Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
axe10
CITAT(Pisik @ 09-05-2007, 08:58 AM) *

Axe, sa ne luam de mana la cantar sad.gif
Dar hai sa ne ambitionam si mai tare sa distrugem kilele astea nesuferite devil.gif

Eu oricum nu renunt...urmeaza-ma si ajungem noi undeva...tot ma bate gandul sa ma schimb pe Monti...dar parca mi-e mai greu acum....
ALICE
Hai sa va mai spun cum merge cu electrostimularea.Pana acum cum ma durea un pic, cum ziceam gata si ma lasa in pace la intensitatea aia pe care cica o suportam.Ieri nu a fost cosmeticiana acolo.
Dar nasa mea de cununie e coafeza acolo,si m-a pus ea.Si m-a dat taaaaare de am crezut ca zbor cu patul prin camera.Facea:"taci ca nu te doare.o sa vii pana slabesti.tu crezi ca o sa faci 10 sedinte numai sa te mangaie asta?".Ma,sa stiti ca dupa ce am iesit de acolo si m-am masurat aveam cu 3 cm mai putin in talie si pe picioare.Asa ca azi m-am ambitionat si fac una tot asa dura.
ina_ceva
Axe, ai pm wink1.gif
Pisik
CITAT(ALICE @ 09-05-2007, 09:21 AM) *

Hai sa va mai spun cum merge cu electrostimularea.Pana acum cum ma durea un pic, cum ziceam gata si ma lasa in pace la intensitatea aia pe care cica o suportam.Ieri nu a fost cosmeticiana acolo.
Dar nasa mea de cununie e coafeza acolo,si m-a pus ea.Si m-a dat taaaaare de am crezut ca zbor cu patul prin camera.Facea:"taci ca nu te doare.o sa vii pana slabesti.tu crezi ca o sa faci 10 sedinte numai sa te mangaie asta?".Ma,sa stiti ca dupa ce am iesit de acolo si m-am masurat aveam cu 3 cm mai putin in talie si pe picioare.Asa ca azi m-am ambitionat si fac una tot asa dura.

Oau!!!! mai ca imi vine sa incerc si eu
anaoi
neata....a doua tura de cafea?
ALICE
Pai dupa primele 4 sedinte mi-a venit sa ma las.Dar am vazut ca daca e mai dur,e si cu rezultate.Oricum , nimic nu se face fara efort
BLUELIFE
Ceao,fetele!cu intarziere ,nu am iesit din cont ieri,Nessie te-am lasat balta fara preaviz dar mii de scuze deoarece nu-mi merge net-ul ,scriu o fraza si pe cand sa o adaug se decupleaza .Am sa incerc totusi sa citesc ce ati mai scris.Nessie nu stiu ce sa fac ,ma tenteaza totusi azi am inceput dieta de 90 de zile sa vedem ce va iesi give_rose.gif
Tzutzi80
Neata fetele! Eu am renuntat oficial la dieta. Vreau sa ma rasfat zilele astea, iar cand voi merge pe nava, o sa fac sport si sper eu sa tin Monti sau un WW aproximativ. E mai greu WW ca nu am cum calcula punctele fara calculator.

Ca sa fiu sincera,nu mai tin dieta de cateva zile, bag ca sparta, ce cu gandul nu gandesti si stupoare....nu ma ingras. naughty.gif Mama ce bafta am! De ce nu m-oi fi gandit eu inainte ca daca mananc ce vreau stau pe loc? dry.gif lol.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 09-05-2007, 09:58 AM) *

Neata fetele! Eu am renuntat oficial la dieta. Vreau sa ma rasfat zilele astea, iar cand voi merge pe nava, o sa fac sport si sper eu sa tin Monti sau un WW aproximativ. E mai greu WW ca nu am cum calcula punctele fara calculator.

Ca sa fiu sincera,nu mai tin dieta de cateva zile, bag ca sparta, ce cu gandul nu gandesti si stupoare....nu ma ingras. naughty.gif Mama ce bafta am! De ce nu m-oi fi gandit eu inainte ca daca mananc ce vreau stau pe loc? dry.gif lol.gif

nu te baza pe asta
anaoi
tzutzi, ce mananci acum se vede cam peste 3-4 saptamani. cel putin la dylly asa se intampla
michelle
Neata!
Eu sunt racita.. si ma doare gatul mad.gif
Alice, tare ma bate gandul sa fac si eu cateva sedinte. O sa ma interesez. wink1.gif
Axe, sa le spui vreo doua parintilor comozi naughty.gif
Alandana, si eu tot dupa 8 ajung azi acasa, azi am un laborator..
Pisik, daca datele de pe C au fost sterse, este un tool de system recovery. Daca te intereseaza amanunte, discutam pe PM.
Danuta, sa ne spui cum a reactionat Lucas la inot grin.gif

Aseara am vazut si eu Cinderella III he he. Pt seara asta, daca o sa mai fiu in stare, o sa ma uit la The Secret ca il am de mult tras blum.gif
antonia05
Buna dimineatza fetele si va multumesc pt recomandarile voastre in legatura cu doctorii !!! O sa ma duc pana la urma undeva.E bine ca mi ati recomandat cativa doctori pt. ca nu stiam la cine sa ma duc si e bine sa te duci undeva recomandat de persone care au fost multumiti de serviciile acestor doctori.

Va multumesc inca o data si va doresc sa aveti o zi minunata!!!Pupici! hug.gif floare.gif
ALICE
CITAT(michelle @ 09-05-2007, 10:36 AM) *

Aseara am vazut si eu Cinderella III he he.

E film?De desene animate?Sau nu?
michelle
CITAT(ALICE @ 09-05-2007, 11:08 AM) *

Desene animate. Cinderella II am vazut alaltaieri grin.gif
axe10
CITAT(michelle @ 09-05-2007, 11:16 AM) *

CITAT(ALICE @ 09-05-2007, 11:08 AM) *

Desene animate. Cinderella II am vazut alaltaieri grin.gif

Se vede ca se apropie nunta...te apuca amocul.... floare.gif

Sa fii sigura ca le-o zic...deja am facut lista!
anaoi
dylly se retrage ca vin nemtii...va pupicesc in crestet, sa aveti un we placut
pa.
axe10
Am luat un md consistent asa cum m-a invatat Miha...
-Kefir Napolact-5p
-felii de orez expandat-1.2p
-sunca pui,3felii-2p
-cafea cu lapte degresat

michelle
CITAT(axe10 @ 09-05-2007, 11:30 AM) *

Ieri noapte am visat ca sor'mea si mama se ocupau de rochia mea.. si nu mai ajungea. Era ora 4 si trebuia sa mergem la cununia civila, dar rochia nu ajunsese. Si nici nu era cica ce model voiam eu. Si nici Cata nu venise sa mergem la cununie doh.gif
Si se si inopta, la ora 4, in noiembrie.. si ma gandeam ca o sa facem poze pe intuneric. Un dezastru!!!

CITAT(anaoi @ 09-05-2007, 11:32 AM) *

pa.

Weekend? grin.gif
Pa, fa-i praf wink1.gif
axe10
CITAT(michelle @ 09-05-2007, 11:35 AM) *

CITAT(axe10 @ 09-05-2007, 11:30 AM) *

Ieri noapte am visat ca sor'mea si mama se ocupau de rochia mea.. si nu mai ajungea. Era ora 4 si trebuia sa mergem la cununia civila, dar rochia nu ajunsese. Si nici nu era cica ce model voiam eu. Si nici Cata nu venise sa mergem la cununie doh.gif
Si se si inopta, la ora 4, in noiembrie.. si ma gandeam ca o sa facem poze pe intuneric. Un dezastru!!!

CITAT(anaoi @ 09-05-2007, 11:32 AM) *

pa.

Weekend? grin.gif
Pa, fa-i praf wink1.gif

pai pleaca la Timisoara si nu mai intra pana luni...
bubbles
Fetili grin.gif am si eu o problema wink1.gif .As face un bors cu perisoare ... dar nu stiu apoi cum sa punctez o perisoara?Voi ce ziceti? blink.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 09-05-2007, 11:41 AM) *

Fetili grin.gif am si eu o problema wink1.gif .As face un bors cu perisoare ... dar nu stiu apoi cum sa punctez o perisoara?Voi ce ziceti? blink.gif

Carne tocata(cantitate cruda)+ orez(cantitate cruda)+ceapa=cantitatea de perisoare...vezi cate iti ies si imparti....eu la chiftele am calculat la 2.5p bucata
bubbles
Ok ms Axe hug.gif pupic.gif .La noi nu se pune orez in carne blink.gif doar 1 ou si condimnete .. Cred ca va iesi cam la 1 - 1.5p perisoara smile.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 09-05-2007, 11:58 AM) *

Ok ms Axe hug.gif pupic.gif .La noi nu se pune orez in carne blink.gif doar 1 ou si condimnete .. Cred ca va iesi cam la 1 - 1.5p perisoara smile.gif

Pai ce perisoare sunt alea fara orez?...ma rog obiceiuri si obiceiuri....uitasem de ou...
BLUELIFE

Neata!
Eu sunt racita.. si ma doare gatul mad.gif
Alice, tare ma bate gandul sa fac si eu cateva sedinte. O sa ma interesez. wink1.gif
Axe, sa le spui vreo doua parintilor comozi naughty.gif
Alandana, si eu tot dupa 8 ajung azi acasa, azi am un laborator..
Pisik, daca datele de pe C au fost sterse, este un tool de system recovery. Daca te intereseaza amanunte, discutam pe PM.
Danuta, sa ne spui cum a reactionat Lucas la inot grin.gif

Aseara am vazut si eu Cinderella III he he. Pt seara asta, daca o sa mai fiu in stare, o sa ma uit la The Secret ca il am de mult tras blum.gif

Poti sa il si descarci? give_rose.gif sau numai viziona?
michelle
CITAT(BLUELIFE @ 09-05-2007, 12:31 PM) *

Daca te intereseaza, iti trimit un mail cu indicatii despre cum ai putea sa il iei de pe net.
michelle
Imagine
BLUELIFE
CITAT(michelle @ 09-05-2007, 01:02 PM) *

Daca te intereseaza, iti trimit un mail cu indicatii despre cum ai putea sa il iei de pe net.

Chiar te rog cheer.gif give_rose.gif
May
Buna dimineatza, ce frumoasa este viata yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
ALICE
CITAT(Maybeline @ 09-05-2007, 02:04 PM) *

Buna dimineatza, ce frumoasa este viata yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Mai multe detalii te rugam )).gif
May
Pai nu s-a intamplat nimic special, doar ca asa vreau eu: sa fie frumoasa viata!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Multumesc pt ca m-am trezit si azi, multumesc pt ca e soare si e cald, multumesc pt ca pot vedea, pot vorbi, pot merge, multumesc pt ca sunt sanatoasa si eu si cei dragi mie, multumesc ca azi nu mi-a fost sila sa fac o baie si sa ma aranjez, multumesc pt ca Remy o sa observe asta, pur si simplu multumesc floare.gif . Cand am toate astea, cum sa nu fie frumoasa viata? yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Tzutzi80
CITAT(Maybeline @ 09-05-2007, 02:16 PM) *

Pai nu s-a intamplat nimic special, doar ca asa vreau eu: sa fie frumoasa viata!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Multumesc pt ca m-am trezit si azi, multumesc pt ca e soare si e cald, multumesc pt ca pot vedea, pot vorbi, pot merge, multumesc pt ca sunt sanatoasa si eu si cei dragi mie, multumesc ca azi nu mi-a fost sila sa fac o baie si sa ma aranjez, multumesc pt ca Remy o sa observe asta, pur si simplu multumesc floare.gif . Cand am toate astea, cum sa nu fie frumoasa viata? yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Plus un inel pe deget de la barbatul iubit wink1.gif
May
Eh, o sa vina si ala ..... luni vazusem unul perfect dar costa 1800 de euro ca era cu diamante. Macar stiu ca n-am gusturi rele lol.gif
Tzutzi80
CITAT(Maybeline @ 09-05-2007, 02:29 PM) *

Eh, o sa vina si ala ..... luni vazusem unul perfect dar costa 1800 de euro ca era cu diamante. Macar stiu ca n-am gusturi rele lol.gif

Mie imi spui! Doar esti lea de-a mea )).gif
May
Ciudat este ca leilor le place f mult aurul galben iar eu il urasc... la tine cum e? huh.gif In rest, 99% din ce se spune despre lei, observ si la mine )).gif
BLUELIFE
CITAT(Maybeline @ 09-05-2007, 02:16 PM) *

Ai perfecta dreptate,asa zic si eu
ina_ceva
Sanatate multa, MIHA!
May, super stare de spirit ai pupic.gif .Nu dai si la altii grin.gif ?
May
Stare de spirit!!!! Avem stare de spirittttt la super oferta!!!! Hai, neamule, ia stare de spirttt lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
CITAT(BLUELIFE @ 09-05-2007, 01:59 PM) *

Astept adresa de email grin.gif

May, uite un pupic de la mine pupic.gif L-ai prins?
Ina, multumesc, sa fie hug.gif
michelle
Alex Gaudino - Destination Calabria
May
miha l-am prins giggle.gif give_heart.gif
BLUELIFE
CITAT(michelle @ 09-05-2007, 02:40 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 09-05-2007, 01:59 PM) *

Astept adresa de email grin.gif

May, uite un pupic de la mine pupic.gif L-ai prins?
Ina, multumesc, sa fie hug.gif

just_faem@yahoo.com
himere2005
salutare neuroni pupic.gif
miha, am vazut rochita, tare draguta este si iti sta bine ca tu ai o talie de invidiat...au si site pe net?
may, tu n-ai impresia ca te simti mai bine dupa ce ai vazut filmul "the secret?"....asa ca vi-l recomandam la toate...miha, n-o sa-ti para rau ca l-ai descarcat wink1.gif
ina, daca vrei stare de bine mai desfa o sticluta de rom tease.gif
may si alice, se vede la amandoua ca sunteti mai slabute...sa nu te descurajezi alice ca se vede diferenta. si imi place si poza in care apari cu 2 codite wink1.gif
dana, felicitari si tie pentru kg
eu oricum felicit si fetele care se tin de dieta ca si efortul trebuie apreciat, eu n-am mai postat ca de obicei am depasit punctele...ce sa faci daca am mai renuntat la branza si am mai mancat cate o bucata de macrou sau ceva gustos ...cateodata simt ca nu mai pot de pofta si cedez doh.gif )).gif
noi ieri am fost la plimbarica in parc si hai s-o dam pe bia pe topogan. de suit a suit-o dan, eu am asteptat-o la final, insa cand sa coboare nu mai reusea ca ghiaurii nu-l lasau de loc, urcau in continuu, cred ca 5 minute a stat acolo cocotat lol.gif
la noi s-a facut din frig prea cald blink.gif w00t.gif w00t.gif deci trebuie sa scoatem hainele de vara de acum

antonia05
Fetele, dati mi si mie va rog, linkul cu dieta fazelor lunii sa mai citesc si eu ca am cautat o pe google inca nu am gasit o.Merci!!!
Anna
Neata fetelor!
Ce buna dispozitie pe aici.
Bravo May pt atitudine, asa ma mai gandesc si eu uneori, ca uit ca am atatea lucruri bune pe care toti le luam de-a gata, de aia nu stim sa apreciem.
Eu sunt happy, pt ca exista un potential giggle.gif. hihih.
In rest am multe proiecte la fac ( stie cineva baze de date si studii de fezabilitate devil.gif ?)
Si acum la munca mai fac si eu o mica pauza de forum.
pupic.gif hug.gif pupici
bubbles
Antonia intra la mine in jurnal si gasesti acolo cu vreo 2-3 pag in urma wink1.gif
May
himere nu stiu sigur daca ma simt mai bine fix de cand am vazut filmul, pe mine ma apuca saptamanal cate o stare d-asta de bine dar de obicei ma tine pana cand ma dezamgeste cineva. Sper ca de data asta sa trec si este hopuri. smile.gif

antonia gasesti dieta scrisa de bubbles aici floare.gif
May
Va recomand cu caldura asta )).gif
himere2005
anna, asteptam cu interes urmarea naughty.gif ...iti tinem pumnii pupic.gif ..uite acum da caldura si poti umbla cu o fustita mai scurta ceva grin.gif
la ce ai proiectul? psi? doh.gif
Anna
CITAT(himere2005 @ 09-05-2007, 04:35 PM) *

anna, asteptam cu interes urmarea naughty.gif ...iti tinem pumnii pupic.gif ..uite acum da caldura si poti umbla cu o fustita mai scurta ceva grin.gif
la ce ai proiectul? psi? doh.gif

si eu astept cu acelasi interes blum.gif
ms frumos pt incurajare. pare promitator insa nu mai cred in nimic )).gif grin.gif
Proiecte am multe..unu la pfi ( previziunea financiara a investitiilor), unul la sifm (sisteme info, financiar monetare) si unul la gfip (gestiunea financiara a intrep publice) yupiii yyeey pleasantry.gif blink.gif
antonia05
Aha!Am citit cu fazele lunii.Deci, daca ultimul patrar e pe 10 mai, asta inceamna ca pot sa postesc de pe 9 mai ora 23 pana pe 11 mai ora 24?Asa ar veni nu, ca include ziua de schimbare a fazei lunii(10 mai).Am intzeles eu bine? Asa faceam si inainte.Pupici! floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.