Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Eu.'s home
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Eu.
Nah, m-am hotarat si eu sa-mi fac jurnal, nu neaparat pentru dieta blum.gif cat sa am un locsor al meu unde sa pot abera in voie fara sa deranjez retina cuiva )).gif
Mi-am zis: casa noua in viata de zi cu zi cere casa noua si-n lumea virtuala.

Start date:
- 61.2 kg (m-am ingrasat aproape 2 kg in ultima saptamana blushing.gif )
- apartament 3 camere cumparat coproprietate cu babuinul in dotare - semnat actele pe 3 aprilie a.c.
- dispozitie: momentan plutitoare, atat de bucurie cat si de oboseala
- studii - n-am dat pe la facultate semestrul asta la primele 2 tutorate blushing.gif dar promit ca recuperez
- copil: peste aprox 3 ani, deocamdata ma multumesc cu bestia (catelusa) din dotare sorry.gif
- stare cvila : (tot) necasatorita - babuinul m-a anuntat solemn ca-mi da inca max 2 ani de liberatate lol.gif asta o crede el, mai bine-zis el mai are cei 2 ani
- pasiuni: cititul, muzica, limba franceza, animalele, fotografiatul (desi nu ma prea pricep)...ciocolata blushing.gif

Cam atat deocamdata...cine doreste, cine pofteste e bine venit(a) in casuta mea. floare.gif
julyalina
cheer.gif bine ai venit Eu. pupic.gif
felicitari pentru apartament! sa-l stapanesti sanatoasa cu babuinul din dotare pupic.gif si cu bestia de langa voi blum.gif
si inca ceva... sa stii ca pasiunea aia pentru ciocolata o am si eu blum.gif
bubbles
Hello Eu si sperca ma primesti si pe mine la tine in casutza flowers1.gif
Tulip
cheer.gif Felicitari pentru casuta,Crenguta! give_rose.gif
julyalina
by the way... ce inaltime ai ?
Eu.
Multumesc-multumesc tuturor pentru primire si urari give_rose.gif ma bucur sa va vad pe aici si va astept cu drag oricand, pentru ras, plans, aberat, certat, sfatuit...orice

CITAT(julyalina @ 05-04-2007, 11:53 AM) *

by the way... ce inaltime ai ?

blushing.gif 1.63
Nessie
flowers1.gif si pupic.gif pentru casutele noi! Sper sa va aduca numai bucurii apartamentul nou!
honey79
Well, well, well.... ai intrat si tu in rand cu lumea. Glumesc... bineinteles.
Te pupic dulcic si te imbratisez cu drag.
Am sa fiu o prezenta constanta in casuta ta, caci.. dupa cum deja stii bine... ma simt super in compania ta. Iar la o cafea cu tine.. niciodata nu spun NU.

Pupicei de miere, draga Crengu.
anca veselie
bine am venit in casuta ta virtuala cheer.gif iti urez sa fie plina de ganduri frumoase si de bucurii! pupic.gif
alandana
Felicitari si pentru casa si pentru casuta ( electronica).
Imagine
amalia0701
Servus draga mea!
Ma bucur ca ti-ai facut jurnal.
O sa vin sa aberez pe aici, ca vad ca-i liber cheer.gif
ina_ceva
give_rose.gif give_rose.gif
Bine te-am gasit in noua ta camarutza w00t.gif
Eu.
dry.gif scrisesem un mesaj pe care l-am pierdut sad.gif asa ca o iau de la capat

Honey, cuvintele sunt de prisos....tu stii prea bine ce simt pentru tine give_rose.gif pupic.gif
Nessie, iti multumesc pentru urari si pentru rabdarea martirica pe care o ai cu tantalai ca mine in materie de calculatoare blushing.gif give_rose.gif
Amalia, bine ai venit, imi face maaaare placere sa te vad pe-aici. floare.gif
Ina pupic.gif pentru frumusica
Alandana, bine ai venit si multumesc pentru flori give_rose.gif

Am impachetat in 2 valize uriase carti si acte, la fel intr-o cutie mare de carton, aranjat in pungi glouri, beteala, lumanari, bradul legat frumos in cutie, golit si impachetat sertarele "de scule" ale babuinului dry.gif deja nu mai am chef, cred ca merg pe balcon la o pauza de cafea+ tigara
Nessie
CITAT(Eu. @ 05-04-2007, 03:03 PM) *
Nessie, iti multumesc pentru urari si pentru rabdarea martirica pe care o ai cu tantalai ca mine in materie de calculatoare blushing.gif give_rose.gif

pupic.gif Tu ai fost o eroina la cat ai asteptat sa se rezolve si cat te-ai zbatut.
dany
Felicitari pentru ambele casute , Gigelu !

Spor la impachetat !
Eu.
ufff, in sfarsit am terminat tura cea mare wacko.gif a venit cineva cu o dacie papuc si ma mir cate au intrat in ea: masina de spalat, tv., 2 scaune, o masuta mica-mica, 3 valize uriase, un sac mare plin-plin, o gentuta burdusita, o servanta destul de maricica, cosul de haine, cutia cu brad, o etajera de baie si o cutie kilometrica burdusita de carti si acte.
mai avem vesela+tacamurile, ultimele haine, lenjeria de pat +plapuma, acte, cosmeticele mele+ bijuteriile mele tease.gif , jaluzelele+perdelele, lucrurile din debara (faina, macaroane, conserve,etc,etc doh.gif ), calculatorul, galeria si perdelele de dus, uscatorul de haine, fierl de calcat, aspiratorul, masa de calcat........... sorry.gif aoleu, nici nu mi-am dat seama cat sunt de multe blink.gif wacko.gif [*****].
sunt rupta-n doua de oboseala swoon.gif

ups blush.gif m-a cenzurat gabitz...scrisesem cuvantul ala in engleza, ce incepe cu sh si se termina cu it grin.gif
Nessie
Abia la mutare iti dai seama cate d'alea stragi in casa. )).gif Eu de cate ori m-am mutat pana acum, am aruncat plase intregi de chestii pe care le strangeam...asa...sa fie acolo. doh.gif

Nu eu te-am cenzurat. Forumul cenzureaza automat pentru niste cuvine care le recunoaste el ca fiind injuraturi. blum.gif
dany
Cata dreptate ai , Nessie )).gif . Nici nu-ti vine sa crezi cate lucruri se pot strange intr-un timp relativ scurt . Eu am facut luni ordine in pod .... jumatate din ce era acolo a aterizat la gunoi doh.gif . Si eu ca si tine : lasa-le sa fie acolo )).gif

Gigelu , bine macar ca nu ai chiar foarte multe . Asa ai loc pentru alte lucruri noi . La mine e tocmai invers . Spor in continuare .
Deea
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Bine te-am regasit in casuta virtuala!
iti urez sa ai casa si casuta (virtuala) pline de prieteni, voie buna si lucruri frumoase!
Eu.
am mai umplut o masina...de data asta pe Matei al nostru )).gif
sunt cam ingrijorata ca a plecat babuinul rupt de oboseala pana acolo si inapoi unsure.gif

cred ca maine scapam cu o singura tura wink1.gif mai avem si curatenia de plecare de facut, de impachetat restul si gata, am scapat de Bucuresti yahoo.gif ma rog, cel putin pentru locuit ca joburile tot aici sunt

...nu mai am tv sad.gif
Eu.
azi e ziua cea mare in care ne mutam cu totul yahoo.gif
si fiindca la apart. nu avem (inca) net, va urez tuturor Paste Fericit, bucurii, sanatate, pace in suflet si tot ceea ce va doriti sa se implineasca give_rose.gif
Amazoana
Imagine

CITAT(Eu. @ 06-04-2007, 09:09 AM) *

azi e ziua cea mare in care ne mutam cu totul yahoo.gif
si fiindca la apart. nu avem (inca) net, va urez tuturor Paste Fericit, bucurii, sanatate, pace in suflet si tot ceea ce va doriti sa se implineasca give_rose.gif

Cred ca esti extrem de fericita! S-o stapaniti sanatosi, sa aveti un Paste minunat si sa va bucurati unul de altul!
anca veselie
crenguta, sa ai un Paste Fericit in noua casuta! pupic.gif
uka
Hey, salut! uite am trecut si eu pe la tine sa iti urez Paste fericit alaturi de cei dragi. poate ne auzim sapt viitoare
pup
Amazoana
CITAT(uka @ 06-04-2007, 10:13 AM) *

Hey, salut! uite am trecut si eu pe la tine sa iti urez Paste fericit alaturi de cei dragi. poate ne auzim sapt viitoare
pup

29 dee-dee
honey79
Sfintele Sarbatori Pascale sa iti aduca liniste sufleteasca, sa te gaseasca cu masa imbelsugata si alaturi de cei dragi.
Paste Fericit!!!!! draga Crengu.
Tzutzi80
Bine ai venit Crengu la scriitorese! Paste fericit si sa va bucurati de casuta voastra!
crissy
Hristos a inviat!
bubbles
Sa fi fericita in noua ta casuta si iti urez si un Paste fericit.Hristos a inviat! pupic.gif
Eu.
Hristos a Inviat!

Bine v-am regasit! yahoo.gif
am reusit cu greu sa ne mutam, pana la urma am terminat totul abia vineri dupa-amiaza si am ajuns la casuta noastra pe la 19 seara.
ne-am indragostit cu adevarat de micul nostru orasel, e atata linisteeee si verdeata de nu ne mai putem satura. aerul e muult mai curat si reusim sa dormim foarte bine.
duminica am facut o plimbare pe campuri de vreo 3h si jumatate.... calculat kilometrajul parcurs: 6.5km. m-am si prajit putin pe decolteu si pe ceafa, asa ca acum ma scarpin ca o raioasa si sunt rosie )).gif

suntem bucurosi fiindca la sf lunii babuinul pleaca in delegatie la Chisinau pentru aproape o saptamana si va primi o prima de vreo 300 euro, ceea ce ne va permite sa ne luam frigider, sa intram si noi in randul lumii lol.gif

o zi minunata tuturor
Deea
Adevarat a inviat!

pupic.gif ma faci tare curioasa cu oraselul in care v-ati mutat, astept poze cu imprejurimile si casuta. smile.gif

in ce orasel v-ati mutat? (poate ai mai zis...n-am retinut)

honey79
Hristos a Inviat!

Te pupic dulcic draga mea, si-ti doresc o zi minunata.
michelle
Bine te-am gasit in noua ta casuta!
give_rose.gif
Eu.
din pacate pozele cor trebui sa mai astepte putin pana vom instala calculatorul acasa pentru a le descarca din ap. foto. cu apart nu prea am fiindca nu s-ar vedea mare lucru din cauza sacilor si a geamantanelor lol.gif v-am zis ca inca nu avem mobilier deloc, asa ca.....
ina_ceva
Hristos a inviat!

Bine ca ati terminat cu mutatul, asta e partea cea mai grea; prefer sa fac curat in casa decat sa ma mut grin.gif

Eu.
CITAT(ina_ceva @ 10-04-2007, 12:03 PM) *

Hristos a inviat!

Bine ca ati terminat cu mutatul, asta e partea cea mai grea; prefer sa fac curat in casa decat sa ma mut grin.gif

Adevarat a Inviat!

nu-mi spune de mutat ca mi se zbarleste parul pe mine. am impachetat 2 zile si jumatate de m-au luat sudorile lol.gif
in plus, de anul trecut de cand am venit in Bucuresti la jumatatea lui Ianuarie, acesta e al 4-lea apartament in care ne-am mutat. sper sa fie si ultimul pentru cel putin 10 ani de acum incolo wacko.gif
bubbles
Crengu dar macar o fursecaiala ati bagat asa de casa noua ca cica poarta noroc naughty.gif sex.gif crazy.gif
nusarich
Bine te-am regasit, gigelu! Sa stapaniti sanatosi casuta, s-o achitati repede si sa fiti fericiti in ea!
Eu.
CITAT(bubbles @ 10-04-2007, 08:55 PM) *

Crengu dar macar o fursecaiala ati bagat asa de casa noua ca cica poarta noroc naughty.gif sex.gif crazy.gif

blushing.gif buey, numai la prostii iti sta capul )).gif )).gif nu spun nimic, nah blum.gif

CITAT(nusarich @ 11-04-2007, 09:12 AM) *

Bine te-am regasit, gigelu! Sa stapaniti sanatosi casuta, s-o achitati repede si sa fiti fericiti in ea!

multumesc, nusa si bine ai venit in casuta mea. give_rose.gif

eu incerc sa reduc mancarea de azi inainte. e cam aiurea fiindca seara ajung acasa pe la 20, asa ca pana la 20.30-21 nu apuc sa mananc cina....si mananc, frateee sad.gif la serviciu nu prea mai apuc sa imi iau o ora pauza de masa si sa mananc ceva serios, asa ca, deobicei, bag un sandwich de la Toscana (P-ta Victoriei) si cam asta e mancarea mea pana seara.
nu stiu cum sa fac altfel, ca dimineata nu prea am timp sa mananc, iar la pranz nu prea am ce. am city-grill-ul in cladire, dar ciorbele lor sunt prea grase si coada prea mare. salatele de la Toscana ma satura doar pentru 2 ore. chiar nu stiu cum sa procedez sorry.gif
inca nu am avut curajul sa despachetez cantarul. cred ca mai astept pana sambata, ma cantaresc atunci si incep regimul de 90 de zile huh.gif
himere2005
buna dimineata eu! cum e so dormi ACASA?cred ca e un aer de libertate si multumire greu de descris, nu? la cat mai multe file de jurnal wink1.gif
Eu.
bine ai venit, himere floare.gif
intr-adevar e o senzatie fantastica sa stii ca e casuta ta. cu dormitul e mai greu ca avem o canapea ne-extensibila, asa ca eu dorm pe ea si al meu pe jos w00t.gif asta e, treaba se va remedia cu timpul. deocamdata strangem cureaua pentru a ne lua frigider, apoi o canapea extensibila si mobilierul de bucatarie. doh.gif
honey79
pupic.gif hug.gif

Iti doresc o zi de primavara frumoasa frumoasa.

Pupicei dulcei si imbratisari cu drag. give_rose.gif

Eu.
pupic.gif Honey.

Eu m-am uitat aseara peste calendarul de la facultate si m-am ingrozit cand am vazut ca in w-endul viitor am scoala si 5 referate mari si late de facut. ceea ce presupune citit o tona doh.gif
problema mea e ca nu stiu unde voi sta sa-mi scriu temele )).gif la calculator nu poci ca nu e instalat...ramane sa le scriu de mana. dar pe ce? huh.gif ca n-am masa lol.gif cred ca ma voi aseza tacticos pe toaleta si voi scrie pe unicul scaun din casa )).gif
alandana
Hristos a Inviat!

Ma bucur ca-ti prieste noul loc. Incet, incet va aranjati voi. Important e sa fiti sanatosi si sa va iubiti in continuare ca pana acum.

Care e dieta de 90 zile? Nu ca m-as putea inhama la asa ceva.
buretel
Felicitari pt casuta, Crenguta give_rose.gif
Cum va descurcati cu transportul in oras?
pupic.gif
Eu.
'neatza!

Dana, dieta de 90 de zile e postata pe forum la rubrica Diete. eu nu cred ca o voi tine atata timp. daca rezist 2-3 saptamani, sunt fericita blushing.gif

buretel, ne descurcam bine cu transportul: venim cu trenul sau cu masina.

astazi am decis ca voi cauta dusmanul cantar pentru ca maine dimineata, cand incep dieta, sa ma cantaresc unsure.gif sunt cam umflatica, asa ca, mai mult ca sigur ca am luat ceva kg pe mine in ultima vreme
amalia0701
Servus!
Vad ca ai reusit sa te muti, sa fiti ferictiti!
Cu timpul o sa reusitzi sa si mobilatzi.
Important e sa va iubitzi mult.
Nu te razboi cu cantarul, el o sa invinga mereu devil.gif
alandana
Eu, mie mi-a zis cineva ca dieta trebuie inceputa fie joi , fie luni. Incepi dieta in we cand esti super tentata de diverse bunatati?

Amalia nu o descuraja pe Eu. Noi invingem cantarul. Eu e o ambitioasa ( ca noi toate de altfel). cheer.gif cheer.gif cheer.gif
honey79
Pup Crenguta draga si-o imbratisez cu drag.
Vin si cu o rugaminte...cand ai timp, lasa si mie adresa ta pe messenger. wink1.gif Nu de alta, dar sa stiu unde sa trimit pupicii. biggrin.gif blum.gif

O zi super iti doresc.
Eu.
CITAT(alandana @ 13-04-2007, 10:24 AM) *

Eu, mie mi-a zis cineva ca dieta trebuie inceputa fie joi , fie luni. Incepi dieta in we cand esti super tentata de diverse bunatati?

Amalia nu o descuraja pe Eu. Noi invingem cantarul. Eu e o ambitioasa ( ca noi toate de altfel). cheer.gif cheer.gif cheer.gif

incep maine fiindca mai mare e tentatia la serviciu decat acasa.....nu am frigider, asa ca ne cumparam ceva ceva mancam pe loc in fiecare seara )).gif

Amalia, multumesc de vizita pupic.gif ma gandesc ca o sa reusesc sa bat cantarul intr-o buna zi. daca tot am reusit sa-l inving cu 10kg, trebuie sa mearga inca 5-7, nu? grin.gif

Honey, ai PM
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.