CITAT(danyhoney @ 02-05-2007, 11:18 PM)

Buna seara !
Nu credeam ca voi intra in seara asta dar am reusit ...chiar daca imi cad ochii in gura ...
Deci..... azi a fost prima zi de job si ..... a fost chiar de C-----T !!!!! In primul rand am fost pe post de femeie de servici

, in al 2-lea rand am stat cu 1 ora mai mult decat stiam eu ... si...in al 3-lea rand : NU AM avut pauza ( timp de 4 , 5 ore ) !!!!! Am ajuns acasa lesinata de foame !!!! Aaaaaa, in al 4-lea rand .... timp de 2,5 ore m-am plictisit de imi venea sa urlu !!!!!!! Jobul asta nu e pentru mine , clar !!!!! Eu am nevoie de actiune , sa am tot timpul ceva de facut !!!!! daca ma plictisesc la job , sunt plina de nervi acasa !!! La naiba !!!
In alta ordine de idei .... azi am inghitit tot praful din nordul Germaniei la munca de la casa

. Aveam parul alb-alb !! dar , Dirk a zis ca asa am vazut si noi cum voi arata eu cand voi fii carunta
RECUNOSC ca nu am citit ce s-a scris azi asa ca nu am comentarii ........
Ooops , am 1 comentar .....vedeti mai jos..
CITAT(Maybeline @ 02-05-2007, 10:01 PM)

dany e fix

Si-un minut dar nu se pune, bine?
).gif)

Nu se pune ,
May !!!

Felicitari pentru ziua cu apa .... HIGHIHIHI
Sunt tareeee curioasa sa fi vazut cum erati....!!!
Cel mai important e ca faceti treburile impreuna...nu stiu cum reusiti dar asta e f bine. La final o sa va uitati de jur imprejur si o sa realizati ca acolo e munca voastra....unghiile tale...plamanii vostrii plini de praf....dar ce frumos e....
Ce e ma cu "fixul" lui May...ca m-ati facut curioasa...?!
CITAT(alandana @ 03-05-2007, 12:31 AM)

Am trecut de ziua de azi. Sper sa se vada maine la cantar. Si sunt hotarata sa tin macar 4 faze lunare. Dupa o sa-mi dau verdictul.
Deci a mers...de curiozitate sa te cantaresti si maine...o sa vezi mai mult oricat de putin ai manca azi....
Acum mi-am adus aminte de chestia asta cu postitul....e un nebun pe la tv care e adeptul vegetarismului si el zicea ca are 4 zile pe luna in care nu bea decat apa...sa se odihneasca organismul...probabil tot la fazele astea se referea....voi oricum ati facut-o ca sa slabiti...si sa va purificati in al doilea rand.
E adevarat ca nu moare nimeni de foame daca nu maninca o zi...si e adevarat ca daca treci de pranz si nu ai mancat pe urma tocmai pe seara te mai apuca foamea...dar o rezolvi culcandu-te devreme....
Dany, in leg cu emigratul....mi-e nu mi-a trecut niciodata prin cap sa plec....e adevarat ca am un job bun si banos, ca am tot ce-mi trebuie si ca ma lovesc ca toata lumea de birocratie...dar ce sa-i faci, o iau asa cum pot si am rabdare cand ma dispera unii de pe la birouri. E adevarat de asemenea ca ma umplu de nervi cateodata dar imi trece ce sa-i faci!
Pt cele care au plecat eu va felicit ca sunteti fericite...asta e important!
CITAT(BLUELIFE @ 03-05-2007, 08:06 AM)

'Neata!fetelor ce harnice sunteti!...Vin si eu din urma cu o cafeluta in mana si va ofer si voua pe langa branza care e servita pe aici

Am sa ies la o tigara,mai vine cineva?
Merg si eu...
Himere, fac si eu ce pot...am zile bune si altele "rele"...ieri am facut o cratita mare de ghiveci care a iesit la portie 1.5p...si fritura la gratar de pui si porc...sa mananc azi.