amalia0701
13-04-2007, 11:16 AM
CITAT(alandana @ 13-04-2007, 10:24 AM)

Eu, mie mi-a zis cineva ca dieta trebuie inceputa fie joi , fie luni. Incepi dieta in we cand esti super tentata de diverse bunatati?
Amalia nu o descuraja pe Eu. Noi invingem cantarul. Eu e o ambitioasa ( ca noi toate de altfel).

Nu o descurajez, dar cred ca bataia e cu noi insine nu cu amaratele de instrumente de masura
Priveam lucrurile din alta pespectiva, dar nu m-am exprimat corect.
anca veselie
13-04-2007, 11:16 AM
eu bafta cu dieta de 90 zile! a inceput-o si seful meu si a inceput miercuri. el a slabit si a fost f incantat de ea.
mi se pare ca are un farmec deosebit mutarea asta a voastra si cum luptati impotriva lipsurilor. incet incet o sa aveti de toate, important e sa fiti sanatosi si fericiti
Tulip
13-04-2007, 11:41 AM
Crenguta,si eu incp de marti dieta de 90 de zile.......
CITAT(Tulip @ 13-04-2007, 12:41 PM)

Crenguta,si eu incp de marti dieta de 90 de zile.......
ce bine
poate ne sustinem una pe alta.
am si o intrebare: in ziua de proteine daca nu vreau sa mananc carne pot manca branzeturi si iaurturi cu o felie de paine la pranz?
Tulip
13-04-2007, 12:27 PM
Eu paine nu mancam deloc.......dar bagam in mine lactate,branzeturi,ou fara sa le cantaresc.......
Tu cand incepi?
Tulip, m-ai bagat in ceata
eu am priceput ca se cantareste totul si ca sunt mese fixe (mic dejun, pranz si cina). sau nu?
eu incep maine
dany
13-04-2007, 07:19 PM
Chiar daca nu mi-ai bagat in seama vizita in casuta ta de acum cateva zile .... iti doresc multa , multa bafta cu dieta de 90 de zile si sa auzim de rezultate bune !
Tulip
13-04-2007, 09:20 PM
"neata
Dany, scuzele mele, dar cum intru mai rarut pe forum, nu am observat mesajul tau
multumesc pentru incurajari
Tulip, am inceput de ieri dieta - mi s-a parut oribila ziua de lactate si branzeturi (nu am mancat carne deloc).
meniu duminica:
- mic dejun: 2 mere
- pranz : cascaval + iaurt de baut Danone
- cina: cascaval+ 1 rosie+ sana de la Danone
Tulip
16-04-2007, 11:41 AM
azi ce papi?
amalia0701
16-04-2007, 12:19 PM
CITAT(Eu. @ 16-04-2007, 12:46 PM)

Io daca nu imi iau pachet, ma apuca foamea si mananc ce gasesc, asa ca ma car ca Olga cu borcanul cu ciobitza, cu legumele pentru salata.
Tulip
16-04-2007, 12:21 PM
Nu poti papa o salata mai consistenta?( cu cartofi,de ex).Eu mancam in ziua de legume si orez
Sa stii ca si eu am avut probleme cu fructele pe stomacul gol.....dar tot e mai bine decat ziua de fructe,cand altceva nu poti papa
honey79
16-04-2007, 12:38 PM
Pup Crenguta scumpa.
Sunt cam ingrijorata, in ceea ce te priveste...referitor la dieta. Mi se pare ca mananci extraordinar de putin. Sper din suflet sa nu ai probleme cu stomacelul, mai tarziu.
Eu zic ca nu se merita sa iti distrugi sanatatea, doar pentru a fi "femeia snur"...
Te pup dulce si te imbratisez cu drag, rugandu-te sa ai mare grija de tine.
PS: Nu mi-o lua in nume de rau, ok? Please... pretty please.
Amalia, si eu asa procedam, insa acum, cum nu am frigider, nu pot gati nimic. si "aragazului", care e de fapt o plita cu 2 ochiuri pe gaz, ii ia 15 minute sa fiarba apa de cafea
Tulip, nu ma gandeam ca e voie sa mananci si orez, dar cred ca ai dreptate
Honey
esti o dulce si ai perfecta dreptate. ieri am mancat intentionat ff putin pentru a-mi micsora putin stomacul obisnuit sa inghita cantitati industriale.
pranz
-ciorbita de loboda (avea ceva ulei, sper ca nu e grav
) cu morcovi, patrunjel si ceapa
-salata de ton - aici cred ca am zbarcit-o cu tonul, dar nu aveau nimic fara carne sau branza, iar de branza mi s-a cam luat - cu salata verde, ardei rosu si verde, putin porumb boabe si rosii+ o felie de paine
Tulip, am dat-o rau in bara?
Tulip
16-04-2007, 01:32 PM
un pic de ulei merge.......eu imi faceam cartofi gen ww,in cuptor,cu 1-2 lg. ulei.....
iar salata de ton e ok....fara ton
Tulip
16-04-2007, 01:42 PM
Tulip
16-04-2007, 01:52 PM
e ok....si eu papam paste doar cu sos.....
si seara poti combina cum vrei.....nu-i obligatoriu nici cioco,nici praji....dar eu incercam sa nu le ratez niciodata
buretel
16-04-2007, 04:04 PM
CITAT(Eu. @ 16-04-2007, 01:55 PM)

culmea ca acum nu mi-e pofta de dulciuri, cat as manca chestii sarate gen chipsuri, cartofi prajiti, schnitzele, etc.
si eu la fel
).gif)
poftesc la 'saraturi' toata ziua
cum e noua casuta? ati terminat de aranjat?
CITAT(buretel @ 16-04-2007, 05:04 PM)

CITAT(Eu. @ 16-04-2007, 01:55 PM)

culmea ca acum nu mi-e pofta de dulciuri, cat as manca chestii sarate gen chipsuri, cartofi prajiti, schnitzele, etc.
si eu la fel
).gif)
poftesc la 'saraturi' toata ziua
cum e noua casuta? ati terminat de aranjat?

nope, nici nu vom termina vreo cativa ani de acum inainte
suntem lefteri tanase
buretel
16-04-2007, 04:35 PM
Tzutzi80
16-04-2007, 07:48 PM
Mai bine asa! Altii au mobila si nu au casa! Mai bine cu casa si fara mobila
'neatza
am dormit bustean de la 21.30 la 6.45...iubesc aerul curat din orasel
ieri seara am zbarcit-o cu dieta
maine o iau de la capat.
o zi excelenta tuturor!
honey79
17-04-2007, 09:56 AM
O zi superba si tie, Crenguta scumpa.
Pacat ca nu ai calculatorul instalat acasa....caci te-as tine pe net toata seara, doar ca sa nu mai faci drumuri prin bucatarie.

Eu vorbesc...aseara la 12 , dupa ce am pescuit-o pe sora-mea de la vreo 60 km departare..dehh..n-a vrut trenul s-o aduca mai aproape... am pus masa... taraneste..cu de toate... vai de capul meu.
Ei... pup dulcic si imbratisez cu drag.
Honey, dulce ca intotdeauna.
cu netul....facuse al meu programare sa vina sa ni-l instaleze si i-am zis sa o anuleze pentru ca:
1.la ce bun avem net daca n-avem birou de calculator inca
2.decat sa forumim/jucam jocuri stupide pe net nu mai bine stam unul in bratele celuilalt?
cum a fost epilatul?
Nessie
17-04-2007, 04:17 PM
Gigelu, am mai vrut sa te intreb, dar mi-a fost rusine...

In ce oras stati acum, poti sa ne spui? Ma faci curioasa cand spui cat de curat e aerul, dar totusi lucrezi in Pta Victoriei.

Cum ajungi zilnic la munca?
Pisik
17-04-2007, 04:32 PM
Crengu, si eu sunt f curioasa care este oraselul in care stai; am eu o banuiala, dar parca e cam departicel; hai baga si la mine un PM, pleaaase
honey79
18-04-2007, 10:25 AM
Pup frumoasa gazda si-i doresc o zi superba, plina de soare si voie buna.
Sper ca e totul Ok. Vad ca n-ai dat azi pe-aici...incep sa ma ingrijorez????
himere2005
18-04-2007, 01:31 PM
buna..dupa-amiaza
cum te mai simti? nu ne-ai mai pus de mult poze...una mica de tot. aveti ceva imbunatatiri la apartament sau o luati de la 0? eu de ex. l-am luat cu gresie si faianta la baie si bucatarie dar este umflata, iar gresia la bucatarie si hol partial sparta, insa am intalnit persoane care au luat apartamentul la cheie si au scapat de moluz. la voi cum este?
CITAT(Tzutzi80 @ 16-04-2007, 08:48 PM)

Mai bine asa! Altii au mobila si nu au casa! Mai bine cu casa si fara mobila

corect...ai scapat de sters praful pe mobila
Hello
Honey
merci de vorbele bune. Nu am intrat fiindca am fost de la 9 dimineata pana la 17 intr-un training intern
am mancat ca o sparta ca au adus astia o tona de bunataturi
Himere, n-am pus poze, desi am o multime superbe, insa nu am reusit sa le descarc. Nu prea-mi vine sa stau in 4 labe langa calculator care e pe jos
apartamentul l-am luat cu gresie, faianta, termopane, parchet si centrala termica. Faianta si gresia sunt in buna conditie si nu cred ca le voi schimba ani buni de acum inainte. Parchetul e bun, e lemn masiv, dar va trebui raschetat si lacuit.Singura problema sunt peretii de pe care trebuie dat jos tapetul si aranjati
cred ca la vara imi vad babuinul la bustul gol dand cu bidineaua
honey79
19-04-2007, 07:02 AM
Pup Crenguta frumoasa.
Ai grija de tine si nu te stresa prea tare.
Chiar daca am sa fiu plecata, imi voi face timp sa intru si pe-aici, din cand in cand...sa verific ce si cum.

Te imbratisez cu drag si-ti doresc numai bine.
'neatza
cum ieri am fost toata ziua in training , azi tre' sa recuperez si munca de ieri
si mi-e o leneee. tare as mai dormi
o zi buna tuturor!
julyalina
19-04-2007, 08:29 AM
'neatza Crengutza!
somn usor

da' nu la munca

nu de alta dar sa nu sforai
ina_ceva
19-04-2007, 09:32 AM
O cafelutza sa iesi din starea asta?
Stai linistita, gandeste-te ca maine e ultima zi de lucru si urmeaza WE-ul.
honey79
20-04-2007, 01:50 PM
Iubita, te imbratisez cu drag si te pup dulcic dulcic pe ambii obrajori.
Eu abia acum imi beau cafeluta...care....bleah, e cam nasolica. Deh...cafeaua americana nu e la fel ca a noastra europeana. Dar iesim acum...si o sa-mi iau un pachet sa am , cat stau pe-aici.
O zi si un week-end superbe iti doresc.
neatza!
imi cad ochii in gura de somn si de oboseala.
in week-end am fost la scoala, iar sambata noaptea nu am dormit - am stat sa imi fac un proiect.
cica incep sesiunea pe 24 Mai
asaaa...de cura nu zic nimic
mananc prost si mult
sunt suparata...babuinul a plecat in delegatie pana vineri seara
fac naveta cu trenul de una singura si mi-e urat...
lliliana
23-04-2007, 07:22 AM
'Neatza!...Sa stii ca shi singuratatea are partile ei fooooarteee buneeeee!!!
).gif)
Sa ai o zi odihnitoare
Bine te-am regasit shi pe tine...
ina_ceva
23-04-2007, 12:02 PM
Spor la invatat si bafta in sesiune! Sunt sigura ca ai sa te descurci
Salut crengu, bafta in sesiune
lliliana
24-04-2007, 08:09 AM
Salut

Pupacesc shi doresc de bine.
'neatza
ce zi frumoasa!!
n-am chef de munca
m-as plimba prin parc sa fac poze florilor si ierbii
babuinul e in delegatie la Chisinau pana vineri seara
mi-e urat fara el, mai ales pe tren. am luat decizia ferma ca in vara sa ma inscriu la scoala de soferi
o zi minunata tuturor
julyalina
24-04-2007, 09:00 AM
'neatza Crengutza !
buna decizia
Amazoana
24-04-2007, 09:04 AM
CITAT(julyalina @ 24-04-2007, 10:00 AM)

'neatza Crengutza !
buna decizia

Neataaaa
ina_ceva
24-04-2007, 10:10 AM
E bine sa ai permis, asa vei mai aproape de Matei (asa il cheama, nu?)
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.