Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Eu.'s home
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
honey79
Neata draga matusica.Felicitari.
Sa va traiasca nepotica, sa fie sanatoasa,mancacioasa si frumoasa.
Sa va duca numai bucurii si voua si parintilor.

Crengu, eu mai nou imi fac mujdei de usturoi..de fiecare data cand gatesc pui...la gratar,la cuptor.Nu stiu daca e de la sarcina sau tot din cauza de saturatie de acelasi gust tot timpul...dar, deocamdata merge.
Te pupic si-ti doresc o zi frumoasa.
Eu.
Honey, sunt fan usturoi (si mujdei) si ceapa, dar, din pacate, nu pot manca deoarece mi-e fff rau dupa ele sad.gif
Ultima oara am mancat 2 feliute de ceapa rosie wub.gif preferata mea si mi-a fost rau 2 zile
axe10
CITAT(Eu. @ 18-09-2007, 10:58 AM) *

Miha pupic.gif multumesc. asteptam botezul cu sufletul la gura, sa o vedem si live

Axe, ma asteptam la asa un raspuns in privinta pieptului de pui sorry.gif dar cum speranta moare ultima, am zis sa intreb si eu )).gif am incercat cu tot felul de mirodenii si tot nu aluneca pe gat in jos decat cu noduri. asta e, baba la frumusete rabda. de-as putea si nu mi-ar fi scarba l-as inlocui cu peste slab.

Si de peste o sa te saturi...dar poti pune un piiiiiiiccccccccccc de ulei de masline pe deasupra cand il bagi la cuptor de ex....la folie...

CITAT(Eu. @ 18-09-2007, 12:42 PM) *

Honey, sunt fan usturoi (si mujdei) si ceapa, dar, din pacate, nu pot manca deoarece mi-e fff rau dupa ele sad.gif
Ultima oara am mancat 2 feliute de ceapa rosie wub.gif preferata mea si mi-a fost rau 2 zile

Ai incercat triferment la masa si dupa?
Eu.
CITAT(axe10 @ 18-09-2007, 02:08 PM) *

CITAT(Eu. @ 18-09-2007, 10:58 AM) *

Miha pupic.gif multumesc. asteptam botezul cu sufletul la gura, sa o vedem si live

Axe, ma asteptam la asa un raspuns in privinta pieptului de pui sorry.gif dar cum speranta moare ultima, am zis sa intreb si eu )).gif am incercat cu tot felul de mirodenii si tot nu aluneca pe gat in jos decat cu noduri. asta e, baba la frumusete rabda. de-as putea si nu mi-ar fi scarba l-as inlocui cu peste slab.

Si de peste o sa te saturi...dar poti pune un piiiiiiiccccccccccc de ulei de masline pe deasupra cand il bagi la cuptor de ex....la folie...

CITAT(Eu. @ 18-09-2007, 12:42 PM) *

Ai incercat triferment la masa si dupa?

Axe, peste nu mananc din printzip, adicatelea mi-e scarba de mor. nu sufar pestele.
cat despre ceapa, am incercat triferment, scobutil, colebil si nimic sad.gif la fel cu mierea desi cica e pansament gastric. am gastrita
axe10
Opareste un pic ceapa....sau usturoiul poti sa-l coci in coaja un pic in cuptor...devine moale, se pastreaza aroma....merge...

Daca iei fileuri...nici ca nu simti gustul....pestele de balta are miros mai puternic si dupa ce-l gatesti....restul...mai putin...dar daca nu-ti place...continua cu pieptul de pui!
Ce tii tu acuma?...de te impiedici de pieptul de pui?
ganesha
CITAT(Eu. @ 18-09-2007, 09:58 AM) *

am incercat cu tot felul de mirodenii si tot nu aluneca pe gat in jos decat cu noduri. asta e, baba la frumusete rabda. de-as putea si nu mi-ar fi scarba l-as inlocui cu peste slab.[/color]

Pe vremuri foloseam sos pesto (poti sa-l faci si-n casa) - il face foarte fraged si aluneca pe git usor de tot biggrin.gif Plus ca-i da si gust wink1.gif

Felicitari pentru nepotica! cheer.gif floare.gif
Nessie
Buna! pupic.gif Sa-ti spun cum fac eu pieptul de pui.

Il tai in felii subtiri si le bat usor cu ciocanul de carne, le sarez, pun un condiment facut de mine si le las cate 1-2 min pe fiecare parte in tigaia de teflon. Poti sa pici si putin ulei, dar merg foarte bine is fara. Se inmoaie carnea si nu mai e inecacioasa. wink1.gif

Condimentele alea ies prin amestecare: boia iute de ardei, piper, patrunjel uscat, usturoi granulat (poti sa il scoti daca ai probleme), oregano, menta si orice iarba uscata mai ai prin casa.

pupic.gif Felicitari pentru nepotica! Sa fie sanatoase si frumoasa! baby.gif
Eu.
Multumesc mult, fetelor give_rose.gif

Axe, nu pot peste deloc, ca dau la boboci instant blushing.gif doar tonul din conserva il pot manca fara sa imi fie rau, cu toate ca il detest.

ganesha, pestoooo w00t.gif m-ai omorat. nu stiu ce contine dar imi place la nebunie. cel din magazin, insa, e cam gras (uleios)

nessie si eu fac la fel (cu batutul si condimentatul), dar le pun pe gratar si nu in tigaie.

am mancat prea mult piept de pui din 30 iulie incoace si de aceea mi s-a luat. din pacate nu am alt inlocuitor.

axe, tin dieta Mihaelei Bilic acum, dar nu ca la carte, in sensul ca mai inlocuiesc din meniuri ( are muschi de vita, somon, peste la gratar - eu mananc pui blushing.gif )
ganesha
CITAT
ganesha, pestoooo m-ai omorat. nu stiu ce contine dar imi place la nebunie. cel din magazin, insa, e cam gras (uleios)

Am sa caut sa postez niste retete de facut pestoul in casa, macar asa controlezi tot ce pui in el.
Eu.
CITAT(ganesha @ 18-09-2007, 04:00 PM) *

CITAT
ganesha, pestoooo m-ai omorat. nu stiu ce contine dar imi place la nebunie. cel din magazin, insa, e cam gras (uleios)

Am sa caut sa postez niste retete de facut pestoul in casa, macar asa controlezi tot ce pui in el.

pray.gif plecaciune.gif
astept cu ochii asa : w00t.gif
ganesha
Unii au casuta de mesaje plina, cin'sa fie... cin'sa fie... blum.gif

N-am uitat nici de pesto, doar ca n-am mai apucat. Azi am planuri mari sa trimit postasul cind ajung acasa mai diseara (la mine), acuma ma maninca scolile devil.gif
axe10
CITAT(Eu. @ 18-09-2007, 03:20 PM) *

axe, tin dieta Mihaelei Bilic acum, dar nu ca la carte, in sensul ca mai inlocuiesc din meniuri ( are muschi de vita, somon, peste la gratar - eu mananc pui blushing.gif )[/color]

Aha...inteleg....

CITAT(ganesha @ 19-09-2007, 06:22 PM) *

N-am uitat nici de pesto, doar ca n-am mai apucat. Azi am planuri mari sa trimit postasul cind ajung acasa mai diseara (la mine), acuma ma maninca scolile devil.gif

Pune tu reteta pe aici ca s-o vada si altii interesati! pray.gif plecaciune.gif
ganesha
CITAT(axe10 @ 19-09-2007, 08:45 PM) *

CITAT(ganesha @ 19-09-2007, 06:22 PM) *

Pune tu reteta pe aici ca s-o vada si altii interesati! pray.gif plecaciune.gif

Pai aicea o puneam, acushica!
ganesha
Uite reteta de pesto pe care o folosesc eu. floare.gif Ma gindeam s-o pun si la retete calculate, eu o am calculata acasa, dar inca nu am apucat s-o scriu/transcriu, adaptez blum.gif
axe10
CITAT(ganesha @ 20-09-2007, 04:06 PM) *

Uite reteta de pesto pe care o folosesc eu. floare.gif Ma gindeam s-o pun si la retete calculate, eu o am calculata acasa, dar inca nu am apucat s-o scriu/transcriu, adaptez blum.gif

Multumim!
uka
in sfarsit, ti-am regasit casuzta, nu stiu de ce dar majoritatea notificarilor de pe forum le primesc in bulk, saptamana asta am observat si eu...asa ca iti pierdusem jurnalul...
ce mai faci???
eu m-am mutat la BV, stii, nu??
Ceea ce nu stii este k mi-am luat si moatnul cu mine biggrin.gif si sunt tare mandra ca s-a acomodat bine si repde, isi face de cap p langa mine, si sufera cand nu e teo acasa sad.gif m-au tradat amandoi sad.gif

pupici si sper k esti bine
danyhoney
CITAT(ganesha @ 20-09-2007, 03:06 PM) *

Multe multumiri !!!! give_rose.gif
Amazoana
Sa-ti traiasca nepotica EU. cheer.gif

E nascuta in aceeasi zi cu mamicuta mea draga!
ina_ceva
Sa-ti traiasca nepotica si sa creasca mare si frumusica! grin.gif
buretel
CITAT(dulcikatty @ 22-09-2007, 11:21 AM) *

Sa-ti traiasca nepotica EU. cheer.gif

E nascuta in aceeasi zi cu mamicuta mea draga!

La Multi Ani pupic.gif Si pt mama ta, Dulcico hug.gif
Ce mai faci Crenguta? floare.gif
honey79
Crenguta scumpa, am incercat sa dau de tine. .... dar n-am reusit.
Te pupic si te imbratisez cu drag.
Sper ca esti bine.
Eu.
Honey, abia am venit de la munte sad.gif am plecat ieri dimineata devreme,sa ne relaxam la aer curat, mancare ingrasacioasa blushing.gif si sa aniversam cei 7 ani de cand ne suportam unul pe altul cu stoicism )).gif

buretel, multumesc de intrebare, in mare sunt bine, nu ma mai tin momentan de dieta ( dar incep de maine) si trec printr-o perioada mai agitata ca vreau sa aplic, in cadrul aceleiasi firme, pentru un post mai sus, dar in cadrul altui departament. asa ca am fost cam stresata saptamana trecuta de ideea de a-mi anunta sefii ca vreau sa ii las balta huh.gif cu unul am reusit, mai am maine cu cel de-al doilea, dupa care incepe febra testarilor doh.gif sper sa-mi iasa figura
nusarich
La cat mai multi ani fericiti impreuna, Gigelu! Bafta la job!
ina_ceva
clap.gif clap.gif 7 ani yahoo.gif
La cat mai multi si fericiti impreuna! pupic.gif
buretel
w00t.gif 7 ani? La cat mai multi impreuna give_rose.gif

Bafta multa cu noul post, iti tin pumnii sa-l obtii hug.gif
Eu.
'neatza

pierdut ambitie pentru dieta, caut donatori )).gif

sunt extrem de obosita in ultima perioada si am zile in care nu-mi vine sa mananc nimic (mananc o masa doar) si zile in care mananc de rup huh.gif
am renuntat sa ma mai cantaresc pt ca dumnealui cred ca e bolnavior desi i-am schimbat bateriile de curand. la fiecare cantarire imi arata alta valoare, uneori cu 1-2kg in plus/minus.

demersurile la job dau roade si am mari sperante ca voi reusi ceea ce mi-am propus w00t.gif
bubbles
Neata.Eu sunt donator pt dieta grin.gif .
La cat mai multi ani impreuna hug.gif
Eu.
CITAT(bubbles @ 05-10-2007, 09:49 AM) *

Neata.Eu sunt donator pt dieta grin.gif .
La cat mai multi ani impreuna hug.gif

neatza,

sa stii ca inca n-a ajuns ambitia de la tine dry.gif
pupic.gif
mi-am inceput dimineata triumfator cu o prajitura mare doh.gif
vreau w-end sa doooooooooorm
axe10
Prajitura? Asa matinal?....nu cumva ti-ai lasat ambitia la munte cand ai fost?
Ia caut-o prin buzunarul de la geanta/rucsac!!
buretel
CITAT(Eu. @ 04-10-2007, 10:10 AM) *
demersurile la job dau roade si am mari sperante ca voi reusi ceea ce mi-am propus w00t.gif

cheer.gif Bravooo, asteptam vesti bune! pupic.gif
Eu.
Azi am vesti proaste sorry.gif
De luni dimineata am inceput sa ma simt rau, sa ma doara capul infiorator. Am fost la medic, mi-a facut analize sa vada daca nu am vreun streptococ (din fericire nu am) si mi-a dat tratament pentru gripa (nurofen, tantum verde, paracetamol,etc). Ieri mi-a fost infiorator de rau, asa ca pe la 14 m-am carat de la serviciu cu taxiul si am mers la al meu la job sa ii cer sa ma duca acasa.Toata noaptea am tusit ca naiba, iar de dimineata surpiza: nu mai am voce mad.gif am zacut in pat pana la ora asta, tusind de ma luau toate transpiratiile. Acum astept ora 17.30 sa apara al meu acasa, ca la 18.30 am din nou programare la medic doh.gif cred ca am ceva bronsita pe langa gripa.

aa, in plus, luni am fost si la ginecolog, care mi-a descoperit ca am maaari probleme cu rnichiul stang (acum trebuie sa ma programez si la ecografii) si care am impresia ca suspecteaza ceva in neregula cu mine huh.gif a facut cineva de pe aici, in afara mamicilor, ecografie transvaginala? blushing.gif wacko.gif
Am vazut ca medicul o recomanda atunci cand suspecteaza ovare polichistice, fibroame, etc unsure.gif
Pisik
CITAT(Eu. @ 10-10-2007, 03:35 PM) *

Azi am vesti proaste sorry.gif
De luni dimineata am inceput sa ma simt rau, sa ma doara capul infiorator. Am fost la medic, mi-a facut analize sa vada daca nu am vreun streptococ (din fericire nu am) si mi-a dat tratament pentru gripa (nurofen, tantum verde, paracetamol,etc). Ieri mi-a fost infiorator de rau, asa ca pe la 14 m-am carat de la serviciu cu taxiul si am mers la al meu la job sa ii cer sa ma duca acasa.Toata noaptea am tusit ca naiba, iar de dimineata surpiza: nu mai am voce mad.gif am zacut in pat pana la ora asta, tusind de ma luau toate transpiratiile. Acum astept ora 17.30 sa apara al meu acasa, ca la 18.30 am din nou programare la medic doh.gif cred ca am ceva bronsita pe langa gripa.

aa, in plus, luni am fost si la ginecolog, care mi-a descoperit ca am maaari probleme cu rnichiul stang (acum trebuie sa ma programez si la ecografii) si care am impresia ca suspecteaza ceva in neregula cu mine huh.gif a facut cineva de pe aici, in afara mamicilor, ecografie transvaginala? blushing.gif wacko.gif
Am vazut ca medicul o recomanda atunci cand suspecteaza ovare polichistice, fibroame, etc unsure.gif

Eu, multa sanatate, sa te faci bine repede si sa nu fie f grav.

Nu te teme de eco transvagnala, nu e f naspa, e un pic neplacut ca orice vizita la ginecolog, dar nu e f complicat. Iti dau pm cu detaliile
danyhoney
Offff , toate se aduna la tine sad.gif sad.gif

Multa, multa sanatate si sa ne tii la curent ! give_rose.gif
Eu.
Pisik, Dany, multumesc de incurajari.
Adevarul e ca sunt cam morcovita unsure.gif

Ma duc la loc in pat pana vine al meu acasa, ca deja am ameteli mari de tot
nusarich
Gigelu, sanatate multa!

Ai grija, bantuie ceva gripa pe aici de numa... Eu am stat 2 saptamani cu paracetamol si tantum verde si alte chestii (mai mult sau mai putin babesti) si inca tusesc, asta fiind a 4-a saptamana de behait. Mergi la medic neaparat. Pentru voce ia homeogene 9, isi face efectul garantat (testat la recomandarea unui medic, revenit voce intr-o zi jumate). Sa ne tii la curent.
michelle
Multa sanatate, Crengu! hug.gif
Pt gat iti recomand Neo Angin
ina_ceva
Sanatate multa Crengutza! Ce tzi-a spus doctorul, e bronsita?
Eu.
Dupa peripetii am aflat si eu ce am. Am mers in seara aceea la medic, ma durea capul infiorator, de-mi venea sa-l dau jos de pe gat si sa-l arunc intr-un canal )).gif Dna doctor a facut o fata luuunga vazandu-ma in halul ala, m-a luat la interbari, eu ii raspundeam pe soptite ca voce pauza, dupa care s-a decis sa ma duca la ORL, la colega ei. Buuun, nu m-am speriat ca nu mai fusesm niciodata la ORL, da' cand am vazut ce ustensile scoate tanti mi-a inghetat sangele in vine. Dupa un control de gat si unul de urechi, ma anuntat senina ca vine partea nasoala (de paraca treaba cu gatul nu fusese doh.gif ), unde ma va durea si ca nu poate sa-mi recomande nimic altceva pentru calmare decat 2 minute de injuraturi in gand. Va spn sincer ca dupa primele doua secunde de investigatii, i-am urmat sfatul cu constiinciozitate wacko.gif Doare infiorator.Cine a fost, probabil cunoaste. Mi-a bagat pe nas pana prin gat un ac-tub lung (cica-i zice aspirator) si a inceput sa zgandare cu el pentru a extrage secretiile nazale. Io aveam impresia ca vrea sa-mi traga pe nas afara si amigdalele ohmy.gif S-o scurtez, n-am sinuzita inca ( dar m-a avertizat ca in ritmul asta de raceli din cauza aerului conditionat - colegii caldurosi au grija de mine- voi ajunge in curand si la asta, cu tot tacamul aferent). Dar ca sunt exemplarul cel mai elocvent pentru expresia "racita moarta-coapta". Adicatelea toate sinusurile si toti ganglionii existenti pe capatana mea sunt inflamati si iritati la maximum si de acilea si durerea cumplita de cap. Cica pauza vocala minimum 3 zile, sedere la pat minimum 4, concediu medical pana marti inclusiv.
Asta era miercuri seara.
Ce-am facut eu incepand cu joi dimineata ?(cand s-au abatut si rusii asupra mea, asa, pentru a avea meniul complet) Training 8.30-17.30 dupa care birou 17.30-19.00. Si asta din bunavointa scumpului meu coleg HR-ist caruia i-a fost prea lene sa faca o mica schimbare, si anume, de a ma pune in echipa de cursanti de saptamana viitoare.Si trainingul asta chiar nu-mi permiteam sa-l pierd.
Pana acum, anunt cu tristete in suflet, ca am facut 3 victime (aka am virusat) in randul colegelor. Si parca astazi si trainerul isi cam tragea nasul sorry.gif

Azi mi-a revenit vocea, cam gajaita, e drept, dar macar e. Tusesc ca magarul zi si noapte, nu des, dar lung. Azi dimineata pe la 5 m-am trezit tusind si al meu m-a cronometrat 15 minute pe ceas wacko.gif
Cam atat despre peripetiile mele.
Astept cu infrigurare ziua de luni cand intru in focul testarilor pentru jobul pe care il vreau...inca nu stiu in ce vor consta aceste testari unsure.gif

Am planificat week-end de pizza blushing.gif si lenevit in pat cu o carte.
Week-end placut tuturor

P.S. Matei e in service de azi pt 10 zile si nu-mi placeeee masina de serviciu primita de B...parca-i o barca informa....deh, pe langa micutul nostru delicat )).gif

danyhoney
Aoleuuuuuuu , ce povestesti tu acolo ?????

Hei , muuuuuultaaaa , muuuulta sanatate !!!!!!! Hai ca scapi si de asta !!!!!! Si.....multa bafta luni la testare !!!!! Vei reusi !!!!

Saracul matei , si el bolnavior ? Lasa ca isi revine si el si va faceti amandoi de cap in viitorul apropiat )).gif
ina_ceva
Binevoitor coleg mai ai. Sper totusi sa-ti treaca mai repede, ca sa fii in forma maxima luni. Bafta! pupic.gif
axe10
Lasa ca ii vine lui randul...(HR-istului)...in rest sanatate si repaus!
nusarich
Gigelu, cum mai esti? Ti-a mai trecut raceala? Am vazut ca n-ai mai dat prin jurnal, am pus-o pe seama trainingului. Sper sa te faci bine curand!
Eu.
Buna seara!

Multumesc tuturor de vizite si vorbe bune floare.gif
N-am mai intrat pentru ca:
- in week-end am cam stat in pat, mai putin iesitul sambata la pranz la o pizza si facut un pilaf duminica dimineata
- luni si marti am avut nebunie la serviciu, nici timp sa respir aerul conditionat care continua sa ma bata in crestet mad.gif
- azi si maine din nou training toata ziua

Asta seara am fost din nou la medic la control pentru ca inca tusesc (cica la genul asta de viroza pot sa mai tusesc inca vreo luna) si tot am durerile alea de cap. M-a controlat si ORL-ista (de data asta fara obectul cremenal, spre fericirea mea). Rezultat: sinusuri si ganglioni la fel de inflamati si m-a trecut pe diagnostic de Nevralgie Arnold (daca am pricipit eu bine scrisul lor). Mi-au dat ceva medicament care cica ar contine paracetamol si codeina; daca voi continua sa am dureri voi terce pe infiltratii blink.gif Sper sa nu.

Mai nou am si greturi foarte puternice, in special cand ma urc in barca (mi-e dor de Matei sad.gif ), asa ca ieri, in disperare de cauza am facut si un test de sarcina, desi stiam ca nu are cum fi cu ochi. Nu stiu de la ce mi-e greata, dar sunt momente in care imi vine sa imi bag capul in wc si sa stau acolo 2 ore doh.gif

In alta ordine de idei am decis sa fac curat in viata mea si sa ma debarasez de lucrurile care imi cauzeaza. Asa ca am inceput cu taiatul raului din radacina si am rupt orice relatie cu parintii mei. Deja simt oareshcare efecte benefice, de parca am reusit sa renunt la o dependenta cat se poate de toxica. Sunt mai bine dispusa, mai dragastoasa si cu o piatra de min 10 kg in minus pe inima. Da' musai psiholog pe viitor.Sunt in cautari acum.

Cam astea-s noutatile, astept week-end-ul cu groaza ca incepe facultatea si precis voi avea cursuri de dimineata pana seara huh.gif

Noapte buna tuturor!
nusarich
Gigelu, spor la trebi, bafta la facultate si ai grija de tine! Faptul ca faci "curatenie" e foarte bine, mai ales pentru psihicul tau. Iar daca deja se vede, felicitari!
Cu greata, nu stiu ce sa-ti zic. Eu am luat vreo 2 luni un medicament cu fier, ca cica sunt anemica si de la ala am avut niste stari de greata de numa. Asa ca m-am hotarat sa il intrerup, macar pot sa ajung cu bine la serviciu.
Sexymom
Bafta la facultate si multa sanatate. pupic.gif
Eu.
'Neatza
Gata cu traningul, din nou la birou, din nou aerul conditionat mad.gif
Ma simtisem ceva mai bine ieri si acum a reinceput durerea de cap.
M-am documentat putin despre nevralgia Arnold - nasol.

In jumatate de ora ies in "pauza de masa" pentru ca am programare la ecografia aia transvaginala unsure.gif de care mi-e cam groaza, sincer.

Astazi sunt cam trista pentru ca o baba dementa de la noi din oras a omorat ieri cu o caramida toti cei 9 puiuti de 3-4 zile ai unei cateluse unui bloc. Aseara spumegam de nervi si cred ca daca as fi vazut-o in fata ochilor o nenoroceam cuplu.gif angry2.gif Acum biata catelusa plange non-stop langa puii ei morti sorry.gif
bubbles
Neata.Ce baba proasta si fara sufelt cry.gif crying.gif .Mai sunt si oameni de astia fara suflet printre noi.Eu i-as da si ei cu o caramida ca sa vada cum e
Eu.
'seara

revenit acasa dupa un week-end de cursuri, ieri de la 8.30 la 18, azi de la 10 la 16 blink.gif
am vesti bune:
- ecografia si analizele au iesit bne, sunt sanatoasa dpdv ginecologic
- am luat testele si cam intr-o luna ma o sa ma mut pe noul post, in noul departament

o seara frumoasa tuturor
ina_ceva
Felicitari pentru vestile bune!!!
Cum e noul departament, va fi mai mult stres?
Eu.
Ina, noul departament e cu mult mai mare , dar voi avea doar doi sefi, nu 15 ca aici )).gif
Programul va fi mai lung cu 1 ora/zi, adica pana la 19, insa pe perioada verii, iunie-august, fiecare zi de vineri va fi libera si platita yahoo.gif si concediu la toata lumea 21dec-7 ianuarie, chiar daca nu mai ai zile de luat.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.