Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 07-05-2007, 07:06 PM) *

Axe, ar fi bine sa ii facem carticica fetitei tale. Ca pana ajunge prin posta...dureaza cateva zile. Pe care din cele doua o vroiai?

Cine mai vrea carticele pentru copii?

Tzutz...iertare....mai mi le trimiti odata?...hai deschid mess-ul...sa vorbim!
alandana
CITAT(dannette @ 07-05-2007, 06:13 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 07-05-2007, 05:54 PM) *

Dannette felicitari pentru masina. Ce marca e?

Mulumesc. Chevrolet Aveo...ce ne-am putut permite, asa pentru inceput.

Se pare ca azi e o zi norocoasa pentru mine: tocmai am primit mail de la management ca mi-au marit salarul cu ~40% w00t.gif
Mai rar asa o zi yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Asta da zi buna. Putem sta pe langa tine - poate se ia?
Pisik
Felicitari Danette cheer.gif

Eu am zis ca fac sport dar dupa doua masini de rufe, facut pachetele pt maine si dereticat pe aici sunt moarta, nu am energie de nimic...poate ma duc la o plimbare cu iubi mai tarziu cand vine de la franceza, ca mai noi il vad doar in week-end, ca lunea si miercurea are franceza ca ii obliga si le plateste de la servici iar martea si joia aikido
axe10
Inchei periplul de azi cu meniul complet:
cafea-0p
lapte 0.1%-0.5p
iaurt 0.1%-1p
ou intreg+albush-3p
orez expandat-1.8p
br. Hohland-2p
rosii-0p
mazare cu pui-4p
masline verzi-0.5p
paine-2p
file rechin prajit-2p
salata verde+castravete+ulei-1p
kiwi-0p
mandarina-0p
exquista capsuni-1.7p

Total 19.5p din 20p

O seara placuta fetele.

Alice, am apucat si eu acum sa vad pozele tale de la nunta....superbe aranjamente si coronitza ta de vis....casa de piatra cu intarziere!
Pisik
Alice, mie mi se pare ca ai slabit; unde este pensiunea asta ca tare frumos arata
Axe, cum e ala rechin prajit? blink.gif si cat de putin ai papat de 2 pcte?
Bravo, te-ai tinut in puncte, felicitari. Am ajuns la concluzia ca eu consum cam 1200 cal/zi, o fi bine, o fi rau? Parca e mult nu? hmm, cred ca am depasit oarecum criza, sa nu bat in lemn, parca nu mai sunt asa disperata de foame si mai ales de pofte...
axe10
CITAT(Pisik @ 07-05-2007, 08:37 PM) *

Alice, mie mi se pare ca ai slabit; unde este pensiunea asta ca tare frumos arata
Bravo, te-ai tinut in puncte, felicitari. Am ajuns la concluzia ca eu consum cam 1200 cal/zi, o fi bine, o fi rau? Parca e mult nu? hmm, cred ca am depasit oarecum criza, sa nu bat in lemn, parca nu mai sunt asa disperata de foame si mai ales de pofte...

Rechin (file congelat cumparat de la Carefour) cred ca am luat 2 guri dar cum nu stiu nici un punctaj pt rechin am zis si eu acolo...de la ulei, malai...care a cam disparut la prajit...deci super putin!!1
Pai stii si tu cam cat trebuie sa consumi?...nutritionista cat ti-a zis ca ar trebui sa fie,nu ti-a facut si ea un calcul...gen varsta, sex, activitate fizica....?
Eu nu cred ca e mult...bine ca ti-a mai trecut...
Spor la treburi si o seara placuta cu babu....el zici ca a dat deja jos 5kg?...asta e dovada ca barbatii slabesc mai repede...corpul lor nu e obisnuit cu dietele ca al nostru.
Pisik
CITAT(axe10 @ 07-05-2007, 08:42 PM) *

Rechin (file congelat cumparat de la Carefour) cred ca am luat 2 guri dar cum nu stiu nici un punctaj pt rechin am zis si eu acolo...de la ulei, malai...care a cam disparut la prajit...deci super putin!!1
Pai stii si tu cam cat trebuie sa consumi?...nutritionista cat ti-a zis ca ar trebui sa fie,nu ti-a facut si ea un calcul...gen varsta, sex, activitate fizica....?
Eu nu cred ca e mult...bine ca ti-a mai trecut...
Spor la treburi si o seara placuta cu babu....el zici ca a dat deja jos 5kg?...asta e dovada ca barbatii slabesc mai repede...corpul lor nu e obisnuit cu dietele ca al nostru.

aha, m-am luminat...
mai, nutritionista in afara de regim si discutie libera nu mi-a zis mai nimic; parca parca as renega-o, dar stiu cateva pers care au slabit dfestul de frumos cu ce le-a dat ea si de aia zic sa mai am rabdare...
oricum la WW cred ca as consuma mai multe calorii
Da, babu a dat jos 5 kile, dar este o diferenta de la cer la pamant intre cum manca el si cum mananca acum, sau mai bine zis cum nu mananca dry.gif Plus ca el are de dat jos 40 de kile blushing.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 07-05-2007, 08:45 PM) *

aha, m-am luminat...
mai, nutritionista in afara de regim si discutie libera nu mi-a zis mai nimic; parca parca as renega-o, dar stiu cateva pers care au slabit dfestul de frumos cu ce le-a dat ea si de aia zic sa mai am rabdare...
Da, babu a dat jos 5 kile, dar este o diferenta de la cer la pamant intre cum manca el si cum mananca acum, sau mai bine zis cum nu mananca dry.gif Plus ca el are de dat jos 40 de kile blushing.gif

40? blink.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif ...brrrrrrr.....nu credeam ca atata....ziceam si eu vreo 20....se pare ca m-am inselat....dar nu le-a pus cu tine pe toate....

Sigur consumi mai multe cu ww....rabdare am eu de vreo 11 saptamani incoace. De fapt am inceput ww din ianuarie dar de prin feb m-am hotarat sa-mi scriu in fiece zi ca mananc....deja mi-am stresat familia....nu ma hotarasc eu dar cred ca ma intorc la Monti...
Pisik
CITAT(axe10 @ 07-05-2007, 08:50 PM) *

CITAT(Pisik @ 07-05-2007, 08:45 PM) *

aha, m-am luminat...

40? blink.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif ...brrrrrrr.....nu credeam ca atata....ziceam si eu vreo 20....se pare ca m-am inselat....dar nu le-a pus cu tine pe toate....

Sigur consumi mai multe cu ww....rabdare am eu de vreo 11 saptamani incoace. De fapt am inceput ww din ianuarie dar de prin feb m-am hotarat sa-mi scriu in fiece zi ca mananc....deja mi-am stresat familia....nu ma hotarasc eu dar cred ca ma intorc la Monti...

Pai babu a facut inot de performanta si manca ca spartu pt ca avea 2 antrenamente grele pe zi si cand s-a lasat din cauiza unor probl medicale efortul fizic nu a mai fost in schimb foamea a ramas; si uite asa an dupa an a pus, a avut si per cand a dat jos, apoi iar a pus...niciodata nu a fost un slabanog (doar la 7 ani cand era rahitic si de aia l-au dus la into) dar acum chiar e probl pt sanatate; la nutritionist avea 137 (de fapt 135, pt ca era imbracat, mancat, etc.), acum are 129,4 iar tinta este 95; bine, tinta finala, acu si la 110 ar fi ok, macar sa ajungem acolo
michelle
Hello! cheer.gif
danette, felicitari! give_rose.gif

Eu am fost si mi-am cumparat rochita de ocazie, va pun si o poza.. astept pareri. Ce papuci as putea lua?
Imagine
Anna
CITAT(michelle @ 07-05-2007, 09:04 PM) *

Hello! cheer.gif

Eu am fost si mi-am cumparat rochita de ocazie, va pun si o poza.. astept pareri. Ce papuci as putea lua?
Imagine

Miha e foarte frumoasa, sa o porti sanatoasa. give_rose.gif Cat despre incaltaminte...nu ar merge niste sandale aurii?
daconst
Miha,e foarte frumoasa rochia.Sa o porti sanatoasa.Incaltaminte,la fel as spune si eu.Sandale aurii sau ceva pe maro.

Danette,felicitari pentru marire si sa va bucurati de masina! give_rose.gif
May
F frumoasa rochitza miha si cred ca niste sandalutze sau pantofi aurii ar fi super, asa cum a spus si axe

dannette superrrrr cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Eu am fost sa il iau pe Remy de la munca si apoi am mers la bijuterie sa ii ajusteze bratzara ceasului. Am aflat ca ceasul face parte dintr-o colectie limitata naughty.gif. Am fost imbracata asa si mi-am cumparat bluza asta
emu
Danette sa stapanesti sanatoasa masina... cu tot cu marire )).gif Felicitari.

Si mie-mi place rochita Miha smile.gif ... am observat ca te prind foarte bine rochiile de genul asta. Iti urez de pe acum distractie placuta la toate cele N nunti la care te vei duce
lilianab
Buna seara la fete....Azi sunt ca o "cersetoare" sorry.gif sorry.gif ,adica tot cer informatii.Am cumparat din Billa salata de humus.(vrac).i!cum sa o punctez?!ca nici nu stiu ce contine,din ce e facut,e prima data cand am mancat,ca am mai auzit pe la Anca prin jurnal...Ma ajuta cineva? give_rose.gif give_rose.gif
anca veselie
miha, tare faina rochita! si eu zic pantofiori aurii sau maronii, cum e funditza. esti tare apetisanta pupic.gif
liliana, eu zic sa punctezi ca Linte, Fasole boabe uscata - fierte 1 lingura 0,5 + mai adaugi ceva pt ulei, nu mai stiu care-i punctajul. sa-mi spui daca ti-a placut!
lilianab
CITAT(anca veselie @ 07-05-2007, 09:13 PM) *

miha, tare faina rochita! si eu zic pantofiori aurii sau maronii, cum e funditza. esti tare apetisanta pupic.gif
liliana, eu zic sa punctezi ca Linte, Fasole boabe uscata - fierte 1 lingura 0,5 + mai adaugi ceva pt ulei, nu mai stiu care-i punctajul. sa-mi spui daca ti-a placut!

De placut mi-a placuuuut!!!dar stii tu ca tot ce e bun,ori e ilegal,ori e imoral,ori...ingrasa.si de partea asta ultima mi-a fost teama grin.gif
uka

Hello! cheer.gif
[

Imagine

si eu tot sandalute aurii am in cap... salut.gif
michelle
May, arati tare bine pupic.gif Mi se pare mie sau ai mai slabit?
Lili, am gasit humus aici: 166 kcal, grasimi 9.6 g pt 100g

Noapte buna, multumesc pt aprecieri hug.gif
uka
uitati-va la acasa TV )).gif
Anna
CITAT(uka @ 07-05-2007, 10:44 PM) *

ce e pe acasa TV ?biggrin.gif Ca mi-e leeeene sa ma deplasez pana la tv, si s-au mai culcat si ai mei.
uka
CITAT(annaiss_derrian @ 07-05-2007, 10:46 PM) *

CITAT(uka @ 07-05-2007, 10:44 PM) *

ce e pe acasa TV ?biggrin.gif Ca mi-e leeeene sa ma deplasez pana la tv, si s-au mai culcat si ai mei.

uita-te k o sa razi pana nu mai potzi.... si cu sigurantza o sa recunosti personajul de pe forum
emu
???

despre ce e vorba? eu cum ma uit? ca nu prind de aici )).gif
uka
S-a terminat acum....
A fost Nikita, "femeia perfecta" imbracata cu aceeasi rochie si aceeasi pantofi ca in filmuletul de aici de pe forum, si ii iesea un .......de la san din rochie, si era f agitata, vbea d bataile ei si alte prostii, PENIBILAAAAA
emu
ah... mai radeam si eu putin )).gif
Anna
CITAT(uka @ 07-05-2007, 11:18 PM) *

S-a terminat acum....
A fost Nikita, "femeia perfecta" imbracata cu aceeasi rochie si aceeasi pantofi ca in filmuletul de aici de pe forum, si ii iesea un .......de la san din rochie, si era f agitata, vbea d bataile ei si alte prostii, PENIBILAAAAA

Nu stiu de ce, dar eram convinsa ca ea e, e penala tipa. Am vazut-o si eu la Kanal D, dar ce e mai rau e ca m-am uitat la aproape juma de emisiune, in care ea zicea diversele ele chestii, ca e feminina si face dragoste nu sex biggrin.gif.

Eu ma duc la culcare, ca maine ma asteapta o noua zi de munca.
Noapte buna si somn usor give_rose.gif
uka
sleep tight...
sa visezi frumos
Anna
CITAT(uka @ 07-05-2007, 11:30 PM) *

sleep tight...
sa visezi frumos

ms la fel pupic.gif
May
miha am mai slabit un pic grin.gif

eu as vrea sa ies la plimbare acum, e asa de caldutz afara si adie un pic vantul... miroase a tei...
alandana
Buna dimineata. Haideti ca am pregatit eu micul dejun si cafeaua.

Imagine

Imagine

Va doresc o zi frumoasa si insorita!!
Tulip
Wow,Dana,ce bine arata! wink1.gif Deocamdata ma servesc cu o cafea!

Buna dimineata!
ALICE

Nu, m-am ingrasat.Stiam eu ca daca incep aerobicul ,nu mai fac nimic.Sta pe loc greutatea,creste. sad.gif
axe10

Hello! cheer.gif

Imagine

Miha, asa in genul asta si-a cumparat si cumnata mea...nu am apucat sa pun pozele...pt cununie dar e gri perla...la a ta sigur trebuie ceva auriu in picioare....

CITAT(Maybeline @ 07-05-2007, 09:36 PM) *

F frumoasa rochitza miha si cred ca niste sandalutze sau pantofi aurii ar fi super, asa cum a spus si axe

dannette superrrrr cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Eu am fost sa il iau pe Remy de la munca si apoi am mers la bijuterie sa ii ajusteze bratzara ceasului. Am aflat ca ceasul face parte dintr-o colectie limitata naughty.gif. Am fost imbracata asa si mi-am cumparat bluza asta

May..imi place mai mult bluzita alba cu inimioare...super iti vine. Bine acum sa va zic ca eu nu imi cumpar mai deloc lucruri inchise la culoare?...

Ieri mi-a sosit un pachet de Quelle, facusem comanda pt mine si niste colege, iar eu am primit niste pantaloni putin strech ROZ...si-mi vin perfect...o sa fac o poza sa va arat.

Buna dimineata si vin si eu la o coffe...cu lapta va rog!
BLUELIFE
CITAT(alandana @ 08-05-2007, 07:45 AM) *

Buna dimineata. Haideti ca am pregatit eu micul dejun si cafeaua.

Imagine

Imagine

Va doresc o zi frumoasa si insorita!!

Buna dimineata!Multumesc pentru cafea,myamy,buna yahoo.gif

MichelleSuper draguta rochita,e silueta rau (rochita)... lol.gif
anaoi
Sarut-mana pt masa si pt cafea, Dana...

azi vin nemtii, maine dupa masa plec la Timisoara. buf.buf.buf.
alandana
CITAT(anaoi @ 08-05-2007, 08:50 AM) *

Anaoi calatoreste... si eu vreau...
Chiar - pe 15-16 mai vin in Bucuresti.
Pisik
Neatza!

Ce bine arata MD-ul Dana, yumyyyy
Eu am o caruta de treaba si zero chef, ce sa mai zic, asa mi s-a luat, numai probleme, sedinte, discutii, mii de intalniri, probleme fara rezolvare....e, dar asta este...

Aseara am facut o plimbare lungaaaa, peste 4 km si tare bine m-am simtit, desi f obosita.

Azi dimineata m-am rasfatat cu MD-ul, mi-am facut si un ou....

Cantarul...pauza mad.gif dar mnici nu ma mai enervez ca nu are sens

Va pup dulce si ne-m citi cand oi mai apuca
anaoi
CITAT(alandana @ 08-05-2007, 08:55 AM) *

CITAT(anaoi @ 08-05-2007, 08:50 AM) *

Anaoi calatoreste... si eu vreau...
Chiar - pe 15-16 mai vin in Bucuresti.

si nu poti veni mai devreme? adik d epe 13.05, ca sa punem iar de o intalnire?
Pisik
Dar ne putem intalni si seara, de ex. chiar pe 15 care este intr-o marti parca nu? Sau miercuri pe 16....as propune un city grill ceva, sa gasim si papa de regim ca multe vin de la serviciu.... dry.gif
anaoi
seara nu merge la dylly ca are medi....si ajunge probabil dupa 20.00
dannette
Buna dimineata pupic.gif

Michelle, f frumoasa rochita. Te prinde de minune. De la targul de nunti ai cumparat-o?

May, nu am reusit sa vad pozele sad.gif

Wow Dana ce apetisant arata! Deja m-am servit, f bun. Cafeaua inca o savurez...

Axe astept pozele cu pantalonii. Se merita sa faci comanda? Nu ai emotii daca se potriveste marimea, croiala etc?

O zi placuta la toata lumea si spor la treaba pentru cele care sunteti la servici hug.gif
Pisik
CITAT(dannette @ 08-05-2007, 09:24 AM) *

Buna dimineata pupic.gif

Michelle, f frumoasa rochita. Te prinde de minune. De la targul de nunti ai cumparat-o?

May, nu am reusit sa vad pozele sad.gif

Wow Dana ce apetisant arata! Deja m-am servit, f bun. Cafeaua inca o savurez...

Axe astept pozele cu pantalonii. Se merita sa faci comanda? Nu ai emotii daca se potriveste marimea, croiala etc?

O zi placuta la toata lumea si spor la treaba pentru cele care sunteti la servici hug.gif

La asta ma gandeam si eu apropos de Quelle...nu mi s-au parut ieftine si decat sa imi iau ceva si sa nu imi fie bun....desi ma tenteaza multe chestii...
anaoi
colegele mele de birou au coamndat la quelle si au venit alte masuri, calitate destul de proasta. de ex., tiv desfacut, material de proasta calitate
axe10
CITAT(dannette @ 08-05-2007, 09:24 AM) *

Buna dimineata pupic.gif

Si tie o zi buna...
Daca nu se potrivesc le trimiti inapoi si-ti trimit banii. Eu nu-mi gasesc pantaloni sa-mi vina perfect la astia.

Ar fi buni si pt Dylly....ca se lauda cu fundul mare si talia mica.... lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
eu ma laud???? voi ati zis, nu eu...eu am zis ca sunt balenovaca
Amazoana
Neata fetelor
axe10
CITAT(anaoi @ 08-05-2007, 09:36 AM) *

eu ma laud???? voi ati zis, nu eu...eu am zis ca sunt balenovaca

hai ca exagerezi....eu nu fac comentarii decat la slabanoage nu la plinutze...
BLUELIFE
Eu am comandat cataloagele dar nu le-am primit inca si-s vreo doua luni de atunci.Stiu ca au produsele si pe internet dar prefer sa rasfoiesc catalogul...asa fac si cu produsele Avon sau Oriflame,abia astept sa apara noul catalog,e ca un ritual:cafea ,tigara,prietena,catalogul nou,sau reviste de Sel sau Metro si comentarii,planuri... baby.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Sa`mi beau cafeaua si apoi sa`mi servesc micul dejun grin.gif si azi incerc 3 mese + 2 gustari blum.gif
axe10
CITAT(BLUELIFE @ 08-05-2007, 09:43 AM) *

Eu am comandat cataloagele dar nu le-am primit inca si-s vreo doua luni de atunci.Stiu ca au produsele si pe internet dar prefer sa rasfoiesc catalogul...asa fac si cu produsele Avon sau Oriflame,abia astept sa apara noul catalog,e ca un ritual:cafea ,tigara,prietena,catalogul nou,sau reviste de Sel sau Metro si comentarii,planuri... baby.gif

Eu sunt client fidel....si mie imi place tot asa....
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.