Va pup!
Azi am fost la curs toata ziua, am aflta ca nu imi pot recupera mailurile

, am aflat ca un cuplu din cele doua cu care mergeam la munte in week-end nu mai merge

, m-am enervat cu colegul

si...numai de bine. Am ajuns acasa si m-am trantit la tele, aveam chef sa iesim la film dar cred ca zic pas. La fel si la miscare azi, desi nu ar trebui...
Cu dieta sunt asa si asa: mici abateri voite sau nu si o maaaare realizare. La pranz la curs am avut sandvis cu paine neagra dar nu cu ton ci cu pui la gratar si salata de cruditati (in el, avea si ceva maio si alte minuni

I si salata greceasca din care am luat doar rosiile si castravetii, nu m-am atins de feta si masline si...desert tiramisu cu fructe de padure

Si ce credeti? NU M_AM ATINS DE EL

Nu ca mi-a fost greu, mi-a fost groznic de greu, dar am rezistat si mi-am pastrat o mica placere dulce pt week0end la munte.
Asa, deci prima abatere a fost sandvisu si a doua a fost ca asta seara ion loc de un iaurt zuzu am basculat aproape doua, de bucurie ca mi-am gasit si ca recompensa la faza cu tiramisu.
So, meniu azi:
MD:1 felie paine dieta + 50 gr br vaci + 2 felii sunca pui + rosie + castravete
G1: mar verde
P: 3/4 sandvis mare (doua felii toast taiate in triunghi, am mancat unul intreg si jumate din celalalt) cu pui gratar, salata cruditati, maioneza, piper - avea 167kcal/100gr si am mancat max 150 ca el tot avea 170 + rosii cherry + castravete
G2: mar verde
C: o cutie ton in apa + salata (salata verde, rosie, castravete, ceapa verde, ulei mesline) + aprox 350 ml iaurt zuzu verde
Scoateti nuiaua sau ma pasuiti pt vointa?