Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
axe10
Eu nu stiu cum e sa traiesti in alta tara...mi-ar place dar nu am curaj....si nici aici nu mi-e rau...

Va pup pe toate pt curaj si va doresc sa fiti fericite!
Ma bag si eu la raspuns...
Eu cu Alexia am inceput pe la 4 luni...sucuri de morcov si portocala...apoi pasate in blender...la 6 luni i-am dat primul iaurt....sa vezi ce ii placea.. Legume ajunsesem sa-i dau de oricare congelate...orice combinatie...mai putin cele cu ceapa...chiar si mazare care cica nu e recomandata!
daconst
Axe,mersi.Orice sfat e bine primit.Ca eu am o frica de inceputul asta...nu stiu de ce.Parca mi se pare sa nu fac ceva gresit si sa nu mai manance copilul ca pina acum.Cred ca ma impusc. doh.gif

Deea,cind apuci,scrie si tu un mesaj cu ce ai inceput sa diversifici si cum papa Alexia acum.Ca stiu ca era papacioasa de mica.E tot asa?
Si mai bag o poza ca parca vad ca nu mai recunoastem copilul deja.
Pisik
CITAT(daconst @ 03-05-2007, 10:49 AM) *

Am trecut repede sa va citesc si sa mai postez un mesaj,ca acusi se trezeste sheful. doh.gif

Pisik,nu ma pricep la vorbe frumoase,dar iti spun ce am vazut eu pe tot parcursul timpului cit am fost insarcinata.Nici un medic nu poate sa se puna cu DD atunci cind el vrea.Nu fiti necajiti ca nu aveti de ce.Sunteti tineri si o sa aveti in curand si un bb,cu siguranta.Mai bine mai cereti o parere si la alt medic.Daca vrei ma pot interesa la fetele de pe forumul DC care medic e cu experienta mai mare in probleme de infertilitate.
Hai capul sus ca va fi o rezolvare si pentru problemuta asta a voastra. pupic.gif

Despre discutia cu plecatul din tara,ma abtin,din moment ce vine de la cineva care habar nu are cum e sa fi plecat si sa fi fericit in alta tara.Acasa,e frumos doar o luna,ca pe urma incepi sa vezi lucrurile urate si atunci nu mai stii cum sa pleci mai repede.Deci fiecare are dreptul la o parerea,fara suparare.

Himere,am vrut sa te intreb daca inainte de diversificare Bia a fost mai grasuta sau manca mai bine?Ca m-a pus pe ginduri ce ai scris ca trebuia sa incepi mai repede.

Danuta, multumesc mult. Pe DC am intrat si eu si am luat niste tratamente naturiste de acolo, destul de complicate, dar le vom face pana la urma daca va fi nevoie. Doar ca la unele au dat rezultate, la altele nu.... dry.gif
alandana
Pisik, nu e o regula dar sa-ti spun cum am facut eu primul meu copil. Sotului meu ( care e ipohondru) ii trecuse prin cap sa-si faca o spermograma - si i s-a spus ca nu poate avea copii - ca are putin spermatozoizi si aia lenesi. Asa ca nu ne-am mai protejat si in prima luna a aparut sarcina.

Nu te lasa daramata - incercati la un alt medic.

Cat priveste regimul - tot din propria experienta iti spun ca cea mai grea perioada dintr-o dieta este inceputul - mie mi-a trebuit un an ca sa reusesc sa imi impun sa mananc mai putin si corect. acum - chiar daca intr-o zi fac o abatere revin imediat la o alimentatie sanatoasa - care este exact alimentatia WW - legume, fructe, carne slaba, branzeturi degresate.

Am mai povestit pe site ca sotul meu ajunsese la un moment dat la 130 kg. Nici macar nu manca mult - dar pur si simplu se ingrasa vazand cu ochii. Intr-o zi nu s-a mai suportat si a inceput sa tina regim. El si-a facut o lista cu alimentele de care nu se putea lipsi - le-a introdus in meniu , a calculat cate calorii inseamana si completa pana la numarul de calorii pe care si-l impusese. ( cam cu 300 cal mai putin decat manca in mod normal).
Intr-un an a slabit de la 130 la 85 kg. Acum s-a stabilizat in jur de 87 kg.

CITAT(ina_ceva @ 03-05-2007, 09:07 AM) *

Alandana, eu as tine dieta lunii macar pt detoxificare; cum a trecut ziua de ieri numai cu lichide?

A fost bine pana spre seara - seara a fost mai greu si dimineata m-am sculat cam ametita. Dar eu cel putin de la 53 la 50.5 kg intr-o zi. Imi dau seama ca azi pun inapoi ceva dar... macar am vazut acul sub 51.
Pisik
CITAT(alandana @ 03-05-2007, 11:17 AM) *

Pisik, nu e o regula dar sa-ti spun cum am facut eu primul meu copil. Sotului meu ( care e ipohondru) ii trecuse prin cap sa-si faca o spermograma - si i s-a spus ca nu poate avea copii - ca are putin spermatozoizi si aia lenesi. Asa ca nu ne-am mai protejat si in prima luna a aparut sarcina.

Nu te lasa daramata - incercati la un alt medic.

Cat priveste regimul - tot din propria experienta iti spun ca cea mai grea perioada dintr-o dieta este inceputul - mie mi-a trebuit un an ca sa reusesc sa imi impun sa mananc mai putin si corect. acum - chiar daca intr-o zi fac o abatere revin imediat la o alimentatie sanatoasa - care este exact alimentatia WW - legume, fructe, carne slaba, branzeturi degresate.

Am mai povestit pe site ca sotul meu ajunsese la un moment dat la 130 kg. Nici macar nu manca mult - dar pur si simplu se ingrasa vazand cu ochii. Intr-o zi nu s-a mai suportat si a inceput sa tina regim. El si-a facut o lista cu alimentele de care nu se putea lipsi - le-a introdus in meniu , a calculat cate calorii inseamana si completa pana la numarul de calorii pe care si-l impusese. ( cam cu 300 cal mai putin decat manca in mod normal).
Intr-un an a slabit de la 130 la 85 kg. Acum s-a stabilizat in jur de 87 kg.

CITAT(ina_ceva @ 03-05-2007, 09:07 AM) *

Alandana, eu as tine dieta lunii macar pt detoxificare; cum a trecut ziua de ieri numai cu lichide?

A fost bine pana spre seara - seara a fost mai greu si dimineata m-am sculat cam ametita. Dar eu cel putin de la 53 la 50.5 kg intr-o zi. Imi dau seama ca azi pun inapoi ceva dar... macar am vazut acul sub 51.

Ma incurajeaza foarte mult ce imi spui tu aici. Ma tot gandesc si imi spun ca sigur e o incercare, este menita sa ne apropie, sa ne intareasca si sigur va fi bine. Abia astept sa merg la medic cu rezultatele, pt ca medicul meu este f optimist, nu este prapastios, nu se rgabeste sa te infunde cu pastile, este un medic f echilibrat si care te linisteste
Susannah
CITAT
dany, parerea mea ca trebuie sa ne ferim nu de ala care vorbeste, ci de ala care tace si unelteste
uka si dany, frumoase poze ati facut
susanah, bine ai venit printre noi . tii vreo dieta ceva? stiu ca mai ai postari mai vechi, dar nu mai stiu daca vroiai sa adopti ww sau nu. tu in ce tara ai fost plecata si ti s-a parut greu sa te adaptezi?

Buna, Himere si multumesc si celorlaltor fete care ca si tine isi spun parerea frumos si civilizat intr-o polemica a ideilor si argumentelor, nu gratuit. cheer.gif Ma gandeam la un moment dat sa tin si eu WW pentru ca mi se pare ca disciplineaza fantastic si e si destul de echilibrat.
Eu am fost plecata 2 ani din tara si am murit de dor. Desi am vazut lucruri minunate, orase superbe...e frumos ca experienta insa pe sufletul meu nu s-a pliat. Mai ales ca in Romania am de toate, mi-am gasit un serviciu super, am casa, masina si nu duc lipsa de nimic. NU condamn pe cei care raman afara, spun doar ca trb sa ai un motiv f puternic si sa ai si o anume structura sufleteasca pt asta.
pupic.gif
_noni_
Susannah, vad ca ai inceput sa postezi mai des si eu iti spun bine ai venit printre noi!

nu stiu de cand ne citesti dar ai sa vezi ca fetele nu sunt rele, fiecare e diferita, suntem mai multe tipuri de personalitati aici si se intampla sa nu fim intodeauna de acord cu toatele. asta nu inseamna ca avem ranchiuni, sau cel putin eu nu cred, dupa cum le cunosc eu pe fete, de mai bine de un an, numai pe forumul asta si de mai bine de 3 si de prin alte locuri.

mi-ar placea sa ne spui mai multe despre tine si sa intri mai des in discutii ca sa te putem cunoaste si sa ne obisnuim si cu tine, asa cum esti tu, dincolo de monitor! give_rose.gif

}{
Susannah
Buna, Noni si multumesc frumos de bun-venit! O sa incerc sa postez mai des, insa mi-ar placea sa imi pastrez anonimatul cvasi-total pentru a putea sa am in continuare acea atitudine directa si neinfluentata de partipris. Din parerile exprimate liber aici mi se va releva si personalitatea. smile.gif dry.gif Felicitari tie personal pentru talentul de fotograf, ai putea face cariera in acest domeniu!
himere2005
am venit de la o plimbarica cu peripetii

ne plimbam pe strada si o masina a luat foc chiar langa noi sad.gif am telefonat la 112 ca altceva nu am stiut ce sa fac, insa ma gandeam la reactia oamenilor care se strangeau ca la urs si se uitau cum omul se chinuie cu masina si a pompierilor care au venit cred ca la vreo 6-7 minute de la apel. vai de f...nostru doh.gif saritori mai suntem...noroc ca era cineva care a adus apa si avea si posesorul masinii un stingator, dar chiar nu putea face fata...eu am stat vreo 2-3 minute, dupa care am plecat, eram curioasa daca se mai amelioreaza situatia...

in sfarsit mi-am facut curaj sa o las pe bia sa mearga singura pe un drum drept, eu ma ascundeam dupa pomi si ea trebuia sa ma gaseasca ca altfel brate scria pe mine grin.gif

dana, fata mea a mancat cred eu bine pana la o luna san. dupa aia, exasperata ca tot plangea seara, i-am introdus suzeta. asa adormea, fara suzeta totul era un chin pentru mine. de cand cu suzeta nu a mai vrut san si pe parcurs, laptele era din ce in ce mai putin, eu necajita ca nu mai puteam pleca de acasa deloc ca tot timpul vroia sa manance la piept (si nici nu mai aveam la un momnt dat lapte, aveam rani), i-am introdus formula pe la 2 luni Humana. la 3 luni deja nu mai aveam lapte deloc, asa ca era alimentata cu lapte praf...asta pana la 6 luni. ii dadeam in plus doar sucuri de fructesi eventual mar cu biscuite pe care-l cam respingea. la 6 luni ori ca era sclifosita ori din cauza dintilor ori din cauza ca era cam nervoasa din cauza ca nu reusea sa doarma imi dadea tot timpul peste mana si tinea dintii inclestati dupa vreo 2 lingurite doh.gif ...acum e mai bine ca nu am asa restrictii mari, in sensul ca pot sa-i dau si alimente care sub un an nu prea sunt permise...cam asa s-a manifestat bia. nu se omoara ea cu mancarea, nici cu legumele (apopos de ce ma intreba ieri emu), in schimb mai mananca fructe, branza, carne, peste.cred ca o sa-i dau si supliment de vitamine. si inca ceva, in momentul aparitiei dintilor, iarasi nu mananca bine, dar se regleaza pe parcurs
BLUELIFE
Mi-am luat inghetata...vrea cineva?capsuni si piersici...n-am putut rezista tentatiei... blum.gif

nu scrie pe ea cate calorii are deci...nu ingrasa... tease.gif
anaoi
nu de caloriile alea dylly a ingurgitat o felie stravezie de branza gouda de la hochland. yummy. tot depasire se cheama, stiu
Pisik
CITAT(BLUELIFE @ 03-05-2007, 01:13 PM) *

Mi-am luat inghetata...vrea cineva?capsuni si piersici...n-am putut rezista tentatiei... blum.gif

TE BAAAAAAAT devil.gif
Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 03-05-2007, 01:32 PM) *

nu de caloriile alea dylly a ingurgitat o felie stravezie de branza gouda de la hochland. yummy. tot depasire se cheama, stiu

Mai dylly, daca era verde eu o includeam la legume....asa ca 0p devil.gif lol.gif
Pisik
Ironia sortii sau nu, astazi m-au intrebat doua persoane daca sunt gravi sad.gif
Nu din cauza de sunculite cum s-ar putea crede ci din cauza ca sunt si abatuta si trista din cauza problemelor si foarte ametita din cauza de regim si probabil aratam mai de pe alta planeta, plus ca abia ma tin pe picioare; cred ca am si astenie ca altfel nu se explica, ca mananc legume cu nemiluita; si fructe la fel
anaoi
CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 01:33 PM) *

CITAT(anaoi @ 03-05-2007, 01:32 PM) *

Mai dylly, daca era verde eu o includeam la legume....asa ca 0p devil.gif lol.gif

devil.gif
May
Neatza smile.gif

pisik sa nu iti dea Dumnezeu sa ai un copil, ci sa iti dea sa ai 2-3 floare.gif

himere wow sa ia foc o masina chiar langa tine? w00t.gif Eu am patitt-o acum 2 ani cand traversam strada. Era trecere de pietoni, cei din stanga mea au oprit ca sa trec si din dreapta se apropia un TIR. Am inceput sa trec strada si ma tot uitam la TIR ca sa fiu sigura ca se opreste si el.... mai erau cam 20 m pana ajungea la mine cand am vazut cum pur si simplu soferul cade cu capul pe volan si TIR-ul o ia aiurea... am fost atat de socata incat nu m-am putut misca din mijlocul strazii, ma uitam pur si simplu cum vine spre mine. La 10 m de mine a luat-o brusc in dreapta si a intra intr-un stalp, l-a daramat si a trecut mai departe rasturnandu-se. Soferul nu a patiti nimic... adormise la volan w00t.gif

alandana wow 2,5 kg e ceva. Eu am avut minus 1 kilogram fata de ieri dimineatza ceea ce e super ok smile.gif . Oricum nu ma entuziasmez prea tare pt ca vreau sa vad maine ce greutate am dupa ce azi o sa tin WW normal. Noni nu cred ca e de la banana sau tigari, cred ca depinde de organism, oricum e in minus nu in plus asa ca be happy floare.gif
daconst
Felicitari pentru cintar,May,Dana,Noni (nu conteaza ca sunt doar 200g) cheer.gif
Deea
pup fetele

imi cer scuze ca nu am mai scris de mult dar sunt f.f.f stresata nu pot sa fac nimic altceva decat munca si noaptea ma trezesc cu gandul la ceva de la servici....in ritmul asta o iau razna cat de curand.

Dana la Alexia nu am vazut mari schimbari de cand mananca diversificat, adica are zile in care mananca f. bine si zile in care nu prea vrea sa manance, per total e ok.

Bubbles multumesc pentru urari si pupici.
May
Multumesc dana pupic.gif

Deea hug.gif
alandana
Ieri am fost si la masaj si impachetari ( care poate ca au ajutat ) si am facut si 5 min de bicicleta ( gafaiam de numa-numa).

Azi incerc sa rezist 10 min. Nu inteleg cum pot sa fac fitness 2 ore si gafai dupa 5 min de bicicleta.
anaoi
mai stim noi pe unul care rezista numa 30 min pe bicla. buf.
BLUELIFE
CITAT(Pisik @ 03-05-2007, 01:33 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 03-05-2007, 01:13 PM) *

TE BAAAAAAAT devil.gif

Stiam ca esti invidioasa,dar chiar asa??????????? lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
stai ca o ajut si eu...eu tin si ea da....
Pisik
CITAT(anaoi @ 03-05-2007, 02:44 PM) *

mai stim noi pe unul care rezista numa 30 min pe bicla. buf.

eu aseara am rezistat numai 15 minute. bine ca si facea ea ca toti dracii si mi-a fost teama sa mai fac dar si obosisem tare; cu regimul asta mi-e teama sa abuzez de sport, fac si eu cat sa nu zic ca nu fac
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 03-05-2007, 02:47 PM) *

war.gif Va dau si voua cate o limba...gura...,bucatica de inghetata...of ma faceti sa vorbesc interpretabil... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Tzutzi80
CITAT(BLUELIFE @ 03-05-2007, 02:53 PM) *

war.gif Va dau si voua cate o limba...gura...,bucatica de inghetata...of ma faceti sa vorbesc interpretabil... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Mai bine tine-o pentru tine! devil.gif
michelle
CITAT(alandana @ 03-05-2007, 02:43 PM) *

Ieri am fost si la masaj si impachetari ( care poate ca au ajutat ) si am facut si 5 min de bicicleta ( gafaiam de numa-numa).

Azi incerc sa rezist 10 min. Nu inteleg cum pot sa fac fitness 2 ore si gafai dupa 5 min de bicicleta.

Dana, imi place avatarul tau, arati super!
Referitor la oboseala.. bicicleta e exercitiu aerob, iar fitness-ul e anaerob.
Tzutzi80
CITAT(michelle @ 03-05-2007, 02:57 PM) *

CITAT(alandana @ 03-05-2007, 02:43 PM) *

Dana, imi place avatarul tau, arati super!
Referitor la oboseala.. bicicleta e exercitiu aerob, iar fitness-ul e anaerob.

Pai...gata! Am gasit! Eu cand ma gandesc la aerob/anaerob, ma gandesc automat la bacterii. SI cum bacteriile nu imi plac, ca imi amintesc de reclamele la RAID, probabil in mintea mea incalcita, se face legatura intre bacterii = cah, deci .... sport= cah naughty.gif
BLUELIFE
CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 02:56 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 03-05-2007, 02:53 PM) *

Mai bine tine-o pentru tine! devil.gif

Ahhh,deci vrei si tu inghetata?
May
BLUELIFE ne dai o limba? w00t.gif Vezi ca noi numai la prostii ne gandim naughty.gif naughty.gif naughty.gif blushing.gif

tzutzi ce explicatiune ai gasit domne`, premiul Nobel cu felicitari!!!!!! Super tare frate lol.gif
BLUELIFE
CITAT(Maybeline @ 03-05-2007, 03:02 PM) *

BLUELIFE ne dai o limba? w00t.gif Vezi ca noi numai la prostii ne gandim naughty.gif naughty.gif naughty.gif blushing.gif

tzutzi ce explicatiune ai gasit domne`, premiul Nobel cu felicitari!!!!!! Super tare frate lol.gif

Pai,devenise oarecum trista atmosfera si m-am gandit sa va mai descretesc fruntile oarecum hug.gif
anaoi
lol.gif lol.gif lol.gif
BLUELIFE
Iar raspunsul este"maybe it's maybeline"
himere2005
ella, ce mai faci? esti bine?
alandana, chiar vroiam sa-ti zic si eu de avatar, dar mereu uitam doh.gif
may, nu stiu de ce, dar parca nu prea m-am speriat, eram cam la 10 m cred de ea, parca dorm pe mine sau nu stiu cum, dar raman rece la unele situatii in care late ori intram in panica. de ex. cand are bia febra mare...fac ce trebuie facut, dar nu mai am frica aia. adevarul ca am avut noroc, tocmai o luasem pe bia de langa masina...era foarte aproape de masina cam cu 5 minute inainte sa se produca accidentul ca la ea tot ce huruie e obiect interesant. bine ca in final totul a iesit bine, numai pagubele au ramas...oricum era o dacie mai veche
deea, ai grija de tine...poate e bine din cand in cand sa incerci sa te relaxezi...5-10 minute de muzica sau ceva care sa-ti faca placere, macar te scoate din starea de stres. alexia nu te simte? pe mine ma simte bia si isi cam schimba atitudinea in functie de starea mea. caut pe cat posibil sa ma mentin cu zambetul pe buze
Tzutzi80

Ne da, ca e fata buna, ne da o limba inghetata devil.gif (acum blue sa nu te superi pe mine, sper ca tii la glumele mele proate)

May....spiritul leonin se dezlantuie lol.gif

Cat despre autografe...declar sesiunea deschisa )).gif lol.gif
BLUELIFE
Ar cam incape o cura de BB dupa acest 1Mai plin de papi satios si cu colesterol

CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 03:09 PM) *

Ne da, ca e fata buna, ne da o limba inghetata devil.gif (acum blue sa nu te superi pe mine, sper ca tii la glumele mele proate)

May....spiritul leonin se dezlantuie lol.gif

Cat despre autografe...declar sesiunea deschisa )).gif lol.gif

La cata fierbanteala este aici numai una inghetata ne-ar racori...eu nici nu stiu la ce prostii va ganditi ... angel.gif e vorba de inghetata,nu? lol.gif lol.gif lol.gif
May
Parca si aud cu face limba inghetzata cand ma atinge: tzsssssssss tzsssssssss si s-a topit lol.gif lol.gif
Tzutzi80
CITAT(Maybeline @ 03-05-2007, 03:14 PM) *

Parca si aud cu face limba inghetzata cand ma atinge: tzsssssssss tzsssssssss si s-a topit lol.gif lol.gif

Pai daca esti fierbinte pupic.gif Concluzia: cine are limba inghetata sa i-o trimita lui May si din doua tzsssssssss tzsssssssss sa si topit lol.gif naughty.gif
Ella79
CITAT(himere2005 @ 03-05-2007, 03:08 PM) *

[

Himere, multumesc frumos de intrebare. Dar sincer, nici eu nu stiu daca sunt bine sau nu, nici eu nu stiu ce mai fac.
Am fost la mare in week-end-ul asta si a fost super super frumos. Iar sambata plec la Roma si apoi la Bruxelles, deci 2 saptamani sunt plecata.
Cu Mihai... lucrurile sunt tot in coada de peste. Iar eu nu mai stiu ce vreau, ce sa fac, e o mare harababura in capul meu...
Tzutzi80
CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 03:17 PM) *

Pai daca esti fierbinte pupic.gif Concluzia: cine are limba inghetata sa i-o trimita lui May si din doua tzsssssssss tzsssssssss sa si topit lol.gif naughty.gif

Iar cei cu spirit intreprinzator, sa fie pe faza sa capteze aburii produsi, care pot invarti o turbina micuta si uite asa producem energie electrica pentru neuroni....sa ne mai iluminam si noi
BLUELIFE
Ok ,plec acum dar revin maine cu limbi...scuzati forte noi.Ceaoooo!!!!!!! lol.gif lol.gif lol.gif
alandana
CITAT(Ella79 @ 03-05-2007, 03:17 PM) *

CITAT(himere2005 @ 03-05-2007, 03:08 PM) *

[

Himere, multumesc frumos de intrebare. Dar sincer, nici eu nu stiu daca sunt bine sau nu, nici eu nu stiu ce mai fac.
Am fost la mare in week-end-ul asta si a fost super super frumos. Iar sambata plec la Roma si apoi la Bruxelles, deci 2 saptamani sunt plecata.
Cu Mihai... lucrurile sunt tot in coada de peste. Iar eu nu mai stiu ce vreau, ce sa fac, e o mare harababura in capul meu...

Lasa Ella, poate calatoria la Roma si Bruxelles o sa te faca sa vezi lucrurile mai detasat.
soranutza
Tananaaaaa, iata ca a revenit si oaia pierduta. N-am citit decat in diagonala pentru ca m-am grabit sa postez. Ma bucur ca sunteti inca pe baricade si consecvente! Vad si nickuri noi, sper sa ajung sa va cunoasc pe toate pe rand.

Noi in sfarsit ne-am mutat la casa, asa ca zilnic am de lucru. Majoritatea lucrurilor noastre sunt in cutii, nici nu mai stiu unde sa caut cand imi trebuie ceva )).gif Incet, incet or sa se termine toate si o sa ma pot bucura de noua viata.

Dieta nu am mai tinut deloc. M-am comportat ca si cum as fi fost la cura de ingrasare. Cura mea de ingrasare a avut succese, acum am ajuns la o greutate de care mi-e rusine. De duminica am inceput din nou sa numar, vreau sa arat mai omeneste pana in vara!

Nu stiu daca stiti, m-am intalnit cu Pisik saptamana trecuta cand a venit aici in interes de serviciu. A fost una din cele mai placute surprize pentru mine din ultima vreme. E o fata extraordinara, am vorbit ore-n sir si nu am epuizat subiectele, astept cu nerabdare sa mai vina pe aici. Va pup pe toate!
anaoi
CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 03:19 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 03:17 PM) *

Iar cei cu spirit intreprinzator, sa fie pe faza sa capteze aburii produsi, care pot invarti o turbina micuta si uite asa producem energie electrica pentru neuroni....sa ne mai iluminam si noi

cred ca intram la sauna si ne topim si mai si...dupa ce ca suntem firavi, vrei sa ne mai si aburesti??? blum.gif
Pisik
CITAT(soranutza @ 03-05-2007, 03:51 PM) *

Tananaaaaa, iata ca a revenit si oaia pierduta. N-am citit decat in diagonala pentru ca m-am grabit sa postez. Ma bucur ca sunteti inca pe baricade si consecvente! Vad si nickuri noi, sper sa ajung sa va cunoasc pe toate pe rand.

Noi in sfarsit ne-am mutat la casa, asa ca zilnic am de lucru. Majoritatea lucrurilor noastre sunt in cutii, nici nu mai stiu unde sa caut cand imi trebuie ceva )).gif Incet, incet or sa se termine toate si o sa ma pot bucura de noua viata.

Dieta nu am mai tinut deloc. M-am comportat ca si cum as fi fost la cura de ingrasare. Cura mea de ingrasare a avut succese, acum am ajuns la o greutate de care mi-e rusine. De duminica am inceput din nou sa numar, vreau sa arat mai omeneste pana in vara!

Nu stiu daca stiti, m-am intalnit cu Pisik saptamana trecuta cand a venit aici in interes de serviciu. A fost una din cele mai placute surprize pentru mine din ultima vreme. E o fata extraordinara, am vorbit ore-n sir si nu am epuizat subiectele, astept cu nerabdare sa mai vina pe aici. Va pup pe toate!

Bine ai revenit dulcica si spor la casuta! Imi pare rau ca pana la urma ne-am luat cu vorba, cu papa si nu am mai mers sa vad si eu cuibusorul vostru. Dar la urmatoarea vizita nu mai scapati blum.gif
Stai linistita, ca dupa ce ai papat la restaurant nu mi s-a parut cum ca ai fi la ingrasare, eu cand nu tin dieta pap mult mai mult si mai aiurea blushing.gif
Cum mai merge cu bicla? Sper ca o folosesti ca daca nu...bataita blum.gif

Te pup dulce si ma bucur ca ai revenit pupic.gif hug.gif
soranutza
Hehe, Pisikule, de-ai stii tu ca eu de rusine am fost asa de cuminte blushing.gif Tu te uitai la salate si la chestii cu cat mai putine calorii... De n-ai fi fost acolo cu siguranta mi-as fi comandat altceva. naughty.gif sorry.gif
Pisik
CITAT(soranutza @ 03-05-2007, 04:05 PM) *

Hehe, Pisikule, de-ai stii tu ca eu de rusine am fost asa de cuminte blushing.gif Tu te uitai la salate si la chestii cu cat mai putine calorii... De n-ai fi fost acolo cu siguranta mi-as fi comandat altceva. naughty.gif sorry.gif

lol.gif lol.gif lol.gif esti mortala
hug.gif
anaoi
dylly va pupiceste in crestet si spera sa va gaseasca topite maine pe toate !!!!!!!!!
Amazoana
CITAT(anaoi @ 03-05-2007, 04:35 PM) *

dylly va pupiceste in crestet si spera sa va gaseasca topite maine pe toate !!!!!!!!!

Si eu te pup pe tineeeeeeee pupic.gif
Ella79
Am aterizat si eu acasa si nu mai stiu ce sa fac mai intai. spal, calc, fac bagaje, la 6 merg la manichiura, la 8 merg cu fetele la cafenea (deja a devenit obisnuinta... )).gif )
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.