Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Amazoana
CITAT(anaoi @ 04-05-2007, 10:00 AM) *

hug.gif hug.gif
pls la pachet destinatia bucuresti

vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Fereste capul )).gif
BLUELIFE
Vin si eu la cafea cu voi yeah.gif yeah.gif
Amazoana
CITAT(BLUELIFE @ 04-05-2007, 10:04 AM) *

Vin si eu la cafea cu voi yeah.gif yeah.gif

Cu mult drag iti fac si tie una pupic.gif
anaoi
hm la mine a ajuns o cana cu apa si un plic de ceai d efructe d epadure....tu esti sigura ca ai trimis cafea?
Amazoana
Poate am gresit directia..... dry.gif ce faceti? cum te dimti Dylly?
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif
Ce vreme urata e afara, sper sa nu ploua mai tarziu dry.gif
Amazoana
Si aici e naspa....
anaoi
prea mult d elucru, prea putin timp.

dorm...asa ma simt.

CITAT(ina_ceva @ 04-05-2007, 10:18 AM) *

taci, taci, taci ca dylly te alearga pana iti dai duhul.dylly e in sacou, fara umbrela si are de umblat o groaza.
axe10
CITAT(BLUELIFE @ 04-05-2007, 09:02 AM) *

Votati Flavius,utilizator:bluelife,parola jr4R565C,Va multumesc floare.gif

Vezi ca e pe pag 6 nu cinci unde dai tu linkul...
Eu m-am autorizat...dar pana sa intru pe mail sa-mi i-au parola am zis sa o incerc pe a ta...avea 2 voturi...am folosit parola ta si mi-a zis ca deja am votat de la adresa asta de ip....cu toate ca eu nu o facusem...si tot 2 voturi au ramas...vezi sa nu se intamlpe ceva...intreaba daca pot vota mai multi de pe acelasi user...poate e o problema

Eu o sa intru in mail si o sa votez cu userul meu sa vad daca iese.

Puteati sa-mi trimiteti si mie o cafea relelor!

CITAT(anaoi @ 04-05-2007, 10:26 AM) *

dorm...asa ma simt.

TTTTTTTTRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZIIIIRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEAAAAAAAAA
AAAAA DDDDDYYYYYYYYYYYYLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

taci, taci, taci ca dylly te alearga pana iti dai duhul.dylly e in sacou, fara umbrela si are de umblat o groaza.

Dylly nu te-ai uitat pe fereastra?....un' ti-a fost capul.....?!
alandana
Dupa ce termin masajul anticelulitic poate ma bag la o electrostimulare - pare ieftin 150 lei - 10 sedinte.

Sunt asa de entuziasmata de dieta lunara cu cele 4 zile de lichide - imi dau seama ca am eliminat apa - dar poate a scazut si din grasime. Daca si maine am tot 51 scad tickerul.
BLUELIFE
CITAT(axe10 @ 04-05-2007, 10:31 AM) *

CITAT(BLUELIFE @ 04-05-2007, 09:02 AM) *

Votati Flavius,utilizator:bluelife,parola jr4R565C,Va multumesc floare.gif

Vezi ca e pe pag 6 nu cinci unde dai tu linkul...
Eu m-am autorizat...dar pana sa intru pe mail sa-mi i-au parola am zis sa o incerc pe a ta...avea 2 voturi...am folosit parola ta si mi-a zis ca deja am votat de la adresa asta de ip....cu toate ca eu nu o facusem...si tot 2 voturi au ramas...vezi sa nu se intamlpe ceva...intreaba daca pot vota mai multi de pe acelasi user...poate e o problema

Eu o sa intru in mail si o sa votez cu userul meu sa vad daca iese.

Puteati sa-mi trimiteti si mie o cafea relelor!

CITAT(anaoi @ 04-05-2007, 10:26 AM) *

dorm...asa ma simt.

TTTTTTTTRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZIIIIRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEAAAAAAAAA
AAAAA DDDDDYYYYYYYYYYYYLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Dylly nu te-ai uitat pe fereastra?....un' ti-a fost capul.....?!

da intr-adevar nu te lasa sa votezi de pe aceeasi parola decat o data sorry.gif aiurea,dar Flavius este la pagina data ultimul in coltul de jos dreapta,intr-o bluzita portocalie,preferata lui,cumparata de el din Selgros w00t.gif
dannette
Salutare!!! pupic.gif

Remember me?
Am intrat si eu sa va salut ca nu care cumva sa ma uitati de tot blushing.gif .

Nu am mai postat tocmai din cauza ca nu am mai avut nici o legatura cu WW (sau cu vreo alta dieta)
BLUELIFE
Ai dreptate,s-a modificat de azi dimineata,am corectat link-ul,si mersi pentru implicarea de care dai dovada,esti o dulce.Apropo nice avatar w00t.gif de cand esti asa dominatoare? lol.gif lol.gif lol.gif
axe10
CITAT(BLUELIFE @ 04-05-2007, 10:39 AM) *

da intr-adevar nu te lasa sa votezi de pe aceeasi parola decat o data sorry.gif aiurea,dar Flavius este la pagina data ultimul in coltul de jos dreapta,intr-o bluzita portocalie,preferata lui,cumparata de el din Selgros w00t.gif

Nope...la mine ajunge la pag 6 primul din coltul din stg...oricum nu are importanta...eu o sa-l votez dupa nume...cand o sa pot...ca acum nu pot sa-mi bag userul....mai revin...

Dannette....nu stiu cine esti...eu sunt mai noua. Bine ai revenit....ce delicios suna userul tau...tot Dana si tu?....ca sunt o gramada pe aici.

Apropos...Dany....ce faci iubita?...te-ai intepenit de la munca la casa sau de la servici!

CITAT(BLUELIFE @ 04-05-2007, 10:43 AM) *

Ai dreptate,s-a modificat de azi dimineata,am corectat link-ul,si mersi pentru implicarea de care dai dovada,esti o dulce.Apropo nice avatar w00t.gif de cand esti asa dominatoare? lol.gif lol.gif lol.gif

Nu prea sunt eu "pasare de noapte"...dar am zis ca poate se sperie kg si fug lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Pisik
CITAT(dannette @ 04-05-2007, 10:40 AM) *

Salutare!!! pupic.gif

Remember me?
Am intrat si eu sa va salut ca nu care cumva sa ma uitati de tot blushing.gif .

Nu am mai postat tocmai din cauza ca nu am mai avut nici o legatura cu WW (sau cu vreo alta dieta)

Buna Danette, nu te-am uitat. Cum stai cu kg? oricum tu erai o slabuta, dar te asteptam sa reincepi cand te simti tu in stare

Pupici pupic.gif

A, Himere, sa stii ca eu chiar eram cuminte cand m-am intalnit cu Sorana dar eu am mancat paste, un farfuroi imens la zece seara si ea peste cu legume si fara piureul de cartofi pe care i-l adusesera. Deci, ea a fost cumintica dintre noi tease.gif
ina_ceva
Unu calare pe una ii zice la ureke: - Iti place?
Ea raspunde: - Mai tareeeeeee
La care asta: - ITI PLAAAAAAAAAAAAAAAAACEEEEEEEEEEEEEEEEE????
anaoi
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dannette
Bine te-am gasit Axe!

Pisik, cu kilogramele nu stau prea bine, am mai pus cateva, nici nu mai indraznesc sa ma plang...
Sa incep o dieta imi trebuie ambitie multa si din pacate asa ceva lipseste tare mult la mine, mai ales acum cand am un program foarte dezordonat din cauza delegatiilor.
ina_ceva
Bine ai revenit, dannette! give_rose.gif

http://www.220.ro/Nichita_femeie_luptatoar...ntent11462.html lol.gif lol.gif lol.gif
BLUELIFE
CITAT(ina_ceva @ 04-05-2007, 10:56 AM) *

bang.gif bang.gif bang.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(BLUELIFE @ 04-05-2007, 11:19 AM) *

Mi-e ciuda ca nu pot asculta si eu ce zice, sunt la birou.... sad.gif
Pisik
CITAT(dulcikatty @ 04-05-2007, 11:22 AM) *

si eu la fel, dar imi pot imagina
anca veselie
salutare neuroanelor pupic.gif
eu m-am intors de la mare si am intrat fix in inchidere de luna sad.gif asa ca n-am reusit sa recuperez vreo 10 pagini.
nu am avut curaj sa ma cantaresc dupa dezmatul de o saptamana, dar, vazand ca nu reusesc deloc sa mananc cuminte si sa renunt la cioco am trecut de azi iar la YY. e cam frustrat, dar tre sa revin pe panta pozitiva de cumintenie. sunt cam dusa cu capu', o stare proasta si-s si frustrata... nu e bine...
axe10
CITAT(ina_ceva @ 04-05-2007, 10:46 AM) *

Unu calare pe una ii zice la ureke: - Iti place?
Ea raspunde: - Mai tareeeeeee
La care asta: - ITI PLAAAAAAAAAAAAAAAAACEEEEEEEEEEEEEEEEE????

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

De Nikita aia...rusine postului acasa....si mai ales emisiunii asteia....am mai prins si eu cate un reportaj din asta atat de tampit ca nu-ti vine sa crezi urechilor....Doamne ajuta ca ma duce capul!!!!

CITAT(anca veselie @ 04-05-2007, 11:55 AM) *

eu m-am intors de la mare si am intrat fix in inchidere de luna sad.gif asa ca n-am reusit sa recuperez vreo 10 pagini.
nu am avut curaj sa ma cantaresc dupa dezmatul de o saptamana, dar, vazand ca nu reusesc deloc sa mananc cuminte si sa renunt la cioco am trecut de azi iar la YY. e cam frustrat, dar tre sa revin pe panta pozitiva de cumintenie. sunt cam dusa cu capu', o stare proasta si-s si frustrata... nu e bine...

Lasa Ancutza ca-ti revii tu...deh...asa e dupa dezmataz....tot mai vrei.... naughty.gif
anca veselie
pupic.gif merci axe
axe10
Bluelife, eu nu mai reusesc deloc....nu ajung sa-mi ceara userum meu si ma vede tot cu userul tau...se pare ca am salvat parola ta....poti sa te interesezi cum sa fac....ca am incercat in toate felurile!
Pisik
CITAT(anca veselie @ 04-05-2007, 11:55 AM) *

Ancut, eu vorbesc eu aud, dar tot o sa vorbesc, doar doar m-oi auzi si tu )).gif
Nu te mai agita si sretsa, ca esti tocmai buna. Intra la mentinere, unde poti sa papi si cate un patratel de cioco, o prajiturica, ideea e sa nu abuzezi. Si stiu ca tu esti echilibrata, nu ca mine sa spargi o ciocolata odata si vreo 3 felii de tort blushing.gif . Pe bune, nu te mai chinui ca nu e cazul pupic.gif
BLUELIFE
CITAT(dulcikatty @ 04-05-2007, 11:22 AM) *

crede-ma ,n-ai pierdut nimic,vei dormi linistita la noapte si iti ramane un neuron in plus caci cam atat iti trebuie ca sa cuprinzi discursul godzilei.Of iar mi se nenoroceste internetul,scriu de 5 ori pana reusesc sa postez o data sorry.gif

CITAT(axe10 @ 04-05-2007, 12:00 PM) *

Bluelife, eu nu mai reusesc deloc....nu ajung sa-mi ceara userum meu si ma vede tot cu userul tau...se pare ca am salvat parola ta....poti sa te interesezi cum sa fac....ca am incercat in toate felurile!

anca veselie
pisikule, iti multu, dar stii ca fiecare are piticutzu lui blushing.gif si al meu mai are niste pantaloni in care vrea sa intre blushing.gif si crede-ma , ca atunci cand vad ca imi vine sa pap cioco in fiecare zi imi vine sa ma impusc sad.gif si... ma descurc cu cioco destul de bine, reusesc sa dovedesc 1 la 2 zile lejer, chiar mai repede )).gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 04-05-2007, 12:06 PM) *

pisikule, iti multu, dar stii ca fiecare are piticutzu lui blushing.gif si al meu mai are niste pantaloni in care vrea sa intre blushing.gif si crede-ma , ca atunci cand vad ca imi vine sa pap cioco in fiecare zi imi vine sa ma impusc sad.gif si... ma descurc cu cioco destul de bine, reusesc sa dovedesc 1 la 2 zile lejer, chiar mai repede )).gif

Dar nu-ti trece? Ca eu zic ca daca mananci o zi doua, se potoleste si-ti revii. Ce zici? pupic.gif
anca veselie
dulci, nu prea imi trece )).gif ca... am mancat de vinerea trecuta pana luni in fiecare zi... si tot mai am pofta...
alandana
Ce de planuri aveam entru azi si a venit fratele meu cu sandvisuri dela Sandvich factory - si nu am putut sa-l refuz.
Am mancat 1/2 dintr-un sandvich cu ton - oare cat sa-l punctez - 8 p ( o fi destul?)
May
Neatza smile.gif

Tocmai am vb cu sexy si a zis sa stau linistita ca ea numai cu Alitalia a mers si nu a patit nimic. Acum vine si dylly cu forte noi... pana la urma las asa biletele si ce o fi o fi. Doamne ajuta

Sexy nu mai intra pt ca de luni nu mai are internet si ea are un provider tare neserios care nu se sesizeaza sa rezolve problema dry.gif

In rest, azi trebuie sa fac curatenie in toata casa, sa ma duc sa cumpar farfurii pt ca s-au spart multe in ultimul timp si sunt cam la fix, mai am de facut si alte cumparaturi oricum, plus ce se mai poate face de azi pt maine

Pentru cele interesate si in special pt ella, acestea sunt servetelele cu care s-a bronzat sexy, facute de Dermofarm:

Imagine

Sper ca intelegeti ce scrie... a trebuit sa fac un screen shot ca sa reusesc sa vii le arat caci nu au un link direct care sa duca la ele
ALICE
Pai si cum ati rezistat toata ziua numai cu lichide?Ce ati baut?
May
Eu am baut numai 2 l de apa minerala, tare greu a fost )).gif

M-am cantarit acum si am revenit iar la greutatea dinaintea zilei cu lichide doh.gif . Ieri am mancat de 18 punte din 22 permise... cred ca tine si de organism pt ca alandana nu a pus la loc decat 500 de gr smile.gif
alandana
Eu am baout 1 l de ceai verde cu lamaie si 2.5 l de apa minerala. Si o cafea slaba neindulcita.

Cred ca eu am un grad mai mare de retentie hidrica
Pisik
Alandana, eu zic ca e mult punctat sandvisul ala.

Si eu sapt viitoare pe 9 am un training si ne cumpara ei sandivsuri si salata de la snack atack si desert evident
O sa incerc sa obtin un sandvis cu paine neagra cu ton si din salata voi evita branza, asta este, o sa o cam sfeclesc, dar nu mult (sper)

Dar pana miercuri mai e, cine stie, poate ma trezesc de 50 de kile si nu mai trebuie sa ma agit lol.gif
May
Daca te trezesti de 50 de kile, vin sa ma culc cu tine lol.gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 04-05-2007, 12:53 PM) *

...cand spui asta ma gandesc numai la limbi de ghetza blushing.gif
Tzutzi80
May stai linistita cu biletele. Eu am zburat cu ei pe ruta New York - Milano, pauza 1 ora si ceva, cu schimbat avion, Milano - Bucuresti. Si aveam doua bagajoaie si nu au pierdut si nu au stricat nimic. Si e normal sa gasesti pe net doar comentarii negative, ca daca s-a intamplat, te plangi, daca nu s-a intamplat....nu postezi pe net ca a fost totul ok, nu? Evident ca posteaza cei care au ce zice, nu cei care nu au patit nimic.

A da, experienta mea de zbor e asa, KLM, Lufthansa, Alitalia....si sincer....Alitalia mi-a placut cel mai tare
anaoi
CITAT(ina_ceva @ 04-05-2007, 12:55 PM) *

CITAT(Maybeline @ 04-05-2007, 12:53 PM) *

...cand spui asta ma gandesc numai la limbi de ghetza blushing.gif

de inghetata light.... grin.gif
Pisik
Ina, esti mortala
May, te astept naughty.gif
Apropos de bilete de avion, eu intru la categoria NO Alitalia. Nu am patit nimic cu ei niciodata, dar pur si simplu mi-a placut mai mult Taromul si am ramas fan. Acuma sunt persoane care au avut experiente naspa cu Tarom-ul, deci nu e o regula nicaieri
anaoi
nuuuuu...tarom pe curse interne....aia da experienta de viata
honey79
CITAT(Pisik @ 04-05-2007, 12:09 PM) *
Ina, esti mortala
May, te astept naughty.gif
Apropos de bilete de avion, eu intru la categoria NO Alitalia. Nu am patit nimic cu ei niciodata, dar pur si simplu mi-a placut mai mult Taromul si am ramas fan. Acuma sunt persoane care au avut experiente naspa cu Tarom-ul, deci nu e o regula nicaieri

Si eu recomand Tarom-ul cu caldura. Avioanele sunt super, serviciul stewardezelor e ok,check-in-ul e ok, bagajele au ajuns intotdeauna la destinatie si in conditie buna.

Cu Alitalia, cand mi-am recuperat bagajul.... valiza mea, noua dealtfel....nu mai avea maner.

Cu Air France.... am ramas dezamagita de atitudinea stewardezelor.

American Airlines si Delta Airlines sunt iarasi OK.

Oricum, May..... iti doresc o calatorie linistitta si fara peripetii. hug.gif pupic.gif
BLUELIFE
Deci am revenit dupa ce n-am avut internet doua ceasuri si ce mi-e dat sa vad? w00t.gif Limbi inghetate!!!!!!! tease.gif Here we go again naughty.gif
anaoi
pai daca tu esti capul rautatilor...noi suntem coada care te urmam.
ina_ceva
Anca, la asta te refereai cand spuneai de parerea parintilor despre Vama?
shock.gif swoon.gif swoon.gif aici
anca veselie
ina, eu nu am vazut nimic in genul asta... mi-a trimis si mie linkul ieri o prietena si m-a lasat masca, efectiv m-a scarbit. no comment.............
May
A venit Mesia pe pamant si eu nu am stiut? E pace mondiala? S-au aliniat planetele? Nu de alta dar se poarta frumos cu mine socrii... si azi m-am intalnit cu cumnata-mea si nu mai era imbecila si fitzoasa w00t.gif

pisi vin acum naughty.gif
ina_ceva
O fi picat pe acolo, pe la tine vreun meteorit dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.