Buna seara !
Nu credeam ca voi intra in seara asta dar am reusit ...chiar daca imi cad ochii in gura ...
Deci..... azi a fost prima zi de job si ..... a fost chiar de C-----T !!!!! In primul rand am fost pe post de femeie de servici

, in al 2-lea rand am stat cu 1 ora mai mult decat stiam eu ... si...in al 3-lea rand : NU AM avut pauza ( timp de 4 , 5 ore ) !!!!! Am ajuns acasa lesinata de foame !!!! Aaaaaa, in al 4-lea rand .... timp de 2,5 ore m-am plictisit de imi venea sa urlu !!!!!!! Jobul asta nu e pentru mine , clar !!!!! Eu am nevoie de actiune , sa am tot timpul ceva de facut !!!!! daca ma plictisesc la job , sunt plina de nervi acasa !!! La naiba !!!
In alta ordine de idei .... azi am inghitit tot praful din nordul Germaniei la munca de la casa

. Aveam parul alb-alb !! dar , Dirk a zis ca asa am vazut si noi cum voi arata eu cand voi fii carunta
RECUNOSC ca nu am citit ce s-a scris azi asa ca nu am comentarii ........
Ooops , am 1 comentar .....vedeti mai jos..
CITAT(Susannah @ 02-05-2007, 09:26 PM)

Nu cred ca te gandesti serios la asta, pare ca o iubesti prea mult pe mama ta sa o vezi de 2 ori pe an. Pe toti ne mai apuca furia, dar radacinile sunt greu de smuls mai ales de catre anumite persoane mai sensibile asa cum esti tu. Cele mai dure reusesc...sau cele care pleaca de la rau-rau, saracie si mizerie dintr-un sat de provincie si ajung in strainatate si au vazut raiul...

Hmmm ,
Susannah , .....sunt cativa " neuroni" plecati din tara pe aici .
PERSONAL , m-a cam deranjat postarea ta ! Nu te supara dar ... eu spun ce am de spus : eu
nu am plecat de la
" saracie si mizerie dintr-un sat de provincie " - chiar daca nu am lux in casa din Ro , si nici nu am plecat de la
"rau-rau" .....Am plecat pentru ca am facut o facultate in Romania si
nu am gasit nicaieri un job !!!!!!!! Si am plecat pentru ca trebuia sa reusesc sa ies dintr-o criza ! Si ... nu am plecat de buna-voie !!!! Alte fete au avut alte motive !!! Dar asta nu inseamna ca suntem
INSENSIBILA !!!
Cam atat am avut de spus !
CITAT(Maybeline @ 02-05-2007, 10:01 PM)

dany e fix

Si-un minut dar nu se pune, bine?
).gif)

Nu se pune ,
May !!!

Felicitari pentru ziua cu apa .... HIGHIHIHI