Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Eu.'s home
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
axe10
CITAT(Eu. @ 27-11-2007, 05:52 PM) *

CITAT(ganesha @ 27-11-2007, 07:46 PM) *

N-am vazut niciodata fasole in pungile de stir fry. Doar pastai. Pe aici cel putin pungile sint cam la fel, adica legume fiind, daca e vreo diferenta e oricum foarte foarte mica si neesentiala.

* Ma mir ca ti-a dat nota A- (asta se refera la.. calificative, ca la scoala )).gif ) pentru alea 425 mg de colesterol care sint enorm de mult si cele prea putine 7 g fibre. wacko.gif

pai de la ce oare atatea mg de colesterol? de la oua?

ganesha, daca nu cer prea mult, te rog da-mi si mie ceva materiale despre ce cum si cat ar trebui sa mananc pentru a avea nota A )).gif asta tinand cont ca nu mai mananc carne. pray.gif

A-...wow ce bine stai la "scoala"...eu nu am incercat niciodata sa fac calculul asa....si am si gateli ca deh am famelie mare si mancacioasa!!

Fara carne?...nu sunt o ahtiata....dar la sandwitch-elul de dimineata ce bun e un salamior din ala de 0.7p la felie....

Sexymom
Te pup iubita, sa ai succes, sa intri in sarbatori fara restante si linistita. pupic.gif
Eu.
sexy pupic.gif multumesc

pentru astazi meniul este:
-cafea cu indulcitor 150ml
-300ml lapte de 0.1%
- 3 mandarine mici 150g
-80g fulgi de ovaz ( imi par fffff scumpi la calorii/100g blink.gif nu au nici un adaos si totusi au vreo 365cal/100g)
-o conserva de boabe de porumb 285g
-pilaf de orez cu legume 240g
- 1 rosie 140g

pentru cina inca nu stiu.

nessie, ganesha, parca una dintre voi avea lista cu echivalentul in g al ml unsure.gif ma puteti ajuta, va rog?
buretel
Felicitari pt vestea nuntii pupic.gif cheer.gif cheer.gif
Si vad ca te-ai pus serios pe treaba salut.gif Eu 4 zile mi-am facut de cap, si acum ma resimt mad.gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 27-11-2007, 05:51 PM) *

"Other" ala mi-a mancat sufletul! doh.gif La mine era de obicei in jur de 5%, dar la tine a sarit muuult. blink.gif In rest e ok, depinde de targetul tau.

buna Eu ! floare.gif

scuze ca ma bag si eu in seama ... da' ma roade ... de unde va iese voua other-ul ala ? ca mie mi-a iesit doar de 2, 3 ori in cateva luni de zile blink.gif

ia spune-ti voi ce ati mancat si sa vedem ... poate il gasim smile.gif
Nessie
CITAT(Eu. @ 28-11-2007, 10:47 AM) *
nessie, ganesha, parca una dintre voi avea lista cu echivalentul in g al ml unsure.gif ma puteti ajuta, va rog?
Nu cred ca exista o lista generala, depinde de alimentul pe care vrei sa il masori.

Uite ai aici cateva transformari, tinand cont ca 1 cup=250 ml

Tu cum mananci porumbul? Gol? unsure.gif

CITAT(julyalina @ 28-11-2007, 11:33 AM) *
buna Eu ! floare.gif

scuze ca ma bag si eu in seama ... da' ma roade ... de unde va iese voua other-ul ala ? ca mie mi-a iesit doar de 2, 3 ori in cateva luni de zile blink.gif

Si pe mine ma roada (enerveaza grin.gif ), dar nu i-am dat de cap. Cred ca e doar o eroare a programului. Mi s-a intamplat la fix aceleasi alimente sa imi iasa in zile diferite si cu si fara "other". Acum cand vad ca apare in raport, o iau de la capat cu introdusul alimentelor si dispare in 70% din cazuri. tease.gif
Eu.
CITAT(julyalina @ 28-11-2007, 01:33 PM) *

buna Eu ! floare.gif

eu nu am habar de unde vine....sunt si novice rau blushing.gif

CITAT(Nessie @ 28-11-2007, 01:36 PM) *

CITAT(Eu. @ 28-11-2007, 10:47 AM) *
Nu cred ca exista o lista generala, depinde de alimentul pe care vrei sa il masori.

Uite ai aici cateva transformari, tinand cont ca 1 cup=250 ml

Tu cum mananci porumbul? Gol? unsure.gif

pupic.gif
daaa, mananc porumbul gol, ii pun doar putina sare. imi place foarte mult si, de cele mai multe ori il mananc atunci cand am chef de ceva rontaiala wink1.gif
axe10
Buna ziua!

Am putina pauza si ziceam sa-ti dau binete....

Mi-am facut si eu cont pe calorie king parca...dar e mult prea complicat sa introduc alimentele,gramele...ca au atatea firme care nu se pupa cu ale noastre...dar imi zicea ca stau bine cu greutatea. Asta e cel mai important.Adica BMI e la normal.
Ramo
Si mie imi place porumbul in conserva, dar la cate calorii are, mai bine renunt.
EU, ti-am calculat caloriile:
- 300 ml lapte dietetic - 96;
- 150 gr mandarine - 60;
- 80 gr fulgi ovaz - 292;
- 285 gr porumb conserva - 351; devil.gif
- 240 gr pilaf de orez cu legume - 200;
- 140 gr rosie - 28.
Total 1027.
Ai grija ce mai mananci diseara...........
Eu.
Ramona w00t.gif esti foarte tare cu calculatul

mi-am facut si eu raportul cu ce am mancat pana acum - inca nu am mancat mandarinele.
Fat - 7.9% (10 grams)
Protein - 10.0% (27 grams)
Carbohydrates - 50.9% (139 grams)
Alcohol - 0.0%
Other - 31.2%

Daily Sodium Intake - 53 mg
Daily Fiber Intake - 13 grams

Calories 1,095
Grams 1,531
Fat 10
Carbs 139
Protein 27
Grade A-

Nessie, Ganesha
, cum fac pe site sa ma lase sa aleg eu cantitatea pe care o vreau la un aliment? unsure.gif n-am reusit sa ma prind si la orez, spre exemplu, nu am nimerit-o nicicum, ci am pus vreo 250-260g in loc de 240 sad.gif
Nessie
CITAT(Eu. @ 28-11-2007, 04:22 PM) *

Nessie, Ganesha
, cum fac pe site sa ma lase sa aleg eu cantitatea pe care o vreau la un aliment? unsure.gif n-am reusit sa ma prind si la orez, spre exemplu, nu am nimerit-o nicicum, ci am pus vreo 250-260g in loc de 240 sad.gif
Acolo cand alegi cantitatea ai si un "other". Dai acolo si introduci tu in grame.
Ramo
Eu, vezi ca orezul se cantarete crud, nu preparat, iar preparat are de 3 ori cantitatea bruta.
ganesha
E ceva ciudat cu "other"-ul ala...Acum nu stiu daca grasimile sint asa putine din cauza ciudatului de "other", dar daca nu e din cauza lui, atunci nu-i bine deloc. Grasimile si proteinele sint vitale si indispensabile. Ma refer la cele nesaturate. Si fibrele sint cam putine... Incearca sa maninci alune, nuci, migdale (neprajite) si asa impusti 2 iepuri dintr-o data: si grasimi bune, si fibre. Daca nu... atunci suplimenteaza cu ulei de masline, iar carb-ii alege-i integrali. floare.gif
nusarich
CITAT(ganesha @ 29-11-2007, 06:45 AM) *

E ceva ciudat cu "other"-ul ala...Acum nu stiu daca grasimile sint asa putine din cauza ciudatului de "other", dar daca nu e din cauza lui, atunci nu-i bine deloc. Grasimile si proteinele sint vitale si indispensabile. Ma refer la cele nesaturate. Si fibrele sint cam putine... Incearca sa maninci alune, nuci, migdale (neprajite) si asa impusti 2 iepuri dintr-o data: si grasimi bune, si fibre. Daca nu... atunci suplimenteaza cu ulei de masline, iar carb-ii alege-i integrali. floare.gif

Grasimile astea bune imi cam plac si mie...
Eu.
'neatza

Ramona, eu am cumparat mancarea de orez gata facuta si asa mi-a cantarit-o, iar pe site am ales "rice, cooked"

ganesha, ma gandesc ca acele "other" or fi restul de chestii care apar cand introduci tu un aliment si ii completezi valorile nutritionale. Acolo sunt multe casute de bifat. Eu, spre exemplu, la ovazul de ieri am trecut tot ce scria pe punga si nu am acoperit toate campurile. Plus ca in raportul final nu iti da valorile pentru toate chestiile alea - de asta ma gandesc ca acel "other" o fi reprezentand acele valori nespecificate clar.

Aseara am ajuns ff tarziu acasa, am stat mult la job si nu a mai incaput nimic de mancare doh.gif nu e bine.
In schimb am reusit sa ma mobilizez si am facut Pilates "20 minutes workout" - sunt ff mandra de mine grin.gif

azi
md
- 50 chifla graham
- 70 g salata de vinete cu ulei si ceapa
- 100ml lapte 0.1%
- 100ml cafea cu indulcitor

pt pranz am:
- zacusca de legume
- mancarica de mazare cu legume - o sa pun cantitatile dupa ce mananc, ca nu stiu cat voi manca din ele
axe10
O zi buna si mai scurta!

Tot pe calorie ai facut socoteala?
Eu.
neatza, Lavinia pupic.gif

azi inca nu, voi face diseara calculele pe calorie count.

azi mi-am cumparat mancarea de la alimentara mea preferata. noroc ca deja ma cam stiu vanzatoarele si-mi fac damblaua, desi inca se uita taaaare ciudat cand le rog la cantarit sa-mi scrie pe o hartie gramajul si alimentul )).gif
bubbles
Ziua hug.gif .Si eu mi-am luat de la un fast food o salata cu telemea si am intrebat daca are ulei,cate grame de telemea baga etc si se uitau ciudat la mine blink.gif mai ales ca daca zic ca vreau sa mai slabesc zice lumea ca nu-s normala ca-s destul de slaba dry.gif
Eu.
bubule, dar tu ce inaltime ai, ca mie una mi se pare ca arati ff bine la 60 kg,spre deosebire de mine, la aceeasi greutate?

pranz:
- o cafea cu indulcitor si 2 cutiute (15g) de lapte la 10% grasime blushing.gif
- 230g mancare de mazare cu ceapa, morcovi si rosii
- 150g zacusca de vinete -nu f uleioasa - cu ceapa, morcovi si rosii.

Eu.
hmmmm unsure.gif mi se pare ciudat.
mi-am introdus pe calorie count cele mancate pana acum si mi-a dat 538 calorii blink.gif doar atat??

Fat - 24.7% (15 grams)
Protein - 13.4% (18 grams)
Carbohydrates - 51.8% (70 grams)
Alcohol - 0.0%
Other - 10.1%

Daily Sodium Intake - 628 mg
Daily Fiber Intake - 19 grams

Calories 538
Grams 752
Fat 15
Carbs 70
Protein 18
Grade A

Ganesha HELP
ce gresesc?

axe10
Pai sunt mai mult legume, ma!

Alea nu au asa multe calorii

Nessie
CITAT(Eu. @ 29-11-2007, 02:57 PM) *
Ganesha HELP
ce gresesc?
Nu inteleg la ce ai nevoie de ajutor. unsure.gif Sarim si noi cu ce putem...
Eu.
CITAT(Nessie @ 29-11-2007, 05:20 PM) *

CITAT(Eu. @ 29-11-2007, 02:57 PM) *
Ganesha HELP
ce gresesc?
Nu inteleg la ce ai nevoie de ajutor. unsure.gif Sarim si noi cu ce putem...

unsure.gif am zis ceva nepotrivit si te-am suparat?
intrebam in sensul ca poate am gresit eu ceva - de asta am pus si tot ce am mancat aici, poate ca nu evaluez eu bine. mi se par prea putine calorii pentru cantitatea mancata si prea multi carbohidrati. As vrea sa stiu ce ar trebui sa mananc pentru a avea mai putini carbi
bubbles
Eu. eu am 1.65 blink.gif .Sunt micuta grin.gif Tu ce inaltime ai?
ganesha
Nu-s putine calorii, e normal, n-ai de ce sa te miri. Carbii sint si ei normali, pentru ca ei primeaza in legume. E OK.

Ce e ciudat totusi e "others" ala. Macronutrientii sint DOAR 3 mari si lati. Deci:

grasimi+carb+proteine = 100% in orice conditii si sub orice forma... ca asa e viata pe pamint.

Procentele de la vitamine, minerale, si alte chestiuni se refera la micronutrienti, si se refera la RDV (recommended daily value), impreuna NU trebuie sa insumeze 100% (intr-o zi, de ex, poti avea 235% din necesarul zilnic de vitamina C, sau de fibre... asta caun exemplu).

Grasimile saturate NU se aduna nici ele la procentele de macronutrienti, ci ele arata "cit % din grasimile totale sint saturate".

Deci, litera de lege, carbi+grasimi(total)+proteine = 100% , fie ploua, fie ninge, fie... orice.

Daca te ajuta cu ceva sa identifici de unde reies others aia, cind ajung acasa pot introduce alimentele tale in myfooddiary (ca eu asta folosesc) si sa vedem de fapt care e procentul real, ca pe myfooddiary n-am intilnit niciodata "others".

*carbii aia de zici tu ca-s prea multi nu sint de fapt multi, sint doar 70g (daca lasa factorul "others" deoparte). Pina la sfirsitul zilei te poti orineta spre ceva cu mai multe proteine si/sau grasimi bune, si sa iti faci necesarul de calorii lasind carbii deoparte. Look at the big picture, ca in final asta conteaza floare.gif
Nessie
CITAT(Eu. @ 29-11-2007, 03:31 PM) *
unsure.gif am zis ceva nepotrivit si te-am suparat?
intrebam in sensul ca poate am gresit eu ceva - de asta am pus si tot ce am mancat aici, poate ca nu evaluez eu bine. mi se par prea putine calorii pentru cantitatea mancata si prea multi carbohidrati. As vrea sa stiu ce ar trebui sa mananc pentru a avea mai putini carbi
Nu, draguta! pupic.gif Nu m-ai suparat cu nimic. Doar eram nedumerita ce anume nu iti iese si cu ce te putem ajuta. Totul era ok, dar tu cereai ajutorul, de aia te-am intrebat.

Acum am inteles ca tu credeai ca e o problema la alimentatia ta, prea mutli carbi, dar nu e asa. A explicat Ganesa. Mananci numai legume si e normal sa ai atatia carbi. Pentru mine, in functie de ce anume vreau sa cresc in procente mananc:

carbi=legume, fructe
proteine=carne slaba
grasimi=ulei, nuci
Eu.
CITAT(bubbles @ 29-11-2007, 06:01 PM) *

Eu. eu am 1.65 blink.gif .Sunt micuta grin.gif Tu ce inaltime ai?

bubule, eu am 1.63 - cat un snitzel sad.gif

ganesha, multumesc mult de lamuriri. e mai ok myfooddiary?

nessie pupic.gif m-am linistit.
apropo de proteine, cand nu mananci carne slaba, cu ce o inlocuiesti?
a, si parca imi amintesc de ceva formula 40-40-30. 30 erau grasimile, nu? vazusem la tine in jurnal acum multa vreme, parca. unsure.gif

azi mi-au iesit cam putine calorii, si tot am acel other nesuferit destul de mare, dar in rest e ok.

la cina am mancat asa:
- 80g mandarine
- 1 ceapa 60g
- 130g ton in apa
- 2 felii Wasa

Fat - 21.2% (20 grams)
Protein - 25.6% (54 grams)
Carbohydrates - 40.7% (86 grams)
Other - 12.5%

Daily Sodium Intake - 696 mg
Daily Cholesterol Intake - 39 mg
Daily Fiber Intake - 25 grams

Date Calories Grams Fat Carbs Protein Grade
2007-11-29 848 1,040 20 86 54 A
axe10
Daca nu-ti place sa mananci carne pe post de proteine ele se gasesc si in legume precum ciuperci, fasole, linte...
Si in oua ca vad ca-ti place omleta....dar in albush nu in galbenush!!
Eu.
notat wink1.gif
floare.gif danke
Nessie
CITAT(Eu. @ 29-11-2007, 09:29 PM) *
nessie pupic.gif m-am linistit.
apropo de proteine, cand nu mananci carne slaba, cu ce o inlocuiesti?
a, si parca imi amintesc de ceva formula 40-40-30. 30 erau grasimile, nu? vazusem la tine in jurnal acum multa vreme, parca. unsure.gif

30 erau carbii. Pe aia incerc sa-i tin cat mai jos. Grasimile nu le ocolesc, atata timp cat sunt bune. Fac bine si la trup si la suflet ca sunt gustoase. )).gif

M-am invatat de exemplu daca fac o mancarica sa o fac doar cu apa, iar uleiul sa il adaug direct in farfurie cand mananc. Are gust bun si uleiul (de masline, de struguri) e crud. wink1.gif

Pentru proteine, asa cum a zis si Axe, mananci linte, naut, ciuperci, oua, nuci, seminte. Ca sa nu ai probleme cu procentele la sfarsitul zilei, fa-ti planul cu o zi inainte sau dimineata. Asa vezi unde gresesti si schimbi din timp.
Eu.
Nessie, am sa incerc si eu faza cu adaugatul uleiului la sfarsit in mancare rolleyes.gif suna bine
nu stiu cum sa reusesc sa reduc carbii daca mananc multe legume. vorba ta, voi incerca sa imi fac planul de cu seara.

noapte buna tuturor give_rose.gif
ganesha
Uleiul de masline nu-si schimba proprietatile la gatit, asa ca e acelasi lucru daca il adaugi inainte sau dupa. Numai ca e mai gustos de-l adaugi CIND gatesti naughty.gif
axe10
CITAT(Nessie @ 29-11-2007, 10:02 PM) *

Pentru proteine, asa cum a zis si Axe, mananci linte, naut, ciuperci, oua, nuci, seminte. Ca sa nu ai probleme cu procentele la sfarsitul zilei, fa-ti planul cu o zi inainte sau dimineata. Asa vezi unde gresesti si schimbi din timp.

Da, de naut uitasem...la nuci, alune m-am gandit dar pe urma sa nu-i iasa mai multe "others" ca iar e nedumirita!!!

Eu.
meniu azi - pana acum:

md
-25g chifla graham
-100g salata de vinete cu ceapa si f putin ulei
-100ml cafea cu indulcitor
-100ml lapte 0.1%
-5 biscuiti Ovezano (55g)

-2 pahare de ceai neindulcit

pranz
-250ml fresh de portocale proaspat stors
-paste de post : 200-220g paste fierte, 1 mana de mazare, 50g rosii, 15-20g dovlecei, 15-20g vinete, 2-3 catei de usturoi, 2 masline negre, 1 lgta ulei
axe10
Cum ai calculat pana acum....

Tot ce ai mancat la pranz ai calculat tu?...sau te-ai rugat de bucatar sa-ti zica ce a pus in portie?
Eu.
;neatza

axe, compozitia mancari era trecuta in meniu si am aproximat eu cantitatea fiecarui aliment in parte.

cina vineri:
- 3 felii wassa unse cu humus
- 1 rosie de 100g

ieri a fost cheat day, ca am fost in Bucuresti pe drumuri toata ziua
md
-cafea cu lapte si 2 pliculete de zahar
- un sandwich de la Everest cu: omleta, salata de ciuperci cu maioneza, o felie transparenta de cascaval,rosii
- 0.5l cola zero

pranz
- 3 felii de pizza margherita de 30 cm diametru ( cu rosii si mozzarella) - cam grasa

cina
- 3 felii wasa unse cu humus
- 1 rosie de 100g
- 2 lingurite de salata de vinete

dupa o zi intreaga de alergat (ieri), mi-am achizitionat urmatoarele:
- 1 rochita
- 1 pereche de pantofi rosii dupa care sunt innebunita
- 1 curea
- 1 pereche de cercei + un sirag de margelute
- 1 pereche de pantaloni 3/4
- 1 parfum w00t.gif
- 1 fond de ten
- 1 pereche de cercei
- 1 posetuta mica de ocazie
iar babuinului, ca si cadou de Mos Nicolae, 1 pereche de papuci de casa frumoooosi
sunt foarte incantata de cumparaturi, mai ales ca El a fost foaaaarte multumit de cum arat imbracata in rochita
Eu.
Ah, uitasem sa spun ca astept cu nerabdare ziua de marti pentru cantarirea oficiala - ieri dimineata dumnealui cantarul a fost de-a dreptul amgulitor: am vazut prefixul 5 w00t.gif yahoo.gif mai exact 59.6kg. Sper din suflet sa ramana tot acolo pana marti naughty.gif
p.s. rochita e marimea 40 yahoo.gif
axe10
CITAT(Eu. @ 02-12-2007, 10:51 AM) *

;neatza

axe, compozitia mancari era trecuta in meniu si am aproximat eu cantitatea fiecarui aliment in parte.

cina vineri:
- 3 felii wassa unse cu humus
- 1 rosie de 100g
dupa o zi intreaga de alergat (ieri), mi-am achizitionat urmatoarele:
- 1 rochita
- 1 pereche de pantofi rosii dupa care sunt innebunita
- 1 curea
- 1 pereche de cercei + un sirag de margelute
- 1 pereche de pantaloni 3/4
- 1 parfum w00t.gif
- 1 fond de ten
- 1 pereche de cercei
- 1 posetuta mica de ocazie
iar babuinului, ca si cadou de Mos Nicolae, 1 pereche de papuci de casa frumoooosi
sunt foarte incantata de cumparaturi, mai ales ca El a fost foaaaarte multumit de cum arat imbracata in rochita

Acum am inteles de unde stiai...

Bravo de cumparaturi, sa inteleg ca ti-ai gasit ceva pt petrecerea de Craciun?

Si barbatul meu a primit o pereche de papucei pt casa de mosh Nicolae...orange cu gri deschis de la Nik-Nik...si e f incantat!

CITAT(Eu. @ 02-12-2007, 11:53 AM) *

Ah, uitasem sa spun ca astept cu nerabdare ziua de marti pentru cantarirea oficiala - ieri dimineata dumnealui cantarul a fost de-a dreptul amgulitor: am vazut prefixul 5 w00t.gif yahoo.gif mai exact 59.6kg. Sper din suflet sa ramana tot acolo pana marti naughty.gif
p.s. rochita e marimea 40 yahoo.gif

Daca esti cuminte in continuare o sa vezi ca te rasplateste!!!

40....ce vise...eu sunt la 44 inca!
Eu.
axe, da , mi-am gasit tinuta de petrecere si muuuuult mai repede decat speram. Si mai ieftin: am cheltuit cu totul 750 RON, din care numai parfumul a fost 130.
E o rochita sobra, asa cum cautam, pe care o voi putea purta pe viitor si la birou. Aseara pe la 22.30 am facut parada modei in casa si al meu fluiera ca lupul din desene animate lol.gif
axe10
CITAT(Eu. @ 02-12-2007, 04:59 PM) *

axe, da , mi-am gasit tinuta de petrecere si muuuuult mai repede decat speram. Si mai ieftin: am cheltuit cu totul 750 RON, din care numai parfumul a fost 130.
E o rochita sobra, asa cum cautam, pe care o voi putea purta pe viitor si la birou. Aseara pe la 22.30 am facut parada modei in casa si al meu fluiera ca lupul din desene animate lol.gif

Buna afacere ai facut!

Si bine ca te-ai gandit la o rochie NU de unica folosintza!

O saptamana excelenta...
nusarich
Gigelu, ceva poze nu ne arati? hug.gif

Sa le porti sanatoasa, cu placere si sa ai acelasi succes pe unde mergi ca si la iubi al tau!
Eu.
'neatza!

Axe, nici prin cap nu-mi trecea sa imi iau ceva rochie de tinut in sifonier dupa petrecere.
o saptamana excelenta si tie! pupic.gif

nusha, multumesc pentru urari, la fel si voua. poze voi face sambata, inainte de petrecere - probabil le voi pune duminica.

ieri nu am avut deloc pofta de mancare, ca m-a luat o durere nasoala de rinichi blink.gif si am cam zacut in pat.

md azi
- salata de fructe din: 1 banana, 1 grapefruit rosu, 1 portocale, 3 bucatele mici de ananas, 1 mar mic si 1 plic de fibre de mar de la Rommac

pranz
- mancare de linte verde cu 1 morcov, 2 cepe mici, 1 patrunjel radacina mic, 4 catei de usturoi, pasta de ardei, pasta de rosii, cimbru si 1 legatura de patrunjel
- gogosari murati

pt cina inca nu stiu
axe10
Salutare!

Cum sunt fibrele alea la gust? Eu am luat un pli acum vreo 2 luni...de cacao si ma gandeam ca sa pun in lapte degresat dimineata.Dar nu mi-am facut inca vant sa-l folosesc!!

Durere de rinichi?! Vezi ca nu e bine...mama a trecut prin asta de multe ori, barbatul meu anul trecut l-am dus "pe brate" la urgenta ...mergi la doctor(sau poate stii ce ai?!).

Ma duc sa pun niste linte la fiert...mi-ai facut pofta cu mancarica ta. Eu acum 2 saptamani am facut pasta de linte daca pot sa-i zic asa...fiarta, blender, pus mirodenii, usturoi si nitel ulei. A fost buna.

Nessie
Felicitari pentru cantar! w00t.gif Sa te tine tot asa, dumnealui, cantarul. pupic.gif
Sa porti fericita lucrusoarele si te asteptam cu poze. floare.gif
Eu.
axe, treaba aia e ca un praf - eu mi-am luat de mere si din cereale. in salata de fructe nu e prea grozava ca o face fada absorbind toata zeama, dar merge in iaurt si, sunt convinsa ca si in mancari.
cu rinichi am probleme de cateva luni cand am scremut vreo 2 saptamani sa elimin o piatra; cred ca inca mai am una sau ceva nisip dry.gif ca ma apuca periodic. acum e rezonabila durerea, in sensul ca pot misca, dar data trecuta am crezut ca nasc doh.gif

nessie pupic.gif multumesc! schimb maine ticker-ul de va fi cazul

la pranz am mancat pana la urma putina varza calita cu cartofi la cuptor cu unt si branza rasa peste, plus un cappuccinno cu spuma de lapte si indulcitor blushing.gif
am sa mananc lintea la cina, pe la 18, la serviciu pentru a nu manca tarziu diseara
Eu.
'neatza

cantarul nu a mai fost atat de prietenos azi de dimineata si mi-a aratat 60.1kg dry.gif asta e, ma multumesc si cu 400g date jos. Poate e doar din cauza faptului ca joi ma vor napadi rusii unsure.gif

aseara am mancat mancare de linte cu putin pate vegetal de la Mandy si o rosie.

sunt ff suparata ca un nenorocit/ o nenorocita mi-a otravit o catelusa de la bloc de care aveam grija, pe Foxy sorry.gif nu stiu ce aveau cu ea, ca era un puiut ff cuminte si vesel
Pisik
Sa porti sanatoasa tot ce ti-ai cumparat!
F trist cu catelusa, nu inteleg cum pot fi unii oameni atat de haini la suflet sorry.gif
axe10
Buna ziua!

Lasa ca si 400g sunt bune daca sunt in minus si nu in plus! biggrin.gif

honey79
pupic.gif pupic.gif pupic.gif

hug.gif hug.gif hug.gif

Felicitari pentru succesul dietei. Si...felicitari pentru vointa.

Te pup dulce dulce si te imbratisez cu drag.

Eu.
dry.gif azi am imbulinat-o rau de tot dry.gif
n-am apucat sa mananc de dimineata, ca am avut treaba multa, asa ca la pranz m-am revarsat asupra mancarii.

pranz
- 1 cafea cu lapte 0.1% si indulcitor
-o portie de paste ca zilele trecute, cu rosii, vinete, dovlecei, usturoi si un pumn de mazare+ulei
- 1 fresh de portocale stoarse
- 1 felie de tort blushing.gif - da' n-am terminat-o
- si dezastrul - 1 croissant maaaare,urias, din ala cu unt mult-mult doh.gif

nu stiu ce as mai putea remedia astazi, mai ales ca pranzul a fost pe la 13.30, deci in juma de ora maximum ma va apuca o foame de lup sorry.gif
asta e, se va vedea la cantar saptamana viitoare, mai ales ca sambata e petrecerea cu firma blink.gif deci papa multa si buuuuna

Honey w00t.gif ce faaaaci? cum sunteti?
nu mai prea dai pe-aici sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.