Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
bubbles
Dany multumesc flowers1.gif .
Daconst felicitari pt kg pierdut si la cat mai mult cheer.gif .
Se cunoaste ca am fost singura acasa ca nu prea am avut chef de mancat.Si mai ales cand ma gandesc ca mai e atat de putin pana la nunta.Peste 2 luni trebuie sa imi depun si dosarul pentru suplinitor dar inca sunt in dubii eusa_think.gif desi iubesc copii si sa preadu mi`e graoaza cand stiu ca pt 4 mil - 4 jumatate tb sa muncersc de sa rup caramida.gif .Ma refer prima oara la invatat tot ce am avut pt bac - adica recapitulare + metodica de predare bang.gif .
Maine poate mergem la un gratar desi stam extraordinar de rau cubanii lol.gif dar asta este .. 2 saptamani trebuie sa mai reducem din cheltuieli .
ina_ceva
Miha, esti numai buna pupic.gif Poti intra la mentinere wink1.gif
May
miha mie mi se pare ca arati super acum, te-ai mai implinit la fatza si ai obrajii pe care inainte nu ii aveai pupic.gif

dany pai am comandat si noi ce ne-a atras... pastram 2 portii si pt voi hug.gif , sau mananc eu si pt voi? )).gif
dany
CITAT(michelle @ 30-04-2007, 10:12 PM) *

Danuta, bravo pt cantar!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Dany, distractie faina maine!

doh.gif doh.gif doh.gif Danaaaaaa - felicitari si de la mine dar ... eu vroiam sa astept pana maine blum.gif

Mersi , Miha , dar nu va fii prea multa distractie : de dimineata munca - pranz gratar - apoi iar munca pana seara sad.gif

Ma duc sa vad pozele .
bubbles
Miha...mie mi se pare ca acum arati normal.Chiar extrem de bine.Sa nu te superipe mien dar erai prea slaba hug.gif
dany
May - lasa , mama , portiile noastre pentru noi !!!! Cum adica sa papi si pentru noi ??? Adica tu dublu si noi nimic ??? Nope )).gif

Miha - ai vrut parere sincera . Ok ... deci ... la fata arati super bine bine , la bust la fel ..... dar .... incearca sa faci poze cu picioarele departate sau unul peste altul . NU TE SUPARA pe mine dar ... cu picioarele lipite ... arata un pic cam grosutze . Stiu ca tu ai o obsesie cu picioarele ....de aceea iti spun .
Oricum .... super poze , super gasca , super distractie !!!
May
dany bine bine,,, vii le las voua dry.gif deja imi facusem sperante ca mananc mai mult dry.gif lol.gif hug.gif
bubbles
Dany, May bataita.gif .. ce faceti?Iar vorbiti de ingrasacioase blum.gif

Miha si mie in poza ai de la Chef Folrin in acre esti cred ca cu babu al tau..cu bluzita verzuie...mi se pare ca picioarele sunt grosutze...dar sa nu te superi flowers1.gif .Acum sa nu ne`o iei in nume de rau pupic.gif
May
Am apasat aiurea cu cotul pe tastatura, din greseala, si mi s-a deschis o lista cu cine a scris in neuronii WW partea 11 si ce sa vezi? Eu am cele mai multe posturi blink.gif asa guraliva sunt? oricum nu mi-e rusine ca dupa mine vin ina si dany lol.gif
bubbles
Apropo..si eu sunt la fel.Am talia ca trasa prin ac pleasantry.gif si niste burlane jos de te sperii lol.gif .Vedeti cat de tare ma laud pleasantry.gif cu talia ca trasa prin ac caramida.gif
dany
CITAT(bubbles @ 30-04-2007, 10:39 PM) *

Dany, May bataita.gif .. ce faceti?Iar vorbiti de ingrasacioase blum.gif

lol.gif lol.gif Daaaa, dar n-am dat nume blum.gif Daca ma uit in jurnalul tau mi se face rau de cate ingrasacioase scrii acolo blum.gif lol.gif lol.gif

CITAT(Maybeline @ 30-04-2007, 10:36 PM) *

dany bine bine,,, vii le las voua dry.gif deja imi facusem sperante ca mananc mai mult dry.gif lol.gif hug.gif

Tzeapa !!!!!!!!!!! lol.gif

CITAT(Maybeline @ 30-04-2007, 10:39 PM) *

Am apasat aiurea cu cotul pe tastatura, din greseala, si mi s-a deschis o lista cu cine a scris in neuronii WW partea 11 si ce sa vezi? Eu am cele mai multe posturi blink.gif asa guraliva sunt? oricum nu mi-e rusine ca dupa mine vin ina si dany lol.gif

Cine , eu ?????? lol.gif lol.gif Pai ieri nu am scris mai deloc .....si azi nici atat ( pana acum ) lol.gif lol.gif

E, asta e .....daca alte fete nu vor sa vorbeasca ...... lol.gif lol.gif ... sa fim noi cele mai guralive lol.gif

Dar..... unde ai gasit , mai , mama , acea lista ??? Ce vrei , baba sunt - nu stiu unde sa ma uit blum.gif
michelle
Dap, asa e, sunt grasa doh.gif
Asta e, am de ales intre 1. fatza supta + coaste cu picioare subtiri, de diva laugh.gif sau 2. fatza normala, fara coaste, cu copane si aripioare.
Voi ce ati alege? tease.gif wacko.gif
bubbles
Unde ,unde Dany ? blum.gif Rusine sa`mi fie.Dar promit sa ma cumintesc pana in august - septembrie biggrin.gif

Miha eu as alege ce i`ar place si lui Babu...ca lui cred ca mai mult i`ar placea sa atnga niste picioruse mai carnoase si niste aripioare blum.gif
michelle
A, am uitat sa adaug la varianta 2 si niste tentative de sani blushing.gif
May
miha copanele si aripioare hug.gif

dany am apasat din greseala cu cotul asa ca nu stiu sa o mai fac inca o data sa apara lista )).gif
michelle
Io'te lista, May:
http://forum.oneden.com/index.php?act=Stats
Asistentul meu -> Top 10 postari de azi biggrin.gif
May
Nu-i asta lista, ce mi s-a deschis mie era doar pe sectiunea Neuronii ww partea 11 huh.gif
dany
MIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , faza 2 !!!!! Cu aripioare mici si copane !!!!!!! Sa nu mai slabesti la fata , in nici un caz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La faza cu sanii ..... vin si eu : cine doneaza sani ????????????????????????????? Ai mei sunt tareeeee mici .-... daca mai slabesc , vor deveni aproape invizibili doh.gif doh.gif
Dirk zice ca nu il intereseaza .... dar pe mine ma omoara aceasta problema )).gif
May
Eu donez o tzatza intreaga, impartiti-o intre voi ca ajunge la toata lumea lol.gif
bubbles
Fetele sa nu radeti de mine dar am vazut la o emisiune ca cica e bine sa ti masezi si asa am facut si se cunoaste o oarecare imbunatatire grin.gif .Adica s`au mai ridicat si s`au mai rotunjit.
michelle
Week-end-ul asta mi-au zis 2 persoane ca sunt plinuta. Acum incerc sa nu fac din asta o obsesie, e o decizie pe care am luat-o. Gata.
Oricum, pe sub rochia de mireasa nu se vad picioarele grin.gif tease.gif
bubbles
Mai zicea Babu al meu ca atunci cand a impartit Dumnezeu tzatele eu am fost ultima din coada huh.gif ..
May
Mie mi maseaza Remy de cate ori ma prinde... mai ales cand spal vasele ... ar trebui sa ii am pana la gura acum lol.gif

miha plinutza? blink.gif ..... sa le dai nr de tel al doctorului de ochi wink1.gif
bubbles
Miha si eu am patit`o cand am ajuns de la Craiova.Socru si soacra amandoi ca m`am ami ingrasat huh.gif iar un prieten bun .. cica .. care ii e cam ciuda ca am slabit iar nevasta lui e gravida acum si e cat casa ... mi`a zis si el ca m`am ingrasat cry.gif .Las ca le fac eu si mai tare in ciuda si slabesc sub 60 pana in iulie cand tb sa botezam caramida.gif la prietenul pleasantry.gif asta

Oricum m`am tampit ca il intreb pe babu daca m`am ingrasat si el zice prima oara ca nu .. Il bat la cap pana zice da si apoi sar cu gura pe el si tip si urlu si ma apuc de plans ca`s grasa .. mai fac si eu istericale din cand cand .. pokey.gif cuplu.gif
dany
CITAT(michelle @ 30-04-2007, 11:16 PM) *

Week-end-ul asta mi-au zis 2 persoane ca sunt plinuta.

Miha
.....ai grija ce decizie iei !!!! NU esti plinuta !!!!!!!! Problema ta e la picioare , si asta stii si tu! Lasa picioarele in pace ....vorba ta : nu se vad sub rochia de mireasa !! La fata si la bust ramai asa cum esti !!!!!! Parerea mea !!!!!

CITAT(bubbles @ 30-04-2007, 11:16 PM) *

Mai zicea Babu al meu ca atunci cand a impartit Dumnezeu tzatele eu am fost ultima din coada huh.gif ..

Nope .... tu ai fost penultima !!!! Ultima am fost eu sad.gif
Anna
Salutare fetelor!
pupic.gif Va pup pe toate.
Uka LA MULTI ANI !! Sa fii fericita si iubita si sa ti se indeplineasca toate dorintele hug.gif
May am citit ca tu ai aplicat secretele din "the Secret". zi si mie cam in ce mod, cum ai reusit, am incercat si eu de cand am vazut filmul, ca m-a impresionat, insa nu prea imi iese grin.gif
Dany multa putere de munca la renovarea casei, si cand te simti f f obosita, gandeste-te cat de frumos o sa fie cand o sa fie gata blum.gif
Miha si mie mi se pare ca iti sta mai bine asa, pari mai vioaie, mai plina de energie, ai putea sa faci gimnastica in special pt picioare, ca tu esti constiinciosa si te tii blum.gif
Himere daca tu te-ai simtit bine la nunta, ce mai conteaza restu biggrin.gif
Pisik, am citit si eu ce ai tu voie sa papi, mi se pare cam putin si tb sa te inarmezi cu muuuulta vointa, cel putin lenesa de mine sigur s-ar plange de asa regim. Insa asa cum ziceau si fetele, o sa iti socheze organismul si poate o sa ai o surpriza.

Sa va povestesc o intamplare super ciudata, eram azi cu un amic coboram pe scari la metrou si tocmai ieseau oameni si se indreptau spre scara rulanta, si la un momentdat unul dintre ei s-a oprit, a iesit putin din rand si a scos un pistol de jucarie cu laser..gezz..chiar m-am speriat un pic, ca era om in toata firea, avea o fata de om cam nebun, si l-a scos din haina eaxct ca aia in filme, si exact in fata noastra..eh..era de jucarie..dar, tare ciudat biggrin.gif

Duminica am avut zi de relaxare, ai mei au plecat la padure si eu nu am vrut sa merg cu ei, am zis sa petrec ziua aia eu cu mine, Si am plecat la cumparaturi, pentru ca avem niste bani ce urma sa ii chelt pe plecarea de zilele astea, si cum n-am mai fost nicaieri sad.gif ( asta e alta poveste biggrin.gif ) am zis sa imi cumpar ceva. Mi-am luat niste balerini si 2 gentute si niste maruntisuri ( clame, cordelute, niste margele si cercei biggrin.gif ). Si uite asa am avut o super zi, eu cu mine biggrin.gif Ce mai distractie! blum.gif

Asa si acum povestea cu plecatu, urma sa mergem la munte, la cabana curmatura dar din pacate nu am avut cu cine sa ma duc sad.gif Amicii mei au plecat in cuplu, si desi mi-au zis sa ma duc cu ei, era clar ca nu prea era o idee buna. Am tras de toata lumea sa vina..dar deh..fiecare cu treburile lui. Mi-a fost foarte ciuda ca am stat acasa, dar asta e, tot m-am simtit bine. wink1.gif

Am vorbit cam mult sorry.gif sa nu ma certati blum.gif
Va puuup.
dany
Bine ai revenit , Anna !!! floare.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 30-04-2007, 11:24 PM) *

May am citit ca tu ai aplicat secretele din "the Secret". zi si mie cam in ce mod, cum ai reusit, am incercat si eu de cand am vazut filmul, ca m-a impresionat, insa nu prea imi iese grin.gif
Dany multa putere de munca la renovarea casei, si cand te simti f f obosita, gandeste-te cat de frumos o sa fie cand o sa fie gata blum.gif

Hmmm...aceeasi intrebare vroiam sa pun si eu lui May , dar .....eu nu am vazut filmul , inaca !! Il avem in casa pe DVD dar...nu am avut timp sa-l vad

Multumesc , Anna , sunt obosita de nu mai pot si incerc sa gasesc resurse .......Nu imi vine sa cred ca muncesc pentru casa noastra !!! Ciudat , nu ?

Sa va povestesc o intamplare super ciudata, eram azi cu un amic coboram pe scari la metrou si tocmai ieseau oameni si se indreptau spre scara rulanta, si la un momentdat unul dintre ei s-a oprit, a iesit putin din rand si a scos un pistol de jucarie cu laser..gezz..chiar m-am speriat un pic, ca era om in toata firea, avea o fata de om cam nebun, si l-a scos din haina eaxct ca aia in filme, si exact in fata noastra..eh..era de jucarie..dar, tare ciudat biggrin.gif

Offffffff, roaga-te la DD sa nu se intampla NICIODATA cu adevarat !!!!!!!!!!!!!!!! Gandeste-te ce se intampla in Statele Unite , acolo unde au drept de port-arma ( contra cost , normal ). Si ... se intampla in multe alte state , de obicei in orase mari !

Duminica am avut zi de relaxare, ai mei au plecat la padure si eu nu am vrut sa merg cu ei, am zis sa petrec ziua aia eu cu mine, Si am plecat la cumparaturi, pentru ca avem niste bani ce urma sa ii chelt pe plecarea de zilele astea, si cum n-am mai fost nicaieri sad.gif ( asta e alta poveste biggrin.gif ) am zis sa imi cumpar ceva. Mi-am luat niste balerini si 2 gentute si niste maruntisuri ( clame, cordelute, niste margele si cercei biggrin.gif ). Si uite asa am avut o super zi, eu cu mine biggrin.gif Ce mai distractie! blum.gif

Hehehehen , vreau si eu o zi asa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asa si acum povestea cu plecatu, urma sa mergem la munte, la cabana curmatura dar din pacate nu am avut cu cine sa ma duc sad.gif Amicii mei au plecat in cuplu, si desi mi-au zis sa ma duc cu ei, era clar ca nu prea era o idee buna. Am tras de toata lumea sa vina..dar deh..fiecare cu treburile lui. Mi-a fost foarte ciuda ca am stat acasa, dar asta e, tot m-am simtit bine. wink1.gif

Lasa ca iti vei gasi si tu perechea potrivita si vei putea merge peste tot !! Bine ca , oricum , te-ai simtit bine !!!
bubbles
Noapte buna si vise placute . pupic.gif
dany
Aoleuuuuuuuuuuu, ce mesaj a aparut ca raspuns la postarea Annei !!!!!!!!!!!!!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif Scuze , Anna , dar .....inca nu am invatat cum sa fac chestia asta doh.gif doh.gif Am scris ingrosat raspunsurile mele !!!! Mai mult nu stiu doh.gif doh.gif
Anna
am inteles Dany , ms frumos.
Asteptam sa vedem ce ne zice May acolo, ca e inclinata de vreo juma de ora, cred ca ne impartaseste secretele din " The secret" biggrin.gif sigur wink1.gif
dany
Noapte buna si vise placute !!!!!
Anna
CITAT(bubbles @ 01-05-2007, 12:50 AM) *

Noapte buna si vise placute . pupic.gif

noapte buna si multi purici sa te sarute blum.gif
May
Anna acum vreo 4 ani, o prietena f buna mi-a facut o faza: m-a lasat singura noaptea prin Bucuresti si nu mai stiam incotro sa o apuc, a fost o situatie disperata pt mine, am fost la un pas de a fi luata pe sus.... nici nu vreau sa imi mai amintesc. Am ajuns acasa si am zis ca din momentul ala s-a terminat, ca nu o sa mai fiu mama ranitilor, ca nu o a ma mai las eu la urma pt restul lumii. Asa ca pur si simplu, a doua zi de dimineatza m-am simtit diferit, am inceput sa spun nu atunci cand simteam ca nu vreau, si da atunci cand vroiam cu adevarat. M-am gandit numai la ce este cu adevarat important pt mine si pur si simplu succesele s-au tinut lantz. Mi-am dorit enorm sa obtin un 10 la un profesor care nu daduse 10 in liceul nostru si l-am obtinut fara sa invat mai mult ca de obicei. Am avut o olimpiada in acea perioada, o olimpiada in care se imbinau 6 materii, deci nu doar una. Mi-am dorit f mult sa castig olimpiada pe scoala si am castigat-o, apoi a urmat cea judeteana si am castigat-o si apoi am mers la Timisoara pt a o sustine pe cea nationala. Tot in aceea perioada am inceput sa primesc de la liceul meu o bursa lunara pt merite. Totul imi merge extraordinar, ca si cum era de ajuns sa ma gandesc la ceea ce imi doresc si se implinea, dar asta nu insemna ca eu nu am mai muncit pt a obtine acelel lucruri, doar ca se intamplau mult mai repede. Aveam o stare de bine si o liniste interioara pe care nu o pot descrie in cuvinte.... nu stiu ce m-a facut sa ies din starea aia. Atunci lucrurile au revenit la normal.... cred ca din cauza ca m-am stresat pt lucrurile marunte in loc sa imi focalizez atentia pe ceea ce era cu adevarat important.

Nu cred ca e un anumit procedeu pt a obtine chestia asta, totul trebuie sa vina din interior....
Anna
CITAT(Maybeline @ 01-05-2007, 12:59 AM) *

Anna acum vreo 4 ani, o prietena f buna mi-a facut o faza: m-a lasat singura noaptea prin Bucuresti si nu mai stiam incotro sa o apuc, a fost o situatie disperata pt mine, am fost la un pas de a fi luata pe sus.... nici nu vreau sa imi mai amintesc. Am ajuns acasa si am zis ca din momentul ala s-a terminat, ca nu o sa mai fiu mama ranitilor, ca nu o a ma mai las eu la urma pt restul lumii. Asa ca pur si simplu, a doua zi de dimineatza m-am simtit diferit, am inceput sa spun nu atunci cand simteam ca nu vreau, si da atunci cand vroiam cu adevarat. M-am gandit numai la ce este cu adevarat important pt mine si pur si simplu succesele s-au tinut lantz. Mi-am dorit enorm sa obtin un 10 la un profesor care nu daduse 10 in liceul nostru si l-am obtinut fara sa invat mai mult ca de obicei. Am avut o olimpiada in acea perioada, o olimpiada in care se imbinau 6 materii, deci nu doar una. Mi-am dorit f mult sa castig olimpiada pe scoala si am castigat-o, apoi a urmat cea judeteana si am castigat-o si apoi am mers la Timisoara pt a o sustine pe cea nationala. Tot in aceea perioada am inceput sa primesc de la liceul meu o bursa lunara pt merite. Totul imi merge extraordinar, ca si cum era de ajuns sa ma gandesc la ceea ce imi doresc si se implinea, dar asta nu insemna ca eu nu am mai muncit pt a obtine acelel lucruri, doar ca se intamplau mult mai repede. Aveam o stare de bine si o liniste interioara pe care nu o pot descrie in cuvinte.... nu stiu ce m-a facut sa ies din starea aia. Atunci lucrurile au revenit la normal.... cred ca din cauza ca m-am stresat pt lucrurile marunte in loc sa imi focalizez atentia pe ceea ce era cu adevarat important.

Nu cred ca e un anumit procedeu pt a obtine chestia asta, totul trebuie sa vina din interior....

Pai da, cred ca nu e vorba doar de lucruri care iti pica din cer, si tb sa muncesti pt ele, dar am imprsia ca fac ceva si nu iese nimic, poate pe masura ce ma stresez mai tare ....scade si rezultatul. Ar tb sa las luc sa vina de la sine. Usor de zic, f f greu de facut biggrin.gif

May
Pai nu iti amintesti de faza din film in care un tip asteapta la coada si din ce se streseaza mai mult din aia, in zilele urmatoare, prinde cozi peste tot? Cred ca nu e un mare secret ca daca ne calmam cu totii si ne gandim numai la lucruri cu adevarat importante, daca nu ne mai stresam pt nimicuri, daca suntem mai rabdatori si gandim cu optimism ca vom reusi in viata... o sa fim fericiti si o sa avem succes in toate... dar se pare ca trebuie sa vedem un film ca sa ne trezim. Oricum, lucrurile trebuiesc facute pas cu pas... sa incercam ca azi sa nu ne mai enervam pe ceasul care ne trezeste sa mergem la scarbici, maine sa nu ne mai enervam ca babuinul iar a lasat capacul ridicat la WC, poimaine sa nu ne mai enervam ca iar pute in autobuz si tot asa.... pana o sa ajungem la un punct in care o sa gandim numai lucruri pe care ni le dorim si o sa inlocuim stresul cu idei constructive...

Suntem ceea ce gandim!

Inca un exemplu : cui nu i s-a intamplat sa pateasca ceva de dimineatza si apoi sa ii mearga prost toata ziua? Mie mi s-a intamplat chiar azi. De dimineatza am vrut sa ma rasucesc in pat si nu stiu cum de m-am proptit cu degetele picioarelor in pat ca mi-am dat iar degetul mic peste cap, ala de era sa il rup saptamana trecuta. M-am enervat, nu am mai putut sa adorm. M-am dus la baie sa ma spal si am uitat sa imi iau ceva de prins parul asa ca mi-am facut un soi de coc si am infipt un pieptene in el... bineinteles ca in timpul periajului mi-a cazut tot parul in chiuveta si s-a udat. Dupa amiaza am vrut sa merg in oras si incercam sa imi scot blugii de pe umeras dar fara sa scot umerasul din sifonier ( de sila doh.gif ) si a cedat umerasul si m-a plesnit drept in fatza de am zis ca mi-am scos ochii. Turbam de nervi si poc... mi-au venit in minte cuvintele din film ca daca ma enervez o sa continuu in aceeasi stare toata ziua. Asa ca m-am calmat si pana acum totul a fost ok smile.gif
Tzutzi80
Buna dimineata fetelor! Distractie placuta pe unde mergeti astazi!
lilianab
Neatza la fete!!!Un cafelutz inainte de a o lua fiecare ,care incotro,pe coama drumului?! cafea.gif Va pup si...May de ce nu ai venit tu cu toate invataturile astea mai devreme?Mai inainte de saptamana trecuta, care apropo, a fost un dezastru dupa cum ati putut citi!...Iar chestia cu "e de ajuns sa iti doresti":mi-am dorit sa plec in concediu in Spanica,la sora-mea si visul a devenit posibil financiar,deci eu ma duc fie ce-o fi,cu ajutorul lui Dumnezeu...Dar daca merge si mamarutul(sper sa vrea.inca nu am vorbit in clar cu el) atunci chiar ca l-am prins pe pestisorul de aur de codita naughty.gif lol.gif lol.gif
Tzutzi80
CITAT(lilianab @ 01-05-2007, 08:51 AM) *

Neatza la fete!!!Un cafelutz inainte de a o lua fiecare ,care incotro,pe coama drumului?! cafea.gif Va pup si...May de ce nu ai venit tu cu toate invataturile astea mai devreme?Mai inainte de saptamana trecuta, care apropo, a fost un dezastru dupa cum ati putut citi!...Iar chestia cu "e de ajuns sa iti doresti":mi-am dorit sa plec in concediu in Spanica,la sora-mea si visul a devenit posibil financiar,deci eu ma duc fie ce-o fi,cu ajutorul lui Dumnezeu...Dar daca merge si mamarutul(sper sa vrea.inca nu am vorbit in clar cu el) atunci chiar ca l-am prins pe pestisorul de aur de codita naughty.gif lol.gif lol.gif

Sau de altceva!!! Ca pe mamarutz sigur l-ai prins. Doar ai si ajutor de la Sfantul lui Vi naughty.gif
Pisik
Neatza si petrecere frumoasa astazi!
Noiu mergem la gratar, sper sa nu racim ca cam bte vantul afara
Miha, mie imi placi la nebunie si cu toata sinceritatea iti spun ca mie nu mi se par nici picioarele groase nici ca ai fi plinuta. Mi se pare ca esti proportionata....asta e parerea mea, chiar m-am uitat f mult la pozele in care ti se vad picioarele cum zicea Dany si mie una nu mi s-a parut dry.gif

Pup fetele, distractie placuta pupic.gif
lilianab
CITAT(Tzutzi80 @ 01-05-2007, 07:56 AM) *

Sau de altceva!!! Ca pe mamarutz sigur l-ai prins. Doar ai si ajutor de la Sfantul lui Vi naughty.gif

Stai asa ca asta a inceput sa o dea cotita de cand cu concediul.
"Lasa fata,nu il stresa!Daca nu poate el,merg eu!!" yahoo.gif ...
"Alooo,nu spuneai ca nu iti plac femeile?!Acum te dai la mine?!!!!" w00t.gif .
"Nuuuuu!!!!promit ca ajunsa acolo,te parasesc!!!"
"Auzi,nu vrei tu sa ma duc eu cu mamarutul in Spanica si tu sa faci fitness la biserica pentru a-ti asigura viitorul?!Am auzit ca au pus aia ochii pe tine ,sa te faca antrenoare de grup! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif "

Miha da si baba cu presupusul:
Poi decat verde-mucegai la fata si cu puchini pe post de sani,iar castigul sa fie niste picioare ceva mai subtirele,mai bine cu fata luminoasa ca acum(ca ea e cartea de vizita,la ea se opreste prima privire) cu ceva material in sutien si cu ceva bulanele pe care sa puna omul (Cata ) mana ...Ca doar nu ne propunem sa provocam fracturi babuinilor cand le punem un genunchi pe piciorul lor....Sau sa scartaie os pe os,precum scartaie tramvaiul in curba!! give_rose.gif ...Nici ca mine acum...dar nici androgine(asa le zice la alea de-s numai piele si os?! blushing.gif )
himere2005
'neata neuroni buclucasi biggrin.gif
miha, mie mi se pare ca esti o bucatica buna )).gif si ai o talie mama-mama...cred ca e bine totusi sa te mentii...esti numai bine. mie nu-mi plac scanduricile, imi plac femeile cu putina carnita...eu te-as lua de nevasta daca as fi cata
multumesc fetelor ca m-ati incurajat legat de aspect, apreciez mult give_rose.gif
liliana, tare ma bucur pentru tine...sa faci poze precum chinejii pe acolo )).gif
may, mie cel mai mult mi-a placut la filmul the secret ca m-a invatat ca nu pot controla totul si ca nu sunt eu intotdeauna de vina daca ceva nu merge bine si m-a invatat sa zambesc mai mult si sa am liniste sufleteasca ....de partea cealalta cu atragerea norocului inca nu zic nimic ca eu sunt o fire mai sceptica si imi este greu sa trec de bariere...dar e bine sa speri si sa te bucuri de fiecare clipa...cine stie de unde sare iepurele?
oti, parca tu m-ai intrebat...pe bia am lasat-o la bunici in seara cu nunta. se simte bine la ei ca au o casa mai mare si cu multe lucruri noi ...bune de descoperit...eu prefer casa cat mai libera si de aceea, in afara de jucarii..nu are bia asa multe obiecte noi
Tzutzi80
CITAT(lilianab @ 01-05-2007, 09:12 AM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 01-05-2007, 07:56 AM) *

Stai asa ca asta a inceput sa o dea cotita de cand cu concediul.
"Lasa fata,nu il stresa!Daca nu poate el,merg eu!!" yahoo.gif ...
"Alooo,nu spuneai ca nu iti plac femeile?!Acum te dai la mine?!!!!" w00t.gif .
"Nuuuuu!!!!promit ca ajunsa acolo,te parasesc!!!"
"Auzi,nu vrei tu sa ma duc eu cu mamarutul in Spanica si tu sa faci fitness la biserica pentru a-ti asigura viitorul?!Am auzit ca au pus aia ochii pe tine ,sa te faca antrenoare de grup! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif "

Hehehe! Poate prinde chiar vreun preot in devenire si se face duamna prioteasa

CITAT
Miha da si baba cu presupusul:
Poi decat verde-mucegai la fata si cu puchini pe post de sani,iar castigul sa fie niste picioare ceva mai subtirele,mai bine cu fata luminoasa ca acum(ca ea e cartea de vizita,la ea se opreste prima privire) cu ceva material in sutien si cu ceva bulanele pe care sa puna omul (Cata ) mana ...Ca doar nu ne propunem sa provocam fracturi babuinilor cand le punem un genunchi pe piciorul lor....Sau sa scartaie os pe os,precum scartaie tramvaiul in curba!! give_rose.gif ...Nici ca mine acum...dar nici androgine(asa le zice la alea de-s numai piele si os?! blushing.gif )

Bine zis. Al meu cand zic ca vreau sa slabesc face criza. "Ca el moare de dragul meu asa plinuta. Ca de ce nu inteleg eu ce bine arat. Ca sa imi intre in cap odata ca nu sunt grasa. "EEEE....cum sa nu il iubesc eu yahoo.gif

Am uitat sa zic.....ma apuc iar de numarat! Asa ca...raportul pentru ieri (daca ma culcam aseara, in loc sa imi bag botul in crema de branza.....ieseam fix la 20 p):

1 cafea 0p
1/2 grepfruit 0p
1 felie paine integrala 1p

3 felii paine 3p
salam 12p
cafea 0.5p

salata verde cu rosii, castraveti si ceapa 2p
carne de vaca la gratar 2p

paine 2.5p
5 Crackers 2.5
crema de branza 5p
===========================
TOTAL 30.5 din 20p (mama....ce de am de recuperat....noroc ca era luni)
axe10
CITAT(himere2005 @ 30-04-2007, 03:55 PM) *

alice, poate conteaza si modul cum combinam alimentele, eu tot timpul ma gandesc ca nu mananc corect din puctul asta de vedere dry.gif vin salatele acum si mancam la greu cu carne/ou/putina branza asta zi de zi...trebuie sa slabim smile.gif mie cel mai sila mi-e de iaurturi degresate. si acum am vreo 2 prin frigider de cand haul )).gif ...eu nici nu am avut saptamanile trecute chef de dieta, dar cred ca ne-ar trebui o motivatie...eu tot ma gandesc sa arat bine la mare grin.gif

Himere, ai incercat Zuzu degresat? Eu am incercat multe degresate dar asta mi s-a parut cel mai bun!

CITAT(himere2005 @ 30-04-2007, 04:22 PM) *

CITAT(Maybeline @ 30-04-2007, 03:57 PM) *

Ce bine ca se leaga iar conversatii yahoo.gif

tot ma bate dan la cap cu cele nisipuri. sunt curioasa cat i-a costat in plus pe fratii lui dan fata de bilet si daca au fost multumiti per total. ei au dat 6 sute si ceva de ron 3 nopti, 3 persoane, un gen de all inclusive, dar fara pranz, hotel de 3 stele. mi se pare super ieftin...oricum cumnata mea imi va spune per total daca a meritat. nu stiu de ce am impresia ca totusi vor cheltui destul de mult in plus, parca suna prea bine oferta. si-au luat si in vara, in sezon cu 1700 de ron bilete pentru mai multe zile, cu toate mesele incluse, tot 3 persoane. ce am gasit eu pe net mi s-a parut scump...ma voi interesa de mai multe amanunte daca doriti si va spun

La bulgari e destul de ieftin...am auzit multi colegi care au fost plecati anul trecut...ma imbiau sa merg si eu...dar eu nici de-a naibii nu ma duc la mamaligari.Punct.Sa fie pe gratis...si tot nu ma duc. Nu imi place neamul asta si chiar daca ma credeti nationalista eu tot nu vreau decat sa tranzitez tara lor...ca nu am incotro..

CITAT(ina_ceva @ 30-04-2007, 04:31 PM) *

Axe, serviciu usor! Mult mai e pana vineri dry.gif

Sunt pe baricade. Traiasca 1 Mai muncitoresc!

CITAT(daconst @ 30-04-2007, 10:11 PM) *

Va tot citesc in fiecare seara,dar cind sapostez,nu mai apuc.Acum sper da nu fi uitat ce am citit ieri. biggrin.gif
La mine si-au facut efectul pastilutele deja,ca desi am avut musafiri si mi-am bagat si eu boticul la praji,azi dimineata imi arata mai putin cu un kg fata de saptamana trecuta.Deci maine cred ca la cintar va fi la fel.Asa ca ma voi rasfata cu un gratarel. blum.gif

Nu stiu daca ti-ai schimbat avatarul de cateva zile dar eu abia acum il vad cu toate ca am tot auzit fetele vorbind de el. Dana ai un bb superb, sa-ti traiasca si sa fie sanatos....e dulce foc!

Pastilele sunt prescrise de endocrinolog?...ca vad ca reactionezi promt la ele....

CITAT(michelle @ 30-04-2007, 11:47 PM) *

Dap, asa e, sunt grasa doh.gif
Asta e, am de ales intre 1. fatza supta + coaste cu picioare subtiri, de diva laugh.gif sau 2. fatza normala, fara coaste, cu copane si aripioare.
Voi ce ati alege? tease.gif wacko.gif

2 bineinteles. Am fost si am vazut pozele si eu si pot sa imi dau cu parerea. Acum, parerea mea esti super ok...chiar cu pulpitzele alea. Asta e conformatia ta. M-am uitat si la pozele de anul trecut de la mare...brrr...da' slaba erai surioara...prea slaba...

CITAT(michelle @ 01-05-2007, 12:16 AM) *

Week-end-ul asta mi-au zis 2 persoane ca sunt plinuta. Acum incerc sa nu fac din asta o obsesie, e o decizie pe care am luat-o. Gata.
Oricum, pe sub rochia de mireasa nu se vad picioarele grin.gif tease.gif

Nu se vad intr-adevar....dar chiar nu esti grasa!

CITAT(Tzutzi80 @ 01-05-2007, 09:20 AM) *

Am uitat sa zic.....ma apuc iar de numarat! Asa ca...raportul pentru ieri (daca ma culcam aseara, in loc sa imi bag botul in crema de branza.....ieseam fix la 20 p):

1 cafea 0p
1/2 grepfruit 0p
1 felie paine integrala 1p

3 felii paine 3p
salam 12p
cafea 0.5p

salata verde cu rosii, castraveti si ceapa 2p
carne de vaca la gratar 2p

paine 2.5p
5 Crackers 2.5
crema de branza 5p
===========================
TOTAL 30.5 din 20p (mama....ce de am de recuperat....noroc ca era luni)

Deci sa inteleg ca tot ww tii...eu zic ca e mai bine...
Tzutzi80
Da Axe , revin la WW, ca sunt o pofticioasa si imi bag botul in orice. Nu merge cu dieta fixa dry.gif
himere2005
tzutzi, eu te-am vazut ca esti o persoana tare atragatoare....am ramas vrajita asa ca eu kg nu prea le-am observat...sa slabesti atat cat te simti tu bine cu tine smile.gif
alandana, tare bine imi pare ca iti dau incredere cele de la cosmetica in tine smile.gif de fapt ce s-a intamplat? esti o persoana care retine apa in organism? ca si eu am probleme de genul asta..bine, in general mananc un pic cam sarat
dany, am avut si eu ideea lui noni, dar mai am o idee, legat de pereti. am vazut undeva un gen de perete semitransparent cu neon inauntru si cu un gen de poster semiopac ce reprezenta o imagine cu inscrisuri din egipt....mi s-a parut iarasi o idee interesanta...dar n-am poze
anna, eu cred ca faceam pe mine daca-l vedeam pe ala cu pistolul in mana...poze cu lucrusoarele
pisik, distractie la gratar...cred ca noi o sa mergem cu cortul dar nu va zic unde ca radeti de mine, dar pentru bia o sa fie fun )).gif

axe, nu am incercat, dar poate e mai comestibil...oricum de maine pe baricade ca incep sa iau proportii...2 kg...atat imi doresc jos
va pup dulce pe toate gagicutele faine....we placut
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 01-05-2007, 09:26 AM) *

Da Axe , revin la WW, ca sunt o pofticioasa si imi bag botul in orice. Nu merge cu dieta fixa dry.gif

Nici eu nu pot...de asta iti ziceam zilele trecute...
Tzutzi80
CITAT(himere2005 @ 01-05-2007, 09:29 AM) *

tzutzi, eu te-am vazut ca esti o persoana tare atragatoare....am ramas vrajita asa ca eu kg nu prea le-am observat...sa slabesti atat cat te simti tu bine cu tine smile.gif

Multumesc Himere! Pe mine nu ma deranjeaza kilogramele mele suplimentare (care sunt vreo 20 de fapt). Dar vreau sa fac in curand un bebe, si nu vreau sa ajung la o suta dry.gif . Acum cu plecarea mea....bebele ramane iar la planuri de viitor insa.
Si ma bucur ca plec, in SUA mereu imi gasesc haine super, relativ ieftine, si pe marimea mea mereu (in Sua port una din cele mai mici marimi existente, daca as mai slabi, m-as imbraca de la copii lol.gif )
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 01-05-2007, 09:32 AM) *

Si ma bucur ca plec, in SUA mereu imi gasesc haine super, relativ ieftine, si pe marimea mea mereu (in Sua port una din cele mai mici marimi existente, daca as mai slabi, m-as imbraca de la copii lol.gif )

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Apropos de asta...cand ne-am intalnit duminica...la un moment dar am intrat si la Zara(parca)...si Inutza se uita la raionul de copii dupa o jacheta...super tare frate....si eu si Anaoi intrebam daca mai mari xxl au...
bubbles
Neata yahoo.gif .Azi e 1 Mai asa ca toata lumea la gratar .
Deea ce faceti? Ce face Alexia? pupic.gif
sibel
neatza....distractie placuta azi si aveti grija ce mancati... )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.