Felicitari Axe!
Iubire imi placea si aia dar diferenta de pret m-a facut sa aleg 107-le....
Buna seara !!
Eu sunt bine .... ( exceptand un curent prins la ochiul drept ---- de 1 saptamana imi lacrimeaza
Cu parere de rau va spun ca , daca , forumul nostru va fii atat de lipsit de conversatie ca acum ..... eu voi renunta sa va mai vizitez ! Eu intru aici , cand pot si cum pot , ca sa vorbesc cu fetele mele dragi ....... dar , atata timp cat se scriu 2-3 pagini / zi ..... renunt !!!! Voi telefona mai des in tara ( sau in alte tari unde am prieteni ) pentru a putea vorbi in limba mea materna ....
Hmmmmmmm, iar am intrat eu si iar vin reclamatii .....Ata e : spun ce gandesc !
Aaaa, bafta fetelor cu dieta in functie de fazele lunii !!!!!
Hihihi , mi-am schimbat avatarul : asa arata casuta acum 3 zile.... copacii din fata verzi .... si eu stau pe treptele de la intrare ( sunt prea mica pentru a fii vazuta ) ....
Dany, casutza asta a ta arata din ce in ce mai bine. Chiar daca acum ti-e greu rezultatele o sa fie superbe. Eu mi-am dorit tare mult o casuta la curte dar nu am avut bani atunci cand erau un pic mai ieftine si acum nu ma mai pot atinge.
Felicitari inca odata!
Uite flori sa pui in gradinita...
Dany esti obosita sau intrii in gradina magica un pic?
Te superi daca intru doar pentru cateva minutzele in acea gradina magica ??????? Sunt super-mega-extra obosita
NEURONI , reveniti-va , daca vreti ca acest forum sa supravietuiasca !!!!!! Stiu ca puteti da mai mult decat pana acum ..... va impiedica unele probleme personale ...dar......DACA va pasa de acest forum : veniti cu forte noi si aduceti-l la viata !!!!!!!!!!!!!
EU , recunosc ca nu am scris prea mult in ultimul timp dar ...stiti de ce !!! Voi reveni cand totul va fii gata !! DAR , pana atunci ...... restul fetelor : nu lasati sa moara forumul nostru !!!!!
M-as bucura sa mai apara cateva fete care sa fie de acord cu ce am spus eu ....daca nu ....asta e...
Noapte buna si vise placute !!!
Cred ca se scrie putin ca multe pleaca in delegatii(Dylly, Ella79, Pisik)....altele sunt ocupate cu copii...eu cel putin am mai mare activitate pe aici cat stau la servici si vreo ora acasa ca nu ma lasa printesa sa stau la pc....stau cu ea la joaca...
Si dupa cum observi ma tin si de dieta pana o sa reusesc...