Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Eu.'s home
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
uka
O sa fie mai frumos cand va reintalniti....
Eu.
'neatza la pranz!

AMR 2 zile fara astazi yahoo.gif
o zi minunata tuturor
Amazoana
CITAT(Eu. @ 25-04-2007, 01:10 PM) *

'neatza la pranz!

o zi minunata tuturor

Numai eu nu stiu pt ce este AMR-ul????
Eu.
CITAT(dulcikatty @ 25-04-2007, 01:14 PM) *

'neatza la pranz!

o zi minunata tuturor

)).gif se intoarce babuinul din delegatie yahoo.gif fursecaiala scrie pe mine - deja m-a anuntat sa ma pregatesc )).gif
ina_ceva
AMR -> Au Mai Ramas blum.gif

Pup pupic.gif Crengutza
Eu.
'neatza yahoo.gif
n-am mai trecut pe aici din motive de w-end prelungit si lipsa de net acasa.

suntem ff fericiti fiindca ieri seara ne-am luat frigider. yahoo.gif yahoo.gif am gasit in oras o promotie si am luat un Whirpool la 750 ron w00t.gif

in w-end l-am avut pe tata intr-o scurta vizita de verificare a centralei termice si a instalatiilor electrice.s-ar putea sa mai vina in 2-3 saptamani - sa vedem ce ii mai gasim de lucru. )).gif am reusit sa il conving sa isi ia in vara cateva zile libere si sa vina sa stea la noi pentru a ne reface toata instalatia centralei termice (tevile) care e prost si inestetic facuta.

babuinul a venit dolofan din delegatie unde a mancat numai bunataturi prin restaurante scumpe. mi-a adus tigari, 3 cartuse w00t.gif la 14 mii pachetul fata de 46 cat e aici yahoo.gif

o zi minunata tuturor
ina_ceva
Sa-l folosesti cu placere tease.gif
Amazoana
CITAT(Eu. @ 25-04-2007, 01:15 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 25-04-2007, 01:14 PM) *

'neatza la pranz!

o zi minunata tuturor

)).gif se intoarce babuinul din delegatie yahoo.gif fursecaiala scrie pe mine - deja m-a anuntat sa ma pregatesc )).gif

Super! Distractie placuta! pupic.gif
lliliana
Io am AMR permanent...Din cand in cand incep din nou cronometrarea. )).gif Sa avetzi parte de zile frumoase pe cand vine naughty.gif Shi obraznice blum.gif
uka
Nah, ca a venit babuinul si crengu nu mai trece p aici...glumesc, sunt sigura ca recuperati zilele pierdute...
pupici si sa va iubiti la maxim...
tare as vrea sa ne mai intalnim si noi la o cafea, dar din pacate ziua are doar 24 ore sad.gif
lliliana
)).gif Mda....Crengu e ocupata smile.gif pupic.gif hug.gif
Eu.
'neatza floare.gif

mai, de trecut am mai trecut in fuga pe aici, dar nu prea am avut ce scrie.....dieta nimic blushing.gif fursecaiala nimic din motive de rusi )).gif toata saptamana trecuta.

sambata am umblat sa-mi caut niste pantofi pt job. intr-un magazinas am gasit o pereche ce mi-a placut ff mult, dar erau 38 si imi cam jucau in picior. vanzatoarea tot incerca sa ma convinga ca imi vin taaare bine, ca nu sunt prea mari si se tot extazia. consecinta: ieri am zacut in pat cu temperatura, diaree si o durere de cap infernala- m-a deochiat mad.gif spre seara mi-am stins chibrituri si astazi nu mai am nimic w00t.gif
ma bucur de asta, fiindca diseara mergem la un party yahoo.gif n-am mai fost de dinainte de Craciun la nici un party.

in rest, sunt o vaca, mananc de rup porcarii si n-am curajul sa ma urc pe cantar sorry.gif

uka si mie mi-e dor sa stam la o cafea, dar, vorba ta, ziua are doar 24h. poate in w-end daca esti prin Bucuresti - eu vin fiindca am scoala.

o zi minunata tuturor (in ciuda vremii cacacioase) dry.gif
ina_ceva
Distractie placuta la party! give_rose.gif
Poate ne vedem mai multe fete, intr-un WE cand vii prin Bucuresti wink1.gif
Eu.
merci, Ina. give_rose.gif nu stiu cata distractie va fi...e party-ul aniversar J'Info Tours...noi ne-am hotarat sa mergem datorita tombolei cu excursii grin.gif
eu voi fi w-endul asta in bucuresti, fiindca am scoala, dar depinde mult si de orarul pe care il voi avea si care inca nu a fost afisat dry.gif
Eu.
'neatza yahoo.gif ce zi frumoasa.

party-ul de ieri n-a fost party si a fost tare naspa. s-a terminat in 45 de minute dupa o defilare de moda penibila si tombola la care au castigat 3 persoane cate un sejur de o saptamana. a fost jenanta toata treaba, in frunte cu willmark, "marele prezentator" dry.gif

babuinul meu a fost contactat ieri de o firma de head hunting, fara sa isi depuna cv-ul si i s-a oferit un post super tare. w00t.gif acum asteptam sa vedem cerintele si, bineinteles, pachetul salarial naughty.gif sunt tare mandra de el blushing.gif

ieri am fost ceva mai cumintica in ce priveste mancatul (salata) pana seara cand am scapat la o punga de saratele cam grase si la o ciorba de burta cu muuulta paine doh.gif
inca tot nu m-am urcat pe cantar.....mi-e frica huh.gif
ina_ceva
Tin pumnii pt babuinul tau wink1.gif ! pupic.gif
Eu.
merci, ina pupic.gif
tocmai am coborat pana jos in pauza de masa si m-am intalnit cu el sa-mi arate job description-ul w00t.gif supeer.
sunt tare curioasa daca ii vor propune un salariu suficient de bun pt a accepta sa isi schimbe locul de munca. desi, teoretic, cu 10 oameni in subordine, ar trebui sa castige binisor, nu?
ina_ceva
Asa ar trebui, dar depinde. Nu are de unde sa afle cu cat sunt platiti cei care sunt pe pozitie asemanatoare cu a lui?
honey79
Am sa revin mai tarziu cu alte cuvinte,legate de evenimentele din zilele trecute.
Pentru moment insa, vreau doar sa-ti spun: sunt alaturi de tine!!!!! Te inteleg perfect , stiu prin ce treci.Stiu ca doare si ca, iti va fi foarte greu sa treci peste acest nefericit eveniment, insa....scumpa mea.... roaga-te la Doamne-Doamne....sa-ti dea putere,sa te intareasca.
Eu sunt si voi fi aici, intotdeauna...pentru tine.
Te pup dulce dulce si te imbratisez strans strans... iar umerii mei... iti stau la dispozitie.
Amazoana
CITAT(honey79 @ 09-05-2007, 10:34 AM) *

Am sa revin mai tarziu cu alte cuvinte,legate de evenimentele din zilele trecute.
Pentru moment insa, vreau doar sa-ti spun: sunt alaturi de tine!!!!! Te inteleg perfect , stiu prin ce treci.Stiu ca doare si ca, iti va fi foarte greu sa treci peste acest nefericit eveniment, insa....scumpa mea.... roaga-te la Doamne-Doamne....sa-ti dea putere,sa te intareasca.
Te pup dulce dulce si te imbratisez strans strans... iar umerii mei... iti stau la dispozitie.

Despre ce vorbiti?
Eu.
CITAT(dulcikatty @ 09-05-2007, 10:45 AM) *

Despre ce vorbiti?

mi-a murit un prieten foarte bun....la 27 de ani
Amazoana
CITAT(Eu. @ 09-05-2007, 11:20 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 09-05-2007, 10:45 AM) *

Despre ce vorbiti?

mi-a murit un prieten foarte bun....la 27 de ani

Ooofff, imi pare rau...condoleante
Eu.
merci, dulci
axe10
Ce de oameni tineri...Dumnezeu sa-l ierte!
ina_ceva
Condoleante sad.gif
Suferea de vreo boala?
Eu.
CITAT(ina_ceva @ 09-05-2007, 02:21 PM) *

Condoleante sad.gif
Suferea de vreo boala?

nu, nu suferea de nimic. de pofta de viata si veselie, poate sorry.gif
s-a inecat mancand si, fiind singur acasa, nimeni nu l-a putut ajuta. a murit asfixiat cu mancare.
ina_ceva
swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Andreea-Rodica
Dumnezeu sa-l ierte! sad.gif
bubbles
O doamne crenguta .Dumnezeu sa`l ierte! swoon.gif
uka
Condoleante, D-zeu sa-l ierte sad.gif
Ca sa vezi ca vorba aia cu Traieste-ti viata! se potriveste, nu stii niciodata ce se poate intampla maine...
dany
Crengu , condoleante !!! Imi lipsesc cuvintele ...... scuze !
Eu.
Fetelor, va multumesc.
Sunt total bulversata, nu reusesc sa ma adun, mi-e greata non-stop, nu reusesc sa mananc mai nimic...
Simt nevoia sa pun in cuvinte ceea ce simt, dar inca nu ma simt in stare...sunt devastata
Pisik
Crengu, condoleante. Este intr-adevar groznic ce se intampla cu oameni tineri sad.gif
Pe mine m-a bulversat rau si cazul fetei aleia, Raluca Stroescu, desi consider ca mare parte din vina a purtat-o ea....
Hai, capul sus! pupic.gif
amalia0701
CITAT(Eu. @ 10-05-2007, 09:02 AM) *

Fetelor, va multumesc.
Sunt total bulversata, nu reusesc sa ma adun, mi-e greata non-stop, nu reusesc sa mananc mai nimic...
Simt nevoia sa pun in cuvinte ceea ce simt, dar inca nu ma simt in stare...sunt devastata

hug.gif
Nu pot decat sa te imbratisez strans.
Nu exista cuvinte care sa ne ajute sa intelegem voia Domnului.
Trebuie doar sa acceptam si sa mergem mai departe.
Dumnezeu sa il odihneasca! hug.gif
_noni_
multe, multe ganduri bune si imbratisari! o sa treci peste, o sa fie bine! suntem alaturi de tine! din pacate exista si astfel de incercari in viata, al caror rost nu il intelegem, dar care ne fac sa suferim profund. insa sta in firea lucrurilor sa ne impacam cu ele, sa le uitam si sa ne traim zilele incercand sa ne bucuram cat mai mult de ce bun si frumos in viata noastra!

}{ hug.gif
Eu.
amalia, noni, pisik pupic.gif multumesc.

trebuie sa trec peste, altfel risc sa ma imbolnavesc in ritmul asta....pun meniurile mele - stiu ca e prea purin, dar nu a intrat nimic mai mult

meniurile mele:

ieri:
100ml lapte de 1,5% la cafea - 1p
1/2 portocala
50g piept de pui fiert -2.1p
55g paine - 3p
5 rosii din acelea mici (am uitat cum se numesc)
o mana de salata verde
1 ardei
400ml iaurt de 0.1%- 2.8p
3 pahare apa
total: 8.9p

astazi:
100ml lapte de 1,5% la cafea -1p
orez sarbesc (cu ceva legume si cam gras, ca mi s-a facut greata)- cam o mana - 5p
omleta cu legume (si asta cam grasa, bleah) - 6p
total: 12p
azi stau ceva mai bine

alandana
Ce tragedie!! Imi pare tare rau pentru familia si prietenii lui. Trebuie sa fie cumplit
anca veselie
doamne, ce ingrozitor.
condoleante hug.gif hug.gif hug.gif pupic.gif
Eu.
'neatza

aseara am sarit rau calul - mi-a bagat pe gat cu forta al meu mancarea, dupa ce m-a vazut tinandu-ma de pereti prin casa huh.gif
am mancat 4 crewursti de pui, un iaurt 400ml de 0,1%, paine de vreo 4-5p si ....doi pumni mari de seminte de floare soarelui. blushing.gif
bineinteles ca de dimineata m-am trezit cu intepaturi la ficat si greata, asa ca pana acum n-a intrat decat o cafea cu 100ml lapte de 1.5% si 1l apa cu lamaie.
Amazoana
CITAT(Eu. @ 11-05-2007, 11:38 AM) *

'neatza

aseara am sarit rau calul - mi-a bagat pe gat cu forta al meu mancarea, dupa ce m-a vazut tinandu-ma de pereti prin casa huh.gif
am mancat 4 crewursti de pui, un iaurt 400ml de 0,1%, paine de vreo 4-5p si ....doi pumni mari de seminte de floare soarelui. blushing.gif
bineinteles ca de dimineata m-am trezit cu intepaturi la ficat si greata, asa ca pana acum n-a intrat decat o cafea cu 100ml lapte de 1.5% si 1l apa cu lamaie.

Ooof, ai grija! pupic.gif
Eu.
'neata!

dupa un w-end in care , la facultate, mi s-a spus de catre 3 persoane "waaw , ce te-ai ingrasat!" blink.gif , am decis ca e timpul sa iau masuri. cred ca dl cantar nu e cinstit cu mine aratandu-mi 61.7kg....cred ca am muuult mai mult dry.gif
inca nu am decis ce regim voi tine, deocamdata reduc portiile, evit grasimile si dulciurile.

o zi buna tuturor!
Eu.
La revedere tuturor, mi-a facut placere sa va cunosc pe multi(e) dintre voi! floare.gif
Amazoana
CITAT(Eu. @ 16-05-2007, 10:05 AM) *

La revedere tuturor, mi-a facut placere sa va cunosc pe multi(e) dintre voi! floare.gif

Unde pleci???
Iuhuuuuuuuu?
Eu venisem sa-ti ofer o cafea? Cine te-a suparat?
Imagine
uka
CITAT(Eu. @ 16-05-2007, 10:05 AM) *

blink.gif blink.gif blink.gif dry.gif what happened??
Eu.
dulci, uka, ina, nu s-a intamplat nimic, pur si simplu nu mai am nici un motiv si nici chef sa mai intru pe forum.nu sunt suparata pe nimeni, pentru ca nu am de ce. am realizat ca preocuparile mele difera fata de cele ale forumistelor de aici si prefer sa ma retrag pentru ca aici ma plictisesc. netinand regim in acest moment, neplacandu-mi sa vorbesc despre viata mea cotidiana, intima, am incercat sa deschid cateva subiecte dar, din pacate pentru mine, nu prea a fost lume interesata.

va pup pe toate, va doresc numai bine, sanatate si la cat mai multe kg eliminate! give_rose.gif

Nessie, pentru tine am cateva cuvinte in mod special. Iti multumesc pentru ceea ce esti, pentru ceea ce faci si te apreciez din tot sufletul. Te rog sa nu- mi intelegi gresit plecarea, ci exact asa cum este.Ma simt onorata ca am avut sansa de a te cunoaste atat virtual, cat si personal. give_rose.gif
ina_ceva
pupic.gif hug.gif
Amazoana
give_rose.gif
Pisik
sincer, nu iti inteleg atitudinea, iti respect parerea, dar chiar consider ca tu ai fost cea care te-ai racit de noi, fara ca cineva sa iti fi facut ceva (scuze`daca nu cunosc "dedesubturi").
fiecare intra si vorbeste despre ce considera, nu poti obliga pe nimeni sa iubeasca un anume subiect, desi sincer eu nu imi amintesc sa nu fi raspuns vreunui subiect deschis de tine. cred ca toate fetele ti-au fost alaturi in momentele grele si faptul ca TU nu doresti sa iti deschizi sufletul pe forum si sa te apropii de noi, nu iti da dreptul sa spui ca te plictisesti aici.
Imi pare rau daca am fost prea dura, dar eu deja m-am saturat de declaratii din astea gen "nu ma mai regasec aici", "ma bucur ca v-am cunoscut", etc. . Daca va veni vreo zi in care voi considera ca nu mai vreau sa intru pe forum din n motive, nu voi mai intra si gata, fara sa caut sa starnesc mila sau controverse, sa fiu rugata sau intrebata de ce plec, asa cum am vazut ca se poarta pe aici.
Inca o data imi cer scuze daca sunt prea dura, probabil voi soca pe multe, deoarece este prima atitudine pe care o iau, dar pur si simplu nu mi se pare corecta atitudinea ta
Eu.
draga pisik, mesajul tau imi dovedeste ca, din pacate, nu am reusit sa ma fac inteleasa.,probabil nu m-am exprimat bine.eu una nu as putea pleca de undeva fara sa imi iau ramas bun si nici nu simt nevoia sa ma lamentez pentru a atrage atentia, a fi rugata sa nu plec sau pentru orice altceva.
cat despre decizia mea de a nu vorbi despre lucruri personale - aveam obiceiul de a face asta cu mult inainte de a aparea tu in grup. stii ce s-a intamplat? nu stii, nu ai cum, asa ca, mai bine nu ma judeci.

numai bine.
emu
CITAT(Pisik @ 16-05-2007, 07:59 AM) *

sincer, nu iti inteleg atitudinea, iti respect parerea, dar chiar consider ca tu ai fost cea care te-ai racit de noi, fara ca cineva sa iti fi facut ceva (scuze`daca nu cunosc "dedesubturi").
fiecare intra si vorbeste despre ce considera, nu poti obliga pe nimeni sa iubeasca un anume subiect, desi sincer eu nu imi amintesc sa nu fi raspuns vreunui subiect deschis de tine. cred ca toate fetele ti-au fost alaturi in momentele grele si faptul ca TU nu doresti sa iti deschizi sufletul pe forum si sa te apropii de noi, nu iti da dreptul sa spui ca te plictisesti aici.
Imi pare rau daca am fost prea dura, dar eu deja m-am saturat de declaratii din astea gen "nu ma mai regasec aici", "ma bucur ca v-am cunoscut", etc. . Daca va veni vreo zi in care voi considera ca nu mai vreau sa intru pe forum din n motive, nu voi mai intra si gata, fara sa caut sa starnesc mila sau controverse, sa fiu rugata sau intrebata de ce plec, asa cum am vazut ca se poarta pe aici.
Inca o data imi cer scuze daca sunt prea dura, probabil voi soca pe multe, deoarece este prima atitudine pe care o iau, dar pur si simplu nu mi se pare corecta atitudinea ta

iti sustin parerea
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.