Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
anca veselie
neatzaaa!
ma servesc si eu cu cafea si fructe de la dana , ca-s in zilele de vegetale.
aseara am vazut o juma de ora din filmul the secret. mi s-a parut f interesant, tre sa-l vad pe tot.
va urez o zi minunata!
daconst
Neatza si de la mine!
Azi vesti bune:zi de cintar-minus 1,5kg si mi-au venit si rusii ca de un an de zile nu mai stiam cum e. cheer.gif
De fercire,azi bag o pizza,dar WW nu va speriati.Are doar 7p,dar nu e la fel de gustoasa ca cea normala.Oricum merge asa de pacaleala. lol.gif

May,super arati,se vede ca ai slabit tare.Imi place si bluzica,sa o porti sanatoasa. pupic.gif

Pisik,bravo pentru plimbare,sa stii ca ajuta mult.Eu cu asta am slabit mai tare,ca sala abia acum am inceput mai serios.
Tzutzi80
Neata! Imi savurez si eu cafeaua cu voi, repede repede, ca am tare mult de alergat azi.

Miha....rochita e dementiala. pupic.gif Sa o porti sanatoasa si cu placere

May....daca nu te ia Remy de nevasta, te iau eu naughty.gif , macar de cumnata naughty.gif hug.gif

Alandana...super mic dejun, satios si gustos.
BLUELIFE
CITAT(axe10 @ 08-05-2007, 09:46 AM) *

CITAT(BLUELIFE @ 08-05-2007, 09:43 AM) *

Eu am comandat cataloagele dar nu le-am primit inca si-s vreo doua luni de atunci.Stiu ca au produsele si pe internet dar prefer sa rasfoiesc catalogul...asa fac si cu produsele Avon sau Oriflame,abia astept sa apara noul catalog,e ca un ritual:cafea ,tigara,prietena,catalogul nou,sau reviste de Sel sau Metro si comentarii,planuri... baby.gif

Eu sunt client fidel....si mie imi place tot asa....

La care din ele?
Anna
Neata fetelor!
Dana, am luat si eu gura din Md, cafea insa nu beau...doar un pahar de cola nevirtual.
Am ajuns si eu la job sa constat ca noul coleg deja si-a luat niste libere, azi si maine wacko.gif blink.gif dry.gif mad.gif Da mai, abia a venit si deja isi face program, nu imi convine deloc..nici macar nu stiu ce salariu are, poate o lua si mai mult, sau la fel mad.gif .

Si mie mi-au placut multe lucruri de la Quelle, dar imi e teama sa nu nimeresc marimea buna sau croiala.
In ceea ce priveste cataloagele, prefer si eu sa le citesc in format de hartie blum.gif
ina_ceva
Dannette, felicitari pentru marire cheer.gif party cheer.gif !
Miha, superba rochita; ma gandesc ca ar merge niste sandale aurii, o culoare mai inchisa, care sa se asorteze cu panglica de la talie.

May, ai slabit asa de bine, si inca mai ai "pepeni" de donat grin.gif
Felicitari pt kg pierdut, dana!
bubbles
Felicitari Daconst yahoo.gif cheer.gif
bubbles
Meniu pt azi:
MD : cereale 30g - 1.8p
lapte 250 ml - 1.25p
1 actimel - 1.4p
G: 1 mar - 0p

P : *piure din:
cartofi - 2p
margarina 3lgte - 1p
50 ml lapte - 0.25p
*piept pui fiert aprox 200g - 4p (inca nu am fiert)

G : exquisa - 2p

C : *salata din:
2rosii 0p
castravete 0p
100g sunca curcan - 2.5p
1 felie paine prajita - 1p
1 lgta ulei masline - 1.5p

TOTAL:18.7p
anaoi
dyllypleaca t ca vin nemtii. pa . pe luni
axe10
CITAT(daconst @ 08-05-2007, 10:02 AM) *

Neatza si de la mine!
Azi vesti bune:zi de cintar-minus 1,5kg si mi-au venit si rusii ca de un an de zile nu mai stiam cum e. cheer.gif
De fercire,azi bag o pizza,dar WW nu va speriati.Are doar 7p,dar nu e la fel de gustoasa ca cea normala.Oricum merge asa de pacaleala. lol.gif

Bravo Danutza...pt kg pierdut..
Ai vazut ca rusii nu te-au uitat?...nu e ciudat?

CITAT(BLUELIFE @ 08-05-2007, 10:10 AM) *

CITAT(axe10 @ 08-05-2007, 09:46 AM) *

CITAT(BLUELIFE @ 08-05-2007, 09:43 AM) *

Eu am comandat cataloagele dar nu le-am primit inca si-s vreo doua luni de atunci.Stiu ca au produsele si pe internet dar prefer sa rasfoiesc catalogul...asa fac si cu produsele Avon sau Oriflame,abia astept sa apara noul catalog,e ca un ritual:cafea ,tigara,prietena,catalogul nou,sau reviste de Sel sau Metro si comentarii,planuri... baby.gif

Eu sunt client fidel....si mie imi place tot asa....

La care din ele?

la quelle

Am primit si catalogul de la otto...mai scumputze...

Md azi:
-2 rondele orez expandat =1.2p
-2 felii br. H. Fitness=2p
-2 felii sunca pui=2p
-1 iaurt zuz degresat=1p
-o cafea instant 3 in 1-1.5p?
alandana
CITAT(anaoi @ 08-05-2007, 09:07 AM) *

CITAT(alandana @ 08-05-2007, 08:55 AM) *

CITAT(anaoi @ 08-05-2007, 08:50 AM) *

Sarut-mana pt masa si pt cafea, Dana...

azi vin nemtii, maine dupa masa plec la Timisoara. buf.buf.buf.

Anaoi calatoreste... si eu vreau...
Chiar - pe 15-16 mai vin in Bucuresti.

si nu poti veni mai devreme? adik d epe 13.05, ca sa punem iar de o intalnire?

As veni eu - ca mi-ar prinde bine niste zile libere prin Bucuresti. Dar nu pot ca am teza unical aRomana - si trebuie sa "ingras porcul" cat mai aproape de Craciun.
dannette
Alandana, de ce nu ii acorzi mai multa incredere copilului tau in ceea ce priveste lectiile.
Zic si eu, sper sa nu te superi pe mine...Cand eram la scoala mai multa tragere la invatat aveam daca nu statea cineva cu gura pe mine.
alandana
Vai, din partea mea cu draga inima n-as mai face nici o lectie cu ei. Dar ... parerea mea e ca la scoala nu prea se ocupa nimeni de ei. Nu prea le explica, nu le atrage atentia ce e important dintr-o lectie. Acorda egala importanta tuturor informatiilor.

Ce incerc eu sa le fac este sa le structurez orice lectie pe un plan principal de idei - care e musai sa-l stii, un plan secundar - care e o dezvoltare cu informatii utile pe care ar fi bine sa le stii ( dar din care daca mai uiti- nu-i bai) si apoi amanunte - care pot face dintr-o lucrare de 8 una de 10.
Tendinta pe care am observat-o la copii - este sa retina amanuntele si sa uite esenta.

In plus le vine foarte greu sa invete o chestie nestructurata.

Pe mine m-au socat rezultatele la matematica - la o asemenea teza trebuiau sa ia toti copiii note peste 7 ( macar).

Nu stau chiar mereu pe capul lor - dar daca admiterea la liceu depinde de toate mediile obtinute in scoala - nu vreau sa se trezeasca prea tarziu. Si sa descopere ca nu mai au obtiuni.

Si le face deosebita placere cand le explic eu o lectie - isi aduc si colegii. Cred ca mi-am ratat cariera.
Anna
Stie cineva cam cate puncte are Danette Krem de la Danone, crema de lapte cu vanilie.?
axe10
CITAT(annaiss_derrian @ 08-05-2007, 01:28 PM) *

Stie cineva cam cate puncte are Danette Krem de la Danone, crema de lapte cu vanilie.?

Pai nu au valorile pe cutie?...calorii, lipide?...eu nu cumpar daca nu au ca ma enervez
Anna
CITAT(axe10 @ 08-05-2007, 01:44 PM) *

Pai nu au valorile pe cutie?...calorii, lipide?...eu nu cumpar daca nu au ca ma enervez

Nu are nimic nimic, doar se specifica ca are 125 grame, si ce contine sad.gif
axe10
CITAT(annaiss_derrian @ 08-05-2007, 01:46 PM) *

Mai bine nu o manca...are sigur amidon, zahar..nu stii cat...nu merita
michelle

2.7p (am gasit pe http://www.fettrechner.de/)
axe10
CITAT(michelle @ 08-05-2007, 01:53 PM) *

Ti-am zis eu ca nu merita?....ce feeling am...
Anna
CITAT(michelle @ 08-05-2007, 01:53 PM) *

Miha saru-mana pupic.gif hug.gif
Axe...am halit-o deja lol.gif
BLUELIFE
Tocmai am fost instiintata ca femeilor de servici le creste salariul cu 10% spor pentru conditii grele,penibile sad.gif si la noi cine se gandeste?trebuie sa fii penibil sa primesti bani?
alandana
CITAT(BLUELIFE @ 08-05-2007, 02:11 PM) *

Tocmai am fost instiintata ca femeilor de servici le creste salariul cu 10% spor pentru conditii grele,penibile sad.gif si la noi cine se gandeste?trebuie sa fii penibil sa primesti bani?

Ce faci, ce meserie?
BLUELIFE
Lucrez la un liceu unde centralizez situatii de la 9 scoli care apartin de Centrul nostru de informare,introduc date in baze de date,informez,comunic ,fac statistici etc.
BLUELIFE
In disperarea mea ,navigand de colo-colo am citit despre dieta atkins pro si contra,acum nu inteleg:efectele secundare sunt imediate sau in cazul in care tii regimulo perioada mai lunga(1-2 ani)????????? baby.gif
Nessie
CITAT(BLUELIFE @ 08-05-2007, 03:19 PM) *

In disperarea mea ,navigand de colo-colo am citit despre dieta atkins pro si contra,acum nu inteleg:efectele secundare sunt imediate sau in cazul in care tii regimulo perioada mai lunga(1-2 ani)????????? baby.gif

Eu sunt de parere ca daca tii Arkins mai mult de 1 luna deja apar complicatii. Unele efecte le simti din a 2 zi, cum ar fi constipatia. doh.gif

Citeste aici mai mult si am mai scris pe Diet Motion cateva articole despre Atkins.
BLUELIFE
CITAT(Nessie @ 08-05-2007, 03:29 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 08-05-2007, 03:19 PM) *

Eu sunt de parere ca daca tii Arkins mai mult de 1 luna deja apar complicatii. Unele efecte le simti din a 2 zi, cum ar fi constipatia. doh.gif

Citeste aici mai mult si am mai scris pe Diet Motion cateva articole despre Atkins.

Eram aproape sigura ca imi vei raspunde ;te-am citi la subiectul "Dieta Atkins"dar am vazut ca nu s-a postat de mult pe acolo si am renuntat sa scriu gandindu-ma ca voi primi raspuns intarziat,dar surpriza... give_rose.gif multumesc.Impotriva constipatiei nu se pot folosi ceaiuri diuretice?sau de slabit?
Nessie
CITAT(BLUELIFE @ 08-05-2007, 03:36 PM) *
Eram aproape sigura ca imi vei raspunde ;te-am citi la subiectul "Dieta Atkins"dar am vazut ca nu s-a postat de mult pe acolo si am renuntat sa scriu gandindu-ma ca voi primi raspuns intarziat,dar surpriza... give_rose.gif multumesc.Impotriva constipatiei nu se pot folosi ceaiuri diuretice?sau de slabit?
pupic.gif Teoretic, da, practic, la mine nu au avut efect. wacko.gif Si chiar daca ar merge, nu e bine sa iei ceaiuri impotriva constipatiei timp de cateva saptamani cat tii dieta, ca iti dereglezi de tot sistemul digestiv. Se leneveste iar apoi cand vei manca normal, tot nu isi va face treaba k lumea.
BLUELIFE
Nu sunt prea buna la engleza deoarece nam studiat-o,am invatat din mers pentru ca mi-a placut,oricum am inteles aprox despre ce e vorba.Am citit insa ca ai mai incercat dieta respectiva si erai chiar incantata de rezultate... grin.gif
Nessie
pe langa asta, eu dupa vreo 5 zile am inceput sa am dureri de ficat.

CITAT(BLUELIFE @ 08-05-2007, 03:42 PM) *

Nu sunt prea buna la engleza deoarece nam studiat-o,am invatat din mers pentru ca mi-a placut,oricum am inteles aprox despre ce e vorba.Am citit insa ca ai mai incercat dieta respectiva si erai chiar incantata de rezultate... grin.gif
Da, dar tot pe perioada scurta. Am tinut 2 saptamani timp in care am slabit 4 kg. Ca le-am pus inapoi e alta problema, pentru ca le-am pus in timp, nu imediat si pentru ca am mancat total aiurea, dar si atunci ma durea ficatul si am avut probleme cu constipatia.
Pisik
Eu sunt un car de nervi mad.gif
Am stat fara calc de la ora 10 si mi-am si pierdut toate mailurile de anul asta!!!! devil.gif
Sa vedem, poate mi le recupereaza maine...ca altfel sunt moarta!
May
Buna fetelor, eu nu am putut intra pana acum caci a fost o problema dar a rezolvat-o nessie cheer.gif hug.gif pupic.gif floare.gif

Multumesc tutror pt complimente, probabil ca e prima poza pe care vi-o arat in blugi, de fapt sigur e prima deoarece de abia acum ma simt bine si nu imi mai displace total cum arat. In ultimele 6 luni am slabit doar 2 kg, dar si 2 masuri la haine asa ca sunt f multumita. Mai am mult de munca dar macar psihic sunt ok.... mai ales ca ieri striga ca disperatul un pustan dupa mine dintr-o masina lol.gif yahoo.gif . ``Dotarile`` nu au scazut deloc huh.gif doh.gif

daconst felictari cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
alandana
In absoluta opozitie cu Motive de lauda eu trebue sa spun ca de luni mananc putin si prost.
Azi - am mancat un iaurt si 2 mere. Si doi biscuiti ca m-a inghesuit cineva cu ei.
Iar acum ajung acasa si n-am sa mananc foarte mult pentru ca stiu ca nu am voie seara.

Si cam asa am mancat si ieri.
axe10
CITAT(Pisik @ 08-05-2007, 04:30 PM) *

Eu sunt un car de nervi mad.gif
Am stat fara calc de la ora 10 si mi-am si pierdut toate mailurile de anul asta!!!! devil.gif
Sa vedem, poate mi le recupereaza maine...ca altfel sunt moarta!

Cum s-a intamplat asta?....daca ai mailuri importante invata sa faci salvare la ele...astfel poti pierde date importante....

Sa va mai arat niste poze....
Intai cumnata si Alexia....cumnata in rochia care o sa o poarte la cununie....
Imagine

Apoi printesa in haine noi de Pasti...si cu ochelarii de spioanca...dupa cum se exprima.....
Imagine

Si uitasem sa va arat tortul de Pasti care l-am facut dar nu v-am pus in sectiune....

Imagine

Si meniul de azi:

pateu ficat picant-0.7p
paine-0.7p
parmezan-0.5p
friptura porc la cuptor-3.7p
rosii-0p
cafea instant-1.5p
br. Hohland-2p
orez expandat-1.2p
iaurt 0.1%-1p
sunca pui-2p
mazare cu pui-3p
mar-0p

O sa inchei seara cu un grepfruit....in concluzie zi reusita si azi....mai ales ca am baut si apa destula....maine zi de cantar! Poate schimb si eu ticker-ul...cu toate ca nu prea cred. sad.gif
ina_ceva
Tortul arata super; noroc ca nu ma atrag dulciurile ; oricum, imi ploua'n gura blum.gif
Seamana cu tine scumpetea aia mica; sa creasca mare, sa aiba mama cu ce se mandri! naughty.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 08-05-2007, 07:11 PM) *

Tortul arata super; noroc ca nu ma atrag dulciurile ; oricum, imi ploua'n gura blum.gif
Seamana cu tine scumpetea aia mica; sa creasca mare, sa aiba mama cu ce se mandri! naughty.gif

Merci Inutza...seamana cu mine in primul rand la sex....cam asa artam si eu la varsta ei..
nusarich
axe, ai o printesica tare dulce, sa-ti traiasca, sa va bucurati de ea! tort(ura) arata de nu se poate, dar cum suntem la dieta, trecem peste poza provocatoare de inundatii.... ai pus si reteta pe undeva? ca poate vreodata in viata asta o sa arat si eu de sa-mi pot permite sa gust asa ceva...
axe10
CITAT(nusarich @ 08-05-2007, 08:24 PM) *

axe, ai o printesica tare dulce, sa-ti traiasca, sa va bucurati de ea! tort(ura) arata de nu se poate, dar cum suntem la dieta, trecem peste poza provocatoare de inundatii.... ai pus si reteta pe undeva? ca poate vreodata in viata asta o sa arat si eu de sa-mi pot permite sa gust asa ceva...

nu am pus-o dar daca vrei ti-o scriu....
nusarich
CITAT(axe10 @ 08-05-2007, 08:35 PM) *

CITAT(nusarich @ 08-05-2007, 08:24 PM) *

nu am pus-o dar daca vrei ti-o scriu....

da, pliz, poate chiar o postezi pe site, ma gandesc ca poate mai intereseaza si pe altcineva. mersic mult give_rose.gif
daconst
Cam putin s-a scris azi,oare ce-i cu lumea?

Dany,vezi ca te sun daca nu apari. lol.gif
Sper ca nu esti bolnava. sad.gif

Himere
,pe unde ai umblat azi?

Axe,sa-ti traiasca domnisoara.In timp ce admiram pozele ma uitam dupa pantofii galbeni. )).gif

Ina,May,Bubbles si Axe,multumesc de felicitari.Cred ca restul fetelor s-au saturat sa ma tot felicite. lol.gif
Eu ce sa fac daca am atatea kg de slabit. doh.gif

Nusha,tu ce mai zici?Ca vad ca si tu scrii cam putin in ultima vreme. sad.gif pupic.gif

In seara asta am inceput sa fac step la nivel avansat si imi tremura genunchii.E prima oara cind am inceput in forta si se simte ca nu mai am conditia fizica de anul trecut.Dar desi sunt terminata,ma simt super bine.
Noroc ca eu n-am treaba cind vin rushii si pot face sport,chiar mai bine.

Maine incep cursul de inot cu bb si sunt curioasa cum va reactiona.La baie ii place,dar am emotii cum va fi in bazin.
Deci sa ne tineti pumnii maine sa venim incintati de la curs,sa nu planga bb sa ma faca sa ma razgindesc cu cursul. grin.gif
antonia05
Salutare fetele!
Eu am avut probleme cu netul asa ca m am suparat rau pana asta seara cand si a revenit.Credeam ca e de la virusul meu frumos ce mi a invadat calc dar vad ca ma iarta inca.

Fetele, vin si eu cu o problema si scriu aici ca pe voi va am si va cunosc.
Am nevoie de un medic ginecolog bun(in Bucuresti).Dat fiind faptul ca de anul trecut din aprilie nu mi am mai facut un control amanuntit, acum am zis ca ar fi cazul sa mi fac.De obicei ma duc de 2 ori pe an , dar de data, asta a trecut anul si consider ca e cazul.Ultima oara am fost in Germania asa ca....in Ro nu cunosc pe nimeni.Vreau sa mi fac un Papa Nicolau ,control sani si restul investigatiilor.Daca aveti sa mi recomandati un doctor bun v as fi recunoscatoare.Pupici!!! hug.gif floare.gif Nu ma trimiteti la spitale.Nu am asigurare medicala aici, nu am doctor de familie(am avut), deci ma duc cu bani.Va multumesc mult!!! hug.gif
alandana
Antonia - eu am plecat de multa vreme din Bucuresti - dar fetele vorbeau de clinici particulare. Ai vreun motiv sa-ti faci controlul sau doar asa preventiv?

Daconst - eu sunt invidioasa )).gif de asta nu te felicit. Step - cum ii zici tu - si inot cu bb - ce ambitioasa esti. Poti face o transfuzie cu asa ceva si pe aici?

Dany - sper ca esti bine si totul e in regula.

Himere - probabil ca a fost o zi insorita si a pus cortul in fata blocului.

Pisik - eu nu-mi salvez niciodata emailurile - si cateodata nici informatia din ele - asa ca am patit-o la inceputul anului asta. Credeam ca o sa mor - ce nenorociri mi se vor intampla. Oameni care n-o sa mai recunoasca ce-au zis , informatii pierdute etc, etc. N-a fost deloc asa. Le-am cerut colaboratorilor sa-mi mai dea emailurile din ultima luna si gata ( eu primesc peste 40 emailuri valide zilnic). Sper totusi sa reusesti sa-ti recuperezi emailurile.

Axe - frumoasa fata. Despre tort - ce are deasupra? Fistic?
antonia05
CITAT(alandana @ 09-05-2007, 12:11 AM) *

Antonia - eu am plecat de multa vreme din Bucuresti - dar fetele vorbeau de clinici particulare. Ai vreun motiv sa-ti faci controlul sau doar asa preventiv?

Nu am nici un motiv special sa mi fac controlul.Mai mult preventiv ca asa sunt eu.... mai grijulie cu sanatatea mea.Daca de un an nu am mai fost consider ca e cazul sa fac un control de rutina.Dar daca tot il fac sa fie un doctor bun, ca am mai dat eu peste doctori foarte "implicati" si imi dadeau niste sfaturi de se crucea si un copil de 10 ani de ex.sa ma spal cu apa si sapun inauntru. mad.gif
crissy
CITAT(antonia05 @ 08-05-2007, 11:20 PM) *

si imi dadeau niste sfaturi de se crucea si un copil de 10 ani de ex.sa ma spal cu apa si sapun inauntru. mad.gif

ohmy.gif
antonia05, nu sunt din Bucuresti, dar am dat peste lista asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99593
Poate te ajuta cu ceva.
axe, ce domnisoara ai tu acolo wub.gif ... cat despre tort... drool.gif si pe mine m-ar interesa reteta.
uka
CITAT(crissy @ 08-05-2007, 11:35 PM) *

axe, ce domnisoara ai tu acolo wub.gif ... cat despre tort... drool.gif si pe mine m-ar interesa reteta.

si eu votez pentru retzeta w00t.gif tease.gif
bubbles
Uff am scris o gramada si mi`a disparut scrisul blink.gif .
Neata yahoo.gif si haideti la cafea Imagine desi inca nu am curaj sa ma trezesc .Nu stiu ce are de merge rau tare comp bang.gif .Cred ca tb aruncat pe geam caramida.gif .
Aseara i`am batut apropo lui babu ca fiind ziua mea luni astept de la el o bicicleta pt outside grin.gif si sper sa o primesc ca asa macar as fi sigura ca fac sport si nu as fi obligata pleasantry.gif sa ma duc la sala .
ina_ceva
Neatza!
Ce zi insorita se anuntza azi, numai buna de plimbare (chiar daca e pana la serviciu, nu?)

Antonia, ai pm.
Pisik
Neatza!

Dana, te felicit si eu cu intarziere. Poate pui si tu meniuri, poate se mai orienteaza fetele ce sa pape sa slabeasca wink1.gif
Axe, delicioase pozele cu tortul, dar mai ales cu printesa, sa iti traiasca sa te bucuri de ea pupic.gif

Eu cu calc nu am avut vina, mailurile din 2005 si 2006 erau staocate pe D ca cica asa e politica companiei, si desteptul care mi-a facut calculatorul la inceputul anului mi-a pus salvare la mailurile de 2007 pe C blink.gif
Iar cestalalt destept de ieri nu a verificat daca nu cumva e ceva si pe C, a salvat numa D-ul blink.gif
Sper ca astazi sa se reglementeze.

Eu azi sunt la curs pana la patru si probabil o sa pap un pic stramb ca ne dau ei, sandvis de la Snack Attack, salata feta si dulce, dar promit sa fiu cat de cuminte pot.

Oricum, cantarul ma dusmaneste de moarte si am inceput deja sa imi pun semne de intrebare, ce oi avea defect si daca o sa imi mai revin vreodata

Pupici si o zi frumoasa pupic.gif
alandana
Buna dimineata. Aici la mine e o vreme tare urata - sta sa ploua si e tare innourat. Asa ca nu m-am putut scula. Ma tarasc inapoi in pat sa-mi beau cafeaua si pe urma plec la treaba.
M-am pricopsit si cu sedinta parintilor pe scoala azi la ora 6. Asat inseamna ca iar ajung la 8 acasa. Mooooooooor de oboseala - in afara de duminica am ajuns acasa in fiecare zi dupa ora 8.
Cine a auzit de produsele Refan?
axe10
CITAT(antonia05 @ 08-05-2007, 10:44 PM) *

Fetele, vin si eu cu o problema si scriu aici ca pe voi va am si va cunosc.
Am nevoie de un medic ginecolog bun(in Bucuresti).Dat fiind faptul ca de anul trecut din aprilie nu mi am mai facut un control amanuntit, acum am zis ca ar fi cazul sa mi fac.De obicei ma duc de 2 ori pe an , dar de data, asta a trecut anul si consider ca e cazul.Ultima oara am fost in Germania asa ca....in Ro nu cunosc pe nimeni.Vreau sa mi fac un Papa Nicolau ,control sani si restul investigatiilor.Daca aveti sa mi recomandati un doctor bun v as fi recunoscatoare.Pupici!!! hug.gif floare.gif Nu ma trimiteti la spitale.Nu am asigurare medicala aici, nu am doctor de familie(am avut), deci ma duc cu bani.Va multumesc mult!!! hug.gif

Pt control la sana iti recomand fundatia Renasterea...
control sani..trebuie sa suni cu ceva timp inainte ca dureaza pana te poate primi. Eu am fost acolo si m-a palpat intai si numai daca simte ceva suspect iti face si mamografie...sau daca vrei tu neaparat. Pt ginecolog, iti recomand Marie Stopes....ginecologie sau Medicover, au acolo medici de seama...sunt un pic mai scumputze dar macar stii ca daca ti-ai facut programare nu astepti pe la usi...

CITAT(alandana @ 08-05-2007, 11:11 PM) *

Axe - frumoasa fata. Despre tort - ce are deasupra? Fistic?

Da e un tort care chiar se numeste cu fistic si trufe. Pt ca nu am gasit trufe cum erau in poza am ales niste bombonici cu cocos. O sa plasez reteta la forumul respectiv...probabil ca dupa masa ca trebuie sa ma uit in revista. Eu de obicei fac torturi unicat...odata si gata...apoi vad altul care arata bine in revista si il fac pe ala...si nu prea des, decat la zilele noastre, de Craciun, Anul Nou si Paste...ca ingrasa de nu va spun.

Eu sunt inca deranjata de febra musculara de la picioare capatata duminica la lucrul la locul de joaca de la gradinita. Azi la 17 avem si sedinta cu parintii si o sa am eu ac de cojocul parintilor care doar dau cu gura si cand e de facut ceva stau frumusel acasa si se uita la tv.

Buna dimineata si voua...si o zi fara abateri....

M-am cantarit si tot la 78.5kg stau...ufff...ce ma oftic.
Pisik
Axe, sa ne luam de mana la cantar sad.gif
Dar hai sa ne ambitionam si mai tare sa distrugem kilele astea nesuferite devil.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.