Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
May
Susannah, asa cum zice si alandana: aici mi-am gasit jumatatea. Spui ca ``ma chinui prin tari straine`` dar nu inteleg la ce anume te referi concret.

alandana mersi mult. Da, am parinti tineri, mama 42 si tat 44 naughty.gif. Uite o poza cu ei
_noni_
w00t.gif May ce parinti tineri si frumosi ai! ai cu cine semana! smile.gif pupic.gif

}{
lilianab
CITAT(Maybeline @ 10-05-2007, 10:23 PM) *

Susannah, asa cum zice si alandana: aici mi-am gasit jumatatea. Spui ca ``ma chinui prin tari straine`` dar nu inteleg la ce anume te referi concret.

alandana mersi mult. Da, am parinti tineri, mama 42 si tat 44 naughty.gif. Uite o poza cu ei

May astia sunt parintii tai,sau ne prostesti si sunteti frati?! naughty.gif
May
)).gif astia sunt dar m-au facut de tinerei... e interesant sa iesi cu mama ta pe strada si sa vezi cum intorc barbatii capul dupa ea sau sa iti ceara tanti de la chioscul de ziare numarul de tel al tatalui tau lol.gif
lilianab
CITAT(Maybeline @ 10-05-2007, 10:49 PM) *

)).gif astia sunt dar m-au facut de tinerei... e interesant sa iesi cu mama ta pe strada si sa vezi cum intorc barbatii capul dupa ea sau sa iti ceara tanti de la chioscul de ziare numarul de tel al tatalui tau lol.gif

Apoi vezi?!Ce tzi zasei eu?! devil.gif ...Si apropo May,mamarutzu nu e de acord sa iti ofere mana mea si pe mine de nevasta lol.gif lol.gif lol.gif
May
Noua misiune: torturarea mamarutzului devil.gif
axe10
Buna dimineata fete cucuiete!
Va ofer o ceasca de cafea la fiecare, va las pe voi sa v-o aromatizati cu ce doriti!

CITAT(Maybeline @ 10-05-2007, 11:23 PM) *

Tinerei si frumusei....ca si fiica lor!
Pe mine mama m-a nascut la 22 de ani...cred ca e cam acelasi lucru.
axe10
O zi buna sexoaselor!
lilianab
CITAT(Maybeline @ 10-05-2007, 11:25 PM) *

Neatza la feteeee!!!! pupic.gif ..Sculareaaa si veniti la cafea!!!
May hai nu mi-l torturaaa!ca de frica ta s-a palit la aripioara,ca sa scape:mai bine si-o face el cu mana lui decat sa se lase pe baza altcuiva! grin.gif
Si fetiliii,geana aici la mine:precum catelul lui Pavlov,m-am invatat si eu ca daca e vineri e zi de cantar,desi am reluat ww luni,asa ca azi,cu ochii lipiti direct pe el.Siiiiii ... yes.gif declar pierdut 1 kg!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
"kiluuuu'!kiluuu'!nu pleca cu mana goala!vezi ca mai ai frati pe aici.ia-i cu tine! grin.gif "
BLUELIFE
CITAT(lilianab @ 11-05-2007, 08:20 AM) *

CITAT(Maybeline @ 10-05-2007, 11:25 PM) *

Neatza la feteeee!!!! pupic.gif ..Sculareaaa si veniti la cafea!!!
May hai nu mi-l torturaaa!ca de frica ta s-a palit la aripioara,ca sa scape:mai bine si-o face el cu mana lui decat sa se lase pe baza altcuiva! grin.gif
Si fetiliii,geana aici la mine:precum catelul lui Pavlov,m-am invatat si eu ca daca e vineri e zi de cantar,desi am reluat ww luni,asa ca azi,cu ochii lipiti direct pe el.Siiiiii ... yes.gif declar pierdut 1 kg!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
"kiluuuu'!kiluuu'!nu pleca cu mana goala!vezi ca mai ai frati pe aici.ia-i cu tine! grin.gif "

'Neata tipa!Mersi de cafea ,e super buna!Felicitari pentru kg pierdut :La mai multe! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

CITAT(Maybeline @ 10-05-2007, 11:23 PM) *

Maaaaaaamaa!!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif Ce parinti frumosi ai.... w00t.gif Mi-as dori sa fiu si eu asa pe cand vor creste fii mei blum.gif
Pisik
Neatza!

Lili, felicitari pt kil, duca-se sanatos cu altele dupa el!!!
May, foarte tineri si frumosi parintii tai; si mami a mea m-a facut la 23 si implineste anul asta 50 (este foarte suparata din cauza asta, dar ii trece ei)

Hai sa zicem ca am miscat si eu cantarul, desi imi arata enspe mii de valori diferite. O sa o iau de buna pe prima, adica 71,8. Nu e mult, e chiar infim, dar macar sa ma incurajez

Pupici si zi frumoasa! pupic.gif
lilianab
Buey fetili!!!Scularea buey!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Nepotica mea cea traznita(are 2 ani) dimineata e foarte matinala si sora-mea foarte disperata.cum se misca putin in pat,ea e direct in fundulet:"Bali...gata?!"(adica Vali)..."nu!!pune capul jos si dormi!"...Acum si-a schimbat replica:"Bali...coala...hai la cafe!" lol.gif lol.gif lol.gif ...Abia astept sa ma duc in concediu sa o mananc pe micuta terorista hug.gif
BLUELIFE
CITAT(lilianab @ 11-05-2007, 08:55 AM) *

Nepotica mea cea traznita(are 2 ani) dimineata e foarte matinala si sora-mea foarte disperata.cum se misca putin in pat,ea e direct in fundulet:"Bali...gata?!"(adica Vali)..."nu!!pune capul jos si dormi!"...Acum si-a schimbat replica:"Bali...coala...hai la cafe!" lol.gif lol.gif lol.gif ...Abia astept sa ma duc in concediu sa o mananc pe micuta terorista hug.gif

Si fiu'meu are obiceiul de a spune dimineata "E ziua!!!!!!!!dechide ochii mami!" lol.gif

Desi sunt roletele trase jos si intuneric in camera,vede si micile raze de lumina care intra pe langa... doh.gif
danyhoney
Buna dimineata !

Am venit si eu cu o cafea

Bueyy , imi place sa cred ca ati ieri mai mult doar pentru ca asa ati vrut , nu de frica mea doh.gif smile.gif

Dana
- de abia astept poze cu tine si cu Lucas la balaceala .

Mihaela
- felicitari tie si lui Praslea al tau !

May - mi-am inceput ziua razand , datorita pataniilor tale de ieri )).gif . A iesit varza ? Tatal tau sa se plimbe sanatos cu noua masinuta ! Ca ai parinti tineri si frumosi , ti-am spus anul trecut ( parca atunci ai pus pozele , nu ,? ) .

Monic
- felicitari pentru viza !

Noni
- spor la munca la casuta . la mine nici o sansa sa intrevad finalul . Azi avem de instalat prizele ( 64 buc ) si intrerupatoarele ( 28 buc ) doh.gif . Felicitari pentru cantar !

Axe - sa ai parte de plimbari placute cu masina !

Liliana - felicitari pentru cantar !

Pisi - tu de cate ori te cantaresti / zi ?

Imi termin cafeaua si apoi va pupic.gif si plec la munci .

WE placut !
Pisik
Dany pupic.gif Spor la prizuit )).gif
De cantarit m-am cantarit zilnic, recunosc cu jena, dar eram disperata dupa un rezultat cat de mic, promit ca ma potolesc. Si m-am cantarit de mai multe ori in acelasi moment (dimineata) pt ca am un cantar complet idiot care arata cinspe valori diferite daca te cantaresti de cinspe ori blink.gif Si incercam sa gasesc macar o medie blum.gif
bubbles
Neata .Eu`s nervoasa angry2.gif ca nu am mai rezistat ieri si am mancat putin si cantarul imi arata cu jumatate de kg mai mult ca ieri blink.gif .Bine adevarul e ca nici nu am asteptat sa ies afara pleasantry.gif ca m`am cam constipat .. dar bang.gif bang.gif
Gata .. nu ma mai cantaresc pana MIercuri .. promit .. si gata si cu cartofii si pastele yahoo.gif .
Va pup si ma duc la treaba ca am o garmada doh.gif .
Dany spor la treaba si pupic.gif
May si ai mei sunt tineri .Mama are 41 ani si taicameu 45 grin.gif
axe10
CITAT(lilianab @ 11-05-2007, 08:55 AM) *

Fimea dimineata zicea acum vreun an...s-a facut dimineata...gata cu somnul...vreau lapticul. Acum ba o apuca pipiul, ba ca vrea desene...o trimit sa se imbrace si incepe..:cu ce chiloti ma imbrac, ca asta nu se "poalpa" cu asta...si altele..
lilianab
JURNALUL EI. Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am crezut ca era suparat ca am intarziat. Nu a zis nimic. Conversatia nu incepea, asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi in liniste. A fost de acord dar era in continuare tacut si absent. L-am intrebat ce nu era in regula. A spus ca e totul ok. L-am intrebat daca era suparat din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine, si sa nu imi fac probleme.
In drum spre casa i-am spus ca il iubesc, el doar a zambit si a continuat sa conduca. Nu imi pot explica comportamentul lui. Nu inteleg de ce nu mi-a spus "si eu te iubesc". Cand am ajuns acasa, am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar fi mai dorit sa aiba nimic de a face cu mine vreodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor. Parea atat de distant si absent. In final m-am hotarat sa merg sa ma culc.
Dupa vreo 10 minute a venit si el in pat, si spre surprinderea mea, a fost receptiv la mangaierile mele, si am facut dragoste, dar tot am simtit ca era distras si cu gandul in alta parte. Am simtit ca nu mai rezist si m-am hotarat sa il confrunt, dar el adormise deja. Asa ca am inceput sa plang si am plans pana am adormit si eu. Nu stiu ce sa ma fac. Sunt aproape sigura ca se gandeste la alta. Viata mea e un dezastru.

JURNALUL LUI. Azi, Rapid a pierdut in deplasare dar macar am facut sex
lol.gif lol.gif lol.gif

Hillary Clinton moare si ajunge in Rai. Aici constata ca peste tot sunt atarnate nenumarate ceasuri de perete. Intrigata, il intreaba pe Sf. Petru ce-i cu ceasurile. Acesta ii explica:
- Fiecare om de pe Pamant are aici un ceas care-i masoara nu timpul, ci onestitatea. De fiecare data cand spune o minciuna, minutarul se muta cu o unitate. Avem doua cazuri interesante: ceasul lui Abraham Lincoln, care a avansat doar de doua ori, si cel al Maicii Tereza, care nu s-a miscat niciodata!
- As vrea sa vad ceasul lui Bill, spune Hillary, brusc interesata de subiect.
Sf. Petru se foieste incurcat:
- Nu se poate... E in birou la Dumnezeu, il foloseste ca ventilator...
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
_noni_
Buna dimineata! mai la pranz ashea... blum.gif

am inceput bine ziua, am primit un mail de la victoria's secret unde spuneau ca am castigat un card de cumparaturi la ei, de 1000$ lol.gif lol.gif lol.gif culmea e ca sunt seriosi si chiar imi cer adresa pentru shipping.

ma gandeam ca daca ar fi emu pe-aici macar i-as transmite ei darul!

}{
axe10
CITAT(lilianab @ 11-05-2007, 10:09 AM) *

JURNALUL EI. Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am crezut ca era suparat ca am intarziat. Nu a zis nimic. Conversatia nu incepea, asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi in liniste. A fost de acord dar era in continuare tacut si absent. L-am intrebat ce nu era in regula. A spus ca e totul ok. L-am intrebat daca era suparat din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine, si sa nu imi fac probleme.
In drum spre casa i-am spus ca il iubesc, el doar a zambit si a continuat sa conduca. Nu imi pot explica comportamentul lui. Nu inteleg de ce nu mi-a spus "si eu te iubesc". Cand am ajuns acasa, am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar fi mai dorit sa aiba nimic de a face cu mine vreodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor. Parea atat de distant si absent. In final m-am hotarat sa merg sa ma culc.
Dupa vreo 10 minute a venit si el in pat, si spre surprinderea mea, a fost receptiv la mangaierile mele, si am facut dragoste, dar tot am simtit ca era distras si cu gandul in alta parte. Am simtit ca nu mai rezist si m-am hotarat sa il confrunt, dar el adormise deja. Asa ca am inceput sa plang si am plans pana am adormit si eu. Nu stiu ce sa ma fac. Sunt aproape sigura ca se gandeste la alta. Viata mea e un dezastru.

JURNALUL LUI. Azi, Rapid a pierdut in deplasare dar macar am facut sex
lol.gif lol.gif lol.gif

Hillary Clinton moare si ajunge in Rai. Aici constata ca peste tot sunt atarnate nenumarate ceasuri de perete. Intrigata, il intreaba pe Sf. Petru ce-i cu ceasurile. Acesta ii explica:
- Fiecare om de pe Pamant are aici un ceas care-i masoara nu timpul, ci onestitatea. De fiecare data cand spune o minciuna, minutarul se muta cu o unitate. Avem doua cazuri interesante: ceasul lui Abraham Lincoln, care a avansat doar de doua ori, si cel al Maicii Tereza, care nu s-a miscat niciodata!
- As vrea sa vad ceasul lui Bill, spune Hillary, brusc interesata de subiect.
Sf. Petru se foieste incurcat:
- Nu se poate... E in birou la Dumnezeu, il foloseste ca ventilator...
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(_noni_ @ 11-05-2007, 10:31 AM) *

Buna dimineata! mai la pranz ashea... blum.gif

am inceput bine ziua, am primit un mail de la victoria's secret unde spuneau ca am castigat un card de cumparaturi la ei, de 1000$ lol.gif lol.gif lol.gif culmea e ca sunt seriosi si chiar imi cer adresa pentru shipping.

ma gandeam ca daca ar fi emu pe-aici macar i-as transmite ei darul!

}{

Stau si eu la rand...dar ai cumparat ceva de la ei? Eu am vizitat paginile lor, asta ca sa-mi cada freza, dar nu am gasit o posibilitate de cumparare...poate imi zici si mie ceva despre asta.
_noni_
am vizitat si eu paginile lor, dar habar n-am cum am ajuns in baza lor de date. cinestie cum imprumuta din alte parti adresele de email. ideea e ca nu ma pot folosi de card ca este numai pt. sua, si shippingul este doar la ei.

bravo pt. masinutza! ca n-am apucat sa-ti spun. sa o conduceti sanatosi si veseli si sa nu se strice niciodata! pupic.gif

}{
axe10
CITAT(_noni_ @ 11-05-2007, 11:12 AM) *

am vizitat si eu paginile lor, dar habar n-am cum am ajuns in baza lor de date. cinestie cum imprumuta din alte parti adresele de email. ideea e ca nu ma pot folosi de card ca este numai pt. sua, si shippingul este doar la ei.

bravo pt. masinutza! ca n-am apucat sa-ti spun. sa o conduceti sanatosi si veseli si sa nu se strice niciodata! pupic.gif

}{

Merci.O sa mergem si impreuna cand o scot pe traseu....

Pai sa gasim o americanca sa te ajute...

Azi md-ul a fost pregatit in graba asa ca am consumat:
-100g branza capra-6.7p
-3 wasa-1.5p
-2 rosii-0p
anca veselie
salutare!
la cererea publicului am pus o poza cu mine de la gat in jos )).gif e cam proasta, mi-am facut-o singura in oglinda )).gif subliniez ca am toculete, de asta par picioarele asa subtirele
Imagine

va pupez pe toate! hug.gif
Eu.
anca swoon.gif arati suuuuuuper!!
bravo!
honey79
CITAT(_noni_ @ 11-05-2007, 10:12 AM) *
}{

Noni te sfatuiesc sincer sa uiti de asa zisul card castigat . Toate "marile" magazine, dupa ce le vizitezi siteul, trimit apoi tot felul de e-mailuri cu tot felul de oferte si "carduri castigate.".

Eu primesc astfel de scrisori fie de la JCPenney, Target,VS's ,Macy's...etc.

Ar fi fost frumos, intr-adevar ...sa fii castigat o astfel de suma... insa... e doar minciuna.Imi pare rau.

Te pupic si-ti doresc o zi minunata. pupic.gif

_noni_
lol.gif Anca, cat de tare ai fost cu poza! pupic.gif numai noi putem asa inventive. tease.gif cat despre cum arati, eu zic n-ai nevoie sa mai slabesti deloc, ci doar sa intri la mentinere. arati fosrte bine si te invidiez pentru ca poti sa porti asemenea fustite scurte! hug.gif

}{

Honey, saru'mana, stiu si eu de campaniile lor de genul asta si de-aia ma distreaza. si oricum chiar daca ar fi fost 100% sigur tot nu m-as fi putut folosi de el pentru ca nu sunt acolo! laugh.gif

si ma mai distreaza ca eu n-am mai surfarit pe ma magazinul lor de aproape un an, cred si s-au trezit sa-mi aminteasca probabil lol.gif

}{mult si o zi buna si tie!
anca veselie
CITAT(Eu. @ 11-05-2007, 11:25 AM) *

bravo!

blushing.gif blushing.gif merci

noni pupic.gif cu pozatul m-am inspirat de la sexi si de la himere )).gif problema mea este fundul meu mare, ala mai trebuie sa scada tease.gif
lilianab
Anca ce imi plac pantofiorii tai!!!!Au tocuri in forma de ...scaun lol.gif lol.gif lol.gif .Am glumat:esti tare ca lumea si esti si "duamna" (esti in fusta).Iti sta bine tare,unde nu ar da DD sa se "ia" si la altele.
Noni eu am castigat la loteria nu stiu care olandeza(si pe astia chiar ca nu ii vizitasem!!)...Am fost "fericita castigatoare" pana cand i-a pus naiba sa imi ceara sa depun 200 de euro ca sa se faca formele legale de trimitere a castigului catre mine. Lighten.gif Scotianca din mine imediat le-a replicat sa caute undeva sa se imprumute aceasta suma ca o returnez cu dobanda 100% si mai mult...De atunci mi-a fujit norocul pe apa sambetei,cu tot cu castig,ca nu m-au mai contactat...si cat de draguti fusesera pana atunci!!! doh.gif grin.gif
BLUELIFE
LLiliana scuza-ma ca te intreb,esti casatorita?
lilianab
CITAT(anca veselie @ 11-05-2007, 10:36 AM) *

CITAT(Eu. @ 11-05-2007, 11:25 AM) *

bravo!

blushing.gif blushing.gif merci

noni pupic.gif cu pozatul m-am inspirat de la sexi si de la himere )).gif problema mea este fundul meu mare, ala mai trebuie sa scada tease.gif

Daca "fundul tau cel mare" este pe baza de "asa e constructia osaturii",propun sa contactezi un tamplar,ca sa ia bazinul la rindea grin.gif
bubbles
Terminat curatenia yahoo.gif .De acum sa ast sa vina babu sa mergem la cumparaturi sa facem plinul pleasantry.gif la mancare sanatoasa grin.gif .Noroc de mine ca mananca si el mai slab.. ca toata lumea ii zice ca e gras ohmy.gif: si se supara lol.gif
Ancaaaaaaa esti cu capul....ce bine arati...as vrea si eu niste picioruse ca ale tale .. ca ale mele zici ca`s burlane cry.gif .
Axe daca vin prin bucuresti..ce zici ma plimbi si pe mine cu masinuta ta .. ca atat de tare imi plac astea model 107 grin.gif ?
lilianab
CITAT(BLUELIFE @ 11-05-2007, 10:44 AM) *

LLiliana scuza-ma ca te intreb,esti casatorita?

Pai daca as fi casatorita ar mai fi romance-ul asa de dulce cu mamarutzul grin.gif ...Nu sunt blushing.gif

CITAT(bubbles @ 11-05-2007, 10:45 AM) *

T
Ancaaaaaaa esti cu capul....ce bine arati...as vrea si eu niste picioruse ca ale tale .. ca ale mele zici ca`s burlane cry.gif .

HA!!!ce sa mai spun de ale mele,ca le-am masurat ieri ca sa vad ce efect va avea Bio-Cla1000 si unele dintre voi(marea majoritate) aveti talia mai mica decat bulurile mele
BLUELIFE
CITAT(bubbles @ 11-05-2007, 09:51 AM) *

Neata .Eu`s nervoasa angry2.gif ca nu am mai rezistat ieri si am mancat putin si cantarul imi arata cu jumatate de kg mai mult ca ieri blink.gif .Bine adevarul e ca nici nu am asteptat sa ies afara pleasantry.gif ca m`am cam constipat .. dar bang.gif bang.gif
Gata .. nu ma mai cantaresc pana MIercuri .. promit .. si gata si cu cartofii si pastele yahoo.gif .
Va pup si ma duc la treaba ca am o garmada doh.gif .
Dany spor la treaba si pupic.gif
May si ai mei sunt tineri .Mama are 41 ani si taicameu 45 grin.gif

Ai tinut dieta de 90 de zile?

Oricum ,casatorita sau nu e dificil sa treci prin astfel de momente;sper sa fie doar o alarma falsa pentru binele tau si linistea ta sufleteasca give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 11-05-2007, 11:45 AM) *

Axe daca vin prin bucuresti..ce zici ma plimbi si pe mine cu masinuta ta .. ca atat de tare imi plac astea model 107 grin.gif ?

Va plimb pe toate ca de aia am luat-o sa consum putintica benzina....
lilianab
CITAT(BLUELIFE @ 11-05-2007, 10:51 AM) *

Oricum ,casatorita sau nu e dificil sa treci prin astfel de momente;sper sa fie doar o alarma falsa pentru binele tau si linistea ta sufleteasca give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Despre mine este vorba?La ce te referi,ca nu imi pica fisa blushing.gif
bubbles
Bllue nu am tinut`o .Liliana eu ma masor numai in talie ca acolo imi place ca am dat jos de la 86 cm la 70 acum smile.gif
BLUELIFE
Ma refeream la "Jurnalul ei" dar s-ar putea sa fi inteles gresit? huh.gif
lilianab
CITAT(bubbles @ 11-05-2007, 10:56 AM) *

Bllue nu am tinut`o .Liliana eu ma masor numai in talie ca acolo imi place ca am dat jos de la 86 cm la 70 acum smile.gif

Eu fata prevazatoare,masor talia,coapsa(ca acolo e marea mea problema) si soldul.Sa vedem de unde se duce.As prefera din sold si coapse,ca talia se micsoreaza draga de ea,dar "basanaul" tot proeminent doh.gif

CITAT(BLUELIFE @ 11-05-2007, 11:04 AM) *

"Jurnalul ei" era o gluma(banc...cum vreti sa ii spuneti) primita de la un amic si am vrut sa o impartasim hug.gif ...Ca si aceea cu Hillary. grin.gif
BLUELIFE
CITAT(lilianab @ 11-05-2007, 12:07 PM) *

Eu fata prevazatoare,masor talia,coapsa(ca acolo e marea mea problema) si soldul.Sa vedem de unde se duce.As prefera din sold si coapse,ca talia se micsoreaza draga de ea,dar "basanaul" tot proeminent doh.gif

"Jurnalul ei" era o gluma(banc...cum vreti sa ii spuneti) primita de la un amic si am vrut sa o impartasim hug.gif ...Ca si aceea cu Hillary. grin.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif mai vreau o cafea ,se pare ca numai una nu si-a facut efectul doh.gif doh.gif lol.gif lol.gif
lilianab
CITAT(BLUELIFE @ 11-05-2007, 11:15 AM) *

CITAT(lilianab @ 11-05-2007, 12:07 PM) *

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif mai vreau o cafea ,se pare ca numai una nu si-a facut efectul doh.gif doh.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif .Face fetita si da si tie hug.gif ...eu plec la munca.Pentru cele care chiar au tupeul sa nu lucreze in WE, pupici multi si WE placut! hug.gif pupic.gif
bubbles
Fetele..nu lucreaza nici un din voi la termopane :)
BLUELIFE
CITAT(bubbles @ 11-05-2007, 12:30 PM) *

Fetele..nu lucreaza nici un din voi la termopane smile.gif

Nu ,dar poate te putem ajuta cu vreo informatie ca am trecut prin cateva faze cu termopanele
bubbles
Vreau sa schimb la Piatra geamul de la bucatarie sapt viitoare si sa variesc buc si holul...treaba treaba... smile.gif
axe10
eu ca de obicei merg la munca in we....asa ca sa nu va aud de gratare si petreceri...doar bubbles...ca deh e ziua ei...

Pt fetele care au mai mult timp liber....e super meserias:

joc misto de cultura generala

Am inebunit toti la birou...
anca veselie
liliana lol.gif lol.gif lol.gif

bubbles , ce sa fac, bulanele subtiri sunt din dotare lol.gif
spor la cumparaturi pupic.gif

va raportez ca azi si maine renunt la dieta, pt ca azi am papat niste praji, iar maine merg la un gratar!
May
Neatza fetele yahoo.gif

Multumesc in primul rand pt complimentele la adresa parintilor mei floare.gif. Dany, da, anul trecut am pus pozele cand au fost ei aici hug.gif

mamarutzo un pupic.gif ( pe obraz, da? ca altundeva mi-e ca mi-o iau dry.gif ) pt mamarutzul tau si sa aibe mare grija de tine ca ii frang aripioarele give_rose.gif. Felicitari pt kilu` pierdut si sa nu se mai intoarca cheer.gif

pisik nu conteaza cat de mari sunt pasii evolutiei noastre, important e ca sunt wink1.gif floare.gif

anca naughty.gif haba haba naughty.gif

A iesit varza ieri si chiar f buna la numai 3 puncte portia si mai am si pt azi blum.gif. De cand ma uit mai atenta prin supermarket, am gasit o groaza de produse cu putine puncte dar delicioase. De exemplu azi mi-am facut ditamai sandwich-ul din 2 felii de paine integrala, branza, mortadela, rosie si castravete la doar 2,4 puncte blum.gif. Viitorul suna bine )).gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 11-05-2007, 01:50 PM) *

Neatza fetele yahoo.gif

Multumesc in primul rand pt complimentele la adresa parintilor mei floare.gif. Dany, da, anul trecut am pus pozele cand au fost ei aici hug.gif

mamarutzo un pupic.gif ( pe obraz, da? ca altundeva mi-e ca mi-o iau dry.gif ) pt mamarutzul tau si sa aibe mare grija de tine ca ii frang aripioarele give_rose.gif. Felicitari pt kilu` pierdut si sa nu se mai intoarca cheer.gif

pisik nu conteaza cat de mari sunt pasii evolutiei noastre, important e ca sunt wink1.gif floare.gif

anca naughty.gif haba haba naughty.gif

A iesit varza ieri si chiar f buna la numai 3 puncte portia si mai am si pt azi blum.gif. De cand ma uit mai atenta prin supermarket, am gasit o groaza de produse cu putine puncte dar delicioase. De exemplu azi mi-am facut ditamai sandwich-ul din 2 felii de paine integrala, branza, mortadela, rosie si castravete la doar 2,4 puncte blum.gif. Viitorul suna bine )).gif

May, asa e, ai dreptate, cu pasi mici se fac progresele mari.
Nici nu stii cat va invidiez pe fetele de afara ca aveti multe produse dietetice si buune rau
anca veselie
may pupic.gif )).gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 11-05-2007, 01:44 PM) *

liliana lol.gif lol.gif lol.gif

bubbles , ce sa fac, bulanele subtiri sunt din dotare lol.gif
spor la cumparaturi pupic.gif

va raportez ca azi si maine renunt la dieta, pt ca azi am papat niste praji, iar maine merg la un gratar!

Daca e doar gratar nu comentez nimic!...si tocmai ziceam sa nu va mai laudati cand altii muncesc....ufff...ma iei si pe mine?
Pisik
Si eu ma abat samb si duminica, sper ca nu cu mult, ca merge la munte cheer.gif Abia astept
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.