Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Pisik
CITAT(Ella79 @ 03-05-2007, 05:08 PM) *

Am aterizat si eu acasa si nu mai stiu ce sa fac mai intai. spal, calc, fac bagaje, la 6 merg la manichiura, la 8 merg cu fetele la cafenea (deja a devenit obisnuinta... )).gif )

Bravo! Distractie placuta, simte-te bine!

Imi place avataru tau )).gif
Ella79
Da Pisik, si mie mi-a placut mult imaginea asta... )).gif Mi se potriveste momentan.. )).gif
Adevarul e ca sunt atat de bulversata incat n-am stare, nu pot sa stau singura in casa cu nici un chip. Cum spunea si Alandana poate ca plecarea asta la Roma o sa ma ajute sa imi limpezesc putin gandurile.
Acum e in faza in care e putin gelos. Ieri am fost cu o prietena la solar si dupa aia la Plaza. Nu m-a crezut asa ca a intrebat-o pe aia direct unde suntem. Azi i-am zis ca merg la manichiura. Si m-a anuntat ca vine pana acolo ca e imperios necesar sa imi dea niste foi... nu le poate lasa nici acasa, nici la portar, nici la cutia de scrisori.... nicaieri. Vine dupa mine la manichiura.
El inca nu stie ca diseara ies iarasi cu fetele. Sunt curioasa ce fata face cand afla...
E ciudat rau. Asa un om ciudat eu n-am mai intalnit. El e cel care vrea sa ne despartim si tot el ma supravegheaza din scurt..
Sunt ingrozitor de obosita. Te rog sa ma crezi ca nu mai rezist mult...
axe10
Vad ca iar lucrurile au degenerat...nu stiu cum se face dar eu nu sunt prezenta deloc la discutiile astea...
Am fugit azi de la servici ca barbatul nu gasea niste acte...am rezolvat pana la urma...maine sper sa primesc raspuns pozitiv de la banca.
Am reusit sa gasesc si loc unde sa mergem in vacanta din iunie, o sa mergem mai multe familii cu copii..s-au facut rezervarile si maine cred ca ma duc sa achit o parte din bani. Sunt libera maine asa ca o sa ma rasfat cu o epilare ca tare impadurita sunt (noni te tin la curent...despre preturi).

Sunt tare cuminte dupa abuzul de marti...asa ca azi am mancat asa:
cafea-0p
lapte 0.1%-0.5p
iaurt 0.1%-1p
branza dietetica cu 25%su-6.2p
cartofi fierti cu lamaie-2p
salata castraveti cu ulei si marar-1p
ghiveci legume-2p
piept de pui la gratar-2.5p
masline verzi-1p
paine-1p
extralegume-1p
crakeri-1.5p

total 20.7....cu o depasire de doar 0.7p...dar la cate legume am bagat...
O sa inchei seara cu capsuni....cam in 2 ore.

Va pup si va doresc distractie placuta in continuare!
alandana
Si nu ne spui si noua unde mergi in concediu?
axe10
CITAT(alandana @ 03-05-2007, 06:26 PM) *

Si nu ne spui si noua unde mergi in concediu?

Pai nu v-am zis...in Grecia acum in iunie...si sper Tenerife in septembrie.
Acum merg in Halkidiki, bratul Sitonia, la un hotel de 4 stele cu demipensiune la pretul de numai 2000 ron pt 8 zile cu transport propriu.
himere2005
ella, voi 2 va iubiti mult, dar e bine ca-l faci sa realizeze asta...eu te vad pe tine stapana pe toate planurile si pe el putin necopt, dar se vede din privirea ta cat il iubesti...asta e parerea mea...sa traiti fericiti impreuna wink1.gif
sorana, bine ai revenit printre noi, tare mult imi placeau postarile tale...ai mai facut salata beuf? )).gif
pisik, am impresia ca si tu tot de jena soranei te-ai uitat dupa salate ca si eu as fi facut la fel )).gif

monic, au plecat musafirii? smile.gif
axe10
CITAT(himere2005 @ 03-05-2007, 07:28 PM) *

pisik, am impresia ca si tu tot de jena soranei te-ai uitat dupa salate ca si eu as fi facut la fel )).gif

nu cred....
Ella79
CITAT(axe10 @ 03-05-2007, 06:11 PM) *

Vad ca iar lucrurile au degenerat...nu stiu cum se face dar eu nu sunt prezenta deloc la discutiile astea...

de ce spui asta??

Himere, vezi bine lucrurile, nu stiu insa daca si partea cu "va iubiti mult", asupra careia nici eu nu ma mai pot pronunta..
Ai primit atunci pozele?
himere2005
da, ella, pur si simplu superbe, mie una imi vine sa va mananc pe amandoi de dragi ce imi sunteti, mai am eu cateva cupluri pe site care imi sunt dragi de mor pupic.gif
axe, eu am facut o glumita...stiu ca pisik e fata constiinciosa grin.gif ...eu sunt aia mai pofticioasa cred blum.gif

o seara placuta in continuare....maine pun si meniul smile.gif
May
Mentionez ca mesajul de mai jos contine ingrasacioase, asa ca il cititi pe proprie raspundere grin.gif

Pfffff gata treaba pe ziua de azi... a trebuit sa fac praji pt maine ca sa duca Remy la lucru ( bombe si ``tavalita``) si acum am saratele la cuptor. Sper sa le placa colegilor lui prajiturile ca tare le-am mai bibilit sa arate bine si sunt epuizata. Tin sa mentionez ca nu am mancat nici una, doar la bombe am gustat aluatul sa vad daca are destul rom cheer.gif
himere2005
may? maine ii dai ceasul? de abia astept sa ne zici reactia grin.gif maine il felicitam
Ella79
Si eu tot ceas i-am cumparat lui Mihai. Sambata e ziua lui. E sezonul ceasurilor... )).gif
ALICE
Azi am facut a doua sedinta de electrostimulare. Ramonaaaaaaaaaaaaaaa de ce nu ai zis ca doare asa tare.Bine ca am platit inainte,ca nu ma mai duceam.
alandana
Electrostimulare? Cum e? Cat costa? Cate sedinte trebuiesc? Ce efecte au?
otilici
Postez si eu meniul meu pe ziua de azi:
paste - 2p
carne de pui - 4p
cafea - 0p
2 mere - 0p
paste - 4p
carne pui - 4p
iaurt cu fructe - 6p
Pana acum sunt 20p,trebuie sa mai pap de 4p.Cred ca mai bag o banana...si altceva nu stiu,dar ma cam feresc de paine si dulciuri,in plus ma simt satula...poate strang pt.zilele urmatoare si gata.
axe10
CITAT(Ella79 @ 03-05-2007, 07:39 PM) *

CITAT(axe10 @ 03-05-2007, 06:11 PM) *

de ce spui asta??

Faceam o gluma referitor la discutia despre limbi de mai devreme...

CITAT(ALICE @ 03-05-2007, 08:48 PM) *

Azi am facut a doua sedinta de electrostimulare. Ramonaaaaaaaaaaaaaaa de ce nu ai zis ca doare asa tare.Bine ca am platit inainte,ca nu ma mai duceam.

Daca te-a durut inseamna ca nu au fost pusi corect electrozii sau ia dat prea tare ca intensitate din prima...trebuie sa te lase pe tine sa-i poti regla...eu de ex pe partea din spate a picioarelor nu suport prea tare.

Acum fie vorba intre noi...la mine nu a avut nici un efect...
May
Maine se sarbatoreste cu colegii, sambata cu familia si prietenii asa ca ceasul i-l dau sambata. Ziua lui este normal pe 6, adica duminica, dar o face sambata ca sa stea lumea mai mult. In lumanari o sa sufle la ora 00.00 cand de fapt e ziua lui cu adevarat si de abia atunci ii dau ceasul. Desi stie ca nu am bani, stie ca sunt in stare de orice si cred ca se asteapta la ceva din partea mea. Cand o sa vada ca toata seara nu ii dau nimic, o sa se convinga de faptul ca eu chiar nu i-am luat nimic si apoi... SURPRIZAAAA yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Ella79
Alandana, reclamele la electrostimulare spun ca o sedinta echivaleaza cu 6 ore de fitness. Teoretic, electrostimularea iti intareste musculatura si slabesti.
La mine efectul a fost ZERO, NADA, TIMP PIERDUT.
La mine au avut putin efect anticelulitic termocuverta + drenaj limfatic. Dar nici astea nu sunt spectaculoase si costa o gramada.
Axe, scuze, dar n-am fost pe faza la discutia despre limbi. D'aia nu pricepeam nimic... )).gif

Eu acum am terminat de spalat si de calcat. Urasc sa calc. Ma simt atat de obosita de zici ca am carat saci de ciment.
Ma duc sa fac o baie si sa ma bag in pat. Maine am de alergat dupa biletele de avion, asigurarile medicale, la cosmetica, la solar, sa fac bagajul pt amandoua plecarile si... poate il serbez pe Mihai maine, ca sambata clar n-am cand...
Colac peste pupaza cica e greva la Alitalia. sa va uitati la televizor si daca vedeti o nebuna care va face cu mana sa stiti ca eu sunt, zac pin aeroport.. )).gif

May
Sper ca se termina greva pana plec eu in tara doh.gif . Pupici pupic.gif si bafta multa floare.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 03-05-2007, 10:31 PM) *

Sper ca se termina greva pana plec eu in tara doh.gif . Pupici pupic.gif si bafta multa floare.gif

Ei, se termina, poti sa fii sigura. Dar daca ai de ales, nu lua la Alitalia ca sunt cei mai varza dintre toti.
Italieni fac mereu asa. Fac greva vreo 2 - 3 zile, dupa aia dau drumul la zboruri dar cica sunt in greva auxiliarii si dispar bagajele ca la balamuc iar compania nu raspunde pt ele, ca doar e greva, dupa aia reintra in normal maxim 6 luni. Si tot asa o tin.
Mie odata mi-a disparut complet o valiza. Pur si simplu a disparut de pe fata pamantului. Era, intamplator, plina cu haine nou-noute de la Max Mara, o cumparasem special in acest scop. Iar compania nu si-a asumat nici o raspundere pt ca pe biletele lor scrie micut de tot ca daca auxiliarii au greva compania nu raspunde pt bagaje. E singura companie din lume care are o astfel de prevedere.

May
Whattttt ??? w00t.gif w00t.gif w00t.gif Pai mi-am rezervat biletele de 2-3 saptamani deja cu Alitalia, la sfatul lui sexy ca sunt ieftini si buni, printr-o agentie care este a nasei ei w00t.gif. Nu as vrea in nici un caz sa imi pierd bagajul sau sa se intample ceva fix in ziua in care vreau sa merg eu in tara... chiar nu stiu ce sa fac acum. Biletele pot fi anulate si schimbate pe alta linie aeriana dar cand ma gandesc la cat am frecat-o pe tanti aia la cap cu biletele astea, sa o frec iar... cred ca ma duc la o agentie de pe aici ca sa nu o mai stresez pe saraca femeie. Sper doar sa nu se supere sexy sad.gif
May
Cred ca maine o sun si pe sexy sa vad ce zice si ea sad.gif. Ea mi-a spus ca a mers de multe ori cu Alitalia si a fost totul ok
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 03-05-2007, 10:08 PM) *

Maine se sarbatoreste cu colegii, sambata cu familia si prietenii asa ca ceasul i-l dau sambata. Ziua lui este normal pe 6, adica duminica, dar o face sambata ca sa stea lumea mai mult. In lumanari o sa sufle la ora 00.00 cand de fapt e ziua lui cu adevarat si de abia atunci ii dau ceasul. Desi stie ca nu am bani, stie ca sunt in stare de orice si cred ca se asteapta la ceva din partea mea. Cand o sa vada ca toata seara nu ii dau nimic, o sa se convinga de faptul ca eu chiar nu i-am luat nimic si apoi... SURPRIZAAAA yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Oare rezisti atat? Cand ii vei vedea fata iscoditoare, privirea "cautatoare" nu cred ca nu i-l vei da....eu una nu rezist....
Abia astept sa ne povestesti reactia lui. Pup
Ella79
hei, May, stai asa!!! Eu zic sa nu le schimbi. Nu e obligatoriu ca daca eu am avut probleme cu Alitalia sa ai si tu. Si nu e obligatoriu nici ca daca eu am o parere proasta despre ei, sa am si dreptate.
Poate la mine a fost doar un sir de intamplari nefericite, o coincidenta si atat.
Nu te apuca acum sa schimbi biletele doar pt ca unei necunoscute de pe un forum i se pare ca e o companie proasta. Daca Sexy a zburat de mai multe ori cu ei si nu a avut nici o problema, 99% n-o sa ai nici tu. Si daca vor fi in greva cand pleci tu, atunci fie te trimit cu alta companie, fie iti amana plecarea, fie te despagubesc si te descurci tu. Dar Alitalia sta in greva, de obicei, 2 - 3 zile.

Acum imi pare rau ca m-am apucat sa iti spun ce am patit...
ina_ceva
Si eu am un prieten care si-a piedut bagajele la Alitalia si am mai auzit de cateva cazuri; chiar mi-am cautat bilete pentru a pleca si ma feresc sa iau de la ei, pentru a nu avea probleme cu bagajele unsure.gif
Ella79
CITAT(ina_ceva @ 03-05-2007, 11:25 PM) *

Si eu am un prieten care si-a piedut bagajele la Alitalia si am mai auzit de cateva cazuri; chiar mi-am cautat bilete pentru a pleca si ma feresc sa iau de la ei, pentru a nu avea probleme cu bagajele unsure.gif

hai mai Ina, zau, cred ca ne omoara May pe amandoua acum. )).gif
May
Pfff gata ca m-am mai calmat ca ma agitasem rau de tot. Fiind prima data cand zbor singura ( am mai fost doar o data cu parintii dar eram mai mica si nu imi mai amintesc nimic ), Remy nu a zburat niciodata, sunt un pic nesigura. Stiu ca ai dreptate, m-a mai calmat si socrela, care in ultimul timp se comporta dubios de frumos cu mine dry.gif. Oricum o sun maine pe sexy sa mai vb cu ea. Ai dreptate ca daca i se intampla cuiva ceva rau, asta nu inseamna ca se intampla la fiecare. Si nu iti mai spune ``necunoscuta de pe forum`` caci nu esti asta in nici un caz pt mine give_rose.gif . Sper sa fie bine, oricum socrii mei pleaca cu o luna inaintea noastra tot cu Alitalia. Mersi mult hug.gif pupic.gif

na, acum vine si ina, mai fratilor voi vreti sa nu mai domr in noaptea asta? )).gif
ina_ceva
Ei, cum sa nu dormi pupic.gif
Ti-am zis doar parerea mea. Stiu ca poate e ciudat, dar ai putea sa dai un search pe google si vei mai vedea pareri ale altor persoane despre companiile aeriene grin.gif
Ella79
CITAT(Maybeline @ 03-05-2007, 11:35 PM) *

Si nu iti mai spune ``necunoscuta de pe forum`` caci nu esti asta in nici un caz pt mine give_rose.gif .

Multumesc mult May! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif Esti o doamna! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

PS. Mi-a cazut o plomba si am ditamai gaura in masea. Nu ma doare nimic, dar totusi... Acu' ce naiba ma fac, ca timp de plombe n-am doh.gif doh.gif doh.gif Oi rezista 2 saptamani sau ma intorc stirba?? lol.gif lol.gif
ina_ceva
May, cauta pe paginile urmatore dupa cuvantul alitalia wink1.gif

http://www.pigbrother.us/2006/10/26/air-sucks/
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.a...;TOPIC_ID=56615
http://forum.softpedia.com/lofiversion/ind...hp/t133938.html

Nu vrea sa-ti provoc insomnii, stiu ca si alte companii pierd bagaje, dar alitalia e prima pe lista lor

pupic.gif hug.gif
May
Eh, asta e acum, daca o fi sa se intample se intampla. Incerc sa nu ma mai stresez pt ca daca dau un search pe google sunt sigura ca gasesc despre fiecare linie aeriana cate ceva. Asta e, data viitoare o sa tin cont de asta. Multumesc floare.gif
May
Bineinteles ca m-am uitat pe site-urile date de ina si 99% au avut probleme cu Alitalia si nu am de gand sa stau cu morcovul in fund, asa ca maine ma duc la agentia de unde si-a luat si socrela biletele si ma interesez de altceva. Pe tanti pe care mi-a recomandat-o sexy nu mai vreau sa o stresez ca deja i-am scos peri albi sad.gif . Pfffff macar bine ca am aflat la timp
May
Si totusi cred ca o mai stresez putin pe tanti.... oare pana maine cate idei imi mai vin? doh.gif

Voi ce mai ziceti fetelor? Nu aveti somn? smile.gif
Tulip
Neata,fetelor!!!!

Haidti la o cafeluta,am facut pt. toata lumea!!!

May,sunt tare curioasa cum o sa procedezi pana la urma! wink1.gif

Noi avem azi festivitatea de incheiere a facultatii,plecam la Sibiu pe la 9 dry.gif
Nu prea am chef de asa ceva,pt. ca mi-e groaza de licenta,plus ca nici lucrarea de diploma nu e nici pe departe gata sad.gif

alandana
Buna dimineata. Baut cafeluta. Am pus alta proaspata pentru voi.

May - eu cred ca nu e cazul sa te stresezi . Alitalia o mai pierde din bagaje dar nu le pierde intotdeauna. Am avut clienti care le-au pierdut cu Lufthansa. Accidente se pot intampla. Or mai fi azi in greva?

Urcat pe cantar - 51 kg ( deci +0.5 fata de ieri).
Tot a ajutat dieta lichida la ceva. Asa ca am sa continui.Ieri am mancat de 16 p pana la urma. Azi voi incerca sa fiu mai cuminte.
Meniul de ieri
- iaurt 2 p
- 1 felie paine 2 p
- 2 felii sunca - 1 p
- 2 mere mici - o p
- 1 salata verde+ rosii + ceapa + 1 conserva ton - 5 p ( cu tot cu ulei)
- salata de telina+ rosie+ 2 chiftele + 1 felie paine -6 p ( cred ca trebuia sa renunt la chiftele - dar mi-a fost pofta).
Azi cred ca voi incerca sa postesc - sa vad daca reusesc.
BLUELIFE
Tulip,ma inscriu la cafea
Buna dimineata tuturor!
Ella79
Neataaaaaaaaaaa
Eu mi-am luat deja o ditamai cana de cafea (multumesc Tulip) pt ca azi am o gramada de alergat.
In Bucuresti se pune pe ploaie, eu nu stiu unde mi-am lasat umbrela (ori acasa, ori la usa apartamentului, ori in lift) doh.gif Imaginati-va ca in casa, pe hol, am pus mana pe umbrela si cand am ajuns in fata blocului nu mai aveam umbrela. Sunt varza, e clar!!
BLUELIFE
Fetele,nu stiu cum sa atasez adresa dar votati-l va rog si pe piticul meu,este la pagina 5 ,BB Star,Flavius give_rose.gif http://lumeapiticilor.ro/?bbstar=show&offset=64

CITAT(BLUELIFE @ 04-05-2007, 08:28 AM) *

Fetele,nu stiu cum sa atasez adresa dar votati-l va rog si pe piticul meu,este la pagina 5 ,BB Star,Flavius give_rose.gif http://lumeapiticilor.ro/?bbstar=show&offset=64

Se pare ca totusi am reusit,si inca din prima. cheer.gif
Ella79
Mie imi spune ca "pentru a putea vota acest copil trebuie sa fiti autentificat". mad.gif Adica ce vor sa fac, sa imi fac cont la Lumea Piticilor?
BLUELIFE
CITAT(Ella79 @ 04-05-2007, 08:35 AM) *

Mie imi spune ca "pentru a putea vota acest copil trebuie sa fiti autentificat". mad.gif Adica ce vor sa fac, sa imi fac cont la Lumea Piticilor?

Nu stiu de ce asa mi-a zis si mie dar daca vrei iti dau parola si user-ul meu
Pisik
Neatza dragele!

Nu am cea mai buna stare, m-am certat cu babu aseara, pe tampenii evident, pe maruntisuri care ne macina. Si stiu ca discutiile astea nu ne fac bine deloc la ce vrem noi sa indreptam. Suntem amandoi stresati, ingandurati, fie de serviciu, fie de probl medicale si ne varsam unul pe altul.
O sa incerc sa fiu eu prima mai toleranta si poate apoi lasa si el de la el

Cu serviciul, sunt total lipsita de chef, noroc ca e vineri. Am fost aseara la un interviu, dar nu ma pot pronunta inca

Cu dieta, aseara am "calcat stramb, adica am papat seara si un colt de paine graham si apoi la un eveniment la care am fost si unde erau toate bunatatile am ales si eu jumate de mar si un pahar cu suc de portocale fara zahar blushing.gif
Dar nu cred ca sunt abateri asa mari....
Cantarul nu scade sub 72 nici sa il tai, imi face niste nervi de moooor devil.gif dar o sa incerc sa mai am rabdare, sa vad poate simt ceva pe haine...
ALICE
CITAT(alandana @ 03-05-2007, 09:23 PM) *

E nasol de tot.Sau mi-am facut eu alte ganduri.Dureros,dar doar pt cei care au celulita si sunt grasi.Pt ceilalti nu e asa dureros.E 150.000 sedinta.Pai depinde de corp.Pt mine cica 10 sedinte,ca eu am muuulta celulita si groasa mad.gif Efectul este de tonifiere si reducere a celulitei.Pt cei care au noroc,de slabire.Era acolo o femeie cam la 50 ani si vreo 80 kg.Ea cica dupa 7 sedinte a slabit 10 kg.La mine sigur n-o sa se intample asa
BLUELIFE
Votati Flavius,utilizator:bluelife,parola jr4R565C,Va multumesc floare.gif
anaoi
Alice...tanti aia minte daca spune ca a slabit 10kg numa cu electrostimulare.

May....hallllooooo dar dylly cu ce crezi ca a mers? bingo, cu alitalia....si stai ca dylly a avut si escala deci si mai mare probabilitatea sa i se piarda bagajele si nu i s-a intamplat nimic. am rugat la check-in sa puna prioritate pe bagaj si gata. pupic.gif

pisik...buf cu toate astea...dendritele lui dylly s-au incurcat si iti tin pumnii, de fapt firele, ca sa fie totul super ok in final... pupic.gif hug.gif

meeeeeeeeerrrrrrrrrrrrsssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiii muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllttttttttttttt pentru a n ceasca de cafea. give_rose.gif
Pisik
CITAT(ALICE @ 04-05-2007, 08:57 AM) *

CITAT(alandana @ 03-05-2007, 09:23 PM) *

E nasol de tot.Sau mi-am facut eu alte ganduri.Dureros,dar doar pt cei care au celulita si sunt grasi.Pt ceilalti nu e asa dureros.E 150.000 sedinta.Pai depinde de corp.Pt mine cica 10 sedinte,ca eu am muuulta celulita si groasa mad.gif Efectul este de tonifiere si reducere a celulitei.Pt cei care au noroc,de slabire.Era acolo o femeie cam la 50 ani si vreo 80 kg.Ea cica dupa 7 sedinte a slabit 10 kg.La mine sigur n-o sa se intample asa

M-as baga si eu, dar asa m-am saturat de nspe mii de chestii pe care dai banii si care nu dar rezultate, ca mai bine raman asa blum.gif
BLUELIFE
S-a scimbat regulamentul la BB star ,trebuie sa fii autentificat ca sa poti vota angry2.gif ce noroc pe mine
BLUELIFE
Oare unde mi-a disparut ticker-ul? huh.gif

Acum cred ca e ok,of cata treaba am cu ticker-ul asta
ALICE
CITAT(Pisik @ 04-05-2007, 09:07 AM) *

M-as baga si eu, dar asa m-am saturat de nspe mii de chestii pe care dai banii si care nu dar rezultate, ca mai bine raman asa blum.gif

Da,stiu.Daca nu ma slabeste,macar pt tonifiere.Ca am pielea creata pe picioare.Si dupa ce termin asta, fac si masaj cateva sedinte.
Amazoana
CITAT(anaoi @ 04-05-2007, 09:07 AM) *

meeeeeeeeerrrrrrrrrrrrsssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiii muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllttttttttttttt pentru a n ceasca de cafea. give_rose.gif

Neata
Uite o cafea mare si buna pentru tine. Am baut-o eu la Alba Iulia, pe o terasa. A fost super bunaaaaaaaaa

Imagine
anaoi
hug.gif hug.gif
pls la pachet destinatia bucuresti
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.