Irinuca,FELICITARI
urmam exemplul!!!
si yo sunt super happy azi , arata in sfarsit cantaru meu 64 kg.

si m-am cantarit dupa ce am papat o piersica si o para ,deci se poate sa fie un pic mai putin ...
acum ,ca vad ca da rezultate,vreau mai mult
vai de noi,ALI , cu ziua de apa , cred ca peste vreo saptamana doua , o sa incerc cu apa,daca nu beau vreo 2 litri de suc de rosii

si gata ziua de apa
apropo de supa aia,pe care am uitat s-o beau si yo ultima oara... voi va faceti supa?
yo-mi cumpar supa la plic cu taietei ,si o fac,o strecor intr-o cana si atat! sunt si de-alea ce trebe facute cu 200 ml de apa,deci alea sunt perfecte pt noi, sau din alea cu 1 litru de apa , yo am luat d-alea mari,k supa si taieteii ce ramaneau mai papa mama,fratemiu,tata,care vroia . serios acum,doar nu faceti supa ca la carte cu toate cele ?
mama la un moment dat radea de mine , ca nu imi mai cumpara supe ,o sa-mi faca apa cu vegeta, ca tot aia e

bineinteles ca asta nu s-a intamplat

Ali,la mine e mica diferenta de ore dintre mic-dejun si pranz,k intre pranz si cina trece destul

yo stiu ca poti manca fructe pana inainte de pranz cu o ora, si acum , cum de abia m-am trz, am papat o piersica si o para si peste vreo ora,ora si un pic,ma duc sa-mi fac paste cu ketchup

mi-e o pofta de nishte macaroane cu branza de burduf

, de mor ... da noh ,asta este
Dragele mele,v-am pupat & imbratisat ! Spor in continuare !!!