Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
ALICE
Sa vezi eu cat iaurt cu fructe mananc Jogobella light.Imi fac stoc la sf de saptamana.Ca nu gasesc peste tot.
Pisik
CITAT(ALICE @ 30-04-2007, 10:20 AM) *

Sa vezi eu cat iaurt cu fructe mananc Jogobella light.Imi fac stoc la sf de saptamana.Ca nu gasesc peste tot.

pai eu papam cel putin un jogobella light (daca nu 2), plus prodlacta amestecat cu fructe de padure
Tzutzi80
Probabil de asta nu slabeam nici eu prea tare!!! Ca eu mancam exquisa cu fructe! dry.gif

Am primit raspunsul de la companie!!! Plec pe Royal Caribbean, cat de curand yahoo.gif
dany
LA MULTI ANI , UKA !!!! Multa fericire si sanatate !

Bine ai revenit , crys !

Felicitari , Tzutzi !

Sa aveti o saptamana frumoasa si linistita !
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 30-04-2007, 10:46 AM) *

LA MULTI ANI , UKA !!!! Multa fericire si sanatate !

Bine ai revenit , crys !

Felicitari , Tzutzi !

Sa aveti o saptamana frumoasa si linistita !

pupic.gif Cand ma gandesc cat voi avea de citit la neuroni, ma apuca groaza lol.gif Fetelor, sa nu scrieti mai mult de 4-5 pagini pe zi, va rog eu mult grin.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 30-04-2007, 10:41 AM) *

Am primit raspunsul de la companie!!! Plec pe Royal Caribbean, cat de curand yahoo.gif

Felicitari Mada!
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 30-04-2007, 10:50 AM) *

Felicitari Mada!

Multumesc Axe!

Data trecuta....mi-a luat aproape un an sa plec, acum in 3 zile....s-a rezolvat. Doamne....parca nu imi vine sa cred ca am prins EU contract la ei. Plus ca aici, voi lucra o pozitie superioara decat cea de la NCL. La NCL trebuia sa mai stau cel putin inca un an sa ma avanseze. Plus ca nu faceam eu banii astia, nici peste 2 ani cred
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 30-04-2007, 10:55 AM) *

CITAT(axe10 @ 30-04-2007, 10:50 AM) *

Felicitari Mada!

Multumesc Axe!

Data trecuta....mi-a luat aproape un an sa plec, acum in 3 zile....s-a rezolvat. Doamne....parca nu imi vine sa cred ca am prins EU contract la ei. Plus ca aici, voi lucra o pozitie superioara decat cea de la NCL. La NCL trebuia sa mai stau cel putin inca un an sa ma avanseze. Plus ca nu faceam eu banii astia, nici peste 2 ani cred

Pe ce functie pleci, daca nu te superi de intrebare?Unde se face ambarcarea?
michelle
Salutare neuroni!
La multi ani, Uka! pupic.gif Sa iti gasesti cat mai repede jumatatea!
Felicitari, Tzutzi!! cheer.gif Suntem mandre de tine.
Ella, asteptam poze cu tine, felicitari pentru atitudine! give_rose.gif
May, Sexy, aratati super! Ma bucur ca v-ati intalnit pupic.gif
Himere, cum a fost la nunta? Te-ai simtit bine?
Danuta, imi place poza de la avatar! wink1.gif
Dany, chiar asa cald a fost? Nu-mi vine sa cred.. Asa razna a luat-o vremea asta? wacko.gif
Pisik, bafta multa cu noua dieta! Mie mi se pare saracacioasa.. Nu ai intrebat-o ce se intampla dupa cele 3 saptamani???
Alice, poate ar fi bine sa iti faci niste analize.. Nu stiu ce sa zic, ceva nu e in regula..

Eu am fost in week-end acasa, dar sambata am mers la Putna. O sa pun poze dupa ce le selectez. A fost super,a fost vreme buna, ne-am plimbat, ne-am lalait, am stat la soare... ne-am simtit f bine.
Ieri a plouat toata ziua, dar azi vad ca e soare. Sper sa fie cald si maine ca vrem sa mergem la gratar sau la Gradina Botanica.
Va pup, o saptamana super! pupic.gif
ALICE
Pai la tiroida am fost si a zis ca e ok.Altele,nu mai stiu
bubbles
Felicitari Tzutzi !!! pupic.gif ..E cam bizara chestia asta cu iaurtul cu fructe blink.gif mai ales ca mananc milli cu zmeura 0.1% aproape zilnic cry.gif
axe10
CITAT(ALICE @ 30-04-2007, 11:16 AM) *

Ai analizat bine ce mananci dupa ce dai jos alea 2 kg?....
Pisik
CITAT(michelle @ 30-04-2007, 11:14 AM) *

Salutare neuroni!
La multi ani, Uka! pupic.gif Sa iti gasesti cat mai repede jumatatea!
Felicitari, Tzutzi!! cheer.gif Suntem mandre de tine.
Ella, asteptam poze cu tine, felicitari pentru atitudine! give_rose.gif
May, Sexy, aratati super! Ma bucur ca v-ati intalnit pupic.gif
Himere, cum a fost la nunta? Te-ai simtit bine?
Danuta, imi place poza de la avatar! wink1.gif
Dany, chiar asa cald a fost? Nu-mi vine sa cred.. Asa razna a luat-o vremea asta? wacko.gif
Pisik, bafta multa cu noua dieta! Mie mi se pare saracacioasa.. Nu ai intrebat-o ce se intampla dupa cele 3 saptamani???
Alice, poate ar fi bine sa iti faci niste analize.. Nu stiu ce sa zic, ceva nu e in regula..

Eu am fost in week-end acasa, dar sambata am mers la Putna. O sa pun poze dupa ce le selectez. A fost super,a fost vreme buna, ne-am plimbat, ne-am lalait, am stat la soare... ne-am simtit f bine.
Ieri a plouat toata ziua, dar azi vad ca e soare. Sper sa fie cald si maine ca vrem sa mergem la gratar sau la Gradina Botanica.
Va pup, o saptamana super! pupic.gif

Miha, si mie mi se pare un pic saraca. Dupa cele trei saptamani probabil ne va schimba regimul, in functie de kg si de feed-back-ul nostru presupun. eu am de gand sa ii spun exact ce imi place si ce nu. si pot sa ii dau si mail in timpul asta sau telefon, asigura asistenta permanenta asupra regimului; daca simt ca nu mai pot ii dau mail wink1.gif
ALICE
CITAT(axe10 @ 30-04-2007, 11:24 AM) *

Da.De ex din ianuarie pana la Paste am slabit 3 kg.De Paste am lasat-o moale o saptamana.Si luni aveam iar cu 3 kg mai mult.Si eu nu mananc dulciuri deloc.

CITAT(Pisik @ 30-04-2007, 11:32 AM) *

Miha, si mie mi se pare un pic saraca. Dupa cele trei saptamani probabil ne va schimba regimul, in functie de kg si de feed-back-ul nostru presupun. eu am de gand sa ii spun exact ce imi place si ce nu. si pot sa ii dau si mail in timpul asta sau telefon, asigura asistenta permanenta asupra regimului; daca simt ca nu mai pot ii dau mail wink1.gif

Si cat te-a costat?
Pisik
CITAT(ALICE @ 30-04-2007, 11:59 AM) *

CITAT(axe10 @ 30-04-2007, 11:24 AM) *

Da.De ex din ianuarie pana la Paste am slabit 3 kg.De Paste am lasat-o moale o saptamana.Si luni aveam iar cu 3 kg mai mult.Si eu nu mananc dulciuri deloc.

CITAT(Pisik @ 30-04-2007, 11:32 AM) *

Si cat te-a costat?

este 500 de mii sedinta
ALICE
CITAT(Pisik @ 30-04-2007, 12:06 PM) *

este 500 de mii sedinta

Nu e mult.Numai sa gasesc.
nusarich
uka, La MultiAni!, sa fii fericita, sa ai parte de sanatate, bucurii, si sa iti indeplinesti toate dorintele!
bubbles
Eu ma reapuc de azi de numarat.M`am cantarit si am 65.9 kg yahoo.gif .Sunt happy ca totusi nu am luat atat de mult in astea 3 sapt in care am mancat ce mi`a dorit inimioara si la craiova am mancat si la 10 noapte lol.gif si poate daca scap de tot de constipatie se regleaza la normal si cantarul... Ma gandeam sa nu tin sapt asta ca tb sa`mi vina rusii si oricum retin apa caramida.gif dar asta nu ar fi decat o scuza ca sa nu mananc de regim wink1.gif .Se pare ca totusi e bun Ww ca nu pui totul inapoi cum e la celelalte cu efect yoyo..si am vazut pe pielea mea wink1.gif
axe10
CITAT(ALICE @ 30-04-2007, 11:59 AM) *

Intrebam pt ca si eu de la inceputul anului pana acum 2 sapatmani tot asa am patit...ba in plus...ba dadeam jos 2 kg...iar puneam unul...si asa mai departe, ajungand ca dupa 3 luni jumate sa am cu un kg mai mult decat in ianuarie.
De aceea m-am apucat sa nu mai depasesc punctele zilnice decat daca am facut economie...si am mai observat ceva de cand sunt cuminte:chiar daca nu am depasit pctele, in a doua saptamana am bagat extra fructe....si nu am adt jos decat 200 g ....deci...fa-ti o analiza temeinica. Plus ca nu am depasit nici cele 12 pcte max de dulciuri pe saptamana.

CITAT(bubbles @ 30-04-2007, 01:29 PM) *

Eu ma reapuc de azi de numarat.M`am cantarit si am 65.9 kg yahoo.gif .Sunt happy ca totusi nu am luat atat de mult in astea 3 sapt in care am mancat ce mi`a dorit inimioara si la craiova am mancat si la 10 noapte lol.gif si poate daca scap de tot de constipatie se regleaza la normal si cantarul... Ma gandeam sa nu tin sapt asta ca tb sa`mi vina rusii si oricum retin apa caramida.gif dar asta nu ar fi decat o scuza ca sa nu mananc de regim wink1.gif .Se pare ca totusi e bun Ww ca nu pui totul inapoi cum e la celelalte cu efect yoyo..si am vazut pe pielea mea wink1.gif

Nu te baza pe faptul ca nu ai pus...daca nu vrei sa arati rau in rochia de mireasa...mentine-te!
bubbles
Axe nu ma bazez pe asta...vorbeam in general..ca la alte diete ce dadeai jos in 2-3 saptamani .. puneai la loc in una wink1.gif .Si de acum ma tin de WW ca sa ajung pana la 52 kg pt nunta sis per sa ma incurajati si voi wink1.gif
ALICE
CITAT(axe10 @ 30-04-2007, 01:41 PM) *

Intrebam pt ca si eu de la inceputul anului pana acum 2 sapatmani tot asa am patit...ba in plus...ba dadeam jos 2 kg...iar puneam unul...si asa mai departe, ajungand ca dupa 3 luni jumate sa am cu un kg mai mult decat in ianuarie.
De aceea m-am apucat sa nu mai depasesc punctele zilnice decat daca am facut economie...si am mai observat ceva de cand sunt cuminte:chiar daca nu am depasit pctele, in a doua saptamana am bagat extra fructe....si nu am adt jos decat 200 g ....deci...fa-ti o analiza temeinica. Plus ca nu am depasit nici cele 12 pcte max de dulciuri pe saptamana.

S-ar putea sa fie si de la fructe.Mananc destul de multe blink.gif
himere2005
uka, LA MULTI ANI, sa iti gasesti fericirea in anii ce vor urma floare.gif cu ce faci cinste azi? blum.gif
ella, acum intru pe net si apoi comentez )).gif
dana, voi aveti cumva planuri sa reveniti in tara la vara?
nu aveti vreo poza de la intalnire fetelor?
may si sexy sunteti dragute foc. may, mie una mi se pare ca ai mai slabit. tine-o asa in continuare ca e bine
am facut putine poze cu celularul lui dan la nunta deoarece pe ultima suta de metri ne-a rugat fratele lui dan sa-i dam aparatul ca pleaca la nisipurile de aur. eu una m-am simtit bine impreuna cu dan, insa am avut un mic nod in gat in privinta toaletei. o sa-mi cumpar si eu ceva mai eleganta sa am in casa ca prinde bine. familia lui e mai putin instarita, insa din partea fetei lumea a venit elegant imbracata si pentru o clipa mi-as fi dorit sa fiu barbat )).gif . am totusi o poza descarcata, restul trebuie sa le descarce dan, insa nu prea aparem, dar macar sa va faceti o idee smile.gif
m-am simtit tare bine cand au venit musafirii sambata, 2 foste colege de facultate cu care nu ma mai vazusem de mult. aseara am fosta la o terasa si azi inca nu stiu ce planuri avem. maine mergem la gratar

o poza cu noi inainte de plecare...ce-am mai ras de poza asta amandoi...eu parca-s cracanata si el cica-i un "bosorog" cu pantalonii in vine )).gif
Imagine

distractie placuta pe la gratare sau unde mergeti de 1 mai floare.gif
axe10
Arati f bine Himere...ce tot spui acolo...?
Mie mi-e un somn de imi vine sa ma intind pe birou. Copilu e acasa cu soacra ca barbatul a plecat la tura a doua si de abia astept sa ajung sa ma bag in pat langa ea...mi-e si foame dar somnul e mai puternic.
Schimbarile de presiune imi dau satrea asta.
Si mai lucrez si maine...sunt libera de abia vineri ...drum lung pana acolo!
May
himere floare.gif sunteti niste frumosi hug.gif

pisik, bubbles bafta cu dieta cheer.gif
himere2005
multa putere de munca axe. gata. de pe 2 postez meniuri alaturi de voi, macar sa va mai inspirati si sa avem impresia ca suntem mai multe la dieta ww grin.gif
au venit cu niste toalete fetelor, unele cu crinolina, altele cu spatele gol, sexoase rau, ziceai ca sunt la un bal. mie una mi-a placut cum aratau...e...asta e de acum, data viitoare imi fac poate si eu ceva mai deosebit, dar sper sa nu o dau in bara. nu mai stiu exact, parca dany spunea ca se imbracase elegant si nemtoaicele erau imbracate mai lejer )).gif . pana la urma daca te simti bine cu partenerul la petrecere cred ca celelalte lucruri se mai trec cu vederea grin.gif
ella, esti o frumoasa si jumatate...stralucesti pur si simplu. abia astept sa le pui poze si fetelor hug.gif esti fericita si se vede floare.gif
himere2005
Imagine
si o poza cu fiica noastra, singura care conduce o masina )).gif (de fapt e scooter, dar a condus si masini alta data grin.gif )
alice, eu cred ca nu trebuie sa te descurajezi, poate s-au mai format muschi in loc de grasime si atarna ceva mai greu la cantar. la haine tu cum simti?
May
himere poate peste cativa ani o vezi cum pleaca la discoteca cu prietenul ei pe o motocicleta )).gif pupic.gif
ALICE
CITAT(himere2005 @ 30-04-2007, 03:04 PM) *

alice, eu cred ca nu trebuie sa te descurajezi, poate s-au mai format muschi in loc de grasime si atarna ceva mai greu la cantar. la haine tu cum simti?

Ca o balena ucigasa. mad.gif
May
Alice laugh.gif daca tu esti balena ucigasa, atunci eu sunt ``free Willy`` lol.gif hug.gif
ALICE
Imi vine sa ma apuc de o dieta din aia de 2 saptamani ca sa slabesc "macar" 4 kg.Greu ma abtin sa n-o fac
May
Pai apuca-te Alice, slabeste 4 kile chinuindu-te si apoi pune 5 la loc mancand si tu ca un om normal ohmy.gif . Mai bine renuntza la a mai manca multe fructe si iaurturi ca poate tie nu iti priesc... experimenteaza o saptamana fara iaurturi si cu un sngur fruct pe zi si vezi ce se intampla rolleyes.gif
ALICE
Pai de asta stau azi mai mult pe WW.Ca sa-mi treaca nebuniile.
himere2005
alice, poate conteaza si modul cum combinam alimentele, eu tot timpul ma gandesc ca nu mananc corect din puctul asta de vedere dry.gif vin salatele acum si mancam la greu cu carne/ou/putina branza asta zi de zi...trebuie sa slabim smile.gif mie cel mai sila mi-e de iaurturi degresate. si acum am vreo 2 prin frigider de cand haul )).gif ...eu nici nu am avut saptamanile trecute chef de dieta, dar cred ca ne-ar trebui o motivatie...eu tot ma gandesc sa arat bine la mare grin.gif
May
Ce bine ca se leaga iar conversatii yahoo.gif
bubbles
May Free Willy imi zice mie al meu lol.gif
Mi`am facut o ditamai salata pleasantry.gif asa o numesc eu.. 3 cartofi fierti cu o pulpa fiarta si 2 rosii si 2 lgte maioneza light...ditamai castronul.. am pus poze la mine in jurnal wink1.gif

Voi la cat mancati ultima masa acum ca s`a marit ziua..ca mie chiar daca mananc la 18 mi`e foame pe la 20 sorry.gif
himere2005
CITAT(Maybeline @ 30-04-2007, 03:57 PM) *

Ce bine ca se leaga iar conversatii yahoo.gif

may, am de gand sa-mi trag cablu cat de curand sa nu ma mai "bat" cu fata pe calculator, asa ca eu una voi posta ceva mai des smile.gif
tot ma bate dan la cap cu cele nisipuri. sunt curioasa cat i-a costat in plus pe fratii lui dan fata de bilet si daca au fost multumiti per total. ei au dat 6 sute si ceva de ron 3 nopti, 3 persoane, un gen de all inclusive, dar fara pranz, hotel de 3 stele. mi se pare super ieftin...oricum cumnata mea imi va spune per total daca a meritat. nu stiu de ce am impresia ca totusi vor cheltui destul de mult in plus, parca suna prea bine oferta. si-au luat si in vara, in sezon cu 1700 de ron bilete pentru mai multe zile, cu toate mesele incluse, tot 3 persoane. ce am gasit eu pe net mi s-a parut scump...ma voi interesa de mai multe amanunte daca doriti si va spun

crys, ce mai faci tu? ce-ti mai face fetita?
ina_ceva
Axe, serviciu usor! Mult mai e pana vineri dry.gif
crys
crys, ce mai faci tu? ce-ti mai face fetita?

Multumesc de intrebare ,este bine .A crescut, s-a maturizat ,am gasit acum o fetita de 6 ani care are cu totul alte procupari decat avea acum 7 luni ohmy.gif

Imi este cam greu sa ma integrez in ritm .... blushing.gif A ce o sa fie la servici miercuri ...au mai ramas doar 5 colegi vechi in rest toti sunt noi....M-am intors in tara nu mi-am mai gasit colegii si si nici presedintele w00t.gif

Am fost rupta de lumea asta balcanica....
himere2005
crys, ramai in tara sau mai pleci? ma gandesc ca e greu fara fata langa tine...te adaptezi tu pe parcurs...cat despre presedinte ai ocazia sa-l votezi pe 19 )).gif
crys
CITAT(himere2005 @ 30-04-2007, 05:44 PM) *

crys, ramai in tara sau mai pleci? ma gandesc ca e greu fara fata langa tine...te adaptezi tu pe parcurs...cat despre presedinte ai ocazia sa-l votezi pe 19 )).gif

Himere ,cred ca nu mai plec in urmatoarele luni(poate 2-3 zile la workshoop). Daca v-a fi sa plec voi pleca pentru cativa ani si atunci imi voi lua familia cu mine.Mai vedem ....eu deocamdata incerc sa recuperez ..ce bine ca maine e 1 mai cheer.gif
May
himere cablu la Tv adica? huh.gif Daca e asa, super hug.gif

bubbles si al meu imi zice free willy si multe altele dar mi le zice cu drag, ca si tie de altfel pupic.gif

bubbles
pai cred ca mi le zice cu drag .. ca asa ne alintam noi...eu lui ii spun Ursu lol.gif
emu
hahaha Himere ce amuzanta esti... ce pasarica ti-a soptit de pozele mele, ai? lol.gif O sa ma conformez cererii si-o sa postez un link la profil (ca vreau sa il dau jos mai incolo), cand sunt gata cu ele... ca-s o gramada plus ca trebuie sa le si comentez, sa aiba idee familionul meu de cand si unde ne-am tras in poze.

In rest... ma bucur sa vad ca incep neuronicile sa vina cu vesti bune wink1.gif

CITAT(ina_ceva @ 30-04-2007, 09:44 AM) *

ar trebui sa il faca mai rapid blum.gif
alandana
La multi ani Uka!!!! Si sa fii fericita!!!

Tocmai m-am intors de la masaj anticelulitic si sunt rosie ca o patlagica. Am stat o ora intr-o etuva fierbinte - mi-a transpirat si pielea capului. Si mi-a zis cosmeticiana ca garanteza[u] ca in 10 sedinte nu mai am nici urma de celulita.
A zis ca am un corp minunat asa ca ma mai duc sa ma mai laude.

Ati facut vreuna asa ceva si ati avut rezultate?

Cand m-a scos din plastic a zis ca n-a vazut atata apa sa curga din nimeni - era balta sub mine.

CITAT(himere2005 @ 30-04-2007, 02:34 PM) *

o poza cu noi inainte de plecare...ce-am mai ras de poza asta amandoi...eu parca-s cracanata si el cica-i un "bosorog" cu pantalonii in vine )).gif
Imagine

distractie placuta pe la gratare sau unde mergeti de 1 mai floare.gif

Himere - arati super!!!! Ai niste picioare foarte frumoase. Daca sotul tau nu-ti zice asta .... e orb.

Am tras si eu o fuga pana in Bucuresti joia trecuta - dar am fost intr-o fuga. Am fost sa deschid actiunea de divort. Foarte frumos Bucurestiul - parca mai frumos decat mi-l aminteam.
ina_ceva
Frumos Bucurestiul ? blink.gif scare.gif
Cred ca-mi trebuie o noua pereche de ochelari dry.gif blum.gif

Alandana, ti-am zis si noi ca ai un corp minunat wink1.gif
daconst
Va tot citesc in fiecare seara,dar cind sapostez,nu mai apuc.Acum sper da nu fi uitat ce am citit ieri. biggrin.gif

Himere,sunteti frumusei amandoi,parca sunteti niste adolescenti nu parinti.Bia e o dulcica,mai ales pe scooter e smechera tare!
Vom veni in tara in august,la inceput si vom sta o luna. cheer.gif

Ella,abia astept sa te mai vad si eu in poze.

Pisik,criza ta de builmie e rezultatul infometarii din zilele precedente.Nu stiu ce sa zic si de regimul tau,daca vei rezista si cum o sa te comporti dupa regim.

Miha,abia astept pozele de la Putna ca sper sa ajungem si noi in vara pe acolo.

Aladana,pai noi ce tot iti spunem aici ca arati super?Tu pe noi nu e crezi?

May,bine ai spus ca te-a mancat undeva cu ceasul...oricum eu cred ca nu putea spune ca-i frumos ca era prea scump sa si-l poata dori. blum.gif

Dany,vezi ca s-a facut aeroport linga noi si avem zbor pina la Hamburg.Poate ne vedem
cumva. naughty.gif

Alice,ce valori ai la TSH?Ca acum sunt alte valori normale la tiroida si sa nu fie cumva o dereglare si la tine.Prea nu mi se pare normal cum slabesti.Iei pilule?

La mine si-au facut efectul pastilutele deja,ca desi am avut musafiri si mi-am bagat si eu boticul la praji,azi dimineata imi arata mai putin cu un kg fata de saptamana trecuta.Deci maine cred ca la cintar va fi la fel.Asa ca ma voi rasfata cu un gratarel. blum.gif
May
daconst asta e acum, sper sa ii placa. Azi i-am comandat tortul care va fi tiramisu inecat in cioco blum.gif . Bravo pt kilu` pierdut si la cat mai multe in minus cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
Buna seara !

Miha - asteptam pozele !

Pisik - multa bafta cu dieta data de nutritionist !!! Si mie mi se pare ca trebuie sa mananci prea putin dar ... poate aceste 3 saptamani ar trebui sa fie ca un soc asupra organismului .

Alice
- multa bafta !! Ce bine ca nu sunt singura care se simte asa )).gif

Bine ai revenit , Andreea ! floare.gif

Himere - ce conteaza toaletele celorlalte persoane ? Bine ca v-ati simtit bine .

Emi
- si eu vreau poze noi cu tine .

Alandana - si noi ti-am spus de sute de ori ca arati bine . Acum esti convinsa ? smile.gif

May
- sigur ii va placea ceasul cand il va primi !!!!!

Danutza - unde s-a facut , mama , aeroport ??? Vezi daca nu au zboruri si pana la Westerland ( sau Sylt - nu stiu cum au ei pe traseu ) , ar fii muuuuuuuuult mai aproape de mine !!! hug.gif

Eu am plecat azi dimineata la ora 10 din casa si m-am intors la ora 19 .... Sunt ruuuuuptaaaaaa !!!!! Maine avem de slefuit usile doh.gif , la pranz vom face pauza de gratar cu socrii cheer.gif , o bere mica ( Alster - pentru cine stie ) si apoi in continuare munca .... M-am cam saturat dar .... se va termina candva . Nici acum nu imi vine a crede ca acea casa ne apartine doh.gif

Va urez o noapte placuta , linistita si cu vise frumoase ( nu ca ale mele - dat tapet jos , sapat in gradina , pus ciment in sufragerie , etc ) !!

Am uitat doh.gif : May ..... , ce tort ziceai ca ai comandat ???? Vin la tine si te omooooooooor !!!!!!!!!!! Eu pot face singura dar ...... nu am timp si ... puncte muuuuulte , nene !!! Dar e deliciosssssssss !
michelle
Salu'

Eu am fost azi la serviciu, dar pe la 2 am taiat-o valea.gif , ca de la nemti nu am avut nici un feedback.

Danuta, bravo pt cantar!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Dany, distractie faina maine!
Himere, arati super give_rose.gif
Alandana, tu esti constiincioasa, sunt sigura ca te vezi distorsionat.
Cred ca toate avem harul pleasantry.gif asta. Eu si cand eram numai coaste ma vedeam grasa.
Acum ca am cu 5 kile in plus nu mai zic nimic.
Chiar sunt curioasa de comentariile voastre sincere: POZE
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.