Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
May
Eh, sper sa se si pastreze greutatea pe care mi-o arata maine...

Se pare ca e din cauza site-ului daca a mers greu la toate sad.gif
danyhoney
Well..... cu parere de rau revin cu ceva adresat Susannah-ei !!!! Mi-e indiferent daca te superi sau nu dar .....postarile tale ( vezi jurnalul lui sexymom ,in special ) m-au cam dat pe spate !!! De ce ?? Pai....cum , naiba , poti scrie asa ceva in jurnalul lui sexy ???????? Fato : sexy urla peste tot ce casnicie fericita are si vii tu cu asemenea comentarii ?!?!?!? Citeste intai TOT jurnalul ei si apoi comenteaza !!!!!! Aceeasi chestie a fost si in jurnalul lui Tzutzi !!! Parerea mea : citeste tot de la cap la coada si .....vii apoi cu , comentarii !!! Fara suparare !! Tu intri pe cate un jurnal , citesti ultimele postari si ...PAC postezi ceva ce pica ca nuca in perete !!!!

lol.gif lol.gif Daca nici acum nu voi fii "oaia neagra " a forumului .... ma declar super multumita lol.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 03-05-2007, 12:44 AM) *

Well..... cu parere de rau revin cu ceva adresat Susannah-ei !!!! Mi-e indiferent daca te superi sau nu dar .....postarile tale ( vezi jurnalul lui sexymom ,in special ) m-au cam dat pe spate !!! De ce ?? Pai....cum , naiba , poti scrie asa ceva in jurnalul lui sexy ???????? Fato : sexy urla peste tot ce casnicie fericita are si vii tu cu asemenea comentarii ?!?!?!? Citeste intai TOT jurnalul ei si apoi comenteaza !!!!!! Aceeasi chestie a fost si in jurnalul lui Tzutzi !!! Parerea mea : citeste tot de la cap la coada si .....vii apoi cu , comentarii !!! Fara suparare !! Tu intri pe cate un jurnal , citesti ultimele postari si ...PAC postezi ceva ce pica ca nuca in perete !!!!

lol.gif lol.gif Daca nici acum nu voi fii "oaia neagra " a forumului .... ma declar super multumita lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
May
Ma ofer sa iti fac o pictura abstracta pe fundalul tau negru lol.gif si apoi te trimit pachet la Dirk sa te agatze pe perete in salon lol.gif

uka tu ce te razi? treci la pupat pupic.gif
danyhoney
Uka - sa inteleg ca razi cu mine ....sau razi de mine ? Intrebare incuietoare lol.gif lol.gif

Aoleuuuuu , May , sa ma agate in salon ??????? Pai se sperie toti musafirii si pleaca lol.gif .Lasa-l pe Dirk sa puna pictura ta in baia de la etaj - acolo nu preau au sanse musafirii sa ajunga blum.gif
May
Atunci sa te trimita aici ca eu te agatz in camera la mine... numai ca o sa iti desenez si o esarfa la ochi si dopuri in urechi ca sa nu vezi ritualul de imperechere intre vaci si babuini lol.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 03-05-2007, 12:04 AM) *

Atunci sa te trimita aici ca eu te agatz in camera la mine... numai ca o sa iti desenez si o esarfa la ochi si dopuri in urechi ca sa nu vezi sezonul de imperechere intre vaci si babuini lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif De acord dar..... fara esarfa si dopuri in urechi : invata si baba ceva nou !!! Nu fii egoista !!! blum.gif
May
Pai si daca intrii si tu in actiune si din 2 ne facem 3? w00t.gif
danyhoney
lol.gif Si ....unde-i problema ???? Baba nu pricepe ! blum.gif
May
Pai nu stiu cum e ritualul de imperechere babuin+vaca+oaie neagra lol.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif Lasa ca il descurcam noi !!!!
Oaia neagra sta deoparte .... la inceput : sa vada ce mai e nou.....Si apoi trece si ea la actiune ..... blum.gif

Noapte buna tuturor !!!!!! Mi se cam inchid ochii ( ce daca aseara la ora 20:30 eram deja in pat ) .
Vise placute , neuroni !!
May
Noapte buna floare.gif
danyhoney
Am uitat sa va spun ceva in legatura cu job-ul : cine e dupa amiaza de servici , la sfarsit de program se bea sampanie !!!!!!!!! Ce ma fac ???? Nu imi place sampania ( doar cea de la Cinzano - Asti ) ......deci : ori renunt la job , ori devin alcoolica lol.gif

Hai , gata !! Noapte buna !!

P.S. Uka....esti ok ???? Nu prea mai scrii ....
uka
Salut.. radeam cu tine dany nu de tine...
imi place k spui lucrurilor pe nume... give_rose.gif

sunt bine...doar ca nu am ce sa scriu.. luna asta o sa fie una ingrozitoare si fff aglomerata...
spre sfarsitul lunii o sa vin cu surprize sper...si la fel sper sa va bucuratzi ptr mine...
va pup si o seara buna...
eu sunt la serv acum ptr 24 ore dry.gif asta e...
poze de la ziua mea d la munte: http://new.photos.yahoo.com/irinuka_2002/a...460762400068174
si cateva din cadouri http://new.photos.yahoo.com/irinuka_2002/a...460762399824341
danyhoney
AICI am mai pus cateva poze cu munca la casa si cu .......PRIMUL gratar facut in gradina proprie ( pe 1 MAI ) !!!!!!!!
uka
CITAT(danyhoney @ 03-05-2007, 02:14 AM) *

AICI am mai pus cateva poze cu munca la casa si cu .......PRIMUL gratar facut in gradina proprie ( pe 1 MAI ) !!!!!!!!

vezi ca nu se deschid..... sad.gif
danyhoney
CITAT(uka @ 03-05-2007, 01:04 AM) *

Uka..... hug.gif

Asta sunt eu ( mai nou ) : spun ce am de spus !!! Cui nu-i place ....asta e !!! Mama , alta nu mai face !

Mult timp m-am ascuns si nu am spus ce simt sau ce ma doare ..... A trecut acel timp !!! Cum spuneam : poate voi fii oaia neagra a forumului......nici ca-mi pasa !!!! Cine vrea sa ma cunoasca .... macar sa stie cu cine are de a face lol.gif

CITAT(uka @ 03-05-2007, 01:15 AM) *

Oooops... am facut acum public albumul .... veti vedea si pozele vechi .... sad.gif Scuze !

Vad ca ai aparut , Emi !!! Bueyyy , am vazut pozele tale ( superbeeee ) dar eu ma asteptam la un " taiat de plete " exagerat )).gif Iti sta bine !!!!!!!!!
emu
CITAT(danyhoney @ 02-05-2007, 07:14 PM) *

w00t.gif ahhh mi-e pofta de bere acum drool.gif ... dar parca nu-mi vine sa dau iama... mai astept pana la weekend... si astept sa se faca friptura, mi-e o foame de nu mai poooot... ma uit cu jind la salata...

mai arunc un ochi pe poze pana atunci si apoi o tai la cina si tv

interesant ce-i in cosuletul ala uka... ce-s calele alea albe? lumanarele?
uka
CITAT(danyhoney @ 03-05-2007, 02:24 AM) *

Uka..... hug.gif

Asta sunt eu ( mai nou ) : spun ce am de spus !!! Cui nu-i place ....asta e !!! Mama , alta nu mai face !

Mult timp m-am ascuns si nu am spus ce simt sau ce ma doare ..... A trecut acel timp !!! Cum spuneam : poate voi fii oaia neagra a forumului......nici ca-mi pasa !!!! Cine vrea sa ma cunoasca .... macar sa stie cu cine are de a face lol.gif

CITAT(uka @ 03-05-2007, 01:15 AM) *

Oooops... am facut acum public albumul .... veti vedea si pozele vechi .... sad.gif Scuze !

Vad ca ai aparut , Emi !!! Bueyyy , am vazut pozele tale ( superbeeee ) dar eu ma asteptam la un " taiat de plete " exagerat )).gif Iti sta bine !!!!!!!!!

ce vreme frumoasa ati avut voi si ce a mai plouat la noi la munte.. unsure.gif

f frumoase...astept casa terminata si mobilata, pana atunci sa il citez si eu pe costi ionita diontr-o editie dansez ptr tine: forta!!!

tease.gif tease.gif nu dati cu parul nu sunt fana lui costitza dar m-a distrat la emisiune atunci s avad cat de distrus e omul

CITAT(emu @ 03-05-2007, 02:29 AM) *

interesant ce-i in cosuletul ala uka... ce-s calele alea albe? lumanarele?

sunt lumanarele in scoici albe...
preferatul meu e cosuletzul in sine... huh.gif sunt cam dilie, am o problema cu cutiile si cosuletzele
ah si maieutzul cu semaforul
emu
Dany, ati avansat ceva cu lucrarile. Bravo!

CITAT(danyhoney @ 02-05-2007, 07:24 PM) *

hahaha nuuuu... imi pare rau ca te-am dezamagit, cum ii explicam si inei inainte, taiatul de plete s-a produs acum 2 ani lol.gif eu l-as rade de tot da' parca mi-e oarecum de inima lui jason lol.gif
danyhoney

sunt bine...doar ca nu am ce sa scriu.. luna asta o sa fie una ingrozitoare si fff aglomerata...
spre sfarsitul lunii o sa vin cu surprize sper...si la fel sper sa va bucuratzi ptr mine...
poze de la ziua mea d la munte: http://new.photos.yahoo.com/irinuka_2002/a...460762400068174
si cateva din cadouri http://new.photos.yahoo.com/irinuka_2002/a...460762399824341

Asteptam surprizele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frumoase pozele de la munte !!!!!

Si cadourile ........DAR imi spui si mie ce ai primit aici ?? Arata bine dar ... baba nu isi da seama ce e acolo doh.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 03-05-2007, 02:37 AM) *

Asteptam surprizele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frumoase pozele de la munte !!!!!

Si cadourile ........DAR imi spui si mie ce ai primit aici ?? Arata bine dar ... baba nu isi da seama ce e acolo doh.gif

ce am zis mai sus, incosul ala mare erau o rama foto care e superba, o lumanare imensa de vanilie si pachetelul acesta cu lumanarele plutitoare, sunt lumanari in scoica

deci cadourile au fost asa:
cutiuta roz plina de creme si geluri de dus si cu pisica albastra este din partea tatianei si a lui tata, cosuletzul si maieutul cu semafor din partea fratelui si a cumnatei, am mai primit pe langa un cd cu un joc p care mi-l doream de mult dar care din pacate nu am avut timp decat sa-linstalez ca de jucat, nici vorba, si de la sora lui teo un tricou galben cred k e culoarea..e mai ciudatel asa...bate spre verde f dragutz si mai am un cadou de primit de la bulina, prietena mea..
ah si un buchet de lalele batute am mai primit de la tata
danyhoney
Se pare ca m-am cam incurcat in mesaje doh.gif

Revin cand am timp .....si chrf blum.gif
emu
Multumesc de compliment Dany wink1.gif si celorlalte fete smile.gif imi cer scuze ca am fost rapida in and out zilele astea si n-am avut timp sa va felicit pt zilele de nastere sau alte evenimente placute/importante din viata voastra give_rose.gif
alandana
Buna dimineata!!!!!! M-am sculat nerabdatoare sa vad cantarul. Daca ieri dimineata arata 53 kg azi dimineata arata 50.5. Deci clar aveti in fata o adepta a dietei lichide lunare. Azi voi fi un super exemplu si meniul meu va fi format as follows:
Mic dejun - 1 iaurt Danone - 4 p
1 mar
Pranz - salata verde cu rosie si ton - 4 p
1 mar
Cina - un gratar de piept de pui cu salata de varza. -4 p

Pun de cafea si astept sa va sculati.

Imagine
himere2005
meniul meu de ieri
2 oua (unul care nu l-a mancat bia)-4p
salata de cruditati cu 1 lingurita ulei-1p
iaurt cu cateva cereale-2p
mamaliga cu branza si smantana-2p
pastai 0p
1/2 banana-0.5p
cereale-0.5p
1 felie de paine cu branza-1.5p
miere 1 lingurita 0p
salata cu branza si smantana 1p
cereale (gen pufarine)-1p
-----
15.5p ...am aproximat si eu cantitatile, asa ca am lasat asa, ca cine stie, poate am fost prea darnica cu mine

alandana, felicitari, dar ai mare grija la mentinere. mie una mi se par periculoase variatiile acestea mari de greutate. eu deocamdata n-am cantar....asa ca nu stiu cate kg mai am si parca nu mai sunt asa stresata. oricum, cam in 2-3 saptamani ar trebui sa se cunoasca la haine
dany, parerea mea ca trebuie sa ne ferim nu de ala care vorbeste, ci de ala care tace si unelteste )).gif
uka si dany, frumoase poze ati facut smile.gif
susanah, bine ai venit printre noi floare.gif . tii vreo dieta ceva? stiu ca mai ai postari mai vechi, dar nu mai stiu daca vroiai sa adopti ww sau nu. tu in ce tara ai fost plecata si ti s-a parut greu sa te adaptezi?
alandana
CITAT(himere2005 @ 03-05-2007, 07:48 AM) *

meniul meu de ieri
2 oua (unul care nu l-a mancat bia)-4p
salata de cruditati cu 1 lingurita ulei-1p
iaurt cu cateva cereale-2p
pastai 0p
1/2 banana-0.5p
cereale-0.5p
1 felie de paine cu branza-1.5p
miere 1 lingurita 0p
salata cu branza si smantana 1p
cereale (gen pufarine)-1p
-----
15.5p ...am aproximat si eu cantitatile, asa ca am lasat asa, ca cine stie, poate am fost prea darnica cu mine

alandana, felicitari, dar ai mare grija la mentinere. mie una mi se par periculoase variatiile acestea mari de greutate. eu deocamdata n-am cantar....asa ca nu stiu cate kg mai am si parca nu mai sunt asa stresata. oricum, cam in 2-3 saptamani ar trebui sa se cunoasca la haine
dany, parerea mea ca trebuie sa ne ferim nu de ala care vorbeste, ci de ala care tace si unelteste )).gif
uka si dany, frumoase poze ati facut smile.gif
susanah, bine ai venit printre noi floare.gif . tii vreo dieta ceva? stiu ca mai ai postari mai vechi, dar nu mai stiu daca vroiai sa adopti ww sau nu. tu in ce tara ai fost plecata si ti s-a parut greu sa te adaptezi?

Himere - daca nu mentin greutatea dupa dieta lichida zic ca a fost buna pentru dezintoxicare si gata. )).gif
Ce cumintica ai fost si ce putin a mancat. Ma uit ca ai mancat o gramada de branza - la mine branza atarna tare rau la cantar si cam evit s-o mananc in dieta.
himere2005
nu prea e bine ca mananc branza, chiar daca e dietetica si nici la grupa mea sanguina nu prea e recomandata, dar imi place de mor )).gif ...azi o sa incerc sa o las moale cu lactatele, in schimb voi incerca sa mananc proteine, niste carnita , cred ca mai imi fac niste mancare de mazare, cartofi la cuptor...oricum...cat timp ma tin departe de paine e ok smile.gif

axe, mi-a placut meniul tau. mancarea negatita are multe puncte si e greu sa tii dieta ...eu am incercat si asa, fara sa gatesc nimic si am cam facut foamea. si nu pot sa spun ca stau mult in bucatarie. le las acolo sa fiarba singure grin.gif iau mazarea de ex. din conserva si impreuna cu putina ceapa calita, o las acolo in cratita sa fiarba si imi vad de treaba. poate ar fi bine sa deschidem un topic cu mancare rapida de dieta, ce ziceti?
BLUELIFE
'Neata!fetelor ce harnice sunteti!...Vin si eu din urma cu o cafeluta in mana si va ofer si voua pe langa branza care e servita pe aici lol.gif Am sa ies la o tigara,mai vine cineva?
axe10
CITAT(danyhoney @ 02-05-2007, 11:18 PM) *

Buna seara !
Nu credeam ca voi intra in seara asta dar am reusit ...chiar daca imi cad ochii in gura ...

Deci..... azi a fost prima zi de job si ..... a fost chiar de C-----T !!!!! In primul rand am fost pe post de femeie de servici sad.gif , in al 2-lea rand am stat cu 1 ora mai mult decat stiam eu ... si...in al 3-lea rand : NU AM avut pauza ( timp de 4 , 5 ore ) !!!!! Am ajuns acasa lesinata de foame !!!! Aaaaaa, in al 4-lea rand .... timp de 2,5 ore m-am plictisit de imi venea sa urlu !!!!!!! Jobul asta nu e pentru mine , clar !!!!! Eu am nevoie de actiune , sa am tot timpul ceva de facut !!!!! daca ma plictisesc la job , sunt plina de nervi acasa !!! La naiba !!!

In alta ordine de idei .... azi am inghitit tot praful din nordul Germaniei la munca de la casa lol.gif lol.gif . Aveam parul alb-alb !! dar , Dirk a zis ca asa am vazut si noi cum voi arata eu cand voi fii carunta doh.gif

RECUNOSC ca nu am citit ce s-a scris azi asa ca nu am comentarii ........

Ooops , am 1 comentar .....vedeti mai jos..

CITAT(Maybeline @ 02-05-2007, 10:01 PM) *

dany e fix naughty.gif

Si-un minut dar nu se pune, bine? )).gif

lol.gif lol.gif Nu se pune , May !!! hug.gif hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif

Felicitari pentru ziua cu apa .... HIGHIHIHI

Sunt tareeee curioasa sa fi vazut cum erati....!!!
Cel mai important e ca faceti treburile impreuna...nu stiu cum reusiti dar asta e f bine. La final o sa va uitati de jur imprejur si o sa realizati ca acolo e munca voastra....unghiile tale...plamanii vostrii plini de praf....dar ce frumos e....

Ce e ma cu "fixul" lui May...ca m-ati facut curioasa...?!

CITAT(alandana @ 03-05-2007, 12:31 AM) *

Am trecut de ziua de azi. Sper sa se vada maine la cantar. Si sunt hotarata sa tin macar 4 faze lunare. Dupa o sa-mi dau verdictul.

Deci a mers...de curiozitate sa te cantaresti si maine...o sa vezi mai mult oricat de putin ai manca azi....

Acum mi-am adus aminte de chestia asta cu postitul....e un nebun pe la tv care e adeptul vegetarismului si el zicea ca are 4 zile pe luna in care nu bea decat apa...sa se odihneasca organismul...probabil tot la fazele astea se referea....voi oricum ati facut-o ca sa slabiti...si sa va purificati in al doilea rand.
E adevarat ca nu moare nimeni de foame daca nu maninca o zi...si e adevarat ca daca treci de pranz si nu ai mancat pe urma tocmai pe seara te mai apuca foamea...dar o rezolvi culcandu-te devreme....

Dany, in leg cu emigratul....mi-e nu mi-a trecut niciodata prin cap sa plec....e adevarat ca am un job bun si banos, ca am tot ce-mi trebuie si ca ma lovesc ca toata lumea de birocratie...dar ce sa-i faci, o iau asa cum pot si am rabdare cand ma dispera unii de pe la birouri. E adevarat de asemenea ca ma umplu de nervi cateodata dar imi trece ce sa-i faci!

Pt cele care au plecat eu va felicit ca sunteti fericite...asta e important!

CITAT(BLUELIFE @ 03-05-2007, 08:06 AM) *

'Neata!fetelor ce harnice sunteti!...Vin si eu din urma cu o cafeluta in mana si va ofer si voua pe langa branza care e servita pe aici lol.gif Am sa ies la o tigara,mai vine cineva?

Merg si eu...

Himere, fac si eu ce pot...am zile bune si altele "rele"...ieri am facut o cratita mare de ghiveci care a iesit la portie 1.5p...si fritura la gratar de pui si porc...sa mananc azi.

alandana
Iar apropo de ce spunea Susanah - eu am fost plecata din tara ( eram hotarata sa nu ma mai intorc) - am cunoscut multa lume care a ales sa emigreze - nici unul nu era sarac acasa. Le era foarte bine iar cel mai mare regret al meu este ca m-am intors. Asat nu pentru ca mi-ar fi rau in tara - ca nu-mi este - dar copiilor le-ar fi fost mult mai bine acolo. Cred ca pur si simplu afara e alta civilizatie, alte oportunitati. In Romania inca e mare haos si nebunie. Ma uit pe strada si nu inteleg de ce oameni de-o varsta cu mine arata atat de imbatraniti - iar asta e valabil in special la barbati. Femeile tot se mai ingrijesc dar barbatii - prea multe "alcoale" si neglijenta.
O vreme imi facea placere sa merg la petreceri - de mult nu-mi mai place - doar o scuza pentru si mai mult alcool. O evadare facila si degradanta.
Si toata lumea se intreaba de ce beau elevii - pentru ca asta vad acasa.
Pisik
Neatza, hai ca scrisesem o gramada si s-a blocat boul asta de calc doh.gif

Apropos de ce zicea Susanah eu m-am regasit in prima parte, cea referitoare la mama, pt ca intr-adevar nu stiu cat as putea trai fara "mamicile" mele; in a doua parte insa sunt de acord cu voi. Eu am o prietena f buna care a terminat medicina sefa de promotie (!), este excelenta profesional, dar aici ar fi fost platita si tratata mizer ca stagiar asa ca a ales Statele, unde invata f multa meserie, este tratata super si platita la efl. Deci, multe sunt motivele care te fac sa paraesti tara si uneori chiar daca iti este greu, cu dorul de ai tai si toate cele, alegi sa lupti pt o viata nu neaparat mai buna, ci normala (pt ca nu e normal sa iti platesti intretinerea si sa te intrebi daca mai traiesti pana la urmatorul salariu)

Fetelor, eu sunt distrusa (nu as vrea sa folosesc termenii astia totusi, pt ca pesimismul e exact ce nu imi trebuie acum), nu din cauza job-ului cum ati putea crede, ci din cauze personale. Nu m-am certat cu sotul meu, din contra, incercam sa fim tari si sa ne sprijinm unul pe altul. Am primit ieri rezultatul analizei lui si de unde eram convinsa ca eu voi fi problema, se pare ca si la el este o problema destul de grava (daca doriti detalii dati-mi pm, nu as vrea sa dau prea multe detalii). Ideea e ca la o prima vedere va fi aproape imposibil sa facem un copil pe cale naturala sorry.gif
Deocamdata sunt inca in stare de soc, incerc sa caut pe net cat mai multe, am vazut ca exista f multe tratamente naturiste, care insa nu au succes mereu, astept totusi sa fac si eu ultima analiza pe 15 si apoi sa mergem la medic cu toate, ale mele si ale lui sa vedem ce ne zice.....dar m-a lovit ca un trasnet. Am mereu ochii in lacrimi si cand vad un copil la TV sau pe strada incep sa plang. Nu vreau sa dezvolt o obsesie pt ca stiu ca ar ingreuna si mai tare lucrurile....

Cu dieta inca ne mai tinem, azi am mancat si un ou pe langa ce mancam in fiecare zi. Sotul meu a intrat in per aia naspa de care zicea Nessie, chetoza parca, nu Ness? Pt ca nu papa fructe si paine deloc ci numai carne si salata are niste dureri de cap cumplite, ameteli, stari proaste. Si acum si vestea asta, va dati seama cum eram aseara sorry.gif Mi-e teama sa nu ne indepartam....

Va pup si va doresc o zi cu soare pupic.gif
uka
Sunt sigura ca trebuie sa existe o rezolvare...fruntea sus, hai, fii mai optimista si se va rezolva...nu cred ca ar trebui sa va indepartati ci din contra sa va apropie si mai mult si sa va sprijiniti reciproc
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Dany-dulce, dar stiai de la inceput ca esti acolo pe post de femei de serv?

Noni, May, cum s-a prezentat cantarul de dimineatza?
Alandana, eu as tine dieta lunii macar pt detoxificare; cum a trecut ziua de ieri numai cu lichide?

CITAT(uka @ 03-05-2007, 02:33 AM) *

preferatul meu e cosuletzul in sine... huh.gif sunt cam dilie, am o problema cu cutiile si cosuletzele

si eu si eu... grin.gif

Totul va fi bine, pisik! pupic.gif hug.gif
anaoi
hallo.

adik si tu uka si tu ina deveniti cate un dylly mai mic??? yuppyyyy....vai de lumea asta cu 3 dylly in ea.

neatza !!!!
axe10
Pisi ai pm!

A, am uitat, bine ca mi-a adus aminte Ina. Dany, daca nu-ti convine mai cauta...ca de bani aveti nevoie!
himere2005
pisik, ti-am trimis pm...tu ai mare nevoie de noi acum hug.gif ...trebuie sa fie bine ...oamenii buni merita
BLUELIFE
CITAT(Pisik @ 03-05-2007, 09:01 AM) *

Neatza, hai ca scrisesem o gramada si s-a blocat boul asta de calc doh.gif

Apropos de ce zicea Susanah eu m-am regasit in prima parte, cea referitoare la mama, pt ca intr-adevar nu stiu cat as putea trai fara "mamicile" mele; in a doua parte insa sunt de acord cu voi. Eu am o prietena f buna care a terminat medicina sefa de promotie (!), este excelenta profesional, dar aici ar fi fost platita si tratata mizer ca stagiar asa ca a ales Statele, unde invata f multa meserie, este tratata super si platita la efl. Deci, multe sunt motivele care te fac sa paraesti tara si uneori chiar daca iti este greu, cu dorul de ai tai si toate cele, alegi sa lupti pt o viata nu neaparat mai buna, ci normala (pt ca nu e normal sa iti platesti intretinerea si sa te intrebi daca mai traiesti pana la urmatorul salariu)

Fetelor, eu sunt distrusa (nu as vrea sa folosesc termenii astia totusi, pt ca pesimismul e exact ce nu imi trebuie acum), nu din cauza job-ului cum ati putea crede, ci din cauze personale. Nu m-am certat cu sotul meu, din contra, incercam sa fim tari si sa ne sprijinm unul pe altul. Am primit ieri rezultatul analizei lui si de unde eram convinsa ca eu voi fi problema, se pare ca si la el este o problema destul de grava (daca doriti detalii dati-mi pm, nu as vrea sa dau prea multe detalii). Ideea e ca la o prima vedere va fi aproape imposibil sa facem un copil pe cale naturala sorry.gif
Deocamdata sunt inca in stare de soc, incerc sa caut pe net cat mai multe, am vazut ca exista f multe tratamente naturiste, care insa nu au succes mereu, astept totusi sa fac si eu ultima analiza pe 15 si apoi sa mergem la medic cu toate, ale mele si ale lui sa vedem ce ne zice.....dar m-a lovit ca un trasnet. Am mereu ochii in lacrimi si cand vad un copil la TV sau pe strada incep sa plang. Nu vreau sa dezvolt o obsesie pt ca stiu ca ar ingreuna si mai tare lucrurile....

Cu dieta inca ne mai tinem, azi am mancat si un ou pe langa ce mancam in fiecare zi. Sotul meu a intrat in per aia naspa de care zicea Nessie, chetoza parca, nu Ness? Pt ca nu papa fructe si paine deloc ci numai carne si salata are niste dureri de cap cumplite, ameteli, stari proaste. Si acum si vestea asta, va dati seama cum eram aseara sorry.gif Mi-e teama sa nu ne indepartam....

Va pup si va doresc o zi cu soare pupic.gif

Am o prietena careia i s-a zis ca nu poate avea copii,dupa ecografie i s-a spus ca are uterul oval si ca nu poate ramane gravida deoarece celulele barbatesti nu au acces in uter, a fost la mai multi medici ,i s-a spus ca este anemica,ca nu rezista unei sarcini,iar acum ,dupa patru ani are o fetita de un an jumatate,mandra foc.Ideea este ca nu rebuie sa te lasi daramata ,iar cu stresul sigur nu vei face nici macar cat ai putea.Chiar si eu am ramas la comanda cu primul copil iar al doilea l-am vrut atat de mult ca n-am ramas nicicum gravida.Cand am renuntat sa mai fac zilnic teste de sarcina,sa ma gandesc de cate ori vedeam un BB ca eu nu mai pot avea,a aparut si micutul meu.Deci:[color=#3333FF]fruntea sus!nimic nu e imposibil!Poate te trezesti cu gemeni... cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anaoi
sau tripleti
nusarich
'neata tuturor!

pisik, eu zic sa va faceti analizele si sa mergeti la medic, el stie cel mai bine. uite, am un exemplu un coleg care de vreo 10 ani s-a chinuit sa faca un bb (cu sotia proprie, bineinteles), si pana anul trecut nimic-nimic, adica nimic, desi nu se protejau nicicum, si uite ca anul trecut s-a produs "minunea", iar acum au o frumusete de fetita sanatoasa. asta dupa ce se impacasera deja cu ideea de adoptie. deci incercati, faceti tratament daca trebuie si eu zic ca va fi bine, nu se poate altfel. pupic.gif
Eu.
'neatza

Pisik, nu dispera. medicii se inseala de multe ori, iar natura si DD face minuni wink1.gif
nici mama mea nu putea, in teorie sa duca o sarcina si , uite, are 2 copii mari deja.
mie mi s-a spus ca am am maxim 10% sanse sa pot face copii...mi-a fost frica, am facut si o depresie mica, dupa care mi-am spus ca nu cred in asa ceva, nu am de unde sa stu pana nu incerc. iar in ziua de astazi sunt atatea metode...
fruntea sus!
Pisik
Multumesc mult tuturor pt mesaje si pt pm-uri, va iubesc mult pupic.gif
Trebuie sa nu cedez, sa fiu optimista, sa lupt, vom face asta impreuna. Si cand voi simti ca nu mai pot stiu la cine sa plang si sa caut suport, nu-i asa? wink1.gif
BLUELIFE
17. Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

18. Calin tine de mīna mireasa care are parul lung de fericire.
Ea lupta sa puna mīna pe dragostea flacaului.

19. Poetul īsi asteapta iubita ca īmpreuna sa cutremure o barca.

20. Ion Creanga s-a nascut īntre anii 1887-1889.

21. Este vorba de peripetiile lui Robinson Crusoe dupa ce pleaca din Troia.

29. Sahara se afla asezata pe un nisip uscat, lipsa apei avīnd īn zona o prezenta statornica.

30. Īn padurile Amazoniei traieste o jungla fioroasa.

31. Capitala Olandei este jumatate la Haga, jumatate la Amsterdam.

32. Toate rascoalele au cerut pamīnt care era tinut sub talpa de boieri.

33. Optica se ocupa cu studiul ochelarilor.

34. Romanii i-au batut crunt pe cartilaginezii din Cartagina. (hahaha)

35. Lebada moare de cīte ori cīnta.

36. Animalele salbatice traiesc īn padurea zoologica.

37. Īn dogmatism, gīndirea devine rigida, casanta.

38. Punctul este o linie redusa la minimum.

39. Īn caz de accident nu trebuie sa fugi de la locul faptei fiindca victima, daca nu e lovita fatal, poate retine numarul masinii.
Radeti cu cei de la Bac lol.gif lol.gif lol.gif
Susannah
CITAT(danyhoney @ 03-05-2007, 12:44 AM) *

Citesc, citesc, )).gif din pacate sau din fericire am un job care imi permite sa stau mai mult pe acasa si am timp sa citesc ce se scrie pe acest forum. Eu nu cred ca se potiveste ca nuca in perete ci, pentru ca nu am o relatie apropiata cu nici una dintre voi, am curajul sa spun unele lucruri pe nume fara sa ma dau dupa cires si fara sa fiu ipocrita. Numai bine, Dany, nu m-am suparat pentru ca nu am de ce. baby.gif Si eu zic ca nu am jignit pe mine, nu m-am adresat niciunei fete de aici cu injurii ci doar spun lucrurilor pe nume. Am observat ca si tu faci la fel cu Himere sau Pisik.
BLUELIFE
Confectionam posete si genti si cu pielea clientului.

Nu trimiteti copii la umplut cu sifoane.

Confectionez paturi pentru copii de fier.

Vindem second hand.

Tānara doamna, draguta, inteligenta, caracter, familie buna, doreste casatorie cu domn bine situat care sa aiba si autoturism. Ofertele se vor adresa subsemnatei, īnsotite de fotografia autoturismului.

Asociatie de locatari, angajeaza fochist de īnalta presiune.

Cautam femeie la fetita īn vārsta si nefumatoare.

Vānd masina de cusut māna si picior.

Vānd butelie de aragaz cu reseu si frigider.

Vānd patut copil facut la comanda pentru pretentiosi.

Consumati cu īncredere supa de pasare vegetariana.

Servim cu frisca clientela bine batuta.

Avem frisca batuta toata ziua.

Nu servim minori sub 18 ani.

Nu servim īn stare de ebrietate.

Avem ciorapi de femei lungi.

Lenjeria de corp nu se schimba.

Confectionam costume de dama la proba doua.

Croim rochii pentru dame de lux.
nusarich
CITAT(Pisik @ 03-05-2007, 09:49 AM) *

Trebuie sa nu cedez, sa fiu optimista, sa lupt, vom face asta impreuna. Si cand voi simti ca nu mai pot stiu la cine sa plang si sa caut suport, nu-i asa? wink1.gif

uite pisik, ca sa vezi ca DD nu doarme, o prietena de-a mea foarte buna tocmai m-a anuntat ca a nascut un baietel (trebuia sa nasca in iunie) si sunt amandoi sanatosi. Asta dupa ce s-a chinuit si ea cativa ani buni si dupa ce acum vreo 4 ani a trebuit sa renunte la o sarcina cand era in 5 luni din motive medicale. Si uite ca pana la urma are un bb sanatos. Deci, fii optimista si o sa vezi ca o sa fie bine.
_noni_

Pisicule
, nu te intrista! si mie mi-au zis ginecologii ca am sanse mai mici sa raman gravida din cauza de "uter retrovert" + altele si ma apucase o criza de mai mare frumusetea...plangeam tot timpul, nu puteam sa dorm, ma gandeam si apoape ca simteam cum e sa porti un copil in brate si, cel mai rau - ma purtam urat cu bobi.

el saracul, a avut rabdare cu mine si din fericire acum mi-a trecut. am reusit sa realizez ca un copil este un dar de la Dumnezeu care vine cand vrea DD nu cand ne propunem noi. asa ca acum astept cuminte (adica participam si noi cu partea tehnica sex.gif )sa se implineasca ce va vrea DD.

stiu ca eu una nu pot controla sau comanda acest lucru si mai stiu ca la cat de mult imi doresc un copil, cu siguranta ca mi-l va darui DD.

pupic.gif hug.gif

cu dieta cu lichide: lol.gif ieri aveam 66.1, azi am 65.9 lol.gif lol.gif ce sa zic, o fi de la faptul ca eu am papat o banana si am fumat, ca deh...la mancare pot sa renunt, dar la tigari nu devil.gif mad.gif

}{
Pisik
CITAT(_noni_ @ 03-05-2007, 10:26 AM) *

Pisicule
, nu te intrista! si mie mi-au zis ginecologii ca am sanse mai mici sa raman gravida din cauza de "uter retrovert" + altele si ma apucase o criza de mai mare frumusetea...plangeam tot timpul, nu puteam sa dorm, ma gandeam si apoape ca simteam cum e sa porti un copil in brate si, cel mai rau - ma purtam urat cu bobi.

el saracul, a avut rabdare cu mine si din fericire acum mi-a trecut. am reusit sa realizez ca un copil este un dar de la Dumnezeu care vine cand vrea DD nu cand ne propunem noi. asa ca acum astept cuminte (adica participam si noi cu partea tehnica sex.gif )sa se implineasca ce va vrea DD.

stiu ca eu una nu pot controla sau comanda acest lucru si mai stiu ca la cat de mult imi doresc un copil, cu siguranta ca mi-l va darui DD.

pupic.gif hug.gif

cu dieta cu lichide: lol.gif ieri aveam 66.1, azi am 65.9 lol.gif lol.gif ce sa zic, o fi de la faptul ca eu am papat o banana si am fumat, ca deh...la mancare pot sa renunt, dar la tigari nu devil.gif mad.gif

}{

Noni, stiu ca ai dreptate, toate aveti, asa ca vom incerca sa facem tot ce este posibil si sa muncim blushing.gif , sa avem incredere in DD.
Lasa, nu fii necajita de lichide, considera ca te-ai purificat si gata

Oricum, esti mai slabuta decat ai pe ticker wink1.gif
axe10
Eu nu pot sa nu mananc...decat daca am treaba 24 din 24...altfel ma ia durerea de cap!
daconst
Am trecut repede sa va citesc si sa mai postez un mesaj,ca acusi se trezeste sheful. doh.gif

Pisik,nu ma pricep la vorbe frumoase,dar iti spun ce am vazut eu pe tot parcursul timpului cit am fost insarcinata.Nici un medic nu poate sa se puna cu DD atunci cind el vrea.Nu fiti necajiti ca nu aveti de ce.Sunteti tineri si o sa aveti in curand si un bb,cu siguranta.Mai bine mai cereti o parere si la alt medic.Daca vrei ma pot interesa la fetele de pe forumul DC care medic e cu experienta mai mare in probleme de infertilitate.
Hai capul sus ca va fi o rezolvare si pentru problemuta asta a voastra. pupic.gif

Despre discutia cu plecatul din tara,ma abtin,din moment ce vine de la cineva care habar nu are cum e sa fi plecat si sa fi fericit in alta tara.Acasa,e frumos doar o luna,ca pe urma incepi sa vezi lucrurile urate si atunci nu mai stii cum sa pleci mai repede.Deci fiecare are dreptul la o parerea,fara suparare.

Himere,am vrut sa te intreb daca inainte de diversificare Bia a fost mai grasuta sau manca mai bine?Ca m-a pus pe ginduri ce ai scris ca trebuia sa incepi mai repede.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.