Pisik, scuze ca ma bag, v-am mai citit si azi am intrat si am vz pozele tale de la Sibiu: arati SUPERB chiar nu inteleg de ce unele persoane ti-au spus ca arati rau sau ca esti grasa. Esti fotomodel! Esti exact o femeie adevarata, nici o slabatura fara forme cum din pacate tind toate femeile sa devina, nici o grasa cu 20 de kilo peste inaltime. Eu zis ca sa nu te mai necajesti atat si sa mananci cat poti tu de sanatos si sa nu iti faci procese de constiinta pt orice bucatica de dulce.
Neatza Susannah! Multumesc pt aprecieri. Eu am 1,77 si as vrea sa am -10kg, adica 67 cate aveam la nunta. Fetele ma stiu de anul trecut de cand slabisem f mult, e adevarat ca mi-au spus ca la 60 eram cam piele si os, dar acum sunt cam prea multa grasimuta si e pacat, ca pot arata si mai bine. Plus ca daca o tin asa ajung la 90,pt ca am luat 15 intr-un an. Problema mea mare sunt dulciurile si nu vorbim de o bucatica, ar fi bine, vorbim de catitati uriase care ar ingrasa chiar si o salabatura de 50 de kile, asa ca eu aici trebuie sa pun frana...
Neata, vin si eu la cafea, daca a facut cineva. Sunt deja 4 nopti de cand n-am mai dormit asa ca... va dati seama.
Antonia, nu ma supar pentru ce imi spui. Tocmai din acest motiv mi-am spus povestea aici, pentru ca vreau sa aud si alte pareri. Si mie mi se par cel putin aiurea "problemele" pe care el le-a identificat. Si inca si mai aiurea mi se pare disproportia dintre probleme (lipsa de timp, plafonare..) si decizia de a ne desparti. E posibil sa fie si alta la mijloc, dar ma indoiesc. daca ar fi asa ar fi mai hotarat sa ne despartim, nu ar mai tot oscila, ezita. El e Taur dupa zodie, eu sunt Berbec. Ultima oara mi-a spus ca ma iubeste aseara si, in general, imi spunea asta non-stop.
Aseara a insistat sa vina la mine sa imi repare masa din bucatarie, desi l-am asigurat ca nu e neaparat nevoie nici sa mai faca lucrul asta, nici sa-l faca aseara. Dar a insistat. A venit mai nehotarit inca decat era alaltaieri, mi-a spus ca ma iubeste, m-a luat in brate, m-a tinut de mana, a plans pentru ca nu stie cum va fi viata lui fara mine, mi-a spus ca se va mai gandi pana in week-end DAR ca el, oricum, ar vrea sa luam o pauza. De ce sa luam pauza in loc sa incercam sa rezolvam problemele daca tot ne iubim? Pentru ca, spune el, se teme ca daca vom continua aceste probleme nu se vor rezolva, noi ne vom casatori si vom avea copii si vom fi tot nefericiti pentru ca ne vom plafona si nu vom avea suficient de mult timp unul pentru celalalt.
Habar n-am ce sa mai cred, ce sa mai fac. Ieri am fost la biserica si m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa vad iesirea din haosul asta, pentru ca starea prin care trec e groaznica, insuportabila. Am sa merg si azi pentru ca mi-a facut bine, m-a linistit cumva, desi e mult spus ca sunt un om linistit... Nu pot nici sa dorm, nici sa mananc si imi vine sa ma inchid intr-un dulap si sa stau acolo 1000 de ani...
Ella, este o situatie grea, dar trebuie a iei atitudine. Discuta cu el, explica-i ca nu merge cu "pauza", ori incercati sa rezolvati ceva impreuna daca tot va iubiti, ori o taiati din radacina si gata. Fa-l sa inteleaga ca daca te iubeste cum sustine nu te poate chinui in halul asta, sa te tina in incertitudini si in presupuneri