Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
bubbles
Cam gol pe aici...Ce faceti?Eu am intrat pe www.dove.ro si m`am inscris biggrin.gif .. Intru pe tot felul de site`uri posibile lol.gif de plictiseala
ALICE
CITAT(himere2005 @ 09-05-2007, 03:27 PM) *

may si alice, se vede la amandoua ca sunteti mai slabute...sa nu te descurajezi alice ca se

Eu m-am descurajat deja.NU cred ca o sa fiu vreodata slaba. sorry.gif Dar mai incerc.Cum fac de atatia ani.
bubbles
Pun si eu meniul final .. dati o parere Pls sorry.gif
cereale 30g 1.8
300 ml lapte 1.5
bors 4
ceapa verde 0
cartofi 2
margarina 3 lgte 1
60g sunca 1.5
branza Alpa250g 3.5
nuttela 2 lgte 0.5
ulei masline 1.5
sunca curcan 80g 2
1 fel expandat 0.6
TOTAL: 19.9p din 20 yahoo.gif
himere2005
CITAT(ALICE @ 09-05-2007, 05:10 PM) *

may si alice, se vede la amandoua ca sunteti mai slabute...sa nu te descurajezi alice ca se

Eu m-am descurajat deja.NU cred ca o sa fiu vreodata slaba. sorry.gif Dar mai incerc.Cum fac de atatia ani.

mie una mi se pare ca esti un pic mai mica in solduri decat ultima data, ori ca te avantajau si pantalonii negri, desi nu cred ca asta e motivul. cred ca si miscarea de la munte si aerobicul iti face bine si acum electrostimularea. conteaza pana la urma cum aratam nu cate kg avem, nu?...si cand ma gandesc ca si eu vroiam electrostimulare dupa ce am nascut-o pe bia doh.gif ...mie care mi-e frica si de ceara incinsa lol.gif

bubbles, uite un link...sunt o groaza de subiecte deschise...38 de pagini cu diverse subiecte. nu se poate sa nu gasesti ceva interesant
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showforum=7
antonia, sa ne tii la curent daca iti iese pasenta cu fazele lunii. eu daca n-as fi asa fomista as incerca, insa am observat ca eu ca sa ma simt satula trebuie sa mananc elemente din fiecare grupa. de ex in zilele de post muream de foame, desi suplimentam cu paine doh.gif
bubbles
Apropo de electrostimulare .. stiam ca daca am varice(3 amarate care nu au ce face pe piciorul meu) nu am voie sa fac electro .. Si am fost la un coleg de al mamei mele care se ocupa de operatii pe varice si mai nou si operatii estetice si a zis ca am voie ca nu are electrostimularea cu ce sa le influenteze.
Alice pe tine te`au intrebat daca ai varici?cei de la elctro

Himere pt ce sa intru?pt ciorba de periosare? smile.gif
himere2005
tulip, ai reusit s-o inveti pe timea sa faca la oala? bia vrea numai imbracata pe oala lol.gif , in rest daca o dezbrac si o pun acolo zici ca o tai, tipa tare doh.gif ....de 1 iunie planuri ceva? eu am invitat 3 copilasi la noi, sper sa nu-mi para rau )).gif

nu, daca te plictisesti....sunt diverse subiecte...depinde si ce-ti place. de ex. mie imi plac povestirile din tari straine, design interior sau vestimentar, chestii creative...glumite, barfe, can-canuri )).gif , educatie copiilor, etc...poate gasesti ceva pe gustul tau
Nessie
Am vazut ca tot intrebati de dieta dupa fazele lunii, asa ca am facut un subiect separat sa va fie mai usor sa-l gasiti.
bubbles
AAa...ms himerus wink1.gif chiar ma intereseaza chestii de design interior ca tb sa ma apuc de redecorat apart de la Piatra doh.gif
Nessie
Bubbles, te plictisesti? naughty.gif Uite aici:
Zuza Fun
Mail Dumper
alandana
CITAT(antonia05 @ 09-05-2007, 05:02 PM) *

Aha!Am citit cu fazele lunii.Deci, daca ultimul patrar e pe 10 mai, asta inceamna ca pot sa postesc de pe 9 mai ora 23 pana pe 11 mai ora 24?Asa ar veni nu, ca include ziua de schimbare a fazei lunii(10 mai).Am intzeles eu bine? Asa faceam si inainte.Pupici! floare.gif

Asta ar fi 48 ore!!! Spuneti-mi cineva ca nu trebuie sa stau 2 zile numai cu apa. Cine e experta sa ne zica?
Adica si maine si poimaine?
Eu ma gandeam ca numai poimaine.
ina_ceva

ina, daca vrei stare de bine mai desfa o sticluta de rom tease.gif

Himere, sticla de rom sta de atunci langa monitor si o vad tot timpul cu coada ochiului; aiurea e ca nu am pepsi sau cola si degeaba trag cu ochiul la ea dry.gif
bubbles
Buey Oamnei buni..nu`i maine 10 Mai? eusa_think.gif lol.gif ca maine e ultimul patrar si se tine cu lichide biggrin.gif .Gresisem eu cand am trecut 11 mai..de fapt maine se tine lol.gif
alandana
CITAT(bubbles @ 09-05-2007, 06:49 PM) *

Buey Oamnei buni..nu`i maine 10 Mai? eusa_think.gif lol.gif ca maine e ultimul patrar si se tine cu lichide biggrin.gif .Gresisem eu cand am trecut 11 mai..de fapt maine se tine lol.gif

Bubbles - te strang de gat. devil.gif Eram deja pregatita psihic pentru vineri - acum trebuie sa tin maine.
Sper ca May intra inainte sa manance ceva maine. Ea a tinut data trecuta.
Deci maine - foame.
axe10
CITAT(bubbles @ 09-05-2007, 05:03 PM) *

Cam gol pe aici...Ce faceti?Eu am intrat pe www.dove.ro si m`am inscris biggrin.gif .. Intru pe tot felul de site`uri posibile lol.gif de plictiseala

Se vede ca nu ai nici o treaba...nu te supara dar noi astea cu copii nu ne plictisim niciodata...tu nu mai ai nimic de pregatit pt nunta?...eu daca asi fi avut timp ca tine asi fi facut singura invitatiile...cu mana mea...mici cadouase pt invitati...chestii de astea de fineturi care iau mult timp...

CITAT(bubbles @ 09-05-2007, 05:21 PM) *

Pun si eu meniul final .. dati o parere Pls sorry.gif
cereale 30g 1.8
300 ml lapte 1.5
bors 4
ceapa verde 0
cartofi 2
margarina 3 lgte 1
60g sunca 1.5
branza Alpa250g 3.5
nuttela 2 lgte 0.5
ulei masline 1.5
sunca curcan 80g 2
1 fel expandat 0.6
TOTAL: 19.9p din 20 yahoo.gif

Mi se pare mie sau tu mananci in fiece zi cartofi?...
bubbles
Axe nu pot sta fara cartofi pt ca nu m`as simti satula wink1.gif .Pt nunta nu prea am ce sa fac inca.Mai dureaza cam 2 saptamani si abia atnci incepe nebuneala.Si eu azi m`am plictisit pt ca a fost si vremea de asa natura de simteam de multe ori ca`mi plesneste capul blink.gif .Invitatii as face dar nu stiu cum ... ca si eu m`am gandit de multe ori sa mi le fac singura blum.gif

Imi pare rau Alandana sorry.gif .Ma uitasem eu gresit.Gaesesti si aici fazele www.astronomy.ro .Cum ti`a mers ultima oara?Ai dat ceva jos?
axe10
CITAT(bubbles @ 09-05-2007, 07:07 PM) *

Axe nu pot sta fara cartofi pt ca nu m`as simti satula wink1.gif .Pt nunta nu prea am ce sa fac inca.Mai dureaza cam 2 saptamani si abia atnci incepe nebuneala.Si eu azi m`am plictisit pt ca a fost si vremea de asa natura de simteam de multe ori ca`mi plesneste capul blink.gif .Invitatii as face dar nu stiu cum ... ca si eu m`am gandit de multe ori sa mi le fac singura blum.gif

pai cred ca gasesti destule site-uri cu modele....ar fi interesant nu?...sa stii ca sunt facute de tine...

Ziceam de cartofii zilnic ca te auzeam ca nu prea dai jos...sa nu fie si asta cauza...
alandana
Da, da Renunta la cartofi. Sunt cah. Macar pana la nunta.
bubbles
Am incercat Axe sa fac eu ceva invitatii dar nu mi`au iesit cine stie ce...desi cred ca se gasesc programe de realizat invitatii eusa_think.gif
Cartofii nu`mi fac probleme pleasantry.gif .. de ex de ieri pana azi am dat jos 900g blink.gif dar cred ca mi`a trecut boala si ca retineam apa de aia nu dadeam jos.
alandana
Am dat jos - eu sunt eroina care a dat 2.5 kg dincare am pusi napoi a doua zi 0.5.

Maine sper sam ai dau ceva jos. Asa trag speranta sa ajung sub 50.

Deja (sa va spun o barfa mica si urata - pe care n-ar trebui sa o fac.) cumnata mea care are 1.67 si 45 kg - si se uita invidioasa la mine )).gif lol.gif ) Ea nu mergea niciodata pe tocuri pentru ca o faceau sa para si mai slaba. Acum a trecut la tocuri.
bubbles
2.5 kg blink.gif w00t.gif misto de tine clap.gif .De fapt se spune ca cel mai bine dai jos cand e luna plina sau luna noua asa ca maine sa nu te astepti la o reusita la fel de mare.Sper ca nu te`ai suparat pe mine ca ti`am zis sorry.gif
May
Vai de viata mea lumeeeeeeeeee a VENIT CALDURA MARE lumeeeeeee. Am fost prin oras cu ceva treaba si am mers 2 km alert si e atat de cald incat m-am intors cu chilotii uzi si cu dansa in flacari doh.gif. Oricum a fost benefica iesire pt moral deoarece am avut admiratori din 3 in 3 metrii naughty.gif printre care si o ciocolata de iti venea sa-l mananci nu alta naughty.gif blushing.gif si zau ca eram imbracata decent ( cu blugi 3/4 si bluza pe care mi-am cumparat-o alaltaieri).

Am descoperit un fel de branza care are 1,2 puncte pe 100 gr si e DELICIOASA! Si arata asa

Imagine

Eu maine nu am de gand sa traiesc cu lichide caci nu am fost multumita de ceea ce s-a intamplat data trecuta dry.gif . Bafta!
alandana
In loc de orice alte comentarii la postul lui May devil.gif devil.gif devil.gif la noi ploua cu galeata de dimineata.

Bubbles - trebuia sa-mi tii moralul. lol.gif Eu trag sperante de atata timp ca scad sub 50.
bubbles
May incearca pe 16 mai ca e luna noua si cica at e bine de tinut again wink1.gif

Alandana poate la tine merge si reactioneaza mai bine organismul blum.gif .Eu oricum tin pt dezintoxicare biggrin.gif
alandana
Si eu la fel. Ma simt intoxicata de celulita de pe picioare. lol.gif

And... by the way... azi am ajuns la mijlocul tratamentului anticelulita. Inca nu vad ceva care sa ma urce pe pereti. dar ea zice ca a doua jumatate e cea mai importanta.

Parca zic ca tot la sala era mai bine. Dupa ce termin incep sala.
Pisik
Va pup!

Azi am fost la curs toata ziua, am aflta ca nu imi pot recupera mailurile devil.gif , am aflat ca un cuplu din cele doua cu care mergeam la munte in week-end nu mai merge devil.gif , m-am enervat cu colegul devil.gif si...numai de bine. Am ajuns acasa si m-am trantit la tele, aveam chef sa iesim la film dar cred ca zic pas. La fel si la miscare azi, desi nu ar trebui...

Cu dieta sunt asa si asa: mici abateri voite sau nu si o maaaare realizare. La pranz la curs am avut sandvis cu paine neagra dar nu cu ton ci cu pui la gratar si salata de cruditati (in el, avea si ceva maio si alte minuni blushing.gif I si salata greceasca din care am luat doar rosiile si castravetii, nu m-am atins de feta si masline si...desert tiramisu cu fructe de padure sorry.gif Si ce credeti? NU M_AM ATINS DE EL cheer.gif cheer.gif cheer.gif Nu ca mi-a fost greu, mi-a fost groznic de greu, dar am rezistat si mi-am pastrat o mica placere dulce pt week0end la munte.
Asa, deci prima abatere a fost sandvisu si a doua a fost ca asta seara ion loc de un iaurt zuzu am basculat aproape doua, de bucurie ca mi-am gasit si ca recompensa la faza cu tiramisu.

So, meniu azi:

MD:1 felie paine dieta + 50 gr br vaci + 2 felii sunca pui + rosie + castravete
G1: mar verde
P: 3/4 sandvis mare (doua felii toast taiate in triunghi, am mancat unul intreg si jumate din celalalt) cu pui gratar, salata cruditati, maioneza, piper - avea 167kcal/100gr si am mancat max 150 ca el tot avea 170 + rosii cherry + castravete
G2: mar verde
C: o cutie ton in apa + salata (salata verde, rosie, castravete, ceapa verde, ulei mesline) + aprox 350 ml iaurt zuzu verde

Scoateti nuiaua sau ma pasuiti pt vointa?
axe10
Pisi- Eu te absolv de greseala...
May si la noi a fost mai cald la pranz dar dimi era racoare si batea vantul....

Bubbles...sigur nu ai slabit de la cartofi...

Alandana...nu te stresa atata...de celulita nu prea scapi....

Iar acum sa va dau vestea cea mare....dupa ce am plecat de la birou m-a sunat tipa de la banca sa-mi zica sa ma duc sa-mi treaca banii in cont!
..... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif asa ca imi cumpar masinutza....ca asta care o am e prea mare pt orasul asta sufocat de lucrari pe toate strazile.....
Vineri se duce Florin sa predea rabla la REMAT...si saptamana viitoare s-ar putea sa conduc "rosioara"....sper sa ajunga in Bucuresti pana atunci ca nu o aveau la eurial aici in Buc...

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif )).gif )).gif )).gif )).gif

Si in continuare meniul pe ziua de azi...vedeti ca eu nu uit?...

orez expandat-1.2p
kefir-5p
sunca pui-2p
cafea-0p
lapte 0.1%-0.5p
friptura porc la cuptor-5p
spanac -2p
salata verde-1p
branza capra-0.5p
chocotoff-1.5p
stafide in ciocolata1p(5 buc)
capsuni-0p

total 19.7p din 20
bubbles
BRavo Axe big_boss.gif cheer.gif cheer.gif sa stapanesti fericita masinuta hug.gif .Stiu ca nu am slabit de la cartofi dar sincer ca nu stiu ce as putea manca la pranz care sa ma faca sa ma simt satula eusa_think.gif

De maine promit ca renunt la cartofi iar daca ma abat astept bataita.gif cuplu.gif vava.gif mai ales din partea ta Axe .De fapt de poimaine ca maine doar lichide cheer.gif si spune`ti`mi niste meniuri satioase pt pranz fara cartofi biggrin.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 09-05-2007, 05:41 PM) *

tulip, ai reusit s-o inveti pe timea sa faca la oala? bia vrea numai imbracata pe oala lol.gif , in rest daca o dezbrac si o pun acolo zici ca o tai, tipa tare doh.gif ....de 1 iunie planuri ceva? eu am invitat 3 copilasi la noi, sper sa nu-mi para rau )).gif

nu, daca te plictisesti....sunt diverse subiecte...depinde si ce-ti place. de ex. mie imi plac povestirile din tari straine, design interior sau vestimentar, chestii creative...glumite, barfe, can-canuri )).gif , educatie copiilor, etc...poate gasesti ceva pe gustul tau

Himere,Timea nu face in olita nimic-nimic nici macar din greseala )).gif )).gif Recunosc ca nici eu nu sunt consecventa,am zis ca o dezvat de pampersi la vara,deocamdata nu prea ma stresez wink1.gif

Axe,felicitari!!!!!! cheer.gif

parca-parca as tine si eu maine o zi cu lichide....merge orice(cafea,ceai,nectar...fara zahar,evident)
bubbles
Tulip poti sa fierbi si niste zarzavat pe care apoi sa`l faci salata si sa bei lichidul ca un fel de supa...dar fara sare si zahar of course rock.gif
Tulip
lol.gif oare nu o sa lesin???? swoon.gif swoon.gif
Pisik
Felicitari Axe! cheer.gif Sa te duca sanatoasa si fericita peste tot. 107 parca? Hmm, concurenta lu Aygo-utulu meu blum.gif
antonia05
CITAT(alandana @ 09-05-2007, 07:37 PM) *

Aha!Am citit cu fazele lunii.Deci, daca ultimul patrar e pe 10 mai, asta inceamna ca pot sa postesc de pe 9 mai ora 23 pana pe 11 mai ora 24?Asa ar veni nu, ca include ziua de schimbare a fazei lunii(10 mai).Am intzeles eu bine? Asa faceam si inainte.Pupici! floare.gif

Asta ar fi 48 ore!!! Spuneti-mi cineva ca nu trebuie sa stau 2 zile numai cu apa. Cine e experta sa ne zica?

Scuze Alandana,am scris eu aiurea.E doar o zi, nu stiu de ce am scris asa.Daca faza se schimba pe 10, inseamna ca pe 9 ora 23 pana pe 10 ora 24 fac dieta.Scuze inca o data, nu m am gandit atunci ce scriu blink.gif hug.gif floare.gif

CITAT(antonia05 @ 09-05-2007, 11:13 PM) *

CITAT(alandana @ 09-05-2007, 07:37 PM) *

Scuze Alandana,am scris eu aiurea.E doar o zi, nu stiu de ce am scris asa.Daca faza se schimba pe 10, inseamna ca pe 9 ora 23 pana pe 10 ora 24 fac dieta.Scuze inca o data, nu m am gandit atunci ce scriu blink.gif hug.gif floare.gif Adica peste 45 minute incep postul>>??E ora 22.15 unsure.gif

Deci, incepem fetele? salut.gif unsure.gif

Pe 10 mai la ora 5 dimineatza se schimba faza, deci e bine daca de la ora 23 azi pana maine la ora 24 tin dieta.
Pisik
Va invidiez ca puteti sa tineti dieta asta, eu m-as tine de pereti
Anna
CITAT(Pisik @ 09-05-2007, 10:28 PM) *

Va invidiez ca puteti sa tineti dieta asta, eu m-as tine de pereti

si eu, si eu, eu as si musca un pic din tapet.var. faianta biggrin.gif blushing.gif
dany
Buna seara !!

Eu sunt bine .... ( exceptand un curent prins la ochiul drept ---- de 1 saptamana imi lacrimeaza sad.gif .. cred ca va trebui sa merg la medic ...) dar fffff multa munca !!!! Mai intru , din cand in cand , sa va citesc dar .....scrieti asa de putin sad.gif . S-a intamplat ceva ce mi-a scapat mie ????? Ceva se intampla ! Luati masuri !!!!!! Nu cred ca sunt singura care poate " da militaria jos din pod " !!!! NEURONI , REVENITI-VA !!!!!!!!

Cu parere de rau va spun ca , daca , forumul nostru va fii atat de lipsit de conversatie ca acum ..... eu voi renunta sa va mai vizitez ! Eu intru aici , cand pot si cum pot , ca sa vorbesc cu fetele mele dragi ....... dar , atata timp cat se scriu 2-3 pagini / zi ..... renunt !!!! Voi telefona mai des in tara ( sau in alte tari unde am prieteni ) pentru a putea vorbi in limba mea materna ....

Hmmmmmmm, iar am intrat eu si iar vin reclamatii .....Ata e : spun ce gandesc !

pupic.gif si aveti grija de voi !!! Bafta cu dieta si felicitari celor care au slabit sau s-au mentinut..... daca e cineva ...

Aaaa, bafta fetelor cu dieta in functie de fazele lunii !!!!!

Hihihi , mi-am schimbat avatarul : asa arata casuta acum 3 zile.... copacii din fata verzi .... si eu stau pe treptele de la intrare ( sunt prea mica pentru a fii vazuta ) ....
May
dany pupic.gif nu te mai enervoza. Apropo, am gasit zilele astea, din pura coincidentza, valorile pt mezelurile spaniole si la chorizo erau mai multe feluri dar majoritatea era cam 2,5 puncte felia de 20 gr.

Ati vazut-o pe Nikita pe acasa? Pur si simplu penibil ohmy.gif
uka
)).gif am vauzt-o pe nikita, nu stiam k si canta, dar arata oribilll si scarbos, plesnea camasa aia pe burta ei, ca sa nu mai zic ca nu avea pic de ritm in ea, dansa, am rog, dadea din maini si picioare pe langa muzica
din pacate cam aceeasi conformatie o am si eu, cu burta mai mare ca fundul si glezne subtirele ( oarecum)
Noapte buna!
Vineri plec la Sinaia asa ca mai vb maine si duminica.
zile pline de soare va doresc
May
uka te rog frumos sa nu te compari cu mahalgioaica aia ca nu cred ca tu te-ai fi imbracat asa si oricum esti mult mai slaba. Deci nu mai comentez nimic ca mi-e ca apar numai stelutze de cenzurare pe aici dar vorba lui Remy: arata ca un carnat spanzurat cu sfoara la afumat lol.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 09-05-2007, 11:13 PM) *

dany pupic.gif nu te mai enervoza. Apropo, am gasit zilele astea, din pura coincidentza, valorile pt mezelurile spaniole si la chorizo erau mai multe feluri dar majoritatea era cam 2,5 puncte felia de 20 gr.

Ati vazut-o pe Nikita pe acasa? Pur si simplu penibil ohmy.gif

pupic.gif May , si hug.gif !! Nu ma enervozez ....... dar .....ma daoare ca se duce forumul nostru pe apa Sambetei !! atata tot !Si .... se pare ca eu sunt singura care zice de-a dreptul ce are de zis .... E, imi va trece si n-o sa ma mai intereseze ce si cat se scrie pe aici .

" Nikita pe acasa " nu am vazut-o .....nu am timp de Tv dar......tipa mi se pare tare vulgara !!!! Nu stiu cine e ( doar din ce am citit pe aici ) dar..... nu are pic de feminitate . Parerea mea !!

Heyyyyyy, Uka !!!! Cum , Doamne iarta-ma , te poti compara cu acea Nikita ?????????????????? Am vazut-o in acel interviu in care era in vana si .....mi s-a parut dizgratioasa si vulgara !! TU NU ESTI ASA !!!!!
May
Dany esti obosita sau intrii in gradina magica un pic? naughty.gif
dany
CITAT(uka @ 09-05-2007, 11:19 PM) *

Vineri plec la Sinaia asa ca mai vb maine si duminica.
zile pline de soare va doresc

WE placut la Sinaia !!!!!!!!!!!!!!
Anna
CITAT(Maybeline @ 10-05-2007, 12:32 AM) *

ce e gradina asta? ca ati mai zis de ea.....da nu am fost pe faza pupic.gif
May
Pai gradina magica e messenger lol.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 10-05-2007, 12:38 AM) *

Pai gradina magica e messenger lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif eu m-am gandit ca cine stie ce site, program, chestie magica este biggrin.gif
ms de raspuns give_rose.gif
May
Np )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 09-05-2007, 11:32 PM) *

Te superi daca intru doar pentru cateva minutzele in acea gradina magica ??????? Sunt super-mega-extra obosita doh.gif hug.gif

NEURONI , reveniti-va , daca vreti ca acest forum sa supravietuiasca !!!!!! Stiu ca puteti da mai mult decat pana acum ..... va impiedica unele probleme personale ...dar......DACA va pasa de acest forum : veniti cu forte noi si aduceti-l la viata !!!!!!!!!!!!!

EU , recunosc ca nu am scris prea mult in ultimul timp dar ...stiti de ce !!! Voi reveni cand totul va fii gata !! DAR , pana atunci ...... restul fetelor : nu lasati sa moara forumul nostru !!!!!

M-as bucura sa mai apara cateva fete care sa fie de acord cu ce am spus eu ....daca nu ....asta e...

Noapte buna si vise placute !!!
BLUELIFE
Buna dimineata!Vine fata cu cafelele!!!Minus 1 kg!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif

CITAT(BLUELIFE @ 10-05-2007, 08:20 AM) *

Buna dimineata!Vine fata cu cafelele!!!Minus 1 kg!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif

La ce stare de spirit am eu astazi pot spune ca sunt pe metereze lol.gif lol.gif lol.gif Si scriu si scriu...numai sa nu mi se opreasca iar net-ul ca fac cu nervii lol.gif lol.gif lol.gif

Axe felicitari pentru masina!Sa ai parte de ea fara evenimente neplacute,si tragem o plimbare candva naughty.gif naughty.gif
ALICE
CITAT(bubbles @ 09-05-2007, 05:37 PM) *

Alice pe tine te`au intrebat daca ai varici?cei de la elctro

Nu,nu m-au intrebat
Pisik
Neatza!

Dany, eu nu ma regasesc in ce ai scris tu, pt ca eu am scris mereu (cand am fost in tara, in buc., etc.) indiferent de starea de spirit, am considerat ca sunteti prietenele mele si trebuie sa va impartasesc si bune si rele....

Poate alte fete au treaba, nu au chef, nu stiu, am obs si eu miscare slaba pe aici dar hai sa nu ne alarmam, poate se trezesc fetele

Bluelife BRAVO!!!! cheer.gif In sfarsit, cineva cu rezultate. Eu nu stiu ce sa zic, cantarul meu e razna rau, arata trei valori diferite mult la trei cantariri diferite asa ca...
Tulip
Bluelife,felicitari! floare.gif

Eu azi incerc sa beau numai lichide,sper sa reusesc huh.gif huh.gif huh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.