Daconst, sper sa dea Dumnezeu sa ai dreptate si sa se rezolve totul. Mi-e prea greu sa cred ca o relatie de 10 ani se termina asa, intr-o seara, ca toti anii astia nu au insemnat nimic si poti sa mergi mai departe batand din palme.
Ma gandesc ca singura explicatie ar fi ca e altcineva. Numai o astfel de situatie ar justifica o decizie atat de brusca. Dragostea e oarba. I s-o fi pus pata pe vreuna si nu mai vede nimic in jur. Dar daca e asa, nu stiu, as fi simtit, m-as fi prins, nu s-ar mai fi straduit atata sa-mi fie pe plac, nu si-ar mai fi facut planuri de vacanta cu mine.... parerea mea. Ma lasa sa ma prind ca ceva e in neregula...
Cat despre timp... asa e, petrecem putin timp impreuna si asta a generat frustrari. Dar nu e numai vina mea sau vina lui pentru ca lucram in egala masura foarte mult. Macar eu stau noptile acasa, pe cand el nu. Dar si asa, dupa parerea mea, nu ar fi un motiv sa inchei atat de brusc o astfel de relatie. Cred ca mai intai ar trebui sa identificam toate problemele si sa incercam sa le rezolva. Abia daca nu le putem rezolva... e cazul sa luam o decizie. Dar asa, dintr-o data, mi se pare absurd.
Iti dai seama ca stau cu ochii pe ceas sa treaca timpul mai repede sa vina odata si sa dicutam. Nu ma credeam atat de slaba, atat de neputincioasa, dar, sincer, nu-mi doresc decat sa imi spuna ca totul e ok.
CITAT(Maybeline @ 16-04-2007, 05:53 PM)

ella what??????????

Pai si tu nu i-ai cerut nici o explicatie? Ce a patit asa din senin? Eu cred ca treaba nu e tocmai curata cu ghinioanele tale
Da, si eu ma gandesc ca n-ar fi rau sa ma duc la o biserica.
Explicatii nu am cerut. Aseara nu a spus decat ca o sa se mai gandeasca pana zi daca mai e ceva de facut cu relatia noastra sau nu. Asa ca astept sa vad.
Dealtfel, nici nu cred ca ar mai avea vreun rost sa cer explicatii..... daca o tine pe-a lui si in seara asta, mi-e destul de clar ca nu vreo incompatibilitate brusca e motivul ci exista alt motiv pe care nu mi-l poate spune. Si in cazul asta... pot sa ma dau eu cu fundul de pamant cat vreau ca decizia lui e luata si tot ce vrea el face.
Sper, totusi, sa fie doar lipsa de comunicare si lipsa timpului, pentru ca astea se pot rezolva destul de usor.
Imi crapa capul, nu mai pot.