Va tot citesc in fiecare seara,dar cind sapostez,nu mai apuc.Acum sper da nu fi uitat ce am citit ieri.
Himere,sunteti frumusei amandoi,parca sunteti niste adolescenti nu parinti.Bia e o dulcica,mai ales pe scooter e smechera tare!
Vom veni in tara in august,la inceput si vom sta o luna.
Ella,abia astept sa te mai vad si eu in poze.
Pisik,criza ta de builmie e rezultatul infometarii din zilele precedente.Nu stiu ce sa zic si de regimul tau,daca vei rezista si cum o sa te comporti dupa regim.
Miha,abia astept pozele de la Putna ca sper sa ajungem si noi in vara pe acolo.
Aladana,pai noi ce tot iti spunem aici ca arati super?Tu pe noi nu e crezi?
May,bine ai spus ca te-a mancat undeva cu ceasul...oricum eu cred ca nu putea spune ca-i frumos ca era prea scump sa si-l poata dori.
Dany,vezi ca s-a facut aeroport linga noi si avem zbor pina la Hamburg.Poate ne vedem
cumva.
Alice,ce valori ai la TSH?Ca acum sunt alte valori normale la tiroida si sa nu fie cumva o dereglare si la tine.Prea nu mi se pare normal cum slabesti.Iei pilule?
La mine si-au facut efectul pastilutele deja,ca desi am avut musafiri si mi-am bagat si eu boticul la praji,azi dimineata imi arata mai putin cu un kg fata de saptamana trecuta.Deci maine cred ca la cintar va fi la fel.Asa ca ma voi rasfata cu un gratarel.