Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
uka
CITAT(lilianab @ 07-05-2007, 09:32 AM) *

Apropo: fool.gif ..Buna dimineata la fetili neuroance!!
Anna,doare al naibii si nu iti revii,ca dupa o lovitura in plex prin surprindere,dar....scutura-te si incearca sa mergi mai departe.In timp ai sa recapeti increderea in oameni(ca asta e cel mai de pret lucru pe care il pierzi din cauza unui neispravit ca ala) si nu ma pot minuna indeajuns de Uka noastra,cat de bine reuseste sa se "recupereze" ba chiar sa dea si sfaturi hug.gif .Bravo Uka! give_rose.gif

give_rose.gif salut.gif nu e vorba de recuperare, e vorba ca asa cum am mai spus, acum stiu ce vreau si nu am sa mai renunt la ideile mele...nu mai sunt o naiva, ori e asa ucm trebuie ori nu...cat despre sfaturi...intotdeauna am fost buna la asta, dar cu pusul in practica la mine e mai greu huh.gif
Buna dimineata! sunt la a 3a zi consecutiva de tura de zi si sunt cam varza, sunt la a 2a cafea, si azi am si ora de condus....vai de mine
lilianab
CITAT(uka @ 07-05-2007, 08:46 AM) *

Anna,doare al naibii si nu iti revii,ca dupa o lovitura in plex prin surprindere,dar....scutura-te si incearca sa mergi mai departe.In timp ai sa recapeti increderea in oameni(ca asta e cel mai de pret lucru pe care il pierzi din cauza unui neispravit ca ala) si nu ma pot minuna indeajuns de Uka noastra,cat de bine reuseste sa se "recupereze" ba chiar sa dea si sfaturi hug.gif .Bravo Uka! give_rose.gif

give_rose.gif salut.gif nu e vorba de recuperare, e vorba ca asa cum am mai spus, acum stiu ce vreau si nu am sa mai renunt la ideile mele...nu mai sunt o naiva, ori e asa ucm trebuie ori nu...cat despre sfaturi...intotdeauna am fost buna la asta, dar cu pusul in practica la mine e mai greu huh.gif
Buna dimineata! sunt la a 3a zi consecutiva de tura de zi si sunt cam varza, sunt la a 2a cafea, si azi am si ora de condus....vai de mine

Atunci felicitari ca ai inceput sa tii cont in primul rand de tine,de dorintele tale.Asta inseamna ca incepi sa devii tare si la pusul in practica a sfaturilor.Sa iti mearga excelent in toate! pupic.gif
uka
CITAT(lilianab @ 07-05-2007, 09:50 AM) *

CITAT(uka @ 07-05-2007, 08:46 AM) *

Atunci felicitari ca ai inceput sa tii cont in primul rand de tine,de dorintele tale.Asta inseamna ca incepi sa devii tare si la pusul in practica a sfaturilor.Sa iti mearga excelent in toate! pupic.gif

Sa te auda DD, asa sa fie!
BLUELIFE
Lilianastiu ca ai luat cafa ca te-am vazut pe langa masa mea,sa-ti fie de bine cheer.gif
AnnaAm patit multe la viata mea cu "sexul opus",dar stii... ia si tu partea buna a lucrurilor,gandeste-te la ce a fost bine ,ce a meritat,si n u uita :omul trebuie sa regrete ceea ce n-a facut nu ceea ce a facut! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
michelle
Neata neuroni!
Danette, bine ai revenit printre noi!
Dany, insanatosire grabnica, vei avea nevoie pt a termina treaba in casuta de turta de dulce naughty.gif
Pisik, spor la dieta, cat mai putine abateri!
May, felicitari pt tot ceea ce ai facut sambata pupic.gif Felicitari si lui Remy si LA MULTI ANI!
Anna, cum au mai spus si fetele, bucura-te ca ai iesit din relatia asta hug.gif
Danuta, sa-i dai un pupic lui Lucas pe falcute si din partea mea pupic.gif

Eu am fost ieri la targul de nunti, Expo Mariage, care a avut loc in Iasi.. si am probat cateva rochii de mireasa. Fetelor din Bucuresti, cunoasteti rochiile de la Rose-Marie? Am probat 2 si mi-au placut mult. Au reprezentanta langa (sau vis-a-vis, nu mai stiu exact) de Inter.
Am umblat de la 11 pana la 5 dupa amiaza.. si cel mai important e ca am fost cu masina, pt prima data fara Cata. w00t.gif
Am cautat si rochii de ocazie, pt nuntile la care voi merge si chiar am gasit ceva dragut.

O saptamana super tuturor!
axe10
Liliana...eu pun numai cu punct cand folosesc calculatorul de puncte...si mie mi-a iesit tot 0.5p la 100g la zuzu.
Pisi...nu ca am mancat mult...dar am folosit mai multa paine si am bagat si ceva dulce...de ex ieri am bagat 2 baclavale...mici mici...da erau dulci-dulci...alaltaieri in loc de un chocotoff am bagat 2...in rest nu m-am dat de-a dura..
Oricum daca mananc mai mult ma simt rau si asa ca ma opresc. Si ieri nu am consumat nici o fructa.

Am o febra musculara pe la picioare si spate de nu va spun.

Ramona te vad pe aici...ne mai tii mult in tensiune?...cum a fost?
ramonavlas
Salutare!!!!!!
Am intrat doar ca sa va spun ca sunt super fericita. Nu am citit nimik, acum sunt la munca.
Babuinul trebuia sa plece azi la 18.30 si...SURPRIZA...aseara a sunat si si-a amanat biletul. Mai sta o saptamana!!!!!!!!!!! O sa mai stea pe acolo 3 saptamani dupa care vine definitiv in MURES. Am primit un inel.......am fost prin f multe locuri impreuna si azi am vebit amandoi la munca....sa ne obisnuim.....

Sunt fffffff fericita, in viata vietii mele nu am mai simtit ce simt acum...
V-am pupat si mai revin cu noutati cand o sa am timp...
axe10
ok...
Amazoana
CITAT(ramonavlas @ 07-05-2007, 11:38 AM) *

Salutare!!!!!!
Am intrat doar ca sa va spun ca sunt super fericita. Nu am citit nimik, acum sunt la munca.
Babuinul trebuia sa plece azi la 18.30 si...SURPRIZA...aseara a sunat si si-a amanat biletul. Mai sta o saptamana!!!!!!!!!!! O sa mai stea pe acolo 3 saptamani dupa care vine definitiv in MURES. Am primit un inel.......am fost prin f multe locuri impreuna si azi am vebit amandoi la munca....sa ne obisnuim.....

Sunt fffffff fericita, in viata vietii mele nu am mai simtit ce simt acum...
V-am pupat si mai revin cu noutati cand o sa am timp...

felicitari!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif
Si felicitari si tie May! Imi place aici cand citesc ca vi se intampla numai lucruri minunate. Experienta ta, May, uit-o! Nu ai ce sa ceri unor oameni care gandesc putin....
Va pup, sa aveti o zi minunata!
bubbles
Buna ziua.Ma simt parca mai bine cu raceala sau ce`o fi asta numai ca am temperatura si transpir de doamne blink.gif .Nu stiu ce`i cu mine.Am tinut ziua cu lichide.Am mancat in puncte si ieri cu toate astea cantarul imi arata 64.5kg crying.gif iar in dim asta 64.9 kg desi nu am iesit afara ca am mancat putin si ieri caramida.gif .Poate retin apa de la raceala sau de la rusi blink.gif .Azi nu am numarat ca nu am putut sorry.gif si am mancat o mini pizza de la fornetti si o fel de paine cu salam si pana maine mai bag 2 L apa cu lamaie si ceai verde blum.gif

May La Multi Ani pt Remy pt ieri hug.gif .Scuze ca nu am scris nimic ieri dar nu ma simteam in stare nici sa citesc ce scrieti ill.gif

Ramona felicitari cheer.gif cheer.gif .Sa dea Domnul sa fi fericita ca meriti pupic.gif
himere2005
salutare neuroni cheer.gif
ramona, tare ma bucur sa aud vesti atat de bune pupic.gif ...aveti vreo poza impreuna pe care s-o poti expune? felicitari pentru inel...e acel inel? naughty.gif grin.gif
may, sa nu mai pui la suflet ca nu se merita, nu se merita sa te zbati atat...eu mi-am cam invatat lectia ca si eu am patit alta data cam la fel si am zis ca nu ma mai omor atat cu platourile. tare frumoasa a iesit masa, eu una stiu cat ai muncit si te cred...iar voi 2 sunteti niste dragalasi. si ai avut timp sa te si aranjezi...bravo, esti de nota 11 blum.gif ....remy a facut un gest foarte dragostos in seara cu pricina wink1.gif
uka, imi place de tine smile.gif
am gasit o poza cu noi 2 de acum 4 ani de la o petrecere. eram ceva mai blonda si ceva mai tineri

Imagine

pozele de la nunta sunt cam neclare, insa o poza cu noi tot o sa pun...ma enerveaza ca merge greu calc mad.gif

singura poza cu noi de la nunta
Imagine

pisik, sa te tii tare, psihicul conteaza cel mai mult...eu cred ca si starea pe care o ai te face sa-ti fie si mai mult foame, eu de cand sunt mai linistita nu mai mananc munti intregi de mancare cum mancam...e ..in we am mancat ceva prostioare, dar macar n-am mai mancat mult

hai sa bag si o poza de la gratar, cand am fost cu cortul. daca ghiciti unde o sa muriti de ras )).gif
Imagine
nebuni mai suntem

nessie, sau cine stie, cum faceti voi sa puneti pozele un pic mai mici si dupa aia cand dai click pe ele sa se vada mai mari?
axe10
Sa expun md-ul de azi:
-1 ou intreg+1 albush=3p
-3 expandate de orez=1.8p
-1 iaurt zuzu degresat=1p
-2 rosii=0p
-2 felii branza fitness=2p

habar nu am ce o sa mananc la pranz ca trebuie sa gatesc azi dupa ce am alergat tot we... angry2.gif , probabil o sa fie o salata verde cu ceva prin ea...o sunca de pui...ceva...mai ma gandesc
Pisik
HImere, iti multumesc pt sfat, conteaza intr-afevar f mult psihicul, iar eu acum nu prea ma simt in stare de dieta, efectiv mi s-a luat de mancarea de dieta, dar voi mai incerca
Sunteti frumusei foc la nunta pupic.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 07-05-2007, 09:37 AM) *

C: 2 iaurturi degresate cu indulcitor si scortisoara, yumyyy

o sa incerc si eu ca prea il lauzi...
lliliana
Salut fete cucuiete. Urez de bine shi de veselie pupic.gif hug.gif
bubbles
Shi noi pupam Lilicul pupic.gif
BLUELIFE
CITAT(lliliana @ 07-05-2007, 01:21 PM) *

Salut fete cucuiete. Urez de bine shi de veselie pupic.gif hug.gif

Evil devil.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Beton avatar-ul lol.gif lol.gif
de acord cu tine cheer.gif
alandana
May - felicitari pentru cum arata totul la ziua lui REMY ( acum am scris corect!!). Normal ca vrea sa te mariti cu el - unde gaseste el o fata asa de draguta si care sa-l iubeasca sa de mult. Sa va iubiti mult.

Anna - si asa e fostul - ce mai conteaza ce prostii spune. Zi-i si tu ca el a fost omul nepotrivit si gata.Urat din partea lui sa faca asemenea observatii.

Ramona - felicitari. Se pare ca totul se intampla exact cu ti-ai dorit.

Eu ieri am cam abuzat - sunt foarte suparata - dar nu prea am avut ce face. Recuperez eu de azi.
Am fost la gratar la niste prieteni - era ziua baitului lor - si nu am putut sa zic nimic. Iar inainte am mancat si o inghetata Nirvana cu cafea si lichior - cred ca ieri am mancat 35 p.

Sambata am fost cuminte si am si muncit mult dar ieri - 3 mici, cas, 2 copanele, 1 carnacior, 2 felii de paine, 1 pahar de vin rosu, 1 pahar de sampanie, 1 felie de tort. ( cat pentru toata saptamana)
ina_ceva
Himere, unde ati fost la gratar?
Tzutzi80
WOW Ramo!!!! Felicitari! Ia uite....se pune de nunti noi pupic.gif May cu Remy, Ramo cu babu ei hug.gif Bravo fetelor

Mie mi-a venit imbarcarea. 31 Mai, Legend of the Sea, din Roma. Asa ca....spuneti-mi ce am de vizitat biggrin.gif in italia, grecia, egipt, turcia, croatia ... yahoo.gif
bubbles
Am facut curatenie.Am bagat la spalat o masina.Si m`am imbracat de parca e gerul bobotezei afara lol.gif .2 perechi de pantaloni,2 bluze si ciorapi de lana ca ba mi`e frig ba mi`e cald si transpir de parca as face sport blink.gif
himere2005
ina, in spatele blocului fratelui lui dan lol.gif ...noi de obicei ne strangem acolo si facem gratar ca e verdeata si nu prea te vede nimeni de sus. ei fiind plecati la mare, nu am mai avut masa plianta si scaunele asa ca ne-am reprofilat lol.gif ....sincer, daca ma puneati sa fac chestia asta acum cateva luni as fi zis nu....acum m-am gandit: pana la urma eu raman cu distractia si ei cu comentatul grin.gif ...a fost tare bine la gratar si bia s-a bucurat de cort blum.gif
alandana, daca te-ai simtit fericita pe moment, nu mai conteaza altceva yahoo.gif sa nu te simti vinovata ca ai mancat...tu oricum arati bine smile.gif
tzutzi, cred ca va fi mare fun la tine. sa faci poze si sa ajungi poate si pe la galati sa dai raportul. eu si liliana te asteptam cu drag smile.gif ...si sa aduci neaparat si planul cu noua casuta biggrin.gif
michelle
Alandana, asa m-a prins si pe mine perioada de dieta, acum 2 ani, cu multe week-end-uri la gratar. Si atunci bagam cam ce spui tu acolo (in afara de dulciuri).. si totusi am slabit bine. Poate nu strica din cand in cand un astfel de ospat tocmai pt a soca organismul si a nu intra la platou naughty.gif
Pisik
CITAT(Tzutzi80 @ 07-05-2007, 01:49 PM) *

WOW Ramo!!!! Felicitari! Ia uite....se pune de nunti noi pupic.gif May cu Remy, Ramo cu babu ei hug.gif Bravo fetelor

Mie mi-a venit imbarcarea. 31 Mai, Legend of the Sea, din Roma. Asa ca....spuneti-mi ce am de vizitat biggrin.gif in italia, grecia, egipt, turcia, croatia ... yahoo.gif

Tzutzica, ai posibilitatea sa vizitezi? Oau, pai tu vezi lumea fata draga! Bravo tie
In Italia nu rata Roma, am auzit ca e superba, Coloseumul, San Piedro (daca poti, intra, eu am vazut casete filmate de iubi, este ireal ce este acolo); In Egipt du-te la Piramide si la Sfinx; in Turcia la Istambul la
Moscheea Albastra, la palatul Top Capi si la Sfanta Sofia. de Grecia nu stiu nimic, tare imi doresc sa ajung; iar in Croatia sper sa ajungem anul asta....

CITAT(michelle @ 07-05-2007, 02:01 PM) *

Alandana, asa m-a prins si pe mine perioada de dieta, acum 2 ani, cu multe week-end-uri la gratar. Si atunci bagam cam ce spui tu acolo (in afara de dulciuri).. si totusi am slabit bine. Poate nu strica din cand in cand un astfel de ospat tocmai pt a soca organismul si a nu intra la platou naughty.gif

Pe mine felia de tort nu m-a ajutat sa ies din platou sad.gif

Azi am ratat gustarea de la 10-11 din cauza de intalniri...asa ca am papat deja mai putin azi blum.gif
Tzutzi80
Pai o sa am timp sa si vizitez. Plus ca avem porturi in care stam peste noapte, asa ca voi iesi si seara in oras. Si Roma va fi portul de plecare pe tot parcursul celor 6 luni, asa ca ar trebui sa apuc sa vizitez destule pe acolo. yahoo.gif
alandana
Nici pe mine nu ma ajuta ( nici felia de tort, si nici toate celelelalte) dar Miha e draguta si ma consoleaza. )).gif

Acum nu ma simt prea vinovata - ca ce era sa fac - sa merg la ziua copilului si sa-i spun ca eu sunt la dieta?

Recuperez - nu mai mananc nimic dulce pana duminica ( si nici atunci daca nu s-o intampla cine stie ce).
Si in rest incerc sa ma incadrez in 15 p / zi.
anaoi
CITAT(Tzutzi80 @ 07-05-2007, 02:14 PM) *

Pai o sa am timp sa si vizitez. Plus ca avem porturi in care stam peste noapte, asa ca voi iesi si seara in oras. Si Roma va fi portul de plecare pe tot parcursul celor 6 luni, asa ca ar trebui sa apuc sa vizitez destule pe acolo. yahoo.gif

si dylly in valize?
Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 07-05-2007, 02:39 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 07-05-2007, 02:14 PM) *

si dylly in valize?

Normal!! Si asa am un bagajoi mare mare pupic.gif
anaoi
dylly promite sa slabeasca ca sa il poti baga intr-o valiza mai mica
daconst
Himere,nu trebuia sa spui unde e poza cu cortul ca eu ghicisem deja.Dar pina am ajuns sa citesc tot,ai si scris raspunsul. sorry.gif
Ma gindeam eu ca tu ai idei asa traznite. wink1.gif

Miha,n-ai facut poze cu rochiile?Asa mi-ar fi placut sa te vad... naughty.gif

Tzutzi,te invidiez pentru Egipt si Croatia. tease.gif
Acolo nu am fost,dar inca-s tanara. lol.gif
La Roma e frumos,dar pacat ca-s prea multi romani si numai tarani necizelati care te seaca cu comentariile lor.In metrou se vorbea numai romaneste.Si nici macar nu le dadea prin cap ca ii intelegem ce vorbesc. doh.gif
Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 07-05-2007, 02:46 PM) *

lol.gif Daca dylly nu slabeste pana pe 30 mai, il bag in 2 valize mai mici naughty.gif

CITAT(daconst @ 07-05-2007, 03:03 PM) *

Himere,nu trebuia sa spui unde e poza cu cortul ca eu ghicisem deja.Dar pina am ajuns sa citesc tot,ai si scris raspunsul. sorry.gif
Ma gindeam eu ca tu ai idei asa traznite. wink1.gif

Tzutzi,te invidiez pentru Egipt si Croatia. tease.gif
Acolo nu am fost,dar inca-s tanara. lol.gif
La Roma e frumos,dar pacat ca-s prea multi romani si numai tarani necizelati care te seaca cu comentariile lor.In metrou se vorbea numai romaneste.Si nici macar nu le dadea prin cap ca ii intelegem ce vorbesc. doh.gif

Romani sunt peste tot. Eu in New York dadeam peste ei peste tot, si in magazine, si prin oras, si pe Empire State Building, si la targuri....
daconst
Tzutzi,stiu ca sunt peste tot,dar ca in Italia si Spania nu ai vazut in viata ta.S-au adunat toti taranii frate si fac pe smecherii.Mori cind ii vezi.Ca astia ne fac de ras de se sperie strainii cind aud de romani. blushing.gif
anca veselie
salutare, am reusit sa citesc tot! cheer.gif
may, am citit toata povestirea! felicitari yahoo.gif this is loooove! la multi ani pt remy!
ramo, si tie, felicitari si mi se pare minunat ce ti se intampla!
cand citesc si aud povesti din astea frumoase ma gandesc ca mai am si eu sanse blushing.gif
annais, e normal sa ti se intample si c.a.c.a.t.u.r.i in viatza.... si eu am avut niste experiente neplacute, cu oameni pe care ii credeam prieteni, atat barbati cat si femei.... si mai am inca, dar tre sa le dai la spate si sa mergi inainte pupic.gif e dureros sa auzi asemenea lucruri, da, numai ca tu trebuie sa fii mai sus decat ele pupic.gif hug.gif
himere, foarte haioasa bia ta in cort! imi place si poza de la avatar si sa stii ca imi placi mai mult satena!
pisikule, ai rabdare, nu te mai cantari in fiecare zi.
tzutzule, ma bagi si pe mine intr-o valizutza? promit sa fiu cumintica grin.gif
dany, sanatate multa. nu fii paranoica, normal ca o sa-ti vezi casa!

despre mine va pot spune ca am avut un wee f linistit, fara carciumi, doar cu parc, gratar sambata si plimbare cu masina duminica. am condus masina lui frati-miu, un c4 si mi s-a pus raaaau pata sa-mi iau masina sad.gif abia daca-mi mai suport dacia sad.gif
si sa va spun ce am visat sambata noaptea:
1. soareci, multi, de marimi diferite, pe care-i omoram
2. am visat ca ma marit cu sefu' )).gif )).gif am ales rochia, tot, voalul, dar nu am apucat sa ne luam )).gif asta e bine, ca stiu ca nu e bine sa visezi ca te casatoresti.
ina_ceva
CITAT(daconst @ 07-05-2007, 03:14 PM) *

Tzutzi,stiu ca sunt peste tot,dar ca in Italia si Spania nu ai vazut in viata ta.S-au adunat toti taranii frate si fac pe smecherii.Mori cind ii vezi.Ca astia ne fac de ras de se sperie strainii cind aud de romani. blushing.gif

Aici iti dau dreptate; s-au dus niste prieteni la Roma, in concediu si cica vorbeau in engleza, ca sa nu-i recunoasca lumea ca sunt romani (asta din prima, ca-si dadeau seama dupa nume). Cica italienii erau f dezamagiti cand aflau ca sunt romani. Si la metrou nu asteptau sa iasa lumea mai intai si apoi sa intre ci se buluceau ca...romanii dry.gif

CITAT(anca veselie @ 07-05-2007, 03:23 PM) *

1. soareci, multi, de marimi diferite, pe care-i omoram
2. am visat ca ma marit cu sefu' )).gif )).gif am ales rochia, tot, voalul, dar nu am apucat sa ne luam )).gif asta e bine, ca stiu ca nu e bine sa visezi ca te casatoresti.

lol.gif lol.gif lol.gif seful ala cu funduletz simpatic?
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 07-05-2007, 03:33 PM) *

[ lol.gif lol.gif lol.gif seful ala cu funduletz simpatic?

dadada )).gif )).gif
ina_ceva
Sotul vine acasa foarte tarziu si ca sa nu-l certe sotia se gandeste sa-i faca o partida de sex oral. Se
furiseaza in dormitor, se baga sub plapuma si trece la treaba.
Dupa ce rezolva problema merge la baie si ramane perplex cand o vede pe sotia sa iesind din
baie.
- Tu cum ai ajuns aici ?! striga el
- Nu mai striga ca o trezesti pe mama, spune sotia
michelle
CITAT(daconst @ 07-05-2007, 03:03 PM) *

Din pacate nu am nicio poza. Mi-a fost lene sa-mi car ditamai aparatul.. cel mic nu il mai avem, l-am facut cadou de Craciun viitorilor cumnati grin.gif
Plus ca nu eram sigura ca o sa ma lase sa fac poze..Din cate stiu multe firme nu vor sa li se fure modelele.
Am probat acelasi tip de rochie, adica cu aceeasi linie, o piesa, A-line, de la diferite case de moda. Unele se aranjau super, altele nu.. se increteau la talie. Toate erau frumoase, insa pt fiecare am gasit un "dar..".
Mai cautam laugh.gif
daconst
Foarte bine ca nu te arunci inca la cumparat.Mai ales ca mai ai timp si cine stie ce vezi pe urma si-ti place.Poate gasesti site-uri cu rochiile,sa-mi clatesc si eu ochii cu ele. naughty.gif
ALICE
N-am timp sa citesc nici o secunda.Dar va pun pozele din weekend de la cheful cu firma
.Paaaaaaaaa
http://new.photos.yahoo.com/talice2004/alb...460762400705958
soranutza
May, iti spun si eu La Multi Ani pentru Remy! Gestul pe care l-a facut spune multe despre el, din cate povestesti barbatul asta merita toate sacrificiile pe care le faci. Ma mir ca a iesit asa normal si grijuliu dintr-o familie asa de aiurita. Ai raspuns la intrebare? wink1.gif

Ramo, felicitari! Am inteles eu bine? O sa lucreze la tine la hotel Juliann? Scuze daca ai mai spus, sunt cam in urma cu cititul...

Anna, si eu sper ca fostul a spus asa doar la suparare. Incearca sa uiti tot ce a fost, uita ca exista si incearca sa mergi inainte. Nu toata lumea e asa fatzarnica si mincinoasa cum a fost el. Dar stii si tu, fiecare padure are uscaturile ei...

Himere, n-am mai facut salata )).gif Mi se pare prea multa munca dar daca faci tu cumva si vrei sa ma servesti, nu m-as supara tease.gif

Tzutzi, superbe locuri, n-am fost pe acolo dar am vazut in poze grin.gif Imi doresc foarte mult sa mergem anul asta ori in Grecia ori in Croatia, sper sa reusim.

Aici s-a stricat de azi noapte vremea. Pana acum era superb, era ca si vara, temperaturi ridicate (25-29°), pasarelele cantau, totul verde si inflorit... azi e vant si ploaie, totul e gri si am inteles ca asa va fi toata saptamana. Eu mi-am cumparat floricele mici pentru gradina, le-am mutat din ghivecele lor in jardiniere si le-am pus pamant si ingrasamant. Gradina nu e nici pe departe gata, asa ca deocamdata vor sta in jardiniere pana le-o veni randul.
May
Buna ziua si multumesc tuturor give_rose.gif

ramo cheer.gif cheer.gif cheer.gif

alice iti sta super cu coditze naughty.gif

himere si eu mi-am dat seama unde instalasei cortul )).gif super tare )).gif. Ai dreptate, data viitoare nu o sa ma mai straduiesc atat de mult cu masa pt ca nu se merita. Cat despre faptul ca am avut timp sa ma si aranjez.... la mine tot ce conteaza e sa fie spalat parul ( adica sa stea el asa cretz ) ca la machiaj imi merge mana repede, max 10 min stau cand e machiajul mai ``elaborat`` floare.gif

daconst ai dreptate cu romanii... nu vreau sa par nesuferita sau increzuta dar am ajuns sa imi doresc sa nu mai aud glas de roman cand ies pe strada, parca s-a strans toata prostia in zona in care stau sorry.gif . Ieri am iesit un pic la plimbare cu Remy si deja au aparut masinile romanilor cu manele date la maxim, ``baietzasii de cartier``, fetitzele cu buricul gol si alte specimene doh.gif

Am uitat sa va spun ca am primit o oferta de la banca unde are Remy contul, in care mi se ofera mie si celorlalti romani din Spania sa cumparam apartamente in Bucuresti inainte ca acestea sa apara la vanzare pe piata romaneasca blink.gif

La noi sunt 30 de grade azi asa ca pe la 5 ma duc sa practic aruncatul cu privirea pe la magazine biggrin.gif
anaoi
dylly se cara ca nu mai poate de ochi....
Anna
CITAT(uka @ 07-05-2007, 12:43 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 07-05-2007, 12:26 AM) *

asa am crezut si eu, dar chiar asa e doh.gif bateti-ma
chiar e o pers bolnava care a manipulat si mintit pe toata lumea.

in cazul asta fii fericita si capul sus, el este cel care a pierdut nu tu...deci nu ai de ce sa plangi, nu iti plange de mila, a fost o experienat si las-o sa treaac, in speranta ca nu sunt prea dura: resemneaza-et si mergi mai departe.
Eu de fel sunt mai feminista si am ajuns la concluzia ca femeile nu sfarsesc niciodata singure decat daca isi doresc asta, pe cand la barbatzi e ceva mai greu....la femeie e mult mai simplu, conteaza mai putine intr-un final ptr ei, noi suntem mai perfectoniste si cauatm mai multe lucruri la un barbat. pe cand ei... nuvor prea multe lucruri, asta de la o varsta oarecare..undeva la peste 35 ani zic eu...
Fruntea sus, imi spunea mie mereu mama lui theo, si asa iti spun si tie a nu stiu cata oara... fii fericita ac ai scapat si profita din plin, have fun si redescopera-te, este super...cel putin ptr mine, perioada asta cat am fost singura mai mult sau mai putin mie mi-a priit f mult si inca imi prieste, spun mai mult sau mai putin ptr ca am mai iesit cu unul cu altul, dar tutror le-am spus aceeasi chestie: nu vreau nimic serios...indiferent dc la un moment dat ma voi impaca cu theo sau nu, stiu ce vreau si cum vreau, mi-am dat seama de avloarea mea, asta in comparatie cu Fulga a lui... si asa cum spune toata lumea, aceasta comparatie e imposibil de facut...
Be strong, ai incredere in tine, fii optimista si zambeste mult...
Crede-ma ca stiu ce vorbesc nu sunt vorbe spuse doar ptr ca ai tu nev de noi, stii si u prin ce am trecut eu asa ca fii buna si asculta-ma
tease.gif tease.gif tease.gif
glumesc.... give_rose.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif ==> asa vreau sa fii tu in fiecare dimineata

stiu, stiu si povestea ta si ma bucur ca te simti bine si ai trecut peste. Si eu sunt ma simt ceva mai bine decat la inceput, insa povestea asta reaparuta m-a enervat iar. eu am incercat sa fiu amica cu el, ca mereu i-am vrut binele si am continuat sa vb cu el, am zis ca o sa ne spunem daca iesim cu cineva, asa de bun simt. Plus ca eu chiar l-am crezut cand a zis ca vrea sa fie singur! Si nesimtitul iese cu una si a avut tupeul sa ma minta ca e decat o amica, ideea e ca am vz si eu poze cu ea pe un site si i-am zis la vremea respectiva, ca e urata, adica nus...e banala, pe mine nu m-a dat pe spate. si stiu ca atunci a sarit de fund in sus. Oricum mereu adevaru se afla si am descoperit si eu ca e cu ea, sa fie sanatos.
Iar eu una chiar vreau sa fiu cu cineva, nu imi place sa fiu singura, vreau sa am pe cineva alaturi insa o persoana normala....nu un mincinos.
Am incetat sa mai vb cu el, si spre parerea mea de rau nici macar nu am fost in stare sa ii urez ceva de bine. A avut si tupeul sa imi zica ca el inca nu si-a jucat ultima carte si ca o sa vad eu ...ha ha ha ...sa faca el ce vrea ca nu poate sa imi faca nimic.
Asa ca mergem inainte tease.gif
Pup toate fetele pupic.gif
dannette
lol.gif lol.gif lol.gif Super tare Ina

Himere aratati tare bine in poza de la nunta. Va admir spiritul de aventura..ce conteaza mai mult decat sa va simtiti voi tineri si fericiti?

Alandana, asa cate o abatere prinde bine oricui, dar mai ales tie care o meriti din plin.

Wow, Tzutzi, nu ne mai face sange rau....Fa bine si fa poze multe macar sa avem cu ce ne delecta cool.gif

Eu tocmai m-am intors de la banca. Am semnat actele pt leasing auto wink1.gif
De acu asteptam sa vina si masinutza grin.gif
Anna
Dannette felicitari pentru masina. Ce marca e?
Tzutzi..ma iei si pe mine intr-o valiza? naughty.gif sunt cuminte, ascultatoare si nu fac mizerie biggrin.gif
Himere si eu mi-am dat seama unde era cortul blum.gif Se vede un pic blocul in spate biggrin.gif Bine ca v-ati distrat. si in pozele de la nunta sunteti niste draguti. give_rose.gif

eu acum am ajuns de la facultate, trebuie sa ma apuc de un proiect..o baza de date, si nu am nici cel mai mic chef.
Pup hug.gif pupic.gif
dannette
CITAT(annaiss_derrian @ 07-05-2007, 05:54 PM) *

Mulumesc. Chevrolet Aveo...ce ne-am putut permite, asa pentru inceput.

Se pare ca azi e o zi norocoasa pentru mine: tocmai am primit mail de la management ca mi-au marit salarul cu ~40% w00t.gif
Mai rar asa o zi yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Anna
CITAT(dannette @ 07-05-2007, 06:13 PM) *

Se pare ca azi e o zi norocoasa pentru mine: tocmai am primit mail de la management ca mi-au marit salarul cu ~40% w00t.gif

w00t.gif w00t.gif suuuper. Felicitari! pupic.gif si ziua nu e inca gata, poate ne mai dai vreo veste blum.gif
axe10

CITAT(Tzutzi80 @ 07-05-2007, 03:06 PM) *

CITAT(anaoi @ 07-05-2007, 02:46 PM) *

lol.gif Daca dylly nu slabeste pana pe 30 mai, il bag in 2 valize mai mici naughty.gif

Asa sa faci Tzutz...ca poate-i vine mintea la cap!!!....te ajut si eu.

Wow...bune vesti...si la inceput de saptamana....sa vezi ce zile frumoase o sa ai...bafta la condus si s-o pastrati sanatosi..

Tzutzi80

wow!!!! 40%? Pai inseamna ca ti-ai scos rata la masina deja naughty.gif
Tzutzi80
Axe, ar fi bine sa ii facem carticica fetitei tale. Ca pana ajunge prin posta...dureaza cateva zile. Pe care din cele doua o vroiai?

Cine mai vrea carticele pentru copii?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.