Amalia, stiu ca te simti la limita puterii.

Ti-am mai spus parerea mea si in jurnal, dar o repet aici.

Adevarul este ca tu ai fi candidatul ideal pentru medicamentul asta: ai mai mult de 20 kg de slabit, esti tanara si nu ai alte probleme de sanatate. Pe langa asta, eu te stiu o femeie care tine la sanatatea ei si care mananca natural, a renuntat la fumat dupa nush' cati ani (10?), face exercitii de relaxare si streching (cand isi aduce aminte

) si cred ca organismul tau ar fi mult mai fericit daca ai slabi la fel, pe cale naturala.
Stiu ca te gandesti la Lali, ca ea a slabit 20 kg cu medicamentul asta in timp ce tu doar cateva, dar sincer mie mi-ar fi teama.

Daca peste o perioada se razbuna organismul pe tine cine stie cu ce boala?

Sau daca apoi nu o sa mai poti slabi doar prin dieta deloc pentru ca organismul s-a obisnuit cu medicamentul?
(Cred ca si tu realizezi ca nu o sa ramai mereu la 60 kg odata ce ai ajuns acolo. Tu ca si mine esti o gurmanda si sunt convinsa ca mereu o sa avem fluctuatii de greutate, dar va trebui sa le stapanim si sa nu lasam sa se acumuleze mai mult de 2-3.)
Eu zic sa te gandesti bine ce vrei si sa pui in balanta extremele. Sa te gandesti la ce e mai rau si sa vezi daca ai putea accepta situatia.

Ai grija de tine!