CITAT(michelle @ 02-05-2007, 09:50 AM)

Neata fetelor!
Axe, la WW tre sa stii ce sa papi ca se te saturi, nu e de ajuns sa iti faci norma. De ex. crakeri-2p, unt arahide-0.7p, salam-2p ar putea fi inlocuite cu o friptana sanatoasa si o salatoaie. Iar telemeaua de bivolita e posibil sa aiba mai mult, nu stiu sigur. Branzeturile au multe puncte din pacate. Ca alternativa poti lua branza dietetica sau urda, care are 4p/100g.
Eu aveam 17p si ma saturam. Trebuie sa stii cum sa iti imparti punctajul pe mese. Daca mananci f bine dimineata, mananci de 10p, apoi pranz si cina 4-5p. Ca gustari, rontaieli de 0p (fructe, legume - morcovi mai luam eu, sau iaurt diet). Ceva dulce 1-2 lgte de dulceata, gem, miere, sau 3-4 smochine, curmale (smochinele au 4p/100g, iar o smochina are maxim 10g - din aia mica).
Miha....ieri tot ce am mancat am mancat de pofta...salam...am mai mancat 20g acum cateva zile, unt de arahide am intins pe un cracker(restul i-am mancat cu iaurt dimineata)...iar branza nu mai mancasem de nu stiu cand....branza de veci m-am saturat...de doi ani numai de asta mananc in diverse combinatii...iar cu fructele- am facut proba si daca depasesc norma nu scad...aseara ajunsesem intr-o stare f proasta...am mancat fara sa mai numar dupa ce postasem(o felie pizza cu spanac si somon, 2 felii de rulada cumparata)...eram hotarata sa renunt la ww si sa ma intorc la Monti...dar mi-a trecut. M-am cantarit dimineata si aveam cu 200g mai putin!
CITAT(daconst @ 02-05-2007, 10:04 AM)

Axe,subscriu la ce-a spus Miha.La WW conteaza cum stii sa-ti folosesti punctele.Mai ales daca ai timp sa gatesti,poti manca pina pleznesti.De exemplu o oala de ciorba de legume si cartofi are asa putine puncte de nu-ti vine sa crezi.De mancaruri cu paste nu mai vorbesc.Sau un ghiveci de legume cu 0p.
Poate n-ar fi rau sa te uiti peste retetele stranse de Miha sa te mai inspiri,daca n-ai idei.
Timp am putin, incerc sa gatesc si pt restul familiei deci nu pot sa ii tin numai pe legume...ca sunt in crestere
).gif)
...asa ca greu pot sa am timp numai pt mine. Am reusit sa-mi mai fac numai pt mine...dar asi sta numai la bucatarie.
Miha ai un doc ceva sa mi-l trimiti si mie?
CITAT(himere2005 @ 02-05-2007, 10:27 AM)

fetele care au calatorit cu copilasii peste granita...am impresia ca e nevoie de pasaport nu? eu nu am si banuiesc ca ar trebui sa-mi fac daca vreau sa trec granita cu bia

exista si alte posibilitati?
tulip, deea, oti, dana, axe, voi plecati cu ai vostri copilasi la mare sau la munte? axe, poate tu ai mai multa experienta, ce probleme ai intampinat legat de copil in excursii? ma refer daca si-a dat programul peste cap zilele alea?
Daca vrei sa pleci afara cu copilul iti trebuie cel putin un pasaport, chiar daca pleci in UE. De ce? pt ca bb trebuie trecut pe pasaportul la un parinte. Nu stiu acum daca nu-i face lui separat. Oricum inainte trebuie sa de-a celalalt(cel fara pasaport) o declaratie la notar ca e de acord ca bb sa fie trecut pe pasaportul celullalt parinte.
A mea a fost destul de dificila fata de altii...reticenta...nici acum nu e f sociabila. Daca nu are probleme mari de sanatate poti pleca linistita...nu-ti recomand pe litoral...mie doctoritza mi-a zis ca soarele nu iubeste copii sub 2 ani. Deja Alexia are alunitze dupa ce acum 2 ani si anul trecut am fost la mare....cu toata crema de super protectie pe care i-am aplicat-o. Ia la tine tot felul de medicamente: de febra, de varsaturi,de diaree, de constipatie...ce stii tu ca i se intampla mai des...si o sa fie totul ok.
Dar unde vrei sa pleci?
CITAT(otilici @ 02-05-2007, 10:56 AM)

Noi am iesit de cateva ori cu el la iarba verde si a dormit la pranz cate putin in masina,max 30min,nu ca acasa cate 3 ore.Asa ca seara era frant saracul,de abia mai tinea ochii deschisi pana la baita.Dar m-am bucurat ca peste noapte a dormit tare bine

Am si eu emotii cum ar fi sa plecam de acasa pt.mai multe zile,caci el nu a dormit niciodata noaptea decat in patul lui.Daca nu doarme bine in alta parte?
Daca ai patutz din ala care se strange poti sa-l iei cu tine.
Sa nu uiti de jucaria preferata si paturica. Eu am fost plecata in Grecia cu ea la 2 ani si 3 saptamani...pt mine a fost un chin...