Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
axe10
CITAT(Pisik @ 09-05-2007, 09:34 PM) *

Felicitari Axe! cheer.gif Sa te duca sanatoasa si fericita peste tot. 107 parca? Hmm, concurenta lu Aygo-utulu meu blum.gif

Iubire imi placea si aia dar diferenta de pret m-a facut sa aleg 107-le....

CITAT(danyhoney @ 10-05-2007, 12:03 AM) *

Buna seara !!

Eu sunt bine .... ( exceptand un curent prins la ochiul drept ---- de 1 saptamana imi lacrimeaza sad.gif .. cred ca va trebui sa merg la medic ...) dar fffff multa munca !!!! Mai intru , din cand in cand , sa va citesc dar .....scrieti asa de putin sad.gif . S-a intamplat ceva ce mi-a scapat mie ????? Ceva se intampla ! Luati masuri !!!!!! Nu cred ca sunt singura care poate " da militaria jos din pod " !!!! NEURONI , REVENITI-VA !!!!!!!!

Cu parere de rau va spun ca , daca , forumul nostru va fii atat de lipsit de conversatie ca acum ..... eu voi renunta sa va mai vizitez ! Eu intru aici , cand pot si cum pot , ca sa vorbesc cu fetele mele dragi ....... dar , atata timp cat se scriu 2-3 pagini / zi ..... renunt !!!! Voi telefona mai des in tara ( sau in alte tari unde am prieteni ) pentru a putea vorbi in limba mea materna ....

Hmmmmmmm, iar am intrat eu si iar vin reclamatii .....Ata e : spun ce gandesc !

pupic.gif si aveti grija de voi !!! Bafta cu dieta si felicitari celor care au slabit sau s-au mentinut..... daca e cineva ...

Aaaa, bafta fetelor cu dieta in functie de fazele lunii !!!!!

Hihihi , mi-am schimbat avatarul : asa arata casuta acum 3 zile.... copacii din fata verzi .... si eu stau pe treptele de la intrare ( sunt prea mica pentru a fii vazuta ) ....

Dany, casutza asta a ta arata din ce in ce mai bine. Chiar daca acum ti-e greu rezultatele o sa fie superbe. Eu mi-am dorit tare mult o casuta la curte dar nu am avut bani atunci cand erau un pic mai ieftine si acum nu ma mai pot atinge.

Felicitari inca odata!

Uite flori sa pui in gradinita... give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif ....

CITAT(danyhoney @ 10-05-2007, 01:02 AM) *

CITAT(Maybeline @ 09-05-2007, 11:32 PM) *

Dany esti obosita sau intrii in gradina magica un pic? naughty.gif

Te superi daca intru doar pentru cateva minutzele in acea gradina magica ??????? Sunt super-mega-extra obosita doh.gif hug.gif

NEURONI , reveniti-va , daca vreti ca acest forum sa supravietuiasca !!!!!! Stiu ca puteti da mai mult decat pana acum ..... va impiedica unele probleme personale ...dar......DACA va pasa de acest forum : veniti cu forte noi si aduceti-l la viata !!!!!!!!!!!!!

EU , recunosc ca nu am scris prea mult in ultimul timp dar ...stiti de ce !!! Voi reveni cand totul va fii gata !! DAR , pana atunci ...... restul fetelor : nu lasati sa moara forumul nostru !!!!!

M-as bucura sa mai apara cateva fete care sa fie de acord cu ce am spus eu ....daca nu ....asta e...

Noapte buna si vise placute !!!

Cred ca se scrie putin ca multe pleaca in delegatii(Dylly, Ella79, Pisik)....altele sunt ocupate cu copii...eu cel putin am mai mare activitate pe aici cat stau la servici si vreo ora acasa ca nu ma lasa printesa sa stau la pc....stau cu ea la joaca...
Si dupa cum observi ma tin si de dieta pana o sa reusesc...

_noni_
neata!

Imagine

m-au trezit cu noaptea in cap astia de la Dolce(romtelecom tv) ca trebuiau sa vina sa ne monteze antena de satelit, dar nu mai vin pentru ca noi avem toate ferestrele pe o parte a blocului unde cica stiu ei ca nu se receptioneaza semnalul. devil.gif si cand te gandesti ca asteptam de o luna sa ma pot uita si eu la tv - bine sunt acasa doar de 10 zile, dar oricum tease.gif nici in budapesta n-am prea avut tv.

nu prea am nimic de facut inca si nu stiu ce sa fac, daca sa ma pun la loc in pat, sau nu, ca am stat pana la 3 sa citesc si vad cam in ceata, desi nu cred ca-mi mai e somn...

}{
axe10
CITAT(_noni_ @ 10-05-2007, 09:04 AM) *

neata!

Imagine

m-au trezit cu noaptea in cap astia de la Dolce(romtelecom tv) ca trebuiau sa vina sa ne monteze antena de satelit, dar nu mai vin pentru ca noi avem toate ferestrele pe o parte a blocului unde cica stiu ei ca nu se receptioneaza semnalul. devil.gif si cand te gandesti ca asteptam de o luna sa ma pot uita si eu la tv - bine sunt acasa doar de 10 zile, dar oricum tease.gif nici in budapesta n-am prea avut tv.

nu prea am nimic de facut inca si nu stiu ce sa fac, daca sa ma pun la loc in pat, sau nu, ca am stat pana la 3 sa citesc si vad cam in ceata, desi nu cred ca-mi mai e somn...

}{

Daca esti pe nord nu merge...dar poti sa pui antena pe bloc si sa tragi cablul de acolo....nici nu mai are importanta atunci unde ai ferestrele...

BLUELIFE
Multumesc pentru felicitari dar sa nu uitam ca am inceput o noua dieta si e posibl sa fi fost un soc pentru organism de aceea sa fi slabit.Oricum sunt curioasa dupa o saptamana ce rezultate voi avea;asa nu mai mergae...de trei saptamani nici o modificare pe cantar iar vara se apropie atat de repede si cum pot eu sa apar in halul ata la mare?deci trebuia sa fac ceva,dar urgent! blum.gif
daconst
Neatza si de la noi!

Ieri de la cursul de inot am venit superincantata.E cea mai frumoasa senzatie care am trait-o cu bb pina acum.Si a ras copilul meu in hohote tot timpul.Data viitoare imi iau sotul cu mine sa ne filmeze si fac si poze.A fost grozav!

Multumesc de felicitari,fetele,dar eu faceam misto de mine ca am mult de slabit,nicidecum nu v-as fi reprosat voua ceva,ca nu sunt genul.Oricum sunteti dragute ca de obicei. pupic.gif

Dana,eu meniuri nu am scris ca nu prea sunt model,adica nu variez mult si nu vreau sa dau exemplu prost. grin.gif

Axe,felicitari pentru masinuta.steptam poze cu ea!

May,esti teroare,fata,rad cu lacrimi cind te citesc. )).gif

Dany,daca nici tu nu mai scrii,nu se rezolva problema. grin.gif Daca ea exista? unsure.gif

Bafta fetelor cu vointa de fier si vor sa bea doar lichide.Eu una n-as putea,sincer.
alandana
Bluelife - felicitari.

As vrea si eu sa pot spune asa ceva - dar de ieri cantarul a inceput sa creasca desi nu am mancat nimic in neregula - in principiu - salate, carne slaba (poate din cauza ca am mancat paine?)
Gata - de azi - termin si cu painea.
Sunt disperata - mananc putin, mananc corect - ar trebui sa fiu silfida.
Azi tin dieta lunii.

Iar de maine ma apuc sa scriu ce mananc - poate mananc mult si nu-mi dau seama.
Vreau sa fiu supla, vreau sa am abdomenul plat si ferm, vreau picioare subtiri si fara celulita.
Si cred ca vreau sa ma tund. Scurt, scurt cum eram tunsa acum cativa ani.

Si trebuie sa ma apuc de sport - atunci ma simteam cea mai supla si mai in forma.

daconst
Dana,nu te tundeee.Iti sta asa bine cu parul lung.Nu stiu,dar eu am fost mereu de parere ca parul lung te face mai feminina.Si te arata mai slaba. lol.gif
De asta ma luasem si de Sorina,cind vroia sa se tunda,desi ea nu se tundea scurt. blushing.gif
_noni_
axe, chestia e ca eu sunt pe vest si cica tot nu merge...iar pe bloc nu se poate ca au mai incercat si alti 2-3 vecini si daca nu exista cel putin 20 de cazuri nu primim aprobare de la administratia blocului shock.gif nu-mi vine sa cred ce vremuri tampite traim, trebuie s-o doara capul pe baba de la 2 ca imi pun eu antena sau nu...ma rog...poate nu inteleg eu...
}{
michelle
Neata! cheer.gif
Azi nu am auzit ceasul si am ajuns mai tarziu la serviciu blushing.gif
Aseara am luat o pastila care a facut minuni: nu mai tusesc deloc, nu ma mai doare gatul deloc si nasul nu imi mai curge asa tare. wink1.gif Se cheama neo angin.

Felicitari, Bluelife!
Alandana, poate nu mai slabesti pt ca asta e greutatea ideala? naughty.gif
Alice, ai mai facut vreo sedinta? Cum e?
Danuta, te asteptam cu poze de la inot data viitoare hug.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 10-05-2007, 12:03 AM) *

Buna seara !!

Eu sunt bine .... ( exceptand un curent prins la ochiul drept ---- de 1 saptamana imi lacrimeaza sad.gif .. cred ca va trebui sa merg la medic ...) dar fffff multa munca !!!! Mai intru , din cand in cand , sa va citesc dar .....scrieti asa de putin sad.gif . S-a intamplat ceva ce mi-a scapat mie ????? Ceva se intampla ! Luati masuri !!!!!! Nu cred ca sunt singura care poate " da militaria jos din pod " !!!! NEURONI , REVENITI-VA !!!!!!!!

Cu parere de rau va spun ca , daca , forumul nostru va fii atat de lipsit de conversatie ca acum ..... eu voi renunta sa va mai vizitez ! Eu intru aici , cand pot si cum pot , ca sa vorbesc cu fetele mele dragi ....... dar , atata timp cat se scriu 2-3 pagini / zi ..... renunt !!!! Voi telefona mai des in tara ( sau in alte tari unde am prieteni ) pentru a putea vorbi in limba mea materna ....

Hmmmmmmm, iar am intrat eu si iar vin reclamatii .....Ata e : spun ce gandesc !

pupic.gif si aveti grija de voi !!! Bafta cu dieta si felicitari celor care au slabit sau s-au mentinut..... daca e cineva ...

Aaaa, bafta fetelor cu dieta in functie de fazele lunii !!!!!

Hihihi , mi-am schimbat avatarul : asa arata casuta acum 3 zile.... copacii din fata verzi .... si eu stau pe treptele de la intrare ( sunt prea mica pentru a fii vazuta ) ....

Daniiiiiiiiiiiiii dulceeeeeeeee, ce dor imi era de tine? hug.gif hug.gif hug.gif
Of, imi pare rau ca nu te simti asa bine.....imbrobodeste-te, ce sa zic......
Cand ne mai pui poze cu casuta? Cea de la avatar e super, dar e asa micuta.....
Spor la treaba si sa ai putere de munca!
BLUELIFE
Michelle multumesc pentru e-mail give_rose.gif hug.gif floare.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 10-05-2007, 12:23 AM) *

uka te rog frumos sa nu te compari cu mahalgioaica aia ca nu cred ca tu te-ai fi imbracat asa si oricum esti mult mai slaba. Deci nu mai comentez nimic ca mi-e ca apar numai stelutze de cenzurare pe aici dar vorba lui Remy: arata ca un carnat spanzurat cu sfoara la afumat lol.gif

tease.gif wacko.gif nu m-as fi imbracat ca ea cu siguranta........e oribilaaa si cred ca, comparatia cu carnatul este prea putin. era vorba ca am cam aceeasi conformatie, dar DA sunt cam pe jumatatea ei, nu sunt asa grasa
_noni_
In sfarsit, cineva ofera o solutie simpla pentru reciclarea muntilor de hartie generati de activitatea zilnica a firmelor. Convinge-ti-va sefii sa intre in program (nu necesita resurse interne) Trebuie doar sa ne educam sa aruncam hartia separat fata de restul "gunoiului". mediaORG aduce (la cerere) un container special pe care-l plasati in curte si tot voluntarii lor vor ridica periodic hartia, o vor recicla si vor planta cate un copac pentru fiecare 10kg de hartie donata astfel.

mai multe informatii gasiti aici!
nusarich
CITAT(_noni_ @ 10-05-2007, 10:52 AM) *

In sfarsit, cineva ofera o solutie simpla pentru reciclarea muntilor de hartie generati de activitatea zilnica a firmelor. Convinge-ti-va sefii sa intre in program (nu necesita resurse interne) Trebuie doar sa ne educam sa aruncam hartia separat fata de restul "gunoiului". mediaORG aduce (la cerere) un container special pe care-l plasati in curte si tot voluntarii lor vor ridica periodic hartia, o vor recicla si vor planta cate un copac pentru fiecare 10kg de hartie donata astfel.

maimulte informatii gasiti aici!

neata!

foarte interesanta chestia cu hartia reciclata. si la noi se foloseste foarte multa hartie...
uka
MI-e soooomnnnn si cica trebuie sa fac un proiect despre prevenirea fumatului la tinerele mame...si nu ma simt in stare sunt f obosita, aseara am mancat niste alune cam tarzior si somnul meu s-a dus.. am adormit pe la 2 si ceva ca sa ma trezesc la 7, need coffee dar nu prea mult ca dupa aia nu mai dorm nici la noapte si maine am tren la 6.30
si eu sunt genul caruia i-ar placea sa recicleze hartia, dar din pacate noi avem sediul intr-un apartament, mai multe d fapt, deci nu avem curticica..si nu cred k as avea cu cine sa ma inteleg sa reciclam hartia
_noni_
macar acolo unde putem, cred ca ar trebui sa punem mana si sa facem ceva, sa luam niste masuri.

conteaza cu siguranta fiecare mana intinsa si fiecare gand de bine!

}{
alandana
CITAT(michelle @ 10-05-2007, 10:06 AM) *

De asta mi-e si mie frica - mie nu-mi place greutatea asta "ideala" a mea. Fac ce fac, mai dau jos un kg mai pun unul - tot la 52 kg revin.
O sa ma apuc de sport intensiv ( adica de 3 ori pe saptamana) - poate asa activez metabolismul.

Parca aratam mai bine cu parul scurt - mai tanara.
cateodata mi se pare ca e prea neted si lucios, mi-ar place ceva mai ciufulit.
Pisik
CITAT(_noni_ @ 10-05-2007, 10:52 AM) *

mai multe informatii gasiti aici!

Noi deja am demarat procedurile sa intram in program. eu ma voi ocupa personal de chestia asta wink1.gif

CITAT(alandana @ 10-05-2007, 11:02 AM) *

CITAT(michelle @ 10-05-2007, 10:06 AM) *

De asta mi-e si mie frica - mie nu-mi place greutatea asta "ideala" a mea. Fac ce fac, mai dau jos un kg mai pun unul - tot la 52 kg revin.
O sa ma apuc de sport intensiv ( adica de 3 ori pe saptamana) - poate asa activez metabolismul.

Parca aratam mai bine cu parul scurt - mai tanara.
cateodata mi se pare ca e prea neted si lucios, mi-ar place ceva mai ciufulit.

Offf, esti mai obsedata decat mine!
Fata, arati super bine, eu chiar nu stiu ce mai vrei. Sub 50 kg este o greutate bolnavicioasa dupa parerea mea! Ai grija, nu temai juca cu tine; nu slabesti pt ca ti-ai obisnuit organismul asa....aceeasi problema o am si eu
dannette
Salutare!!!
Da stiu ca am avut ceva de citit..Ce-mi place... naughty.gif

CITAT(axe10 @ 09-05-2007, 09:00 PM) *

[Iar acum sa va dau vestea cea mare....dupa ce am plecat de la birou m-a sunat tipa de la banca sa-mi zica sa ma duc sa-mi treaca banii in cont!
..... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif asa ca imi cumpar masinutza....ca asta care o am e prea mare pt orasul asta sufocat de lucrari pe toate strazile.....
Vineri se duce Florin sa predea rabla la REMAT...si saptamana viitoare s-ar putea sa conduc "rosioara"....sper sa ajunga in Bucuresti pana atunci ca nu o aveau la eurial aici in Buc...

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif )).gif )).gif )).gif )).gif

Felicitari, sa o stapaniti sanatosi!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ce marca e (sry daca mi-a scapat)?

Daconst, te invidiez pentru conditiile de acolo...pare ceva ireal pentru Romania...

Fetele care tin dieta cu lichide astazi..cum merge? Felicitari pentru vointa, dar aveti grija si de sanatatea voastra..mai ales acum cand au inceput sa vina caldurile...

Am iesit aseara cu colegii la bere, biliard si shaworma si mi-am dat seama ca chiar imi lipsea o astfel de iesire...devenise prea stresanta munca la servici...
Abia astept weekendul, parca nu se mai termina saptamana asta...

O zi faina la toata lumea pupic.gif
michelle
lumidee feat. tony sunshine - she's like the wind

Dana, ce zice centimetrul?
Bluelife (cam blue numele tau, cum te mai cheama?) cu placere pupic.gif Sper ca te-ai descurcat.
alandana
Noi am fost obligati de Garda de mediu acum doi ani sa facem asta cu reciclarea separata - hartie, plastic, metal, tesaturi si gunoi menajer.
Dar nu stiu cati copaci au plantat.
Monic
unsure.gif unsure.gif neatza si de la mine la amiaza cheer.gif
am intrat sa va dau raportul ca acum vin de la ambasada si am primit viza pt USA. Sunt curioasa de care viza mi-o da ca eu habar n-am avut de care sa cer lol.gif Oricum cred ca business o sa fie ca nu ma duc de placere (cica lol.gif ) Aflu eu maine wink1.gif
Eu cu cura sunt cam ca si Alandana si tot nu m-am facut silfida. Dupa cura voastra de lichide m-am ambitionat si eu si am tinut 1 zi. ce sa va spun ca a doua zi aveam cu 1 kg mai mult... )).gif E drept ca am baut suc de legume stoarse de mine, si nu doar apa...
Eu m-am apucat din nou de dieta de 90 zile pt ca asta parca da rezultate. Binee, deocamdata am slabit 3 kg cu ea, dar eu tot sunt multumita.
Nu stiu, dar in ultima vreme ma simt foarte bine, m-am impacat cu persaona mea ma bucur ca si May de tot ce exista. Mai trag si cate un zambet cand ma plimb pe strada pt ca am o fata de Martor de-al lui Iehova, de atata fericire )).gif doar ziarul imi lipseste din mana.
Miha vreau sa-ti zic ca sunt in pom cu pregatirile de nunta, bine macar ca am pantofii luati laugh.gif
Pisik, de ce nu incerci sa te impui putin la job? Fii mai aspra wink1.gif Din cate am inteles esti o fire plina de bun simt, si poate de aceea unii te considera moale si influentabila. Si poate de aceea seful tau prefera sa aduca pe altcineva... Nu stiu, zic si eu... unsure.gif
Alandana, a stiut baiatul ieri la lucrare? unsure.gif
Dana eu sunt mereu prezenta pe forum, dar sunt un membru din asta mai anemic, mai adormit caruia ii e lene sa scrie. dar va citesc zilnic. Sper sa ne mai pui ceva poze cat de curand cu casuta din povesti. pupic.gif
Dana, mamicuta noastra hug.gif nici nu pot sa spun cat de mult te admir pt forta interioara de care dai dovada. Uite, eu nici asa, fara bebe nu ma pot ambitiona sa fac sport ca sa slabesc in ritmul in care il faci TU floare.gif
Alice si eu am vazut pozele tale, nu stiu, poate mi se pare, dar iti vin atat de bine pantalonii, te avantajeaza muuult mai mult decat fustele. Biine, eu am mai vazut poze in care erai in costum de baie, in care aratai foarte bine, asa ca nu inteleg ce te stresezi atat? Sau vrei sa te inscrii si tu in clubul silfidelor? grin.gif ca mine ?
alandana
Si centimetrul zice ca si cantarul - sta pe loc.

Dar ce nu-mi place nu e nici greutatea - ca doar nu ma cantareste nimeni, nici centimetrul - ca imi iau haine pe masura.

Ideea e ca atunci cand sunt dezbracata - imi vad abdomenul si grasimea de pe pulpe - mi-ar place sa am numai muschi sub piele.
Si ma gandeam ca mancand snatos o sa se intample chestia asta.
Chiar nu mananc dulciuri deloc - poate - duminica - o inghetata. In rest nu ma ating de nimic dulce, nu mananc cartofi, nu mananc paste, nu mananc pizza sau alte ingrasacioase.
Chiar sunt destul de multumita de mine.

Aseara eram rupta de foame cand am ajuns acasa si m-a tentat sa-mi fac niste sandvichiuri.
Am rezistat tentatiei - si mi-am facut o salata cu ceapa si rosii si o conserva de ton - care era in ulei - dar l-am scurs bine si nu am mai adaugat ulei la sala.
Am eliminat branzeturile maturate - incerc sa mananc numai iaurturi si branza de vaci.
Ce sa mai - mor de ciuda.

Dar nu ma las.

A stiut baiatul la teza - imi zice senin aseara - "La un moment dat nu-mi aminteam prea bine si am scos foaia si m-am uitat. Mi-am amintit totul." Le-a dat caracterizarea lui Praslea. Cum el e Praslea ar fi trebuit sa-si faca autoportretul. lol.gif
Pisik
Monic, asa este, am prea mult bun simt si o consider un defect. Nu pot fi ca oamenii "zilei", efectiv nu pot. Nu pot decat sa sper ca la un moment dat s-o gasi vreun ratacit prin lumea asta nebuna care sa aprecieze si un om care munceste, nu se lauda cu ceea ce face (d-apai cu ce nu face), nu baga strambe, nu perie, nu linge, nu insista mai mult decat e cazul, vorbeste frumos cu toata lumea, zambeste mai mereu...oau, da ce ideala sunt lol.gif blum.gif tease.gif
ALICE
CITAT(Monic @ 10-05-2007, 11:34 AM) *

Alice si eu am vazut pozele tale, nu stiu, poate mi se pare, dar iti vin atat de bine pantalonii, te avantajeaza muuult mai mult decat fustele. Biine, eu am mai vazut poze in care erai in costum de baie, in care aratai foarte bine, asa ca nu inteleg ce te stresezi atat? Sau vrei sa te inscrii si tu in clubul silfidelor? grin.gif ca mine ?

Da, arat mai subtirica in pantaloni.Vreau sa slabesc 10 kg.Atat. )).gif Ca ma fac cub daca o mai tin mult asa.
Miha ,ieri am sarit peste electro,caci am facut aerobic.E suficient.Azi ma duc iar
BLUELIFE
CITAT(michelle @ 10-05-2007, 11:33 AM) *

lumidee feat. tony sunshine - she's like the wind

Dana, ce zice centimetrul?
Bluelife (cam blue numele tau, cum te mai cheama?) cu placere pupic.gif Sper ca te-ai descurcat.

Mirela.Aproximativ m-am descurcat dar nu reusesc sa copiez filmul pe cd sa- duc acasa. sorry.gif
michelle
Monic, felicitari pt viza! cheer.gif
Alandana, ce marime porti la haine? Bravo pt testul baiatului tau wink1.gif
Mirela - asa parca suna mai bine - de ce nu iti cumperi un flash/stick/pen de 1 Gb? Asa poti transporta fara grija de pe un calulator pe altul. Din cate stiu e vreo 40 RON
daconst
Heiii,a scris Monic!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif E sarbatoare mare,atunci! lol.gif
Felicitari pentru viza si sa ai parte numai de surprize frumoase in State.Abia astept pozele tale de acolo cu povestiri,desigur! pupic.gif

Danette,eu scriu ca poate mai exista si in Ro cursuri pentru mamici dar e mai greu de aflat.Cred ca e e bine sa se intereseze mamicile si in Ro ca nu se stie...

Aladana,eu ti-as recomanda sa te apuci de fitness,daca vrei muschi sa se vada pe sub piele.Eu zic ca la varsta noastra doar asta ajuta intr-adevar.Aerobicul e bun la tonus si sa te simti mai in forma,dar pentru modelat doar aparatele te ajuta.Daca ai rabdare de ele o sa vezi rezultate surprinzatoare.
alandana
Ma gandeam si eu si eu la fitness - tocmai s-a deschis o sala in Suceava si ma gandeam sa ma duc sa vad cum e. Poate e "oleaca" mai civilizata decat restul. Poate chiar o combinatie - fitness - aerobic.
La varsta noastra??!! Tu esti domnisoara. Iar eu sunt tinerica. grin.gif

Monic - eu am pierdut povestea cu Statele. Unde pleci, pentru cat timp si bineinteles ai de gand sa te mai intorci? floare.gif

Sper ca Dany va fi multumita cand o sa vada ce active am fost azi. Ce ascultatoare suntem.

Am vazut-o si eu putin pe tipa aia de care vorbiti voi - ieri la Carcotasi.
E groaznica intradevar - dar mi-a placut tunsoarea ei. Mai putin culoarea - ca se vedea ca e bruneta si decolorata prea tare.
alandana
Tocmai ce am terminat de scris la mesajul cu fazele lunii ca eu sunt ambitioasa si tin regimul ca apare fratele meu cu sandvichuri.
Spuneti si voi - se poate asa ceva? Si sunt calde si miros de ma doare stomacul.
Inca nu m-am atins de el.
Tulip
CITAT(alandana @ 10-05-2007, 01:14 PM) *

Tocmai ce am terminat de scris la mesajul cu fazele lunii ca eu sunt ambitioasa si tin regimul ca apare fratele meu cu sandvichuri.
Spuneti si voi - se poate asa ceva? Si sunt calde si miros de ma doare stomacul.

rezista,Dana!!!!! cheer.gif cheer.gif

eu deocamdata am baut 2 cafele si un ceai.....inca nu mi-e foama,problema la mine seara va fi doh.gif
Pisik
Dana, eu iarasi zic ca te chinui degeaba, dar daca tu asa vrei...acuma asta cu luna poate sa fie si o cura de dezintoxicare asa ca daca te-ai hotarat, apai tine-te acuma de ea!

Eu va admir, ca pe mine ma culegeati de pe jos pana acuma

Eu fug la masa, ca nu mai pot.

Cam subtire miscarea, iar ne cearta Dany dry.gif
BLUELIFE
CITAT(michelle @ 10-05-2007, 12:09 PM) *

Monic, felicitari pt viza! cheer.gif
Alandana, ce marime porti la haine? Bravo pt testul baiatului tau wink1.gif
Mirela - asa parca suna mai bine - de ce nu iti cumperi un flash/stick/pen de 1 Gb? Asa poti transporta fara grija de pe un calulator pe altul. Din cate stiu e vreo 40 RON

Da stiu de existenta lor (a stick-urior)dar totdeauna uit sa-mi cumpar si avand cd-uri de vanzare chiar langa scoala apelez la ele.De data aceasta cred ca-mi scriu pe frunte sa nu uit de el lol.gif
Pisik
ia uitati aici anunt de angajare http://bestjobs.neogen.ro/locuri-de-munca-...onista/241697/1
sa mori de ras nu alta lol.gif
nusarich
CITAT(Pisik @ 10-05-2007, 01:23 PM) *

ia uitati aici anunt de angajare http://bestjobs.neogen.ro/locuri-de-munca-...onista/241697/1
sa mori de ras nu alta lol.gif

da, dar o vrea cu facultate...
axe10
CITAT(_noni_ @ 10-05-2007, 09:57 AM) *

axe, chestia e ca eu sunt pe vest si cica tot nu merge...iar pe bloc nu se poate ca au mai incercat si alti 2-3 vecini si daca nu exista cel putin 20 de cazuri nu primim aprobare de la administratia blocului shock.gif nu-mi vine sa cred ce vremuri tampite traim, trebuie s-o doara capul pe baba de la 2 ca imi pun eu antena sau nu...ma rog...poate nu inteleg eu...
}{

nu e nevoie de atatea persoane....si intr-adevar iti trebuie acordul administratorului...

CITAT(dannette @ 10-05-2007, 11:33 AM) *

Salutare!!!
Da stiu ca am avut ceva de citit..Ce-mi place... naughty.gif

Felicitari, sa o stapaniti sanatosi!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ce marca e (sry daca mi-a scapat)?

E, nu am luat-o inca....saptamana viitoare...din nou...peugeot 107...

Nici nu-mi vine sa cred ce cuminte sunt....
Nu ma abat mai deloc...si astept rabdatoare sa slabesc.
Apropos de asta, ma repet, Dana...si eu ma alatul celor care iti spun ca greutatea ta e super ok...de vrei muschi apuca-te de fitness...dar sa nu te plangi pe urma ca la cantar cresti....

Danacost, e super ca bb s-a simtit bine. E asa frumos sa-ti petreci timpul intr-un mod asa placut cu bb...

Uka, le rezolvi tu pe toate si o sa ai timp si de distractie in we.

Azi am mancat:iaurt-1p, expandat de orez(deja colegii nu ma mai suporta)-1.2p, branza felii fitness-2p, sunca pui-2.5p....si 2 mere.

Am fost si la banca, mi-am deschis conturile, am semnat contractul de imprumut si alte zeci de mii de foi. Gata!
Am sa fac transfer catre dealer Peugeot din contul de lei (care l-am facut de economii ca sa mai imi dea o mica dobanda) ca e mai ieftin...

Pisik
Axe, am vazut ca esti pasionata de expandat. Am gasit eu de la firma Haiduc, se numeste painita nedospita parca si este cu grau integral; eu mi-am luat-o ca sa mai alternez painea de dimineata dar nu le-am desfacut ica; par bune insa; eu la WW mancat numai din alea patratoase si de aia, ma gandeam pt variatie

Mi se pare mie sau tu nu papi 3 mese regulate pe zi? dry.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 10-05-2007, 02:01 PM) *

Axe, am vazut ca esti pasionata de expandat. Am gasit eu de la firma Haiduc, se numeste painita nedospita parca si este cu grau integral; eu mi-am luat-o ca sa mai alternez painea de dimineata dar nu le-am desfacut ica; par bune insa; eu la WW mancat numai din alea patratoase si de aia, ma gandeam pt variatie

Mi se pare mie sau tu nu papi 3 mese regulate pe zi? dry.gif

Le stiu si pe ale...le consum si pe alea...le prefer ca au puncte mai putine si daca mi-e foame mananc mai multe. Haiduc mi se par mai bune alea care cica au aroma de fructe...sunt nesarate.

Ba mananc...dimineata pe la 9 la servici, cand ajung acasa pranzul si seara ciuculesc de punctele ramase. Daca mi se face foame la servici prea tare ma duc la bufet si mananc ceva cald sau fructe ca azi sau apa...
alandana
CITAT(Tulip @ 10-05-2007, 01:16 PM) *

CITAT(alandana @ 10-05-2007, 01:14 PM) *

rezista,Dana!!!!! cheer.gif cheer.gif

eu deocamdata am baut 2 cafele si un ceai.....inca nu mi-e foama,problema la mine seara va fi doh.gif

Rezist, rezist. Am baut 2 cani de ceai, 1 cafea fara zahar, 1 pahar de Coca si vreo 10 pahare de apa.

E deja ora 2 - pana acum am rezistat.
Dar ma simt cam ametita.
Dupa ora 2 sper ca imi trece foamea.
bubbles
Ziua.Cum merge ziua de lichide?Eu tocmai am balotat 1 L de apa yahoo.gif si ma duc sa`mi fac o cafea doh.gif .M`a rugat babu sa`i fac mai tarziu clatite cu crema de ciocolata sa ma vedeti atunci cum salivez drool.gif .
BLUELIFE
CITAT(bubbles @ 10-05-2007, 02:38 PM) *

Ziua.Cum merge ziua de lichide?Eu tocmai am balotat 1 L de apa yahoo.gif si ma duc sa`mi fac o cafea doh.gif .M`a rugat babu sa`i fac mai tarziu clatite cu crema de ciocolata sa ma vedeti atunci cum salivez drool.gif .

Cumplit!tocmai astazi? naughty.gif
anca veselie
salutare! eu m-am mai eliberat pe la job si am putut sa va citesc. eu sunt tare incantata de mine, mi-am luat pantofiori noi cu talpa mai inalta si sunt sexoasa, ca-s in fustita naughty.gif
axe sa stapanesti sanatoasa masina pupic.gif ma bucur ca ai reusit sa ti-i iei! sper sa ma plimbi si pe mine cu ea grin.gif
dana imi place tare mult ce mamica esti si cum te interesezi de bebe! lucas e un baietel norocos! sper, daca o sa am un copil, sa fie o mama deschisa cum esti tu pupic.gif
alandana daca vrei muschi fa sport. eu am observat ca arat mai bine daca ma tin de tae bo, muschii arata altfel. tu vrei sa faci muschi doar prin dieta? nu e posibil. pt celulita, tot sport si mai poti folosi creme. cele de la vichy sunt bune, desi scumpe. eu am folosit si daca te tii chiar dau rezultate. la mine a mai dat rezultate ceaiul chinezesc antiadipos.
bubbles si eu cred ca ar trebui sa renunti la cartofi. nu ii poti spune lui babu ca-i faci maine clatite? la dieta asta poti sa bei si sucuri de fructe fara zahar? pe 16 vreau si eu sa tin!
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 10-05-2007, 03:05 PM) *

salutare! eu m-am mai eliberat pe la job si am putut sa va citesc. eu sunt tare incantata de mine, mi-am luat pantofiori noi cu talpa mai inalta si sunt sexoasa, ca-s in fustita naughty.gif

Vreau sa vad poze. Ti-am mai spus mai demult, si-ti mai spun: imi place fff mult stilul tau de a te imbraca...
BLUELIFE
Va salut inainte sa mi se opreasca din nou conexiunea,ne vedem maine pupic.gif
anca veselie
CITAT(dulcikatty @ 10-05-2007, 03:18 PM) *

Vreau sa vad poze. Ti-am mai spus mai demult, si-ti mai spun: imi place fff mult stilul tau de a te imbraca...

incerc sa ma pozez diseara cand ajung acasa pupic.gif
Monic
Alandana ma bucur pentru Praslea al tau floare.gif
Eu, sincera sa fiu nu stiu cum am ajuns sa ma duc in SUA. In urma cu cateva luni m-a intrebat sefa daca as vrea sa ma duc sa vad cum arata office-ul din California. Si am zis DA.(lucrez ca si UKA la o firma americana de telefonie ca si customer service)
Asa ca m-am trezit cu chemarea facuta, cu rezervare de bilet, taxa de ambasada platita. Tot ce am avut de facut a fost sa ma duc la interviu azi dimineata. Sefii imi platesc cazare, drum, tot-tot, chiar mi-au propus sa imi duc si prietenul cu mine(pe cheltuiala noastra) dar zgarcitul de Paul isi aduna bani sa se insoare )).gif
Asa ca voi petrece 3 saptamani cu colegele de acolo...
Cam asta e povestea mea... Chiar si mie imi vine destul de greu sa cred cum am reusit sa ajung sa ma duc... Paul mai glumeste ca poate am mancat c-c-t cand am fost mica grin.gif , nu stiu blushing.gif , trebuie sa o intreb pe mama lol.gif
Nu vreau sa par increzuta, dar acum mi-as dori sa ma duc acasa in tara sorry.gif de tot sorry.gif
In urma cu 2-3 ani visul meu cel mai mare a fost sa ma pot reintoarce in State(am mai fost in SUA 1 an, iar cand m-am intors de acolo am fost depresiva luni de zile)
Uite ca in 2 ani ce se schimba omul... greu de crezut... acum primesc ceea-ce doream in urma cu doi ani... Acum sper ca asta sa insemne ca peste 2 ani voi fii acasa in tara cu un sot care sa ma iubeasca si doi copii sanatosi... Momentan asta e tot ce vreau... rolleyes.gif
uka
Ce as vrea sa am si eu un sef asa...
Al nostru din USA habar nu are de viata noastra si cu ce se mananca aiai in Ro, ba din contra, are tuperul sa spuna ca din cauza noastra de la cs nu se mai aboneaza lumea....nu ca ar fii bagat el conditii idioate si ca serv nu sunt foarte bun, sunt doar bunicele, ok..dar nu la asteptarile clientilor...si mai nou avem target de 100 de abonati noi pe luna.... p asta sa o indeplineasca el..chiar nu inteleg faza asta, pentru ca nu noi sunam clientii, ei ne suna pe noi, dar in fine...
vreau si eu sef ca al tau sa am tirmita, si eu imi doresc f mult sa ajung in USA
alandana
CITAT(Monic @ 10-05-2007, 03:32 PM) *

Alandana ma bucur pentru Praslea al tau floare.gif
Eu, sincera sa fiu nu stiu cum am ajuns sa ma duc in SUA. In urma cu cateva luni m-a intrebat sefa daca as vrea sa ma duc sa vad cum arata office-ul din California. Si am zis DA.(lucrez ca si UKA la o firma americana de telefonie ca si customer service)
Asa ca m-am trezit cu chemarea facuta, cu rezervare de bilet, taxa de ambasada platita. Tot ce am avut de facut a fost sa ma duc la interviu azi dimineata. Sefii imi platesc cazare, drum, tot-tot, chiar mi-au propus sa imi duc si prietenul cu mine(pe cheltuiala noastra) dar zgarcitul de Paul isi aduna bani sa se insoare )).gif
Asa ca voi petrece 3 saptamani cu colegele de acolo...
Cam asta e povestea mea... Chiar si mie imi vine destul de greu sa cred cum am reusit sa ajung sa ma duc... Paul mai glumeste ca poate am mancat c-c-t cand am fost mica grin.gif , nu stiu blushing.gif , trebuie sa o intreb pe mama lol.gif
Nu vreau sa par increzuta, dar acum mi-as dori sa ma duc acasa in tara sorry.gif de tot sorry.gif
In urma cu 2-3 ani visul meu cel mai mare a fost sa ma pot reintoarce in State(am mai fost in SUA 1 an, iar cand m-am intors de acolo am fost depresiva luni de zile)
Uite ca in 2 ani ce se schimba omul... greu de crezut... acum primesc ceea-ce doream in urma cu doi ani... Acum sper ca asta sa insemne ca peste 2 ani voi fii acasa in tara cu un sot care sa ma iubeasca si doi copii sanatosi... Momentan asta e tot ce vreau... rolleyes.gif

Monic - pana la urma obtinem tot ceea ce vrem cu adevarat.
Desi - 2 copii in doi ani e cam mult. floare.gif hug.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 10-05-2007, 03:32 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 10-05-2007, 03:18 PM) *

incerc sa ma pozez diseara cand ajung acasa pupic.gif

No ase
Monic
Uka pupic.gif , iti doresc sa ai parte de uj job pe masura pentru ca meriti. Ai sa vezi ca in timp iti vei gasi ceva pe placul tau! Sa stii ca mie cateodata imi este dor de toate porcariile pe care le-am inghitit cat am lucrat in tara pentru ca macar eram intre ai mei-sa zic asa- si mai auzeam o vroba romaneasca, iar colegii intelegeau glumele pe care le faceam, si eram uniti... Aici... sad.gif ai conditii dar toata lumea e distanta iar daca incerci sa glumesti cu ei se uita la tine ca la felul 14 si te roaga sa le explici ceea-ce ai zis blink.gif wacko.gif

CITAT(alandana @ 10-05-2007, 02:47 PM) *

Monic - pana la urma obtinem tot ceea ce vrem cu adevarat.
Desi - 2 copii in doi ani e cam mult. floare.gif hug.gif

lol.gif bine, fie, atunci un copil si unul pe drum lol.gif
asa ma targuiesc si cu viitorul tatic grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.