Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
ina_ceva
Emu, pisica din prima poza e gipsy_cat? E o scumpica wink1.gif
Apropo, am vazut pozele cu tunsorile voastre grin.gif ; n-as fi crezut ca ai tupeu sa te tunzi asa blum.gif
_noni_
CITAT(antonia05 @ 01-05-2007, 03:47 PM) *

Saloanele Be Fancy -Diana Gulan sau Manuela Ravescu.Un salon este pe Bdul Unirii vis a vis de ZEPTER si unul pe Calea Calasasi nr.180, sect 3,aproape de Facultatea HIPERION parca.Ca maseur ti l recomand pe YANI.-lucreaza la salonul de pe Calea Calarasi, el se ocupa cu cosmetica corporala, este foarte bun.

Pt a vedea mai multe da clic aici: http://www.hairstudio.ro/detalii_firma.php?id_firma=266

Poti sa te duci direct acolo sau poti sa suni pt programare.Telefonul si date de contact le gasesti pe pagina jos din link. floare.gif

Antonia, multumesc! give_rose.gif vreau sa te intreb daca tu ai fost acolo si cum ti s-a parut, ce produse folosesc, daca stii si cam cum sunt preturile? asa ca locatie ar fi super ca eu stau in Dristor. iar cu tipul care face masaj...mi-e cam aiurea sa merg la un barbat...nici la medici barbati nu prea ma simt eu in largul meu. blushing.gif

CITAT(Pisik @ 01-05-2007, 09:58 PM) *

Noni, daca vrei maseuza de anticelulitic si medicval am eu, mie imi face cam o ora jumate, prima parte, cam trei sferturi de ora anticelulitic si apoi pt coloana. Momentan sunt multumita. Da-mi pm daca te intereseaza

Pisik, saru'mana floare.gif , ma intereseaza. vine acasa, sau ma duc eu la un salon ceva?

eu am fost azi in mall vitan si am incercat sa-mi cumpar niste pantofi dar dupa 3 ore de cautari, timp in care am luat tote magazinele la rand, nu mi-am luat decat 2 bluze, una de la tinar si una de la motivi...

ma enerveaza ca sunt intre numerele 36-37 si nu gasesc nimic pe masura. maine ma duc in unirea, poate acolo am mai mult succes...si mi se par toate exagerat de scumpe aici, desi sunt lucruri uneori mai frumusele ca la unguri, aici sunt cu cel putin inca 50% mai scumpe. uffff!

}{
emu
CITAT(ina_ceva @ 01-05-2007, 04:37 PM) *

Emu, pisica din prima poza e gipsy_cat? E o scumpica wink1.gif
Apropo, am vazut pozele cu tunsorile voastre grin.gif ; n-as fi crezut ca ai tupeu sa te tunzi asa blum.gif

ala e singurul pisoi pe care l-am vazut in zgarda )).gif

pisica de-o tin in brate e gypsy cat da, de-am avut-o si in Romania blum.gif am adus-o cu noi

de tunsoarea aia, ce sa zic.. eu bagasem aparatul sa ma tund la chelie, pana a venit J si m-a oprit cand eram la jumate lol.gif am stat vreo luna cu un smoc in crestetul capului de iesea prin restul parului cand il tineam in coada, am fost distractia tuturor pt o perioada... oricum toata lumea mi-a zis ca n-ar fi avut curaj... si maica-mea dintre toti se minuna de ce bine imi sta (ea care facuse gura sa nu ma prinda in oras cu tunsoarea aia ca "o fac de ras la lume") Ce ne-am mai distrat!

CITAT(_noni_ @ 01-05-2007, 05:41 PM) *

si mi se par toate exagerat de scumpe aici, desi sunt lucruri uneori mai frumusele ca la unguri, aici sunt cu cel putin inca 50% mai scumpe. uffff!
}{

ufff dar cand constati ca-s de 4 ori mai scumpe ca la turci, aceleasi lucruri din mall-uri?!
ina_ceva
Un pusti vine revoltat de la scoala si ii spune tatalui sau ca acolo il pun sa invete numai inutilitati.
Tatal il intreaba uimit:
- Cum adica?
- Pai, la istorie ne pune sa memoram niste ani: 1848/1877/1878/1907/ 1944/1989. Cica sunt importanti!
- Altceva…
- Pai, la geografie tot asa trebuie sa retinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpatii "Scurburii", Stramtoarea "Fosfor" si Dardanele, de parca mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Daca ma intreaba careva, merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google si aflu… simplu, nu?
- Da, fiule, da' sa zicem ca iesi si tu cu o fata, si cum va tineti voi asa, de mana, ea te intreaba ce inaltime are varful Chomolugma?
- Nu-i problema! Merg repede la un Internet Cafe, ca-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu si ma intorc sa-i spun…
- Da, da' pana te intorci tu sa-i spui ca are 8.848 m s-ar putea sa o gasesti ocupata!
- Cu cine?
- Pai, tot cu un prost asa ca tine, da' care are laptop!
BLUELIFE
Buna dimineata! Vin cu multe cafele pentru toate fetele ca nu v-am vazut de mult si mi-a fost dor de voi. yahoo.gif Am fost trei zile la munte si a fost super bine,vreme calda de plaja,somn... nimic,si doh.gif mancare ...numai colesterol bataita.gif bataita.gif bataita.gif cheers.gif berea de rigoare,in fine muzica band.gif din toate directiile ,de la toate cabanele,fum de la gratare,ce mai a fost super,iar azi dimineata intra sefu' si ce credeti ca -mi spune? big_boss.gif big_boss.gif sambata recuperam ziua de marti! swoon.gif swoon.gif swoon.gif dar pana atunci... cafea.gif cafea.gif cafea.gif drag.gif drag.gif dance3.gif dance3.gif Helllllllloooooooooo evrybody!!!!!!!
Pisik
Neatza fetele!

Emu si eu cred ca dieta asta nu mi se potriveste dar voi incerca totusi sa o tin, poate e un soc cum zic fetele...oricum, primele zile sunt cele mai grele, se stie, asa ca astept sa trec de ele.
Noni, ai pm
Bluelife, ma bucur ca te-ai distrat, lasa ca recuperezi tu cu papa.
Noi week-end-ul celalat (pe 12) mergem la Bran cu niste prieteni si cred ca atunci vom lasa amandoi putin regimul, chiar daca nu vor fi trecut cele 3 sapt. Asta este, vom incerca sa nu exageram totusi.

Eu am ajuns la birou, am o stare de scarba numai cand ma gandesc sa le vad iarasi mutrele colegilor mei dry.gif Urasc sentimentul asta, in ultimii doi ani nu l-am mai avut si tare bine era.... sad.gif

O sa incerc sa aiu sfatul lui May, sa gandesc pozitiv

Va pup si sa aveti o zi frumoasa, in ciuda vremii pacatoase de afara
daconst
Neatza fetili,ma bag si eu la un ceai verde cu voi ca bb are inca program de joaca.
V-am citit si ieri,dar mai pe diagonala,asa ca nu mai prea stiu ce trebuia sa raspund. biggrin.gif

Miha,eu zic ca nu stai bine in poze si de aia iesi mai plinuta.Ca asa m-ai fentat si in vara cu oze unde te arata mai rotunda la picioare si cind te-am vazut,te sufla vantul.Asa ca pa mine nu ma mai duci. grin.gif
Esti bine cum esti.

Emu,vazut pozele si-mi place tare mult cum iti sta tunsa.In locul tau mai tundeam o palma. tease.gif

Tzutzi,nu stiu daca te-am felicitat,dar aveam de gind.Super tare plecarea ta.Te invidiez ca poti calatori prin locuri atat de frumoase.Sa ne pui si noua poze multe,macar.

Axe,la mine pastilele sunt cele care le-am mai luat in timpul sarcinii cind s-a dereglat tiroida.Nu iau eu asa de capul meu.

Otilici,parca am citit ca dai suc de portocale la bb?Vezi mama ca ala e ca acidul la stomacul lor.Eu zic ca e destul de morcovi sau mere,dar faci cum vrei.Chiar la noi a fost discutie la mamici si s-a renuntat pe motiv ca-i face stomacul praf.Iar eu cu gastrita,am simtit pe pielea mea cit de tare poate sa arda cind il beau.
Tulip
Buna dimineata!!!

De azi ma alatur si eu in randul celor care numara smile.gif
michelle
Neata fetelor!
Axe, la WW tre sa stii ce sa papi ca se te saturi, nu e de ajuns sa iti faci norma. De ex. crakeri-2p, unt arahide-0.7p, salam-2p ar putea fi inlocuite cu o friptana sanatoasa si o salatoaie. Iar telemeaua de bivolita e posibil sa aiba mai mult, nu stiu sigur. Branzeturile au multe puncte din pacate. Ca alternativa poti lua branza dietetica sau urda, care are 4p/100g.
Eu aveam 17p si ma saturam. Trebuie sa stii cum sa iti imparti punctajul pe mese. Daca mananci f bine dimineata, mananci de 10p, apoi pranz si cina 4-5p. Ca gustari, rontaieli de 0p (fructe, legume - morcovi mai luam eu, sau iaurt diet). Ceva dulce 1-2 lgte de dulceata, gem, miere, sau 3-4 smochine, curmale (smochinele au 4p/100g, iar o smochina are maxim 10g - din aia mica).

Pisik, fruntea sus! hug.gif

Multumesc pentru sfaturi tururor pupic.gif
Despre nunti, e vorba de o colega de facultate, care a avut cununia civila acum 2 ani si am fost, iar acum isi face nunta religioasa. Mai avem 2 nunti, la doi colegi de serviciu, un coleg de-al meu, si unul de-al lui Cata.
Nunti de care nu pot scapa: o colega de serviciu care ne va cununa pe noi, un var de-al meu, si cel mai bun prieten de-al lui Cata care ne-a anuntat ieri ca se insoara in iulie cu o tipa pe care o stie de la Paste wacko.gif
Nu e vorba ca nu avem bani, doar ca incercam sa facem economie, sa avem si noi ceva bani stransi pt nunta noastra.
Pisik
CITAT(michelle @ 02-05-2007, 09:50 AM) *

Neata fetelor!
Axe, la WW tre sa stii ce sa papi ca se te saturi, nu e de ajuns sa iti faci norma. De ex. crakeri-2p, unt arahide-0.7p, salam-2p ar putea fi inlocuite cu o friptana sanatoasa si o salatoaie. Iar telemeaua de bivolita e posibil sa aiba mai mult, nu stiu sigur. Branzeturile au multe puncte din pacate. Ca alternativa poti lua branza dietetica sau urda, care are 4p/100g.
Eu aveam 17p si ma saturam. Trebuie sa stii cum sa iti imparti punctajul pe mese. Daca mananci f bine dimineata, mananci de 10p, apoi pranz si cina 4-5p. Ca gustari, rontaieli de 0p (fructe, legume - morcovi mai luam eu, sau iaurt diet). Ceva dulce 1-2 lgte de dulceata, gem, miere, sau 3-4 smochine, curmale (smochinele au 4p/100g, iar o smochina are maxim 10g - din aia mica).

Pisik, fruntea sus! hug.gif

Multumesc pentru sfaturi tururor pupic.gif
Despre nunti, e vorba de o colega de facultate, care a avut cununia civila acum 2 ani si am fost, iar acum isi face nunta religioasa. Mai avem 2 nunti, la doi colegi de serviciu, un coleg de-al meu, si unul de-al lui Cata.
Nunti de care nu pot scapa: o colega de serviciu care ne va cununa pe noi, un var de-al meu, si cel mai bun prieten de-al lui Cata care ne-a anuntat ieri ca se insoara in iulie cu o tipa pe care o stie de la Paste wacko.gif
Nu e vorba ca nu avem bani, doar ca incercam sa facem economie, sa avem si noi ceva bani stransi pt nunta noastra.

Eu zic ca poti "sari" nunta la colega de facultate, sa mergi doar la biserica.
Ce ciudat cu prietenul lui Cata, sa ia o decizie asa importanta atat de repede. Noi ne-am cacait 4 ani si, dar ma rog, al meu e mai "lent" din fire....
otilici
Dana,noi am trecut demult de faza cu sucul de portocale grin.gif .E drept ca n-am avut nici o problema de la el,dar acum mancam papici serioase )).gif ,chiar si carnita de pui ne place deja,sa nu mai zic de cerealele Humana si papici gatite din carticica wink1.gif Va pupacim pupic.gif
daconst
Axe,subscriu la ce-a spus Miha.La WW conteaza cum stii sa-ti folosesti punctele.Mai ales daca ai timp sa gatesti,poti manca pina pleznesti.De exemplu o oala de ciorba de legume si cartofi are asa putine puncte de nu-ti vine sa crezi.De mancaruri cu paste nu mai vorbesc.Sau un ghiveci de legume cu 0p.
Poate n-ar fi rau sa te uiti peste retetele stranse de Miha sa te mai inspiri,daca n-ai idei.
himere2005
miha, eu cred ca bat recordul la refuzare de invitatii de nunta )).gif blushing.gif de obicei le zic ca au aparut niste cheltuieli neprevazute si ma duc la biserica cu flori si le dam cam 100 ron din partea noastra. sincer banii prind mai bine decat cadourile. ca se trezesc cu foarte multe obiecte de acelasi fel grin.gif stiu pe cineva care primise vreo 3 mixere, o groaza de oale si farfurii, in schimb nu avea strictul necesar in casa. eu zic ca la voi este de inteles, ca aveti nunta si trebuie sa puneti bani deoparte. cand e obligatie e obligatie, aici trebuie musai sa te duci grin.gif
si eu tin de azi dieta. la sfarsitul zilei pun meniul smile.gif
daconst
CITAT(otilici @ 02-05-2007, 11:04 AM) *

Dana,noi am trecut demult de faza cu sucul de portocale grin.gif .E drept ca n-am avut nici o problema de la el,dar acum mancam papici serioase )).gif ,chiar si carnita de pui ne place deja,sa nu mai zic de cerealele Humana si papici gatite din carticica wink1.gif Va pupacim pupic.gif

Bravo atunci!Dar nu are 6 luni bb?Cind ai inceput diversificarea,ca eu stiam ca alaptezi exclusiv?
Eu nu ma grabesc pina la 5 luni sa-i dau nimic altceva decit lapte.Ca pe urma se satura el de mancare.Si inca ceva,eu o sa merg pe borcanele ca nu am nervi de murdarit toata casa cu morcovi. grin.gif
Amazoana
Neata fetele, ce faceti? La munca? dupa minivacanta asta e mai greu .....
ALICE
CITAT(Tulip @ 02-05-2007, 09:11 AM) *

Buna dimineata!!!

N-a mers dieta de 90 zile? sad.gif
otilici
Avem 6 luni,dar am inceput incetisor sa ne diversificam de la 4 luni.Ca altfel depaseam suta de kile,ca nu se satura ca lumea daca nu mancam si eu f.consistent grin.gif
himere2005
emu, am vazut pozele smile.gif cel mai mult imi plac figurile oamenilor mai in varsta ...de fapt a oamenilor in general...par mai senine, lipsite de griji...pur si simplu iti ridica moralul wink1.gif
bia a mea nu vroia sa auda de sucuri de fructe, mai ales morcov. asa ca eu o perioada i-am facut mar si portocala, dar il bea numai diluat cu apa sau ceai, nu-l vroia simplu doh.gif acum nu vrea fructele date prin razatoare, mananca marul intreg, dar decojit...cam jumatate de mar mare dar sunt multumita si asa....cand ii dau portocale si mananca mai mult de jumatate dau petrecere )).gif
Tulip
CITAT(ALICE @ 02-05-2007, 10:11 AM) *

CITAT(Tulip @ 02-05-2007, 09:11 AM) *

Buna dimineata!!!

N-a mers dieta de 90 zile? sad.gif

Nu puteam sa mananc fructe dimineata pe stomacul gol....si uite asa ma trezeam ca a venit ora pranzului si eu nu am papat nimic,doar cafea pe stomcul gol devil.gif
himere2005
fetele care au calatorit cu copilasii peste granita...am impresia ca e nevoie de pasaport nu? eu nu am si banuiesc ca ar trebui sa-mi fac daca vreau sa trec granita cu bia rolleyes.gif exista si alte posibilitati?

tulip, deea, oti, dana, axe, voi plecati cu ai vostri copilasi la mare sau la munte? axe, poate tu ai mai multa experienta, ce probleme ai intampinat legat de copil in excursii? ma refer daca si-a dat programul peste cap zilele alea?
daconst
Asa e Otilici,cu alaptatul.E cam chestie de nervi si rabdare,mai ales daca nu ai lapte cit trebuie.
Recunosc ca eu am devenit mai fericita de cind i-am dat formula si bb a luat mai bine in greutate.In plus mai doarme si toata noaptea,deci nu avea sens sa ma chinui atat cu tzitzi,mai ales ca nu sunt eu de rasa,adica buna de lapte. grin.gif

E dilema mare cu diversificarea,pina vezi ce si cum,iar mie mi-e cam frica si de aia tot aman momentul.Pina atunci ma tot documentez. naughty.gif
Moasa mi-a spus sa astept 6 luni,ca e mai bine,dar am ales calea de mijloc,adica nici la 4 ca in Ro si nici la 6 ca aici.Dam de la 5 luni. grin.gif
antonia05
CITAT(_noni_ @ 02-05-2007, 01:41 AM) *

CITAT(antonia05 @ 01-05-2007, 03:47 PM) *

Saloanele Be Fancy -Diana Gulan sau Manuela Ravescu.Un salon este pe Bdul Unirii vis a vis de ZEPTER si unul pe Calea Calasasi nr.180, sect 3,aproape de Facultatea HIPERION parca.Ca maseur ti l recomand pe YANI.-lucreaza la salonul de pe Calea Calarasi, el se ocupa cu cosmetica corporala, este foarte bun.

Pt a vedea mai multe da clic aici: http://www.hairstudio.ro/detalii_firma.php?id_firma=266

Poti sa te duci direct acolo sau poti sa suni pt programare.Telefonul si date de contact le gasesti pe pagina jos din link. floare.gif

Antonia, multumesc! give_rose.gif vreau sa te intreb daca tu ai fost acolo si cum ti s-a parut, ce produse folosesc, daca stii si cam cum sunt preturile? asa ca locatie ar fi super ca eu stau in Dristor. iar cu tipul care face masaj...mi-e cam aiurea sa merg la un barbat...nici la medici barbati nu prea ma simt eu in largul meu. blushing.gif

CITAT(Pisik @ 01-05-2007, 09:58 PM) *

Noni, daca vrei maseuza de anticelulitic si medicval am eu, mie imi face cam o ora jumate, prima parte, cam trei sferturi de ora anticelulitic si apoi pt coloana. Momentan sunt multumita. Da-mi pm daca te intereseaza

Pisik, saru'mana floare.gif , ma intereseaza. vine acasa, sau ma duc eu la un salon ceva?

eu am fost azi in mall vitan si am incercat sa-mi cumpar niste pantofi dar dupa 3 ore de cautari, timp in care am luat tote magazinele la rand, nu mi-am luat decat 2 bluze, una de la tinar si una de la motivi...

ma enerveaza ca sunt intre numerele 36-37 si nu gasesc nimic pe masura. maine ma duc in unirea, poate acolo am mai mult succes...si mi se par toate exagerat de scumpe aici, desi sunt lucruri uneori mai frumusele ca la unguri, aici sunt cu cel putin inca 50% mai scumpe. uffff!

}{

Cunosc salonul si cunosc si cosmeticienele.Ele au fost profesoarele mele de cosmetica, am facut scoala cu ele( au scoala de cosmetica).Salonul e intim si dragut.Lucreaza cu produse profesionale HOLYLAND si MARIA GALLAND.Preturile difera in fct de tratament.Nu e nici foarte scump dar nici foarte ieftin, dar ofera calitate si vei fi multumita.Yani, ti l am recomandat pt ca e unul din cei mai buni maseuri din tara.Este foarte cautat( asa am auzit si eu pe acolo la salon cand am facut acolo un curs de cosmetica corporala de ne au aratat aparatele.).El nu are nici o treaba cu dezbracatul- e imun saracul de cate femei dezbracate a vazut.te poti duce acolo sa vezi despre ce e vb, s ate interesezi de preturi.Stiu ca Yani lucreaza la salonul din str.Calarasi.Poti obtine telefonic informatiile, sunt foarte de treaba si draguti. floare.gif
otilici
CITAT(daconst @ 02-05-2007, 10:27 AM) *

Asa e Otilici,cu alaptatul.E cam chestie de nervi si rabdare,mai ales daca nu ai lapte cit trebuie.
Recunosc ca eu am devenit mai fericita de cind i-am dat formula si bb a luat mai bine in greutate.In plus mai doarme si toata noaptea,deci nu avea sens sa ma chinui atat cu tzitzi,mai ales ca nu sunt eu de rasa,adica buna de lapte. grin.gif

E dilema mare cu diversificarea,pina vezi ce si cum,iar mie mi-e cam frica si de aia tot aman momentul.Pina atunci ma tot documentez. naughty.gif
Moasa mi-a spus sa astept 6 luni,ca e mai bine,dar am ales calea de mijloc,adica nici la 4 ca in Ro si nici la 6 ca aici.Dam de la 5 luni. grin.gif

Dana,eu zic sa-i dai de cand si cum crezi tu mancarica.Numai mama stie ce e mai bine pt.puiul ei.Si cu ce sa incepi diversificarea sunt n-spe variante,fiecare te sfatuieste in alt fel grin.gif .Tu fa cum consideri tu ca e mai bine. Mie asistenta mi-a zis sa nu-i dau Doamne fereste mancare pana la 6 luni si cand incep,sa incep cu pireuri de fructe.Eu ii dadusem deja suculete )).gif

CITAT(himere2005 @ 02-05-2007, 10:27 AM) *

fetele care au calatorit cu copilasii peste granita...am impresia ca e nevoie de pasaport nu? eu nu am si banuiesc ca ar trebui sa-mi fac daca vreau sa trec granita cu bia rolleyes.gif exista si alte posibilitati?

tulip, deea, oti, dana, axe, voi plecati cu ai vostri copilasi la mare sau la munte? axe, poate tu ai mai multa experienta, ce probleme ai intampinat legat de copil in excursii? ma refer daca si-a dat programul peste cap zilele alea?

Noi am iesit de cateva ori cu el la iarba verde si a dormit la pranz cate putin in masina,max 30min,nu ca acasa cate 3 ore.Asa ca seara era frant saracul,de abia mai tinea ochii deschisi pana la baita.Dar m-am bucurat ca peste noapte a dormit tare bine blum.gif Am si eu emotii cum ar fi sa plecam de acasa pt.mai multe zile,caci el nu a dormit niciodata noaptea decat in patul lui.Daca nu doarme bine in alta parte?
axe10
CITAT(michelle @ 02-05-2007, 09:50 AM) *

Neata fetelor!

Miha....ieri tot ce am mancat am mancat de pofta...salam...am mai mancat 20g acum cateva zile, unt de arahide am intins pe un cracker(restul i-am mancat cu iaurt dimineata)...iar branza nu mai mancasem de nu stiu cand....branza de veci m-am saturat...de doi ani numai de asta mananc in diverse combinatii...iar cu fructele- am facut proba si daca depasesc norma nu scad...aseara ajunsesem intr-o stare f proasta...am mancat fara sa mai numar dupa ce postasem(o felie pizza cu spanac si somon, 2 felii de rulada cumparata)...eram hotarata sa renunt la ww si sa ma intorc la Monti...dar mi-a trecut. M-am cantarit dimineata si aveam cu 200g mai putin! yahoo.gif

CITAT(daconst @ 02-05-2007, 10:04 AM) *

Axe,subscriu la ce-a spus Miha.La WW conteaza cum stii sa-ti folosesti punctele.Mai ales daca ai timp sa gatesti,poti manca pina pleznesti.De exemplu o oala de ciorba de legume si cartofi are asa putine puncte de nu-ti vine sa crezi.De mancaruri cu paste nu mai vorbesc.Sau un ghiveci de legume cu 0p.
Poate n-ar fi rau sa te uiti peste retetele stranse de Miha sa te mai inspiri,daca n-ai idei.

Timp am putin, incerc sa gatesc si pt restul familiei deci nu pot sa ii tin numai pe legume...ca sunt in crestere )).gif ...asa ca greu pot sa am timp numai pt mine. Am reusit sa-mi mai fac numai pt mine...dar asi sta numai la bucatarie.

Miha ai un doc ceva sa mi-l trimiti si mie?

Daca vrei sa pleci afara cu copilul iti trebuie cel putin un pasaport, chiar daca pleci in UE. De ce? pt ca bb trebuie trecut pe pasaportul la un parinte. Nu stiu acum daca nu-i face lui separat. Oricum inainte trebuie sa de-a celalalt(cel fara pasaport) o declaratie la notar ca e de acord ca bb sa fie trecut pe pasaportul celullalt parinte.

A mea a fost destul de dificila fata de altii...reticenta...nici acum nu e f sociabila. Daca nu are probleme mari de sanatate poti pleca linistita...nu-ti recomand pe litoral...mie doctoritza mi-a zis ca soarele nu iubeste copii sub 2 ani. Deja Alexia are alunitze dupa ce acum 2 ani si anul trecut am fost la mare....cu toata crema de super protectie pe care i-am aplicat-o. Ia la tine tot felul de medicamente: de febra, de varsaturi,de diaree, de constipatie...ce stii tu ca i se intampla mai des...si o sa fie totul ok.

Dar unde vrei sa pleci?

CITAT(otilici @ 02-05-2007, 10:56 AM) *

Noi am iesit de cateva ori cu el la iarba verde si a dormit la pranz cate putin in masina,max 30min,nu ca acasa cate 3 ore.Asa ca seara era frant saracul,de abia mai tinea ochii deschisi pana la baita.Dar m-am bucurat ca peste noapte a dormit tare bine blum.gif Am si eu emotii cum ar fi sa plecam de acasa pt.mai multe zile,caci el nu a dormit niciodata noaptea decat in patul lui.Daca nu doarme bine in alta parte?

Daca ai patutz din ala care se strange poti sa-l iei cu tine.

Sa nu uiti de jucaria preferata si paturica. Eu am fost plecata in Grecia cu ea la 2 ani si 3 saptamani...pt mine a fost un chin...
antonia05
CITAT

Daca vrei sa pleci afara cu copilul iti trebuie cel putin un pasaport, chiar daca pleci in UE. De ce? pt ca bb trebuie trecut pe pasaportul la un parinte. Nu stiu acum daca nu-i face lui separat. Oricum inainte trebuie sa de-a celalalt(cel fara pasaport) o declaratie la notar ca e de acord ca bb sa fie trecut pe pasaportul celullalt parinte.

A mea a fost destul de dificila fata de altii...reticenta...nici acum nu e f sociabila. Daca nu are probleme mari de sanatate poti pleca linistita...nu-ti recomand pe litoral...mie doctoritza mi-a zis ca soarele nu iubeste copii sub 2 ani. Deja Alexia are alunitze dupa ce acum 2 ani si anul trecut am fost la mare....cu toata crema de super protectie pe care i-am aplicat-o. Ia la tine tot felul de medicamente: de febra, de varsaturi,de diaree, de constipatie...ce stii tu ca i se intampla mai des...si o sa fie totul ok.

Dar unde vrei sa pleci?

CITAT(otilici @ 02-05-2007, 10:56 AM) *

Daca ai patutz din ala care se strange poti sa-l iei cu tine.

Sa nu uiti de jucaria preferata si paturica. Eu am fost plecata in Grecia cu ea la 2 ani si 3 saptamani...pt mine a fost un chin...

Buna fetele!!!

Himere, acum depinde ce varsta are copilul.de ex. eu am plecat pt prima data cu el in Ro cand avea 8 luni si am plecat cu masina 1600km.A fost bine, dormea cam greu dar in principiu a fost bine.Apoi in decembrie 2005 cand avea 11 luni, am fost in Spania si am schimbat 2 avioane si in total ne a luat vreo 7 ore.Pasaport i a facut separat si fara foto.Stiu ca daca vrei sa pleci din tara singura cu copilul si cu avionul, trebuie imputernicire din partea celuilalt parinte ca e de acord sa pleci cu copilul.Cam asta astiu eu. cred ca cu cat crste copilul, cu atat e mai dificil ca nu are stare.Dar am fost cu Dominik cu avionul in Germania anul trecut in decembrie si s a comportat bine, si la intors la fel.floare.gif
otilici
Eu aseara am facut o colica biliara,ca demult se pregatea... mad.gif .Asa ca azi n-am mai tinut dieta lichida a lui Bubbles,dar m-am reapucat de numarat rolleyes.gif
BLUELIFE
Himere si noi am fost plecati in concediu si la 1 an si la 2 si la trei,din Bihor pana in Brasov,din Brasov pana in Moldova,de acolo inapoi in Bihor,anul trecut am fost in Oltenia de acolo in Brasov si inapoi.Ideea este ca depinde de copil .Prima data am mers noaptea ca sa doarma pe drum dupa aceea am observat ca doarme oricum pe drum ca se plictiseste.Ai insa nevoie de un antibiotic,antifebril ,sirop de tuse ,spray pentru arsuri,smecta sau antidiareice,metroclopramid pentru indigestii,trebuie sa fii pregatita pentru orice 'Doamne fereste".Eu am obiceiul sa ii pun pe copii sa-si impacheteze ei in plasute jucariile care vor sa le duca cu ei si atunci ei se joaca pe drum cuminti...a! si inevitabilul suc si ceva de rontait pe drum si totul e perfect.La noi un rol important il joaca inca suzeta plecaciune.gif plecaciune.gif marit fie cine a inventat-o,calmeaza orice neplacere a micutului meu si il adoarme subit. pupic.gif
Tzutzi80
Dupa 9 luni pe vapor, unde am vazut de la copii de 1-2 luni pana la mosnegi si babute de 90 de ani, pot sa va spun ca cel mai bine se adapteaza la calatorii si vacante - copiii -. Nu va mai faceti probleme pentru ei. Se pare ca sunt mai rezistenti decat adultii. Plus ca nu au rau de mare, avion, masina sau mai stiu eu ce. Si pentru ei, aflati in perioada in care cel mai bine se distreaza descoperind lucruri noi, nu stiu de ce unele mame au impresia ca daca ii scot din cusca numita apartamentul familiei (sau camera copilului), se va intampla ceva cu ala mic.

P.S. Scuze daca am fost o idee acida, dar ideea aceasta s-a mai discutat de ceva ori pe forum. Plus ca imi seamana asa de bine cu drobul de sare al lui Creanga dry.gif
BLUELIFE

Daca mergeti toti e ok doar cu pasaportul,daca merge un singur parinte ai nevoie de o imputernicire prin notar de la celalalt parinte al copilului sa scoti copilul din tara.
Si apropo de program ,sa vezi ce bine doarme dupa ce il oboseste aerul de munte.

CITAT(Tzutzi80 @ 02-05-2007, 11:36 AM) *

Dupa 9 luni pe vapor, unde am vazut de la copii de 1-2 luni pana la mosnegi si babute de 90 de ani, pot sa va spun ca cel mai bine se adapteaza la calatorii si vacante - copiii -. Nu va mai faceti probleme pentru ei. Se pare ca sunt mai rezistenti decat adultii. Plus ca nu au rau de mare, avion, masina sau mai stiu eu ce. Si pentru ei, aflati in perioada in care cel mai bine se distreaza descoperind lucruri noi, nu stiu de ce unele mame au impresia ca daca ii scot din cusca numita apartamentul familiei (sau camera copilului), se va intampla ceva cu ala mic.

P.S. Scuze daca am fost o idee acida, dar ideea aceasta s-a mai discutat de ceva ori pe forum. Plus ca imi seamana asa de bine cu drobul de sare al lui Creanga dry.gif

Asa-i ca tu n-ai copii?

Parintii nu se tem sa exploreze cu micutii lor locuri noi, se tem de acele nopti sau zile cand micutul sufera ca e bolnav,si esti atat de neputincios in fata bolii in primele 1-2 zile cand febra scade greu,varsaturile nu se mai opresc,burtica o ia razna,si micutul asteapta o minune din partea ta.E obositor,derutant ,te simti neputincios si suferi poate chiar mai mult decat micutul tau,amplificand orice senzatie a lui,cautand vinovatul si solutia,cu atat mai mult cand esti in loc strain si te gandesti ca ai sau nu medic sau farmacie in zona si te indoiesti de competenta medicilor de acolo ,eu cred ca de asta se teme orice parinte.
otilici
CITAT(BLUELIFE @ 02-05-2007, 11:46 AM) *

Asa-i ca tu n-ai copii?

Parintii nu se tem sa exploreze cu micutii lor locuri noi, se tem de acele nopti sau zile cand micutul sufera ca e bolnav,si esti atat de neputincios in fata bolii in primele 1-2 zile cand febra scade greu,varsaturile nu se mai opresc,burtica o ia razna,si micutul asteapta o minune din partea ta.E obositor,derutant ,te simti neputincios si suferi poate chiar mai mult decat micutul tau,amplificand orice senzatie a lui,cautand vinovatul si solutia,cu atat mai mult cand esti in loc strain si te gandesti ca ai sau nu medic sau farmacie in zona si te indoiesti de competenta medicilor de acolo ,eu cred ca de asta se teme orice parinte.

Aici ai dreptate...
himere2005
multumim pentru sfaturi floare.gif eu sincer as vrea sa merg anul asta undeva in tara, sa nu ma complic cu pasaport. temerea mea este sa nu faca scandal in tren ca bia se plictiseste repede. noi nu avem masina. daca as gasi o oferta la bulgari, caci acolo am auzit ca ar fi mai ieftin, as iesi si din tara. dar ne trebuie pasaport si parca as lasa-o pe anul viitor. noi ne gandeam la mare, la aerosoli, dar uite ca la munte nu ne-am prea gandit. si mi-a zis cineva ca fetita ei cat a fost plecata 2-3 zile la munte nu a mai vrut sa manance decat seara, in rest se juca si mnca f.putin. nu dormea si fiind obosita devenea nervoasa....sper sa fie bine...la inceputul lui iulie vrem sa plecam dar nu stiu exact unde
ALICE
CITAT(daconst @ 30-04-2007, 10:11 PM) *

Alice,ce valori ai la TSH?Ca acum sunt alte valori normale la tiroida si sa nu fie cumva o dereglare si la tine.Prea nu mi se pare normal cum slabesti.Iei pilule?

Nu iau pastile.Daca as lua si pastile as fi cat o gorila.Nu mai stiu ce valori aveam la TSH.Sa ma uit la rezultate.Cica era normala valoarea
bubbles
Neata yahoo.gif >Azi sunt la lichide blum.gif .Sper sa fac fata mai ales ca mi`au venit si rusii caramida.gif
himere2005
dana, eu am inceput diversificarea pe la 6 luni k lumea si uite ca bia nu imi mananca prea bine, multi zic ca eu am gresit ca nu am inceput de la 4 luni sad.gif . nu stiu ce sfat sa-ti dau, mie mi-a fost teama sa incep prea devreme pentru ca citisem ca stomacelul nu ar fi pregatit pentru altfel de alimente...pana la urma decizia tot tu ca mama trebuie sa o iei, eu daca ar fi sa mai am un copil as incepe mai devreme. borcanase cu mancare nu am folosit, am preferat sa-i fac ceva pe loc
michelle
Bubbles, la lichide poti sa bei si supe de legume. Fierbi zarzavatul, apoi strecori. Si maine le consumi la o salata boef wink1.gif
Si eu as tine tot pt detoxifiere, dar slabe sanse sa rezist, mai ales ca sunt si eu cu rusii. Si eu sunt fomista, nu gluma.
Am observat ca am o pofta de mancare marita fix de cand am inceput sa iau pilule, din vara. De atunci am pus 5 kg, desi eu voiam 2-3 maxim.
alandana
Pentru Himere
Eu am dus copiii la mare de la 1 an jumatate - dar nu-i tii la soare decat strict in timpul orelor permise - adica pana la 10-10.30 si dupa 3. Cam greu cu trenul - e cald si se plictisesc. Eu am mers doar de la Bucuresti la Neptun si mi s-a parut infernal.
Dar de la Galati la mare nu e asa de mult - chiar daca mergeti pana in Bulgaria - ce e fain in Bulgaria daca luati all inclusive e ca nu-ti mai bati capul cu mancarea.

In afara de drum - restul e perfect.
Acum 2 ani am fost la Albena - si e foarte bine pentru copii - au si crese-gradinite - unde o poti lasa sa mai aveti si voi o clipa de liniste.
A fost si cumnatul meu cu fetita care avea tot asa 1 an si cateva luni - s-au simtit super - si ei si fetita.
Au piscine pentru cei mici.

Antonia - cam cat ar consta 10 sedinte de masaj anticelulitic cu impachetare si caldura ( nu stiu cum se numeste) ?
Sedinta mea dureaza exact 2 ore - 1 ora stau la cald si 1 ora ma maseaza. 10 sedinte 4 mil - e mult?

Acum nu se poate iesi in Bulgaria cu buletinul?
bubbles
Miha mie nu`mi plac supele de legume blink.gif dar am sa beau multa multa apa.
Si eu iau pilule si nu m`am ingrasat deloc...chiar imi taie pofta de mancare si am mai dat jos 2-3 kg. blink.gif Eu iau yasmin .Tu de care iei?
Mai tine craeva azi cu lichide yahoo.gif ,in afara de May care cred ca intra mai tarziu blum.gif
BLUELIFE
CITAT(himere2005 @ 02-05-2007, 12:03 PM) *

multumim pentru sfaturi floare.gif eu sincer as vrea sa merg anul asta undeva in tara, sa nu ma complic cu pasaport. temerea mea este sa nu faca scandal in tren ca bia se plictiseste repede. noi nu avem masina. daca as gasi o oferta la bulgari, caci acolo am auzit ca ar fi mai ieftin, as iesi si din tara. dar ne trebuie pasaport si parca as lasa-o pe anul viitor. noi ne gandeam la mare, la aerosoli, dar uite ca la munte nu ne-am prea gandit. si mi-a zis cineva ca fetita ei cat a fost plecata 2-3 zile la munte nu a mai vrut sa manance decat seara, in rest se juca si mnca f.putin. nu dormea si fiind obosita devenea nervoasa....sper sa fie bine...la inceputul lui iulie vrem sa plecam dar nu stiu exact unde

Poti sa-i respecti programul si sa faceti nani la amiaza,iar cu mancarea depinde, nici ai mei nu se omoara in excursii cu mancatul dar asta pentru ca nu au timp din cauza jocului nu pentru ca nu le-ar fi foame;duminica de ex.micutul meu a avut pofta pe slanina pe care am prajit-o inaintea micilor,el care nici nu vrea sa auda de slanina acum era uns pana la gat si manca de m-am speriat.
alandana
Tin dieta cu lichide azi. Deja am baut 1 l de apa si 2 cani de ceai.
bubbles
Bun Bun alandana yahoo.gif .Eu am inceput cu o cafea fara nimic in ea.
Si uitati o poza cu mine de ieri de la gratar unde am inghetat la 0 grade si eu cu pantaloni 3/4 lol.gif
Imagine
Sa nu va speriati sa aveti cosmaruri blum.gif

Si inca 2 si gata biggrin.gif
Imagine
Imagine
Long live free Willy!!! Adica moi lol.gif
axe10
CITAT(antonia05 @ 02-05-2007, 11:18 AM) *

Buna fetele!!!

Himere, acum depinde ce varsta are copilul.de ex. eu am plecat pt prima data cu el in Ro cand avea 8 luni si am plecat cu masina 1600km.A fost bine, dormea cam greu dar in principiu a fost bine.Apoi in decembrie 2005 cand avea 11 luni, am fost in Spania si am schimbat 2 avioane si in total ne a luat vreo 7 ore.Pasaport i a facut separat si fara foto.Stiu ca daca vrei sa pleci din tara singura cu copilul si cu avionul, trebuie imputernicire din partea celuilalt parinte ca e de acord sa pleci cu copilul.Cam asta astiu eu. cred ca cu cat crste copilul, cu atat e mai dificil ca nu are stare.Dar am fost cu Dominik cu avionul in Germania anul trecut in decembrie si s a comportat bine, si la intors la fel.floare.gif

Depinde de copil...asa cum am spus...acum nu poti pleca doar un parinte cu copilul....chiar daca ai acordul celuilalt...asa am auzit!

CITAT(Tzutzi80 @ 02-05-2007, 11:36 AM) *

Am vazut si eu din astia pe unde am fost. Copilul nu inseamna ca e ok, dar lor nu le pasa asa cum ne pasa noua. A mea de ex cand merge mult cu masina vomita...si fac pauze sa se linisteasca...asa ca...fiecare cu al lui!

CITAT(alandana @ 02-05-2007, 12:20 PM) *

Pentru Himere
Eu am dus copiii la mare de la 1 an jumatate - dar nu-i tii la soare decat strict in timpul orelor permise - adica pana la 10-10.30 si dupa 3. Cam greu cu trenul - e cald si se plictisesc. Eu am mers doar de la Acum 2 ani am fost la Albena - si e foarte bine pentru copii - au si crese-gradinite - unde o poti lasa sa mai aveti si voi o clipa de liniste.
A fost si cumnatul meu cu fetita care avea tot asa 1 an si cateva luni - s-au simtit super - si ei si fetita.

Daca sta la day-care e ok...dar daca nu sta...Se poate merge in Bulgaria doar cu buletinul dar daca mergi cu copilul iti trebuie pasaport...care e actul copilului?...poti sa-l vinzi pe acolo...doamne fereste!

alandana
Deci Bubbles - cat slabim dupa 1 zi de lichide?
bubbles
Normal ar trebui 1 kg blum.gif .Dar poate simai mult lol.gif
axe10
Ca sa nu mai fac foamea si astazi...adica sa nu mi se mai faca asa foame am cugetat la ce mi-a zis Miha si Dana si am mancat dimineata...400g iaurt zuz 0.1%-2p si 3 rondele expandat-1.5p si capsuni vreo 200g.

_noni_
CITAT(antonia05 @ 02-05-2007, 10:33 AM) *

Cunosc salonul si cunosc si cosmeticienele.Ele au fost profesoarele mele de cosmetica, am facut scoala cu ele( au scoala de cosmetica).Salonul e intim si dragut.Lucreaza cu produse profesionale HOLYLAND si MARIA GALLAND.Preturile difera in fct de tratament.Nu e nici foarte scump dar nici foarte ieftin, dar ofera calitate si vei fi multumita.Yani, ti l am recomandat pt ca e unul din cei mai buni maseuri din tara.Este foarte cautat( asa am auzit si eu pe acolo la salon cand am facut acolo un curs de cosmetica corporala de ne au aratat aparatele.).El nu are nici o treaba cu dezbracatul- e imun saracul de cate femei dezbracate a vazut.te poti duce acolo sa vezi despre ce e vb, s ate interesezi de preturi.Stiu ca Yani lucreaza la salonul din str.Calarasi.Poti obtine telefonic informatiile, sunt foarte de treaba si draguti. floare.gif

multumesc!

ok, in principiu suna bine in legatura cu cosmetica, m-am uitat si eu pe net dupa produsele astea HOLYLAND si am citit ca sunt foarte bune. cred ca o sa merg la ei saptamana viitoare. imi fac joi programare, cand o sa stiu mai bine ce program o sa am pentru saptamana viitoare.

in legatura cu Yani, cred ca e profesionist si ca e satul de cate femei dezbracate vede, insa la mansarda mea e problema: nu ma simt confortabil sa puna un barbar strain mana pe mine si nu o sa fiu relaxata in timpul masajului, asa ca degeaba il mai fac.

asta e, din pacate e o chestie pe care nu o pot controla si cu care m-am ales dupa ce un doctor beat si idiot a inceput sa ma pipaie cand eu eram in criza de apendicita, inainte de operatie si ma dusesem sa vad ce am, ca nu stiam. bleah, am fugit imediat de la el din salon, ce scarbos!!! mi-a zis ca trebuie sa ma dezbrac de tot ca sa vada ce am devil.gif

CITAT(bubbles @ 02-05-2007, 12:22 PM) *

Mai tine craeva azi cu lichide yahoo.gif ,in afara de May care cred ca intra mai tarziu blum.gif

si eu tin, numai ca eu o sa pap azi si 2 mere, 2 kiwi si o banana, nu am incredere ca o sa rezist numai cu lichide, pentru ca sunt si un pic racita si foarte obosita.

}{
michelle
CITAT(bubbles @ 02-05-2007, 12:22 PM) *

Miha mie nu`mi plac supele de legume blink.gif dar am sa beau multa multa apa.
Si eu iau pilule si nu m`am ingrasat deloc...chiar imi taie pofta de mancare si am mai dat jos 2-3 kg. blink.gif Eu iau yasmin .Tu de care iei?

Eu iau Loette. Acu nu ma plang ca m-am ingrasat, ca pot sa slabesc, nu e problema. Dilema mea e la cate kile sa ma opresc )).gif
Acu nu dau vina pe pilule, ca sunt constienta de toate caloriile pe care le-am consumat blushing.gif
antonia05
CITAT(alandana @ 02-05-2007, 01:20 PM) *

Pentru Himere
Eu am dus copiii la mare de la 1 an jumatate - dar nu-i tii la soare decat strict in timpul orelor permise - adica pana la 10-10.30 si dupa 3. Cam greu cu trenul - e cald si se plictisesc. Eu am mers doar de la Bucuresti la Neptun si mi s-a parut infernal.
Dar de la Galati la mare nu e asa de mult - chiar daca mergeti pana in Bulgaria - ce e fain in Bulgaria daca luati all inclusive e ca nu-ti mai bati capul cu mancarea.

In afara de drum - restul e perfect.
Acum 2 ani am fost la Albena - si e foarte bine pentru copii - au si crese-gradinite - unde o poti lasa sa mai aveti si voi o clipa de liniste.

Antonia - cam cat ar consta 10 sedinte de masaj anticelulitic cu impachetare si caldura ( nu stiu cum se numeste) ?
Sedinta mea dureaza exact 2 ore - 1 ora stau la cald si 1 ora ma maseaza. 10 sedinte 4 mil - e mult?

Nu e mult 4 mil. E bine.Se putea si mai mult, alte salone practica preturi si mai mari.E bine. floare.gif
anaoi
apropo dieta lichide...daca pasezi fructele si le faci suc....nu e bine?

neata, dylly va citeste in diagonala
Amazoana
CITAT(bubbles @ 02-05-2007, 12:13 PM) *

Neata yahoo.gif >Azi sunt la lichide blum.gif .Sper sa fac fata mai ales ca mi`au venit si rusii caramida.gif

Ce neata, ca eu m-am saturat de munca blum.gif
bubbles
Plec acasa yahoo.gif .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.