Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
lilianab
CITAT(Tulip @ 06-05-2007, 07:42 AM) *

Buna dimineata!!!!!!

Haideti la o Imagine,fetelor!!!!!Trezirea!

May,sa-ti traiasca babuinul!!!!! floare.gif

Neatzaaa!!!si yo si yo si yo vrea cafea!
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif ...Ce e cu babuinul lui May?!E ziua lui?! w00t.gif ....unde-i tortul May...Ce de-a tort am de mancat azi: este si ziua lui Vi,Bridget Jones a mea give_rose.gif .si va anunt intr-un cadru festiv,aici,ca de luni reintram la dieta,ca nu mai am nici o scuza,nici o ameteala,decat cand ma uit in oglinda doh.gif ....Asa ca scoate o felie de tort,ma duc sa pap si una de la VI(fgreseala recunoscuta e pe jumatate iertata,deci ,din punct de vedere contabil,ma incarc pe gestiune doar cu o felie de tort,nu?! blush.gif )
Iar fiindca veni vorba de contabilitate :AM LUAT RESTANTAAAA!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Tzutzi80
La Multi Ani Remy! May sa ai grija sa ii trasmiti toate cele bune cheer.gif lui Babu-May

Liliana felicitari pentru ca ai luat restanta pupic.gif

CITAT(Tulip @ 06-05-2007, 08:42 AM) *

Buna dimineata!!!!!!

Haideti la o Imagine,fetelor!!!!!Trezirea!

De aici venea mirosul de cafea care m-a trezit pe mine deci. Multam Tulip! Mare nevoie aveamde una pupic.gif
uka
La multi ani ptr REMY!! Sa-ti traiasca si sa fie alaturi de tine la bine si la rau, sa fie fericit si sanatos

Felicitari ptr restanta.
Eu iar sunt la serv, motiv ptr care trag o pipa si ma bag la somn, ca nu mai pot, sunt obo...sunt rupta...
lilianab
CITAT(uka @ 06-05-2007, 09:05 AM) *

La multi ani ptr REMY!! Sa-ti traiasca si sa fie alaturi de tine la bine si la rau, sa fie fericit si sanatos

Felicitari ptr restanta.
Eu iar sunt la serv, motiv ptr care trag o pipa si ma bag la somn, ca nu mai pot, sunt obo...sunt rupta...

Multumesc! pupic.gif ...Somn usor,oricum vremea e de kko(aici cel putin!)
Pisik
La Multi Ani pt Remy May, sa fiti sanatosi, fericiti si...vesnic indragostiti pupic.gif
Liliana, bravo pt exam! cheer.gif
Dany, stai linistita, eu pana in ziua nuntii am crezut ca ceva se va intampla si nu ne vom mai casatori. Nu am zis la nimeni decat dupa ca altfel ma credeau truli (nu ca n-as fi). Cred ca atunci cand ne dorim f mult ceva, mai ales daca suntem mai ghinioniste (cazul meu), ne e teama pana in ultimul moment ca nu se intampla. Eu de fiecare data tot ce am obtinut am obtinut cu lupta, cu sacrificii (vezi si acum cazul cu bebe, deci nu ma mira), asa ca de aia am avut mereu o temere ca "daca se intampla ceva". Dar uite ca nu s-a intamplat, asa ca alunga gandurile negre ca totul va merge snur pupic.gif

Fetele, va rog sa scoateti nuielusa. Aseara a fost ziua lui nasu si ne-a dus la restaurant; a avut niste platouri cu de toate, am ales ficatei (cred ca prajiti), niste degetele de pui (tot prajite) si ciuperci sote. Nu f mult,. asa, de ciuguleala. Dar, la tort am cedat amandoi, asa ca raportez cate o felie de tort pe cap de pisic tinator de regim blushing.gif
Dar stiti ce? nu am regretat nici o secunda, poate pt ca mi s-a acrit de regimuri si pt ca, desi tin strict de o sapt nu numai ca nu am dat jos un gram, dar am si pus 500 fata de ultima cantarire. M-am cantarit zilnic si am avut numai 73. F incurajator, dupa o sapt de chin. Dar, incerc sa nu disper si sa ma tin in continuare cum oi putea doar doar o iesi un kil in minus....oricum, am obesrvat ca mai bine am reusit sa dau jos cu regimul meu moderat decat cu ce mi-a dat tanti asta, nu stiu care o fi explicatia... dry.gif

Hai va pup, sa aveti o zi frumu de tot pupic.gif
lilianab
CITAT(Pisik @ 06-05-2007, 10:28 AM) *

La Multi Ani pt Remy May, sa fiti sanatosi, fericiti si...vesnic indragostiti pupic.gif
Liliana, bravo pt exam! cheer.gif
Dany, stai linistita, eu pana in ziua nuntii am crezut ca ceva se va intampla si nu ne vom mai casatori. Nu am zis la nimeni decat dupa ca altfel ma credeau truli (nu ca n-as fi). Cred ca atunci cand ne dorim f mult ceva, mai ales daca suntem mai ghinioniste (cazul meu), ne e teama pana in ultimul moment ca nu se intampla. Eu de fiecare data tot ce am obtinut am obtinut cu lupta, cu sacrificii (vezi si acum cazul cu bebe, deci nu ma mira), asa ca de aia am avut mereu o temere ca "daca se intampla ceva". Dar uite ca nu s-a intamplat, asa ca alunga gandurile negre ca totul va merge snur pupic.gif

Si eu sunt exact la fel de superstitioasa:ori tin strict secret ce imi doresc,pana in clipa in care se indeplineste,ori aplic aceeasi teama.Cand merg la sigur,atunci intradevar dau gres.Insa de la o vreme,imi doresc puternic cate ceva,aplic si teama corespunsatoare,dar il atentionez si pe "Univers" ca mi-am dorit ceva,ca sa puna mana la treaba spre indeplinire grin.gif
otilici
Pisik,tocmai ca mananci mereu acelasi lucru si pt. ca mananci asa putin,organismul tau a intrat in panica si retine tot.De asta nu slabesti.Cu WW mananci variat si dupa necesarul tau,de aceea slabesti.
Te pup pupic.gif
dannette
May, la multi ani babuinului!

Liliana felicitari pentru examen si bafta sa te poti tine de dieta hug.gif

Pisik, eu zic ca cu cat te gandesti mai mult ca trebuie sa tii regim, ca nu ai voie de aia, de cealalta, cu atat ti se face pofta mai mare si de aici si senzatia de foame continua. Cel putin eu asa patesc.

O Duminica superba va doresc la toate, in ciuda vremii care nu prea tine cu noi pupic.gif
May
Neatza fetele, multumesc mult pt urari, probabil cele mai sincere dintre toate

A plecat Mesia de pe pamant, nu mai e pace mondiala, planetele nu mai sunt aliniate.... petrecerea de aseara a fost un dezastru sad.gif.

Am stat stresata toata saptamana ca ce pun pe masa si cu ceasul si cu tot... stiti si voi ca alaltaseara la 4.5 dimineatza debitam pe aici caci nu am putut dormi, ieri pe cuvantul meu de nu, de la 10 dimineatza pana la 5 nu am stat deloc jos, a trebuit sa pregatesc toate cele singura pt ca nu m-a ajutat nimeni doar Remy pe care l-am expediat rapid ca mai mult ma incurca. Apoi am facut baie, m-am machiat, m-am imbracat si iar am trecut la pregatire de platouri. Sa nu credeti ca cine stie ce am facut de mancare, dar in afara de mezeluri si tort, restul a fost facut de manutzele mele si asta te solicita.

In fine, pe la 6.30 eram gata, pe masa pusesem doar tacamurile si vesela, paharele si niste chipsuri ca sa fie pana ne strangem toti. Ma gandeam ca pe la 7 deja apare lumea. Trebuiau sa vina 2 cupluri si cumnatii mei. La 7 vine primul cuplu care sunt niste prieteni de familie de o carca de ani, i-au adus un cadou super ( tricoul pe care o sa il vedeti in poze pe Remy ) totul bine si frumos. Ne punem la o barfa mica si tot asteptam si tot asteptam sa apara si ceilalti. Deja se facuse 8 si oamenii astia nu aveau pe masa decat bauturile si chipsuri si mai ziceau ei din politete din cand in cand sa ii asteptam si pe ceilalti, sa nu punem masa doar pt ei. La 8 si un pic ne suna celalalt cuplu ( adica tipul la ziua caruia am fost cand i-am dus cureaua acum 2 saptamani) ca sa ne anuntze ca ei nu mai vin ca unuia dintre ei i-a fost rau toata noaptea trecuta si nu se simte bine nici acum w00t.gif . Pai bine mai frate dar daca toata ziua ai stiut ca ti-a fost rau si ca inca nu ti-a trecut, te trezesti sa imi spui ca nu vii la 8 seara? M-am simtit super prost mai ales fata de cei care erau veniti deja...M-am dus disctre in camera si l-am sunat pe cumnata-meu sa vad de ce nu mai vine odata si mi-a raspuns zicandu-mi ca ei de abia acum s-au trezit si ca trebuie sa faca dus amandoi si apoi vin. Deja se stricase toata viziunea mea asupra unei petreceri reusite... m-am molesit de tot. M-am dus si am pus masa pt ceilalti care chiar au mancat tot ce le-am pus si m-au felicitat pt fiecare chestie, au dovedit inca o data ca sunt niste oameni civilizati deci sunt oameni simpli.

Pe la 9.30 au sunat cumnatii mei la interfon si am raspuns eu. Am intrebat cine e si mi-au zis Syd, adica numele cainelui lor pe care si l-au luat acum o luna si care e o bestie care roade si darama tot, ca sa nu mai spun ca musca. Am zis ca e o gluma de-a lor.... cand colo ei au venit cu tot cu caine desi stiau ca am masa pusa in mijlocul salonului si nu au loc sa stea dupa caine. Nu mai spun ca au venit fara cadou motivand ca nu au avut bani ( cine naiba nu are bani la inceputul lunii ? w00t.gif ). Nu e vorba ca stateam in baza cadoului dar pt pritenul caruia noi i-am dus cureaua au avut si ei bani sa duca cadou si pt frate-sau nu... si te simti prost si neimportant. Nu mai spun ca ei s-au asezat la masa si cainele s-a dus la ceilalti invitati si a inceput sa sara pe ei, i-a deranjat super mult ca se urca pe canapea la spatele lor si ii impingea... cumnatii mei l-au dat jos o data, de 2 ori, de 3 ori... apoi l-au lasat in pace sa deranjeze oamenii w00t.gif. Am pus si pt ei masa, again, dar de abia au ciugulit cate ceva. Dupa o ora, adica la 10.30 au zis ca ei pleaca w00t.gif ca sunt obositi cica si ca nici cainele nu e potolit, dupa ce ca de cand au venit pana au zic ca pleaca, nu au vorbit decat despre caine. Ceilalti invitati s-au simtit si ei si au zis ca pleaca si ei.. probabil ca daca ultimii veniti pleaca, primii veniti ar trebui sa plece si ei.. sau nu stiu la ce s-au gandit... NU mai zic de Remy ca statea doar la masa si fuma fara sa spuna nimic desi era ziua lui, dar eu pur si simplu crapam de nervi, mai aveam putin si plangeam. M-am pregatiti atat si ei au stricat tot, jumatate din toata mancarea inca mai era in bucatarie sau pe masa... facusem saratele, bombe, cumparasem tortul... planuiam sa le scot la 00.00 ca sa ii cantam lui Remy la multi ani.... si lumea vroia sa plece de la 10.30. M-am dus si am scos tortul, i-au pus lumanrile... i l-am dus... i-am cantat la multi ani... . Alt soc a fost cu tortul cand l-am taiat pt ca era ingrozitor de moale desi a fost tinut la frigider... macar au mancat toti tortul pt ca a fost f bun... dar eu luasem un tort mare... jumatate a ramas acolo... I-am adus si cadoul lui Remy, a avut un soc pot spune, nu a stiut cum sa reactioneze.... toata lumea lauda ceasul numai el nu... am crezut ca nu ii place dar de fapt el era fara cuvinte , macar aici am putut sa zambesc si eu si sa fiu un pic vesela smile.gif. Apoi au plecat toti invitatii.... am ramas doar noi 2 si socrela care a comentat in locul meu toata purtare imbecila a cumnatilor... Eram atat de nervoasa incat i-am zis ca eu nu pot sa imi aduc acasa prietenii din Madrid ( adica pe sexy si familia ei ) ca sa nu ma faca de rusine cumnatii mei... si ciudat, dar socrela imi tinea partea... in fine...

Ne-am culcat pe la 4 fara sa strangem nimic din salon.... In pat mi-a zis Remy ca nu se astepta la asta ( adica la cadou ) si multe alte vorbe frumoase si la un moment dat imi zice ( pe intuneric ): Cri, ia uita-te la mine ... si m-am uitat... la care el: Vrei sa fii sotia mea? w00t.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Pfff am zis ca ma topesc... mi-a mai zis de multe ori dar niciodata asa de serios rolleyes.gif

Azi dimineatza era totul strans in salon de socrela.... chiar nu ma asteptam la asta... frumos din partea ei

Pt cele care au avut curaj sa citeasca trilogia de mai sus... asta este..... mersi ca ati fost alaturi de mine give_rose.gif . Pozele le pun mai tarziu smile.gif
otilici
May,ce emotionant... rolleyes.gif Vezi ca in tot raul e si un bine?Sau totul e bine cand se termina cu bine wink1.gif
Tare m-am intristat cand am citit prima parte,dar incet-incet m-au napadit emotiile.Felicitari May! yahoo.gif cheer.gif cheer.gif

Asteptam pozele,inclusiv cele cu tricoul lui Remy smile.gif
Tulip
May,te-ai mai linistit? pupic.gif Ce bine ca Remy s-a bucurat de cadou!!! cheer.gif Si ce bine ca te-a cerut de sotie! w00t.gif w00t.gif restul nu mai conteaza devil.gif ,atat ii duce capul.
Voi sa va bucurati unul de calalat,nu mai fii suparata!

Asteptam pozele!
dannette
May, ce romantic...
Cand fixati data? Sau ati fixat-o deja? wink1.gif
honey79
May....desi citesc de vreun an, peripetiile prin care treci, cea din urma m-a emotionat la maxim.
Felicitari pentru "engagement"....asta in cazul in care raspunsul tau a fost "DA".
Ramai aceeasi persoana puternica si hotarata, sensibila si plina de optimism....asa cum noi toate te-am cunoscut .....aici, prin paginile acestui forum. blum.gif wink1.gif
May
Mai, voi vreti sa ma faceti sa plang rolleyes.gif MUltumesc mult pt toate cuvintele voastre frumoase give_rose.gif

NU am stabilit nimic, nici nu am avea cum pt ca nu avem bani. Dar oricum noi suntem ca si casatoriti, nu pot sa imi imaginez viata fara el... casatoria deja e o simpla formalitate. Ma uit la andreea-rodica si la toate fetele care au nunta anul asta si se pregatesc si stiu ca eu nu o sa trec prin asta. Cel mai probabil nunta o sa o facem aici cu maxim 20 de persoane prezente ... Oricum, mai e pana atunci smile.gif

Dupa tot ce s-a intamplat aseara, ziua mea de nastere din august o sa mi-o sarabatoresc doar eu cu Remy singurei acasa, caci socrii mei or sa fie plecati in tara si sigur cand merg acasa or sa ma sarbatoreasca parintii mei smile.gif
Pisik
May, multe multe felicitari! cheer.gif
Eu zic ca si fetele, nu mai conteaza nimic, daca finalul a fost ata de emotionant si de superb!
Si mai zic ca o nunta, mica sau mare, aici sau la Madrid, oriunde in lume, bogata sau saraca, trebuie sa reprezinte unirea spirituala dintre doi oameni care se iubesc, iar cele mai bune ingrediente nu va lipsesc sigur wink1.gif
May
Poze
uka
Am citit "trilogia" ta MAY si mi-a placut... nu conteaza ce au facut ceilaltzi, nu am cuvinte ptr ei, e bine ca lui remy i-a placut ceasul, cat despre cererea ion casatorie... sunt fara cuvinte...FELICITARI, e bine ca s-a terminat cu bine, pe viitor stii cu cine ai de aface si cum sa te portzi cu ei la momentul potrivit, desi tu esti o dragutza si nu ai sa potzi face asta...
dannette
May, super ideea cu afro-portocala, iar tortul tiramisu a pus capac (e slabiciunea mea).
May
floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif

Tocmai mi-a spus frate-meu ca e pe drum cadoul de la parintii mei pt remy, adica 300 de euro w00t.gif w00t.gif w00t.gif

dannette ideea aceea am vazut-o pe culinar, oricum a fost de super efect blum.gif

uka azi dimineatza cand s-a trezit Remy eu eram deja la pc si primele cuvinte au fost: ce faci cri, da-mi si mie ceasul sa ma mai uit la el lol.gif deocamdata nu il poate purta pt ca, asa cum a zis si bijutierul, trebuie ajustata bratzara. O sa mergem maine smile.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 06-05-2007, 05:43 PM) *

floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif

uka azi dimineatza cand s-a trezit Remy eu eram deja la pc si primele cuvinte au fost: ce faci cri, da-mi si mie ceasul sa ma mai uit la el lol.gif deocamdata nu il poate purta pt ca, asa cum a zis si bijutierul, trebuie ajustata bratzara. O sa mergem maine smile.gif

laugh.gif o sa-i placa ceasul sunt sigura... oricum de apreciat apreciaza... cat despre cadoul de la ai tai, ar trebui sa le spui cumnatilor tai despre el...ptr ca ce au facut ei... e cam uratzel si sa vada ca macar ai tai s-au chinuit sa trimita din ro acolo din ce si cum au ei, pe cand ei nu s-au sinchisit nici macar cu o sticla de vin...probabil tocmai ptr ca e frati'su a zis ca lasa merge si fara cadou ca e din familie..sau macar puteau sa spuna ca ii dau ceva sapt viitoare.. in fine... m-am cam enervat p faza dar nu mai conteaza, chiar nu conteazaaaa, remy te are p tine si u vei fi familia lui
May
uka tocmai asta era faza ca nu sta nimeni in baza unui cadou dar cu 2 saptamani in urma ii duci cadou unui prieten si lu` fratele tau ii zici ca nu ai bani. Nu o sa le zic de cadoul parintilor mei pt ca pur si simplu nu genul meu de comportament, dar ei deja isi baga unghia in gat ca noi mergem in tara si ei nu. Aseara ne intrebau cum de avem noi bani de mers in tara dar au spus-o pe un ton si printr-o exprimare care lasa de inteles ca noi suntem prea sarantoci ca sa ne permitem asa ceva. Chiar incerc sa ma detasez de rautatile lor si sa imi vad de viata mea. Dam si noi din coate cum putem sa ne descurcam mai bine si am avansat enorm fata de acum 2 ani. Chiar ne ziceau ceilalti invitati aseara ca ne admira pt ca din cercul nostru de cunostinte, noi avem cele mai mici venituri, dar aceleasi realizari ca si ceilalti sau poate chiar mai mari smile.gif
_noni_
CITAT(lilianab @ 06-05-2007, 09:20 AM) *

Iar fiindca veni vorba de contabilitate :AM LUAT RESTANTAAAA!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Bravo, domule, ti-am zis eu?! give_rose.gif pupic.gif

May in primul rand felicitari pentru tot ce ai facut pentru ziua lui Remy! give_rose.gif arata totul super! jos palaria! si ai fost foarte frumoasa, cred ca te avantajaza culoarea de la bluza si iti sta bine cu parul asa cret cum il ai tu.

in al 2-lea rand, ma bucur pentru tine si Remy, ca va iubiti, ca va e bine impreuna si ca el e asa un tip super exact cum meriti! nu prea imi gasesc cuvintele, dar ar trebui sa-mi vezi fata de catel si zambetul cand citesc despre voi! give_rose.gif hug.gif

eu acum am venit de-afara si ma gandesc ca totusi ar trebui sa ma apuc de curatenie... wacko.gif am tot amanat chestia asta, dar deja nu se mai poate!!!

}{
Anna
salutare fetelor pupic.gif

sunt intr-o stare f rea, imi vine sa ma bat pe mine pt naivitate ( a se citi mare prostie) cry.gif.
Tocmai am aflat de la fostul ca eu nu am fost decat omul potrivit la momentul potrivit si nimic mai mult. sad.gif
si eu care am incercat sa pastrez o rel asa de respect si afectiune, nu stiu exact la ce ma gandeam eu.
Of doamne ce oameni, inca sunt in soc. Cum sa imi spuna ca eu nu eram nimic si nu am fost niciodata, ci doar pers care s-a nimerit sa fie atunci, sa stea cu el. Oare cum se poate sa faci asa ceva? sorry.gif

May, super, acum am citit, ce frumos e cand totul se termina asa...Multa fericire iti doresc. Si puterea sa nu ma tii cont de rautati ca tu il ai pe Remy si e perfect asa cum e. pupic.gif
uka
Mare tupeu din partea lui, dar stai linistita ca si mie mi=au auzit urechile multe cuv grele si apoi tot el m-a cautat...
roata se intoarce INTOTDEAUNA
furntea sus
Anna
CITAT(uka @ 06-05-2007, 07:14 PM) *

Mare tupeu din partea lui, dar stai linistita ca si mie mi=au auzit urechile multe cuv grele si apoi tot el m-a cautat...
furntea sus

pupic.gif Uka.

sper sa se intoarca roata. insa ma tot gandesc cum poti sa faci asa ceva, ca a spus-o a supus-o insa e un cosmar sa constat ca am stat cu cineva un an si am investit sentimente si tot ce am avut eu mai bun si acum aflu asta. tot mai sper ca a zis doar asa ca sa ma ranasca. ca altfel nu pot sa concep cum stai cu cineva doar ca sa te folosesti de el sad.gif
emu
May buna mancarica ai pus pe masa. Si voi doi aratati super... sa va iubiti la fel de mult si la 100 )).gif. Cum au spus si celelalte fete: data viitoare stiti cu cine aveti de-a face, n-are rost sa va stresati de ei si incercati sa va faceti alti prieteni usor usor...

Anna te inteleg ca esti suparata, dar mai mult rau iti faci singura: de ce te intereseaza ce are de spus fostul? Tot ce s-a intamplat si din ce motive s-a intamplat e la trecut acum. Move on!
uka
CITAT(annaiss_derrian @ 06-05-2007, 07:19 PM) *

furntea sus

pupic.gif Uka.

sper sa se intoarca roata. insa ma tot gandesc cum poti sa faci asa ceva, ca a spus-o a supus-o insa e un cosmar sa constat ca am stat cu cineva un an si am investit sentimente si tot ce am avut eu mai bun si acum aflu asta. tot mai sper ca a zis doar asa ca sa ma ranasca. ca altfel nu pot sa concep cum stai cu cineva doar ca sa te folosesti de el sad.gif

ai arbdare si treci peste asta...crede-ma k "been there, done that"...lasa-l in pace...si isi revine...se va intampla exact ceea ce iti doresti tu cu adevarat.trebuie sa crezi si sa fii sigura 100% ca e mai bine ptr tine. intre timp gandeste-te dk e e ceea ce iti doresti u... lucrurile se rezolva de la sine, dar trebuie sa le dai timp...
fa-ti de lucru intre timp si de ce nu poate o alta relatie, oricat ar fii de greu
lilianab
May mai fetita ,sa mor de mu mi-au dat lacrimile si mi-a stat mancarea in gat,ca asa sunt eu mai prostoaca si citesc in timp ce manac.Fata draga,ce emotionant si ce mi-e drag de voi!!!am facut asa de multe analogii(tu cu aceeasi conformatie ca mine,Remy ca mama meu)incat parca mi se intamplau mie si bune si rele.Ce neam de traista frate-su.M-a enervat de mor.Te rog frumos sa le transmiti ca au un cap in gura de la mine!!! dry.gif ...si ei si prietenii cei neseriosi(ca sa nu se supere!) naughty.gif .
Fata ,sa va dea Dumnezeu sanatate la amandoi si puterea sa treceti senini prin tot ce va ofera viata.Sa fiti alaturi 300 de ani(nu puteam spune 450 pentru ca voi sunteti deja impreuna ,asa ca nu se aplica penalitati!! grin.gif )

CITAT(_noni_ @ 06-05-2007, 05:26 PM) *

CITAT(lilianab @ 06-05-2007, 09:20 AM) *

Bravo, domule, ti-am zis eu?! give_rose.gif pupic.gif

Da Noni sar'na !!!si pup toate fetele,ca fiecare la un moment dat m-a incurajat sau mi-a urat succes.Zic si eu ca May:tare bine ma simt in mijlocul vostru give_rose.gif
himere2005
may, la multi ani lui remy! floare.gif la tine am o groaza de comentat dar acum e oc. calc pupic.gif
liliana felicitari ptr restanta
anna, sa-ti de DD putere sa mergi mai departe hug.gif
Pisik
Annais, tu te merita, fioi fericita ca ai trait in minciuna doar un an, acum nu poti decat sa uiti si sa fii multumita ca ai scapat de el!
axe10
CITAT(Maybeline @ 06-05-2007, 02:00 PM) *

Neatza fetele, multumesc mult pt urari, probabil cele mai sincere dintre toate
In fine, pe la 6.30 eram gata, pe masa pusesem doar tacamurile si vesela, paharele si niste chipsuri ca sa fie pana ne strangem toti. Ma gandeam ca pe la 7 deja apare lumea. Trebuiau sa vina 2 cupluri si cumnatii mei. La 7 vine primul cuplu care sunt niste prieteni de familie de o carca de ani, i-au adus un cadou super ( tricoul pe care o sa il vedeti in poze pe Remy ) totul bine si frumos. Ne punem la o barfa mica si tot asteptam si tot asteptam sa apara si ceilalti. Deja se facuse 8 si oamenii astia nu aveau pe masa decat bauturile si chipsuri si mai ziceau ei din politete din cand in cand sa ii asteptam si pe ceilalti, sa nu punem masa doar pt ei. La 8 si un pic ne suna celalalt cuplu ( adica tipul la ziua caruia am fost cand i-am dus cureaua acum 2 saptamani) ca sa ne anuntze ca ei nu mai vin ca unuia dintre ei i-a fost rau toata noaptea trecuta si nu se simte bine nici acum w00t.gif . Pai bine mai frate dar daca toata ziua ai stiut ca ti-a fost rau si ca inca nu ti-a trecut, te trezesti sa imi spui ca nu vii la 8 seara? M-am simtit super prost mai ales fata de cei care erau veniti deja...M-am dus disctre in camera si l-am sunat pe cumnata-meu sa vad de ce nu mai vine odata si mi-a raspuns zicandu-mi ca ei de abia acum s-au trezit si ca trebuie sa faca dus amandoi si apoi vin. Deja se stricase toata viziunea mea asupra unei petreceri reusite... m-am molesit de tot. M-am dus si am pus masa pt ceilalti care chiar au mancat tot ce le-am pus si m-au felicitat pt fiecare chestie, au dovedit inca o data ca sunt niste oameni civilizati deci sunt oameni simpli.

Pe la 9.30 au sunat cumnatii mei la interfon si am raspuns eu. Am intrebat cine e si mi-au zis Syd, adica numele cainelui lor pe care si l-au luat acum o luna si care e o bestie care roade si darama tot, ca sa nu mai spun ca musca. Am zis ca e o gluma de-a lor.... cand colo ei au venit cu tot cu caine desi stiau ca am masa pusa in mijlocul salonului si nu au loc sa stea dupa caine. Nu mai spun ca au venit fara cadou motivand ca nu au avut bani ( cine naiba nu are bani la inceputul lunii ? w00t.gif ). Nu e vorba ca stateam in baza cadoului dar pt pritenul caruia noi i-am dus cureaua au avut si ei bani sa duca cadou si pt frate-sau nu... si te simti prost si neimportant. Nu mai spun ca ei s-au asezat la masa si cainele s-a dus la ceilalti invitati si a inceput sa sara pe ei, i-a deranjat super mult ca se urca pe canapea la spatele lor si ii impingea... cumnatii mei l-au dat jos o data, de 2 ori, de 3 ori... apoi l-au lasat in pace sa deranjeze oamenii w00t.gif. Am pus si pt ei masa, again, dar de abia au ciugulit cate ceva. Dupa o ora, adica la 10.30 au zis ca ei pleaca w00t.gif ca sunt obositi cica si ca nici cainele nu e potolit, dupa ce ca de cand au venit pana au zic ca pleaca, nu au vorbit decat despre caine. Ceilalti invitati s-au simtit si ei si au zis ca pleaca si ei.. probabil ca daca ultimii veniti pleaca, primii veniti ar trebui sa plece si ei.. sau nu stiu la ce s-au gandit... NU mai zic de Remy ca statea doar la masa si fuma fara sa spuna nimic desi era ziua lui, dar eu pur si simplu crapam de nervi, mai aveam putin si plangeam. M-am pregatiti atat si ei au stricat tot, jumatate din toata mancarea inca mai era in bucatarie sau pe masa... facusem saratele, bombe, cumparasem tortul... planuiam sa le scot la 00.00 ca sa ii cantam lui Remy la multi ani.... si lumea vroia sa plece de la 10.30. M-am dus si am scos tortul, i-au pus lumanrile... i l-am dus... i-am cantat la multi ani... . Alt soc a fost cu tortul cand l-am taiat pt ca era ingrozitor de moale desi a fost tinut la frigider... macar au mancat toti tortul pt ca a fost f bun... dar eu luasem un tort mare... jumatate a ramas acolo... I-am adus si cadoul lui Remy, a avut un soc pot spune, nu a stiut cum sa reactioneze.... toata lumea lauda ceasul numai el nu... am crezut ca nu ii place dar de fapt el era fara cuvinte , macar aici am putut sa zambesc si eu si sa fiu un pic vesela smile.gif. Apoi au plecat toti invitatii.... am ramas doar noi 2 si socrela care a comentat in locul meu toata purtare imbecila a cumnatilor... Eram atat de nervoasa incat i-am zis ca eu nu pot sa imi aduc acasa prietenii din Madrid ( adica pe sexy si familia ei ) ca sa nu ma faca de rusine cumnatii mei... si ciudat, dar socrela imi tinea partea... in fine...

Ne-am culcat pe la 4 fara sa strangem nimic din salon.... In pat mi-a zis Remy ca nu se astepta la asta ( adica la cadou ) si multe alte vorbe frumoase si la un moment dat imi zice ( pe intuneric ): Cri, ia uita-te la mine ... si m-am uitat... la care el: Vrei sa fii sotia mea? w00t.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Pfff am zis ca ma topesc... mi-a mai zis de multe ori dar niciodata asa de serios rolleyes.gif

Azi dimineatza era totul strans in salon de socrela.... chiar nu ma asteptam la asta... frumos din partea ei

Pt cele care au avut curaj sa citeasca trilogia de mai sus... asta este..... mersi ca ati fost alaturi de mine give_rose.gif . Pozele le pun mai tarziu smile.gif

La multi ani si de la mine dragutza...sa-ti traiasca si sa fiti fericiti ca in povesti!

In alta ordine de idei...le-asi fi tras un sut in c.u.r. la nesimtit....alta data nu-i mai invita!

Lilico. bravo de examen....hai treci la numarat ca ti-a ajuns huzureala!

Anna
CITAT(uka @ 06-05-2007, 08:03 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 06-05-2007, 07:19 PM) *

furntea sus

pupic.gif Uka.

ai arbdare si treci peste asta...crede-ma k "been there, done that"...lasa-l in pace...si isi revine...se va intampla exact ceea ce iti doresti tu cu adevarat.trebuie sa crezi si sa fii sigura 100% ca e mai bine ptr tine. intre timp gandeste-te dk e e ceea ce iti doresti u... lucrurile se rezolva de la sine, dar trebuie sa le dai timp...
fa-ti de lucru intre timp si de ce nu poate o alta relatie, oricat ar fii de greu

nu mai vreau sa fiu cu el de nici o culoare, nu mai vreau sa il vad, insa sunt prinsa intr-o poveste de tot r****l si sper sa ies cat mai rpd. El nu e un om....e nus..altceva sad.gif
Tzutzi80
Anna fii fericita ca ai scapat de el in cazul asta!

May tare ma bucur pentru iubirea ta mare. Iar pentru neseriosi....nu iti bate neuronul, ca ei pierd pupic.gif. May, vreau si eu par ca al tau hug.gif

Si sa va veseliti nitel:

Conferinta internationala a mafiei.dupa sedinta il capo di tutti capi il cheama la el pe rudi,seful mafiei tiganesti. -auzi,rudi,tu ai vila din asta cu 2 nivele,cum am eu? -nu,mancati-as! -dar mertzane ca ale mele ,ai? -n-am,mancatzi-as -dar lant din asta de aur,gros de 2 degete,ai? -nuu! -mai,ce mafiot esti tu?la urmatorul congres sa te aud ca ai,da? merge rudi acasa si il striga pe servitorul lui,procesor: -Procesoaree!da jos ultimele 3 etaje de la casa,vinde helicopterele si cumpara mertzane iar cainele du-l in casa ca lantul trebuie sa-l port eu
daconst
May,La multi ani lui Remy si felicitari pentru cererea in casatorie.Dupa tot ce s-a intamplat la petrecere,a stiut el cum sa te faca sa zambesti.E un om deosebit,sa stii.
Am vazut si pozele si am baloshit tot pe aici ca fii-miu. lol.gif

Annaiss,capul sus si stai linistita ca asa cum spune Uka:roata se intoarce si primeste fiecare ce merita. pupic.gif

Otilici,frumos avatar ai si m-am uitat si eu la pozele lui Norbi.E un scump.Si ce ochi albastri are...seamana cu tati. grin.gif

Dany,sa stii ca ti-am visat casa. lol.gif
Parca ai pus o web camera si vedeam tot cu panorama cu tot.Culmea e ca in visul meu era si un lac sau o apa mare prin preajma.Era totul de vis,ce mai. )).gif
La noi trec zilele tare repede,adica ne umple Lucas toata viata si suntem topiti dupa el.Sa ne vezi cum stam la rand la pupat.Il sufocam pe bietul copil,dar are niste falcute numai bune de pupacit. blum.gif
Anna
Va multumesc fetelor! pupic.gif hug.gif
Stiu ca asa e, insa ma intreb daca toti oamenii sunt asa, nus daca ma intelegeti, dar eu am avut asa mae incredere in el si am crezut ca avem o relatie si ca pur si simplu ne-am desp ca el vrea sa fie singur sau nu ma mai iub, sau un motiv de asta logic.
Nu, nici vorba de asa ceva, iubire nu a fost niciodata, eu eram doar omu care s-a nimerit sa fie acolo.
Doamne, plang ca fraiera, pt ca eu am crezut ca e un om, si asta e, te mai desparti insa ramai om. si mai ai respect si altceva.
Constat ca el e bolnav. are o problema cu mintitul. Stiti in cate luc m-a mintit? Ma iau cu mainile de cap. Si cu asa nonsalanta de l-a crezut toata lumea. Si nu numai pe mine, ci si amici, si o da din minciuna in minciuna, cred ca nimic ce a zis nu a fost real.
si e rau ca stau sa ma gandesc acum cand vb cu cineva, daca e si omul asta la fel de malefic si practic bolnav. sad.gif
Sa imi dea Dumnezeu putere sa ies din asta.
Va multumesc mult ca mi-ati raspuns, inseamna enorm pt mine.
ina_ceva
Ella, distractie la maxim! wink1.gif
May, lasa ca data viitoare va fi mai bine give_rose.gif .Cumnatii tai chiar sunt de coma dry.gif

Annaiss, pupic.gif hug.gif
May
Mai fetelor, nu v-as da pe niciuna dintre voi nici daca primesc in schimb 100 de prieteni reali pt fiecare give_rose.gif

liliana felictari pt restanta si poate auzim bazait de nunta si la tine wink1.gif

anna poate a spus asa ca sa te raneasca hug.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 07-05-2007, 12:10 AM) *

Mai fetelor, nu v-as da pe niciuna dintre voi nici daca primesc in schimb 100 de prieteni reali pt fiecare give_rose.gif

liliana felictari pt restanta si poate auzim bazait de nunta si la tine wink1.gif

anna poate a spus asa ca sa te raneasca hug.gif

asa am crezut si eu, dar chiar asa e doh.gif bateti-ma
chiar e o pers bolnava care a manipulat si mintit pe toata lumea.
uka
CITAT(annaiss_derrian @ 07-05-2007, 12:26 AM) *

asa am crezut si eu, dar chiar asa e doh.gif bateti-ma
chiar e o pers bolnava care a manipulat si mintit pe toata lumea.

in cazul asta fii fericita si capul sus, el este cel care a pierdut nu tu...deci nu ai de ce sa plangi, nu iti plange de mila, a fost o experienat si las-o sa treaac, in speranta ca nu sunt prea dura: resemneaza-et si mergi mai departe.
Eu de fel sunt mai feminista si am ajuns la concluzia ca femeile nu sfarsesc niciodata singure decat daca isi doresc asta, pe cand la barbatzi e ceva mai greu....la femeie e mult mai simplu, conteaza mai putine intr-un final ptr ei, noi suntem mai perfectoniste si cauatm mai multe lucruri la un barbat. pe cand ei... nuvor prea multe lucruri, asta de la o varsta oarecare..undeva la peste 35 ani zic eu...
Fruntea sus, imi spunea mie mereu mama lui theo, si asa iti spun si tie a nu stiu cata oara... fii fericita ac ai scapat si profita din plin, have fun si redescopera-te, este super...cel putin ptr mine, perioada asta cat am fost singura mai mult sau mai putin mie mi-a priit f mult si inca imi prieste, spun mai mult sau mai putin ptr ca am mai iesit cu unul cu altul, dar tutror le-am spus aceeasi chestie: nu vreau nimic serios...indiferent dc la un moment dat ma voi impaca cu theo sau nu, stiu ce vreau si cum vreau, mi-am dat seama de avloarea mea, asta in comparatie cu Fulga a lui... si asa cum spune toata lumea, aceasta comparatie e imposibil de facut...
Be strong, ai incredere in tine, fii optimista si zambeste mult...
Crede-ma ca stiu ce vorbesc nu sunt vorbe spuse doar ptr ca ai tu nev de noi, stii si u prin ce am trecut eu asa ca fii buna si asculta-ma
tease.gif tease.gif tease.gif
glumesc.... give_rose.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif ==> asa vreau sa fii tu in fiecare dimineata
BLUELIFE
Buna dimineata!A fost scurt WE Daca am lucrat sambata,;acum e luni si incepe o noua saptamana...sunt fericita ca dis de dimineata mi s-a spus ca arat de douazeci si ceva de ani si nu de cati ani am give_rose.gif
aah,si vin cu cafelele de rigoare cafea.gif cafea.gif cafea.gif pt toata lumea.Apropo,cine sta aproape de litoral sa-mi vanda si mie niste ponturi de cazare pe la casute,ceva ieftin pe luna august ca am auzit ca stau oamenii cu chei prin parcare...

CITAT(BLUELIFE @ 07-05-2007, 08:16 AM) *

Buna dimineata!A fost scurt WE Daca am lucrat sambata,;acum e luni si incepe o noua saptamana...sunt fericita ca dis de dimineata mi s-a spus ca arat de douazeci si ceva de ani si nu de cati ani am give_rose.gif
aah,si vin cu cafelele de rigoare cafea.gif cafea.gif cafea.gif pt toata lumea.Apropo,cine sta aproape de litoral sa-mi vanda si mie niste ponturi de cazare pe la casute,ceva ieftin pe luna august ca am auzit ca stau oamenii cu chei prin parcare...

Votati-l pe Flavius cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anaoi
NEATA !!!! dylly mai necesita o tura de cafea.

May...super, super, super. Felicitari pt cerere si inca o data LA MULTI ANI pt Remy. aaaa pozele....hm...dylly e deja in drum spre tine...sa manance din tort. yummmyyyyy. w00t.gif

Annaiss...dylly nu te bate pe tine, dar vai de el. mad.gif

Pisik
Neatza!

Anna, tu te mai gandi, da-l afara din capul tau cu toata falsitatea si nebunia lui. Nu iti mai face rau. Crede-ma, am trecut printr-o situatie foarte grea, am iubit orbeste un om nebun timp de aproape doi ani si mi-am inveninat sufletul mult dupa aia, chinuindu-ma singura cu amintiri dureroase si intrebari fara rost. Chiar nu merita, capul sus, pieptul inainte! Sunt atatia barbati numai buni in jur, trebuie doar sa ii poti vedea naughty.gif

Eu am venit la servici cam fara chef; incepand de azi, doua ore/zi de la trei la cinci stau lipita de programul in care fac pagina web; cica impreuna cu o tipa care o sa ma ajute, una inchiriata de la o firma....
Si la zece am o intalnire lunga...se anunta vremuri grele...dar le razbat eu pe toate

Sper sa am o dispozitie mai buna mai incolo, nici vremea nu ma ajuta.

A, nu v-am zis, cantarul tot intepenit e, dar parca pe haine se simte si asa in dispozitia generala, ma simt eu mai usoara, cred ca conteaza si asta, nu?

Pupici si sa aveti o zi frumoasa pupic.gif
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 07-05-2007, 08:54 AM) *

NEATA !!!! dylly mai necesita o tura de cafea.

May...super, super, super. Felicitari pt cerere si inca o data LA MULTI ANI pt Remy. aaaa pozele....hm...dylly e deja in drum spre tine...sa manance din tort. yummmyyyyy. w00t.gif

Annaiss...dylly nu te bate pe tine, dar vai de el. mad.gif

valea.gif vineeee!!!!!!!

Axe multumesc pentru vot stiu ca nu participa ,am aflat dar ramane orgoliul de mamica de aceea v-am rugat sa-l votati sa-l vad printre primii pe acolo ,oricum nu vreau sa ia locul vreunui BB dar e placut sa-ti vezi copilul printre cei mai simpatizati give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Mayexista "nunta-n 48 de ore" lol.gif
axe10
Buna dimineata, iubitelor!

Vin si eu la o cafea pe gratis...yammy...buuun....

Am avut un we super aglomerat si am consumat o gramada de calorii...dupa tura de sambata despre care v-am povestit, ieri am facut munca de voluntariat la gradinita sa amenajam locul de joaca. Normal ca au venit numai fraierii, dar o sa am grija eu sa ma auda la sedinta cu parintii de saptamana asta. Am smuls buruieni, am dat cu sapa, am vopsit scaunele, bancutze....sunt intepenita ce sa va zic....am si mancat mai mult dar sper sa nu vad mari diferente miercuri in ziua de cantar.

Sa aveti o saptamana minunata!
dannette
Buna dimineata pupic.gif

Annais, cred ca fostul tau a spus asta acu la nervi..oricum nu are rest sa te consumi pentru trecut. Trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor: ca ai scapat de el si de acu te asteapta numai lucruri bune.

O zi placuta la toata lumea si un inceput de saptamana perfect!!!
lilianab
Fetele vin si eu cu o nelamurire,care stiu ca a mai fost discutata mai demult,dar am uitat cum a ramas si am uitat si in care capitol s-a vorbit.
Avem iaurtul Zuzu(Axe esti prea tare ca l-ai recomandat,dar si eu la fel de "prea tare" ca nu am stat pe ganduri si l-am bagat in consum cheer.gif cheer.gif ).Calculand cu calculatorul de puncte,cand pun la grasime 0 punct 1,imi da 0.5 puncte, cand pun 0 virgula 1,imi da 0.6p....Pe care o iau de buna?!...aici diferenta nu e mare,dar poat aparea diferente mai mari in alta parte...Multumesc si pup pe toate.
Blue am luat si eu o ceasca de cafea de pe masa de la tine grin.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 07-05-2007, 09:20 AM) *

Buna dimineata, iubitelor!

Vin si eu la o cafea pe gratis...yammy...buuun....

Am avut un we super aglomerat si am consumat o gramada de calorii...dupa tura de sambata despre care v-am povestit, ieri am facut munca de voluntariat la gradinita sa amenajam locul de joaca. Normal ca au venit numai fraierii, dar o sa am grija eu sa ma auda la sedinta cu parintii de saptamana asta. Am smuls buruieni, am dat cu sapa, am vopsit scaunele, bancutze....sunt intepenita ce sa va zic....am si mancat mai mult dar sper sa nu vad mari diferente miercuri in ziua de cantar.

Sa aveti o saptamana minunata!

Neatza Axe! Si neatza si pt Dylly pupic.gif

Eu zic sa nu iti faci probleme, efortul fizic o sa te ajute sa nu vezi abaterile, ca sunt sigura ca nu au fost multe
Si eu am modificat putin meniu dupa abaterea de sambata, adica ieri am mancat 2 felii de paine cu branzica fagaras monor (m-am rasfatat, nu mai suport branza de vaci simpla) si rosie; gustarea de capsuni; la pranz am mancat piept de pui (sub 150 gr cred) cu salata cu ulei de masline si fara paine (am mancat dimineata 2 felii), gustare mar si seara am papat 2 iaurturi degresate, un Zuzu si un Milli

Astazi m-am reintors cat de cat la ce mi-a dat doctorita, dar dimineata suplimentez un pic painea, ca simt ca nu ma satur; a, si am luat pui la pranz, urmand ca pestele sa il consum diseara, adica le-am inversat

lilianab
Apropo: fool.gif ..Buna dimineata la fetili neuroance!!
Anna,doare al naibii si nu iti revii,ca dupa o lovitura in plex prin surprindere,dar....scutura-te si incearca sa mergi mai departe.In timp ai sa recapeti increderea in oameni(ca asta e cel mai de pret lucru pe care il pierzi din cauza unui neispravit ca ala) si nu ma pot minuna indeajuns de Uka noastra,cat de bine reuseste sa se "recupereze" ba chiar sa dea si sfaturi hug.gif .Bravo Uka! give_rose.gif
Pisik
CITAT(lilianab @ 07-05-2007, 09:28 AM) *

Fetele vin si eu cu o nelamurire,care stiu ca a mai fost discutata mai demult,dar am uitat cum a ramas si am uitat si in care capitol s-a vorbit.
Avem iaurtul Zuzu(Axe esti prea tare ca l-ai recomandat,dar si eu la fel de "prea tare" ca nu am stat pe ganduri si l-am bagat in consum cheer.gif cheer.gif ).Calculand cu calculatorul de puncte,cand pun la grasime 0 punct 1,imi da 0.5 puncte, cand pun 0 virgula 1,imi da 0.6p....Pe care o iau de buna?!...aici diferenta nu e mare,dar poat aparea diferente mai mari in alta parte...Multumesc si pup pe toate.

Daca rezultatul tau e cu punct pui valoarea cu punct, daca rezultatul e cu virgula pui virgula.
La tine diferenta e mica, mie imi dadea niste diferente, de imi iesea te miri ce vreo 10 pcte blink.gif
Stiu ca pe mine m-a desteptat Homey la vremea aia
lilianab
CITAT(Pisik @ 07-05-2007, 08:32 AM) *

CITAT(lilianab @ 07-05-2007, 09:28 AM) *

Daca rezultatul tau e cu punct pui valoarea cu punct, daca rezultatul e cu virgula pui virgula.
La tine diferenta e mica, mie imi dadea niste diferente, de imi iesea te miri ce vreo 10 pcte blink.gif
Stiu ca pe mine m-a desteptat Homey la vremea aia

Sar'na! give_rose.gif pupic.gif ...e cu punct si din intamplare am ales valoarea buna(ei pana-n gard "din intamplare!!"...am ales-o ca era cea mai pe placul meu,fiind cea mai mica grin.gif )
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.