Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Ne intalnim din nou, sambata 14.04
OneDen.com > Administratie > Userii se prezinta > Intalnirile OneDen
Nessie
Vorbeam cu Noni pe messenger si din vorba-n vorba am ajuns la concluzie ca ne e cam dor sa ne vedem si ce-ar fi sa avem o intalnire chiar weekendul asta? Noi ne gandeam samabata pe la 11, dar inca nu avem o locatie stabilita. Daca sunt doritori, va rog sa va inscrieti pe lista si poate veniti si cu o propunere de locatie. biggrin.gif
_noni_
ma gandesc ca daca va fi frumos afara ne putem vedea chiar intr-unul din parcuri, la o terasa. voi ce ziceti?

}{
anaoi
dylly va slauta d epe aeroport din berlin
sibel
as merge si eu cu voi...numai sa spuneti unde...
anca veselie
ma bag si eu!
ar fi foarte fain un parc, ceva.
ina_ceva
Terasa Cafeneaua Actorilor -Tineretului: vedere la verdeatza si la apa tease.gif
Sa ma bifatzi si pe mine la prezentza wink1.gif
julyalina
as veni si eu blum.gif dar pe la 12:00 (ca sa fiu sigura ca ma trezesc blushing.gif )
Cafeneaua Actorilor din Tineretului e super ca locatie smile.gif - bifez la ideea Inei

acum tre sa plec cu niste dosare pe teren asa ca incerc sa intru mai pe seara sa vad ce ati hotarat pupic.gif

ina_ceva
Nu stiu daca au deschis toata terasa, dar acum doua zile era amenajat ceva si afara wink1.gif
anca veselie
sunt total de acord si cu locatia si cu ideea alinei naughty.gif
dar trebuie sa ma ghideze si pe mine cineva, ca nust sa ajung.
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 13-04-2007, 02:23 PM) *

sunt total de acord si cu locatia si cu ideea alinei naughty.gif
dar trebuie sa ma ghideze si pe mine cineva, ca nust sa ajung.

Te agat eu de undeva blum.gif

...eventual de la statia de metrou Tineretului wink1.gif
anca veselie
ok ina, vorbim la tel.
Nessie
Ma bucur ca v-ati inscris multe pe lista si ma bucur ca si tu Sibel vrei sa ne cunosti! blum.gif Deci ramane in Tineretului la 12, nu?
anca veselie
eu zic ca da.
e departe locatia de metrou tineretului?
ina_ceva
7 min mers pe jos
anca veselie
ok, atunci ma voi parca pe lg metrou, unde oi gasi loc, si apoi mergem pe jos
ina, ne vedem la metrou la 12 fara 10 atunci? ca nu cred ca mai intru diseara pe net.
si daca intervine ceva, vb la tel, sms. ok?
ina_ceva
k, ramane la 12 fara 10 la metrou
anca veselie
yahoo.gif yeee, ne intalnim. sper sa te recunosc tease.gif
ina_ceva
Te ochesc eu, stai linistita blum.gif
anca veselie
tease.gif
Deea
Eu maine ma duc la cumparaturi dar daca termin in timp util o sun pe Noni si ma infiintez si eu acolo.....super locatia si super inghetata de acolo wink1.gif
ina_ceva
Super sunt si salatele...
Sper sa ajungi, macar jumatate de ora wink1.gif
_noni_
ce bine ca veniti! cheer.gif

de-abia astept sa ne revedem! pupic.gif hug.gif

}{
dany
Distractie placuta , fetelor hug.gif Sa veniti cu poze , daaaaaa ?
Deea
eu n-am ajuns la intalnirea cu fetele....sunt tare curioasa cum a fost....asteptam vesti si poze ! pupic.gif
julyalina
buna seara , buna seara smile.gif
am fost la intalnire doar noni, ina si cu mine grin.gif
noni a facut multe poze si a promis ca le pune dar abia saptamana viitoare. pe seara a plecat inapoi in Budapesta cu stationare in seara asta in Valcea de unde sunt parintii ei blum.gif (si bunicii mei biggrin.gif ce mica e lumea blum.gif )
am fost cumintzele smile.gif adica ma mancat toate 3 o pizza blum.gif
a fost super si vremea si atmosfera blum.gif
dany
Ma bucur ca v-ati vazut ( din nou ) si ca v-ati simtit bine . Dar.... ce s-a intamplat cu Nessie ca nu a ajuns la intalnire ?????? Sper ca nu ceva grav sad.gif

Asteptam pozele profesioniste , Noni !!!
Nessie
CITAT(danyhoney @ 15-04-2007, 01:37 AM) *

Ma bucur ca v-ati vazut ( din nou ) si ca v-ati simtit bine . Dar.... ce s-a intamplat cu Nessie ca nu a ajuns la intalnire ?????? Sper ca nu ceva grav sad.gif

Asteptam pozele profesioniste , Noni !!!

Pentru Nessie din pacate au aparut neprevazute chiar in ultimul moment. sorry.gif Am sunat-o pe Noni sa o anunt, sper sa nu se fi suparat pe mine. Chiar nu a depins de mine. Sper ca v-ati simtit bine frumoaselor. pupic.gif
sibel
din pacate eu am lucrat sambata pana la 4. poate veti mai stabili o intalnire , mai din timp si vin si eu.
la mine in weekend e mai complicat.
ma bucur ca v-ati simtit bine. ceva retete noi
????....
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.