Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
axe10
CITAT(sibel @ 01-05-2007, 10:11 AM) *

neatza....distractie placuta azi si aveti grija ce mancati... )).gif

Cat are bebelusha ta?...ca e tare dragalasa!
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

O cafelutza servesc si eu , mai ales ca mie nu-mi ies asa de aromate ca voua wink1.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 01-05-2007, 10:12 AM) *

Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

O cafelutza servesc si eu , mai ales ca mie nu-mi ies asa de aromate ca voua wink1.gif

Cafelele?...sunt la a doua deja...parca ar merge mai bine un gratar....

ina_ceva
tzutzi, si eu ma gandeam intr-un timp sa revin la doua saptamani de scarsdale, dar mi-am dat seama ca, dupa atat de mult timp cu ww, nu as fi in stare sa ma descurc nici macar o saptamana cu cealalta dieta.

Axe, eu port marimea 36 sau 34 si crede-ma, uneori mi-e greu sa dau de haine care sa-mi vina. Si mai dau si peste nesimtzite de vanzatoare care ma trimit la copii, dar cu un ton de-mi vine sa le dau in cap. De parca e vina mea ca sunt asa de mica dry.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 01-05-2007, 10:19 AM) *

Axe, eu port marimea 36 sau 34 si crede-ma, uneori mi-e greu sa dau de haine care sa-mi vina. Si mai dau si peste nesimtzite de vanzatoare care ma trimit la copii, dar cu un ton de-mi vine sa le dau in cap. De parca e vina mea ca sunt asa de mica dry.gif

Am glumit, iti dai seama...esti migniona...si esti ok la inaltimea ta...apropos sa nu te puna naiba sa zici ca esti grasa...asta e problema cu magazinele din Romania- extremitatile nu sunt bagate in seama...
lilianab
CITAT(axe10 @ 01-05-2007, 09:21 AM) *

Am glumit, iti dai seama...esti migniona...si esti ok la inaltimea ta...apropos sa nu te puna naiba sa zici ca esti grasa...asta e problema cu magazinele din Romania- extremitatile nu sunt bagate in seama...

Inseamna ca sora-mea stie asta de ma ia cu tentatii de genul:Sa vezi ca aici sunt si sutiene pe marimea ta!!si costume de plaja!!! si tzoale!!! ca astea sunt cam "tabardoase "(grase) pe aici...Iar ca motivatie pentru slabit:"Fata,mai slabeste cat poti de mult pana la concediu,ca aici la vida es buena si ai sa cam pui la loc" grin.gif
antonia05
Salutare fetele si un 1 MAI minunat!!!!

ALANDANA , cosmeticiana ti a garantat ca in 10 sedintze dispare de tot celulita>??? huh.gif Ce grad de celulita ti a zis ca ai?Dac ai gradul 1 sau 2, celulita are sanse sa dispara, daca ai gradul 3 dispare partial dar mai ramane ceva iar daca ai gradul 4 doar se diminueaza putin dar ramane acolo.Sper sa fie asa cum a zis cosmeticiana ta , dar eu in locul ei nu as garanta clientului ca in 10 sedinte celulita dispare.Si daca vezi ca mai ai ce i zici?Eu ti as fi zis ca va duce vizibil celulita dar nu as garanta ca in totalitate.Vei vedea rezultatul final.Tine ne la 220! floare.gif hug.gif Eu iti doresc da dispara definitiv!! floare.gif hug.gif

MIHA, cine ti a zis ca esti plinutza a spus o din invidie.Nu esti plinuta, esti foarte bine, daca slabesti mai mult vei slabi si de sus.Eu zic ca esti ok, doar sportul poate sa te mai modeleze acum. Alergarea subtiaza picioarele si ai putea face o combinatie de alergare, aerobic, taebo etc.( in zile diferite)-parerea mea- hug.gif

Distractie la maxim tuturor!!O zi minunata va doresc.PUPICI!!!! hug.gif floare.gif
ina_ceva
axe, nu m-am suparat mama pt ce ai zis, doar ma plangeam si eu putin, ca acasa nu am la cine sad.gif .De grasa eu zic ca sunt numai buna cool.gif
axe10
Pai babu e la magazin dupa fripturi? naughty.gif
ina_ceva
CITAT(axe10 @ 01-05-2007, 10:29 AM) *

lol.gif buna gluma; decat sa-l trimit pe el sa cumpere ceva de-ale gurii, mai bine ma duc singura blum.gif
Are stranse o multime de chestii pt calculator (chestii pe care nu le mai foloseste de vreo 2, 3 ani ; de doua saptamani il rog sa faca curat prin ele si astazi i-a venit cheful yahoo.gif )
axe10
CITAT(ina_ceva @ 01-05-2007, 10:40 AM) *

CITAT(axe10 @ 01-05-2007, 10:29 AM) *

lol.gif buna gluma; decat sa-l trimit pe el sa cumpere ceva de-ale gurii, mai bine ma duc singura blum.gif
Are stranse o multime de chestii pt calculator (chestii pe care nu le mai foloseste de vreo 2, 3 ani ; de doua saptamani il rog sa faca curat prin ele si astazi i-a venit cheful yahoo.gif )

Haha...parca il vad pe al meu...are un dulap cu reviste extreme pt pc...nu le-a citit integral, eu am facut-o si mai am invatat cate ceva din ele...dar le tine acolo...o sa le arunc eu cate un pic cate un pic pana golesc dulapul!

Si la cumparaturi tot asa...astia daca ii trimiti dupa aia cu coasa...sigur traiesti vesnic, garantat...ca se moscaie al meu de mama mama...sa vezi cat sta in fata la un raft cu iaurturi pana isi alege cateva....offf Doamne....

A, de mult am vrut sa pun o itrebare si uitam mereu....cere e diferenta intre ww european si ww american?...care e mai restrictiv...cine stie si raspunde prima ii dau un pupicel si o cafea![i]
himere2005
cel european e mai restrictiv dar amanunte dau fetele ca bia e agite
alandana
Michelle - cred ca solutia este sa ramai asa "grasa" - ca sa ai obraji si sani - si sa faci sport ca in timp sa dispara aripioarele.

Bubbles - ce fel de profesoara ai putea sa ajungi? Eu stiam ca la studii superioare minimum este de 8.800.000 lei/luna. Mai poti face o pregatire, ore de dirigentie. Eu cred ca viata de profesor poate fii destul de satisfacatoare. Am prietene care se descurca destul de bine - si au si mai mult timp liber. Unele au ales sa mai faca ceva in timpul liber - am o prietena ghid, alta se ocupa si de asigurari ( amandoua profesoare).

Acum am o noua obsesie - arat bine imbracata - sunt multumita dar vreau sa arat bine dezbracata - asa pielea intinsa , sa se vada muschii. devil.gif

Cui nu-i place Bucurestiul - sugerez o cuar scurta de 2 luni in provincie ( orasul la alegere). give_rose.gif
bubbles
alandana eu as fi suplinitor fara studii corespunzatoare si de aia as lua atat de putini bani.Calificata voi fi peste 1 an .. in 2009 ... cand termin facultatea dar voi fi la psihologie iar eu vreau sa dau examen pt suplinitori romana wink1.gif .Cu timpul liber e mai greu la suplinitori ca sunt directori care te freaca si te pun sa faci tot felul de proiecte etc smile.gif
alandana
CITAT(ina_ceva @ 01-05-2007, 10:19 AM) *

tzutzi, si eu ma gandeam intr-un timp sa revin la doua saptamani de scarsdale, dar mi-am dat seama ca, dupa atat de mult timp cu ww, nu as fi in stare sa ma descurc nici macar o saptamana cu cealalta dieta.

Ina - dar cat de mica esti? Mie nu mi se intampla sa ma trimita nimeni la copii. Ce inaltime ai? Si ce greutate? Vad ca esti foarte aproape de target. Juma de kilogram e nimica.
michelle
Neata fetelor!

Multumesc pentru pareri. hug.gif Se pare ca gandim la fel. O sa ma bazez si eu pe sport, si asa sper sa ma modelez.
Apropos de marimi, eu port marimea 38. Chiar ieri am fost in mall si am probat ceva hainute.

La noi e innourat si pare frig dupa cum a venit Osk din balcon cu urechiusele reci si labutele inghetate grin.gif
Tare imi doream sa mergem la gratar.

Intrebare, cum refuzati sa mergeti la o nunta? Problema noastra e ca avem 6 nunti, fara a noastra. Nu putem sa mergem la toate doh.gif

CITAT(alandana @ 01-05-2007, 12:01 PM) *

Ina - dar cat de mica esti? Mie nu mi se intampla sa ma trimita nimeni la copii. Ce inaltime ai? Si ce greutate? Vad ca esti foarte aproape de target. Juma de kilogram e nimica.

Ina are 1.50 m si cred ca vreo 41-42 kg
alandana
CITAT(antonia05 @ 01-05-2007, 10:26 AM) *

ALANDANA , cosmeticiana ti a garantat ca in 10 sedintze dispare de tot celulita>??? huh.gif Ce grad de celulita ti a zis ca ai?Dac ai gradul 1 sau 2, celulita are sanse sa dispara, daca ai gradul 3 dispare partial dar mai ramane ceva iar daca ai gradul 4 doar se diminueaza putin dar ramane acolo.Sper sa fie asa cum a zis cosmeticiana ta , dar eu in locul ei nu as garanta clientului ca in 10 sedinte celulita dispare.Si daca vezi ca mai ai ce i zici?Eu ti as fi zis ca va duce vizibil celulita dar nu as garanta ca in totalitate.Vei vedea rezultatul final.Tine ne la 220! floare.gif hug.gif Eu iti doresc da dispara definitiv!! floare.gif hug.gif

MIHA, cine ti a zis ca esti plinutza a spus o din invidie.Nu esti plinuta, esti foarte bine, daca slabesti mai mult vei slabi si de sus.Eu zic ca esti ok, doar sportul poate sa te mai modeleze acum. Alergarea subtiaza picioarele si ai putea face o combinatie de alergare, aerobic, taebo etc.( in zile diferite)-parerea mea- hug.gif

Distractie la maxim tuturor!!O zi minunata va doresc.PUPICI!!!! hug.gif floare.gif

Mi-a zis ca am gradul 1 - la mine celulita nu se vede decat daca e stransa in mana.
Va fac poza la final daca imi place ce-a iesit.
ina_ceva
CITAT(alandana @ 01-05-2007, 12:01 PM) *

lol.gif jumatatea aia de kg e pusa asa, ca sa nu scap de tiker ca-mi place blum.gif
Am 1.51m cu 45 kg tease.gif . Intr-un timp ajunsesem la 43 kg dar nu mi-a placut cum aratam, asa ca incerc acum sa ma mentin

CITAT(michelle @ 01-05-2007, 12:08 PM) *

Ina are 1.50 m si cred ca vreo 41-42 kg

1.50 e prea putin, mai pun 1 cm de la mine naughty.gif
alandana
Si la mine cred ca de acum e cazul de mentinere si sport. De cate ori mananc aiurea - sandvisuri, paine, dulciuri - cum sar la 54 kg. Cum revin la salate, carne la gratar, legume - revin la 52. Cred ca nu pot cobori mai jos de atat.
May
Neatza floare.gif
bubbles
V`am pupat pupic.gif .Am plecat la focarit hug.gif .May maine lichide da?
ina_ceva
Neatza, may!

Maine m-as baga si eu cu voi la lichide. wink1.gif
michelle
Ce lichide? E vb de dieta cu fazele lunii?
May
Da, de dieta aceea este vorba, ma b ag sa o testez ca macar daca nu ma slabeste, ma purifica, iar 4 zile pe luna nu mi se par multe sau ca mi-ar dauna cu ceva.

da bubule, maine lichide cheer.gif
ina_ceva
Si eu tot pt purificat as incerca.

Am dat de urmatoarea retzeta pt purificare:

Reguli pentru 2 zile - FARA :

- tigari,

- alcool,

- dulciuri,

- sare/ condimente/ zahar,

- sucuri,
- bauturi carbogazoase.

Mic dejun

- apa calda cu lamaie.

Dupa 20 de minute

- iaurt natural cu zmeura, afine, capsune si muesli.

Gustare

- o mana de alune si seminte,

- 250 ml apa plata,

- felii de ananas sau fructe de sezon.

Pranz

- o salata mare, frunze de salata, boabe de naut – cu ceapa, sfecla rosie, si fasole verde,

- legume coapte(sparanghel, morcovi, fasole verde, dovlecel) cu susan si branza de vaci,

- 250 ml apa plata.

Gustare

- felii de ananas (proaspat) sau fructe de sezon(piersici, caise, mere),

- 250 ml apa plata.

Cina

- peste alb(cod) preparat la aburi,cu orez si salata verde,

- 250ml apa.

La culcare

- un ceai de musetel/ din frunze de papadie/ de ghimbir si lamaie.
antonia05
CITAT(alandana @ 01-05-2007, 01:11 PM) *

CITAT(antonia05 @ 01-05-2007, 10:26 AM) *

Mi-a zis ca am gradul 1 - la mine celulita nu se vede decat daca e stransa in mana.
Va fac poza la final daca imi place ce-a iesit.

Foarte bine.Atunci ai sanse sa dispara.Mult succes!! hug.gif

CITAT(Maybeline @ 01-05-2007, 02:14 PM) *

Da, de dieta aceea este vorba, ma b ag sa o testez ca macar daca nu ma slabeste, ma purifica, iar 4 zile pe luna nu mi se par multe sau ca mi-ar dauna cu ceva.

da bubule, maine lichide cheer.gif

O sa vezi ca 4 zile pe luna o sa ti se para mult.Asa am zis si eu prima data si apoi... blink.gif e cumplit zic eu sa stai 24 ore doar cu lichide(apa , ceai si cam atat)Bafta!!Cica se slabeste daca te tii asa, 6 luni-1an sa vezi rezultate.Bafta!!! floare.gif
May
Incercarea moarte n-are, vedem cum o fi maine floare.gif
Anna
CITAT(himere2005 @ 01-05-2007, 09:29 AM) *

anna, eu cred ca faceam pe mine daca-l vedeam pe ala cu pistolul in mana...poze cu lucrusoarele

mai...asa pe moment nu mi-am prea dat seama ce si cum, era si multa lume, si tipul ala s-a oprit brusc si a scos din haina pistolul....ce sa zic, toata lumea s-a uitat la el, iar mai apoi cand l-a bagat inapoi ne uitam toti in urma sa vedem viitoare miscare. super aiurea.
May
Dar ce ziceti de mine ca daca trecuta cand am fost la sexy si eram prin metrou la 12 noaptea, a lasat unul un rucsac fix in fata mea si s-a dat jos... si toata lumea a asteptat incremenita de frica sa ajungem la statia urmatoare sa coboram toti pentru ca de obicei asa se implanteaza bombele in metrouri... au fost 3-4 minute de panica... mai ales ca s-a intamplat de atatea ori,...
_noni_
pup fetele!

bob a plecat azi si eu sunt iar singurica! cry.gif noroc ca va am pe voi.

Miha, eu zic ca arati super bine asa si te avantajaza si la fata foarte mult! pupic.gif

Uka, cu un pic de intarzaiere iti spun si eu "LA MULTI ANI!" give_rose.gif

Himere, sunteti tare frumusei si ma bucur ca v-ati simtit bine, cred ca v-a ajutat iesirea asta, si pe tine si pe Dan.

May, bubbles, bafta maine, sunt curioasa ce impresii o sa aveti, pentru ca as incerca si eu chestia asta cu lichidele.

Ina, Ioana, Lavinia
, m-am simtit super cu voi! hug.gif

Annaiss, ma bucur ca ai revenit, imi pare rau de incidentul de ieri, eu cred ca il luam pe-ala cu pistolul de jucarie la bataie, asa ma enerveaza genul asta de oameni, incat cred ca in preajma lor nici nu ma mai pot controla...la fel cum ma enerveaza si cand ma sperie cineva! cum merge cursul de germana?

am si eu o rugamite la voi: recomandati-mi si mie o cosmeticiana buna, in Bucuresti, ca iar am probleme cu tenul si pe cineva care face masaj anticelulitic si medical (pentru scolioza). Multumesc anticipat! floare.gif

}{
Anna
CITAT(_noni_ @ 01-05-2007, 02:29 PM) *

Annaiss, ma bucur ca ai revenit, imi pare rau de incidentul de ieri, eu cred ca il luam pe-ala cu pistolul de jucarie la bataie, asa ma enerveaza genul asta de oameni, incat cred ca in preajma lor nici nu ma mai pot controla...la fel cum ma enerveaza si cand ma sperie cineva! cum merge cursul de germana?

}{

Noni hug.gif ms pt primire. Pai cum la noi nu s-a intalnit asa ceva, totata lumea se uita la el, mai mult uimita decat speriata, si asteptam sa vedem ce face.
In legatura cu acel curs, am terminat primul modul, insa nu m-am inscris la urmatorul ...de vreo 2 luni nu fac aproape nimic, doar ca chinui sa traiesc biggrin.gif.
Nessie
CITAT(Maybeline @ 30-04-2007, 11:57 PM) *

Nu-i asta lista, ce mi s-a deschis mie era doar pe sectiunea Neuronii ww partea 11 huh.gif

May, am vazut ca va interesa lista asta. Iesi de la subiectul WW si in categoria "jurnale", apasa pe numarul de raspunsuri.
May
Da, nessie, asta e w00t.gif floare.gif cheer.gif
antonia05
CITAT(_noni_ @ 01-05-2007, 03:29 PM) *

pup fetele!

bob a plecat azi si eu sunt iar singurica! cry.gif noroc ca va am pe voi.

Miha, eu zic ca arati super bine asa si te avantajaza si la fata foarte mult! pupic.gif

Uka, cu un pic de intarzaiere iti spun si eu "LA MULTI ANI!" give_rose.gif

Himere, sunteti tare frumusei si ma bucur ca v-ati simtit bine, cred ca v-a ajutat iesirea asta, si pe tine si pe Dan.

May, bubbles, bafta maine, sunt curioasa ce impresii o sa aveti, pentru ca as incerca si eu chestia asta cu lichidele.

Ina, Ioana, Lavinia
, m-am simtit super cu voi! hug.gif

am si eu o rugamite la voi: recomandati-mi si mie o cosmeticiana buna, in Bucuresti, ca iar am probleme cu tenul si pe cineva care face masaj anticelulitic si medical (pentru scolioza). Multumesc anticipat! floare.gif

}{

Saloanele Be Fancy -Diana Gulan sau Manuela Ravescu.Un salon este pe Bdul Unirii vis a vis de ZEPTER si unul pe Calea Calasasi nr.180, sect 3,aproape de Facultatea HIPERION parca.Ca maseur ti l recomand pe YANI.-lucreaza la salonul de pe Calea Calarasi, el se ocupa cu cosmetica corporala, este foarte bun.

Pt a vedea mai multe da clic aici: http://www.hairstudio.ro/detalii_firma.php?id_firma=266

Poti sa te duci direct acolo sau poti sa suni pt programare.Telefonul si date de contact le gasesti pe pagina jos din link. floare.gif
ina_ceva
O femeie a venit si ea sa se spovedeasca la biserica. Se duce la preot si-i spune:
- Parinte, aseara am visat ca un barbat a ravnit la mine si m-a dezbracat.
Parintele ii da hainele jos si spune:
- Asa, fata mea?
- Da asa. Si m-a luat in pat si am facut amor.
Parintele o duce in altar, face amor cu ea si apoi o intreaba:
- Asa, fata mea?
- Asa, da. Si apoi mi-a lasat un cec de 10 000 $, zice fata.
La care parintele:
- Eh, vise, fata tatii, vise...
May
Va dati seama ce fericita trebuie sa fie ramona la ora asta? rolleyes.gif
alandana
Care e faza cu lichidele?
May
Uite aici
alandana
CITAT(Maybeline @ 01-05-2007, 06:22 PM) *

Uite aici

Ma bag si eu maine la o dieta lichida.
otilici
Bubbles,cred ca ma bag si eu la o dieta lichida maine tease.gif .Dar daca nu mai pot de foame nu garantez ca nu bag un mar-doua grin.gif
axe10

Intrebare, cum refuzati sa mergeti la o nunta? Problema noastra e ca avem 6 nunti, fara a noastra. Nu putem sa mergem la toate doh.gif

Depinde daca esti obligata....daca esti nu prea ai cum sa refuzi, daca nu ai nici o obligatie spui ca te-a anantat prea tarziu, ca mai ai inca x invitatii si nu stai grozav cu banii...poti sa te duci la biserica cu un mic cadou si un buchet de flori sa nu lasi o impresie ca nu-ti pasa.
axe10
Fetele, mi-e foame de nu mai pot...azi toata ziua am fost asa....se apropie si rusii, dar tocmai peste o saptamana. Desi nu am mancat mai nimic asa cum o sa postez mai jos...punctele s-au consumat si eu tot cu burta goala m-am simtit.

Nu stiu cum va ganditi voi sa beti numai lichide ca mie mi se zbarleste pielea cand ma gandesc!

Deci:

cafea-0p
lapte 0.1%-0.5p
crakeri-2p
iaurt 0.1%-1p
para-0p
mar-0p
dovlecei la tigaie cu pui, rosii, usturoi-3p
paine-2.5p
unt arahide-0.7p
salam-2p
exquista quark-2p
capsuni-1p
albus ou-1p
telemea bivolita-4p
rosie-0p
miere-0.5p

Am depasit putin dar nu semnificativ...

By the way...eu am aproximat telemeaua de bivolita ca cea de oaie, stie cineva cum asi putea sa stiu cate pcte are de fapt...eu am mancat 47g grame si am puctat 4p.
Tzutzi80
Raport azi:

ceai verde 0p
5 crackers 2.5p
crema de branza 2.4p

60g ciniminis 4.8p

2 copanele de pui la gratar 5.5p
piure (cu putin unt) 2.8p
salata de varza (ulei si otet) 2p

1 cafea 0p

un mar 0p
1 kiwi 0p
1 grapefruit 0p
=========================
TOTAL 20p din 20

Si mi-e foameeeeee!!!!! dry.gif Of.....daca tot plec, oare de ce ma mai chinui inainte???

CITAT(axe10 @ 01-05-2007, 07:24 PM) *

Depinde daca esti obligata....daca esti nu prea ai cum sa refuzi, daca nu ai nici o obligatie spui ca te-a anantat prea tarziu, ca mai ai inca x invitatii si nu stai grozav cu banii...poti sa te duci la biserica cu un mic cadou si un buchet de flori sa nu lasi o impresie ca nu-ti pasa.

Pai spui ca mai ai inca una in aceeasi zi. Sau cheltuielile pentru nunta voastra sunt mai mari decat va asteptati si nu aveti cum sa ajungeti. Depinde si la cine sunt. Ca daca sunt prieteni, s-ar putea sa accepte sa le platiti doar meniul, si sa fiti prezenti. Fara sa vrea ceva in plus. Sau mers la biserica si un cadou.

Iar la rude....poate sa va reprezinte altcineva (parintii, vreo sora)
axe10
Eu cred ca ma intorc la Monti...macar atunci eram satula....sunt disperata efectiv....
bubbles
Eu am mancat de 15 p blink.gif si daca nu ear babu uitam sa mai mananc azi lol.gif .noroc ca m`a batut el la cap de am facut supa si piept de pui la gratar ca daca nu ramaneam nemancata.Eram sigura ca daca vin acasa asa fac cu mancarea.Ma iau cu treburile,cu spalatul,aspiratul etc si toata ziua uit sa bag ceva in gura in afara de cafea iar seara nu mai mananc ca adorm :dry: .
deci maine lichide da? yahoo.gif .. am sa imi fac suc de fructe natural si ceai si apa minerala scrie pe mine toata ziua blum.gif .Cine nu mai rezista gaseste aici incurajare grin.gif
otilici
Si eu am sa-mi fac ceva sucuri naturale si poate scap si ceva pulpa in ele,sa fie nectar lol.gif
Pisik
Am venit si noi de la gratar, a fost placut.
Mie deja a inceput sa mi se ia de cura asta si nu au trecut decat 2 zile dry.gif
Sa incerc sa beau doar lichide o zi intreaga nici nu ma pot gandi, eu cu glicemia mea mica as lesina din secunda doi. Nu-s de mine regimurile astea, si asa abia mananc....macar sa aiba efect....
Noni, daca vrei maseuza de anticelulitic si medicval am eu, mie imi face cam o ora jumate, prima parte, cam trei sferturi de ora anticelulitic si apoi pt coloana. Momentan sunt multumita. Da-mi pm daca te intereseaza
Miha, si noi am refuzat acum o nunta dar s-a dus mama. Nu aveam asa mare obligatie oricum...e delicat, zic si eu ca fetele, la cele la care chiar nu e obligatoriu te duci la primarie si la bisrica si le iei un cadou simbolic.
Himere, am uitat sa iti spun ca mi-a placut cum te-ai aranjat pt nunta. Ma bucur ca ati mai iesit

Maine iarasi la scarbici, deja mi s-a luat de la povestea de spat trecuta, am inceput sa ma suc fara placere complet si nu e bine deloc deloc, stiu sorry.gif

Va pup, va doresc seara frumoasa pupic.gif
emu
CITAT(Tzutzi80 @ 01-05-2007, 02:32 AM) *

Si ma bucur ca plec, in SUA mereu imi gasesc haine super, relativ ieftine, si pe marimea mea mereu (in Sua port una din cele mai mici marimi existente, daca as mai slabi, m-as imbraca de la copii lol.gif )

eu port small petite la tricouri si alte bluze fara nasturi si imi iau mediu petite la cele cu nasturi (o sa vedeti in poze ca sta camasa un pic cam larga pe mine... dar asta e, nu vreau sa-mi expun bunaciunile blum.gif), ca sunt si eu (o mica) parte dintre donatoare lol.gif la pantaloni in schimb nu nimeresc mereu aceeasi masura, cred ca depinde de unde sunt facuti?! - in gen intre 2-3, dar am probat blugi si am ajuns si la masura 8 w00t.gif hahaha

Miha ti-am vazut pozele... eu zic sa ramai la greutatea de acum, ca iti sta bine.

mai aveam comentarii, dar am uitat, deja blink.gif

ah.. anna pe nenea ala il injuram de nu mai stia pe unde a venit si unde se duce... nu se fac de-astea nici in gluma
emu
Pisik, trebuie sa iei o decizie... ori mananci ce vrei si cat vrei si nu te mai stresezi de greutate ori hotarasti ca "esti alergica" la dulciuri si fainoase si renunti la ele cel putin pana incep sa se miste kg-le sau definitiv. Si eu zic ca infometarea iti agraveaza starea de acum... deja dieta asta da semne ca nu ti se potriveste, nutritionistul ar trebui sa te ghideze nu sa-ti impuna ceva strict...

Pun linkul cu poze la profil si-l las pana intru data viitoare wink1.gif Il pun ca Dana "la oferta" lol.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif am vazut moaca pisicii cu zgarda
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.