Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
buretel
ella sad.gif
In primul rand La Multi Ani (cu intarziere blushing.gif ) give_rose.gif

Ce veste, asa din senin sad.gif sad.gif Imi pare tare rau, sper sa existe explicatii cu argumente fundamentate. Aiurea situatie sad.gif
hug.gif multa putere si liniste in suflet!
daconst
Of,mai Ella,nu-mi vine sa cred ce ti se intampla.Toate se tin lant.Imi venea sa rad cind ti-au spus fetele sa mergi al o biserica,dar acum chiar ca e groasa treaba.
Inclin totusi sa cred ca e o perioada dificila in relatia voastra,din cauza serviciului si poate ca si al tau e nemultumit ca sunteti tot mai putin impreuna.
Parca nu-mi vine sa cred ca e serios,asa ca astept sa vii sa ne spui ca totul e bine si a fost o pasa proasta.
Hai capul sus si nu te gindi la ce e mai rau...ca ai fi simtit pina acum daca intervenea ceva sau cineva.Discutati si sunt sigura ca se rezolva sitautia. pupic.gif
May
ella what?????????? w00t.gif Pai si tu nu i-ai cerut nici o explicatie? Ce a patit asa din senin? Eu cred ca treaba nu e tocmai curata cu ghinioanele tale dry.gif

daconst in primul rand ai o minunatie de baiat si sa-ti traiasca sanatos. In al doilea rand: sunt eu prea beata sau e peach in poze? blink.gif
Deea
Dana am vazut pozele....frumosi toti, mai ales Lucas smile.gif Tu arati tare bine, mai ai de unde da jos...stii ca nu sunt genul care sa zica altceva decat crede asa ca te rog nu te supara pe mine.
Lucas bun venit printre crestini!
In caz ca nu stii inca zilele trecute fetele ne-au incuscrit...asa s-a facut imparteala, Lucas cu Alexia smile.gif Eu am spus ca-mi convine...unde mai gasesc eu cuscra cu care sa stau la sala si la cumparaturi toata ziua smile.gif

Sorina wink1.gif iti sta tare bine cu un bebe in brate!

Ella La multi ani (scuze de intarziere) sa ai parte numai de momente bune in viata!
..... ce ti se intampla mie mi se pare din alt film...sincer...sper sa se rezolve toate cu bine. (incertc sa-ti dau un PM diseara...sa nu ma lungesc prea mult aici)

CITAT(Maybeline @ 16-04-2007, 05:53 PM) *

ella what?????????? w00t.gif Pai si tu nu i-ai cerut nici o explicatie? Ce a patit asa din senin? Eu cred ca treaba nu e tocmai curata cu ghinioanele tale dry.gif

daconst in primul rand ai o minunatie de baiat si sa-ti traiasca sanatos. In al doilea rand: sunt eu prea beata sau e peach in poze? blink.gif

)).gif nu esti beata dar ai pierdut evenimentele....a spus Dana de mult ca peach si sotul ei il vor nasi pe Lucas.
Ella79
Daconst, sper sa dea Dumnezeu sa ai dreptate si sa se rezolve totul. Mi-e prea greu sa cred ca o relatie de 10 ani se termina asa, intr-o seara, ca toti anii astia nu au insemnat nimic si poti sa mergi mai departe batand din palme.
Ma gandesc ca singura explicatie ar fi ca e altcineva. Numai o astfel de situatie ar justifica o decizie atat de brusca. Dragostea e oarba. I s-o fi pus pata pe vreuna si nu mai vede nimic in jur. Dar daca e asa, nu stiu, as fi simtit, m-as fi prins, nu s-ar mai fi straduit atata sa-mi fie pe plac, nu si-ar mai fi facut planuri de vacanta cu mine.... parerea mea. Ma lasa sa ma prind ca ceva e in neregula...
Cat despre timp... asa e, petrecem putin timp impreuna si asta a generat frustrari. Dar nu e numai vina mea sau vina lui pentru ca lucram in egala masura foarte mult. Macar eu stau noptile acasa, pe cand el nu. Dar si asa, dupa parerea mea, nu ar fi un motiv sa inchei atat de brusc o astfel de relatie. Cred ca mai intai ar trebui sa identificam toate problemele si sa incercam sa le rezolva. Abia daca nu le putem rezolva... e cazul sa luam o decizie. Dar asa, dintr-o data, mi se pare absurd.
Iti dai seama ca stau cu ochii pe ceas sa treaca timpul mai repede sa vina odata si sa dicutam. Nu ma credeam atat de slaba, atat de neputincioasa, dar, sincer, nu-mi doresc decat sa imi spuna ca totul e ok.

Da, si eu ma gandesc ca n-ar fi rau sa ma duc la o biserica.
Explicatii nu am cerut. Aseara nu a spus decat ca o sa se mai gandeasca pana zi daca mai e ceva de facut cu relatia noastra sau nu. Asa ca astept sa vad.
Dealtfel, nici nu cred ca ar mai avea vreun rost sa cer explicatii..... daca o tine pe-a lui si in seara asta, mi-e destul de clar ca nu vreo incompatibilitate brusca e motivul ci exista alt motiv pe care nu mi-l poate spune. Si in cazul asta... pot sa ma dau eu cu fundul de pamant cat vreau ca decizia lui e luata si tot ce vrea el face.
Sper, totusi, sa fie doar lipsa de comunicare si lipsa timpului, pentru ca astea se pot rezolva destul de usor.

Imi crapa capul, nu mai pot.
May
ella cel mai bine e sa il astepti si sa stati de vorba. Poate ca e tot stresul asta acumulat si lipsa comunicarii intre voi dat fiind faptul ca petreceti putin timp impreuna sad.gif . Incearca sa ii asculti explicatia fara sa il acuzi de nimic si de abia apoi hotaraste cum vei actiona.

deea nici nu iti imaginezi cat m-am chiorat la poze spuanadu-mi ca nu mi-o mai amintesc eu bine pe Sorina... dar na, e super ca ii e nasica lui Lucas cheer.gif
Ella79
May, oricum sunt atat de epuizata si de buimaca incat n-as putea sa il acuz de ceva. Sunt in stadiul in care ma holbez la modul cel mai idiot cu putinta si sunt incapabila sa imi ordonez propriile ganduri.

Daconst,
Lukas e minunat. Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul si ce baiat mare s-a facut el de sta cu mama la masa la o bere.. )).gif Tu arati foarte bine in poze. Esti asortata dupa gustul meu. pupic.gif Si Peach arata de-a drepul bestial. Sunteti amandoua foarte frumoase si va invidiez.
daconst
Hihihi,Deea,am pierdut faza cu incuscreala,dar deja suntem fericiti ca o sa avem o nora manechin,inalta si frumoasa.
Iar despre kg,nu ma supar ca stiu si eu ca mai trebuie sa slabesc.M-as fi suparat daca auzeam:vai ce bine artati...bla,bla. devil.gif
Deci cuscra,de azi la sala si dieta scrie pe fundul nostru. pupic.gif

May,Sorina a fost nasica noastra si e o slabanoaga si o frumoasa cu parul lung (ma enerveaza ca tot vrea sa se tunda grin.gif )
In timpul botezului a facut febra la maini cu grasanul nostru de 7kg. lol.gif

Ella,sincer parca nimic nu ma mai mira in Ro.Adica atatea cazuri stiu care s-au despartit din cauza ca unul din ei sa amorezat brusc de altcineva.
Ma gindesc ca al tau e totusi mai inteligent ca sa puna botul la o chestie de genul asta.Te cred ca iti e tare greu,cui nu i-ar fi,dar capul sus ca tu esti o frumoasa si sunt atatia barbati care ar fi mandri sa te aibe linga ei. pupic.gif
alandana
Dana - cum se spune? - sa-i fie de folos lui Lucas botezul. Si sa fiti intotdeauna fericiti iar Sorina sa va fie ca o ruda. Aveti un baiat tare frumos - cred ca i-ar trebui si o surioara sau un fratior.
Dupa primul copil mie imi spuneam oamenii - acum ca prototipul a iesit reusit treci la productia de serie. )).gif

Ella - La multi ani cu intarziere! E greu cand asa ceva cade din senin dar daca el asa simte inseaman ca relatia nu e atat de buna si tu meriti o relatie mai buna. Tu stii cel mai bine cum a fost relatia voastra dar daca niciodata nu s-a pus acesta problema si brusc iti zice asa ceva... E destul de ciudat. Poate are cine stie ce nemultumiri si a gasit ca e mai simplu asa. Desi o relatie de 10 ani nu se poate incheia asa.
ina_ceva
Ce a mai plans saracutzul Lucas, bine ca a trecut wink1.gif .Frumoase pozele; dana, biserica e ortodoxa sau...?

Ella, multa bafta! Sper ca el sa revina asupra deciziei pupic.gif .Se pare ca cineva chiar ti-a pus gand rau; ma gandesc sa te duci la o biserica si sa vb cu un preot , eventual sa-ti citeasca ceva unsure.gif

Peach, nu pui si tu de un mostenitor? tease.gif

CITAT(Maybeline @ 16-04-2007, 06:06 PM) *

ella cel mai bine e sa il astepti si sa stati de vorba. Poate ca e tot stresul asta acumulat si lipsa comunicarii intre voi dat fiind faptul ca petreceti putin timp impreuna sad.gif . Incearca sa ii asculti explicatia fara sa il acuzi de nimic si de abia apoi hotaraste cum vei actiona.

Sunt de aceeasi parere, ella! floare.gif
daconst
Multumim,Dana.Si mie mi-e pofta de bb 2. lol.gif
Mai astept un an si daca vad ca e tot asa de usor,nu ma mai gindesc. )).gif

Ina,biserica e ortodoxa.Jumatatea sarbeasca,jumatate romaneasca.E micuta,dar tare frumusica.
ina_ceva
Si mie mi se pare ca sorinei ii sta mai bine cu parul lung. Ia in seama si parerea noastra, peach! naughty.gif
peach
Cum mai Mey nu-ti mai aduci aminte de mine?? pai cine a adus cuvintul babuin, bufnita si crocodil aici?

Si pentru ca sunt asa slaba a avut Dana grija de mine cu citeva feli de tortuloi eat.gif

CITAT(ina_ceva @ 16-04-2007, 05:26 PM) *

Peach, nu pui si tu de un mostenitor? tease.gif

Nu..intentionez sa-l fur pe finu ca-i dulce dupa cum a mincat masa ciocolata

Asta inseamna scurt la mine
ina_ceva
CITAT(peach @ 16-04-2007, 06:35 PM) *

Poza asta o stiam, dar parca iti sta mai bine cu el asa cum il ai acum wink1.gif
alandana
Peach - foarte rar te mai arati pe aici. Arati foarte bine cu parul scurt devil.gif Mie imi place foarte mult cum iti statea cu tunsoarea aceea.
May
peach refuzam sa cred ca cea care a inventat babuinul fierbinte a intrat in biserica si nu s-a daramat pe ea )).gif
peach
CITAT(ina_ceva @ 16-04-2007, 05:38 PM) *

CITAT(peach @ 16-04-2007, 06:35 PM) *

Poza asta o stiam, dar parca iti sta mai bine cu el asa cum il ai acum wink1.gif

)).gif )).gif )).gif arat mai tinara

CITAT(Maybeline @ 16-04-2007, 05:42 PM) *

peach refuzam sa cred ca cea care a inventat babuinul fierbinte a intrat in biserica si nu s-a daramat pe ea )).gif

Pai tot babuin fierbinte am avut si acum in brate naughty.gif ..asa ca m-au crutat

ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 16-04-2007, 06:42 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
peach
CITAT(alandana @ 16-04-2007, 05:41 PM) *

Peach - foarte rar te mai arati pe aici. Arati foarte bine cu parul scurt devil.gif Mie imi place foarte mult cum iti statea cu tunsoarea aceea.

problema e daca e lung il prind in coada ..si nu mai are nici o noima

asta nu i-am mai spus Danei dar vreau sa ma tund precum Victoria Beckham (asa de radical)
Dar dupa ce m-am vazut pe video..mh..ma mai gindesc
alandana
Imagine

Adica asa??????
peach
CITAT(alandana @ 16-04-2007, 05:58 PM) *

Imagine

Adica asa??????

Imagine

Dana nu da cu pietre
Imagine

Va pupic am taiat-o ..vorbim miine
Nessie
Ella, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. sad.gif Ar trebui sa discutati deschis si sincer. Faptul ca tu nu l-ai intrebat ce motive are, cred ca arata ca nu mai comunicati asa cum ar trebui. Asta ar fi fost primul gand daca stateati bine la capitolul comunicare. sad.gif

Si iti mai spun sa te gandesti la ceva. Faptul ca sunteti impreuna de 10 ani, mie mi se pare chiar un punct slab in relatia voastra. Adica daca erati niste pustani care va iubeati de la 15 ani, inteleg ca nu ati fi putut sa va casatoriti, dar daca erati la varsta la care nu va oprea nimeni, aveati fiecare o slujba, nu vad de ce nu s-a intamplat.

Eu am stat cu fostul prieten mai mult de 6 ani si asta pentru ca simteam ca nu e el "The One". Ne intelegeam bine, ne iubeam, familiile noastre erau prietene, dar ... eu il simteam ca pe cel mai bun prieten si nu ca pe barbatul vietii mele. Singurul motiv pentru care am acceptat relatia atatia ani a fost pentru ca speram sa se schimbe anumite lucruri, iar cand am fost convinsa ca nu o sa se intample am iesit. Toti erau convinsi ca am o problema la cap (nu glumesc) pentru ca ei se gandeau la nunta, totul mergea super (din punctul lor de vedere) si eu am decis sa ma despart de el fara sa dau vreun semn.

Analizeaza bine relatia voastra si discuta cu el. Incearca sa iti dai seama de cand simte asta si care e problema. Imi doresc din tot sufletul sa fie ceva trecator si sa fie totul bine. hug.gif Toate suntem alaturi de tine. floare.gif
axe10

Hai ma fetelor ca nici nu stiam cum sa va detectez... mamica am recunoscut-o din alte poze..tatal dupa cioc....dar Sorina habar nu aveam care e...acum m-am lamurit, ca asa e cand nu cunosti multa lume de pe aici. Sa va traiasca copilashul crestinat...si finutul la fel...sa fie sanatos si sa-l vedem la nunta...Dana soacra mare iti dai seama...

Ella ce ti se intampla mi se pare aberant...un om sa vina dupa 10 ani sa iti zica asa ceva...pute dragoste...hai sa vedem ce o sa zica, asta daca are curaj sa zica adevarul gol-golut...asteptam vesti.

In alta ordine de idei...nu am sarit nici azi calul...m-am incadrat in puncte dar nu am mancat destule legume...nu am avut cum...o sa mai maninc 1 kiwi ca sa ajung la 200g...si apa numai 1 litru.
ramonavlas
Nessie, multumesc mult de informatii. Eu nu am multa celulita (nu aveam), se mai vede ceva pe fund acum...pe piciore, doar daca strang....
Alice, eu iti recomand sa faci 10 sedinte...o sa se vada si mai repede, dar sunt indicate 10.
Nu mai stie nimeni, nimik de Uka?
Ella......nici nu stiu ce as putea sa iti mai scriu...sper doar sa se rezolve problema asta....la tine au venit toate problema odata. Te asteptam cu noutati.....

Ne-a omorat azi la aerobic.....asa ca am facut un dush si ma arunc imediat in pat....
Noapte buna...
BLUELIFE
Intamplator am ajuns si eu pe aici ,seara,ceea ce e foarte rar dar nu ma pot abtine sa nu intru sa va spun macar "Noapte buna!"fetelor,s-aveti un somnic pufos lazy.gif pupic.gif
ina_ceva
Somnic usor, neuronasi!
lilianab
Neatza la fete!!Desteptarea!!!(sau ca sa fiu sincera ce gandesc:"sculati-va si voi!uite-asa,ca sa moara si capra vecinului grin.gif )...Pus de cafea,facut ciocolata calda,cautam si capucino,numa' poftiti pe aici la raport.
Eu,fiindca mi-a spus medicul sa nu fac miscari bruste,ca sa nu ma ia ameteala,acum dupa trei luni mi-am infiletat ,in sfarsit un jurnal lol.gif .Asa ca daca aveti chef sa mai iesiti din "casa",va mai astept in vizita pe la mine grin.gif ..Pup fetele si o zi buna tuturor! pupic.gif

PS:Auleleu mamulicaaaa!!!M-am facut soparla!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif (asta macar cand ameteste e deja cu burta pe pamant,nu trebuie sa isi mai caute punct de sprijin grin.gif )
Tzutzi80
Pai de o cafea te scap eu! Ca strigai asa de tare pe aici ca m-ai trezit din somn si mie lene sa imi fac singura pupic.gif
Ella79
Neata si de la mine!
Multumesc de cafea, am nevoie de foarte multa...
Vesti...am mai discutat aseara cu el si am ajuns la concluzia ca nici el nu stie ce vrea. Problemele alea grave pe care le identificase el si din cauza carora ar trebui sa ne despartim sunt, de fapt, rutina si lipsa timpului petrecut impreuna. Daca el crede ca e mai bine sa ne despartim decat sa facem ceva sa rezolvam problema... treaba lui. Insa nici el nu stie ce vrea, de fapt. I-am spus doar sa se gandeasca foarte bine ce decizie ia, pentru ca e o decizie de viata. I-am spsu sa se gandeasca bine ca vietile noastre nu vor mai fi la fel, ca nu vom mai merge impreuna nicaieri si tot asa. Moment in care a inceput sa planga.....
In fine, nu mai stiu nici eu ce sa cred, ce sa fac, incotro s-o apuc, cum e mai bine...
A ramas ca se mai gandeste, ca vorbim si azi, ca ne vedem diseara...

axe10
Fetili, buna dimineata!
Ce ar fi sa facem din ziua de azi prima zi din restul vietii noastre...fara griji, fara complexe...cu ganduri bune si stimulatoare . Cu ideea asta sa ne trezim in fiecare zi si sa reusim sa mentinem acest gand toata ziua. Vad seara cateodata la Oprah show, pe Euforia, oameni care au trecut prin diferite situatii dificile si pana nu au inteles de ce li se intampla "nenorocirile" nu au reusit sa mearga mai departe, au ramas prinsi in clipa de dezamagire. Asa cum zicea si Amalia pe undeva printr-un jurnal, poate ne trebuie psihoterapie online sa intelegem ce ne face sa mancam si sa nu ne oprim...de ce nu putem sa ne abtinem ...chestii de genul asta.

Va pup pe toate si va urez succes in continuare.

CITAT(Ella79 @ 17-04-2007, 08:04 AM) *

Neata si de la mine!
Multumesc de cafea, am nevoie de foarte multa...
Vesti...am mai discutat aseara cu el si am ajuns la concluzia ca nici el nu stie ce vrea. Problemele alea grave pe care le identificase el si din cauza carora ar trebui sa ne despartim sunt, de fapt, rutina si lipsa timpului petrecut impreuna. Daca el crede ca e mai bine sa ne despartim decat sa facem ceva sa rezolvam problema... treaba lui. Insa nici el nu stie ce vrea, de fapt. I-am spus doar sa se gandeasca foarte bine ce decizie ia, pentru ca e o decizie de viata. I-am spsu sa se gandeasca bine ca vietile noastre nu vor mai fi la fel, ca nu vom mai merge impreuna nicaieri si tot asa. Moment in care a inceput sa planga.....
In fine, nu mai stiu nici eu ce sa cred, ce sa fac, incotro s-o apuc, cum e mai bine...
A ramas ca se mai gandeste, ca vorbim si azi, ca ne vedem diseara...

Adica e un [*****]....parerea mea...nu te supara. Daca nici acum nu stie ce vrea e semn de slabiciune. Nu iti spun eu ce sa faci, tu esti cea care decide...dar trebuie si tu sa te gandesti cum iti e mai bine caci se pare ca el s-a gandit ca i-ar fi mai bine fara tine. La femei e mai usor sa "stea" intr-o relatie de lunga durata chiar daca nu se simte in al noua-lea cer...nu e bine...dar nu stiu daca am putea sa rezistam la surprize o viata intreaga...chestii de alea cu descoperirea in fiecare zi, indragosteala....nu le cred...poate nu le-am intalnit eu...

Chiar si faptul ca o sa va mai vedeti in continuare, ca si pana acum, ca sa vorbiti e un semn ca nu e hotarat...stii ce inseamna asta? Timp petrecut impreuna...timp ce nu va ajungea...vezi ?...e o metoda si asta. ACUM va faceti timp...pana acum de ce nu s-a intamplat? Intrebati-va de ce pana acum preferati sa nu va vedeti intr-o zi (sa inteleg ca nu locuiti impreuna) ...ce faceati separat mai important decat sa stati impreuna....e un punct de plecare.
Te imbratisez si sunt cu ochii la ce ne mai zici... floare.gif

P.S>Unde sunt stelutze...e f.r.a.i.e.r.....sa nu se inteleaga altceva!
alandana
Ella - eu m-am maritat la 24 ani - unii ziceau ca e prea repede, chiar si sotul meu se gandea ca e prea repede - eram impreuna de 2 ani. Atunci i-am spus ca daca dupa 2 ani nu stie daca vrea sa fie cu mine tot restul vietii n-o s-o stie niciodata. Era un tip nehotarat si destul de slab - asa ca a cedat gandindu-se ca oricum exista divortul. A fost bine o perioada , a fost cumplit mai tarziu - pentru ca el era nehotarat in tot ce facea - nu stia ce vrea. Au trecut 15 ani si nici acum nu prea stie exact ce vrea.
Unul din marile mele regrete si care ma face intotdeauna sa plang este ca nu l-am parasit atunci, si nu am cautat pe cineva care sa-si doreasca cu toata puterea sa-si petreaca restul zilelor cu mine. Cand cineva care a trait langa tine 10 ani inca sta pe ganduri daca vrea sa continue - fugi cat te tin picioarele.
Ella79
Da Alandana, teoretic asa e. Dar practic nu e deloc deloc simplu...
ALICE
De vina e omul in sine.Ca e o fire schimbatoare,plina de tentatii,deschisa la nou.
alandana
CITAT(Ella79 @ 17-04-2007, 08:34 AM) *

Ella - asa e. Nu e simplu. Nu e simplu deloc. Nimic nu e simplu. Decat daca vrei sa vezi lucrurile simplu.

Dar acum, dupa o viata, ma gandesc de multe ori de ce e atat de complicat? Stai cu un om pentru ca il iubesti, nu? Ce inseamna ca il iubesti? De ce alegem o anumita persoana si ne indragostim de ea? De ce multe iubiri nu duc la casatorie? De ce alegem sa ne casatorim la un moment dat? Ce astepti de la partenerul tau?
Pentru mine totul a fost simplu. Vroiam un om care langa care sa imi fie drag sa traiesc, cu care sa-mi fac o familie, care sa-mi fie alaturi si la bine si la greu. Sa ne sprijinim, sa construim impreuna o familie, o casa, o viata. Ca sa fi fost fericita imi trebuia un om care sa vrea acelasi lucru. In timp am descoperit ca el vroia altceva( de fapt am descoperit ca el nu prea stia ce vrea - dovada ca s-a risipit in multe directii - vroia sa ajunga in "inalta societate", n-a reusit, a disperat). Eu mi-am continuat drumul singura. Acum imi spune ca de fapt a fost un p.r.o.s.t si ca ar trebui sa ne refacem familia. Ca abia acum la 40 ani intelege ca asta vrea.
Ce vreau sa-ti spun este ca e important sa intelegi ce vrei tu si sa intelegi ce vrea el. Daca amandoi vreti acelasi lucru - daca amandoi alegeti acelasi drum in viata - atunci merita sa lupti sa il ai langa tine. Dragostea, indragosteala - e faina. Dar o viata impreuna inseamna mult mai mult decat atat.
nusarich
buna dimineata tuturor!

ella, am ramas uimita de ce-am citit in legatura cu iubitul tau. Este foarte adevarat ca barbatii sunt niste copii toata viata si ca au obiceiul de a se "satura" de anumite jucarii. Dar femeia de langa ei nu este o jucarie. Sau cel putin nu ar trebui sa fie. Ma uimeste faptul ca toate astea vin brusc (dupa parerea mea, din cate ne-ai povestit tu). Nu stiu daca este altcineva la mijloc (desi nici asta n-ar fi exclus), problema cea mai mare este ca nu comunicati. Din ce zicea aseara am inteles ca ar vrea sa "dreaga" un pic busuiocul, sa iti spuna ceva, dar sa nu-ti spuna mare lucru, eventual sa iei tu decizia in legatura cu voi... ciudat... Parerea mea e sa te gandesti foarte bine ce vrei tu de data asta, pentru ca el nu prea stie ce vrea. Esti desteapta, esti frumoasa, esti tanara, esti realizata, nu ai de ce sa tragi de el. Poate nu e el omul care sa-ti fie alaturi. Sau poate ca se simte cumva coplesit. Nu stiu, sincer, ce sa zic... Doar ca trebui sa stati de vorba fata in fata, nu prin telefon. Si daca e sa nu fie al tau, asta este, nu ai cum sa-l convingi tu de contrariu. Eu mereu am spus ca "dragoste cu sila nu se face".
Abia astept sa ne spui care a fost explicatia lui pentru vestea deosebit de "gandita" ca si cadou de ziua ta (se pare ca a asteptat treaca ziua ta, pentru a-ti spune ca nu sunteti compatibili...).

Pisik
Buna dimineata! Cred ca de astazi imi fac si eu jurnal, poate o sa ma ajute sa fiu mai ambitioasa.
Mai jos aveti link-ul la pozele de la Sibiu. Sa vad acuma cine se mai incumeta sa zica ca arat bine? M-a apucat jalea cand am vazut pozele si am ezitat daca sa le pun sau nu, de rusine, dar pana la urma am zis ca noi oricum ne acceptam si ne apreciem asa cum suntem, so....pana la urma le-am pus. Dar va rog nu va speriati!
http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...460762398214313

Pupici si sa aveti o zi buna! Revin imediar cu meniul de ieri si cu exercitiile, am fost un exemplu, sa vedem cat ma tine

Ella, in legatura cu problema ta, eu nu sunt asa drastica ca fetele, sunt un pic mai sentimentalista, te inteleg, pt ca si eu am "tras" de o relatie care dura de mult mai putin timp, dar care era sortita esecului, desi numai eu nu vroiam sa cred asta. Stiu ca e f greu, eu zic sa vezi ce se mai intampla, sa nu iei o decizie pripita, sunt totusi 10 ani, poate e doar o ratacire de moment. Luati-va o perioada in care sa incercati sa va "redescoperiti" unul pe altul si daca nici asa nu merge inseamna ca nu e sa fie....
oricum, ai nevoie de mult timp de gandire, tu cu tine, in primul rand conteaza ceea ce simti tu si apoi ce zicem noi...
ALICE
Frumos la Fantanita Pisik.Si ce nu-ti convine?Chiar arati foarte bine.Daca ai ramane asa ar fi foarte bine.Mie nu mi se pare ca e dezastru. mad.gif
Aici sa vezi notiunea de gras.

http://new.photos.yahoo.com/talice2004/alb...460762398195731
Pisik
CITAT(ALICE @ 17-04-2007, 09:11 AM) *

Frumos la Fantanita Pisik.Si ce nu-ti convine?Chiar arati foarte bine.Daca ai ramane asa ar fi foarte bine.Mie nu mi se pare ca e dezastru. mad.gif
Aici sa vezi notiunea de gras.

http://new.photos.yahoo.com/talice2004/alb...460762398195731

E superb la Fantanita, chiar merita fiecare cent. Iar tu chiar nu esti grasa, vezi ca ma superi! mad.gif
Chiar vroiam sa iti spun cat de norocoasa esti ca stai in orasul ala superb, eu m-as muta si maine, ma declar vesnic indragostita de Sibiu )).gif
Eu.
'neata!

Ella, am ramas si eu surprinsa citind prin ce treci.imi pare tare rau sorry.gif sper din suflet sa aveti puterea de a lua cea mai buna decizie pentru amandoi, indiferent care ar fi aceea give_rose.gif

o zi frumoasa si lipsita de griji tuturor!
ALICE
CITAT(Pisik @ 17-04-2007, 09:19 AM) *

E superb la Fantanita, chiar merita fiecare cent. Iar tu chiar nu esti grasa, vezi ca ma superi! mad.gif
Chiar vroiam sa iti spun cat de norocoasa esti ca stai in orasul ala superb, eu m-as muta si maine, ma declar vesnic indragostita de Sibiu )).gif

Da e foarte frumos si linistit.Aici cand iesi in parc sa te relaxezi,apai iesi.Nu l-as da pe nimic
otilici
Buna dimineata!
Pisik,sunt absolut superbe pozele de la Sibiu!Mi-ai facut pofta si mie de o excursie in acea zona,tare mi-ar placea.Si tu esti o frumusica,nu esti plinuta deloc pupic.gif ,iti sta foarte bine asa.
Pisik
Va astept la mine in jurnal pupic.gif
lilianab
CITAT(Ella79 @ 17-04-2007, 07:34 AM) *

Ella ma bag si eu la datul-cu-parerea:intradevar sunt importanti 10 ani.Insa el pare indecis,nu stie ce vrea,sau ar vrea ca daca se intampla o ruptura,el sa fie cu mainile curate,adica sa vina de la tine,cum spunea cineva.Lasa-l doar azi sa se mai gandeasca si sa decida,nu prelungi aceasta agonie.Eu am trecut candva printr-o perioada de "gandeala" si iti spun:te vei simti umilita sa intrebi "ce ai decis?" si el sa raspunda "nu stiu...nu stiu nici eu".Esti tanara ,ai o gramada de atuuri:puternica,pe picioarele tale,frumusica,desteapta.
Nu spun sa o rupi cu el,dar pune-i in vedere sa se gandeasca in alta parte,departe de tine o vreme,ca sa te poti gandi si tu daca chiar vrei un om slab,indecis.Gandeste-te ca indiferent ce vei alege,tot ceea ce e scris se va intampla,asa ca economiseste-ti energia,mai ales ca ai fost si bolnava.Daca e scris sa fiti impreuna,sa nu te indoiesti ca al tau va fi.Dar ia tu putin haturile in mana si nu sta la mana lui.Te sarut si sa auzim numai vesti bune.Gandeste-te ca in primul rand contezi tu,conteaza sa iti fie tie bine. pupic.gif
ramonavlas
Neatza neuroni.....M-am trezit f bine dispusa si m-am enervat de cum am ajuns la hotel. Imi bag piciorul in toate si ma gandesc ff serios sa dau tot in chirie, iar eu o sa fac altceva, nu stiu, poate mai incerc in barou, poate imi deschid altceva....nu cu f multi angajati ca ma termina.
Ella, noo comment, asteptam vesti mai bune. Stiu cum e in astfel de situatii, ma rog, nu chiar de 10 ani.....eu iti spun doar ca daca tu il iubesti, nu renunta!!!Lupta pt el....
daconst
Bai,ma enervati cu jurnalele astea,ca eu nu va mai pot urmari.Serios.Abia citesc la Neuroni.
Eu chiar nu le vad sensul la jurnale,atata timp cit aici vorbim de toate.Dar,ma rog,fiecare face cum crede. sad.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 17-04-2007, 10:36 AM) *

Bai,ma enervati cu jurnalele astea,ca eu nu va mai pot urmari.Serios.Abia citesc la Neuroni.
Eu chiar nu le vad sensul la jurnale,atata timp cit aici vorbim de toate.Dar,ma rog,fiecare face cum crede. sad.gif

eu simteam nevoia de un alt impuls, sa ma mai vait si in alta parte blum.gif
Am decis sa incerc un nou regim de viata si am zis sa il marchez intr-un fel, nu te supara pe noi, ca eu scriu si aici give_rose.gif
daconst
CITAT(Pisik @ 17-04-2007, 11:48 AM) *

CITAT(daconst @ 17-04-2007, 10:36 AM) *

eu simteam nevoia de un alt impuls, sa ma mai vait si in alta parte blum.gif
Am decis sa incerc un nou regim de viata si am zis sa il marchez intr-un fel, nu te supara pe noi, ca eu scriu si aici give_rose.gif

Atata-ti trebuie sa nu mai scrii si aici...ca vin si te smotocesc. lol.gif
Bafta multa,sa fie cu succes de data asta. pupic.gif
lilianab
CITAT(daconst @ 17-04-2007, 09:36 AM) *

Pai buueeeyyy!Acum sunteti doi:pune-l pe Lucas sa citeasca jurnalele si sa iti faca rezumatul si tu stai calare pe situatie aici...ca tot "acasa" ne intoarcem pupic.gif ...ca doar "acasa e iubirea!"...."Aaaacaaaaasaaaaa!!" lol.gif lol.gif
daconst
CITAT(lilianab @ 17-04-2007, 11:56 AM) *

CITAT(daconst @ 17-04-2007, 09:36 AM) *

Pai buueeeyyy!Acum sunteti doi:pune-l pe Lucas sa citeasca jurnalele si sa iti faca rezumatul si tu stai calare pe situatie aici...ca tot "acasa" ne intoarcem pupic.gif ...ca doar "acasa e iubirea!"...."Aaaacaaaaasaaaaa!!" lol.gif lol.gif

lol.gif
Da,mey,asa am sa fac. )).gif

Hai sa va spun cum adoarme el.Asta ca mi-am amintit de May cu copila ei si muzica rock.
Al meu doarme numai pe burta,dar eu mai trebuie sa-i dau palmi peste fund. lol.gif
Pe bune,ca altfel nu adoarme. )).gif
Ce-ti e si cu copii astia. doh.gif doh.gif
dany
Buna dimineata !

Dana .... vazut pozele , salivat la Lucas si la nasa )).gif . De tine zic doar atat : frumoasa ai ramas dar ... cateva kg sunt cam in plus pe acolo . Scapi tu de ele pupic.gif

Ella , ai PM hug.gif

Sorina
, as fii curioasa cum ti-ar sta cu tunsoarea a la Beckham .... Mie imi place cum iti sta acum . hug.gif

Pisik , Liliana .... atata va trebuie sa nu mai veniti pe aici ca va asteapta o mama de bataie ce n-ati vazut )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.