa de la pranz...nu prea ma du in vant dupa carne fiarta dar tine de foame!
a doua zi: capsuni, legume coapte in staniol: ceapa, rosii, vinete, dovlecel su putin usturoi, ardei iute si oregano. A iesit o nebunie, a mancat si sotul meu. greu tare cu ne-gustatul celorlalte mancari...
a treia zi- azi- un mar, paste integrale cu sos facut din rosii, usturoi si ardei iute- imi place mult condimentat.
pana acum: e bine, e gustos dar seara inainte de culcare mor de foame, dimineata ma doare stomacul cand bag fructe...
urmeaza o zi de fructe si dup-aia una de apa, asa de soc!
alinache1969
Hello. Stie cineva daca a aparut partea a doua de la Cartea RINA - 90 ????

Astept un raspuns...)).gif
MARIANUSHKA
Salutare,fetelor salut.gif !Am tot citit si eu aici pe forum ceea ce scrieti voi si am hotarat sa-mi impartasesc si eu cu voi rezultatele mele.Sunt in a cincea zi de dieta si am reusit sa dau jos 2kg yahoo.gif! Asta da rezultat pt.mine... cheer.gif De vreo doua luni ma tot kinui sa scap de blestematele astea de kg dar nu prea mi-a reusit blink.gif ...Adevarul e ca dorinta am avut,dar nu si vointa,rabdare huh.gif...dupa mai multe cautari pe net am ajuns sa citesc si eu despre aceasta dieta disociata,m-a tentat si va zic ca azi e deja a cincea zi!Insa ce este cel mai important pt.mine e ca ma simt bine,infometata-deloc!Kiar ma simt si mai usoara,si mai frumoasa,si mai atragatoare!Iar ce n-am spus de la inceput este faptul ca am facut o intelegere cu mine insami si mi-am zis:''De slabit vrei sa slabesti,dar stii ca fara vointa si rabdare nu faci nimic?Nimic nu e usor in viata asta si nimeni nu face nimic in locul tau!Asa ca -la lupata cu kg!Sigur ai sa reusesti!''
Si sa vedeti cum pe data mi-a aparut si increderea in fortele mele,si vointa si rabdare!
Si mai vreau sa zic ca am renuntat la feliile de piine din primele 2 zile(atita timp cit nu am simtit ca vreau sa le pap) si la cartofi(din ziua cu legume).Si a fost ok!Nu fac abuz si nu trisez,doar ca la ziua de carbo,am uitat sa pap cioco,dar nu-i nimic,mai vine ele,zilele astea dulci )).gif Si nu stiu cum altelea,dar eu cind am avut ziua cu fructe am fost in al noualea cer-le iubesc tare-tare blum.gif !
Va tin la curent cu rezultatele!Kestia asta cu impartasirea rezultatelor si impresiilor ma motiveaza f.mult!
Pupici pupic.gif
MARIANUSHKA
A,da!Am uitat sa va zic de la cite kg am inceput si cite as vrea sa am.In martie,2008 aveam 69 w00t.gif .Va ziceam ca vreo 2 luni m-am tot kinuit sa fac ceva cu ele,si am ajuns la 67 )).gif ,dar tot nu simteam ca e bine.Acum cind am ajuns la 65, nu stiu de ce am impresia ca voi mai da inca jos si voi ajunge unde foarte mult vreau sa ajung biggrin.gif !
Si eu ca si multe dintre voi,ma rusinam sa ma dezbrac in costumul de baie dry.gif ,imi era greu sa ma impun sa ies din casa in haine care imi evidentiau cu f.mare succes toate neajunsurile,iar cind venea timpul sa merg sa-mi iau ceva de imbracat era catastrofa huh.gif
Sunt convinsa ca va fi bine si voua tuturor care tineti aceasta dieta,sau oricare alta va doresc mult succes si multa rabdare!
Nessie
Bine ati venit, fetelor si mult succes la slabit! floare.gif Nu va opriti cu cititul doar la dieta asta, pentru ca sunt pe forum si alte, mai sanatoase. Intrati si la jurnal de bord, sa ne cunoasteti mai bine.
Ancaioana
salut fetelor, nu am mai intrat de mult...pot sa va pun k am ajuns in ziua 48;)), desi am intrerupt dieta sapt trecuta timp de 2 zile nu mam ingrasat in timpul acela., din contra am mai slabit:D,se vad foarte bine rezultatele si va sfatuiec sa va tineti de dieta ca merita!!! va pup
ROXANOVICH
ziua 25! am slabit 5 kg chiar cu unele exceptii...am avut niste calatorii...inca nu-mi gasesc timp de sport dar am intrat in blugi marimea 31 ceea ce pentru mine e excelent deoacamdata...am 1,75m si cica trebuie sa am cel mult 75kg, adica mai am de dat jos 5 kg pentru normalitate, 10 ca sa ma simt bine in corpul meu si 15 ca sa fiu super...dieta asta o tin oricum ca deja mi se pare foarte usoara si dupa aceea va veni greul... viata sanatoasa e cea mai complicata!
ingerul01
eu in 24 zile am slabit 4 kg. acum sunt la ziua 27 si se pare ca stagnez. sper sa reusesc sa mai dau jos 10 kg pana la sfarsitul dietei. voi ati avut perioade in care ati stagnat?
IrinucaR
Buna, fetelor! V-am citit cu mare interes si as vrea sa ma alatur si eu voua in lupta cu kilogramele.

Eu sunt IrinucaR, am 26 ani, 1.56m si 58.5kg si as vrea sa ajung la 50kg. Am doi baieti: unul de 2 ani si 9 luni si unul de 4 luni smile.gif
Deocamdata stau acasa cu copiii (sunt in concediu de maternitate), dar din octombrie vreau sa revin in campul muncii... pana atunci vreau sa revin la greutatea pe care o aveam la 20 ani grin.gif

Maine este prima zi, respectiv de Proteine. Mi-am facut un frumos calendar pentru urmatoarele 90 zile read.gif pe care l-am lipit pe frigider.
'Alerg' pe bicicleta eliptica 20 km/zi gym.gif

Voi incerca sa dau si eu raportul cat pot de des.

Spor la slabit tuturor floare.gif
Nessie
Irinuca, bine ai ai venit si sa-ti traiasca bebelusii! pupic.gif Cred ca inca alaptezi si in perioada asta nu mi se pare bine sa tii o dieta. Incearca sa mananci variat, din toate si fa sport. E foarte bine ca faci pe bicicleta. Incearca o perioada doar asa si vezi cum iti merge.
IrinucaR
Nessie, ingerul01, va multumesc pentru primirea calduroasa give_rose.gif
Din pacate nu mai alaptez de vreo doua saptamani... la nici unul dintre baieti nu prea a 'mers' sanul, asa ca dupa ce m-am luptat si chinuit (dar asta e alta poveste), m-am hotarat sa am grija de mine acum.
IrinucaR
A trecut cu bine prima zi de dieta cheer.gif sper sa zic la fel si despre ziua 89 rolleyes.gif

Meniul de ieri:
ora 9 -pepene
ora 16 - salata verde cu 3 bucati de pulpa dezosata si fara piele facuta la cuptor

Seara n-am mai apucat sa mananc, m-am luat cu copiii, apoi cu bicicleta si spre marea mea incantare am sarit peste masa.
Sunt extrem de incantata ca nu ma simt flamanda yahoo.gif

Am reusit sa il cooptez si pe sotul care a fost deacord sa manance acelasi lucru cu mine smile.gif
Nessie
CITAT(IrinucaR @ 15-07-2008, 08:27 AM) *

A trecut cu bine prima zi de dieta cheer.gif sper sa zic la fel si despre ziua 89 rolleyes.gif

Meniul de ieri:
ora 9 -pepene
ora 16 - salata verde cu 3 bucati de pulpa dezosata si fara piele facuta la cuptor

Seara n-am mai apucat sa mananc, m-am luat cu copiii, apoi cu bicicleta si spre marea mea incantare am sarit peste masa.
Sunt extrem de incantata ca nu ma simt flamanda yahoo.gif

Am reusit sa il cooptez si pe sotul care a fost deacord sa manance acelasi lucru cu mine smile.gif

Irinuca, mananci extrem de putin! Nu te bucura ca poti sari peste mese, ca iti faci foarte mult rau! sad.gif O sa slabesti la inceput, dar in scurt timp organismul o sa intre intr-un blocaj si o sa incepi sa te ingrasi, mancand tot ca acum. Fa-ti un meniu echilibrat, cu minim 1200 cal/zi. Foloseste-te de tabelul cu calorii ca sa iti faci socotelile.
ingerul01
si eu zic ca nu e bine sa sarim peste mese. e adevarat ca si mie mi s-a mai intamplat sa sar peste o masa pt ca nu apucam sa pap sau sa ami reduc din cantitate pt ca nu imi era foame. dar cred ca trebuie respectata asa cum e ca doar e facuta de oameni cu cap. eu sunt foarte multumita de aceasta dieta. chiar se slabeste cu ea. e adevarat ca eu slabesc cam greu dar e bine si asa. eu am inceput dieta pe 3 iunie. de atunci am slabit 6 kg. deci cam 1 kg pe saptamana. e bine si asa. oricum sunt fericita ca am reusit in 3 luni si un pic sa scap de 11 kg. inainte am mai tinut alte diete. dara aceasta mi se pare fffff buna. sper sa reusesc sa scap de inca 8 kg. succes in continuare tuturor.
IrinucaR
CITAT(Nessie @ 15-07-2008, 10:19 AM) *

Irinuca, mananci extrem de putin! Nu te bucura ca poti sari peste mese, ca iti faci foarte mult rau! sad.gif O sa slabesti la inceput, dar in scurt timp organismul o sa intre intr-un blocaj si o sa incepi sa te ingrasi, mancand tot ca acum. Fa-ti un meniu echilibrat, cu minim 1200 cal/zi. Foloseste-te de tabelul cu calorii ca sa iti faci socotelile.

Ai perfecta dreptate... rareori mi se intampla sa mananc atat de putin, dar ieri a fost o zi mai zapacita. Am mancat de pranz foarte tarziu si n-am mai avut timp pentru cina. Faptul ca am scazut in greutate se datoreaza mai ales faptului ca au plecat rusii salut.gif care m-au chinuit toata saptamana trecuta...

Tocmai pentru ca este atat de completa am ales aceasta dieta smile.gif si sunt extrem de incantata ca nu ratez nici o grupa de alimente.

Va multumesc la amandoua pentru sfaturi si promit solemn ca respect toate mesele...
Imi doresc sa scap de kilograme pe termen lung si m-am lecuit de toate dietele minune tease.gif
Voi reveni cu meniul pe ziua de azi.
IrinucaR
Asa cum am promis, iata meniul de ieri:

9 - pepene
14 - salata din salata verde, 2 rosii, 2 castraveti, un ardei si 2 felii de paine de secara
19 - salata din 2 rosii si 2 ardei si 5 masline verzi

La salata adaug cate o lingurita de ulei de masline si sare.

Seara 'alergat' 30km pe bicicleta eliptica. Teoretic imi spune ca as consuma 350 cal... dar mi se pare o chestie relativa... In plus fac sport imbracata in costumul de slabit de la Biomed si curg apele pe mine gramada... sunt incantata ca am facut pielea foarte fina grin.gif

Se mai lupta cineva cu kilogramele in plus cu ajutorul dietei disociate??? Astept impresii pupic.gif
Nessie
CITAT(IrinucaR @ 16-07-2008, 12:03 PM) *
Se mai lupta cineva cu kilogramele in plus cu ajutorul dietei disociate??? Astept impresii pupic.gif
Esti la subiectul despre dieta de 90 zile. Daca vrei sa discuti despre dieta disociata, avem subiect separat: Dieta disociata simpla. give_rose.gif
IrinucaR
Stiu, Nessie! smile.gif
Peste tot pe unde am citit despre aceasta Dieta de 90 zile este considerata ca fiind o varianta disociata, tocmai pentru ca zilele sunt structurate pe grupe de alimente.
Ad3la
Si eu m-am hotarat ca de maine sa tin aceasta dieta! Calr!...vreau sa slabesc km 10 km...sa ajung la 50 km...avand 1.60 cm este ideal sa ajung la 50 kg...biggrin.gif so....spor la treaba..sa ne sustinem reciproc... cheer.gif salut.gif
Ad3la
Ziua 1: Proteine
Pranz: Carne fiarta sau fripta – 3 felii (200g)
In loc de carne se pot consuma 3 oua fierte sau prajite, sau branzeturi/cascaval.
1 felie paine, salata fara limite (fara ulei)
Dupa pranz trebuie obligatoriu consumat 200 ml supa fara taietei
Lactate se pot consuma doar in aceasta zi
Cina: la fel ca la pranz, dar fara supa. Sa fim atenti sa consumam aceeasi mancare ca la pranz

Ziua 2: Legume
Pranz: Orice fel de legume, verdeturi (fasole, mazare, linte, morcovi, cartofi …) obligatoriu fierte. Se pot folosi condimente, sare, ketchup, bulion
1 felie paine, salata dupa gust
Cina: la fel ca la pranz, dar in cantitati mai mici

Ziua 3: Carbohidrati
Pranz: Paste fierte cu condimente sau sosuri sau aluat de pizza cu ketchup, bulion sau rosii
Cina: o felie mai mica de tort/prajitura, sau 2-3 cozonaci mici, sau 3 globuri inghetata. Obligatoriu o felie de ciocolata de menaj

Ziua 4: Fructe
Pranz: Orice fel de fructe in cantitate nelimitata
Cina: La fel ca la pranz

Alte lucruri de stiut:
- Pe parcursul dietei, o data pe luna trebuie obligatoriu tinuta o zi in care se bea doar apa; aceasta zi trebuie sa urmeze dupa ziua de fructe, dupa care continuam cu ziua de proteine
- Cafea si ceai se poate consuma in orice cantitate, fara zahar si lapte
- Dupa terminarea dietei putem manca normal, dar pentru inca 90 de zile la micul dejun trebuie sa consumam doar fructe. Daca in aceste 90 zile mai slabim inca 3 kg, inseamna ca schimbarea a avut loc in organism
- Nu se poate sari peste nimic din meniu, deoarece fiecare aliment isi are rolul sau, si daca nu le consumam pot aparea carente care pot duce la infectiuni
- Deobicei nu obisnuim sa mancam doar fructe la micul dejun, dar din acestea, organismul extrage prima data zaharul integral care hraneste si intareste sistemul nervos
- Cei care sufera de tensiune arteriala ridicata, dupa cateva saptamani de dieta pot chiar sa renunte la medicamente, bineinteles sub supravegherea medicului

tease.gif

So...in prima zi..(adica maine, pt mn,...adicaaa...ce e maine?!....:-?...joi ..joi...manaaanc.. PROTEINE..aha..

O sa fac maine o schita, ca sa ne fie mai usor (ma refer la inceptori baby.gif ) sa urmam regimul...sa n invetem cu el..si o voi pune aici;)
SUCCES...si multa gimnasticaa... cheer.gif
Ad3la
Ok...clar..d maine ma apuc d dieta..si imi comand si cartea (cat costa..stie careva?) biggrin.gif:D pupic.gif
ali
Buna ma numesc Alina si as vrea sa aflu mai multe despre aceasta dieta mai ales ca am si comandat cartea. Ce sfaturi imi puteti da ? sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Nessie
Bine ai venit, Ali! floare.gif Gasesti dieta pe prima pagina a acestui subiect.
ali
Nessi multumesc mult. Sti eu am gasit dieta asta intr-o rev vara trecuta dar nu se numea asa. Mi-a placut de atunci dar nu am tinut-o minte . Este chiar obligatoriu sa bei supa ? blushing.gif blushing.gif
IrinucaR
Bine ai venit printre noi, ali!! welcome.gif
Succces in lupta cu kilogramele!!

De unde ai comandat cartea si cat costa??

Eu si sotul suntem foarte incantati de aceasta dieta biggrin.gif dupa mai putin de 2 saptamani avem 1,5 kg, respectiv 2,5 kg mai putin cheer.gif
Eu recunosc ca am uitat sa beau supa intr-una din zile, doh.gif si nu e nici o problema... ideal este sa nu sari peste nici un fel de mancare... wink1.gif

Sa stii ca este o varianta foarte buna de regim si se tine foarte usor yahoo.gif
ali
CITAT(IrinucaR @ 25-07-2008, 07:44 AM) *

Bine ai venit printre noi, ali!! welcome.gif
Succces in lupta cu kilogramele!!

De unde ai comandat cartea si cat costa??

Eu si sotul suntem foarte incantati de aceasta dieta biggrin.gif dupa mai putin de 2 saptamani avem 1,5 kg, respectiv 2,5 kg mai putin cheer.gif
Eu recunosc ca am uitat sa beau supa intr-una din zile, doh.gif si nu e nici o problema... ideal este sa nu sari peste nici un fel de mancare... wink1.gif

Sa stii ca este o varianta foarte buna de regim si se tine foarte usor yahoo.gif

Buna Irinuca, ma bucur sa aud ca ai rezultate. Eu am inceput de azi sa o tin . Cartea am comandat-o de la telestar au un nr de tel ca pe net nu este trecuta si costa 24 lei fara taxe ,cu ele ajunge pe la 40 dar dureaza cam 3 sap pana vine si eu nu mai am avut rebdare sa o astept, sper sa mearga si fara ea cu sfaturile voastre. Spune-mi pot lua gustari intre mese macar un fruct acolo ? pupic.gif pupic.gif )).gif )).gif )).gif

Sper sa reusesc sa ma tin de ea pt ca am incercat si cu alte diete si chiar medicamente si nu am reusit mare lucru. momentan nu am mancat decat o felie de pepene galben si o nectarina dar nu pot spune ca imi este foame cheer.gif cheer.gif
ali
Fetelor cum se pune desenul cu situatia kg ca eu nu reusesc. Am creat desenul acolo dar nu stiu cum sa-l iau de acolo sad.gif sad.gif sad.gif

url=http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/]

Imagine[/url]

Am reusit mersi oricum. floare.gif

Dupa cum vedeti am destul de luptat blushing.gif
Nessie
CITAT(ali @ 25-07-2008, 02:29 PM) *

Fetelor cum se pune desenul cu situatia kg ca eu nu reusesc. Am creat desenul acolo dar nu stiu cum sa-l iau de acolo sad.gif sad.gif sad.gif
Citeste detalii la subiectul Cum sa imi pun ticker? give_rose.gif
ali
Ziua 2 . Deoamdata nu imi este foame. Sa vad cum trec de ziua asta ca nu prea ma omor cu legumele hug.gif grin.gif
ali
[b]Fetelor ati abandonat dieta ?? sad.gif sad.gif

Nu ma lasa-ti singura ca sa-r putea sa renunt si eu !!!!!

Am ajuns in a 4 zi si imi este chiar bine , parca nici nu este dieta grin.gif grin.gif

Sper sa va aud curand cu vesti bune eu momentan nu am cu ce rezultate sa ma laud blushing.gif
IrinucaR
N-am abandonat smile.gif si eu si sotul suntem pe baricade... dupa 2 saptamani de dieta avem 2, respectiv 2,5 kg in minus... Astazi am avut zi de fructe yahoo.gif
Sunt tare mandra de noi ca am reusit sa nu ne abatem, ba chiar facem si miscare 30 min/zi pe bicicleta eliptica. cheer.gif
ali
Bravo Irinuca pupic.gif pupic.gif

Chiar ma gandeam ca raman singura acum cand am gasit o dieta care sa nu ma lesine pe strada.

Eu am ajuns la a 6 zi dar cantarul nu arata nici 100 gr. mai putin. In revista am citit ca nu treabuie sa ma ingrijorez daca in primele 10 zile nu slabesc pr. ca pe urma voi da jos cam 3 4 kg )).gif )).gif

Succes in continuare hug.gif hug.gif floare.gif
Anne_bv
Hello!si yo-s noua p-aici,ma uitam si yo sa vad ce ziceti si am zis sa va impartasesc si eu kte ceva .... pfuuu ...sunt in ziua 4,fructe ...si mi-e foame tare,apropo,la mine si bananele sunt fructe blushing.gif am inceput acum patru zile ... mi-e greu ...astept sa ma obisnuiesc cu stilul asta ... wacko.gif
e ok ,ce sa zic,ma tin de ea strict,e rau ca-s taare pofticioasa....si ma abtin cu greu,da ma abtin,sper sa ma vad peste 86 de zile fara vreo 13-15 kg cel putin.
am 1.69,si 65 kg ... si se vede surplusul,problema e ca o sa plec la mare vreo 9 zile peste 3 sapt,pan atunci astept sa ma vad la vreo 60 kg naughty.gif ,si nu cred k osa ma abtin de la pizza si saorma mad.gif in rest,o sa ma kinui sa ma tin,pe cat posibil,da nu vreau sa mor de pofta p-colo ...
km atat ce sa mai zic...am 18 ani fara 2 luni...si de knd am inceput,knd mi-e foame,ma uit la ce ati mai scris pe forum )).gif poate asa imi trece...si kiar ma gandesc k o sa fiu mai subtirica si ma ambitionez
v-am pupat,mult spor!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.