Neatza fetele, multumesc mult pt urari, probabil cele mai sincere dintre toate
A plecat Mesia de pe pamant, nu mai e pace mondiala, planetele nu mai sunt aliniate.... petrecerea de aseara a fost un dezastru

.
Am stat stresata toata saptamana ca ce pun pe masa si cu ceasul si cu tot... stiti si voi ca alaltaseara la 4.5 dimineatza debitam pe aici caci nu am putut dormi, ieri pe cuvantul meu de nu, de la 10 dimineatza pana la 5 nu am stat deloc jos, a trebuit sa pregatesc toate cele singura pt ca nu m-a ajutat nimeni doar Remy pe care l-am expediat rapid ca mai mult ma incurca. Apoi am facut baie, m-am machiat, m-am imbracat si iar am trecut la pregatire de platouri. Sa nu credeti ca cine stie ce am facut de mancare, dar in afara de mezeluri si tort, restul a fost facut de manutzele mele si asta te solicita.
In fine, pe la 6.30 eram gata, pe masa pusesem doar tacamurile si vesela, paharele si niste chipsuri ca sa fie pana ne strangem toti. Ma gandeam ca pe la 7 deja apare lumea. Trebuiau sa vina 2 cupluri si cumnatii mei. La 7 vine primul cuplu care sunt niste prieteni de familie de o carca de ani, i-au adus un cadou super ( tricoul pe care o sa il vedeti in poze pe Remy ) totul bine si frumos. Ne punem la o barfa mica si tot asteptam si tot asteptam sa apara si ceilalti. Deja se facuse 8 si oamenii astia nu aveau pe masa decat bauturile si chipsuri si mai ziceau ei din politete din cand in cand sa ii asteptam si pe ceilalti, sa nu punem masa doar pt ei. La 8 si un pic ne suna celalalt cuplu ( adica tipul la ziua caruia am fost cand i-am dus cureaua acum 2 saptamani) ca sa ne anuntze ca ei nu mai vin ca unuia dintre ei i-a fost rau toata noaptea trecuta si nu se simte bine nici acum

. Pai bine mai frate dar daca toata ziua ai stiut ca ti-a fost rau si ca inca nu ti-a trecut, te trezesti sa imi spui ca nu vii la 8 seara? M-am simtit super prost mai ales fata de cei care erau veniti deja...M-am dus disctre in camera si l-am sunat pe cumnata-meu sa vad de ce nu mai vine odata si mi-a raspuns zicandu-mi ca ei de abia acum s-au trezit si ca trebuie sa faca dus amandoi si apoi vin. Deja se stricase toata viziunea mea asupra unei petreceri reusite... m-am molesit de tot. M-am dus si am pus masa pt ceilalti care chiar au mancat tot ce le-am pus si m-au felicitat pt fiecare chestie, au dovedit inca o data ca sunt niste oameni civilizati deci sunt oameni simpli.
Pe la 9.30 au sunat cumnatii mei la interfon si am raspuns eu. Am intrebat cine e si mi-au zis Syd, adica numele cainelui lor pe care si l-au luat acum o luna si care e o bestie care roade si darama tot, ca sa nu mai spun ca musca. Am zis ca e o gluma de-a lor.... cand colo ei au venit cu tot cu caine desi stiau ca am masa pusa in mijlocul salonului si nu au loc sa stea dupa caine. Nu mai spun ca au venit fara cadou motivand ca nu au avut bani ( cine naiba nu are bani la inceputul lunii ?

). Nu e vorba ca stateam in baza cadoului dar pt pritenul caruia noi i-am dus cureaua au avut si ei bani sa duca cadou si pt frate-sau nu... si te simti prost si neimportant. Nu mai spun ca ei s-au asezat la masa si cainele s-a dus la ceilalti invitati si a inceput sa sara pe ei, i-a deranjat super mult ca se urca pe canapea la spatele lor si ii impingea... cumnatii mei l-au dat jos o data, de 2 ori, de 3 ori... apoi l-au lasat in pace sa deranjeze oamenii

. Am pus si pt ei masa, again, dar de abia au ciugulit cate ceva. Dupa o ora, adica la 10.30 au zis ca ei pleaca

ca sunt obositi cica si ca nici cainele nu e potolit, dupa ce ca de cand au venit pana au zic ca pleaca, nu au vorbit decat despre caine. Ceilalti invitati s-au simtit si ei si au zis ca pleaca si ei.. probabil ca daca ultimii veniti pleaca, primii veniti ar trebui sa plece si ei.. sau nu stiu la ce s-au gandit... NU mai zic de Remy ca statea doar la masa si fuma fara sa spuna nimic desi era ziua lui, dar eu pur si simplu crapam de nervi, mai aveam putin si plangeam. M-am pregatiti atat si ei au stricat tot, jumatate din toata mancarea inca mai era in bucatarie sau pe masa... facusem saratele, bombe, cumparasem tortul... planuiam sa le scot la 00.00 ca sa ii cantam lui Remy la multi ani.... si lumea vroia sa plece de la 10.30. M-am dus si am scos tortul, i-au pus lumanrile... i l-am dus... i-am cantat la multi ani... . Alt soc a fost cu tortul cand l-am taiat pt ca era ingrozitor de moale desi a fost tinut la frigider... macar au mancat toti tortul pt ca a fost f bun... dar eu luasem un tort mare... jumatate a ramas acolo... I-am adus si cadoul lui Remy, a avut un soc pot spune, nu a stiut cum sa reactioneze.... toata lumea lauda ceasul numai el nu... am crezut ca nu ii place dar de fapt el era fara cuvinte , macar aici am putut sa zambesc si eu si sa fiu un pic vesela

. Apoi au plecat toti invitatii.... am ramas doar noi 2 si socrela care a comentat in locul meu toata purtare imbecila a cumnatilor... Eram atat de nervoasa incat i-am zis ca eu nu pot sa imi aduc acasa prietenii din Madrid ( adica pe
sexy si familia ei ) ca sa nu ma faca de rusine cumnatii mei... si ciudat, dar socrela imi tinea partea... in fine...
Ne-am culcat pe la 4 fara sa strangem nimic din salon.... In pat mi-a zis Remy ca nu se astepta la asta ( adica la cadou ) si multe alte vorbe frumoase si la un moment dat imi zice ( pe intuneric ): Cri, ia uita-te la mine ... si m-am uitat... la care el: Vrei sa fii sotia mea?

Pfff am zis ca ma topesc... mi-a mai zis de multe ori dar niciodata asa de serios
Azi dimineatza era totul strans in salon de socrela.... chiar nu ma asteptam la asta... frumos din partea ei
Pt cele care au avut curaj sa citeasca trilogia de mai sus... asta este..... mersi ca ati fost alaturi de mine

. Pozele le pun mai tarziu