Neatza , neatza !!!!
Am picat si eu de la onomastica , hac
Axe - trebuie sa incerc si eu acel joc cand am timp !! Vad ca te tii de puncte , bravooo !!
Anca - vazut pozele !! Esti sexy raaaaaaaau !!
Ghemotoc - ma bucur c ai ajuns cu bine si asteptam vesti cat mai bune in continuare ! Va fii greu cu integrarea dar vei reusi .... daca te vei simti bine acolo !
Danutza - da , ai dreptate

, rezultatul e ce conteaza dar ..... eu nu prea vad vreo urma de final la casa

. Noi , de fapt , am cumparat doar peretii , acoperisul , garajul si gradina .....restul trebuie facut nou !!!! Electricitate noua ( toti peretii sunt sparti acum - am instalat suporturile pt prize si intrerupatoare ,acum trebuie duse cablurile acolo unde trebuie sa fie ) , baie la etaj noua ( podea scoasa pt teviele de apa calda si rece ) , in sufragerie trebuie refacut cam tot fundamentul ....... Offff !!! Azi am explodat rau de tot !!!
Anna - vrei bataie ????? Iti dau eu cata vrei , si asa am o stare cam razboinica azi
Ella - tare fain ca te-ai simtit bine la Roma ( chiar daca a fost obositor ) !!! In legatura cu Mihai .... asteapta sa vezi ce vei simti cand te intorci din Bruxelles si atunci vei lua o hotarare care sa iti faca bine TIE !! Asteptam pozele si sper ca te vedem si pe tine pe acolo , nu doar peisaje !!
May - te-ai pus pe scris meniuri !!!!

Super !!!! Imi dai si mie ceva din vointa ta ??? Plsssssssssss!!!! sa porti cu placere adidasii !!!
Eurovision - hmmmmmmmm !! Dezamagire totala !!!! A fost atat de evident ca toate tarile din Est si-au dat puncte reciproc

. M-a socat faptul ca multe alte tari ( care in anii precedenti au avut rezultate bune - Malta , de ex - ) nu au iesit la finala !!! Nemtii ( cei care au fost la party - cam 15 ) au fost entuziasmati de melodia Romaniei ( pentru ca e vesela si deosebita fata de tot ce au avut celelalte tari ) dar....... cum spuneam : tarile din Est au facut un fel de " complot" ( nu e cuvantul potrivit , stiu ) si ..... asta e ! Mi-a parut rau pentru neamt .... mai ales ca tatal lui e roman

. Mie imi place melodia lui !!
CITAT(Maybeline @ 13-05-2007, 03:06 AM)

Buna dimineatzaaaaaaa, care vine la cafea?
Cafea ???? Acum ?????? Trebuie sa dorm un pic .... la amiaza mergem la gratar la soacra-mea si apoi iar la munca la casa .....Asa ca ..... vreau o cafea dar peste vreo 5 ore