Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
bebeingeras
sa fim binevenite in noua noastra camera, sa fie la fel de plina de mesaje frumoase cheer.gif clap.gif
Ramo
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A treia casuta in care intru indragostita...... cheer.gif

Danyhoney, mai am un loc in masina.......iti dai seama ca noi 4 care mergem cu masina mea nu suntem chiar intregi la cap,,,masina rosie, decapotata, muzica la maxim, 3 fete si un barbat.... Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi drumul:))
dany
He he he .... o noua casuta !!!!! Ce bine !!!!! Neuroni , nu trebuie sa facem curat in acest WE : noua casuta e curata , aerisita , Miha a vut grija sa nu avem mult de munca ....multumim , Miha !! pupic.gif

Bebe , la Brasov nu vrei ??????? Asa as vedea si eu poze actualizate cu orasul meu de bastina !! biggrin.gif

CITAT(ramonavlas @ 13-04-2007, 08:22 PM) *

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A treia casuta in care intru indragostita...... cheer.gif

Danyhoney, mai am un loc in masina.......iti dai seama ca noi 4 care mergem cu masina mea nu suntem chiar intregi la cap,,,masina rosie, decapotata, muzica la maxim, 3 fete si un barbat.... Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi drumul:))

Iti doresc sa ramai la fel de indragostita de-a lungul multelor casute WW !!!!!

Gataaaaaa, acel loc liber in masina e al meu !!! Adjudecat !!!!!
Sunt convinsa ca veti avea un drum super placut si plin de voie buna !!!!!!

In alta ordine de idei , Ramo , mi-ar placea tare mult sa te intalnesc !!! Poate vom vorbi candva pe mess si ..... cine stie ce va iesi ! Poate ne schimbi traseul pana in Romania ..... data viitoare.... peste cativa ani... Anul asta -nici o sansa ..... anul viitor -nu stiu .
ina_ceva
cheer.gif cheer.gif casutza noua
dany
Noapte buna , neuroni !!!! Imagine

Ina , nu faceti chef fara mine , nu ??????????? Dimineata voi fii prezenta !!! pupic.gif
ina_ceva
Somnic usor, dany-dulce!

Ei, dau eu de baut inainte de intalnire wink1.gif , special pt tine pupic.gif
nusarich
Bine v-am gasit in noua casuta! Sa speram ca va fi plina de realizari si vesti bune pentru toti neuronii!
Tulip
cheer.gif cheer.gif alta casuta!!!!
bebeingeras
noapte buna fetelor, ma duc sa fac nani ca mi-e somn si ma doare burtica
va pup, vorbim maine, WE placut pupic.gif
_noni_
fetelor, noi maine la 0ra 12 ne intalnim la "cafeneaua actorilor", cea din parcul tineretului.

nu vreti sa veniti si voi? terasa pe malul apei, soare, salate, inghetata, sesiune foto si numai gagici misto!

va asteptam pe cat mai multe! pupic.gif hug.gif

}{
alina
buna seara

clap.gif floare.gif party.gif welcome.gif cheers.gif partytime2.gif bine v-am gasit in noua casuta ww.

eu as veni la intalnire dar din pacate lucrez sambata.
BLUELIFE
lazy.gif Casuta noua!!!!!!!!! Buna fetele sa ne traiasca! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Am intrat ca nu puteam rata inaugurarea,somnic pufos tuturor!
lilianab
Bzzzzz...zzz..zzzzz(asa fac mamarutele cu tensiunea oscilanta) tease.gif tease.gif ...am aterizat si eu in noua casuta,acum cat e proaspat aerisita si curata.Pup neuroancele si o tulesc la nani....zzzz...zzz grin.gif
ina_ceva
La multi ani, ella! Imagine
Sa ai parte de tot ce-i mai frumos si mai placut! Visele sa-ti devina realitate, viata sa-ti fie plina de bucurii, zambete si voie buna!
Tulip
ImagineLa multi ani,Ella!
Tzutzi80
Am venit si eu repejor la casuta noua! Vesti nu tocmai grozave. Am facut aseara o hipoglicemie tare urata. A trebuit sa o chem pe mama sa stea cu mine. Noroc ca nu eram singura si eram cu ai mei cand mi s-a facut rau dry.gif
sunshine
Super tare! O casuta noua! cheer.gif
Ella, la multi ani! Sa fii iubita! hug.gif
Tzutzi80
Ella....LA MULTI ANI!!!!
dany
LA MULTI ANI FERICITI , ELLA !!!!!!!!
Tzutzi80
ce bine ca s-a schimbat casuta! Acum primesc iar mesajele in email. Toata casuta 10 m-am chinuit sa tin minte pagina la care am ramas. Nici macar un email nu mi-a venit pe tot parcursul casutei, oricat m-am chinuit eu dry.gif

Cine se mai ingrasa ca mine 3 kg in 10 zile doh.gif doh.gif doh.gif
dany
Te simti mai bine , Tzutzu ??

Alea 3 kg sunt de la fursecuri blum.gif

Va pupic.gif . Plecam la mare si apoi la gratar cheer.gif cheer.gif

WE placut !
michelle
ELLA, La multi ani! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sa fii fericita si iubita, vesela, mereu cel putin la fel de frumoasa, optimista si increzatoare in fortele proprii pupic.gif give_rose.gif
Imagine
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 14-04-2007, 11:56 AM) *

Te simti mai bine , Tzutzu ??

Alea 3 kg sunt de la fursecuri blum.gif

Va pupic.gif . Plecam la mare si apoi la gratar cheer.gif cheer.gif

WE placut !

Acum ma simt mai bine. Probabil voi reveni la regimul Montignac, pentru ca atunci nu faceam caderi de glicemie. Si alea 3 kg.....ar fi fost 5kg fara fursecuri lol.gif . Si stiu de la ce mi se trag: bomboane de ciocolata (6 feluri diferite), cozonac, pasca, prajitura cu foi de miere, drob, salata boef, friptura, ciorba de miel, oua de diverse culori si marimi (plus cele de cioco ale babuinului naughty.gif ), prajitura transpirata.....etc. Adica....nu ma voi intreba de unde s-au depus, ca stiu exact doh.gif doh.gif doh.gif

Si acum fug, ca deja va vad cum pregatiti ouale si rosiile stricate sa aruncati in mine ca va fac pofta cu BIPURI! wacko.gif
sibel
buna fetelor. acum am vazut si eu ca va intalniti in parcul tineretului si as fi vrut sa vin, dar sunt la serv. la urmatoarea intalnire nu as vrea sa lipsesc.
sper sa va distrati bine si sa mancati cat mai putin

cheer.gif

mi-am adus ce vroiam sa va intreb...cum calculati puncetele la zacusca???
legumele cu 0 si uleiul, sau cum???? please
antonia05
Salutare fetele!!!

LA MULTI ANI ELLA!!!SANATATE MULTA SI TOT CEEA CE TI DORESTI!!! floare.gif hug.gif
Tulip
Sibel,eu punctez zacusca 0.5P/lingurita.........dar depinde si cat de uleioasa e.... wink1.gif
Ella79
Neata !! Multumesc frumos de urari, sunteti niste dragute. Multumesc pentru flori Miha, sunt absolut superbe!
Anna
LA MULTI ANI ELLA !!! give_rose.gif give_rose.gif floare.gif floare.gif floare.gif give_rose.gif
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele! pupic.gif pupic.gif

Ce gol e pe aici, sunteti toate la intalnire in parc? blum.gif
E f frumos si cald afara, sper sa va distrati si sa faceti multe poze smile.gif.
Eu am dormit azi pana pe la aproape 13. Si tot am o stare de somnolenta.
Tutzi, esti ok acum? unsure.gif

Va pup pe toate si we placut hug.gif pupic.gif
anaoi
ELLA.... LA MULTI ANI !!!! safii sanatoasa, norocoasa, adorata, neuronata ....

am ajuns la berlin acum vreo 2 ore. e soare, frumos, oras frumos din cate am vazut din masina. va super pup si mai vorbim.

pa
ina_ceva
dylly hug.gif
dany
Dyllyyyyyy , berlinezo pupic.gif pupic.gif . Sa vizitezi tot ce e de vizitat pe acolo , da ? E destul de mult de vazut .

Noi am venit de la mare , ma duc sa fac un dus ( am intrat pana la genunchi in apa - receeee ) sa pap o inghe ( pe caldurile astea merge tare bine ) si apoi ne pregatim de gratar . Dylly , vii la gratar ?? Dau si niste cocktail-uri blum.gif
anaoi
vin si o aduc si pe cris si ne imbatam de vedem dublu babuinii !!!!
dany
CITAT(anaoi @ 14-04-2007, 02:31 PM) *

vin si o aduc si pe cris si ne imbatam de vedem dublu babuinii !!!!

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Haideti !!! Va astept la gara , ok ? hug.gif )).gif
anaoi
am plecat. we placut in continuare
axe10
La multi ani ELLA![size=6] Sa ai parte de cei mai bun, sa te faci bine ca ti-a ajuns atata suferinta in ultima vreme...sper ca esti mai bine cu herpesul...te pup si distractie placuta.

CITAT(Tzutzi80 @ 14-04-2007, 11:47 AM) *

Cine se mai ingrasa ca mine 3 kg in 10 zile doh.gif doh.gif doh.gif

Eu pot sa ma ingrash asa...daca asta e motiv de lauda....lasa ca le dai tu jos...poate a mai intrebat cineva dar eu fac pe prostu'...ai spus undeva de ce a plecat cioco...?

Ina chiar ca ne esti datoare cu o explicatie in leg cu babuinu...dece va "despartitit"?....si cu poze cu noua frizura. Asi fi vrut sa vin la intalnire dar azi am gatit pt ca maine sa ma intalnesc cu o prietena care a venit din Grecia si poate cu sora mea vitrega care a venit din Canada si pe care nu am vazut-o niciodata. Lasa ca-mi povestiti voi...oricum poze avem asigurate de noni.
Dany..nasol cu masina...se intampla cand esti prea entuziasmat...dar poate se mai poate amana putin reparatia...deh...nu stiu cum e pe la voi cu regulile...
Anca imi place ca nu stai locului sa-ti lingi ranile....good for you girl....
Himere, Tulip,Deea, Antonia fetele astea va iau copii si vii imperecheaza acush-acush...numai a mea ramane solo....

Eu m-am intors din periplul meu la Sibiu...superb va spun...merita vazut orasul si imprejurimile...sunt tare mandra de mine...am condus aproape 300km intr-o singura zi(cam 4,5 ore)...pe dealul negru, valea Oltului...un traseu superb...o sa pun poze...
May
LA MULTI ANI ELLA SI MULTA SANATATE cheer.gif cheer.gif give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif yahoo.gif yahoo.gif
bebeingeras
LA MULTI ANI ELLA SA FII SANATOASA SI IUBITA, SA AI PARTE NUMAI DE CE E BUN SI FRUMOS IN VIATA give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif floare.gif floare.gif floare.gif

[color=#000000]TZUTZI sper ca esti bine acum si ca nu vei exagera cu dieta pupic.gif hug.gif
anca veselie
la multi ani ella! sa fii sanatoasa, in primul rand! si apoi fericita, iubita si plina de bani pupic.gif
axe, nu prea am ce rani sa-mi ling blum.gif sunt ok, mi-am revenit total! aseara chiar ne-am intalnit putin, mai aveam sa-i dau eu niste cd-uri, si nu am simtit mare lucru.

din pacate nu am ajuns la intalnire, a intervenit cave ... imi pare tare tare rau sad.gif
dany
Venit acum de la gratar si de la Imagine . Avand in vedere faptul ca Dylly nu a venit ( era oricum o gluma ) nu am baut cocktail dar.... baut bere , baut Aquavit ( o bautura care ajuta la eliberarea stomacului dupa ce ai mancat mult ) si baut tequila .... hac,hac !! )).gif

Axe, chiar ma intrebam ieri pe unde umbli pupic.gif . Cu masina lovita ... asta e. Reparatia trebuie sa o platim ( 300 €) pentru ca nu avem voie sa circulam prea mult cu masina lovita . Am economisit 200 € la geamuri ....acum dam 300 € la reparat masina doh.gif

Anca
, ma bucur ca nu ai " rani de lins " . Inseamna ca ori esti tu prea puternica , ori legatura cu acel babuin nu era sa fie si tu ai simtit asta . pupic.gif pupic.gif
dany
Noapte buna si vise frumoase , neuroni !!
dany
Ce sa plec la somn....... m-a pus naiba sa ma uit pe ebay si..... a fugit somnul doh.gif

May, te vad pe aici ....... I-ai facut strungareata lui Remy si acum stai de paza cu comprese reci ?? lol.gif
Tzutzi80
Anais acum sunt bine. Azi nu m-am simtit rau.

Axe, la mine in jurnal am zis de ce a plecat cioco

Si acum va las sa ghiciti cine e in poza )).gif

Imagine
Tzutzi80
Daca tot nu dorm la ora asta....hai sa pun si de cafea.gif Cine mai doreste? Cine mai pofteste? (P.S. Sa se serveasca, ca eu doar am facut-o )).gif ) devil.gif
ina_ceva
eu doresc cafea yahoo.gif

Cand ai ajuns tu la Galati? Ati pus de-o intalnire pentru a consuma ingrasacioase blum.gif ?

lilianab
CITAT(ina_ceva @ 15-04-2007, 05:17 AM) *

eu doresc cafea yahoo.gif

Cand ai ajuns tu la Galati? Ati pus de-o intalnire pentru a consuma ingrasacioase blum.gif ?

Neata fetili! salut.gif blink.gif .....Pentru mine o ciocolata calda,te rog,daca tot te-ai apucat de o treaba. tease.gif
Va povesteste ea cum s-a transformat in wonder-woman si in cateva ore am planuit si apoi pus in practica intalnirea fulger...fara ingrsacioase ca oricum mai avem ramase in sange de la Pasti. tease.gif
himere2005
asa deci, mi-ati luat-o inainte cu cafeaua fetelor )).gif
a fost tare placut ieri, tzutzi pur si simplu te captiveaza fetelor, e mai frumoasa decat in poze si are un har de a vorbi de te hipnotizeaza. am avut la un moment dat impresia ca ma uitam prea mult la ea fara sa vreau, parca eram in transa )).gif
pe liliana nu o mai descriu, ca am descris-o data trecuta dar a mai slabit si se vede si am impresia ca ma cunoaste ca pe propriul ei buzunar, nici nu-i nevoie sa zic ce gandesc )).gif
am si eu 2 poze
liliana si tzutzi (mada) fara blitz, ca de, blonda a uitat sa-l seteze doh.gif
Imagine
si una cu mine si tzutzi
Imagine
o sa revin cu poze de la milka si de la pasti mai tarziu
we placut
anca veselie
neatzaaa!
oau, intalnire la galati! foarte tare!
sunteti niste frumoase toate pupic.gif
dany, legatura cu babuinul nu era f puternica, dupa altii am suferit ca un caine )).gif
eu pana la ora asta nu am dormit deloc, am fost in club, unde am dansat toata noaptea. am baut doar apa plata si un suculetz. tre sa pap ceva si ma bag la somn, ca dupa amiaza vreau sa merg la un film si la teatru.
wee placut!
ina_ceva
Axe, daca nu stii inca de piticul nostru de pe creier, vin cu detalii: Vrem pozeee!
Tunsoarea s-a aranjat si nu se mai vede diferenta; la fel ca inainte doar ca e mai scurt. Cat despre babuin nu stiu detalii pentru ca le-am solicitat doar daca e ceva sigur, sa nu-mi fac griji degeaba.

Anca, sper ca motivul pt care nu ai venit la intalnire sa nu fie asa de serios pupic.gif .Odihna placuta!
Ce ai vazut interesant pe ebay, dany-dulce, bucatarii?

Fetelor, frumusele foc suntetzi! Se vede ca tzutzi stie sa ia taurul de coarne, daca a reusit ea sa puna la punct un plan de intalnire asa rapid wink1.gif
Tulip
Neata si pupic.gif pentru cafea!

Himere,Tzutzi,Liliana,sunteti toate fruoase floare.gif floare.gif Dar vrem niste detalii..... blum.gif blum.gif blum.gif

Noi azi mergem la socrii la gratar,ca deh,a venit primavara si ei s-au mutat la casa again wink1.gif

duminica placuta la toata lumea!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.