lilianab
17-04-2007, 10:05 AM
CITAT(daconst @ 17-04-2007, 09:59 AM)

Hai sa va spun cum adoarme el.Asta ca mi-am amintit de
May cu copila ei si muzica rock.
Al meu doarme numai pe burta,dar eu mai trebuie sa-i dau palmi peste fund.
Pe bune,ca altfel nu adoarme.
Ce-ti e si cu copii astia.

Nepoata-mea dormea numai pe sanii mei ca doua airbag-uri...si eram frustrata ca mereu eu beam cafeaua la izolare...ca altfel era mare chin sa o culce cineva.
Mai aveam si varianta leganata-pe picioare-la-viteza-turbo-de-nanuta.
alandana
17-04-2007, 10:15 AM
Eu am avut o perioada cand cei doi baieti ai mei adormeau numai daca stateam intre ei si puneam mana pe amandoi. Deci ma culcam rastignita intre ei, pe burta ca sa pot tine mainile pe amandoi.
Dar ce nu facem pentru puii nostri.
ina_ceva
17-04-2007, 10:16 AM
CITAT(daconst @ 17-04-2007, 10:59 AM)

Dana, oare la fel va adormi si cand va devenit super-babuin

; suna bine
anca veselie
17-04-2007, 10:16 AM
ella, am ramas socata de ce ti s-a intamplat.... nu stiu ce sa zic....
dana, mi-a placut tare mult cum te-ai imbracat, mai ales cum te-ai accesorizat

iar
lucas este un scuuump. las' ca slabesti tu
peach e si ea o frumoasa!
pisikule, frumoase poze. slabesti si tu, trebuie doar rabdare!
va urez o zi minunata!
daconst
17-04-2007, 10:22 AM
CITAT(ina_ceva @ 17-04-2007, 12:16 PM)

CITAT(daconst @ 17-04-2007, 10:59 AM)

Dana, oare la fel va adormi si cand va devenit super-babuin

; suna bine

La asta ma gindeam si eu cu ta-so.
Dana,imi imaginam si eu acum cum ar fi cu doi sa-i bat pe fund.
Anca,multumim.Am incercat sa ascund ce ma deranja mai tare...adica colacul de pe burta.Deci traiasca curelele late.
Pina slabesc.
lilianab
17-04-2007, 10:27 AM
CITAT(alandana @ 17-04-2007, 10:15 AM)

Eu am avut o perioada cand cei doi baieti ai mei adormeau numai daca stateam intre ei si puneam mana pe amandoi. Deci ma culcam rastignita intre ei, pe burta ca sa pot tine mainile pe amandoi.
Zi "Sarut mana Doamne!" ca nu ai avut trei copii ca maica-mea:duminicile cand stateam in pat voiam toate langa mamica,asa ca in afara de pozitia rastignit,mai era si ...cracanat

,fiindca cea care ajungea ultima statea intre picioarele ei,cu capul pe burta,privind la tv.
Iar noptile(fiindca eramsingure,era divortata) facea naveta cu perna in brate ,din camera in camera dupa grafic:cate doua nopti cu fiecare
alandana
17-04-2007, 10:54 AM
CITAT(lilianab @ 17-04-2007, 11:27 AM)

CITAT(alandana @ 17-04-2007, 10:15 AM)

Zi "Sarut mana Doamne!" ca nu ai avut trei copii ca maica-mea:duminicile cand stateam in pat voiam toate langa mamica,asa ca in afara de pozitia rastignit,mai era si ...cracanat

,fiindca cea care ajungea ultima statea intre picioarele ei,cu capul pe burta,privind la tv.
Iar noptile(fiindca eramsingure,era divortata) facea naveta cu perna in brate ,din camera in camera dupa grafic:cate doua nopti cu fiecare

Cunosc povestea cu naveta
ALICE
17-04-2007, 11:31 AM
Am o intrebare.Daca beau 1,5 l de apa cu o lamaie stoarsa in fiecare zi ,poate sa-mi faca rau sau nu?
alandana
17-04-2007, 11:34 AM
Nu vad de ce ti-ar face rau o lamaie.
ina_ceva
17-04-2007, 11:38 AM
Alice, vara trecuta asa am baut si eu: 2l de apa cu zeama de la o lamaie si o lingura de miere.
Nu am avut probleme cu stomacul; recunosc ca la atat de multa apa nu se simtea lamaia
ALICE
17-04-2007, 11:40 AM
CITAT(alandana @ 17-04-2007, 12:34 PM)

Nu vad de ce ti-ar face rau o lamaie.
Pai ma simt foarte rau de cateva zile.Si nu stiu daca are sau nu legatura cu asta.Nu de alta,dar pana acum eu am baut cate 1 litru de apa in 3 luni.
Pisik
17-04-2007, 12:12 PM
CITAT(ALICE @ 17-04-2007, 12:31 PM)

Am o intrebare.Daca beau 1,5 l de apa cu o lamaie stoarsa in fiecare zi ,poate sa-mi faca rau sau nu?
Eu beau zilnic peste 2-3 litri de apa si in fiecare dimineata o cana de apa cu doua lamai stoarse si nu am nici pe naiba. ba chiar mi s-a reglat stomacul, nu mai am dureri asa mari
ella decizia iti apartine caci tu il cunosti cel mai bine. Eu sunt cu Remy de aproape 2 ani si nu imi pot imagina sa traiesc fara el intr-o zi... nu imi pot imagina ca o sa vina maine, poimaine si o sa imi spuna ca nu mai suntem compatibili si s-a terminat totul de aceea iti dau toata dreptatea ca e enorm de greu ca dupa 10 ani sa iti separi drumul de cel de care credeai ca te va separa moartea.
Tu spui ca a inceput sa planga in momentul in care tu i-ai explicat de fapt ce inseamna sa va despartiti... adica el nu a realizat pana atunci ca daca va despartiti inseamna ca nu mai mergeti impreuna nicaieri? Cum a spus si
nusa decizia lui nu e pripita deloc, ba mai mult... cred ca e gandita un pic chiar daca superficial. E clar ca a asteptat sa treaca ziua ta ca sa iti spuna asta... probabil ca si faptul ca te-ai imbolnavit a mai amanat dicutia.... Probabil ca tu nu ne povestesti toate detaliile in legatura cu diculutia de aseara,... dar oricum aia nu e conversatie ce ati avut voi. Unde e pasiunea din toata discutia? Unde sunt nervii, unde sunt cerintele tale de a iti da o explicatie logica nu una superficiala? Nu pot sa cred ca ati fost amandoi atat de calm cand e in joc viitorul vostru.
Cum ziceam, tu stii mai bine ce e intre voi. Daca il iubesti cu adevarat si asta e doar un moment de ratacire, atunci lupta pt a-i deschide ochii. Spune-i ca nu sunteti singurii scalvi ai rutinei, in orice cuplu se intampla. Sper doar ca sa luati decizia corecta
impreuna, discutand, puanand in balantza partile bune si pe celel proaste... nu fiecare in alt coltz al orasului. Si mai intreaba-te ceva: daca are un moment de ratacire peste 5-6 ani si te lasa si cu copiii? Este intradevar un moment de ratacire sau este un om indecis?
daconst vai!!!

Incerca sa pui capat cumva metodei de adormit cu ``palme``. Stii ce va urma peste cateva luni daca nu te opresti la timp? In loc sa adoarma dupa max 10 min o sa adoarma din ce in ce mai greu si mai grav: o sa ii dai si cate o jumatate de ora la fund si cand te opresti tii se trezeste! Crede-ma ca am trecut prin asta si e chinuitor si depresiv. Eu am reusit sa opresc aceasta obisnuintza prin a-i da palme din ce in ce mai rar ( ma refer ca atunci cand adormi copilul sa rareste timpul dintre palme... adica ii dai una acum... una dupa 5 sec si tot asa marind timpul dintre ele pe zi ce trece). La un moment dat vei ajunge sa ii dai o palma la 10 sec si in astea 10 sec il poti managaia pe fund pana observi ca simpla prezenta a mainii tale pe funduletzul lui il adoarme.
pisik din partea mea numai adevarul: nu arati rau daca te vad azi pt prima data dar arati rau fatza de
pisik pe care o stiam anul trecut. Ma bucur ca iei masuri caci stiu ca tu iti doresti sa arati ca inainte
himere2005
17-04-2007, 12:44 PM
ella, imi pare rau de ce se intampla, dar eu cred ca daca tu il iubesti si daca sunt doar motivele precizate de el ar trebui sa lupti, dar in acelasi timp sa-ti dai seama daca se merita ori nu.
pisik, foarte frumos la sibiu ...alice trebuie sa ne povestesti mai multe de orasul tau ca e fain rau
dana, peach, sunteti dragute tare, imi place cum v-ati imbracat

sa aveti grija amandoua de junior
dana, tu ai mai slabit si chiar daca mai ai de luptat sa stii ca eu apreciez tot efortul de pana acum, ca nu e usor sa dai atatea kg jos in cateva luni, dar de acum incolo cred ca nu mai e o obsesie, caci se vede ca ai slabit considerabil.parerea mea. mai e un pic si dispar si cele din urma kile, mentinerea e grea tare
la fel
pisik, sunteti hai sa spunem un pic plinute, dar nu balenute cum va spuneti voi nici pe departe
peach, daca simti nevoia de o schimbare fa-o ca altfel iti sta pe creieras
).gif)
personal imi place prima coafura a victoriei beckam, aia cu parul in ochi nu, ca deja e ea slaba tare la fata daca mai sta si cu parul in ochi o dezavantajeaza
legat de jurnale va inteleg fetelor pentru ca atata timp cat se intreaba pe aici daca deranjeaza faptul ca cineva vorbeste de o anumita problema sau un anumit subiect care invioreaza ziua acelei persoane ar trebui sa ne dea de gandit la toate
o zi frumoasa in continuare
alandana
17-04-2007, 12:46 PM
Himere - ce faci? Parca esti iar suparata?
ALICE
17-04-2007, 12:48 PM
Dar e mai neinteresant sa va povestesc eu.Eu m-am obisnuit cu orasul asta.Pentru mine totul e la fel.Va astept aici ca sa vedeti cu ochii vostri
axe10
17-04-2007, 12:52 PM
Sigur ma mai intorc anul asta pe acolo...de data asta cu barbatu dupa mine..
dany
17-04-2007, 01:03 PM
CITAT(himere2005 @ 17-04-2007, 12:44 PM)

atata timp cat
se intreaba pe aici daca deranjeaza faptul ca cineva vorbeste de o anumita problema sau un anumit subiect care invioreaza ziua acelei persoane ar trebui sa ne dea de gandit la toate
Pentru ca ma simt cu musca pe caciula .... vreau sa precizez ca
eu am intrebat daca deranjez doar din cauza faptului ca am scris
enorm de multe pagini
doar despre casa si bucataria mea . Deci nu pentru ca m-as fii gandit ca deranjeaza subiectul respectiv ci doar ... cantitatea !!!!! Mie nu mi-a dat nimic de gandit .....
anaoi
17-04-2007, 01:06 PM
hei.
axe...sa iti dam lectii de cum se pierde barbatul pe drum????
ella, imi pare rau pentru perioada prin care treci. daca dylly te poate ajuta, cu dendritele lui scurte si incurcate, sa-i dai de veste.
pisik...bafta la treaba, sa fie asa cum iti doresti tu.
dana, sorina...super botezul. mama si nasa lui Lucas au aratat super.
ne auzim mai tarziu.
himere2005
17-04-2007, 01:07 PM
CITAT(alandana @ 17-04-2007, 01:46 PM)

Himere - ce faci? Parca esti iar suparata?
nope

, cred ca doar am invatat sa-mi tin gura mai mult
).gif)
...am fost pe la finante sa depun o declaratie pentru cineva la finante si am cam pierdut vremea pe acolo. asa subiecte palpitante nu prea am ca daca aveam deschideam jurnal, dar ma simt tare bine, paraca am intrat in rand cu lumea. inainte parca vroiam sa fac 1000 de treburi intr-o zi...acum parcaam luat-o mai catinel. inca ma dor bratele de la caratul copilului in brate prin parc. nu mai vrea in carut, pe jos nu prea vrea sa mearga de mana (singura daca o las alearga si o zbugheste aiurea si inca nu are stabilitate) si tot trage in brate, altfel tipa

trebuie sa-mi caut pantofi ca pe 28 merg la nunta

...n-am mai fos de un car de ani, insa sper sa ma simt bine
faptul ca nu mai incerc sa controlez totul si sa-mi dau seama ca nu numai de mine depinde ca toate aspectele vietii sa mearga bine mi-a adus o stare de liniste sufleteasca, daca nu mai pot pune deoparte nu ma mai stresez, daca nu am sustinere totala din partea mamei nu ma mai stresez si tot asa....am ajuns la concluzia lui
axe: am invatat sa ma descurc si singura

imi place ca iesim mai des in oras la concerte, in magazine, inca imi doresc sa ne reunim cu prietenii, nu-mi vine usor sa sun caci am impresia ca trag de ei, dar si izolata asa mi-e urat, dar banuiesc ca trebuie sa lupt pentru ceea ce-mi doresc, nu?
ina_ceva
17-04-2007, 01:12 PM
The truth about working in the IT industry
1. We work weird (night) shifts...
Just like prostitutes.
2. They pay you to make the client happy...
Just like a prostitute.
3. The client pays a lot of money, but your employer keeps almost every penny...
Just like a prostitute.
4. You are rewarded for fulfilling the client's dreams...
Just like a prostitute.
5. Your friends fall apart and you end up hanging out with people in the same profession as you...
Just like a prostitute.
6. When you have to meet the client you always have to be perfectly groomed...
Just like a prostitute.
7. But when you go back home it seems like you are coming back from hell...
Just like a prostitute.
8. The client always wants to pay less but expects incredible things from you...
Just like a prostitute.
9. When people ask you about your job, you have difficulties to explain it...
Just like a prostitute.
10. Everyday when you wake up, you say: "I'm not going to spent the rest of my life doing this."
Just like a prostitute.
himere2005
17-04-2007, 01:13 PM
pe mine una nu ma deranjeaza cantitatea...banuiesc ca oamenii aia asa simt si ma bucur pentru bucuria lor...iar pe ceilalti incerc sa-i ajut cat ma duce mintea....pentru mine este o bucurie sa vad ca oamenilor poate sa le mearga si bine ca deja in jurul meu aud numai necazuri si astfel imi mai creste moralul. sunt insa multe fete care imi lipsesc si imi lipsesc dialogurile de alta data si glumitele .atat
dany
17-04-2007, 01:18 PM
Mai ,
Dylly , se pare ca nici in concediu nu poti sta fara sa tragi o ocheada pe aici
Concediu placut in continuare
ina_ceva
17-04-2007, 01:20 PM
Dyllysor, vreo poza sa ne incante ochii?
dany
17-04-2007, 01:24 PM
CITAT(ina_ceva @ 17-04-2007, 01:12 PM)

The truth about working in the IT industry
1. We work weird (night) shifts...
Just like prostitutes.
2. They pay you to make the client happy...
Just like a prostitute.
3. The client pays a lot of money, but your employer keeps almost every penny...
Just like a prostitute.
4. You are rewarded for fulfilling the client's dreams...
Just like a prostitute.
5. Your friends fall apart and you end up hanging out with people in the same profession as you...
Just like a prostitute.
6. When you have to meet the client you always have to be perfectly groomed...
Just like a prostitute.
7. But when you go back home it seems like you are coming back from hell...
Just like a prostitute.
8. The client always wants to pay less but expects incredible things from you...
Just like a prostitute.
9. When people ask you about your job, you have difficulties to explain it...
Just like a prostitute.
10. Everyday when you wake up, you say: "I'm not going to spent the rest of my life doing this."
Just like a prostitute.
tare
ina_ceva
17-04-2007, 01:39 PM
Am papat un borcan de 1700 cu varza murata si moare; mi-era o pofta de nu mai puteam. Se pare ca organismului meu nu i-a picat asa de bine
lilianab
17-04-2007, 02:10 PM
CITAT(ina_ceva @ 17-04-2007, 01:39 PM)

Am papat un borcan de 1700 cu varza murata si moare; mi-era o pofta de nu mai puteam. Se pare ca organismului meu nu i-a picat asa de bine

nu cobesc,dar vezi sa nu cumva organismul tau sa ia forma butoiului in care s-a murat varza,dupa cata apa vei bea!!
Pisik
17-04-2007, 03:04 PM
Himere, May, multumesc pr sinceritate. Nu am de ce sa ma supar, vad si eu ca m-am cam umflat, sper doar sa reusesc sa dau jos cateva kile macar, ca nu ma simt eu bine asa
Dylly, petrecere frumoasa!
michelle
17-04-2007, 03:14 PM
Se intalnesc Itic si Strul. Itic, suparat, Strul, vesel, n-avea nicio treaba.
S: - Frate, am scapat de toate problemele!
I: - Da' ce-ai facut, ma?
S: - Mi-am luat un elefant, frate!
I: - Hai ba, lasa vrajeala, ca nu-mi arde...
S: - Nicio vrajeala, ma. Am scapat de toate problemele. Stii parcul meu
de masini? Vine elefantul in fiecare zi, le spala, da cu coada, le lustruieste.
Nevasta-mea... stii ca e obsedata cu gradina de flori. N-am treaba, le stropeste asta de cinci ori pe zi... jet mic, jet mare.
Copiii... stii ce disperat eram cu ei. Am si uitat ca-i am acum. Ii ia elefantul cu trompa ii pune in spate, ii plimba prin cartier, joaca fotbal cu ei. Nu mai am niciun stres.
I: - Da' cat ai dat, ma, pe el?
S: - 100.000 de euro, da' face toti banii...
I: - Auzi, ma... Nu mi-l vinzi mie?
S: - Ce sa fac?!! Ba, nene, asta e parte din familie acum, nu e de vanzare.
I: - Hai ma ca-ti dau 150.000, da mi-l mie, doar stii ce probleme am acasa!
S: - Nu se poate, ma. E sufletul nostru, cum sa ne despartim de el?
I: - Hai, ba, ca-ti dau 200.000, da-mi-l sa scap de belele.
S: - Nu se poate, ba Itic, tu nu intelegi. Iti comand si tie unul, daca vrei, da' ai de asteptat un an.
I: - Bai, Strul, iti dau 300.000! Ajuta-ma sa-mi rezolv problemele, ce dracu', suntem ca fratii, am inceput impreuna sa facem afaceri...!
S: - Bine, ma, hai. Da' sa stii ca ti-am dat de la inima, era ca si copilul nostru.
Dupa 6 luni se intalnesc astia iar. Strul vesel, Itic, terminat, cu parul alb, cearcane mari...
I: - Bai, Strul, ce mi-ai facut, ba? M-ai nenorocit cu elefantul asta!
S: - De ce, ma?
I: - Nu face nimic, frate. Parcul meu de masini, il stii... S-a suit cu curu' pe masini, mi le-a strivit. Nevasta-mea... Obsedata si ea cu florile, s-a kkt pe ele, nu se mai vede o petala sub diatamai balega. Copiii... nu-i haleste, dar ii bate cu trompa, ii alearga prin casa. Sunt terminat!
S: - Bai, Itic, tu ai o problema!
I: - Da, ba, stiu, cu elefantul de la tine.
S: - Nu, ba! Tu, cu atitudinea asta, n-o sa vinzi niciodata elefantul ala!
dany
17-04-2007, 03:32 PM

bun bancul
Morala : grija la atitudine
lilianab
17-04-2007, 03:44 PM
Doua furnici fumau iarba. La un moment dat apare elefantul. Cand il vad, furnicile se pun pe ras. Elefantul, mirat, le intreaba: -Ce-ati patit mai? - wahahahaha...elefantule, vezi tu firmitura asta de paine? -Da -N-ai curaj sa te sui pe ea! Elefantul pune un picior pe ea zi zice: Poftim ca m-am suit! -wahahaha...elefantule...cat esti tu de mare...n-ai curaj sa iei cealalta firmitura de paine de pe jos si sa ti-o pui in cap! Elefantul ia si cealalta firmitura de paine de pe jos si si-o pune in cap. -wahahahahaha....furnicile se terminau de ras Elefantul: Ma acum ce mai este? Furnicile: Mooaaamaaaa gata sandvisul !
lilianab
17-04-2007, 04:09 PM
> Mutandu-se in alt oras, un tanar s-a dus sa isi caute un loc de de munca
> la un mare supermagazin.
> - Ai oarecare experienta in vanzari?, l-a intrebat directorul.
> - Da, i-a raspunse tanarul. Acasa am fost comis voiajor. Dupa ce l-a
> masurat lunga din priviri, directorul s-a hotarat sa ii dea o sansa.
> Sfarsitul interviului a fost:
> - Ei bine... incepi lucrul de maine. Voi veni la inchidere sa vad cum
> te-ai descurcat.
> Prima zi de munca a fost grea, dar tanarul nostru a depasit-o. La ora
> inchiderii, directorul a coborat si...
> - Cate vanzari ai facut astazi?
> - Una singura.
> - Doar una?!!! Azi ai avut un singur client!!! Media echipei noastre de
> vanzari este de 20 sau 30 pe zi. Cat de mare a fost vanzarea?
> - 101.265 $.
> - 101.265 $! Dar ce i-ai vandut?
> - Prima data i-am vandut un carlig de pescuit de marime mica. A doua oara
> unul mediu. Apoi unul mare. Dupa aceea o undita echipata cu mulineta. L-am
> intrebat unde se duce la pescuit si mi-a raspuns: "La mare". I-am spus ca
> pentru asta are nevoie de o barca, asa ca ne-am dus la departamentul de
> barci si i-am vandut una cu motor dublu Cris Craft... Apoi mi-a zis ca nu
> crede ca masina lui, o Honda Civic, va avea forta sa o traga. Asa ca l-am
> dus la departamentul auto si i-am vandut un Pajero 4X4.
> Directorul era inmarmurit:
> - Vrei sa-mi spui ca unui tip care a venit aici sa cumpere un carlig de
> pescuit i-ai vandut o barca si o masina?!
> Tanarul:
> - Nu, nu... el venise sa cumpere o cutie de absorbante pentru sotia lui.
> Si atunci i-am spus: "Ei bine, din moment ce weekend-ul tau e stricat,
> n-ar fi mai intelept sa te duci la pescuit?".
axe10
17-04-2007, 04:38 PM
CITAT(lilianab @ 17-04-2007, 05:09 PM)

> Mutandu-se in alt oras, un tanar s-a dus sa isi caute un loc de de munca
> la un mare supermagazin.
> - Ai oarecare experienta in vanzari?, l-a intrebat directorul.
> - Da, i-a raspunse tanarul. Acasa am fost comis voiajor. Dupa ce l-a
> masurat lunga din priviri, directorul s-a hotarat sa ii dea o sansa.
> Sfarsitul interviului a fost:
> - Ei bine... incepi lucrul de maine. Voi veni la inchidere sa vad cum
> te-ai descurcat.
> Prima zi de munca a fost grea, dar tanarul nostru a depasit-o. La ora
> inchiderii, directorul a coborat si...
> - Cate vanzari ai facut astazi?
> - Una singura.
> - Doar una?!!! Azi ai avut un singur client!!! Media echipei noastre de
> vanzari este de 20 sau 30 pe zi. Cat de mare a fost vanzarea?
> - 101.265 $.
> - 101.265 $! Dar ce i-ai vandut?
> - Prima data i-am vandut un carlig de pescuit de marime mica. A doua oara
> unul mediu. Apoi unul mare. Dupa aceea o undita echipata cu mulineta. L-am
> intrebat unde se duce la pescuit si mi-a raspuns: "La mare". I-am spus ca
> pentru asta are nevoie de o barca, asa ca ne-am dus la departamentul de
> barci si i-am vandut una cu motor dublu Cris Craft... Apoi mi-a zis ca nu
> crede ca masina lui, o Honda Civic, va avea forta sa o traga. Asa ca l-am
> dus la departamentul auto si i-am vandut un Pajero 4X4.
> Directorul era inmarmurit:
> - Vrei sa-mi spui ca unui tip care a venit aici sa cumpere un carlig de
> pescuit i-ai vandut o barca si o masina?!
> Tanarul:
> - Nu, nu... el venise sa cumpere o cutie de absorbante pentru sotia lui.
> Si atunci i-am spus: "Ei bine, din moment ce weekend-ul tau e stricat,
> n-ar fi mai intelept sa te duci la pescuit?".
super tare ...
Pentru ca asa am zis...plasez meniul de azi cu intrebarea...daca depasesc fructele si legumele pun cate 1 p pt fiecare?...sau la sute de grame...ca n-am inteles.....
cafea-0p
lapte 0.1%-0.25p
wasa-1.5p
iaurt 0.1%-1p
albus ou-1p
br H fitness-1p
mandarina-0p
para-0p
gratar vita-3p
rosii+castraveti+ulei-1p
exquisa fructe padure-2.1p
bors de vaca-1p ca ramase fara carne...zeama si legume si o dira de smantana...
extra-legume-1p
extra-fructe-1p
Total 13.85 din 20....si nu am mancat inca extra-fructele...am cumparat capsuni pe care sa le bag diseara...le-am trecut ca sa nu ma mai ashez din nou la pc...
ina_ceva
17-04-2007, 05:06 PM
Pentru orice depasire de fructe punctezi 1p; la legume la fel.
axe10
17-04-2007, 06:00 PM
CITAT(ina_ceva @ 17-04-2007, 06:06 PM)

Pentru orice depasire de fructe punctezi 1p; la legume la fel.
Merci Inutza...ca ma gandeam sa mananc vreo 250g de capsuni..dupa ce am consumat deja mandarina si para...deci am fost ok...
Apropo dechestia asta cu fructele...am calculat dupa tabel si mi-au iesit capsunile la 0.7p suta de grame...cica ar avea grasimi....unde naiba sunt?...legumicultorii astia...au pus ulei in ele....
Fetelor cred ca mi-am rupt degetul mic de la un picior

. Mergeam grabita prin casa si mi s-a agatzat degetul de bicicleta si mi l-am dat peste cap... m-a durut enorm apoi m-a lasat durerea dar daca il strang un pic cu mana sau il misc ma doare de innebunesc... sper totusi sa fie doar sucit sau ceva... mai astept pana maine sa vad cum ma simt si apoi iau masuri

numai mie mi se putea intampla asa ceva
axe10
17-04-2007, 06:12 PM
CITAT(Maybeline @ 17-04-2007, 07:04 PM)

. Mergeam grabita prin casa si mi s-a agatzat degetul de bicicleta si mi l-am dat peste cap... m-a durut enorm apoi m-a lasat durerea dar daca il strang un pic cu mana sau il misc ma doare de innebunesc... sper totusi sa fie doar sucit sau ceva... mai astept pana maine sa vad cum ma simt si apoi iau masuri

Brrrr...ce senzatie nasoala....am patit si eu...poate iti trece fara gips..mergi la doctor chiar daca te doare pt ca numai la radiografie se vede daca e ceva.
bubbles
17-04-2007, 06:20 PM
Seara

.Va salut din Craiova
ina_ceva
17-04-2007, 06:27 PM
May, si eu mi-am "agatzat" degetul mare de un perete si l-am fracturat; maine trebuie sa iei masuri, nu mai astepta
Andreea, te-ai intalnit cu
amalia?
bubbles
17-04-2007, 06:36 PM
Nua am avut cand Ina

ca eu abia acum am reusit sa intru pe net si nu stu cand am timp .. ca este atata treaba de facut
Vad ca mi-a mai trecut durerea

poate totusi nu e rupt. multumesc pt sprijin
Am deschis un nou
topic la bucataria noastra daca va intereseaza cu ce mi-am ocupat ziua azi. Cele slabe de inima sa nu deschida ca e cu mancare
bubbles
17-04-2007, 07:22 PM
May am patit si eu asa cu degetul mic la un picior..am dat de tocul la usa cu el

si am stat vreo 2 saptc u el umflat si vanat si cred ca era si rupt...dar la picioare se aseaza

singure la loc..mai greu e cu durerea
sibel
17-04-2007, 07:40 PM
maybeline, trebuie sa iti treaca degetelul ca ai sa slabesti si nu te pozi baza pe piciorul ranit....
).gif)
da.... deja ma vad slaba, creatza, cu tzatze mari si cu degetul rupt

. Cred ca pana la urma se aseaza oasele singure cum zicea si
bubbles ca eu mi l-am lovit pe amaratul asta de enspe mii de ori si ma miram ca nu se mai rupe odata

sper sa imi treaca
Tzutzi80
17-04-2007, 08:53 PM
CITAT(Maybeline @ 17-04-2007, 07:04 PM)

).gif)
Am prestat si eu o astfel de lovitura! Dar eu am dat cu degetul in tarusii de sustinere de la calorifer. Nu ma intreba cum am reusit
antonia05
17-04-2007, 09:44 PM
Buna fetele!Am tot citit
ELLA, despre povestea ta si nu am vrut sa mi dau cu parerea, pana acum.Acum nu vreau sa discut mult pe aceasta tema , si un singur lucru vreau sa spun, ca daca acest baiat te iubeste cu adevarat nu exista scuze precum:stai sa ma mai gandesc,nu sunt hotarat, etc.Cine iubeste cu adevarat stie ce vrea.Nu exista , hai sa luam o pauza cum am mai auzit, sa vedem ce o mai fi, nu suntem compatibili.............blablabla!!!

.Nu vreau sa dau cu parul acum, dar lipsa aceasta de comunicare, explicatiile confuze,intr un cuvant, toata abureala asta a lui nu duce decat la o concluzie:NU MAI EXISTA DRAGOSTE!!!Nu mai exista aceleasi sentimente de altadata.,Daca s a ajuns aici,parerea mea ca ,nu prea mai merge.Nu ma injura, dar asta cred eu,din tot ce am citit.Lipsa de timp, iar vrajeala.Daca vroia sa veti timp pt voi, daca te iubea facea el ceva pt. asta,daca vedea ca din partea ta nu vine.Cand ti a spus ultima oara ca te iubeste?Ce zodie este?Scuza ma ca ti pun attea intrebari dar chiar sunt curioasa.Pupici si nu ma injura te rog!!!

Si nu s a gandit el sa o termine de azi pe maine.Si sunt 2 variante:ori a pus ochii pe cineva,ori nu stiu....nu mai are aceleasi sentimente si vrea sa scape usor usor.Sunt multe de zis dar deja am spus destul.Multa bafta si numai bine!!!
Uite, ca sa te mai inveselesc iti trimit un ursuletz.
Susannah
17-04-2007, 09:58 PM
Pisik, scuze ca ma bag, v-am mai citit si azi am intrat si am vz pozele tale de la Sibiu: arati SUPERB chiar nu inteleg de ce unele persoane ti-au spus ca arati rau sau ca esti grasa. Esti fotomodel! Esti exact o femeie adevarata, nici o slabatura fara forme cum din pacate tind toate femeile sa devina, nici o grasa cu 20 de kilo peste inaltime. Eu zis ca sa nu te mai necajesti atat si sa mananci cat poti tu de sanatos si sa nu iti faci procese de constiinta pt orice bucatica de dulce.
axe10
18-04-2007, 06:47 AM
Si eu am zis ca nu-i trebuie prea mult in minus pisicutei...mi se pare ok....dar daca ea doreste...eu ma nerevez daca vad unele chiar slabe care vor sa fie aschiutze....
BLUELIFE
18-04-2007, 07:51 AM
CITAT(axe10 @ 18-04-2007, 07:47 AM)

Si eu am zis ca nu-i trebuie prea mult in minus pisicutei...mi se pare ok....dar daca ea doreste...eu ma nerevez daca vad unele chiar slabe care vor sa fie aschiutze....
Buna dimineata!intru sa va salut si sa bem o cafea impreuna.
Ella79
18-04-2007, 07:53 AM
Neata, vin si eu la cafea, daca a facut cineva. Sunt deja 4 nopti de cand n-am mai dormit asa ca... va dati seama.
Antonia, nu ma supar pentru ce imi spui. Tocmai din acest motiv mi-am spus povestea aici, pentru ca vreau sa aud si alte pareri. Si mie mi se par cel putin aiurea "problemele" pe care el le-a identificat. Si inca si mai aiurea mi se pare disproportia dintre probleme (lipsa de timp, plafonare..) si decizia de a ne desparti. E posibil sa fie si alta la mijloc, dar ma indoiesc. daca ar fi asa ar fi mai hotarat sa ne despartim, nu ar mai tot oscila, ezita. El e Taur dupa zodie, eu sunt Berbec. Ultima oara mi-a spus ca ma iubeste aseara si, in general, imi spunea asta non-stop.
Aseara a insistat sa vina la mine sa imi repare masa din bucatarie, desi l-am asigurat ca nu e neaparat nevoie nici sa mai faca lucrul asta, nici sa-l faca aseara. Dar a insistat. A venit mai nehotarit inca decat era alaltaieri, mi-a spus ca ma iubeste, m-a luat in brate, m-a tinut de mana, a plans pentru ca nu stie cum va fi viata lui fara mine, mi-a spus ca se va mai gandi pana in week-end DAR ca el, oricum, ar vrea sa luam o pauza. De ce sa luam pauza in loc sa incercam sa rezolvam problemele daca tot ne iubim? Pentru ca, spune el, se teme ca daca vom continua aceste probleme nu se vor rezolva, noi ne vom casatori si vom avea copii si vom fi tot nefericiti pentru ca ne vom plafona si nu vom avea suficient de mult timp unul pentru celalalt.
Habar n-am ce sa mai cred, ce sa mai fac. Ieri am fost la biserica si m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa vad iesirea din haosul asta, pentru ca starea prin care trec e groaznica, insuportabila. Am sa merg si azi pentru ca mi-a facut bine, m-a linistit cumva, desi e mult spus ca sunt un om linistit... Nu pot nici sa dorm, nici sa mananc si imi vine sa ma inchid intr-un dulap si sa stau acolo 1000 de ani...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.