CITAT(Didi @ 27-08-2007, 01:43 PM)

Bravo, la mai multe, pana ajungi unde doresti!

multumesc, didi, si tie la felCITAT(bubbles @ 27-08-2007, 02:06 PM)

Ziua

Si La multi ani !!! cu intarizere .Sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii si impliniri

.
multumesc, bubbles! ma repet: casa de piatra, sa fiti fericiti si sa va iubiti mult-mult. stii ca ati avut nunta de ziua mea? m-am gandit mereu la voi pe 19 August
honey
da' cine zicea ca vreau sa scap? de data asta si sa vrei si nu scapi tu nepupacita
mi=e dor de tine
azi am cam dat-o in bara la cina, am mancat cam mult si cam gras, mai ales tinand cont de pranzul "sarmalos". am mancat 400ml sana Danone, 2 felii de paine si.....5 cremwursti de porc....nu ma pot abtine cand ii vad
daaaaar, a fost prima zi de serviciu dupa cele 2 saptamani de concediu si le-am dus colegilor 2 kg de [rajiturele de toate soiurile, si cola, si sprite si nu m-am atins de nimic
da' a fost greu, mai ales cand am vazut mini tartele cu fructe, pasiunea mea......
sper sa le termine in seara asta ca maine nu granatez pt gesturile mele
ganesha
27-08-2007, 09:08 PM
CITAT
daaaaar, a fost prima zi de serviciu dupa cele 2 saptamani de concediu si le-am dus colegilor 2 kg de [rajiturele de toate soiurile, si cola, si sprite si nu m-am atins de nimic
Ce
cula esti, cre'ca te iubesc colegii - ca eu stiu ca te-as de-as fi colega ta

Spor in continuare!
(Lasa cremvustii aia ca au colesterol

)
ganesha
asa e traditia la noi - daca e sau a fost ziua ta, musai sa le aduci suc si dulcegarii
azi
md
- cafea cu 200ml lapte de 1,5%
- 1 banana
pranz
- varza calita
- 2 bucati de piept de pui la gratar
- cafea cu 200ml lapte de 1,5%
honey79
28-08-2007, 01:24 PM
Pupici cu sclipici.
S-ar putea sa nu mai vin in tara. Iti explic mai multe pe messenger, cand intri.
PS: Nu ai poze cu mobila cea noua?
Pup si imbratisez cu drag.
am ajuns si eu pe-acasa dupa un w-end de vis, care imi doream sa nu se mai termine.
am gasit o pensiune la munte, intr-un sat uitat de lume, pensiune modernizata cu fonduri SAPARD si care arata absolut demential. sunt 6 camere in total, iar noi am avut marele noroc de a fi singuri in acest w-end.
am mancat pe rupte
asta e, maine se va vedea la cantar, dar era imposibil sa rezist la pulpe de gaina (facute de al meu iubitel) pe gratar, cartofi prajiti, branza grasa de casa cu paine si rosii,etc,etc. drumetii nu prea am facut din moive de oboseala mare, vreme mohorata si nori (plouase rau cu o zi inainte), dar am stat tot pe-afara in spatele casei.
ne-am hotarat sa mergem lunar acolo pentru o cura de ciripit de pasari, susur de izvor si miros de iarba uda. iar cum la sfarsitul lunii implinim 7 ani impreuna, ii vom sarbatori facand drumetii in parcul national din apropiere
ganesha
02-09-2007, 09:02 PM
Ce frumos ai ziiiis, asa o pofta mi-ai facut! La cit mai multi ani fericiti impreuna!
Gata, imi iau catelul si ma duc in padure, ca nu mai rezist
living

bucataria

noi doi

pe terasa din spate unde mancam

pe leaganul de langa gratar

asteptam sa se termine pulpele de prajit
camera

cada cu bule

mi-e dor de ea

vedere din usa balconului (mai sus sunt muntii)
http://img402.imageshack.us/img402/2720/img3930kn3.jpgsufland la foc

branza cu rosii
http://img127.imageshack.us/img127/5783/img3996du1.jpg
in drum spre casa, am facut cateva mici ocoluri: am fost sa vizitam Sfanta Manastire Dintr-un Lemn, loc pe care il recomand din tot sufletul oricarei persoane, religioasa ori nu....e incredibil.
mai apoi am fost in statiunea Baile Govora, unde am ramas profund intristati si dezolati de mizeria si delasarea, paragina ce domnesc in zona aceea incredibila. din pacate, cu toate miile de flori si frunze, cu parcurile uriase, nu reusesti sa uiti de cladirile distruse cu miros de moarte in care alta data petrecea spuma Bucurestilor. unul dintre exemple ar fi Hotelul Palace, ce sta sa cada (nu inteleg cum se mai permite accesul oamenilor inauntru), hotel conceput de acelasi arhitect francez care a schitat Lido-ul Bucurestiului. mare pacat....la Sf Manastire Dintr-un Lemn - un colt de Rai

ruinele celui mai luxos hotel din perioada celui de al II-lea Razboi Mondial (Statiunea Baile Govora) - poza e din lateral, fatada e sinistra de-a dreptul
Doamne cat de prosti si ingramaditi suntem noi, romanii!....
Noapte buna!
nusarich
02-09-2007, 09:54 PM
Absolut superbe pozele, Gigelu! Unde e pensiunea asta? Cam cat costa pe noapte? Ma gandesc ca poate mi-oi lua si eu concediu intr-un final anul asta si poate mai tragem o fuga prin munti...
Cat despre delasarea romanilor, eu am zis asta de nenumarate ori si se uita lumea crucis la mine ca-s a dracului... Am vazut si eu prin multe colturi de tara adevarate monumente de arhitectura lasate pur si simplu sa moara incet, pentru ca banii se duc oriunde altundeva decat la pastrarea avutului cultural si arhitectonic...
nusa, pensiunea e in jud. Valcea, sat Pietreni, langa parcul national Buila-Vanturarita.
camerele sunt intre 80 si 100 RON/noapte. bucataria iti e la dispozitie, frigider, vesela, mai putin mancarea pe care ori o aduci cu tine, ori o cumperi de pe la magazinele din sat.
Amazoana
03-09-2007, 09:04 AM
Neata Eu.
Ce loouri frumoase ai vizitaaat! acat, mare pacat ca sunt, unele, in paragina
Si voi sunteti foarte draguti
nusarich
03-09-2007, 09:19 AM
Merci mult, Gigelu, esti o scumpa!
michelle
03-09-2007, 12:14 PM
Gigelu, mi-am clatit si eu ochii cu pozele pe care le-ai pus.. Absolut superbe! Cred ca v-ati relaxat la maxim
PS: arati f bine
ina_ceva
04-09-2007, 01:10 PM
Mi se pare si mie ca ai mai slabit
Super poze, mi s-a facut dor de bunici si de tara
Miha, Ina, multumesc mult, sunteti dragute
adevarul e ca in kg nu prea am slabit. nu m-am mai cantarit de aproape 2 saptamani (luni vor fi 2) pt ca de la w-endul de la munte am mancat cam aiurea si multe dulciuri
in schimb remarc diferente mari la haine. cum spuneam, talia incepe sa se contureze, iar astazi am imbracat o camasuta pe care la jumatatea lui iulie nu reuseam sa o inchei
si colegii de serviciu au facut ochii mari zicandu-mi ca am slabiiiit
si pentru pofticioase, inca o poza de la munte
am primit astazi spre studiu cartea Mihaelei Bilic, iar dieta propusa de ea imi face cu ochiul
si fiindca tot e zi de cumparaturi, mi-am facut o lista cu cele necesare si am sa incerc sa o tin o saptamana ca nu pare grea.zice asa:
Ziua 1
md - 1 cafea+1 felie de paine+ o omleta dintr-un ou si o feliuta de sunca slaba
pranz: 200 g muschi de vita la gratar+50g paste fierte ( cu 1lg ulei de masline si condimente)
cina: 100g somon afumat (4 felii)+ 4 felii pepene galben+ 1 salata de cruditati (cu 1lg ulei de masline, otet si condimente)
incep de maine.
din fericire se poate inlocui carnea de vita cu cea de pui. eu voi inlocui somonul
cu ceva mai putin scarbos (din punctul meu de vedere) si anume ton in suc propriu
bleah, am oroare de peste
asa ca maine va fi zi de cantar si...la drum
ganesha
07-09-2007, 09:17 PM
CITAT
in kg nu prea am slabit. nu m-am mai cantarit de aproape 2 saptamani (luni vor fi 2) pt ca de la w-endul de la munte am mancat cam aiurea si multe dulciuri blushing.gif in schimb remarc diferente mari la haine.
Same here, same here

chiar azi mi-am luat niste blugi
mai mici. Arati demential in poze!
dany
09-09-2007, 12:18 AM
Citind mai mult pe diagonala

...am crezut ca ai pus poze cu apartamentul tau , la inceput . Sper ca le vei pune ...candva ...
Acea pensiune arata extraordinar de bine .....si la pret e ok ....Tu arati demential !!!!!! Cand ai slabit atat ?????
Cu intarziere iti urez tie LA MULTI ANI ....si voua ....la fel ...LA MULTI ANI IMPREUNA !!!
'neatza
ganesha, si eu am avut o surpriza in dimineata asta cu pantalonii de serviciu care deja imi sunt putini larguti
dany, pozele cu apartamentul meu vor trebui sa mai astepte fiindca , speram noi, abia in vara anului viitor va fi gata casuta. poate dupa sarbatorile de iarna voi pune poze cu bucataria, pe care vrem sa o terminam in ianuarie.
nu esti in intarziere cu urarile, de abia pe 29 sept va fi aniversarea noastra, cand vom merge din nou la pensiune.
merci de complimente
cum spuneam, in kg nu am slabit prea mult, ba chiar sambata cand m-am cantarit luasem 500g
si aveam 61.6, dar nu stiu ce se intampla la haine ca devin pe zi ce trece mai largi.
de sambata am inceput dieta mihaelei bilic si imi merge foarte bine. sunt curioasa dupa o saptamana ce se intampla. astazi, din pacate am sarit peste micul dejun ca ne-am trezit ff tarziu
vineri seara am avut accident cu Matei
ne-a lovit unul in spate si portbagajul e cam varza. am stat la sectia nr. 1 (Calea grivitei)de la 17.40 pana la 00.20, mai bine de 6 ore si jumatate
nusarich
10-09-2007, 08:48 AM
'Neata!
Bravo pentru hainute!
Sper sa se faca bine repede Matei. Stiu cum e cu masinile, noi de la Pasti pana acum am schimbat 2 parbrize si o luneta. Si cu stat la coada la Politie (la sect. 2, e drept) de la 18.00 pana pe la 2 noaptea... si a doua zi trezit la 5.20 si mers la job de la 8 dimineata.
Pisik
10-09-2007, 10:39 AM
Iti multumesc pt recomandarea pensiunii. Am fost sambata, am dormit o noapte, super totul, mi-a placut f mult.
Felicitari pt. aniversare, va fi de ziua mea
O saptamana buna!
bubbles
10-09-2007, 11:09 AM
Neata .Felicitari pentru pantaloni si bafta la tinut dieta Miahelei B. Am si eu cartea .. cred ca e aceeasi - Silueta dincolo de margini(sau mituri) ca nu stiu pe unde e
himere2005
10-09-2007, 04:03 PM
eu, arati foarte bine si parca esti mai blonduta sau mi se pare mie? parca te avantajeaza noua culoare de par. e foarte frumoasa vila si nu e scump deloc la conditiile pe care ti le ofera. iar voi sunteti niste porumbei
Pisik, ma bucur ca v-ati simtit bine. noi am rezervat deja pt sfarsitul lunii
Bubbles, tu ai tinut dieta asta? si daca da, a functionat?
himere
bine ai venit la mine in casuta. intr-adevar am fost ca doi porumbei si, in ultima vreme, cu mici exceptii cand am eu draci
suntem ca porumbeii. nu stiu ce ne-a lovit, dar parca e ca la inceputuri
esti singura care a remarcat schimbarea culorii parului
intr-adevar mi-am facut, pe la inceputul lui august, suvite blonde. de fapt cred ca m-a oxigenat. imi place si mie mult fiindca am impresia ca imi lumineaza fata si nu mi se mai vad atat de tare cearcanele
nusha , cu Matei nu e prea bine... a zis nenea doctoru' de mashinutzi ca nu-l poate consulta si vindeca decat in noiembrie
, asa ca bietul de el va sta stramb si bolnavior pana atunci
asa de rau m-am suparat ca de vineri de dupa accident nici nu am vrut sa ma mai uit cum arata
nusarich
10-09-2007, 07:12 PM
Gigelu, sa stii ca la masinile straine cam asa e. Noi am asteptat pentru parbrize cam 4 saptamani, iar pentru luneta vreo 5 (nu stiu de ce, sincer). Oricum, la astia se aduc doar pe comanda, si cum trebuie sa stai la coada, deh, n-ai ce face. Cel mai aiurea a fost cu luneta, ca ploua efectiv in masina, pe porbagaj. Parbrizul este din doua foi de geam, daca se sparge prima (ca asta ni s-a intamplat noua) e ok char daca ploua si nici nu te trezesti cu geamul in brate. In schimb, la luneta, geamul s-a facut tandari, adica particele de 1mmx1mm. Ne-am chinuit doua zile sa scoatem tandarile din masina, probabil ca pe porbagaj inca mai sunt, dar n-am avut ce faca. Am gasit geamul zobit cand am venit de la job, un vecin "dragut" aruncase ceva de sus, probabil vreo caramida, ceva, de s-a zobit asa. Mai si ploua in ziua respectiva...
bubbles
11-09-2007, 09:42 AM
Neata

.Gigelu nu am tinut dieta .. a vrut sa o tina o vara de a babuinului.Nici nu stiu pe unde mai e cartea ... stiu ca ii rosese un colt buzezscu inainte sa il dau

(plang dupa buza nu dupa carte

)Cum iti merge ?E grea de tinut?
bubbles
12-09-2007, 06:48 PM
Seara

.Am gasit si eu reteta din cartea Mihaelei Bilic .Ai reusit sa te tii de ea?Cu ce ai inlocuit somonul ca nici mie nu imi place
luchi
12-09-2007, 07:44 PM
Am avut fantezii gastronomice cu casul si rosiile alea!

Prin Dobrogea se gaseste muulta telemea, iar ce se vinde cu titlul de cas e o telemea nesarata
Nu fi trista
din cauza de Matei, cum zice prietena mea buna -e doar fier; te inteleg perfect, subsemnata a plans cand a sarit o piatra de la un camion si a facut o gaura in parbriz

. Noroc ca exista casco, si ca pana la urma totul se repara.
'neatza
bubbles, da ma tin de dieta, chiar daca, pe ici pe colo, mai schimb din meniu. somonul l-am inlocuit cu ton in apa
(chiar daca nici ala nu-mi place). ieri,spre exemplu, aveam la cina peste la gratar cu legume asortate. am mancat 150g de muschi de porc la gratar si o feliuta mica de paine neagra
luchi, eu telemeaua nu o pot manca. nu-mi place deloc, nici sarata, nici nesarata. casul, in schimb si casul framantat cu sare (aka branza de burduf) o iubesc
.
cu Matei, ce sa zic? tot suparata sunt, mai ales ca nu-l putem duce in service pana in noiembrie din lipsa de loc. sunt 4 service-uri Ford in tot bucurestiul si nu fac fata cererilor
sambata am examen si nu am invatat nimic
inca stau in dubii daca sa ma duc sau nu. in plus m-au lovit si rusii in dimineata asta si ma simt ca un balon umflat si dureros
bubbles
13-09-2007, 08:40 AM
CITAT(Eu. @ 13-09-2007, 09:20 AM)

'neatza
bubbles, da ma tin de dieta, chiar daca, pe ici pe colo, mai schimb din meniu. somonul l-am inlocuit cu ton in apa
(chiar daca nici ala nu-mi place). ieri,spre exemplu, aveam la cina peste la gratar cu legume asortate. am mancat 150g de muschi de porc la gratar si o feliuta mica de paine neagra
luchi, eu telemeaua nu o pot manca. nu-mi place deloc, nici sarata, nici nesarata. casul, in schimb si casul framantat cu sare (aka branza de burduf) o iubesc
.
inca stau in dubii daca sa ma duc sau nu. in plus m-au lovit si rusii in dimineata asta si ma simt ca un balon umflat si dureros
Neata

.Eu nici mie nu imi place pestele afumat deloc!!!!Am mancat intr`o noapte de revelion si mi`a fost rau de am crezut ca si mor.Atunci si din cauza amigdalitei pe care o aveam si a febrei ,dar acum numai cand il miros si mi se face rau

.Tonul in apa imi place mult

.
Eu la branza aia :casul framantat cu sare si pus la dospit ii zic branza imputita

.Face soacra in fiecare toamna cand ii aduce vaca de la stana si casul .Si face cateva "bidoace" .Noroc ca numai eu ma omor cu branza asta ca restul nu prea.Maimulta mie

doar ca e fff grasa

Si tu esti cu rusii?Si eu si vineri s-ar putea sa am si eu examen .. uff vineri e maine
Bubbles
si eu sunt la fel cu branza imputzita, daca nu m-ar mustra constiinta ca e atat de grasa, as manca zilnic, cu rosii reci din frigider si paine calda
si imi mai place la nebunie si branza frantuzeasca cu mucegai
cu pestele am patit si eu o faza asemanatoare. pana pe la 14 ani mancam peste la greu, gatit in orice fel. in vara de dupa clasa a 7-a am fost la bunica-mea (statea pe atunci la oradea) si am mers cu mama la strand , unde am facut insolatie. ajunse acasa mama m-a fortat sa mananc peste prajit. de atunci vomit instant la mirosul de peste prajit si mi se intoarce stomacul pe dos cand simt miros de peste crud.
dar, ciudat, mananc cu deosebita placere fructe de mareazi:
md
un bol cu fulgi expandati de orez (fara adaosuri), un varf de lgta de miere si lapte de 1,5%
pranz
o bucatica de piept de pui la gratar
varza calita
salata de sfecla rosie
ganesha
13-09-2007, 03:36 PM
CITAT
si eu sunt la fel cu branza imputzita, daca nu m-ar mustra constiinta ca e atat de grasa, as manca zilnic, cu rosii reci din frigider si paine calda blushing.gif si imi mai place la nebunie si branza frantuzeasca cu mucegai
Ahhh taaaaaci! Shhhhhh
Spor la toate!
nusarich
13-09-2007, 06:38 PM
CITAT(Eu. @ 13-09-2007, 09:20 AM)

'neatza
.
cu Matei, ce sa zic? tot suparata sunt, mai ales ca nu-l putem duce in service pana in noiembrie din lipsa de loc. sunt 4 service-uri Ford in tot bucurestiul si nu fac fata cererilor
Gigelu, mergi la examen! Noua ne zicea o profa in anul I (de analiza matematica tipa, deloc simpatica): "Conditia necesara (nu si suficienta) de a lua un examen este sa te prezinti. Nu te prezinti, l-a pierdut din start." Si mai aveam si profesori care daca nu te vedeau la primul examen (chit ca il picai), la al doilea picai automat. Pasarele de profi...
Nessie
14-09-2007, 10:18 AM
M-ai uns la suflet cu pozele alea!

Super cabana si zona. Nu ai putea sa faci un subiect la
Calatorii despre vila respectiva ca sa ramane pentru consultatii ulterioare?
Nu mai retin, tu ai facut sport sau cum ai slabit fara sa se vada la kg? Oricum ar fi, arati super in poze!

Mi-a placut!
Pentru examen si eu iti recomand sa te duci si sa stai pana la sfarsit. Se intampla de multe ori sa fie mai proful mai intelegator si sa plece sau sa va dea indicatii dupa jumatatea timpului.

Bafta multa!
michelle
14-09-2007, 10:24 AM
Exact, un examen e pe jumatate luat daca te prezinti
Multa bafta!
in sfarsit am din nou net acasa, dupa o saptamana de tratative cu dobitocii
in legatura cu examenul....hmmm, inca am dubii mari daca sa merg sau nu. e vorba de proful care m-a picat semestrul tercut si caruia i s-a us pata pe mine fiindca am facut gura pt nota din examen si pt cele de la evaluari. e genul de profesor la care daca scrii cu cuvintele tale te pica, daca inveti pe de rost si reproduci te pica pe motiv ca ai copiat. ne-a povestit despre el un alt profesor care a fost supraveghetor la licenta anul tercut. a stat tot examenul langa o tipa, uimit de fantastica ei capacitate de memorare. tipa invatase materia pe de rost. a cazut examenul pe motiv ca a copiat. supraveghetorul i-a luat apararea in fata profesorului spunand ca a stat langa fata tot timpul si ca aceasta nu a copiat. proful a zis ca e imposibil ca cineva sa invete pe de rost si ca el nu o trece, ba chiar are de gand sa faca o nota catre consiliul de administratie pt a o exmatricula
nu stiu sfarsitul povestii, dar m-a ingrozit, mai ales ca m-a luat la ochi.
nessie, nu, nu am facut sport
mi-e prea lene, desi imi tot spun ca ma apuc de pilates. chiar azi vorbeam cu prietena fratelui meu, cea care mi-a recomandat metabolul si mi-a spus ca datorita lui m-am subtiat. nu stiu ce sa cred, dar nici nu imi mai bat capul. sunt bucuroasa ca nu fac foamea si ca totusi se vede o diferenta
dany
14-09-2007, 10:51 PM
CITAT(nusarich @ 13-09-2007, 06:38 PM)

"Conditia necesara (nu si suficienta) de a lua un examen este sa te prezinti. Nu te prezinti, l-a pierdut din start."
Perfect adevarat !!!!!! Am patit-o si eu

. Asa ca ...ia-ti inima-n dinti si du-te !!!! Poate iti pica un subiect pe care il stii si ...ai scapat !!!!! Multa bafta !!!!
Nu te mai gandi la ce au patit altii !!!!! TU esti acum in cauza asa ca ....capul sus , pieptul inainte si ...goooo !
Multumesc de incurajari, fetelor, dar nu m-am simtit in stare sa ma duc, desi am stat pana tarziu aseara cu materia in brate. asta e , o sa-l dau in iarna.
azi e ziua de cantar si sunt foarte multumita, a fost prietenos cu mine
in ciuda rusilor, am pierdut 1.3kg cu dieta Mihaelei Bilic, asa ca am sa continui.
honey79
15-09-2007, 10:55 AM
Felicitari pentru pierderea in greutate.
Imi pare rau ca n-ai fost la examen.Insa, banuiesc ca tu stii mai bine ce si cum.
Te pupic dulcic si-ti doresc un weekend relaxant, plin de voie buna si soare.
Am facut bine ca nu m-am dus. dupa ce a dat subiectele, jumatate dintre cei din sala s-au ridicat si au plecat
'neatza
In w-end n-am fost foarte cuminte.....vineri seara am iesit la pizza
, dar sambata si duminica am recuperat, mancand corect (salate, piept de pui la gratar, etc). mi s-a cam luat de piept de pui - voi cu ce il inlocuiti?
diseara incep Pilates ca mi-e frica sa nu mi se lase pielea. am slabit foarte mult la partea dorsala si n-am ramas cu mai nimic
asa ca vreau ca putinul existent sa-l tonific putin sa para mai mare. in plus, burta nu slabeste la fel de repede ca restul, asa ca trebuie luate masuri.
bubbles, tu parca ai facut Pilates, nu?
care exercitiu? 20 minutes workout? ai putut umbla a doua zi?
cam in cat timp s-au vazut efectele, daca au existat?
honey79
17-09-2007, 09:58 AM
Neata Crenguta scumpa.
Imi place ce vad la tine:determinare,vointa...super.
Te pupic dulce dulce si-ti doresc o zi si-o saptamana minunate.
PS: Daca intri cumva pe mess, am o surpriza pt tine.
Honey
surpriza ta m-a terminat. multumesc
honey79
17-09-2007, 11:28 AM
CITAT(honey79 @ 17-09-2007, 12:28 PM)

si pe al meu la fel
viseaza cu ochii deschisi
' neatza
de ieri de la ora 15 suntem fericitii unchi, respectiv matusa a frumoasei Sara Maria, fetita verisoarei lui El.
o frumoasa de 3.8kg, nascuta prin cezariana (ca a fost musai), cu ochi mari migdalati si nasucul carn.
bineinteles ca aseara nu am mai facut Pilates ci am stat cu retina lipita de ecranul calculatorului, admirand pozele.
astazi am imbracat pt prima oara in ultimii 3 ani un sacou pe care il purtam in anul 1 de facultate si pe care pot sa il inchei
michelle
18-09-2007, 08:25 AM
Sa va traiasca nepotica!

Felicitari pt sacou, la cat mai multe
axe10
18-09-2007, 09:18 AM
CITAT(Eu. @ 17-09-2007, 10:55 AM)

[color=#660000]'neatza
In w-end n-am fost foarte cuminte.....vineri seara am iesit la pizza

, dar sambata si duminica am recuperat, mancand corect (salate, piept de pui la gratar, etc). mi s-a cam luat de piept de pui - voi cu ce il inlocuiti?
Pieptul de pui nu poate fi inlocuit cu nimic care sa nu te ingrase sau sa nu contina proteina!
Cum vad ca ai gand de sport, pieptul de pui e tot ce-ti trebuie ca sa faci muschi....proteina cea mai buna, pt ca nu contine grasime deloc!...
Deci, continua....poate schimband condimentele care le pui pe el se mai schimba gustul!
Miha
multumesc. asteptam botezul cu sufletul la gura, sa o vedem si live
Axe, ma asteptam la asa un raspuns in privinta pieptului de pui
dar cum speranta moare ultima, am zis sa intreb si eu
am incercat cu tot felul de mirodenii si tot nu aluneca pe gat in jos decat cu noduri. asta e, baba la frumusete rabda. de-as putea si nu mi-ar fi scarba l-as inlocui cu peste slab.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.