Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Eu.'s home
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
amalia0701
CITAT(alandana @ 13-04-2007, 10:24 AM) *

Eu, mie mi-a zis cineva ca dieta trebuie inceputa fie joi , fie luni. Incepi dieta in we cand esti super tentata de diverse bunatati?

Amalia nu o descuraja pe Eu. Noi invingem cantarul. Eu e o ambitioasa ( ca noi toate de altfel). cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Nu o descurajez, dar cred ca bataia e cu noi insine nu cu amaratele de instrumente de masura )).gif
Priveam lucrurile din alta pespectiva, dar nu m-am exprimat corect.
blushing.gif
anca veselie
eu bafta cu dieta de 90 zile! a inceput-o si seful meu si a inceput miercuri. el a slabit si a fost f incantat de ea.
mi se pare ca are un farmec deosebit mutarea asta a voastra si cum luptati impotriva lipsurilor. incet incet o sa aveti de toate, important e sa fiti sanatosi si fericiti pupic.gif
Tulip
Crenguta,si eu incp de marti dieta de 90 de zile.......
Eu.
CITAT(Tulip @ 13-04-2007, 12:41 PM) *

Crenguta,si eu incp de marti dieta de 90 de zile.......

ce bine cheer.gif poate ne sustinem una pe alta.
am si o intrebare: in ziua de proteine daca nu vreau sa mananc carne pot manca branzeturi si iaurturi cu o felie de paine la pranz?
Tulip
Eu paine nu mancam deloc.......dar bagam in mine lactate,branzeturi,ou fara sa le cantaresc....... wink1.gif

Tu cand incepi? naughty.gif
Eu.
Tulip, m-ai bagat in ceata )).gif eu am priceput ca se cantareste totul si ca sunt mese fixe (mic dejun, pranz si cina). sau nu? huh.gif

eu incep maine w00t.gif
dany
Chiar daca nu mi-ai bagat in seama vizita in casuta ta de acum cateva zile .... iti doresc multa , multa bafta cu dieta de 90 de zile si sa auzim de rezultate bune !
Tulip
CITAT(Eu. @ 13-04-2007, 05:41 PM) *

Tulip, m-ai bagat in ceata )).gif eu am priceput ca se cantareste totul si ca sunt mese fixe (mic dejun, pranz si cina). sau nu? huh.gif

eu incep maine w00t.gif

da,se cantareste....insa eu nu am facut-o blushing.gif blushing.gif

Ok,nu mancam ca o nesimtita,dar papam destul de bine......iar eu nu prea pot manca la ore fixe;de micul dejun mi s-a acrit in ultima vreme,cu forta bagam niste fructe in mine blushing.gif blushing.gif

Nu am tinut dieta asta doar cateva zile(si totusi s-a dus 1 kg grin.gif ),Monic tine de o buna vreme wink1.gif

iar tie muuuuult succes give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Eu.
"neata yahoo.gif

Dany, scuzele mele, dar cum intru mai rarut pe forum, nu am observat mesajul tau blushing.gif
multumesc pentru incurajari pupic.gif

Tulip, am inceput de ieri dieta - mi s-a parut oribila ziua de lactate si branzeturi (nu am mancat carne deloc).

meniu duminica:
- mic dejun: 2 mere
- pranz : cascaval + iaurt de baut Danone
- cina: cascaval+ 1 rosie+ sana de la Danone
Tulip
azi ce papi? blum.gif
Eu.
CITAT(Tulip @ 16-04-2007, 12:41 PM) *

azi ce papi? blum.gif

huh.gif chiar nu stiu.
am mancat de dimineata un mar si jumatate ca mai mult n-a intrat wacko.gif nu-mi place deloc sa mananc mere pe stomacul gol si cam nici un fruct, de altfel.
la pranz chiar nu stiu ce voi manca. m-au chemat colegii sa merg cu ei la sandwicheria din cladire, dar nu cred ca au legume pe-acolo unsure.gif

si mi-e o foameeeeeeeeeee......
amalia0701
CITAT(Eu. @ 16-04-2007, 12:46 PM) *

CITAT(Tulip @ 16-04-2007, 12:41 PM) *

azi ce papi? blum.gif

huh.gif chiar nu stiu.
am mancat de dimineata un mar si jumatate ca mai mult n-a intrat wacko.gif nu-mi place deloc sa mananc mere pe stomacul gol si cam nici un fruct, de altfel.
la pranz chiar nu stiu ce voi manca. m-au chemat colegii sa merg cu ei la sandwicheria din cladire, dar nu cred ca au legume pe-acolo unsure.gif

si mi-e o foameeeeeeeeeee......

Io daca nu imi iau pachet, ma apuca foamea si mananc ce gasesc, asa ca ma car ca Olga cu borcanul cu ciobitza, cu legumele pentru salata.
Tulip
Nu poti papa o salata mai consistenta?( cu cartofi,de ex).Eu mancam in ziua de legume si orez wink1.gif

Sa stii ca si eu am avut probleme cu fructele pe stomacul gol.....dar tot e mai bine decat ziua de fructe,cand altceva nu poti papa grin.gif
honey79
Pup Crenguta scumpa.

Sunt cam ingrijorata, in ceea ce te priveste...referitor la dieta. Mi se pare ca mananci extraordinar de putin. Sper din suflet sa nu ai probleme cu stomacelul, mai tarziu.
Eu zic ca nu se merita sa iti distrugi sanatatea, doar pentru a fi "femeia snur"...

Te pup dulce si te imbratisez cu drag, rugandu-te sa ai mare grija de tine.
PS: Nu mi-o lua in nume de rau, ok? Please... pretty please.
Eu.
Amalia, si eu asa procedam, insa acum, cum nu am frigider, nu pot gati nimic. si "aragazului", care e de fapt o plita cu 2 ochiuri pe gaz, ii ia 15 minute sa fiarba apa de cafea doh.gif )).gif

Tulip
, nu ma gandeam ca e voie sa mananci si orez, dar cred ca ai dreptate blushing.gif

Honey pupic.gif esti o dulce si ai perfecta dreptate. ieri am mancat intentionat ff putin pentru a-mi micsora putin stomacul obisnuit sa inghita cantitati industriale.

pranz
-ciorbita de loboda (avea ceva ulei, sper ca nu e grav blushing.gif ) cu morcovi, patrunjel si ceapa
-salata de ton - aici cred ca am zbarcit-o cu tonul, dar nu aveau nimic fara carne sau branza, iar de branza mi s-a cam luat - cu salata verde, ardei rosu si verde, putin porumb boabe si rosii+ o felie de paine
Tulip, am dat-o rau in bara? doh.gif
Tulip
un pic de ulei merge.......eu imi faceam cartofi gen ww,in cuptor,cu 1-2 lg. ulei.....

iar salata de ton e ok....fara ton grin.gif grin.gif grin.gif
Eu.
CITAT(Tulip @ 16-04-2007, 02:32 PM) *

Iar salata de ton e ok....fara ton grin.gif grin.gif grin.gif

sad.gif inseamna ca tot chinul meu de ieri nu se pune si ca trebuie sa o iau de la capat maine? unsure.gif
zi ca nu, ca altfel o sa ma ai pe constinta cu o pizza/shaorma diseara )).gif
Tulip
CITAT(Eu. @ 16-04-2007, 02:40 PM) *

CITAT(Tulip @ 16-04-2007, 02:32 PM) *

Iar salata de ton e ok....fara ton grin.gif grin.gif grin.gif

sad.gif inseamna ca tot chinul meu de ieri nu se pune si ca trebuie sa o iau de la capat maine? unsure.gif
zi ca nu, ca altfel o sa ma ai pe constinta cu o pizza/shaorma diseara )).gif

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mergi mai departe.....pizza poti sa papi maine naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Eu.
CITAT(Tulip @ 16-04-2007, 02:42 PM) *

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mergi mai departe.....pizza poti sa papi maine naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif

deci nu e musai sa o iau de la capat? w00t.gif
supeeer

maine e ok daca mananc paste bolognese? nu trebuie sa fie carne in ele? dar branza?
si seara e musai si cioco si praji? unsure.gif daca mananc ceva usor si doar cioco nu e ok?
Tulip
e ok....si eu papam paste doar cu sos.....

si seara poti combina cum vrei.....nu-i obligatoriu nici cioco,nici praji....dar eu incercam sa nu le ratez niciodata lol.gif lol.gif
Eu.
CITAT(Tulip @ 16-04-2007, 02:52 PM) *

e ok....si eu papam paste doar cu sos.....

si seara poti combina cum vrei.....nu-i obligatoriu nici cioco,nici praji....dar eu incercam sa nu le ratez niciodata lol.gif lol.gif

eu intrebam daca e voie sa fie carne/ branze printre paste ca nu stiu unde gasesc paste de post in p-ta Victoriei )).gif
o sa mananc doar putina cioco si atat.
culmea ca acum nu mi-e pofta de dulciuri, cat as manca chestii sarate gen chipsuri, cartofi prajiti, schnitzele, etc.
si faza cu tensiunea e adevarat, dar la mine e invers: mi-a crescut tensiunea, ceea ce ma bucura. yahoo.gif

buretel
CITAT(Eu. @ 16-04-2007, 01:55 PM) *

culmea ca acum nu mi-e pofta de dulciuri, cat as manca chestii sarate gen chipsuri, cartofi prajiti, schnitzele, etc.

si eu la fel )).gif poftesc la 'saraturi' toata ziua doh.gif
pupic.gif
cum e noua casuta? ati terminat de aranjat? wink1.gif
Eu.
CITAT(buretel @ 16-04-2007, 05:04 PM) *

CITAT(Eu. @ 16-04-2007, 01:55 PM) *

si eu la fel )).gif poftesc la 'saraturi' toata ziua doh.gif
pupic.gif
cum e noua casuta? ati terminat de aranjat? wink1.gif

nope, nici nu vom termina vreo cativa ani de acum inainte wacko.gif suntem lefteri tanase lol.gif
buretel
CITAT(Eu. @ 16-04-2007, 04:22 PM) *

nope, nici nu vom termina vreo cativa ani de acum inainte wacko.gif suntem lefteri tanase lol.gif

eee, lasa, in timp wink1.gif
e casuta voastra, si asta e tot ce conteaza pupic.gif
Tzutzi80
Mai bine asa! Altii au mobila si nu au casa! Mai bine cu casa si fara mobila pupic.gif
Eu.
'neatza yahoo.gif

am dormit bustean de la 21.30 la 6.45...iubesc aerul curat din orasel )).gif
ieri seara am zbarcit-o cu dieta blushing.gif maine o iau de la capat.

o zi excelenta tuturor!
honey79
O zi superba si tie, Crenguta scumpa.

Pacat ca nu ai calculatorul instalat acasa....caci te-as tine pe net toata seara, doar ca sa nu mai faci drumuri prin bucatarie. wink1.gif
Eu vorbesc...aseara la 12 , dupa ce am pescuit-o pe sora-mea de la vreo 60 km departare..dehh..n-a vrut trenul s-o aduca mai aproape... am pus masa... taraneste..cu de toate... vai de capul meu.

Ei... pup dulcic si imbratisez cu drag.
Eu.
pupic.gif Honey, dulce ca intotdeauna.
cu netul....facuse al meu programare sa vina sa ni-l instaleze si i-am zis sa o anuleze pentru ca:
1.la ce bun avem net daca n-avem birou de calculator inca lol.gif
2.decat sa forumim/jucam jocuri stupide pe net nu mai bine stam unul in bratele celuilalt? blushing.gif

cum a fost epilatul? grin.gif
Nessie
Gigelu, am mai vrut sa te intreb, dar mi-a fost rusine... blushing.gif In ce oras stati acum, poti sa ne spui? Ma faci curioasa cand spui cat de curat e aerul, dar totusi lucrezi in Pta Victoriei. unsure.gif Cum ajungi zilnic la munca?
Eu.
Nessie, ai MP
Pisik
Crengu, si eu sunt f curioasa care este oraselul in care stai; am eu o banuiala, dar parca e cam departicel; hai baga si la mine un PM, pleaaase pupic.gif
honey79
Pup frumoasa gazda si-i doresc o zi superba, plina de soare si voie buna.

Sper ca e totul Ok. Vad ca n-ai dat azi pe-aici...incep sa ma ingrijorez????
himere2005
buna..dupa-amiaza smile.gif
cum te mai simti? nu ne-ai mai pus de mult poze...una mica de tot. aveti ceva imbunatatiri la apartament sau o luati de la 0? eu de ex. l-am luat cu gresie si faianta la baie si bucatarie dar este umflata, iar gresia la bucatarie si hol partial sparta, insa am intalnit persoane care au luat apartamentul la cheie si au scapat de moluz. la voi cum este?

CITAT(Tzutzi80 @ 16-04-2007, 08:48 PM) *

Mai bine asa! Altii au mobila si nu au casa! Mai bine cu casa si fara mobila pupic.gif

corect...ai scapat de sters praful pe mobila blum.gif
Eu.

Hello floare.gif

Honey pupic.gif merci de vorbele bune. Nu am intrat fiindca am fost de la 9 dimineata pana la 17 intr-un training intern wacko.gif am mancat ca o sparta ca au adus astia o tona de bunataturi blushing.gif

Himere, n-am pus poze, desi am o multime superbe, insa nu am reusit sa le descarc. Nu prea-mi vine sa stau in 4 labe langa calculator care e pe jos )).gif
apartamentul l-am luat cu gresie, faianta, termopane, parchet si centrala termica. Faianta si gresia sunt in buna conditie si nu cred ca le voi schimba ani buni de acum inainte. Parchetul e bun, e lemn masiv, dar va trebui raschetat si lacuit.Singura problema sunt peretii de pe care trebuie dat jos tapetul si aranjati doh.gif cred ca la vara imi vad babuinul la bustul gol dand cu bidineaua naughty.gif
honey79
Pup Crenguta frumoasa.
Ai grija de tine si nu te stresa prea tare.
Chiar daca am sa fiu plecata, imi voi face timp sa intru si pe-aici, din cand in cand...sa verific ce si cum. wink1.gif biggrin.gif

Te imbratisez cu drag si-ti doresc numai bine.
Eu.
'neatza

cum ieri am fost toata ziua in training , azi tre' sa recuperez si munca de ieri wacko.gif si mi-e o leneee. tare as mai dormi blushing.gif

o zi buna tuturor!
julyalina
'neatza Crengutza! floare.gif
somn usor pupic.gif da' nu la munca blum.gif nu de alta dar sa nu sforai blum.gif
ina_ceva
O cafelutza sa iesi din starea asta?
Stai linistita, gandeste-te ca maine e ultima zi de lucru si urmeaza WE-ul. pupic.gif
Eu.
CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 10:32 AM) *

O cafelutza sa iesi din starea asta?
Stai linistita, gandeste-te ca maine e ultima zi de lucru si urmeaza WE-ul. pupic.gif

Cafeluta am baut-o si ...nimic blink.gif
Paida, urmeaza week-endul, dar eu am cursuri sambata de la 10-18 si duminica de la 8-20 doh.gif si nu mi-am facut inca cele 4 proiecte obligatorii unsure.gif
cred ca vineri noaptea va fi noapte alba
honey79
Iubita, te imbratisez cu drag si te pup dulcic dulcic pe ambii obrajori.
Eu abia acum imi beau cafeluta...care....bleah, e cam nasolica. Deh...cafeaua americana nu e la fel ca a noastra europeana. Dar iesim acum...si o sa-mi iau un pachet sa am , cat stau pe-aici.

O zi si un week-end superbe iti doresc.
Eu.
neatza! sad.gif

imi cad ochii in gura de somn si de oboseala.
in week-end am fost la scoala, iar sambata noaptea nu am dormit - am stat sa imi fac un proiect. wacko.gif cica incep sesiunea pe 24 Mai scare.gif

asaaa...de cura nu zic nimic blushing.gif mananc prost si mult

sunt suparata...babuinul a plecat in delegatie pana vineri seara sorry.gif fac naveta cu trenul de una singura si mi-e urat...
lliliana
'Neatza!...Sa stii ca shi singuratatea are partile ei fooooarteee buneeeee!!! )).gif Sa ai o zi odihnitoare pupic.gif hug.gif
Bine te-am regasit shi pe tine... floare.gif
ina_ceva
Spor la invatat si bafta in sesiune! Sunt sigura ca ai sa te descurci pupic.gif
uka
Salut crengu, bafta in sesiune
lliliana
Salut smile.gif Pupacesc shi doresc de bine. pupic.gif hug.gif
Eu.
'neatza yahoo.gif
ce zi frumoasa!! yahoo.gif

n-am chef de munca dry.gif m-as plimba prin parc sa fac poze florilor si ierbii blushing.gif

babuinul e in delegatie la Chisinau pana vineri seara sad.gif mi-e urat fara el, mai ales pe tren. am luat decizia ferma ca in vara sa ma inscriu la scoala de soferi grin.gif

o zi minunata tuturor floare.gif
julyalina
'neatza Crengutza ! floare.gif
buna decizia floare.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 24-04-2007, 10:00 AM) *

'neatza Crengutza ! floare.gif
buna decizia floare.gif

Neataaaa
ina_ceva
E bine sa ai permis, asa vei mai aproape de Matei (asa il cheama, nu?)
Eu.
Multumesc, dulcy! Multumesc, July! pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 24-04-2007, 11:10 AM) *

E bine sa ai permis, asa vei mai aproape de Matei (asa il cheama, nu?)

lol.gif ti-ai amintit?
daaa, asa il cheama pe masinutz.

mi-e dor de babuin sorry.gif sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.