Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Dieta de 90 de zile
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
BuFy
Multa bafta si tie Tulip wink1.gif sa vedem ce o sa iasa smile.gif si eu astept ziua de maine sa pap paste preferatele mele wink1.gif dar si cioco wink1.gif !
BuFy
Fetelor in ce zile este permisa painea?in toate sau doar in 1 si 2?
Ramo
Doar in ziua 1 si 2.

Tulip, Bufi, am inceput in aceeasi zi, da??? Bafta multa si cand e ziua de cantar la voi?
BuFy
La mine lunea biggrin.gif wink1.gif
Tulip
sambata....

Insa s-ar putea sa ma apuc de numarat,incerc combinat cu dieta de 90 de zile si daca nu merge,numai WW.....nu ma descurc deloc cu fructele crude dimineata pe stomacul gol.... devil.gif Si mi-e groaza de ziua de fructe.... sorry.gif
BuFy
Fetelor azi am combina putini cartofi cu putina fasolica ... inseamna trisat??Dar imi era foarte foame pe la 5 ...pranzul l-am luat la 2 si cina a bea la 8 sad.gif si am papit putin pireu de fasole ...nu in cantitati extravagante ci doar 4 ling. sad.gif sper sa nu fie trisat ca am combinat
Ramo
Nu ai trisat deloc. Azi ai voie si fasole, asa ca te incadrezi pupic.gif
BuFy
Pfuu ce bine cheer.gif
Meniul de azi:
Mic dejun:
-2mere
-1 felie pepene verde
Pranz:
-cartofi la cuptor cu morcov ras si sos de rosi
Gustare:
2 feli toast
pireutz de fasole(foarte putin)
Cina:
-cartofi la cuptor cu morcov ras si sus de rosi, salata dintr-un castraveti si 3 rosi mici

Ce parere aveti e mult sau e bine??
Ramo
MIC DEJUN
- 2 mere

PRANZ
- 4 cartofi cu legume chinezesti si bulion;
- salata din o rosie si castraveti;

CINA
- 5 cartofi mici la cuptor;
- salata din o rosie si castraveti

Bufi, mie imi place meniul tau, atata timp cat ai ramas toata ziua pe legume permise pupic.gif
May
CITAT(ganesha @ 06-05-2008, 05:37 AM) *

Tu da' ce m-ai ginit, ca sa zic asa lol.gif Orice comentariu e de prisos lol.gif Am ramas inca ginditoare si meditativa la - auzi dom'le, cica ALTERNEAZA (!!!): zi de proteine, zi de legume, zi de carbohidrati, zi de fructe. lol.gif
In rest, pace sa fie pe pamint... ca aberatii sint cita frunza cita iarba lol.gif

)).gif adevarul asta e, legumele si fructele nu ie carbohidrati wink1.gif )).gif

Multa bafta fetelor care pot tine aceasta dieta... je abandoneaza deoarece corpul meu mi-a semnalat dupa 2 zile ca nu ii convine ce fac, iar meniul cu inghetata si ciocolata din aceasta seara mi-a pus capac wacko.gif ( nu am putut sa mananc asa ceva cand mie imi era foame de mancare ). Imi lipsesc in primul rand gustarile si apoi variatia alimentelor zilnice, ma simt cam lipsita de energie si imi este foame tot timpul, ceea ce ma face sa ma simt frustrata. Oricat de mult as vrea sa slabesc, nu pot asa ca iar ma dereglez si de abia m-am reglat grin.gif

Macar m-a ajutat la ceva dieta asta: mi-am dat seama ca nu imi lipseste pofta de mancare, ci pofta de carne... asa ca o sa ma axez mai mult pe legume si lactate, cu chiu cu vai poate si cu fructe rolleyes.gif

Va pupic.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 06-05-2008, 10:03 PM) *

CITAT(ganesha @ 06-05-2008, 05:37 AM) *

Tu da' ce m-ai ginit, ca sa zic asa lol.gif Orice comentariu e de prisos lol.gif Am ramas inca ginditoare si meditativa la - auzi dom'le, cica ALTERNEAZA (!!!): zi de proteine, zi de legume, zi de carbohidrati, zi de fructe. lol.gif
In rest, pace sa fie pe pamint... ca aberatii sint cita frunza cita iarba lol.gif

)).gif adevarul asta e, legumele si fructele nu ie carbohidrati wink1.gif )).gif

lol.gif Dadada, deci sa fim intelesi.... marile grupe sint: proteine, grasimi, carbi, legume si fructe! sa fie clar! lol.gif lol.gif lol.gif Geeez! blink.gif

CITAT(Maybeline @ 06-05-2008, 10:03 PM) *

Multa bafta fetelor care pot tine aceasta dieta... je abandoneaza deoarece corpul meu mi-a semnalat dupa 2 zile ca nu ii convine ce fac.

May iubita, you know better than that! Ar fi fost pacat de timpul pe care l-ai investit in documentare serioasa si citit... si de rezultatele pe care le-ai avut pina acuma. pupic.gif Hats off pentru corpul tau ca te-a tras de mineca!
May
Hai mai, vreau si eu o dieta minune! Ce atata mancat corect si sport ?! dry.gif Stiu eu fete pe alt forum care se jura ca slabesti perfect si fara sport )).gif Imi pun toate sperantele in tine sa inventezi o pilula magica, asa cum zice sexy, pe care sa o inghit seara iar dimineata sa ma trezesc fotomodel )).gif

M-a tras corpul de maneca e putin spus, am zis sa vorbesc in termeni generali ca sa nu creada cineva ca exagerez, dar stii ce urat face organismul imediat ce isi da seama ca ai apucat-o pe campii sad.gif

Azi am constatat ca intru in pantaloni de stofa marimea 44... in blugi de marimea asta intru de mai de mult, dar aia se intind... astia deloc.... am tras un mic tipat in cabina de proba, am facut dansul victoriei, am respirat adanc si m-am dus sa-i platesc lol.gif
Ramo
E mai bine ca renunti daca nu te simti bine cu ea. Eu sunt la a treia zi si nu mi-e greu deloc. O sa imi fie maine la ziua de fructe, da trece si ea....si daca mai si da rezultate, sunt incantata.
Si eu am ajuns de la marimea 48 doh.gif la 44 cheer.gif
BuFy
CITAT(ramonavlas @ 06-05-2008, 09:04 PM) *

MIC DEJUN
- 2 mere

PRANZ
- 4 cartofi cu legume chinezesti si bulion;
- salata din o rosie si castraveti;

CINA
- 5 cartofi mici la cuptor;
- salata din o rosie si castraveti

Bufi, mie imi place meniul tau, atata timp cat ai ramas toata ziua pe legume permise pupic.gif

Merci Ramo pupic.gif dar eu am crezut ca nu e bine ca am cam amestecat sincer nu pot rezista fara o gustarica mica intre pranz (ora 2) si cina (ora 8) zic totusi ca sunt cam multicele ore ...mai ales ptr mine..pfuu inainte mancam foarte mult acum datorita voua reusesc sa tin aceasta dieta ... recunosc cateodata ma simt flamanda dar...reusesc sa trec si peste wink1.gif yahoo.gif
Ramo
Baga ceai, apa, lichide......trece foamea. pupic.gif
BuFy
Am incercat cu apa dar..stomacelu ma deranjeaza si asa prefer sa pap cate umpic de ceva ...doar sa gust si e destul pupic.gif
Ramo
Daca te simti mai bine asa...nu are rost sa ne facem ulcer (cum mi-am facut eu doh.gif ) de la diete. pupic.gif
BuFy
Aia e clar ...sanatatea pe primul loc wink1.gif
kitty
salut..ieri am inceput dieta... yahoo.gif ! Este cineva madru/a de rezultate?Merita sa incerc marea cu degetul?Pls o incurajare cat de mica...sunt disperata nu? lol.gif
Ramo
Eu m-am apucat de luni, Bufi la fel, Tulip la fel...inca nu ne-am cantarit. Mie personal imi merge bine cu ea, adica ma simt bine.
Te asteptam si pe tine seara la raport cu meniul pupic.gif

A, si bine ai venit.
Bafta la dieta.
kitty
exact de ce aveam nevoie...una bucata incurajare!!!!
mersic pupic.gif

salut.gif deseara la raport o sa fiu exemplu blum.gif
BuFy
floare.gif kitty bine ai venit printre noi ... eu sunt multumita de aceasta dieta nu stiu nimic de rezultate luni e ziua de cantar pot sa zic ca ma simt destul de bine si ca e usor de tinut multa bafta si ... cum a zis si ramo meniurile la raport wink1.gif asa mai tragem si noi cu ochiul wink1.gif
Bafta multa si kg putine pupic.gif !
Ramo
Eu abia acum am apucat sa mananc al doilea mar...rezist mai usor asa pana la 16 decat daca le mananc pe amandoua la 10.
Tulip
Sorry,abandonez si eu......

Succes,fetelor,mai ales ca maine aveti ziua de fructe!! cheer.gif cheer.gif

Azi ce papati bun? blum.gif
bubbles
Da lactatele din prima zi cand se mananca dry.gif ?
BuFy
CITAT(bubbles @ 07-05-2008, 01:57 PM) *

Da lactatele din prima zi cand se mananca dry.gif ?

In prima zi cea de proteine
Ramo
Tulip, imi pare rau ca ai abandonat, inseamna ca te-ai simtit bine cu dieta asta? Spor la slabit pupic.gif
Bubule, in ziua de proteine (prima zi) mananci sau carne sau lactate sau oua. La amiaza si seara la fel.
BuFy
Da scuze am inteles eu rau intrebarea biggrin.gif
nella
kitty bun venit si mult succes pupic.gif rezultatele pot aparea la unele persoane mai repede la latele se lasa putin asteptate...dar asta pana se obisnuieste organismul....la mine a fost asa...im primele 2 sapt nu am slabit deloc...din a trei saptamana am inceput sa slbesc cateva sute de grame si peurma cate 1 kg pe sapt,intr-o perioada chiar 1.5 kg pe saptamana...trebuie sa ai multa rabdare si incredere si va fi bine pupic.gif give_rose.gif
lilianab
Buna seara fetele! pupic.gif .Ziua de cantar e miercuri,adica azi,cand m-am cantarit si am tot cat inainte de Paste.Avand in vedere sarbatorile,cand am pus un kg,deducem ca l-am dat jos.Sa prestez si eu meniul pe ziua de azi:

Mic dejun,ora 8.00
-grepfruit
-banana
Gustare,ora 10.00
-grepfruit
-banana
Pranz:
-spaghete fierte cu sos din :ceapa verde,usturoi,calite intr-o lingura ulei de masline,rosii,busuioc,sare,piper
Cina:
-inghetata,un glob(50g)9exact ce imi trebuia la tuse)
-cozonac 2 feliute subtiri(cam uscate doh.gif .La tusea de care dispun si iritatia din gat,mai mult l-am expectorat)

Bafta fetelor la ziua de fructe...sper sa trecem cu bine! give_rose.gif
BuFy
buna fetelor...
Meniul de azi:
-Mic dejun
-2 pere
-Pranz
-macaroane cu putin sos de ciperci(de plic,doar gustul era de el cipercile s-au dus )).gif )
-Gustare:
-macaroane fara sos(foarte putine)
-Cina
-inghetata(fara zahar) , si 50gr cioco (85% cacao)

Ramo ce parere ai merg bine sau am mici abateri eu cred ca nu ... pupic.gif tu ce zici wink1.gif ?
Ramo
Mie imi plac meniurile voastre.
As avea si eu nevoie de o gustare, dar daca as lua-o nu ar ramane prea mult timp intre mese, asa ca eu trebuie sa ma multumesc deocamdata cu 3 mese/zi.
Meniul pe ziua de azi:
MIC DEJUN
- 2 mere;
PRANZ
- paste cu sos de rosii;
CINA
- 3 globuri de inghetata + 4 buc ciocolata amaruie.

Bafta maine la ziua de fructe.......eu mi-am pregatit salata pe dimineatza si abia astept sa o mananc naughty.gif
BuFy
Ramo eu iau pranzul la 2 si cina la 8 deaia am nevoie de o gustarica ... sper sa nu fie rau ..ptr ca mananc doar ce am voie wink1.gif
nella
Bravo fetele felicitari pupic.gif pupic.gif pupic.gif
kitty
dimineata: 3 mandarine
pranz: cartofi fierti cu ceapa si putin ulei masline...
seara:la fel k la pranz

P.S : imi este foame...eu dorm pe la 3 dimineata...grrr dar nu pap k maine e ziua de rasfat..yay paste:P
bubbles
Eu azi imi fac un fel de salata boeuf dar numai cu legume grin.gif .Sper sa fie bine..adica morcovi fierti cu cartofi si mazare taiate marunt ,marunt si seara la fel.Doar cu sare si cu o rosie si un castravete mic unsure.gif
BuFy
BV fetelor succes pe mai departe wink1.gif
deea7
Salut!Numele meu este Andreea si sunt mai mult decat fericita ca am descoperit acest forum cheer.gif cheer.gif Cu motivare de la voi si ambitie de la mine voi fii fericita posesoare a unui corp cu 10 kg mai usor.Azi e ziua de carbohidrati si imi pare mie ca voi reusi.Va pup floare.gif
lilianab
CITAT(deea7 @ 08-05-2008, 12:31 PM) *

Salut!Numele meu este Andreea si sunt mai mult decat fericita ca am descoperit acest forum cheer.gif cheer.gif Cu motivare de la voi si ambitie de la mine voi fii fericita posesoare a unui corp cu 10 kg mai usor.Azi e ziua de carbohidrati si imi pare mie ca voi reusi.Va pup floare.gif

Pupam si noi si bafta multa! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
BuFy
CITAT(deea7 @ 08-05-2008, 12:31 PM) *

bun venit deea si multa bafta ...eu sunt la ziua de fructe si pana acum se pare ca merge de minune pupic.gif ai nimerit exact unde trebuia hug.gif
kitty
welcome ANDREEA!!!

Andreea este colega mea si o adevarata sustinatoare..este foarte optimista si ambitioasa...o sa ne ajute mult cu moralul..noi suntem in ziua de carbohidrati si ne sustinem....ma bucur mult cand vad rezutatele voastre si sper cat de curand sa ma pot lauda si eu..

Va pup si multa bafta in lupta cu kg..

P.S: eu de unde as putea sa imi fac o imagine k voi cu cate kg am si unde as vrea sa ajung...
Nessie
CITAT(kitty @ 08-05-2008, 03:06 PM) *

P.S: eu de unde as putea sa imi fac o imagine k voi cu cate kg am si unde as vrea sa ajung...

Citeste subiectul Cum sa imi pun ticker?
bubbles
Am si eu o intrebare ... Mi-am luat o cutiuta de 300g de inghetata pentru maine seara.Cat sa mananc din ea? wink1.gif
ALICE
Jumatate cred ca e suficient
bubbles
Asa am zis si eu .. ca 1/2 de cutiuta ajunge.astept sa vad ce zci si restul fetelor.Ele cat au mancat smile.gif
nella
Bun venit deea...mult succes aici ai sa gasesti tot sprijinul nostru...poate ne spui si ceva despre tine sa te cunoastem mai bine pupic.gif give_rose.gif
Ramo
Deea, Kity, bine ati venit si bafta la dieta.
Bubule, eu am mancat 60 de grame, ia si tu 3 linguri (de supa) de inghetata. Ai si ciocolata.
Eu sunt la zi de frcute, deocamdata sunt f bine, vedem diseara ca atunci e mai problema doh.gif
BuFy
CITAT(bubbles @ 08-05-2008, 02:53 PM) *

Am si eu o intrebare ... Mi-am luat o cutiuta de 300g de inghetata pentru maine seara.Cat sa mananc din ea? wink1.gif

eu dintr-o cutine de 225gr am mancam cam un sf ... ca era fara zahar si nu prea cazut bine...dar m-am simtit satula smile.gif si la cioco mi-am propus 50 de grame cu 85% cacao dar am reusit sa manc doar 20 de grame si asa am simtit ca imi explodeaza stomacul ... azi la fructe merg foarte bine si chiar fara nici o senzatie de foamne .... bafta multa si putine kg wink1.gif

sf=sfert
Ramo
Ce ai mancat azi la fructe Bufi?
BuFy
CITAT(ramonavlas @ 08-05-2008, 06:09 PM) *

Ce ai mancat azi la fructe Bufi?

Astazi nu prea am avut un meniu exact
-1 banana
-1 para
-3 feli pepe verde
-20 gr alune neprajite
-1 mar
-20 gr alune prajite
..si pana deseara poate mai pap o banana si gata ziua wink1.gif tu ce ai papat?

oare nu e bine ca am papat alune ?? cry.gif doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.