CITAT(anca veselie @ 10-05-2007, 03:05 PM)

salutare! eu m-am mai eliberat pe la job si am putut sa va citesc. eu sunt tare incantata de mine, mi-am luat pantofiori noi cu talpa mai inalta si sunt sexoasa, ca-s in fustita
axe sa stapanesti sanatoasa masina

ma bucur ca ai reusit sa ti-i iei! sper sa ma plimbi si pe mine cu ea
Asa te vreau, sexy ....
Merci...sigur o sa facem o tura...poate la vara mai lunga ca e copilul plecat in vacanta la mama...
CITAT(Maybeline @ 10-05-2007, 04:31 PM)

Neatza fetele
axe felicitari pt masina si sa nu ai niciodata probleme. Si eu am primit o veste buna ieri: si-a luat tata masina. O avea pe
asta si acum a luat-o pe
asta
Astazi a fost ziua cu patzanii d-alea de iti vine sa te dai cu capul de perete

. A trebuit sa ma trezesc la 8 ca sa merg la avocata si numai bine ajungeam prima la cabinet, ca de obicei. Dar am adormit la loc si m-am trezit la 9 asa ca am asteptat 45 de min pana am reusit sa intru la avocata. In metrou, cel din fatza mea a iesit in super viteza pe usa si usa in loc sa se opreasca a venit inspre mine si practic era sa imi traga una in fatza dar se pare ca am reflexe bune si am oprit-o cu mana... oricum ma doare mana si acum, nu vreau sa imi imaginez ce pateam daca mi-o luam in fata. Am iesit din metrou si mi se desfac bretelele de la o sanda... adica d-alea lungi care vin incrucisate pe picior si indreptandu-ma spre o banca pt a le lega din nou, ma calca una pe snur si eu trag piciorul caci eram in mers... asa ca imi trage tot snurul din chestia unde era sustinut de sanda... am avut ceva de munca. Apoi merg la avocata sa ridic pasapoartele si ma trezesc ca trebuie sa ii platesc si serviciile daca vreau pasapoartele, de parca nu mai avem o gramada de treaba de facut dar na... probabil ii e teama sa nu ramana cu buza umflata. Bineinteles ca nu aveam atatia bani la mine si nici cardul asa ca m-am dus degeaba. Ajung acasa si imi torn apa in pahar numai ca parca mi-a dat cineva peste mana si am pus pe langa udand toata masa care e cu sticla. In timp ce stergeam sticla, mi-au picat ochelarii de soare de pe cap si mi s-a ciobit lentila

. M-am schimbat si am pus ceva la prajit pt Remy, am prajit frumos si cand am luat tigaia sa o spal nu stiu cum am sucit-o de am varsat ulei pe jos.... cam atatea pana acum dar prevad ca vor fi si altele. Si zau de m-am enervat, mi-am mentinut calmul caci altfel imi stricam toata ziua
).gif)
Merci si tie....pt tati al tau....ohoho ce masina...deh...mi-e imi trebuia una mica pt orasul asta imputit ca mare am si eu si m-a rupt la buzunar cheltuielile si benzina....
Ce ti se intampla e ca un vis la tine....sau esti tu mai impiedicata...
CITAT(ina_ceva @ 10-05-2007, 06:38 PM)

Fetelor, am mare
nevoie de niste info: ce stiti despre
sarcina extrauterina? Stiti pe cineva care a trecut prin asta, cum a evoluat, trebuie operatie neaparat?
Multumesc mult celor care ma pot ajuta in vreun fel

Soacra-mea a avut inainte de a ramane cu Florin....nu-i bine...daca esti cumva suspecta ai mare grija...oricum se opereaza, numai asa se scoate sarcina din trompa....ai grija.....
CITAT(ina_ceva @ 10-05-2007, 06:51 PM)

Multumesc!
De pe google am dat si eu jos, dar ma gandeam ca stiti un caz al unei prietene/rude. Din cate am inteles, menstrutia se mentine si e greu sa-i dai de cap devreme, parca duopa 2 luni abia se observa

Nu are simtome de sarcina, asta e clar....menstruatie este...