Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Eu.'s home
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Eu.
CITAT(nusarich @ 06-08-2007, 03:24 PM) *

Gigelu, nu te superi pe mine ca-ti zic, mie mi se pare ca mananci cam putintel. Parerea mea. Si eu am perioade in care mananc mai putin pentru ca atat imi cere organismul, dar am si perioade in care mananc normal, adica destul de consistent. Treci si tu prin perioade din astea de "lipsa de pofta"?

nusa, azi nu mi-a fost prea foame, cred ca am mancat cam multicel zilele trecute (sambata si duminica) blushing.gif
honey79
pupic.gif hug.gif give_rose.gif
nusarich
CITAT(Eu. @ 06-08-2007, 03:58 PM) *

CITAT(nusarich @ 06-08-2007, 03:24 PM) *

Gigelu, nu te superi pe mine ca-ti zic, mie mi se pare ca mananci cam putintel. Parerea mea. Si eu am perioade in care mananc mai putin pentru ca atat imi cere organismul, dar am si perioade in care mananc normal, adica destul de consistent. Treci si tu prin perioade din astea de "lipsa de pofta"?

nusa, azi nu mi-a fost prea foame, cred ca am mancat cam multicel zilele trecute (sambata si duminica) blushing.gif

Ma gandeam eu ca trebuie sa fie ceva la mijloc, ca nu e prea bine sa nu mananci. Eu cand stiu ca nu prea am mancat dau iama in fructe si ma "repar", macar ma vitaminizez...
Eu.
/neatza

ieri seara am dat-o in bara blushing.gif mi-am scos babuinul la pizza fiindc, in mod neasteptat, m-am trezit cu o prima huh.gif

astazi
mic dejun:
- cafea cu lapte si indulcitor
- iaurt mare de la danone cu fulgi de ovaz
Eu.
pranz:

- paine
- omleta cu legume
- 1/2 rosie
- cafea cu lapte
Eu.
ieri

gustare:
- 2 mere

cina:
- varza calita
- 1 felie paine neagra
- pate vegetal

azi

md:
- iaurt usurel de la Napolact (0.1%) mare
- fulgi de ovaz
nusarich
Imi place cum papi, Gigelu, bravo!
bubbles
Neata yahoo.gif .Bun venit inapoi hug.gif
Eu.
Multumesc, nusa
Multumesc, bubbles
floare.gif

ieri
pranz:
- paine
- salata rustica ( rosii, ardei, castraveti, ou, 1 maslina )).gif cateva cubulete de sunca de Praga, telemea rasa)

gustare:
- 1 mar

cina
- 1 feliuta de paine unsa cu:
- icre
- varza calita

azi

md
- un sandwich cu piept de pui, cascaval, 1/2 ou si ardei copt

AMR o zi (maine) pana la concediu yahoo.gif 2 saptamani nu voi mai intra sa scriu din lipsa de net acasa
pe 20aug voi avea gata mobila de dormitor si cea de bucatarie. in sfarsit vom dormi si noi in pat )).gif
Eu.
gustare:
- 2 prune

pranz:

- salata rustica (rosii, ardei, castraveti, ou, cubulete sunca de Praga, telemea rasa)
- 1 para
honey79
Te pupic dulcic,draga mea.
Concediu placut,relaxant,plin de voie buna si multe zambete.
Te-astept sa revii peste 2 saptamani.
Super si ca mobila e gata. Usor usor, iti faci casuta mult dorita.
Sa ai grija de tine si sa te intorci cu vesti bune.
nusarich
Neata Gigelu'!

Pai sa ai un concediu placut, odihnitor si cu spor la relaxare. IAr mobila sa fie cum va doriti voi si sa vina cat mai repede. Si fara alte probleme. Poate faci si poze, ne mai inspiri si pe noi, astea, mai "tocite" (aici ma regasesc intru totul)...
Poate intre timp apare si netul la tine acasa (asta daca vi-l doriti, bineinteles).
Eu.
'neata yahoo.gif ultima zi de munca.

honey pupic.gif nu te-am mai "vazut" de mult pe aici. esti bine? cum te simti? ce face burtica?

nusa, am sa pun poze before & after cand vin din concediu. cu netul, nu stiu daca mi-l doresc 100% de cand ne-am mutat si nu avem net am observat ca facem mult mai multe lucruri impreuna, atat seara cand ajungem acasa de la job, cat si in week-end. din pacate vom fi nevoiti sa il punem pt ca imi e absolut necesar pt facultate sorry.gif

cat despre mobila, abia asteptam sa vina. e numai bucataria si dormitorul, dar pt restul avem timp.

ieri
cina:
am dat-o rau in bara cu 5 cremwurst-i si o felie mare de tort de cioco blushing.gif

azi
md+ gustare
- struguri
- 3 nectarine

cica am mai pierdut 100g lol.gif arata 62.5 cantarul meu; pana luni mai e
himere2005
concediu placut floare.gif de abia astept pozele cheer.gif cu voi smile.gif
nusarich
Ai mare dreptate, Gigelu, de-asta ti-am si urat sa vina repede "daca vi-l doriti". Din pacate in ziua de azi iti este foarte util internetul, totul e sa stii cand sa pui punt la "navigare". Pentru ca altfel iti strici tot programul si nu mai apuci nici sa te odihnesti.

Concediu placut si asteptam pozele!
michelle
Concediu placut si vreme buna! cheer.gif
Eu.
Pranz:

-pilaf de orez
-4bucatele de pui Shanghai
- o cutie de orez cu lapte si cioco Danette blushing.gif
Eu.
Ma pregatesc de concediu yahoo.gif si am tulit-o catre casa.
Week-end placut tuturor si ne "vedem " pe 27. salut.gif
ina_ceva
Concediu placut, crengutza! Si sa uitzi de griji pupic.gif !
julyalina
concediu placut ! pupic.gif cat mai relaxant !
bubbles
Concediu placut !!!!
lliliana
Ia-ma cu tine acolooooo-n....unde te duci tuuuu....Te pup dulcic. Cu drag Lilish. pupic.gif hug.gif
lliliana
Muuuuuuua pupic.gif
Eu.

mi-am pus net acasa )).gif in sfarsit....
de dieta nu m-am prea ingrijit saptamana aceasta, n-am mancat prea mult din lipsa de timp si de chef, dar am mancat cam gras (mici, ff multa branza grasa, etc). nu m-am urcat pe cantar de marti (62.3 aveam ), insa incepe sa mi se modeleze talia grin.gif

CITAT(lliliana @ 13-08-2007, 02:13 PM) *

Ia-ma cu tine acolooooo-n....unde te duci tuuuu....Te pup dulcic. Cu drag Lilish. pupic.gif hug.gif

liliana, cu mare drag te-as lua, ca am nevoie de inca o pereche de brate ca ajutor. dar ma indoiesc ca ai vrea sa fii cu mine in momentul asta: concediul mi-l petrec acasa. de luni stau in praf, printre tevi, bormasini, coturi, teuri, etc etc doh.gif m-am saturat.

un week-end minunat tuturor!
ganesha
CITAT
concediul mi-l petrec acasa. de luni stau in praf, printre tevi, bormasini, coturi, teuri, etc etc doh.gif m-am saturat.

Of, ce concediu mai ai si tu! doh.gif Imi place de talia ta wink1.gif se comporta cum trebuie. Spor la toate-ti urez! floare.gif
nusarich
Gigelu, poate iti rezervi niste zile (de preferinta printre ultimele din concediu) in care sa stai pur si simplu sa te relaxezi... ce zici? Stiu ca de obicei ne rezervam concediul pentru treburi "domestice", dar cum atunci cand revenim la serviciu ne iau toti de "odihnite", poate e binevenita si un pic de relaxare. Asa ca iti urez spor la treburi, sa terminati repede instalarile si sa mai aveti resurse (si materiale si temporale, vorba Ganeshei) sa va odihniti.
Eu.
nusa, asta si avem de gand sa facem. am amanat sosirea mobilei pana marti; miercuri si joi vom aranja oale, farfuri, haine, etc iar de vineri pana duminica inclusiv ....vom dormi )).gif
nusarich
Gigelu, iti spun La multi ani!, sa fii fericita, sanatoasa, norocoasa si sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata!
Eu.
blushing.gif multumesc , nusa. de unde ai stiut?

ieri dupa-amiaza ne-am relaxat cat am putut. am fost la restaurant unde am mancat pt prima oara in viata mea pui de balta - si mi-a placut- apoi cu o prietena in Planters - un local care mie imi place mult de tot. am primit cosmeticale, lumanari parfumate si un buchet urias, superb, de trandafiri rosii.
pacat ca ai mei sunt cum sunt si asta a umbrit putin ziua....dar, per ansamblu, a fost bine.

meniu
azi

md
- lapte cu nessquick si biscuiti Maia , 1 pachet - mi-a fost extrem de pofta de ceva dulce si cum nu stiu cand voi mai avea astazi timp si loc sa mananc....

a fugit la treaba
nusarich
Ei, Gigelu, mai uita baba, dar asa, pe alocuri, mai are si momente de luciditate....
Ma bucur ca macar o particica din zi ai petrecut-o placut, pe gustul tau.
Nessie
A fost ziua ta si ai tacut chitic! blum.gif Bataita!

Cu intarziere iti urez si eu la multi ani si fericire multa! pupic.gif

Biscuitii aia Maia cum sunt ca nu ii cunosc? unsure.gif
Eu.
nusa, nu stiu cum ai reusit sa tii minte )).gif eu am o mare problema cu zilele de nastere blushing.gif multumesc inca o data.

CITAT(Nessie @ 20-08-2007, 12:32 PM) *

A fost ziua ta si ai tacut chitic! blum.gif Bataita!

Cu intarziere iti urez si eu la multi ani si fericire multa! pupic.gif

Biscuitii aia Maia cum sunt ca nu ii cunosc? unsure.gif

nessie, multumesc. am tacut pt ca ma cam deprima aniversarile astea, ma simt batrana si au cam inceput sa ma sperie ridurile unsure.gif

biscuitii Maia sunt de la Rostar si sunt innebunita dupa ei: au un gust delicios de miere. uite aici: http://www.elivrari.ro/biscuiti-maia-120g-...Path=202_53_179

astazi nu am mai mancat cina ca nu am avut timp - trafaletul ne-a ocupat toata seara )).gif

pranz:
- o felie grosuta de paine neagra
- 3 felii de salam
- branza de burduf
- o rosie
- o cana de lapte cu Jacobs Ice Coffe
- 2 pahare de apa tonica (Kinley)
Eu.
azi

md:
- o felie paine neagra
- 1 rosie
- 2 oua fierte
- putina branza de burduf

am reusit sa ma cantaresc - am mai pierdut un kg si 100g )).gif
nusarich
Bravo pentru kil, gigelu, bag sama imi cam trebuie ceva zugraveli prin casa, asta ca sa mai uit de mancare macar...

Cu aniversarile, te inteleg, ca si eu sunt tot cam asa. De fapt cred ca sunt mai rau, ca eu de cele mai multe ori ma gandesc: uite, a mai trecut un an si n-am reusit sa fac nici asta... nici asta... nici asta... si cand imi dau seama ca nici nu sunt prea multe sanse sa reusesc macar sa fac asta si asta si asta... dau in depresie...
Dar, viata e frumoasa, ne-a fost data s-o traim, asa ca mergem mai departe.
Eu.
nu ma prea tin de dieta, mananc pe apucate cand ma doboara foamea si atunci mananc aiurea.
2 vesti - una fff buna si una nasoala:
1. al meu isi va schimba job-ul; i s-a oferit un salariu cu 80% mai mare grin.gif suntem fericiti pt ca pana in toamna anului viior vom reusi sa facem aproape toata casa.
2. nenea cu mobila e un nesimtit si un dobitoc: nu a facut niste usi asa cum i-am cerut si sunt fff suparata. mai avem sa ii dam la sfarsit 22 mil, dar daca tot asa continua (azi si maine mai are de adus mobila - se misca fffffff incet), mai mult de 17 nu pupa de la mine mad.gif

reparatiile in casa au fost un fiasco total,tata a lucrat pe fuga si aiurea, m-a enervat la culme, plus ca nu a etrminat tot ce trebuia.in bucatrie mi-a tras prize si a fost nevoie sa taie din faianta si sa pun plinta in loc. a facut toata fianta varza, asa ca arata ca naiba totul. in octombrie insa, am sa schimb usa de la bucatarie si geamul + usa de balcon, iar in noiembrie vom da jos toata faianta, vom pune alta si vom zugravi bucataria blink.gif de data asta cu echipa ca mie una mi s-a acrit.

azi
md - jacobs ice coffe cu o cana mare de lapte
pranz- 2 feliute de salam cu branza si o rosie + un colt de paine neagra
Anna
Buna salut.gif
Felicitari pentru vestea buna! Cred ca sunteti super incantati cheer.gif

Iar in ce priveste nenea cu usile, nu puteti sa le refuzati daca nu sunt asa cum le-ati cerut?
honey79
Iubita, cu intarziere iti spun LA MULTI ANI FERICITI!!!!!
Cat despre munca in casa, stiu cum e , tocmai am trecut si eu prin asa ceva in iunie, cand am fost la ai mei, cu oameni de meserie, care insa, ne-au tinut pana in ultimul moment. Ca sa nu mai zic ca, fiind de meserie, ar trebui sa stie ce si cum, de ce, pentru ce.
Ei insa, faceau numai ca sa scape mai repede, banii..multi si nemeritati,si nu cum TREBUIA!!!!
Norocul meu a fost ca inainte de-a ma apuca de treaba, m-am documentat si a stiut ce vreau si ce trebuie.

Bafta si multa rabdare. Intr-un tarziu, ai sa vezi ca totul va lua contur exact asa cum iti doresti.
Te pup dulce dulce.
Noi ne pregatim sa plecam la Spital acum.Speram sa-l vedem pe bebe azi, la ecograf.
ganesha
Cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele! floare.gif Felicitari pentru sotul tau! SI La Multi Ani - stiu ca e cxam tirziu, dar ma gindesc ca "mai bine mai tirziu decit niciodata" si in plus.... urari de bine si fericire cit incape, viata senina si sporuri care sa vina pe roate nu au cum sa faca decit bine, in orice zi ar veni, nu(chiar si cu vreo 2-3 mai tirziu blushing.gif )?
nusarich
Felicitari gigelu! La mai mare!

Cu meseriasii, si eu am zis ca daca ma voi apuca vreodata de aranjamente prin casa voi angaja echipa care sa faca toate lucrarile cu data limita.
Eu.
honey,ganesha, multumesc pt urari give_rose.gif

annaiss, ba da, putem sa le refuzam, insa ar trebui sa mai asteptam cel putin o saptamana sa le refaca si nu stiu daca nu ar trebui sa modifice corpurile. e vorba de corpurile suspendate de la bucatarie, unde eu am cerut sa aiba 2 usi, in doua culori, si el mi-a facut una singura intr-o culoare mad.gif

honey, nu stiam pe unde te-ai pitulat, ca nu te-am mai vazut in ultimele zile hug.gif astept cu sufletul la gura sa aflu daca e burtica sau burtic w00t.gif ti-am spus ca de anul viitor din toamna ne apucam si noi de muncit pt o burtica? wink1.gif

ganesha, urarile sunt mai mult decat binevenite, oricand ar fi ele. voi macar nu ati avut de unde sa stiti ca e ziua mea....tatal meu a stat la noi toata saptamana trecuta si a plecat duminica pe la 11.30 fara sa isi aminteasca macar ca e aniversarea mea sorry.gif

nusa, la fel vom face si noi. vom cumpara noi materialele, ei sa vina cu doar cu sculele si sa-si faca treaba.

am mai mancat niste struguri si inghetata blushing.gif
ina_ceva
Cu intarziere iti spun si eu La multi ani, fericire, sanatate si multa multa iubire!

Felicitari pt sotul tau! wink1.gif In legatura cu amenajarile din casa si eu prefer sa chem o echipa, parca altii au simt al raspunderii mai mare decat rudele dry.gif
honey79
Pup Crenguta scumpa.
Scuze ca nu m-ai gasit pe mess. Programul meu e cam aiurea, zilele astea. Ma culc pe la 2-3-4am si ma trezesc chiar si dupa ora 12 -13.
Ieri am avut o zi cam aiurea, dar, multumim lui Dumnezeu, a trecut.

Ai inceput serviciul??? Ai rezolvat cu usile???
Eu.
ina, multumesc give_rose.gif

CITAT(honey79 @ 23-08-2007, 01:26 PM) *

Pup Crenguta scumpa.
Scuze ca nu m-ai gasit pe mess. Programul meu e cam aiurea, zilele astea. Ma culc pe la 2-3-4am si ma trezesc chiar si dupa ora 12 -13.
Ieri am avut o zi cam aiurea, dar, multumim lui Dumnezeu, a trecut.

Ai inceput serviciul??? Ai rezolvat cu usile???

honey pupic.gif ai aflat ceva? w00t.gif
serviciul il incep luni, pana atunci sunt inca in concediu.
cu usile nu m rezolvat nimic si nici nu-mi mai bat capul. dar am sa il taxez la final mad.gif
uka
helo hello, crenguta, iti spun si eu la multi, cu intarziere destul de mare, tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca si spor la anul ptr burtica, sa dea Dzeu sa fie bine. felicitariptr iubi tau, la mai mare, si tie la fel...
p.s: te salut de la Brasov biggrin.gif
Eu.
merci de urari, uka floare.gif

macar respiri la brasov aer mai racoros si mai curat...
a fost ok la licenta, ca eu am ratat anuntul. cat ai luat?
uka
nu mai stiu cat am luat..
undeva la 7.50 calculasem nota finala, inca nu s-au afisat...
Eu.
meniu azi

md
- 1 rosie
- 1 colt paine neagra
- branza de burduf

pranz

- mamaliga
- 5 sarmalute mici
- capuccino cu lapte si frisca

am mai slabit 400g saptamana trecuta yahoo.gif

Didi
CITAT(Eu. @ 27-08-2007, 01:33 PM) *

am mai slabit 400g saptamana trecuta yahoo.gif

Bravo, la mai multe, pana ajungi unde doresti! cheer.gif
bubbles
Ziua pupic.gif Si La multi ani !!! cu intarizere .Sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii si impliniri hug.gif .
honey79
Pup Crenguta iubita si-i doresc o zi superba. Felicitari pentru consecventa si pentru rezultatul acesteia: pierderea kg-lor.

Tine-te bine, caci planuiesc sa vin in tara,iarasi..undeva pe la jumatatea-sfarsitul lui Septembrie. Nu mai scapi atunci. wink1.gif

Pupici si imbratisari cu drag.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.