am venit de la o plimbarica cu peripetii
ne plimbam pe strada si o masina a luat foc chiar langa noi

am telefonat la 112 ca altceva nu am stiut ce sa fac, insa ma gandeam la reactia oamenilor care se strangeau ca la urs si se uitau cum omul se chinuie cu masina si a pompierilor care au venit cred ca la vreo 6-7 minute de la apel. vai de f...nostru

saritori mai suntem...noroc ca era cineva care a adus apa si avea si posesorul masinii un stingator, dar chiar nu putea face fata...eu am stat vreo 2-3 minute, dupa care am plecat, eram curioasa daca se mai amelioreaza situatia...
in sfarsit mi-am facut curaj sa o las pe bia sa mearga singura pe un drum drept, eu ma ascundeam dupa pomi si ea trebuia sa ma gaseasca ca altfel brate scria pe mine
dana, fata mea a mancat cred eu bine pana la o luna san. dupa aia, exasperata ca tot plangea seara, i-am introdus suzeta. asa adormea, fara suzeta totul era un chin pentru mine. de cand cu suzeta nu a mai vrut san si pe parcurs, laptele era din ce in ce mai putin, eu necajita ca nu mai puteam pleca de acasa deloc ca tot timpul vroia sa manance la piept (si nici nu mai aveam la un momnt dat lapte, aveam rani), i-am introdus formula pe la 2 luni Humana. la 3 luni deja nu mai aveam lapte deloc, asa ca era alimentata cu lapte praf...asta pana la 6 luni. ii dadeam in plus doar sucuri de fructesi eventual mar cu biscuite pe care-l cam respingea. la 6 luni ori ca era sclifosita ori din cauza dintilor ori din cauza ca era cam nervoasa din cauza ca nu reusea sa doarma imi dadea tot timpul peste mana si tinea dintii inclestati dupa vreo 2 lingurite

...acum e mai bine ca nu am asa restrictii mari, in sensul ca pot sa-i dau si alimente care sub un an nu prea sunt permise...cam asa s-a manifestat bia. nu se omoara ea cu mancarea, nici cu legumele (apopos de ce ma intreba ieri emu), in schimb mai mananca fructe, branza, carne, peste.cred ca o sa-i dau si supliment de vitamine. si inca ceva, in momentul aparitiei dintilor, iarasi nu mananca bine, dar se regleaza pe parcurs