Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
uka
CITAT(Monic @ 10-05-2007, 03:54 PM) *

Uka pupic.gif , iti doresc sa ai parte de uj job pe masura pentru ca meriti. Ai sa vezi ca in timp iti vei gasi ceva pe placul tau! Sa stii ca mie cateodata imi este dor de toate porcariile pe care le-am inghitit cat am lucrat in tara pentru ca macar eram intre ai mei-sa zic asa- si mai auzeam o vroba romaneasca, iar colegii intelegeau glumele pe care le faceam, si eram uniti... Aici... sad.gif ai conditii dar toata lumea e distanta iar daca incerci sa glumesti cu ei se uita la tine ca la felul 14 si te roaga sa le explici ceea-ce ai zis blink.gif wacko.gif

CITAT(alandana @ 10-05-2007, 02:47 PM) *

Monic - pana la urma obtinem tot ceea ce vrem cu adevarat.
Desi - 2 copii in doi ani e cam mult. floare.gif hug.gif

lol.gif bine, fie, atunci un copil si unul pe drum lol.gif
asa ma targuiesc si cu viitorul tatic grin.gif

da, pai astept sa dau licenta si sa o si iau dupa care plec de aici...m-am plafonat si nu imi place, dar e un program ok care imi permite sa am timp de mai multe...poate am noroc si cu ajutorul lui D-zeu voi lucra unde si in ce oras vreau eu give_rose.gif naughty.gif
Monic
tot la Bv ai vrea sa ajungi, UKA?
uka
CITAT(Monic @ 10-05-2007, 04:05 PM) *

tot la Bv ai vrea sa ajungi, UKA?

da, e o firma d publicitate acolo care imi palce mie
May
Neatza fetele biggrin.gif

Bluelife felicitari cheer.gif cheer.gif cheer.gif

daconst astept poze cu bebe si mamica la balaceala hug.gif

axe felicitari pt masina si sa nu ai niciodata probleme. Si eu am primit o veste buna ieri: si-a luat tata masina. O avea peasta si acum a luat-o pe asta floare.gif

monic felicitari pt viza give_rose.gif

Astazi a fost ziua cu patzanii d-alea de iti vine sa te dai cu capul de perete doh.gif. A trebuit sa ma trezesc la 8 ca sa merg la avocata si numai bine ajungeam prima la cabinet, ca de obicei. Dar am adormit la loc si m-am trezit la 9 asa ca am asteptat 45 de min pana am reusit sa intru la avocata. In metrou, cel din fatza mea a iesit in super viteza pe usa si usa in loc sa se opreasca a venit inspre mine si practic era sa imi traga una in fatza dar se pare ca am reflexe bune si am oprit-o cu mana... oricum ma doare mana si acum, nu vreau sa imi imaginez ce pateam daca mi-o luam in fata. Am iesit din metrou si mi se desfac bretelele de la o sanda... adica d-alea lungi care vin incrucisate pe picior si indreptandu-ma spre o banca pt a le lega din nou, ma calca una pe snur si eu trag piciorul caci eram in mers... asa ca imi trage tot snurul din chestia unde era sustinut de sanda... am avut ceva de munca. Apoi merg la avocata sa ridic pasapoartele si ma trezesc ca trebuie sa ii platesc si serviciile daca vreau pasapoartele, de parca nu mai avem o gramada de treaba de facut dar na... probabil ii e teama sa nu ramana cu buza umflata. Bineinteles ca nu aveam atatia bani la mine si nici cardul asa ca m-am dus degeaba. Ajung acasa si imi torn apa in pahar numai ca parca mi-a dat cineva peste mana si am pus pe langa udand toata masa care e cu sticla. In timp ce stergeam sticla, mi-au picat ochelarii de soare de pe cap si mi s-a ciobit lentila doh.gif. M-am schimbat si am pus ceva la prajit pt Remy, am prajit frumos si cand am luat tigaia sa o spal nu stiu cum am sucit-o de am varsat ulei pe jos.... cam atatea pana acum dar prevad ca vor fi si altele. Si zau de m-am enervat, mi-am mentinut calmul caci altfel imi stricam toata ziua )).gif

uka
lol.gif no comment MAY, sa ai o zii buna in continuare fara patanii
May
pupic.gif uka lol.gif

Mi-am luat lotiune autobronzanta de la Johnson`s cheer.gif plus ca am prins-o la oferta cu 150 ml in plus gratis cheer.gif. O prietena din Ro si-a luat-o acum 3 zile si se vede diferenta enorm si parca si ella isi dadea cu ea anul trecut
uka
Parca as incerca si eu lotiunile autobronzante dar mi-e cam frica sa nu raman cu pete...
May
Pai daca ti-o intinzi bine nu cred ca te patezi... si apoi daca e sa patesti ceva cred ca se duce in max o saptamana wink1.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 10-05-2007, 04:55 PM) *

Pai daca ti-o intinzi bine nu cred ca te patezi... si apoi daca e sa patesti ceva cred ca se duce in max o saptamana wink1.gif

Pai si in saptamana aia stau cu pete p mine?? Am sa incerc, sa rog p cineva sa am dea all over blushing.gif
alandana
Eu mi-am luat de la Dove si nu am ramas cu pete - ideea e sa nu dai foarte mult si sa intinzi pana intra in piele. Acum cativa ani mi-am luat dela Avon si m-am patat de numa-numa.

Dar daca totusi ti-e frica incearca pe pulpe mai intai - ca nu le arati chiar asa des.

Uka - adica lucrezi la o companie de telefonie gen Orange si raspunzi la telefon cand "apasati 0 daca doriti sa vorbiti cu un operator?"
uka
CITAT(alandana @ 10-05-2007, 05:08 PM) *

Eu mi-am luat de la Dove si nu am ramas cu pete - ideea e sa nu dai foarte mult si sa intinzi pana intra in piele. Acum cativa ani mi-am luat dela Avon si m-am patat de numa-numa.

Dar daca totusi ti-e frica incearca pe pulpe mai intai - ca nu le arati chiar asa des.

Uka - adica lucrezi la o companie de telefonie gen Orange si raspunzi la telefon cand "apasati 0 daca doriti sa vorbiti cu un operator?"

lucrez la o comapnie de teelfonie dar ptr romanii din usa, cam da cum ai zis tu, doar ca la noi raspund direct operatorii si nici un robot inprealabil, decat dk suntem noi ocupate, analist customer service
antonia05
Salutare fetele!! eu am uitat ca azi era zi de dieta si am mancat dimineatza niste cereale cu lapte.Asta e!!O sa tin pe 16.
_noni_
Pisik, felicitari firmei voastre si tie pentru proiectul cu hartia!

Monic, ce bine sa aud depre tine! brvo pentru viza si mai ales bravo pentru atitudine! mi-e dor de tine, de fapt asta e singurul lucru de care mi-e dor legat de budapesta! give_rose.gif sper sa-ti mearga bine si sa te bucuri de timpul petrecut in state.

si apoi sa te intorci si sa pregatesti o nunta de vis si sa puteti ramane in tara si sa ne vedem si noi din cand in cand! hug.gif

Dana, abia astept poze cu bb frumos si cu mamica ambitioasa!

Dany, spor la treaba! hai ca o scoatem noi la capat cu casele astea! si eu credeam ca nu se vor mai termina lucrarile niciodata, dar la noi a inceput sa se intrevada deja sfarsitul! cheer.gif fii sigura ca si la voi va fi la fel si totul o sa iasa asa cum va doriti.

in alta ordine de idei, desi n-am mai tinut o dieta exacta, am scazut sub 65 de kg cheer.gif . am fost atenta la ce am mancat in sensul de a nu exagera. si am avut parte chiar si de rasfaturi gen o pizza pe saptamana, sau o praji, sau ceva bun dar interzis.

}{
May
noni bravoo cheer.gif

Eu am pus de-o varza calita cu cabanos blum.gif. Apropo, exista o valoare speciala pt cabanos? Sau il punctez ca pe un carnat de porc? huh.gif
Monic
May, sa ne tii la curent )).gif
May
Cu varza? blink.gif Sau am pierdut ceva? lol.gif
Monic
CITAT(Maybeline @ 10-05-2007, 04:46 PM) *

Cu varza? blink.gif Sau am pierdut ceva? lol.gif

cu ce pateste varza in ziua ta ghinionista lol.gif
himere2005
salutare
nu may, cu putza de papagal )).gif
ma bucur tare mult ca a scris monic...de abia astept sa aud povestiri din SUA yahoo.gif
dana, super de voi ca aveti cursuri cu bb, vreau si eu. la noi sunt de la 3 ani, numai cu copilasii, de abia astept wink1.gif
am vazut ca e mare bucurie pe aici
alandana, felicitari pentru fecioras. si eu sunt de acord cu tine ca profesorii nu se implica suficient. ma gandesc ca poate si faptul ca nu sunt stimulati financiar. oricum intr-adevar acum as sti sa structurez o lectie, cand eram mica invatam tot, papagaliceste si ma chinuiam si sa stii ca uitam lucrurile importante eu una te admir smile.gif
noni, dany, spor la casute fetelor
axe, may (tatal)-felicitari pentru masinute
anca, ma bucur ca te tii de treaba.o sa fi fotomodel pisik la fel
uka, parca si tu esti mai bine
dulci, felicitari pentru promovare
am ametit de tot, dar stiu ca toate aveti cate un motiv de bucurie zilele astea, ma bucur
May
Buei nu mai cobi ca daca nu iese varza te trezesti cu mine la usa cerand mancare lol.gif
Monic
May, te astept cu mancare gatita si geamuri nespalate(noni stie laugh.gif )
Noni, sa inteleg ca nu mai vii la cumparaturi de curand? Stii ca de fiecare data cand scrii ca a fost bine sa ne intalnim ma simt super-prost ca ne-am am putut vedea mai des blushing.gif din vina mea. Dar cred ca stii bine ca cu un job care iti ia toata ziua e mai greu sad.gif sa te ocupi de toate in alea 4 ore ale diminetii wacko.gif
Himerus se vede din postarile tale ca esti muuult mai fericita si impacata cu tine, dar eu sunt o egoista si vreau sa-ti spun ca mi-e dor de postarile tale pline de umor. Chiar cu cateva zile in urma mi-am amintit cum ti-au alunecat ciorapii pana la genunchi si tu trebuia sa fugi dupa autobuz lol.gif Am ras cu lacrimi, iar Paul se uita la mine nestiind ce m-a apucat )).gif
May
CITAT(Monic @ 10-05-2007, 05:18 PM) *

May, te astept cu mancare gatita si geamuri nespalate(noni stie laugh.gif )

Adica daca vreau mancare trebuie sa spal geamurile? Si de ce stie noni? Asa i-ai facut si ei? lol.gif
himere2005
monic, cred ca este doar o perioada prin care trec, ma simt cam fara energie. ma simt bine, insa parca nu mai am energie si parca imi este greu sa ma mai exteriorizez...cunva trebuie sa ma regasesc rolleyes.gif smile.gif
Monic
May lol.gif acum vrei sa ma faci sa spun de fata cu Noni )).gif Nu, nu am pus-o sa le spele, dar i-am aratat cat de murdare sunt lol.gif sa nu poata zice dupa-aia ca am asteptat-o cu geamuri murdare si m-am facut ca ploua grin.gif
Himere hai, draga mea, nu te lasa pupic.gif Nu te gandi la lucruri negative, gandeste-te la ceva frumos, fa-ti planuri... Orice lucru cat de marunt te poate face fericit daca vrei sa te simti fericit floare.gif Gandeste-te ca ai o familie, ai o fetita frumoasa si sanatoasa. Uite, eu te invidiez pentru asta si imi doresc sa am si eu... Hai... capul sus
May
monic hai recunoaste ca i-ai batut apropouri lui noni, dar ea, fata fintza, nu s-a prins si uite asa ai ramas cu gemurile murdare lol.gif
ina_ceva
Fetelor, am mare nevoie de niste info: ce stiti despre sarcina extrauterina? Stiti pe cineva care a trecut prin asta, cum a evoluat, trebuie operatie neaparat?
Multumesc mult celor care ma pot ajuta in vreun fel pupic.gif hug.gif
_noni_
fetelor, zapacite mai sunteti! pupic.gif Monic are o obsesie cu geamurile, nu erau nespalate, dar ce sa-i faci daca ea asa le vedea lol.gif si mi-a dat papa tare bun!!! w00t.gif

Moni, poate vin saptamana viitoare totusi in budapesta, nu stiu inca iti spun maine exact! unsure.gif si nu te mai stresa ca eu m-am simtit super chiar daca nu am avut noi prea mult timp de intalniri, te inteleg cu serviciul si tot te iubesc, na! give_rose.gif

Ina, imi pare rau ca nu te pot ajuta, nu ma pricep, dar ma gandesc sa dai un search pe google si poate te mai ajuta si fetele care stiu mai multe! hug.gif

}{
uka
Daca vreti sa va distrati copios: http://forum.computergames.ro/7-generalita...rea/page-2.html
lyra
Ina- uite aici niste informatii.sper sa te ajute.

Cel mai des (in 90 % cazuri), aceasta are loc in trompele uterine, mai rar in ovare sau cavitatea abdominala. Sarcina extrauterina se intilneste destul de des, aproximativ 2 % din toate sarcinile se pot complica cu implantarea fatului in afara uterului.

Aceasta complicatie apare atunci cand ovulul fecundat nu se poate deplasa prin trompa uterina spre uter pentru a se implanta. Pentru a supravietui, ovulul fecundat (sau blastocitul) se implanteaza in straturile trompei uterine.

Daca aceasta implantare a avut loc atunci fatul incepe sa se dezvolte si creste in cavitatea trompei. Deoarece diametrul trompei uterine nu este suficient pentru dezvoltarea normala a fatului, mai devreme sau mai tirziu se produce tragedia, ruperea trompei uterine.

Aceasta stare este foarte periculoasa pentru femeie pentru ca in urma ruperii vaselor sangvine ale trompei, are loc o hemoragie abundenta care in cazul in care nu este oprita la timp (chirurgical) poate pune in pericol viata femeii.

In cazuri rare, trompa uterina nu se rupe iar fatul se dezvolta pina la sfirsitul graviditatii. Acest copil se va naste cu probleme, cu vicii din cauza ca a crescut intr-un spatiu insuficient pentru dezvoltare.
May
ina cumnata mea a ramas insarcinata anul trecut si a fost extrauterina, adica ``copilul`` nu se implanteaza in uter ci pe una din trompe si odata cu cresterea lui trompa plesneste si mor si mama si copilul. Cumnata mea a fost operata imediat cum a aflat ca e extrauterina si acum e ok. I-au extirpat si trompa. Am gasit cazuri, dar rare si cu riscuri enorme, sarcina a fost dusa pana la capat. Oricum e mult prea riscant
_noni_
de pe google:

Sarcina extrauterina se mai numeste si sarcina ectopica. In mod normal, imediat dupa fertilizare, oul incepe calatoria vietii catre uter, unde se stabileste prin implantare - si inceapa sa creasca conform Odiseei Sarcinii. In unele cazuri insa, oul fecundat se stabileste in afara uterului, determinad astfel dezvoltarea unei sarcini extrauterine (sau ectopice). Cel mai important risc asociat cu sarcina extrauterina este deteriorarea fertilitatii. Iata, Desprecopii.com va spune totul despre sarcina extrauterina.

mai ai aici un link util despre sarcina extrauterina!
ina_ceva
Multumesc! give_rose.gif
De pe google am dat si eu jos, dar ma gandeam ca stiti un caz al unei prietene/rude. Din cate am inteles, menstrutia se mentine si e greu sa-i dai de cap devreme, parca duopa 2 luni abia se observa dry.gif

Noni, may, lyra pupic.gif hug.gif
May
Cumnata mea a descoperit-o dupa 12 saptamani sorry.gif

Ah si a descoperit-o deoarece deja sangera ca altfel...
May
ina dar de ce intrebi? huh.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 10-05-2007, 03:05 PM) *

salutare! eu m-am mai eliberat pe la job si am putut sa va citesc. eu sunt tare incantata de mine, mi-am luat pantofiori noi cu talpa mai inalta si sunt sexoasa, ca-s in fustita naughty.gif
axe sa stapanesti sanatoasa masina pupic.gif ma bucur ca ai reusit sa ti-i iei! sper sa ma plimbi si pe mine cu ea grin.gif

Asa te vreau, sexy ....
Merci...sigur o sa facem o tura...poate la vara mai lunga ca e copilul plecat in vacanta la mama...

CITAT(Maybeline @ 10-05-2007, 04:31 PM) *

Neatza fetele biggrin.gif
axe felicitari pt masina si sa nu ai niciodata probleme. Si eu am primit o veste buna ieri: si-a luat tata masina. O avea peasta si acum a luat-o pe asta floare.gif

Astazi a fost ziua cu patzanii d-alea de iti vine sa te dai cu capul de perete doh.gif. A trebuit sa ma trezesc la 8 ca sa merg la avocata si numai bine ajungeam prima la cabinet, ca de obicei. Dar am adormit la loc si m-am trezit la 9 asa ca am asteptat 45 de min pana am reusit sa intru la avocata. In metrou, cel din fatza mea a iesit in super viteza pe usa si usa in loc sa se opreasca a venit inspre mine si practic era sa imi traga una in fatza dar se pare ca am reflexe bune si am oprit-o cu mana... oricum ma doare mana si acum, nu vreau sa imi imaginez ce pateam daca mi-o luam in fata. Am iesit din metrou si mi se desfac bretelele de la o sanda... adica d-alea lungi care vin incrucisate pe picior si indreptandu-ma spre o banca pt a le lega din nou, ma calca una pe snur si eu trag piciorul caci eram in mers... asa ca imi trage tot snurul din chestia unde era sustinut de sanda... am avut ceva de munca. Apoi merg la avocata sa ridic pasapoartele si ma trezesc ca trebuie sa ii platesc si serviciile daca vreau pasapoartele, de parca nu mai avem o gramada de treaba de facut dar na... probabil ii e teama sa nu ramana cu buza umflata. Bineinteles ca nu aveam atatia bani la mine si nici cardul asa ca m-am dus degeaba. Ajung acasa si imi torn apa in pahar numai ca parca mi-a dat cineva peste mana si am pus pe langa udand toata masa care e cu sticla. In timp ce stergeam sticla, mi-au picat ochelarii de soare de pe cap si mi s-a ciobit lentila doh.gif. M-am schimbat si am pus ceva la prajit pt Remy, am prajit frumos si cand am luat tigaia sa o spal nu stiu cum am sucit-o de am varsat ulei pe jos.... cam atatea pana acum dar prevad ca vor fi si altele. Si zau de m-am enervat, mi-am mentinut calmul caci altfel imi stricam toata ziua )).gif

Merci si tie....pt tati al tau....ohoho ce masina...deh...mi-e imi trebuia una mica pt orasul asta imputit ca mare am si eu si m-a rupt la buzunar cheltuielile si benzina....

Ce ti se intampla e ca un vis la tine....sau esti tu mai impiedicata... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(ina_ceva @ 10-05-2007, 06:38 PM) *

Fetelor, am mare nevoie de niste info: ce stiti despre sarcina extrauterina? Stiti pe cineva care a trecut prin asta, cum a evoluat, trebuie operatie neaparat?
Multumesc mult celor care ma pot ajuta in vreun fel pupic.gif hug.gif

Soacra-mea a avut inainte de a ramane cu Florin....nu-i bine...daca esti cumva suspecta ai mare grija...oricum se opereaza, numai asa se scoate sarcina din trompa....ai grija.....

CITAT(ina_ceva @ 10-05-2007, 06:51 PM) *

Multumesc! give_rose.gif
De pe google am dat si eu jos, dar ma gandeam ca stiti un caz al unei prietene/rude. Din cate am inteles, menstrutia se mentine si e greu sa-i dai de cap devreme, parca duopa 2 luni abia se observa dry.gif

Nu are simtome de sarcina, asta e clar....menstruatie este...
daconst
Mey,dar ati scris ceva,nu gluma.Cred ca va e frica de Dany. lol.gif

May,mi-ai dat si azi portia de ras. pupic.gif
Felicitari pentru masina,sa o stapaneasca santosi,parintii tai.

Aladana,felicitari baiatului tau!Dar meriti si tu felicitari ca te-ai ocupat de el! give_rose.gif

Himere,hai ce-i cu tine,de ce ai intrat in starea asta?Noi asteptam sa-ti revii. pupic.gif

Noni,felicitari pentru cintar...iti prieste aerul de Ro. grin.gif

Anca,mai vrem poze cu tine,sexoasa. naughty.gif

Ina,e cam nasoala extrauterina ca de obicei se pierde o trompa si apoi doar cu una se ramane mai greu insarcinata.Raduleasca si Andrea Marin au avut extrauterine si de aia nu mai ramaneau insarcinate.
Stiu ca e si foarte dureroasa. sad.gif

axe10
Azi am mers si la cumparaturi cu Alexia ca barbatul se duce si de noapte la servici si l-am lasat sa doarma si el putin...bineinteles ca inainte am zis sa bag pe fuga ceva in gura...si asa ca meniul zilei este:

almette-0.6p
pizza cu sunca(150g calculate dupa valorile de pe cutie)-8.1p
orez expandat-1.2p
sunca pui-2.5p
cafea-0p
lapte 0.1%-0.5p
iaurt 0.1%-1p
br. Hohland-2p
paine-1p
salam-2.5p
mere-0p
pruna(100g)-1p
total 20.4p...depasire 0.4p...
Monic
Dana, ia zi-i ce vreme ne trimiti pt we? sa stiu ce planuri sa imi fac...
Voi ce planuri de we aveti?
alandana
Azi am fost la sedinta comitetului de parinti pe scoala - ne-am constiutit in asociatie nonprofit ca sa incercam sa ajutam mai mult scoala.
Am inteles ca scolile nu mai au dreptul ( sau de fapt nu l-au avut niciodata - nu prea am inteles) sa stranga acel fond al scolii.
Asa ca asociatia parintilor va strange acest fond din care se vor cumpara pentru scoala ce se poate. In plus fiind societate non profit avem dreptul sa strangem acel 2% din impozitul salarial si 3% din profitul societatilor .

Din banii de la fondul scolii strans pana acum noua directoare a scolii a spus ca scoala ar avea nevoie de un copiator. L-au cumparat dar nu au facut inca acte pentru el urmanad sa apartina asociatiei parintilor si se vca dona scolii. Directoarea a fost multumita ca am cumparat copiatorul, ca vom cumpara hartia necesara si tonerul dar s-a apucat sa ceara profesorilor care vroiau sa faca copii 1000 lei pe foaie.
Parintii au zis ca nu e normal ( fiind totusi achitat din banii nostri) asa ca directoarea s-a suparat. A refuzat sa vina la sedinta noastra spunand ca o sa ne anunte ea cand va fi sedinta anuala a comitetului de parinti ( adica o sedinta pe an).
Scoala copiilor are piscina si parintii sunt indignati ca desi ea este intretinuta din banii stransi de noi la fondul scolii copiii nostri nu au nici un fel de facilitate ( o reducere fata de copiii din alte scoli, fata de adultii care vin). Profesorii si tot felul de neamuri, prieteni si cunostiinte de-ale lor au in schimb acces gratuit si nelimitat.
La fel - s-au strans bani pentru renovarea salii de sport. In loc sa cumpere mingi, sa zugraveasca, sa schimbe geamurile , sa puna gratii la geamuri ca sa nu le mai sparga copiii cu mingea si alte lucruri de genul asta au fost cumparate aparate pentru fitness la care au acces profesorii si cunostiintele lor.
Bineinteles ca s-a ajuns la un conflict parinti-profesori.
Fostul director a fost acuzat de inspectorat ca facea ce vroia cu banii parintilor si cu fondurile de la minister. Dar nici noua directoare nu pare mai breaza - pare doar mai smechera incercand sa faca acelasi lucru cu acceptul nostru fortat.
axe10
V-am promis reteta...

tortul promis

CITAT(alandana @ 10-05-2007, 08:39 PM) *

Azi am fost la sedinta comitetului de parinti pe scoala - ne-am constiutit in asociatie nonprofit ca sa incercam sa ajutam mai mult scoala.
Am inteles ca scolile nu mai au dreptul ( sau de fapt nu l-au avut niciodata - nu prea am inteles) sa stranga acel fond al scolii.
Asa ca asociatia parintilor va strange acest fond din care se vor cumpara pentru scoala ce se poate. In plus fiind societate non profit avem dreptul sa strangem acel 2% din impozitul salarial si 3% din profitul societatilor .

Din banii de la fondul scolii strans pana acum noua directoare a scolii a spus ca scoala ar avea nevoie de un copiator. L-au cumparat dar nu au facut inca acte pentru el urmanad sa apartina asociatiei parintilor si se vca dona scolii. Directoarea a fost multumita ca am cumparat copiatorul, ca vom cumpara hartia necesara si tonerul dar s-a apucat sa ceara profesorilor care vroiau sa faca copii 1000 lei pe foaie.
Parintii au zis ca nu e normal ( fiind totusi achitat din banii nostri) asa ca directoarea s-a suparat. A refuzat sa vina la sedinta noastra spunand ca o sa ne anunte ea cand va fi sedinta anuala a comitetului de parinti ( adica o sedinta pe an).
Scoala copiilor are piscina si parintii sunt indignati ca desi ea este intretinuta din banii stransi de noi la fondul scolii copiii nostri nu au nici un fel de facilitate ( o reducere fata de copiii din alte scoli, fata de adultii care vin). Profesorii si tot felul de neamuri, prieteni si cunostiinte de-ale lor au in schimb acces gratuit si nelimitat.
La fel - s-au strans bani pentru renovarea salii de sport. In loc sa cumpere mingi, sa zugraveasca, sa schimbe geamurile , sa puna gratii la geamuri ca sa nu le mai sparga copiii cu mingea si alte lucruri de genul asta au fost cumparate aparate pentru fitness la care au acces profesorii si cunostiintele lor.
Bineinteles ca s-a ajuns la un conflict parinti-profesori.
Fostul director a fost acuzat de inspectorat ca facea ce vroia cu banii parintilor si cu fondurile de la minister. Dar nici noua directoare nu pare mai breaza - pare doar mai smechera incercand sa faca acelasi lucru cu acceptul nostru fortat.

Pai ce e mai bun decat ce e pe gratis.?!.... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
alandana
Am tinut regimul toata ziua - iar seara mi s-a facut rau de foame - asa ca am mancat - nu foarte mult - dar totusi. E cam greu sa nu mananci nimic mai mult de 24 ore ( practic nu mananci nimic 32 ore) blushing.gif blushing.gif blushing.gif

Incerc din nou pe 16.05
axe10
CITAT(alandana @ 10-05-2007, 09:44 PM) *

Am tinut regimul toata ziua - iar seara mi s-a facut rau de foame - asa ca am mancat - nu foarte mult - dar totusi. E cam greu sa nu mananci nimic mai mult de 24 ore ( practic nu mananci nimic 32 ore) blushing.gif blushing.gif blushing.gif

Incerc din nou pe 16.05

Bravo...oricum intentia conteaza...pt mine cel putin. Va admir pe astea de stati nemancate....sper ca nu ai bagat carbohidrati si ai consumat si tu proteine....asa si trebuie daca vrei muschi!
alandana
CITAT(daconst @ 10-05-2007, 08:13 PM) *

Mey,dar ati scris ceva,nu gluma.Cred ca va e frica de Dany. lol.gif

Normal ca ne e frica. biggrin.gif

Ina - ai sarcina extrauterina sau te gandesti ca ai putea sa ai?
Eu din amintirile mele vagi de la scoala stiu ca testele de sarcin aies pozitive si l asarcina extrauterina. Si in mod normal nu ar trebui sa mai apara menstruatia ( dar exista exceptii asa cum exista si in sarcinile normale)

CITAT(axe10 @ 10-05-2007, 09:46 PM) *

CITAT(alandana @ 10-05-2007, 09:44 PM) *

Incerc din nou pe 16.05

Bravo...oricum intentia conteaza...pt mine cel putin. Va admir pe astea de stati nemancate....sper ca nu ai bagat carbohidrati si ai consumat si tu proteine....asa si trebuie daca vrei muschi!

Am bagat o salata de telina si o bucata de cas. Am auzit ca telina e grozava la zodia mea. smile.gif
May
daconst pupic.gif multumesc pt urari

alandana wacko.gif

axe mai si taica-meu a avut toata viata numai masini mici, dar cred ca acum sufera de criza de la 40 de ani si isi ia SUV-uri grin.gif )).gif. Nu ca nu as fi eu mai impiedicata, dar si cand mi se intampla ceva, apoi mi se intampla toata ziua doh.gif doh.gif

Mai nu ar trebui sa scrieti de frica lui dany, ea doar ne spune verde in fata ca ne indepartam din diferite motive care inainte nu ne afectau atat de mult, desi ele existau. Unele fete sunt in delegatie, altele au copii de crescut, unele au mult de munca... doar ca ne roaga sa incercam sa ramanem unite. floare.gif
alandana
CITAT(Maybeline @ 10-05-2007, 10:15 PM) *

axe mai si taica-meu a avut toata viata numai masini mici, dar cred ca acum sufera de criza de la 40 de ani si isi ia SUV-uri grin.gif )).gif.

May - criza de la 40 de ani? Tatal tau nu are decat 40 ani??
May
44 luna viitoare naughty.gif
alandana
Ce tata tanar ai sa-ti traiasca si sa stapaneasca sanatos masina.
alandana
M atot framanta o chestie de ceva vreme. Tii regim si mananci sanatos si reusesti sa dai jos 0.500 g pe saptamana - asata daca nu te abati deloc. Si te abati intr-o zi si pui inapoi 1.5 kg. Ceva e in neregula rau de tot. sorry.gif
Susannah
Maybeline, scuze ca te intreb, parintii tai inseamna ca o duc bine in Romania, tu de ce te chinui prin tari straine? Eu sunt de parere ca parintii trebuie sa isi ajute copii...iar de obicei persoanele care pleaca sa se stabileasca in Spania o fac pentru ca exista conditii inclusiv materiale mai bune ca in Romania....se pare ca la tine nu a fost asa. De ce totusi Spania?

Alandana, eu tin sa iti spun ca te admir foarte mult, cred ca arati extraordinar nu pt varsta ta, ci pentru orice varsta. Arati mai bine decat multe femei la 20 de ani! Si faci atatea lucruri cu raspundere, ai si copii minunati care te iubesc...Te admir, felicitarile mele! Iar pt un corp sculptat si musculor, fa muuult sport. Fitness.

alandana
CITAT(Susannah @ 10-05-2007, 10:56 PM) *

Maybeline, scuze ca te intreb, parintii tai inseamna ca o duc bine in Romania, tu de ce te chinui prin tari straine? Eu sunt de parere ca parintii trebuie sa isi ajute copii...iar de obicei persoanele care pleaca sa se stabileasca in Spania o fac pentru ca exista conditii inclusiv materiale mai bune ca in Romania....se pare ca la tine nu a fost asa. De ce totusi Spania?

Alandana, eu tin sa iti spun ca te admir foarte mult, cred ca arati extraordinar nu pt varsta ta, ci pentru orice varsta. Arati mai bine decat multe femei la 20 de ani! Si faci atatea lucruri cu raspundere, ai si copii minunati care te iubesc...Te admir, felicitarile mele! Iar pt un corp sculptat si musculor, fa muuult sport. Fitness.

Susannah, multumesc mult pentru aprecieri. Cred ca faptul ca ma implic cu tot sufletul in tot ceea ce fac cred ca ma ajuta sa ma simt tanara.

May - a plecat in Spania dupa iubitul ei - are o poveste de dragoste foarte emotionanta. ( raspund eu , nu stiu daca May e ON)
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.