CITAT(antonia05 @ 08-05-2007, 10:44 PM)

Fetele, vin si eu cu o problema si scriu aici ca pe voi va am si va cunosc.
Am nevoie de un medic ginecolog bun(in Bucuresti).Dat fiind faptul ca de anul trecut din aprilie nu mi am mai facut un control amanuntit, acum am zis ca ar fi cazul sa mi fac.De obicei ma duc de 2 ori pe an , dar de data, asta a trecut anul si consider ca e cazul.Ultima oara am fost in Germania asa ca....in Ro nu cunosc pe nimeni.Vreau sa mi fac un Papa Nicolau ,control sani si restul investigatiilor.Daca aveti sa mi recomandati un doctor bun v as fi recunoscatoare.Pupici!!!

Nu ma trimiteti la spitale.Nu am asigurare medicala aici, nu am doctor de familie(am avut), deci ma duc cu bani.Va multumesc mult!!!

Pt control la sana iti recomand fundatia Renasterea...
control sani..trebuie sa suni cu ceva timp inainte ca dureaza pana te poate primi. Eu am fost acolo si m-a palpat intai si numai daca simte ceva suspect iti face si mamografie...sau daca vrei tu neaparat. Pt ginecolog, iti recomand Marie Stopes....
ginecologie sau Medicover, au acolo medici de seama...sunt un pic mai scumputze dar macar stii ca daca ti-ai facut programare nu astepti pe la usi...
CITAT(alandana @ 08-05-2007, 11:11 PM)

Axe - frumoasa fata. Despre tort - ce are deasupra? Fistic?
Da e un tort care chiar se numeste cu fistic si trufe. Pt ca nu am gasit trufe cum erau in poza am ales niste bombonici cu cocos. O sa plasez reteta la forumul respectiv...probabil ca dupa masa ca trebuie sa ma uit in revista. Eu de obicei fac torturi unicat...odata si gata...apoi vad altul care arata bine in revista si il fac pe ala...si nu prea des, decat la zilele noastre, de Craciun, Anul Nou si Paste...ca ingrasa de nu va spun.
Eu sunt inca deranjata de febra musculara de la picioare capatata duminica la lucrul la locul de joaca de la gradinita. Azi la 17 avem si sedinta cu parintii si o sa am eu ac de cojocul parintilor care doar dau cu gura si cand e de facut ceva stau frumusel acasa si se uita la tv.
Buna dimineata si voua...si o zi fara abateri....
M-am cantarit si tot la 78.5kg stau...ufff...ce ma oftic.